Борисов: Магистралите се харесват, но не достатъчно. Да повишим доходите

Бойко Борисов

© Надежда Чипева

Бойко БорисовНа днешното първо заседание на кабинета след подаването на оставката Бойко Борисов разсъждава пред министрите си за цялото си управление - грешки, успехи, приоритети и политически опоненти. Опитва се да анализира и всички големи събития в страната най-вече от началото на 2013 г.


"Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно говорене. На хората им омръзна да се дрънкаме с този и онзи.".


До този извод достига Борисов в разговора с финансовия министър в оставка Симеон Дянков за неверни данни за икономиката, изнесени от лидера на БСП Сергей Станишев.
На днешното най-вероятно предпоследно правителствено събиране бяха отпуснати милиони левове за Българската академия на науките (БАН), Военномедицинската академия (ВМА), Националната разузнавателна служба (НРС) и неодобрени от Брюксел ВиК европроекти. Дори бяха отпуснати и 39 хил. лева за провеждане на лекарствена терапия на 42-годишна жена.


"В края на краищата ние трябва да сме готови в следващите месеци да кажем какво може реално да се направи и как трябва да стане", казва още Борисов. Според него всеки, който се занимавал с управление знае, че едно правителство може да има три-четири приоритета - "повече не може да изпълни, това е написано във всяка книга".


По думите му политиката по доходите трябва да бъде "нещото, върху което най-много да се мисли, защото ние с първия ден вдигнахме пенсиите, Станишев ги беше вдигнал само на книга". "Ние започнахме да ги плащаме, но то си остана някакси, че все едно те са го взели като решение, а ние близо по милиард всяка година повече в най-голямата криза сме давали за пенсии. Той казва, че от четири години са замразени доходите, което не е вярно".


Пред колегите си Дянков се опитва да обясни, че с отпуснатите на ВМА и разузнаването 10 млн. лева се намаляват общите просрочени задължения на централната власт до около 90 млн. лева. "Ние ги заварихме като влязохме в мандат общи вътрешни задължения около 620 млн. лева само в Министерство на отбраната. Общи задължения към влизането ни в мандат – 4 милиарда и 200 милиона лева. От 4 милиарда и 200 милиона лева сме ги смалили на 91 милиона лева", твърди Дянков.


"С какви очи Станишев коментира цифрите?!", възкликва премиерът в оставка. След това Дянков продължава да изрежда и други "неточни данни". "Поредната спекулация от страна на Станишев, че дължимите, но неразплатени данъчни кредити по ДДС са се увеличили. Направихме за първи път такава справка в НАП, оказа се, че те са на рекордно ниско ниво - 207 милиона лева към 25 февруари, а ние сме ги заварили на 702 милиона лева", твърди Симеон Дянков.


"След тези заседания вече ще сме на друга вълна, да спрем да се разправяме с тези политически лидери, защото всъщност вече на хората толкова им омръзнаха цифри", разсъждава Борисов, който по традиция нападаше политическите си опоненти на заседанието на кабинета. Според него лидерът на БСП всеки ден казва – задължиха държавата, дългове, а то било точно обратното. "Но хората вече това не ги интересува."


Борисов дава заръки на министрите си в оставка да не хабят енергия в тази посока, а да намерят верния път - повече работни места и повишение на доходите.


"Има два големи работодателя – държава и общини и частния сектор. Какво се забелязва в частния сектор? Тези, които остават на работа започват да им вдигат заплатите средно около 8,5-9% са вдигнати заплатите на тези, които остават на работа", разсъждава министър-председателят в оставка. Според него на частните фирми не им било много по-лесно - "ако плащат хиляда лева заплата, да я направят хиляда и двеста, отколкото да назначат още един за хиляда лева".


"Така тези, които работят във фирмите почват да работят повече, стараят се повече, защото им се вдигат парите, но тези, които не са конкурентноспособни и остават навън им расте броят и те са точно отчаяните хора, защото тези хора не виждат никакво бъдеще", продължава той. По думите му единственият изход е преквалификация и обучение за тези, които искат да имат по-висок стандарт на живот.


Министърът на икономиката в оставка Делян Добрев се опитва да успокои Борисов:  "Господин премиер, стимулирането на икономиката идва през инвестициите – вътрешни инвестиции, външни инвестиции. Ние в двете посоки сме направили не малко". Според него през 2012 г. за вътрешните инвестиции са сключени договори за безвъзмездна помощ по Оперативна програма "Конкурентоспособност" за над 800 милиона.


Според Борисов няма нищо по-лошо за инвеститорите от това да разбират, че им се развалят стари договори. "Понеже, за съжаление нямаше възмездие за тези, които подписаха тези тежки за България договори, сега всяко разваляне на подобен договор буквално е огромен отлив на инвестиции".


След това премиерът в оставка критикува предложеното гражданско управление. "Иначе аз веднага мога да отговаря – следващият премиер на ГЕРБ ще бъде моята секретарка и тя просто ще ми се обажда да ме пита какво да се направи", смята той и продължава: "Това отговорно ли е, което предлага Станишев?! Доган така го направи. И да се събират някъде и да взимат решения и просто само да ги свеждат. Все едно премиерът или министри ще бъдат секретарки… Никой не е казал, че ще ни изберат, нито мен, нито него, нито който и да е, така че откъде накъде…?!".


Но, за да му отговоря, защото това е дезертьорство, че и ние можем да работим по този начин, само че не аз, а секретарката ще бъде. Тя е много по-тиха, много по-разбрана, ще изслушва всички и просто само ще пита. Просто това е несериозно. Нали политическата отговорност във всяка една държава, излъчват лидерите си, те участват в предизборна кампания. И аз в това отношение толкова много се радвам на тези граждани, защото има едни други, които вече горе-долу са ми ясни – даже и днес са посочени – дядо, вуйчо…. Но, както и да е – ние, повтарям, трябва да бъдем винаги честни с хората.


След опит на министъра на културата Вежди Рашидов да успокои шефа си, Борисов продължава: "И аз исках да управлявам във време на растеж, каквато беше 2007-2008 година, но ми се случи в най-тежката финансова криза. И виждате държавите – една под друга падат".


"Не е толкова лесно, колкото си мислят. Но, повтарям – това е демокрацията и ние доказахме, че в България митовете им се срутиха, които искаха да кажат за това правителство. Диктатор…?! Но виждате те го направиха, техният щаб работеше много добре", продължава Борисов. Според него, улисани да направят "Дунав мост 2" до май месец, да изкарат магистрала "Тракия" до май месец, да отпуснат парите за "Струма", да свършат куп неща, са пропуснали "тези процеси, които вървят". "И стрелбата по Баретата, Буда в кавички, след това няколко изказвания на Станишев и Лютви Местан за мир, за напрежение и по другия начин, че ще си ходим", спомня си за събитията от началото на годината.


"Аз съм убеден, че и със сметките на тока става някаква завера", заключава още Борисов. Според него не може в най-тежкото време в зимата да направят 38-45 дни отчетен период, вместо на по 5, на по 10, на 15 дни. "И тук виждате и ДКЕВР с тези трикове, които са направили. Просто пропиляхме и пропуснахме време. Това можеше ние да го отреагираме".


"Виждате дори в Русия Путин от България видя, че това е проблем, когато отиде на много хора на електромера сметката и веднага дръпнаха назад и там свалиха тока. Ние днес ще го свалим сигурно със 6-7% поне. Защо да не сме го направили? Ако имахме тази информация от службите или от ДКЕВР или от всички останали, нямаше да се получи това", разсъждава още той.


След това посочва, че не е участвал в създаването на Конституцията, за да бъде упрекван от протестиращи, че не е променена. "Да, имам грешки – можеше всичко това особено в енергетиката още преди две години да сме го приключили. Сгрешихме. Колко министри сменихме, я погледнете. При всеки пробив или всяко откриване на недостатъчно ефективна дейност сме го променяли и това всичко е идвало вследствие на гражданските искания".


"И аз отидох и им сдадох властта, сдадох цялата власт. До вчера говореха, че контролираме всичко, сега нито контролираме парламент, нито контролираме Министерски съвет, Президентът си има своя политика, да преценява каквото иска, това да прави, той е държавен глава", посочка още министър-председателят в оставка.


И продължава: "Но ние нямаме нищо от днес – никаква власт. И медиите са го правили нарочно. И аз като съм казвал и когато са ме питали в Брюксел, съм казвал, че ние нямаме нито една медия, ние не ги караме тези няколко, които брутално ни хвалеха, за да създадат това усещане и да се говори на тази тема, сега са водачи на протестите. Но хубаво, че и това се забеляза в Брюксел и този мит ми падна от гърба – и за диктатор, и за контрол върху медиите. Нали щяха да изкарват дела, дела, дела…. Какво ще изкарат….? Петнадесет-шестнадесет години вече съм на различни постове, все изкарват и все нищо не могат да научат, защото няма, това е единствената причина".


Накрая дава заръки на Дянков всеки ден да дава информация за финансовото състояние на страната на сайта на ведомството си.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (246)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Буда Леевски / Опашката на свинята /
  Буда Леевски / Опашката на свинята /
  Рейтинг: 497 Весело

  Абе с болен премиер...жалко

  Простщината победи с ИПОН
 2. 2 Профил на Тракатака
  Тракатака
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Бисер след бисер реди Боко. Ще ми липсва

 3. 3 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  Тоя ше мисли в оставка... Господи, какъв идиот е бил начело на държавата толкова време. И разбира се - завера, всички срещу него, но той няма нищо общо.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 4. 4 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 660 Неутрално

  И сега ли го установи? След 4 години?
  Браво бе!

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 5. 5 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1196 Весело

  Според мен няма защо да се напъвате да го мислите.С 8 % в следващото Събрание и извън него от по-следващото само ще си губите времето в размисли.А и ще вземе да вдигне някой кръвно от тази неприсъща за герберастията дейност.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на Troubadour
  Troubadour
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно говорене.
  ..........
  Тия работи не стават с говорене.
  НРБ ритна камбаната, там така си говореха.

 8. 8 Профил на Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Рейтинг: 447 Любопитно

  Явно влизането в болница му се отразило добре(приземил се е)!!! Естествено ако се повярва на написаното!!!

  На прикрит комунист и неосъзнат шовенист, вяра да нямаш!!!
 9. 9 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 1000 Неутрално

  С какво ще се запомни управлението на Б Борисов? Със Станишев! С геноцид! С корупция! Дори и кукловодите му се отдръпват от него, защото го видяха, че е зъл и некадърен. По-зъл човек не съм виждала! Колко тежки комплекси на малоценност го измъчват! Горкият, четири години воюва със Станишев и обрече народа на бедност, мизерия и отчаяние!

  нели ангелова
 10. 10 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4117 Неутрално

  С политически заклинания не става!Трябват инвестиции,инвестиции и пак инвестиции,за да се осигури работа на хората и повишение на заплатите!

 11. 11 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално
 12. 12 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1029 Гневно

  Да докараме чужди инвеститори! Но не местни монополи или добивници! Кои то да създадат работни места! Ах, как можах да забравя, че точно те не дават подкупи!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 13. 13 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3531 Весело

  Не може да бъде,след четири години самовлюбената форма на живот дава признаци на разумно мислене.Нека не бързаме още да се радваме.Може да е мозъчен тик или неотшумяло действие на лекарствата,да почакаме още два три дена.

 14. 14 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1029 Гневно

  Да отговаряме редовно на въпроси в парламента и на седмични пресконференции! Не се е случвало от 12 години! И Боко и цецо и нона и други от 6 месеца не са им виждали очите в парламента!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 15. 15 Профил на Over
  Over
  Рейтинг: 706 Неутрално

  Я, Бойкоявление....... ами брато, хората просто се смачкаха от сметките си, а някои почти биологично не могат да съществуват!

 16. 16 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1257 Весело


  "Аз съм убеден, че и със сметките на тока става някаква завера", заключава още Борисов - ДуБрУтрУ!? Този проблем е на правителство на Станишев, ма кой да вземе мерки по проблема?!

 17. 17 Профил на Каишков - Либерален мислител
  Каишков - Либерален мислител
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Няма по голямо падение в новата история на България от "кабинета" Борисов и особено от неговия "премиер". Само с приказки "колко съм велик" тотално съсипа държавата.

 18. 18 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3049 Неутрално

  Баси салто морталето!
  Някой след този гьонсуратски финт да се чуди защо Булката беглец и Дудука бяха като дупе и гащи?
  Лика-прилика са си!

  А това, че бил прозрял ... глупости!
  Видя дебелия и дрънка каквото очаква да се хареса на хората, умилква им се, та белким забравят до изборите какво е било четири години.
  Шменти-капели!

 19. 19 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 879 Весело

  До коментар [#10] от "bat_plamen":

  Пари за инвестиции има колкото искаш народни пари в българските банки точно в този момент!!!!
  Има обаче и комсомолци тип Флик и Бат Бамовци които не знаят как да ги използват....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 20. 20 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1257 Весело

  "Борисов дава заръки на министрите си в оставка да не хабят енергия в тази посока, а да намерят верния път - повече работни места и повишение на доходите." - Ееее.....хехехехехехе.....СетихА се!...........

 21. 21 Профил на Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Рейтинг: 447 Весело

  Айде, айде стига си се подмазвал, Бойко!!! Дойде ти акъла амааа, късно!!!!!

  На прикрит комунист и неосъзнат шовенист, вяра да нямаш!!!
 22. 22 Профил на cup_of_tea
  cup_of_tea
  Рейтинг: 605 Неутрално
 23. 23 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 1000 Неутрално

  Прави се на загрижен! Четири години не го интересуваше народа и сега, за да ни баламоса уж се сетил за доходите. Не му вярвам! Ама хич! Тая гербава дружинка да върви в затвора!

  нели ангелова
 24. 24 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1196 Весело

  И тези идеи кой ще ги осъществи.Булката беглец , Цвък Кумеца , Емо Фаса , Дебелото Монтанско или Миро Мършата..Аре стига вицове.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 25. 25 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  "Освен това не бива да се правят големи инфраструктурни проекти, какъвто е най-общо казано плана „Станишев". Той казва, че ще се влеят 6 милиарда евро в магистрали. Това и в България и по света не е добра мярка. Защо? Защото това отнема време – година, две три докато се напишат проектите, докато се приемат, докато се организират. До тогава ние или ще сме в дълбока криза или кризата ще е минала. Вместо това трябва да се правят по-краткосрочни проекти, които за три-четири месеца могат да влязат хора, особено от строителството. Това означава примерно подобряване, построяване на детски площадки, здравни заведения. Това помага особено на строителния сектор."

  интервю на Дняков от 17 юни 2009

 26. 26 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1619 Любопитно

  Бойко е дал началото на предизборната кампания на ГЕРБ. Ще се разплача от умиление.

 27. 27 Профил на Schliwobeatz
  Schliwobeatz
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#20] от "dobrich":

  Имаш предвид "сетИха се".

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  [quote#2:"Тракатака"]Бисер след бисер реди Боко. Ще ми липсва[/quote]

  Обираш някоя банка и 15 години ще сте заедно!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 30. 30 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "На днешното първо заседание на кабинета след подаването на оставката Бойко Борисов разсъждава пред министрите си за цялото си управление...."
  ...
  Ясноо, ...дали да си почета "Разговори на масата с Хитлер" на Пикер или да се мъча с бръщолевенията на нашия смешник?!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 31. 31 Профил на foure
  foure
  Рейтинг: 555 Неутрално

  До коментар [#3] от "Тони!":

  Сега ли го разбра?


  До коментар [#10] от "bat_plamen":

  От къде? От вън? Че кой идиот ще инвестира 1 лев без да спечели 2 лв? Ама тея 2 лв няма такъв луд дето да ги харчи тук. Та за какво повишаване на доходите говориш? Ако може да се публикува реално колко пари са инвестирали чуждите инвеститори, като на пример Дънди, ама не крокодила и други видни минни компании, колко им е печалбата.

 32. 32 Профил на zloster
  zloster
  Рейтинг: 497 Разстроено

  "Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно говорене."

  Това недоразумение Борисов явно все още не схваща че хората не ги интересува говоренето. Няма ли поне един умен човек покрай него , да му обясни че празните приказки вече не вършат работа. За него явно все още най-важно е говоренето и облъчването на матряла с обещания , и няма никакво намерение да свърши нещо конкретно. Направо се чудя дали още има хора , които да му се връзват на глупостите.

 33. 33 Профил на Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Bednqka- в доброзорна отпуска !
  Рейтинг: 447 Весело

  До коментар [#29] от "др. Иванов":

  Добри, съвети даваш Докторе!!!

  На прикрит комунист и неосъзнат шовенист, вяра да нямаш!!!
 34. 34 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Бойко днес: "Станишев иска марионетки да играят ролята на министри."
  Борисов пак днес: "На хората им омръзна да се дрънкаме с този и онзи."
  ...
  Бойко знае ли какви ги говори Борисов?

  Свобода за СЛАВЕНА!
 35. 35 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Весело

  Личи си, че Тиквата е събрал мъдростта на вековете

 36. 36 Профил на Kuko
  Kuko
  Рейтинг: 388 Неутрално
 37. 37 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1196 Весело

  До коментар [#30] от "Мани":

  Мани , казвахме ние че герберастията ще гледа като Тато на Ноемврийски пленум , ма не верваха.Порняка и Тараторчо развиваха тезисите на редовният конгрес на Партията и те така.А сега ги няма никакви.Дали някоя исхемична болест се е появила като зараза и трови герберастките среди?

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 38. 38 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "С какви очи Станишев коментира цифрите?!", възкликва премиерът в оставка.
  ...
  "Боже Господи!", ...възкликна Мани. ..."Това с цифровизацията добива епидемични размери."

  Свобода за СЛАВЕНА!
 39. 39 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 889 Неутрално

  Както казват хората - "Управлението на ГЕРБ е като секса с грозна жена - няма да се повтори"

 40. 40 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1196 Весело

  До коментар [#36] от "Kuko":

  То това останахте с него - един Порняк и едно Куко.Даже не можете да съберете 4 ка за белот , че Дудука избега.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 41. 41 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#37] от "Трактор , Тиква и на Цецо кумецо ООД":
  Не вее, ...кви ги плещи само тая ....невероятно самовлюбена куха Тиква. ...Ужас, ...как допуснахме тоя да ни е бил помпиер?!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 42. 42 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2266 Неутрално

  Високите доходи са хубаво нещо... Има ли ги тях всичко се оправя от самосебе си с вълшебна пръчица..... Приходи в държавата... здравеопазване.. образование... спестяване за пенсия... каране на бенцове.... а за тези с по-високите доходи ще има и за яхти и екскурзии до Антарктида...

 43. 43 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#39] от "Федор Венедиктович Езерский":
  "Управлението на ГЕРБ е като секса с грозна жена - няма да се повтори"
  ...
  Верно е, ...злоупотребата с карнобатска може да доведе до некои глупости, ама не и до техното повторение.
  пп: Въпреки че грозничките обикновено са по-старателни в леглото, ... ама тия ..хем грозни, хем тъпи, ...а на всичкото отгоре - мързеливи и крадливи.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 44. 44 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1196 Разстроено

  [quote#41:"Мани"]Не вее, ...кви ги плещи само тая ....невероятно самовлюбена куха Тиква. ...Ужас, ...как допуснахме тоя да ни е бил помпиер?![/quote]
  Ми с матрял кат Тараторчо , Порняка , Рет и едно Куку така става.И сега пак не видят , че единственото спасение е новата СК.Та има още много да патим.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 45. 45 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно говорене. На хората им омръзна да се дрънкаме с този и онзи.".

  До този извод достига Борисов ...

  Късно е, чадо, мандалото хлопна.

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 46. 46 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Любопитно

  Докато се е лекувал от хемороиди, Буда е получил някакво просветление

 47. 47 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  До коментар [#44] от "Трактор , Тиква и на Цецо кумецо ООД":

  Ей сега и Кокетна ше излезе.....

 48. 48 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "Според него всеки, който се занимавал с управление знае, че едно правителство може да има три-четири приоритета - "повече не може да изпълни, това е написано във всяка книга"

  Хм, не помня в първи том на "Винету" да са разглеждани точно тия въпроси.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 49. 49 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Весело

  "Накрая дава заръки на Дянков всеки ден да дава информация за финансовото състояние на страната на сайта на ведомството си."
  ...
  Ясноо, ..тия дни Фалцетното ша са праи на Кашпировски. ... Графе, ...чуваш ли ма вее? ....Фотьойла, ..питието, ..пълен релакс и у сайта на Ведомството! ...И да внимаваш ко ти пее Моню!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 50. 50 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#47] от "Доби Велков":
  "Ей сега и Кокетна ше излезе....."
  ...
  Първо се появяват минусите им. ...Гора зашуми, вятър повее

  Свобода за СЛАВЕНА!
 51. 51 Профил на BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  BulgAryan - пикам ви на жидо-болшевишката цензура!
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Боко, чак сега ли се сети че трябва да се повишат доходите на хората? И как смяташ да го направиш, след като ,,де факто'' вече нямаш власт? Значи за 4 години докато беше премиер не направи нищо за да се увеличат заплати и пенсии на народа, но смяташ да го направиш сега когато си в оставка?!
  Май предизборното надлъгване вече започна!

  ,,Българите-това е народът,който имаше всичко което е пожелавал. Те никога не се съмняваха в победата си" Енодий 486 г.
 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 457 Неутрално

  След 4 години безмислено управление и наливане на асфалт Пожарникаря се сети, в какво трябва да се изразява едно истинко държавно управление!

 54. 54 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Не става само с ядене трябва и акъл.

 55. 55 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 551 Неутрално

  И нека празното говорене започне отново!

 56. 56 Профил на ec
  ec
  Рейтинг: 442 Весело

  Долен популист, както той сам би казал.

 57. 57 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 823 Неутрално

  А кога ще се вдигене производителноста на тоз български народ м услугите да станат по комфортни що ли ?
  / а то отивам да си купя билет /за Сибир / те пушат в 9.00 ч , отивам в магазина те ще се "развалят" от " умора" а то 10 ч , отвам в кафето пред президенство и с и поръчваме кафе те ни ностят 2 кафета с една лъжичка -още не са събудили а то вече 10.30 , отивам в "Дивака" и си поръчвам обяд с една бира ,тя ми носи бирата със сламка - още не са се настроили за работа .Влизам отово в магазин да си купя куфар , продавачката се облегнала на рафта и "заспива " - е времето беше за спане 14 ч . След това отивам да пия следобедно кафе -онзи тарикат не ми дава касаовата бележка -прави се на разсеян ,взимам такси да се прибера -той ме вози през заобиколен път ,когато го попитах а защо не оттук -ой ремонт ,а аз оттам минах вчера ... Кога ще се научим да работим за да искаме по- голями заплати , а не само да искаме .

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 58. 58 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1999 Неутрално

  Едно упражнение по математика:
  "От 4 милиарда и 200 милиона лева сме ги смалили на 91 милиона "
  От 8 милиарда резерв сега са три. Плюс два милиарда откраднати от здравната каса, плюс два милиарда заем.
  Като ударим чертата излиза, че Будата Беглец е надминал Тато в пъти.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#52] от "Anri Sonohara":
  Па виж колко пъти вика "цифрите". ...Аз почнах да са съмнявам вече.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 61. 61 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "След опит на министъра на културата Вежди Рашидов да успокои шефа си, Борисов продължава:..."
  ...
  Но всуе останаха усилията Веждюви, ...пожарникарската кола беше набрала по нанадолнището и виеше ли, ..виеше.
  пп: Заседание на МС ли? ...Тоа ако са разплещи у некоя селска кръчма така, боя не му мърда. ...Па и на НСО-то покрай него.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 62. 62 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1040 Весело

  До коментар [#19] от "boby1945":

  е, айде Буби, сподели опит как да изкараме парите от банките...

  но ако ще ми говориш за челния ви опит от 1995-1995 г. може би е по-добре да замълчиш. от твоята уста само кафеви думи излизат. неизползваеми

  РЕФОРМИ !
 63. 63 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1366 Весело

  [quote#45:"Питанка"]"Трява да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата.[/quote]
  А нас магистралните на кой ни оставяш бате...

  [quote#24:"Трактор , Тиква и на Цецо кумецо ООД"]Булката беглец , Цвък Кумеца , Емо Фаса , Дебелото Монтанско или Миро Мършата..Аре стига вицове. [/quote]
  Хи-хи-хи-...И Лъчо Мозъка! Има и други ама требва да преписвам почти депутатската листа на гроб...
  Определено ще ми липсва Бате Бойко, неговото обкръжение и чувство за хумор....

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 64. 64 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1875 Разстроено

  Борисов да дава на всички по 1000 хиляди евро и да си ходи, докато не е станало прекалено късно.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 66. 66 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 879 Весело

  До коментар [#62] от "Rage Against":

  И не питай, ти акъл да вземеш пари от банка нямаш, твоята съдба е да "внасяш" в банките...
  А тези които знаят как да вземат, те и ще го направят, те нямат нужда от съвети във форума....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 68. 68 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2976 Неутрално

  "Опитва се да анализира и всички големи събития в страната най-вече от началото на 2013 г." - докато се намъдруват, патилите дори и не лудуват, а ИСКАТ мъдри РЪКОВОДИТЕЛИ, защото на ОПравни, които на НАШ гръб се ОПИТВАТ, се нагледахме достатъчно.

  Обичай света като самия себе си - тогава наистина ще можеш да се грижиш за всичко
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 70. 70 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До тук виждам кой няма да спечели изборите!

  Но кой ще ги спечели-това е въпросът?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 71. 71 Профил на Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Живя съвсем съзнателно в паралелна реалност, сега като го шибнаха огромните неприятности в кривата глава и му скочи кръвното намери време в болницата, уплашен от всичко да разсъди отчасти каква е реалността!!

 72. 72 Профил на bai_petkan
  bai_petkan
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Преквалификация и обучение - това е. А не всеки седнал и иска пари. Не става така пичове. Работа има колкото искате , ама трябва да се образоваш, да придобиваш нови умения. Държавата не може да дава пари на хората. Тя може само да осигури добри условия за бизнес инвестиции, чрез които да се открият работни места и да се повишат доходите. И строенето на магистрали е изключителна важна част за това. Особено за развитието на провинцията и по-малките градове. Добрата инфраструктира привлича инвеститори, както и ниските данъци, които Дянков запази. Нещо което простите комунистически кратуни не възприемат. Те не успяха по време на 3-ната коалиция нито един фонд да направят и нито един метър магистрала. Комунягите знаят само да печатят пари, което неминуему води до хиперинфлация, свиване на икономиката и мизерия.За това е нужна дясна политика, която да насърчава бизнеса и да привлича инвестиции. Няма такова понятие като социална държава - социалната държава е фалирала държава. Всеки трябва да се напъне и да бачка, да се усъвършенства. Не да лежи и да иска на готово. По традиция завършвам поста си с призив срещу най-голямото зло в България:
  ДОЛУ БСП!
  ЗАТВОР ЗА СТАНИШЕВ!

 73. 73 Профил на Poi Nhy
  Poi Nhy
  Рейтинг: 497 Неутрално

  "Ако имахме тази информация от службите ... нямаше да се получи това"

  През лятото като увеличихте цените на тока какво казаха СЛУЖБИТЕ?!?

 74. 74 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1875 Весело

  "Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката."

  Бойко имал мисла за икономика.

  Но,

  Кога ще се състои разговорът за икономика и най-вече къде. При затворен парламент остава едно място. Любимото място на Борисов - телевизора.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 76. 76 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#70] от "mr.wonderworld":
  Аз скромно мисля, че ако спечели Иван Костов, ша спечели цял народ. ....Ако спечели некой друг, ..отделни негови представители. Да не ги изброявам, ..ако може, ..че ма мързи.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 77. 77 Профил на Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Живя съвсем съзнателно в паралелна реалност, сега като го шибнаха огромните неприятности в кривата глава и му скочи кръвното намери време в болницата, уплашен от всичко да разсъди отчасти каква е реалността!!

 78. 78 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 660 Весело

  До коментар [#64] от "Роси Кирилова":ше даде и после ,ше свали възрастовата граница например на 3 годинки за гласуване,ще се изнесем от место със 100.

 79. 79 Профил на gtx
  gtx
  Рейтинг: 489 Неутрално

  ...и след 4 години откри топлата вода...сам самичък...нищо че му повтаряха по цял ден "Хасфалта не се яде"...

  Нищо лично !
 80. 80 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1290 Весело

  МолИм ти се Бойко, СТАНИ ДИКТАТОР!
  Ти не си такъв, Ти си душичка, ти си мушичка, ти си нежно червейче, ти си колибри, червена калинка си ти...
  Но на Матриала му трЕбва ДИКТАТОР. Не че му трЕбва, ама той ще те послуш че му трЕбва. Ще те послуш, че ТИ ме трЕбваш.
  Мат"риала е прост, той не помни. Вчера си казал едно, днеска друго...на кой му пука, бе Бойко? Важното е какво ще кажеш утре. На мат"риала утрето му е като онзи ден. Той, мат"риала е назад. Ти си напред. Ти си нашия човек, Бойко. Ти си нашета опора, гордост и упование. Ти си нашето острие. Ти си нашия продукт. Ти Бойко НЯМАШ ПРАВО НА ИЗБОР. Ти СИ ДЛЪЖЕН ДА ИЗПЪЛНИШ. СТАНИ ДИКТАТОР!
  Парите не чакат! Ти знаеш на кого го дължиш.
  Не можеш да откажеш. Стани Диктатор.
  Мат"риала вече е готов. Матриала вече знае за какво протестира. Матриала протестира ЗА ТЕБ. Мат"риала вече не знае че е гладен и беден. Мат"риала вече е готов да величае нозете ти.
  Тъпчи мат"риала, Бойко. Стани диктатор!
  Бойко на мат"риала Не му трябват доходи. На мат"риала му трябвяш ТИ. Поне докато Ти трябваш за на чакащите плячката!
  После....
  После можеш да погледаш в Тубата онова филмче за Чаушеско. С края на кариерата... На никой няма да му пука за тЕБ.
  Готови иЗбори тЕ чакат, Бойко. Трябваш за инструмент.
  Бойко бе, не разчитай толкова на психотрониката. Щом е механизъм ще се повреди.

 81. 81 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "Борисов: Магистралите се харесват, но не достатъчно."
  Страхотно прозрение на ББ след един мандат, посветен на магистралите!

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 82. 82 Профил на pierr
  pierr
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Архи простака Борисов продължава да си живее в някакъв паралелен свят и да не спира да ръси глупост след глупост!

 83. 83 Профил на Poi Nhy
  Poi Nhy
  Рейтинг: 497 Неутрално

  [quote#72:"bai_petkan"]ДОЛУ БСП!
  ЗАТВОР ЗА СТАНИШЕВ! [/quote]

  Бих казала - забрана за БСП, но
  Всичко друго дето си написал са си глупотевини.
  Държавно управление, което не може да оцени и използва квалитетните си и образовани хора не струва.

 84. 84 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#57] от "USSR":

  Виждам от твоя пост че си се скъсал от работа ))

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
 85. 85 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#76] от "Мани":

  Да,знам,ти винаги открито си заявявал позиция и това е достойно,но няма да е бачо Ваньо-нали си наясно?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 86. 86
  ****

  Мненията на потребителя Кентавър бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 87. 87 Профил на SeoKungFu
  SeoKungFu
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Ах-ха, боконестия реотан !

  ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
 88. 88 Профил на Ораторе Бураторе
  Ораторе Бураторе
  Рейтинг: 1237 Неутрално

  Бойко Борисов от своя страна се стараеше да обгърне всичко с поглед. Освен заешкото изражение скрито зад очилата на Станишев нищо друго не му убегна, нито действително фалшивата церемония, нито мазната физиономия на Местан, нито страхът в мрачнотъмното лице на Иван Костов, нито липсата на Кунева - странно защо покрира се в миша дупка, нито дори народът, който посвоему вземаше участие в тази добре организирана пантомима. Така наричаше генералът в себе си голямата церемония, защото нямаше никакви неясни предчувствия: затова успя да запази будно критичното си остроумие, което никакви външни събития не можеха да приспят. Затова беше взел бързото решение да подаде оставка. Бойко се видя заобиколен от всички страни от лица, чийто образ явно бе поръчан — поръчан, изпълнен и заплатен. Но, вътре в себе си беше уверен и знаеше, че народът му вярва, подкрепя го и го обича.

 89. 89 Профил на pump it!
  pump it!
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Я глей кво се завъртяло в главата Бокова след като фърли кърпата поради некадърност:
  - "Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата."
  И това се завъртяло след почти 4 години ритане на топка, освещаване на селски клозети и хайлазуване с правителствения екскорт?!

  Ма Боко, скъпи наш другарю Борисов - аверите ти спретнаха коскоджамити предизборна програма, според която трябваше да ощастливите матряла с хиляда лева заплата!
  И на половина от хилядата за пенсионерите!

  Е..ват ли се с теб аверите, че не са ти казали за предизборната програма?
  Щото те знаят, че не си грамотен, няма да я прочетеш...

  То вярно, че матряла е прост като теб, но за обещаното е чул от телевизора, помни и си го иска!

  pump it!
 90. 90 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1290 Весело

  МолИм ти се Бойко, СТАНИ ДИКТАТОР!
  Ти не си такъв, Ти си душичка, ти си мушичка, ти си нежно червейче, ти си колибри, червена калинка си ти...
  Но на Матриала му трЕбва ДИКТАТОР. Не че му трЕбва, ама той ще те послуш че му трЕбва. Ще те послуш, че ТИ ме трЕбваш.
  Мат"риала е прост, той не помни. Вчера си казал едно, днеска друго...на кой му пука, бе Бойко? Важното е какво ще кажеш утре. На мат"риала утрето му е като онзи ден. Той, мат"риала е назад. Ти си напред. Ти си нашия човек, Бойко. Ти си нашета опора, гордост и упование. Ти си нашето острие. Ти си нашия продукт. Ти Бойко НЯМАШ ПРАВО НА ИЗБОР. Ти СИ ДЛЪЖЕН ДА ИЗПЪЛНИШ. СТАНИ ДИКТАТОР!
  Парите не чакат! Ти знаеш на кого го дължиш.
  Не можеш да откажеш. Стани Диктатор.
  Мат"риала вече е готов. Матриала вече знае за какво протестира. Матриала протестира ЗА ТЕБ. Мат"риала вече не знае че е гладен и беден. Мат"риала вече е готов да величае нозете ти.
  Тъпчи мат"риала, Бойко. Стани диктатор!
  Бойко на мат"риала Не му трябват доходи. На мат"риала му трябвяш ТИ. Поне докато Ти трябваш за на чакащите плячката!
  После....
  После можеш да погледаш в Тубата онова филмче за Чаушеско. С края на кариерата... На никой няма да му пука за тЕБ.
  Готови иЗбори тЕ чакат, Бойко. Трябваш за инструмент.
  Бойко бе, не разчитай толкова на психотрониката. Щом е механизъм ще се повреди.

 91. 91 Профил на bai_petkan
  bai_petkan
  Рейтинг: 388 Неутрално

  До коментар [#83] от "e.lady":

  Грешката е в начина на мислене. Квалитетните хора не чакат някой да ги оцени и използва. Те ДЕЙСТВАТ. И изкарват пари. Ако не го правят значи не са квалитетни. Казвам го от опит. В България и в Европа и в Азия (понеже света вече е глобален) всеки МОЖЕ да изкарва пари ако има качества. Проблема е в мисленето на хората. Това мислене останало от комунизма - че държавата трябва да се грижи за всичко и всички и да си оценява кадрите. Имам една новина за вас - това не е ролята на държавата и никоя държава не го прави. Държавата може само да осигури условията ти да се трудиш, образоваш, развиваш и печелиш. Нищо повече. Всичко останало си зависи от теб. И ако не изкарваш достатъчно определено ти си си по-виновен от колкото държавата.

 92. 92 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#6] от "др. Иванов":

  [quote#6:"др. Иванов"]Идиоте малоумен, псе краставо! Спотайвай се за да ти се размине![/quote]

  Докторе, вие изгонихте ГЕРБ, ама ако се върнат пак ще трябва да си сменяте подписа ))

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
 93. 93 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2336 Неутрално

  [quote#88:"Wrornoxmaniak"]я на Местан, нито страхът в мрачнотъмното лице на Иван Костов, нито липсата на Кунева - странно защо покрира се в миша дупка, нито дори народът, който посвоему вземаше участие в тази добре организирана пантомима. Така наричаше генералът в себе си голямата церемония, защото нямаше никакви неясни предчувствия: затова успя да запази будно критичното си остроумие, което никакви външни събития не можеха да приспят. Затова беше взел бързото [/quote]

  До коментар [#88] от "Wrornoxmaniak":
  Браво ворноьмаиак пак си го казал правилно. .... Да?
  Разбира се, че се шегувам.

  Два въпроса:
  1. Мога ли приятелски да ти викам Ворняче?
  2. Абе вие от герп като ще печелите втори мандат, защо си вкарвате такъв автогол, с раздаването на пари на калпак. Няма да останат пари бйко да реже ленти щото е похарчил всичките и няма от къде да плати на Божков (червепа ли), а?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 94. 94 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#6] от "др. Иванов":

  [quote#6:"др. Иванов"]Идиоте малоумен, псе краставо! Спотайвай се за да ти се размине![/quote]

  Докторе, вие изгонихте ГЕРБ, ама ако се върнат пак ще трябва да си сменяте подписа ))

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
 95. 95 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 673 Неутрално

  Вече не се съмнявам кой е ГОСПОД БОГ !Това е ТОЙ!Нашият Бойко -!Министър председателя в оставка!БОГ да ни поживи нас българите!И нека Му се молим. Божия наместник на всички вярващите патриархът български Неофит ,които може да подвие крак единствено и само пред повелителя си направи това при посещение в болничната му стая ......................И той бе не някой друг а Бойко.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 96. 96 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#6] от "др. Иванов":

  [quote#6:"др. Иванов"]Идиоте малоумен, псе краставо! Спотайвай се за да ти се размине![/quote]

  Докторе, вие изгонихте ГЕРБ, ама ако се върнат пак ще трябва да си сменяте подписа ))

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
 97. 97 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Извинявам се за повторенията, неволни са. За разлика от повторенията на някои други

  mutricata.blogspot.bg deinstall.blogspot.bg
 98. 98 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  До коментар [#72] от "bai_petkan":


  [quote#72:"bai_petkan"]Преквалиикация и обучение - това е.[/quote]
  Тва диверсификация в образованието ли е?

 99. 99 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1875 Весело

  [quote#78:"друга бира"]ше даде [/quote]
  Къде ше ги дава, да знам, да се наредя на опашката?

 100. 100 Профил на Мишето_66
  Мишето_66
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#91] от "bai_petkan":грешка,пишеш глупости на таркалета,баницата е разделена,едни я ядат ,други работят за нея.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK