Правителството обяви поръчка за копирни машини за изборите

Правителството обяви поръчка за копирни машини за изборите

© Юлия ЛазароваГлавният секретар на Министерски съвет е издал заповед да се открие процедура за възлагане на обществена поръчка, с която да се избере доставчик на техника за копиране и отпечатване на изборни книжа, съобщиха от правителствената информационна служба.


Техниката е нужна на секционните избирателни комисии за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Изискването да я има  във всички комисии бе въведено с промени в избирателния кодекс, приети през февруари. Заради това, че изборите ще се правят предсрочно се скъси много и срокът за осигуряването на копирните машини.


Кандидатите в конкурса могат да подават документи в 7-дневен срок след обявяването на Заповедта на интернет-страницата на Агенцията за обществени поръчки. 
Общият брой машини, които трябва да се доставят е 12 300. В него е включена и техниката, необходима за нуждите на Министерството на външните работи за секциите в чужбина.


Критерий за оценка на подадените оферти е най-ниска предложена цена, посочват от правителствената пресслужба.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK