Изкореняване! Но от кого, когато секачите са неизлечимо заразени!

Кадър от пресконференцията, на която прокуратурата обяви, че в МВР е имало условия за незаконно подслушване (отляво на дясно) - Николай Кокинов, Сотир Цацаров, Борислав Сарафов и Роман Василев. Малко преди брифинга, Кокинов е бил на срещата с Борисов и Найденов, според разпространените записи.

© Георги Кожухаров

Кадър от пресконференцията, на която прокуратурата обяви, че в МВР е имало условия за незаконно подслушване (отляво на дясно) - Николай Кокинов, Сотир Цацаров, Борислав Сарафов и Роман Василев. Малко преди брифинга, Кокинов е бил на срещата с Борисов и Найденов, според разпространените записи.Н.К. Тебе не знам кой ти вади ножа. Сигурно ти приказват, че аз ти го вадя, ама...
М.Н. Не? Той затова шефа искаше, той затова ти се обади снощи...

Н.К: Кой ти скача? Това ми е интересно.
МН: Не знам. Имам някакви... Казах му на шефа, той каза - Цецо. Мисля, че е Цецо. За да има такава атака и то координирана атака…
НК: Значи това го прави главният.  


НК: Виж сега, началникът си избра главен прокурор.


итн. итн...
Прокурорски шеф (Николай Кокинов, вече в оставка), обвиняем довчерашен министър (Мирослав Найденов, чието дело се води в прокуратурата на Кокинов) и премиер, който подаде оставка преди два месеца (Бойко Борисов, готвещ се за втори мандат), обсъждат как да бъде измъкнат министърът от наказателна отговорност за корупция и злоупотреба с власт, като междувременно разясняват и други механизми (напр. разпределяне на пари за медиите, назначения и влияния) и дават оценки за различни лица, включително прокурори и журналисти, служейки си с език, какъвто надали ще чуем и от хамалите на гарата (в редакцията на "Дневник" изпитвахме срам да произнасяме някои реплики на глас).


В разговора бившият министър нарича бившия премиер просто "шефа", но особено показателно е, че и независимят прокурор го нарича "началника"?! Изключителен детайл, който натрапва прилика с епизоди от филмите за мафията. А приликата още повече се подсилва от хипотезата, че може би един от тримата събеседници е записвал разговора им (споделена и от зам.-главния прокурор Бойко Найденов, намекната и от Бойко Борисов днес, освен че до този извод се стига и от внимателно слушане на записите - бел.ред.).


Всичко това разтърси публичното пространство днес, след като изтече от 18 звукови файла или около час и половина записан разговор. Те бяха изпратени тази нощ до редакциите на десетки медии (пълна стенограма и аудио в текста "Всяка прилика с лица и събития не е случайна" - бел.ред.)


Не е само шокиращо, а е престъпление това, което четем/слушаме в разговора им (въпреки, че няма потвърждение, а прокуратурата тепърва ще проверява, можем да приемам, че записите всъщност са автентични, тъй като от друга страна никой от участниците до този момент не ги е опровергал, а след среща при главния прокурор в късния следобед Николай Кокинов попаде оставка).


Престъплението е описано в Наказателния кодекс


веднъж като "възпрепятстване на правосъдието" и втори път като "търговия с влияние"


А езикът на говорещите е провокация към чувството за приличие на хората. Ако шефът на Софийската градска прокуратура Николай Кокинов не си беше подал оставката, ВСС имаше всички основания светкавично да го уволни за уронване престижа на съдебната власт. (Впрочем ВСС има основания да го уволни и като редови прокурор.)


Така - 16 дни преди изборите, от които работните дни са шест, България е в ситуация да няма чиста институция от тези, които са оправомощени да изяснят ситуацията, да кажат кое е престъпление и кое не е.


МВР не може да каже, защото е под подозрението за нарушение на закона чрез незаконното подслушване по разпореждане на бившия министър Цветан Цветанов, заради което обвиняеми са четирима бивши и настоящи директори и служители на Специализирана дирекция "Оперативни технически операции" (СДОТО). Ако ли пък паралелна частна структура, както смята Бойко Борисов, е подслушвала, това с нищо не оправдава МВР и Цветанов  - какво е вършило ведомството му, докато престъпни паралелни структури са слухтели около самата власт начело с  Борисов и са нарушавали правата на гражданите, защо не ги е заловил всесилният разкривач на организираната престъпност?!


Очевидно е обаче, уви, че и прокуратурата не е, поне Софийската градска, оглавявана довчера от Николай Кокинов (която по закон е задължена да преследва нарушенията на високите етажи на властта), не е институцията, която може да измете мръсотията, след като дългогодишният й шеф


иска първо да узнае... "кой от кои е", за да  реши как да... води борбата


(Надяваме се, че главният прокурор Сотир Цацаров внимателно чете стенограмата.)


Когато са дълбоко инфектирани, поразени, ако щете заразени, институциите на държавата, които имат властта да приложат закона - в конкретния случай да разровят до дъно скандалът с подслушванията във всичките му разклонения, значи живеем в страна със застрашена сигурност. Само този би могъл да бъде смисълът на понятието "заплашена национална сигурност", което иначе се е превърнало в досадно клише от купищата изписани стратегии за защита на... и прочие словоблудства.


Ние, гражданите на България днес,


нямаме елементарна сигурност за конситуционните си права


Ние сме жертви на интересите на мафиотски кланове в политиката и икономиката  и съвсем не е нужно лично всеки от нас да бъде подслушван, за да живеем като жертви, защото онези, които уж са гаранти за върховенството на закона, го газят без никакви скрупули  - този е смисълът, произтичащ от подслушания разговор.


Ето защо не трябва да се смесват двете престъпления - незаконно записаният разговор на Б.Б., Н.К. и М.Н., от една страна, и съдържанието му - от друга, а да се разследват и двете. Нека прокуратурата разпореди проверка кой е прегазвал закона, подслушвайки ги незаконно, но да не си затваря очите пред съдържанието на разговора, защото точно от разговора става безпощадно ясно защо в България правосъдието не работи.


Образно казано - нужна е безпощадна сеч, но сеч  изкореняване! Но има ли кой да я извърши, като секачите са дълбоко инфектирани от корупция и алчност?


Главният прокурор би могъл да направи радикалната крачка, ако е свободен


Той има всички правомощия за това.  Именно той би трябвало да извърши радикалната чистка на всички онези, "работещи" по мярката "кой от кои е" в прокуратурата и да настоява за същото и в МВР. Очакваме да извърши това, ако е прозрял, че държавата е такава, каквато е нейната прокуратура. И ако има куража и най-вече, ако е свободен. Тази ситуация всъщност е истинският тест за него.


До изборите - да повторим - остават 16 дни. Реален политически дебат няма. Ефирът кънти от СРС-та и подслушани убийствено нагли разговори на облечени с власт мъже. Политическите партии излизат с обвинения и квалификации по тях, но те не са дебат. Главен играч на предизборната сцена се оказва прокуратурата. Затова и отговорността на главния прокурор е още по-голяма. Въпреки че финалните й ходове (оповестяване на резултати от проверки, привличане на обвиняеми и т.н.) едва ли ще бъдат направени точно преди вота.


Що се отнася до народа, който ще гласува на 12 май...Той едва ли ще чуе цялостното съдържание на подслушания разговор с недопустимия просташки език, защото телевизиите няма да го предадат заради границите на приличието. А "масите" опасявам се все още знаят и разбират само онова, което виждат по телевизията. Те виждат Борисов и Цветанов на предизборни обиколки, посрещани възторжено от деца и старци. Тъй че много е възможно скандалът да не се се отрази изобщо (или да има пренебрежим ефект) на изборните нагласи и ГЕРБ да си спечели най-много проценти на вота, както прогнозираха последните социологически анкети.


За да си заслужим напълно кочината - политическа, икономическа и морална, в която живеем. 


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (283)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на pentuer
  pentuer
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Не подценявайте избирателя, той вече е невероятно отвратен
  и скоро ще си езлее яростта, пардон чувствата...

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1816 Неутрално

  Ах, за Алеко се сетих пак ...

  Предразсъдъците са за ограничените.
 4. 4 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Петя Владимирова, когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле...
  За нецензурната поезия на Пеньо Пенев какво ще кажеш?

 5. 5 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1150 Любопитно

  "А "масите" опасявам се все още знаят и разбират само онова, което виждат по телевизията."

  Така си е. Чудя се, какво са знаели и разбирали "масите", когато не е имало телевизия? Когато не е имало радио? Нищо? Или пък не?

  TAKE THE RED PILL!
 6. 6 Профил на nikidimi
  nikidimi
  Рейтинг: 622 Неутрално

  "Главният прокурор би могъл да направи радикалната крачка"

  Дано, но както се вижда едва ли има някой останал встрани от цялата гнус, особено на висок държавен пост

 7. 7 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  Поздравления Госпожо Владимирова!

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 8. 8 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 503 Неутрално

  Не знам защо всички се правим на учудени? Нима гласувалите за ГЕРБ не го направиха с ясното съзнание, че избират за премиер човек тип "хамалин", с поведение на махленски тарикат? Нима някой вярва, че това поведение на институции, търговия с влияние е характерно само за правителството на ББ? Такава е системата, такива са нашите политици - не само ГЕРБ, а и БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ - всички изредили се до момента!

 9. 9 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  "Що се отнася до народа, който ще гласува на 12 май..."

  Мойсей е водил 40 години народа си из пустинята, за да измрат всички, които познават робството и станат наистина свободни хора. Така и ние... . Със съжаление, но и с надежда, че свободните хора от ЕС поне могат да съкратят пътя през пустинята.

 10. 10 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 503 Неутрално

  До коментар [#2] от "lz2":

  И Станишев и Борисов, и Петков-ци, и Масларова, и Гоце, и Яне, и Волен, и КОстов - списъкът на изнасилвачите е дълъг.

 11. 11 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1027 Любопитно

  А главния "герой" в тези записи се кани да "управлява" още поне 1 мандат. И се е кандидатирал за депутат.

 12. 12 Профил на Maslara
  Maslara
  Рейтинг: 225 Неутрално
 13. 13 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 503 Неутрално

  До коментар [#3] от "Нефертити":

  Много актуален в последно време

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  Тия избори няма да спрат хората да вдигнат сопите отново наесен.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 16. 16 Профил на hobby
  hobby
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар #2 от Lz2
  Засрами се и се скрий. Отдели време да се образоваш що е то правова държава и какво значи Премиер- престъпник. И моля,рефрена "Станишев е виновен" от 4 години не е актуален

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 17. 17 Профил на kollin
  kollin
  Рейтинг: 497 Весело

  Отново скандал с всеизвесни неща, които са публична тайна:
  Че прокуратурата, съда и пресата са зависими от власта!
  Къде точно е новината тук?

  How to tell Heretics from Catholics?Papal legate Arnaud Amalric:Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.(Kill them all, the Lord will recognise His own.)
 18. 18 Профил на El Chuncho
  El Chuncho
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  [quote#16:"hobby"] И моля,рефрена "Станишев е виновен" от 4 години не е актуален
  [/quote]
  Индулгенция някаква е получил значи.

  Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов
 19. 19 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 3175 Неутрално

  [quote#16:"hobby"]какво значи Премиер- престъпник.[/quote]

  Значи, Станишев-Премиер! Видяхме как се крадат милиарди!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 20. 20 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1816 Весело

  До коментар [#13] от "gogo2011":

  Абсолютно! Все едно днес е седнал да реди онези думички ...

  Предразсъдъците са за ограничените.
 21. 21 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  [quote#14:"4u4o"]Няма нужда да се ровите и под чаршафите на хората и да показвате какво си говорят в къщи.

  Мръсна ченгеджийска медийна пасмина! [/quote]
  така е ГЕРБ се оляха с това подслушване, купиха нова техника на световно ниво 100 милиона дават на година, ужас

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 22. 22 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  Нищо от това което ни пробутват не се връзва и всеки нормален човек ще го хвърли в кошчето, но вие се клатите в унес и продължвате да мънкате. Някой измъква държавата изпод носа на хората и на тепсийка иска да я поднесе на тези които ще им позволят да продължат да експлоатират хората както го правеха години наред. Между хората и беззаконието ще се възправят титаните Орешарски и Станишев, а мъничкият и безсилен Костов ще скрибуца с тънък гласец. Хубава държава си избирате. Задунайска губерния.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 23. 23 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1372 Неутрално

  [quote#2:"lz2"]Като начало, да се изметат хората на Станишевата бандитска паплач!.[/quote]
  "Що бе лизач да не немекваш, че герберастката бандитска паплач се изчерпва с Кокинов и Мършата?
  И къде е сега главния секретар на МВР, който напоително и метафорично ни обясняваше, как високо ценен професионалист полицаи повредил харда с информация с отвертка, която пък се оказала специален код за достъп )) Нещо не му се връзва метафората, но оставката просто е задължителна за човек с пагони !

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 24. 24 Профил на hobby
  hobby
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Премиер - престъпник е официално с "Мишо Бирата" . С днешните записи затвърждава. Темата за Станишев не е актуална просто. Който имаше 4 години време да го беше обвинил и осъдил

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 25. 25 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2887 Любопитно

  Има един основен любопитен въпрос "

  - Кой има полза от тази ситуация ?

  Или ще ми кажете , че съм гледал много криминалета ?

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 26. 26 Профил на pbd
  pbd
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Ако медиите са коректни, независими и неподкупни нищо не им пречи да предадат едно към едно разговорите във време в което с червена точка никой няма да ги обвини от СЕМ за нецензурен изказ.Малко ли простотии се казват в ефира във време слушано от всички.Защо да не чуят хората лъбимците си какъв речник имат и какво е отношението им към институциите и помежду им.

 27. 27 Профил на johnniewalker
  johnniewalker
  Рейтинг: 1033 Неутрално

  Бърз изход от тази ситуация без гражданска война или диктатура няма. А бавния изход е честните и неподкупни хора в правосъдната система да изрязват малко по малко туморите и да се противопоставят твърдо на опити да бъдат превземани от мафията. Ако не могат да го направят или нямат лична смелост на някакъв етап ни чака бързия изход....

 28. 28 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  БСП ще бъдат силно изненадани от крайния ефект. Сега пърхат радостно, но не знаят че тая греда която са засилили всъщност ще се върне по собствените им глави.

  Доведаха държавата до такава истерия с компромати и подслушвания. Обвиниха подслушваните че са подслушвачи. Лишиха хората от нормална кампания. Отвратиха ни от политика. И се надяват да им се размине. Как да стане?

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 29. 29 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 906 Весело

  До коментар [#10] от "gogo2011":
  Артилерийска подръжка на авангарда!?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 30. 30 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4977 Неутрално

  Отново блестяща Петя! Браво!

 31. 31 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1637 Весело

  Всичко на тоя свят се връща, Цвъки.
  Мисли за това, когато ти свалят скалпа. И за Горна Оряховица мисли.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 32. 32 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#19] от "lz2":

  Въобще не ми е ясно какво пишеш и на кого го пишеш. Ясно ми е обаче едно: Борисов вече ще бъде " persona non grata" в целият ЕС. Смазана е цялата демократична система с т.н. разделение на властите (отдавна е така, но вече доби чудовищни размери). Милиционери 4г. говорят смешки по ТВ, за да ни е смешно, но уви, не ни е. И за последно. И на мен ми се искаше да има съдебна реформа, но нямаше. И на мен ми се искаше някой от тройната коалиция да отговаря за милиардите откраднати чрез сделки с земя, кухи инвестиции, еврофондове, АЕЦ "Белене", картелите във всички отрасли на икономиката но пак уви... . Най важното обаче в обществото - медиите не само се нагодиха към новият господар, но и придобиха небивали размери на корупция. Картелирането на пазара също придоби особени размери. През 2007-2009 не се усещаше, но сега почти всеки човек усеща през джоба си до къде стигна това управление, което освен че е безидейно, но и мутренско.

 33. 33 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2582 Гневно

  "Изкореняване! Но от кого, когато секачите са неизлечимо заразени?!"

  Зараза има, тя съсипва имиджа на България, но слава Богу, не е в състояние съсипе самата страна, защото народът има достатъчно имунитет да устои, което прави и ще направи. Но дойде моментът дебело да се подчертае: един от основните инкубатори и разпространители на заразата са продажните медии-без разлика, без изключение!
  И, между другото, секачите не изкореняват, прави го специална техника! Дори това не могат да формулират като хората! Отврат!

 34. 34 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Колкото повече се бъркат едни л...на, толкова повече се размирисват. Чакаме л.....воза ....и кой откъдето и закъдето му е мястото- прокуратура, съд, затвор....

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 35. 35 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  [quote#28:"emil"]Лишиха хората от нормална кампания. Отвратиха ни от политика. [/quote]
  Бе вие у ред ли сте? Кат че ли на записите са Кхмера и компания , а не Тиквата , Мършата и Коки..Баси зомбитата.Не е истина.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 36. 36 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1656 Неутрално

  "Главният прокурор би могъл да направи радикалната крачка, ако е свободен".

  Много важен въпрос. Защото от записаните разговори се разбира, че "нали шефът го избра". А дали се е освободил от шефа, ще разберем в следващите дни, когато видим какво реално ще предприеме.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 37. 37 Профил на Bluesky
  Bluesky
  Рейтинг: 458 Неутрално

  А аз се засрамих, че слушам аудиозаписа. И го спрях. Засрамих се, поради 2 причини, че слушам разговор, непредназначен за мен, както и езикът на говорещите ме накара аз да се срамувам, че ги слушам.

 38. 38 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#33] от "Дон Кихот":

  Дойде моментът инсектите да си влязат отново в дупката, от която изпълзяхте.

 39. 39 Профил на Доколянков
  Доколянков
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Пак ще си гласуват за Борисов,те си го харесват такъв.

  „Луната е обитаема, защото там свети."
 40. 40 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  Ако хората само за момент се замислят за мащабите на тая гигантска манипулация в която учавстват надмолни и подмолни групи, платени медии, толигархична партия с терористично минало и всякакв друга паплач, та ще разберат хората че успеят ли тия да катурнат Бойко не ни мърдат още 23 години комунизъм защото зад него е такава пропаст и народа остава толко разпокъсан и безсилен! Затова на 12 всички пред урните, и здравите и болните, и младите и старите. Това е!

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 41. 41 Профил на red.mary
  red.mary
  Рейтинг: 533 Разстроено

  Много добра статия. И аз все си казвам, че това е дъното, а то все се оказва, че имало още...надолу.
  Надеждата останала затворена в кутията на Пандора!

 42. 42 Профил на kotoni913
  kotoni913
  Рейтинг: 241 Неутрално

  виждам петя в нова роля. досега независим наблюдател на съдебната система, а сега вече открит рупор на станишев и сие. най-после нещата си дойдоха на мястото! благодаря петя! браво петя!

 43. 43 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1372 Неутрално

  "Ние, гражданите на България днес,
  нямаме елементарна сигурност за конситуционните си права"
  ДА!

  "Изкореняване! Но от кого, когато секачите са неизлечимо заразени?!" Що за въпрос? Риторичен?

  "За да си заслужим напълно кочината - политическа, икономическа и морална, в която живеем."
  Да така Е! Писна ми да наричат Родината ми кочина, ама...

  Май ще има интересни събития есента...

  П.П. Добра статия на Петя Владимирова!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 44. 44 Профил на ot4eto
  ot4eto
  Рейтинг: 502 Неутрално

  Благодаря на Петя Владимирова, че всеки път когато видим несправедливост, нейното перо е там за да накаже виновните. Въпреки това, съм силно песимистичен. Не вярвам Българите да се осъзнаят.

 45. 45 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2582 Любопитно

  До коментар [#27] от "johnniewalker":

  "Бърз изход от тази ситуация без гражданска война или диктатура няма."

  И кого виждаш като участник в тази "гражданска война"? Участниците в "протестите"? Народът съвършено спокойно приема всичко това, като го оценява по същество, а не както се иска на доведените до истерия платени форумни драскачи! Бързият изход ще бъде на 12 май, с напълно логичен и очакван резултат.

 46. 46 Профил на smej
  smej
  Рейтинг: 551 Неутрално

  И все пак да не забравяме главното. България бе съсипана като държава от комунистите, доведени на власт от руската Червена армия. След като най-жестокият и садистичен експеримент, наречен "социализъм" рухна от развалините изпълзяха змии и гущери, които се събраха на кълбо - БСП и производните му като ДПС и Герб. Главният виновник се олицетворява от БСП. Всеки глас срещу него е правилен и на място. Ще дойде време да изметем и Герб. Но сега трябва да умре БСП. Трябва да си платят за 70 години разврат и грабежи, които умъртвиха нацията.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4466 Неутрално

  [quote#16:"hobby"]И моля,рефрена "Станишев е виновен" от 4 години не е актуален [/quote]
  Абе от седмица вече много се съмнявам!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 50. 50 Профил на starkwolf
  starkwolf
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Браво на тази жена- Петя Владимирова! По-добре нямаше как да се опише тази история.

 51. 51 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 824 Неутрално
 52. 52 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  Сега очаквам Кокинов да стане "защитен свидетел" и да почне да хвърля помия. Механизмът е ясен - стреля се "по площ", атакува се наред, в потъналата ни до шията държава пълна с корупция и мафия поводи безброй. Следствия наред, "доказателства" и съмнения придобити по незаконен начин бол. Все един от тези следствени за да си спаси кожата ще пропее и ще свидетелства и атаката вече е успешна.

  Само че сценарият има едно слабо място - защо всичко това удря само в една цел? Вадят се дела с 10г давност само и само да се удари в едно място а всичко друго се заобикаля.

  Ако тази прокуратура наистина е независима /каква наивност/ защо не кара наред? Защо не видях поне едно следствие срещу СтаниШеф и партийната му мафия? Всичко това показва на един средно интелигентен човек кой и защо поведе тази "борба за законност". Само че много ли са тези средно интелигентни? И ще се чуе ли гласът им в една тотално контролирана медийна империя? Съвсем не съм оптимист.

  Политкоректостта е Гестапо за Истината
 53. 53 Профил на starkwolf
  starkwolf
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#40] от "emil":

  Душа , дай по същество. Ти си типичен кадър на ГЕРБ - слабо подготвен агитатор от бай-Тошово време. В 21-ви век въпросът: "а вие защо биете негрите" зададен след оценка на съветска лека кола - не върви.

 54. 54 Профил на 3аНиЗа
  3аНиЗа
  Рейтинг: 2155 Весело

  "Изключителен детайл, който натрапва прилика с епизоди от филмите за мафията" - и ТЕ едни артистични НАТУРИ, цена нЕмат! Живеят си веселко и се мислят за ФИГУРИ...

  Коментиране на анализираното, вече...
 55. 55 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 646 Неутрално

  Ако човек има поне капка мозък в главата си и трезво погледне отстрани на развитието в политическия живот последните 3 седмици, не може да не забележи следното:
  - В ход е гигантска по ресурси и обхват операция
  - В нея участват почти всички играчи от политическия театър
  - Тези участници са 100% свързани генерично, те са деца, внуци, близки роднини, клиентела или слуги на АБпФК, като тук се включва и цялата агентура на КДС/КГБ, РУМНО/ГРУ
  - Формално главна водеща сила е БСП, рупор е почти целият медиен апарат, подвластен или имащ отношение към посочената генерична групировка, както и лица от всички служби пак генерично свързани...
  - И най-важното: тази операция, изпипана съвършено до най-малки подробности и програмирана да засилва натиска непекъснато и равномерно, както и да манипулира чуствата на хората, така, че изобщо да не се сетятразмишляват, ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ НЕ Е ПО СИЛИТЕ НА БСП И НА ЦЕЛИЯ Отечествен Фронт срещу Бойко. Това е процедура изпълнявана от професионалисти: ТАЙНИ СЛУЖБИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА, фатално заинтересовани - икономически и политически от победата на Червената мафия. ДОСЕТЕТЕ СЕ КОЯ Е ДЪРЖАВАТА

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 56. 56 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2582 Неутрално

  До коментар [#40] от "emil":

  "Ако хората само за момент се замислят за мащабите на тая гигантска манипулация ..."

  Хората мислят! За това аз съм спокоен, след референдума спокойно мога да го кажа! Моите сънародници (гордея се с тях) съзряха до степен на мислене и разсъждение, която ги освобождава от зависимостта от кукловоди и манипулатори. Затова и последните са в дива паника, затова и преминават към такива драстични действия. Но бих искал да вида физиономиите им, например следващата седмица, (ако някоя агенция се реши да направи проучване), когато с ужас установят, че рейтингът на ГЕРБ още се е вдигнал. А агенциите са в положение, че не могат много да лъжат, защото след това няма как да обяснят драстичното разминаване в такъв кратък срок между реалните резултати на изборите и техните предвиждания.
  Но все пак в кашата, която завариха обикновените губещи, има нещо положително. След тези събития цялата система за сигурност и правораздаване на страната ще бъде прочистена от отровната си плесен! Няма как иначе, народът няма да позволи втори път така да се гаврят с неговото търпение!

 57. 57 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  [quote#37:"rasnoa79"]А аз се засрамих, че слушам аудиозаписа. И го спрях.[/quote]
  Аз дори не го слушах защото си имах представа какво ще чуя и на какъв тон. Въобще има ли човек в тази държава който да не знае какво изпълзя от руините на социализма?

  Да не би да забравихте мутрите с бухалките и стикерите които лепяхте по колите докато БСП ви управляваше? Или надменното "седянка" за стачкуващите учители? Същият Орешарски който ще ни натресат за "програмен" премиер. Напълно в сила на учителя ме Луканов че сме "тревопасните на първият етаж" а те били "хищниците на вторият". Е, пожелавам му съдбата на учителят му.

  Само че мили мой Дневник, защо не дадете до тези записи и онзи в Сливен където местният вожд на БСП се спазарява с един "бизнесмен" за подкрепата? Абсолютно същият каруцарски език и похвати.

  Много удобно е да ритнеш падналият, нали така? Дава някак си чувството че не си толкова слаб и жалък колкото си.

  Политкоректостта е Гестапо за Истината
 58. 58 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 605 Неутрално

  "Образно казано - нужна е безпощадна сеч, но сеч изкореняване! Но има ли кой да я извърши"
  ==============
  Голям цирк, ЗАДМИНАХМЕ ХОЛИВУД!

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 60. 60 Профил на teridan
  teridan
  Рейтинг: 829 Неутрално

  В разговора бившият министър нарича бившия премиер просто "шефа", но особено показателно е, че и независимят прокурор го нарича "началника"?!

  Няма видео към записа, иначе сигурно щяхме да видим и как му целуват ръка.

 61. 61 Профил на Kuko
  Kuko
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Давай Бойко аз съм с теб

  Или пък със Слави Трифонов, Бареков, Станишев

 62. 62 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#55] от "Уточнител":

  Тази операция е следствие от бушуващата война в медиите. Тя е нетърсена, но добре дошла за изтрезвяването на обикновения зрител. Мълчанието на медиите също събуждат интерес, след като са получили записите през нощта, а първата публикация е в в. "Галерия". Това дразни...

 63. 63 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#48] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Да, това нещо тук е КОЧИНА! АБСОЛЮТНА!
  ================
  Борисов, беше избран за СВИНАР, но той предпочете да е СВИНЯ.

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 64. 64 Профил на teridan
  teridan
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Притесняват ме приказките на Борисов за паралелна на държавата структура на подслушване. В тях виждам опит за ловка маневра за измъкване. Борисов е завършен популист и е безспорен талант в изкривяването на истината. Той винаги се опитва да представи по такъв начин нещата, че да не излезе губещ. Съвсем свежи в паметта ни са опитите му едва ли не да се присъедини към протестите срещу собственото си управление. Сега се е заел да говори за грешките си и да се представи за алтернатива на последното, неговото собствено управление. Така че няма да се учудя ако изведнъж той се опита да се представи за жертва на подслушванията.

 65. 65 Профил на BohrMottelson
  BohrMottelson
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#19] от "lz2":

  Не. Значи лайнишев и тиквата аут.

 66. 66 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Поредната страхотна статия на г-жа Владимирова за кочината наречена съдебна система!

 67. 67 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Любопитно

  До коментар [#56] от "Дон Кихот":

  Вие изобщо прочетохте ли статията, защото в нормална държава твоя идол щеше да стои в прокуратурата поне 2-3 дни?

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2582 Весело

  До коментар [#52] от "Fred":

  "Вадят се дела с 10г давност само и само да се удари в едно място а всичко друго се заобикаля."

  А най-интересното е, че основен кандидат за "едното място" е физиономията на самите удрящи. Техният примитивизъм не им позволява да съобразят, че те очевадно оголват и замисъла, и целта, и кукловодите на това бумерангово начинание. Но какво ли ги мисля, да сърбат, каквото са надробили! На 12 май народът ще им го поднесе , натъпкано с чер пипер !


 70. 70 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 777 Весело

  [quote#55:"Уточнител"]тази операция, изпипана съвършено до най-малки подробности [/quote]
  Съвършено, съвършено... Абе, операцията им и тя като колите им - малко дърварска...

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 71. 71 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 605 Неутрално

  ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ ПРИЧИНИ да се подслушват министрите е, че ВСИЧКИ те са ЧАСТ от демократичната СВОБОДНА МАФИЯ и са с достъп ОПАСЕН за ВЛАСТТА. Доста е ТЪНКА, но е ФАКТ.
  Когато един сапруг КРЪШКА, той ПОДОЗИРА жена си, че и тя КРЪШКА и я СЛЕДИ.

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 72. 72 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  [quote#69:"Дон Кихот"]"Вадят се дела с 10г давност само и само да се удари в едно място а всичко друго се заобикаля." [/quote]

  Има-няма 10г. давност

 73. 73 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  [quote#62:"noxs избира 27"]Мълчанието на медиите също събуждат интерес, след като са получили записите през нощта, а първата публикация е в в. "Галерия". [/quote]
  А вие още ли не сте разбрали, че "Галерия" е медията на Алексей Петров? Не ви ли идва на ум, че доста медии се усещат как са използвани като рупор в един мафиотски сценарий и поне на сериозните от тях тази роля не им харесва?

  Политкоректостта е Гестапо за Истината
 74. 74 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 497 Неутрално

  От повече от 20 г. слушаме за ченгета, подслушвания, полицейски акции, та предлагам да я кръстим родината ни, Ченгесария!? От повече от 20г. слушам за корумпирани политици, корумпирани чиновници, та предлагам да я кръстим Корумпостан!? А всъщност трябва да я попочистим и ако се намери някой да му продадем сметта, та да си остане името България! Но тъй като няма да намерим купувач, е добре да ги затворим на едни места за лишаване от свобода и пак ще си решим проблема!

 75. 75 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#70] от "Яна":

  Няма вече народен съд да ни съдите. Хората с различно мислене ще стават все повече. ГЕРБ=БСП=катастрофа.

 76. 76 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  До коментар [#26] от "pbd":

  [quote#26:"pbd"]Защо да не чуят хората любимците си какъв речник имат [/quote]

  Че кой човек не говори в къщи така? Казал Бойко педераст, и какво? Аз сигурно съм го казал 1000 пъти в къщи и още толкова пъти на улицата, но никога не бих го казал пред повече от 5 човека. Не се излагайте. Който не е говорил така в къщи нека пръв да хвърли камък.

  Как не чухте че Бойко казва - нямам работа да се стещам с хора които са ощетили държавата, такива не ми ги водете. Защо сте чули само това което ви отърва?

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 77. 77 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  До коментар [#75] от "noxs избира 27":

  И вие сте едни лешояди. Вторачили сте се в партийката си.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 78. 78 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  [quote#64:"teridan"]Притесняват ме приказките на Борисов за паралелна на държавата структура на подслушване. В тях виждам опит за ловка маневра за измъкване.[/quote]
  Добре, а как ще коментирате факта, че от уж напълно овладяното от Цветанов МВР непрекъснато текат компромати срещу него? Че те се пуснаха ТОЧНО сега? Това какво друго е освен паралелна/скрита структура на БСП /и нагоре/ в МВР която да следи всичко и е активирана точно сега.

  Политкоректостта е Гестапо за Истината
 79. 79 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 605 Неутрално

  НИКАК НЕ Е ЛЕСНО, да загубиш НАДЕЖДА и ДОВЕРИЕ на всичко.
  Само през миналата 2012 година в България са станали 50,000 сърдечни удара.

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 80. 80 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4492 Неутрално

  Петенце, дедовото, ма ти не знаеш ли, че още от 1944 та година институциите ни са заразени от СПИН. За СПИН-а чети Антон Кутев. И не знаеш ли, че зараза от СПИН си отива с измирането на СПИН болните.

 81. 81 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2582 Любопитно

  До коментар [#21] от "stg":

  "така е ГЕРБ се оляха с това подслушване, купиха нова техника на световно ниво 100 милиона дават на година, ужас "

  Чудя се, Костов ли е по-елементарен, или талибаните му? Какво да мисля за интелекта на човек, който твърди, че ГЕРБ дава 100 млн. за да подслушва себе си и след това да го разнася по медиите, за да дискредитира лидерите си?


 82. 82 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  [quote#81:"Дон Кихот"]Какво да мисля за интелекта на човек, който твърди, че ГЕРБ дава 100 млн. за да подслушва себе си и след това да го разнася по медиите, за да дискредитира лидерите си?


  [/quote]
  ти остави кво да мислиш за ГЕРБ, дал държавни пари с които си решава вътрешномафиотските проблеми

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 83. 83 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#77] от "emil":

  Ние сме реалисти. Лешоядите са други. Ето кои са лешоядите:
  "Подслушване, контролиране, компромати, търговия с влияние, двуличие, криминални зависимости, цинизъм, простащина и вулгарност... Всички сюжети от управлението на ГЕРБ, които доскоро споделяхме "не по телефона", се завързаха в здрава примка тази седмица." Вие не се вслушахте поне малко в "Синята коалиция". Затова спряха да ви подкрепят. Ако бяхте махнали ЦвЦв може би и това нямаше да се случва в момента.

 84. 84 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  [quote#76:"emil"]Че кой човек не говори в къщи така?[/quote]
  разговарят софийския прокурор, бившия премиер и бивш министър по неща свързани с държавното управление и по точно около него, та на кое по точно викаш в къщи че не разбрах

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 85. 85 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#77] от "emil":

  И още нещо - вие сте безидейни. Нямате идея как е управлява държава. Слагате некадърни хора да ви носят пари. Застрашихте националната сигурност. Некадърници сте и не трябва да заемате висши ръководни постове. Последното не е лично, ами е общата оценка на ГЕРБ.

 86. 86 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 777 Неутрално

  [quote#75:"noxs избира 27"]Няма вече народен съд да ни съдите.[/quote]
  ?
  ОбъркАл си рейса, пич.
  И си пропуснал Костов в системата уравнения.
  Чудя се, него в "неравенствата" с многото неизвестни (кредитни милионери) от лявата страна ли го слагаме, или от дясната?...

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  До коментар [#83] от "noxs избира 27":

  И вие сте на същия автобус. ГЕРБ го шофира, а БСП го бута в канавката. Ако БСП успее да бутне автобуса в канавката, там отивате и вие. А иначе на вас никой никога вече няма да ви даде да шофирате. В най-добрия случай ще сте пасажери, но се съмнявам този път хората даже да ви пуснат да се качите. Така че че в поетичен смисъл може и да отървете катастрофата, но това едва ли ще ви топли. Прекалено много се заиграхте с БСП и само 4% са ви в главата.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 89. 89 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#86] от "Яна":

  Дай факти? Нямаш. Никога и не сте имали... по нищо не се различавате от БСП.

 90. 90 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  [quote#64:"teridan"]Притесняват ме приказките на Борисов за паралелна на държавата структура на подслушване. В тях виждам опит за ловка маневра за измъкване. [/quote]
  дебилското в случая е че Борисов обвинява правителството на ГЕРБ( на което беше шеф) и в частност МВР че са допуснали паралелна структура в която участват служители на МВР, е то това ако не е признание в дебилна некадърност , тогава кое

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 91. 91 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 609 Неутрално

  До коментар [#88] от "emil":

  ГЕРБ и БСП са двете страни на една и съща и съща монета. Въпросът е хората да го проумеят. Даже понякога си мисля, че първите ги задминават по наглост и безочие... . А за нас е важно да сме в парламента, за да ви пречим да си развявате коня. Това е достатъчно.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4492 Неутрално

  Петенце, дедовото момиченце.Каквото и да пишеш, всеки ,,прост,, и наистина прост човек видя кой поведе тази борба ,,за законност,,. Че я поведе партията която още от 1944 година зарази всички държавни институции със СПИН по диагнозата на Кутев.

 94. 94 Профил на blagoj
  blagoj
  Рейтинг: 818 Неутрално

  [quote#25:"Чардо"]- Кой има полза от тази ситуация ? [/quote]
  Русия

 95. 95 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  До коментар [#91] от "noxs избира 27":

  Егати талибаните сте само. Орден на меча и ралото.

  Набили са ви едни клишета и са ви изопачили мисленето. Тия хора по площадите не са там защото са по-глупави от вас. Това не са на БСП пенсионерите които си пазеха завоеванията от 1944. Тия хора по площадите на ГЕРБ са повечете от хората които идваха на митингите на СДС през 1990 г и те не са там за келепира. Вие какво си мислите че имате два мозъка ли та мислите и виждате по-добре от тях?

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 96. 96 Профил на irons
  irons
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Излиза, че в момента, при нас, главния прокурор е най-важната личност. Но дали той е назависим? Дали има смелостта да направи нещо? Знаейки какви бяха предишните ....

  Дали е дошло времето народът да избира главен прокурор? И да ни дадат това право, дали резултатът няма да е по-лош? Ето, имаме правото да си избираме президент (не,че от него зависи нещо) и кого избрахме?

  Всъщност някога, някъде, на тази територия (която отдавна не наричам държава), избран ли е човек според неговите личностни и професионални качества? Нека си го кажем - НЕ! Дори да се появи няой наистина с морал и интелект, знаете ли какво ще направи населението (което отдавна не наричам народ) - ще го оплюе, ще му се подиграва (абе, тоя много знае, ха, ха) и в крайна сметка ще си избере поредния галфон (давайте следващия), пробутан от някого или поредния "спасител" говорещ несвързани приказки (царя, Боко, Доган... давайте следващия).

  Хора, истината е много тежка и безпощадно жестока - живеем в калта, защото сме си блатни плужеци. За да достигнем до бистрата вода, трябва да се превърнем в борбени хищници, плуващи срещу течението, колкото и бързо да е то.

  Имаше една песен за храста и дървото, припомнете си я...

 97. 97 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  [quote#55:"Уточнител"]ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ НЕ Е ПО СИЛИТЕ НА БСП И НА ЦЕЛИЯ Отечествен Фронт срещу Бойко. Това е процедура изпълнявана от професионалисти: ТАЙНИ СЛУЖБИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА, фатално заинтересовани - икономически и политически от победата на Червената мафия. ДОСЕТЕТЕ СЕ КОЯ Е ДЪРЖАВАТА[/quote]
  Абсолютно! Това го твърдя още от началото на събитията. Много логично се подреждаше всичко, направо като удари в боксов мач: Доган, разстрела пред съдебната палата, "протестите" безочливо водени от хора на БСП, компроматите и внезапно активиралата се "независима" прокуратуратура... всички удари само в една точка. Прекалено мощно и прекалено професионално организирано.

  Това е мощ която не е по силите на този лигльо СерГЕй нито на никой в тази държава. Кой стои зад това беше казано в интервюто със Олег Гордиевски. Двоен агент на КГБ който много добре знае какви са методите там .

  http://www.youtube.com/watch?v=Ko9k5w8AyIY
  Гордиевски е от 4:75 до 7:00 минута

  В резултат на което тя мигновено беше изхвърлена от ТВ7, на сценаристите никак не влизаше в плановете да бъдат разобличени толкова рано.

  Политкоректостта е Гестапо за Истината
 98. 98 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4492 Неутрално

  До коментар [#91] от "noxs избира 27":

  ,,А за нас е важно да сме в парламента, за да ви пречим да си развявате коня. Това е достатъчно. ,,

  Айде да не ви казвам защо гласувахте заедно с принципният ви враг два пъти вот на недоверие. Ей това, да гласуваш заедно с БСП твоят принципен враг накара много ваши последователи от които бях и аз да си оттеглим доверието. Колко пъти Костов се кле, че при никакви обстоятелства няма да гласува заедно с БСП

 99. 99 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 777 Неутрално

  До коментар [#89] от "noxs избира 27":

  http://www.blitz.bg/news/article/194428
  А по-болезнено изстрадани "факти" от цената, която вкупом платихме и още плащаме - здраве.

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 100. 100 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 824 Неутрално

  [quote#60:"teridan"]В разговора бившият министър нарича бившия премиер просто "шефа", но особено показателно е, че и независимят прокурор го нарича "началника"?! [/quote]
  Е, малка подробност е, че независимият прокурор говори за Цацаров, но няма да ти придиряме много, доста хора не могат да разбират писан текст.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK