Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© ДневникПредсрочните парламентарни избори днес ще определят депутатите в 42-ото Народно събрание.


Изборният ден стигна до кулминацията си - обявяването на първите резултати - прогнозни от социолозите и частични от Централната избирателна комисия.

В тази статия можете да проследите накратко всичко най-важно от изборната нощ, обобщено от редакторите и репортерите на "Дневник" (най-отгоре са последните новини).03.29ч. - "Малко вероятно е изборите да върнат вярата в политическата система след като недоволството относно бедността и икономическата стагнация през февруари извади хиляди хора по улиците в различни градове на страната", обобщава в статия за България авторитетният вестник "Файненшъл таймс". Изданието цитира анализатори, според които евентуално ново правителство на ГЕРБ начело с Бойко Борисов може да доведе до нови протести или до продължително забавяне при формирането на нова администрация поради предстоящите сложни коалиционни преговори.
03.15ч. - Централната избирателна комисия обяви първи частични резултати. При обработени близо една четвърт от протоколите на секционните избирателни комисии - 24.51%, данните потвърждават прогнозите на социолозите за четирипартиен парламент. 


ГЕРБ получава 32.43 на сто от действителните гласове, "Коалиция за България" - 27.66 на сто, ДПС - 8.08 на сто, а "Атака" - 7.20 на сто.  


Първата партия "под чертата" е Националния фронт за спасение на България с 3.7%, следвана от Движение "България на гражданите" - с 3.55 на сто.


02.36ч. Притеснен съм, че не виждам начин да се направи работещо правителство, каза от на пресконференцията си лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той отклони многобройните въпроси дали ще се съгласи на коалиция с една от двете партии с най-висок резултат, повтаряйки, че ще се коалира само "с плана "Сидеров срещу колониалното робство".

01.55ч. Лидерът на ДПС Лютви Местан декларира, че партията му няма да подкрепи в никаква ситуация ГЕРБ за бъдещо управление. По думите му с резултата си на изборите движението е показало, че силата му не зависи от автобусите с изселници. 


Лютви Местан

© Дневник

Лютви Местан


01.33ч - В късните часове на изборния ден са постъпили сигнали, че множество секционни избирателни комисии (СИК) не могат да разпечатват проколите, които по закон трябва да предоставят на партиите заради липса на тонера в копирните машини. ДПС поискаха разследване дали това е случайност или има саботаж на изборния процес. Главният секретар на Министерския съвет Росен Желязков потвърди, че има такива случаи, но подчерта, че това ставало с комисии, където копирните машини са използвани за копиране на други документи. Той увери, че има организация за бързо доставяне на липсващите консумативи. 


01.17ч. - Данните на австрийската компания SORA, ангажирана за паралелно преброяване на гласовете, излизат около три часа по-късно от очакваното, след като се оказа, че сайтът й е бил обект на хакерска атака. Според тях ГЕРБ получават 30.4% от гласовете, БСП - 26.1%, ДПС - 11.6%, а "Атака" - 7.8%. За Движение "България на гражданите" са били 3.4 на сто от бюлетините. 


Данните са на база анализ на 1.5% от подадените гласове, като маржът на грешката е плюс, минус 2%. 


01.11ч - На официалната партийна пресконференция в НДК Сергей Станише призова  ГЕРБ да откаже на президента да приеме мандат за съставяне на правителство. "Ако имат достойнство, трябва да спестят време и да не приемат мандат, защото България не може да си позволи протакане", заяви той. 


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Красимир ЮскеселиевЛидерът на социалистите каза, че започва от утре консултации за програма за извеждане на България от кризата. Преговори ще се водят с ДПС и "Атака". И той, както и лидерът на ДПС Лютви Местан по-рано тази вечер,лансира идеята за разговори и с формации, които не са прескочили 4-процентната бариера. 


Фотогалерия: БСП в изборната нощ >


00.28ч. Данните на социологическите агенции при паралелното преброяване обобщават изборните резултати така: четири формации влизат със сигурност в новия парламент - ГЕРБ, "Коалиция за България", ДПС и "Атака". Най-близо до 4-процентната бариера, но под нея с 3.7 на сто от гласовете, е Националния фронт за спасение на България (на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов). 


Според агенция "Алфа рисърч" мандатите в новия парламент ще са разпределени: 96 за ГЕРБ, 83 за левицата, 39 за ДПС и 22 за "Атака". 


При тези резултати нито една партия няма достатъчно гласове, за да състави и поддържа самостоятелно правителство. Заявките за евентуални коалиции са доста мъгляви. 


От ГЕРБ обявиха, че са готови за правителство на малцинството. За целта при тези резултатите са им необходими 25 гласа, за да достигнат мнозинство от 121 гласа в парламента. От БСП отхвърлиха категорично възможност за преговори с бившата управляваща партия. Лидерът на ДПС Лютви Местан беше остър към ГЕРБ и обяви, че е готов на съгласие, но няма да участва в съглашение. Коалиция с ДПС би била най-стабилна за ГЕРБ от гледна точка на гласовете, защото ще им осигури по настоящите данни 135 гласа. 


Най-уклончив беше председателят на "Атака" Волен Сидеров, който обвини ГЕРБ в  непростими лъжи, но и каза, че може да даде подкрепа при определени условия. Той повтори, че всичко е въпрос на договаряне на конкретни условия и в отговор на въпрос дали би се коалирал с БСП. Коалиция със Сидеров обаче няма да донесе на ГЕРБ нужната подкрепа мнозинство, защото при настоящите данни заедно ще имат 118 депутати.


Коалиция на БСП и ДПС пък може да създаде мнозинство, макар и доста крехко - от 122 гласа. Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че партията му ще води разговори за програмно правителство с ДПС и "Атака". Ако бъде постигнато съгласие, такъв кабинет би имал подкрепата на 144 депутати.


00.17ч. ГЕРБ обяви, че няма да дава пресконференция тази вечер. В съобщение до медиите от партията благодарят на всички български граждани, които са излезли да гласуват. Представителите на партията започнаха да си тръгват от НДК. 


00.12ч - Лидерът на ДПС Лютви Местан пристига в НДК. Няма как да подкрепим ГЕРБ, защото сме коректни към суверена - така той коментира възможностите за коалиции в бъдещия парламент, след като е обявил, че вотът на българите е показал, че напълно отхвърлят досегашното еднопартийното управление. Доколкото зависи от нас, ще настояваме следващото правителство да е отворено и за непарламентарно представените политически сили, казва Местан. 


23.59ч. - Гласуването в българското посолство в Лондон продължава и в момента, съобщава Василена Доткова. Към 20.40ч. местно време (22.40ч българско време) представител на секционната комисия събра личните документи на чакащите пред сградата няколко десетки гласоподаватели. От секционната комисия отказаха да потвърдят пред "Дневник", че ЦИК е разрешила удължаване на изборния ден, но увериха всички чакащи, че ще им бъде дадена възможност да пуснат гласа си.

23.55ч. - Четири формации влизат в 42-ото Народно събрание - ГЕРБ,  "Коалиция за България", ДПС и "Атака". С най-висок резултат под 4-процентната бариера на Национален фронт за спасение на България (НФСБ).  Това сочат данните на социологическа агенция "Алфа рисърч" при обработката на 98 на сто от протоколите в рамките на паралелното преброяване на гласовете. Избирателната активност е 53.5%. 


При 96% от паралелното преброяване агенция "Сова харис" дава резултат от 3.9 на сто на Националния фронт за спасение на България (НФСБ). Паралелното преброяване на "Галъп интернешънъл" сочи 3.6% за формацията около телевизия СКАТ.


23.52ч. "Коалиция за България" обяви, че има намерение да даде пресконференция. Лидерът Сергей Станишев влиза в НДК. "България бавно и мъчително се освобождава от ГЕРБ", заяви той.


На висок глас заради неработещите микрофони Ивайло Франц от Общобългарското движение на протестиращите "Освобождение", съобщи, че членовете му настояват изборите да бъдат касирани зарди скандала с 350-те хиляди бюлетини.

© Красимир Юскеселиев

На висок глас заради неработещите микрофони Ивайло Франц от Общобългарското движение на протестиращите "Освобождение", съобщи, че членовете му настояват изборите да бъдат касирани зарди скандала с 350-те хиляди бюлетини.


23.36ч. - Представители на протестиращите се настаниха на местата, отредени за пресконференциите на политическите партии в НДК, и заявиха, че настояват за касиране на изборите. 


23.30ч. - Половин час преди полунощ в сградата на НДК не се появил лидерът на нито една от основните партии, с изключение на Волен Сидеров, който обикаля телевизионните студиа, придружаван от 5-6  съпартийци. Щабът на ДПС е най-пуст. Ръководството е в централата на партията на бул. "Стамболийски", съобщава Биляна Рилска. 


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Георги Кожухаров


23.13ч - Движение "България на гражданите" разпрати съобщение, че няма да дава пресконференция в НДК тази нощ, тъй като ще изчака излизането на представителните изборни резултати. По-рано вечерта от среща с медиите днес се отказа и коалицията "ДСБ-БДФ"


23.21ч. - Атакуван е сайтът на австрийската фирма SORA, наета да прави паралелно преброяване на гласовете. Това съобщи БНТ, като се позова на информация от управляващите партньори на фирмата. Очаква се след минути представители на фирмата да направят изявление. 


Членът на борда на директорите на "Информационно обслужване" Михаил Константинов обяви в ефира на БНТ, че сайтът на "Информационно обслужване" също е бил обект на масирани хакерски атаки в последните дни, но силната му защита засега не е пробивана. 


23.03ч. - "Тия избори май ще ги пишем като "технологичен брак" - така още преди края на изборния ден находчиво обобщи ситуацията карикатуристът на вестник "Сега" Христо Комарницки в статус в профила си във "Фейсбук". Реакции, емоции и коментари от социалните мрежи и форуми събра авторът на "Дневник" Юлия Иванчева. Утре очаквайте и втора част - мрежите след края на изборния ден.


22. 37ч - В 20 ч. местно време (22ч. българско време), когато изборната секция в българското посолство в Лондон трябваше да затваря, пред сградата чакат още над 150 гласоподаватели, предаде Василена Доткова от Лондон. В момента гласуването продължава, без да са събрани личните карти или паспорти на избирателите пред секцията, тъй като големият им брой би объркал процеса (по закон те трябва да бъдат събрани, за да може да се гласува след 20 часа - бел.ред.).


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Василена Доткова


Много от гражданите недоволстват, като твърдят, че са чакали от 15.30 часа и не са съгласни да им бъдат взети документите за самоличност. 
От секционната избирателна комисия очакват инструкция от ЦИК как да действат по-нататък и дали затварянето на секцията може да бъде отложено след 21 ч. 


Репортаж от другата секция в Северен Лондон - може да прочетете тук

22. 30ч - Протестиращите продължават да замерват полицията и журналистите – със стъклени шишета, факли и тоалетна хартия. Полицията конфискува пълна на 1/3 туба с бензин, с която протестиращите най-вероятно са си палили факлите. Група от 20-30 души се появи пред НДК и донесоха десетки нови факли, съобщава Георги Марчев.


Пристигат момчета с нови факли, като събралите се направиха своеобразен ритуал, при който, докато палеха факлите си, викаха "Свобода или смърт", след което отново се пренесоха пред загражденията, където е разпънат българският флаг. Протестиращите скандират "Касиране". Засега няма нови сблъсъци, но полицията отново засили присъствието си край загражденията.


22.27ч. Вероятността пета партия да влезе в парламента намалява, съобщава управляващият партньор в "Алфа рисърч" Боряна Димитрова пред БНТ. Тя се базира на данни от паралелното преброяване на 50 на сто от  протоколите. Те са получени въз основа на данни от 200 избирателни секции, с които агенцията работи. 


Резултатите от паралелното броене дотук са: ГЕРБ - 30.9%, Коалиция за България - 25.8%, ДПС - 11.5%, "Атака" - 6.9%. Изражението в мандати е 99 за бившата управляваща партия, 82 за социалистите, 37 за ДПС и 22 за формацията на Волен Сидеров. 


По данни на "Алфа рисърч" близо до 4-процентната бариера вече е Национален фронт за спасение на България (с лидер собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов). Боряна Димитрова изрично подчертава, че резултатите могат да се променят, тъй като се чакат още данни от секции в големи градове. 


22.25ч. Централната избирателна комисия официално обяви края на изборния ден в 21ч.


22.16ч.  - В изборния щаб на БСП в НДК все още е спокойно - тук са предимно кандидат-депутати от партията, които участват в телевизионните студиа. Те очакват пристигането на лидера Сергей Станишев и номинирания за премиер Пламен Орешарски, съобщава репортера на "Дневник" Биляна Рилска. 


Междувременно в централата на партията на "Позитано" 20 малко след 21.30ч. се събра на заседание предизборния щаб на партията, научи "Дневник". Социалистите очакват с първите междинни резултати от преброяването на вота да изравнят подкрепата си с ГЕРБ. Коментарите са, че не може да се има пълно доверие на данните от анкетите на изхода на избирателните секции, защото е много висок процентът на хората, отказали да съобщят за кого са гласували. 


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Красимир Юскеселиев21.57ч. - На площада пред НДК има хвърлени яйца и заострени колове. Полицаите вече са почти колкото протестиращите. Забелязват се и служители на СДВР. Протестиращите не признават изборните резултати и настояват за касиране на вота.


21.55ч. - Лидерът на партия "Глас народен" Светослав Витков се появи в НДК заедно със свои съмишленици. Те носят лопати в унисон с девиза от предизборната им кампания "Подай лопатата".


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Красимир Юскеселиев


21. 45ч - На мястото пристигна жандармерия. Полицията се екипира бухалки, шлемове и каски, за да направи кордон пред вече намалелите демонстранти. Част от тях се разотидоха, когато започнаха сблъсъците. Петдесетина души продължават с опитите да преминат загражденията.


21.37ч. Говорителят на движение "България на гражданите" Прошко Прошков си тръгва от НДК. Той е единственият представител на партията, забелязан там. Според първоначалните данни на основните социологически агенции формацията на бившия еврокомисар Меглена Кунева е близо до преминаване на 4-процентната бариера за влизане в парламента. 


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Красимир Юскеселиев


21.39ч. Пред НДК напрежението ескалира и се стига до сблъсъци между събралите се и полицаите, които охраняват централния вход на сградата.


Стотината протестиращи пред НДК се опитват да преминат загражденията, съобщи репортерът на "Дневник" Георги Марчев. Те хвърлят камъни, факли и бутилки по полицията и камерите. Скупчили са се на едно място, а полицията се опитва в момента да удържи загражденията и пази журналистите от агресивните протестиращи.


Пред камерата на БНТ жена разказва, че полицай се опитал да я спре, блъснал я и групата отговорила. По данни на държавната телевизия сред протестиращите, които участват в схватката, е емблематичният Йоло Денев. 


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Красимир Юскеселиев


20.58ч -  Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов отправи индиректно обвинение към прокуратурата, че се е замесила в предизборната кампания като е играла срещу партията му. "Искам да благодаря на Борис Велчев, бившият главен прокурор, затова, че не допусна прокуратурата да участва в предишните парламентарни избори", заяви Цветанов в интервю за "Нова телевизия". Добави, че вчера, когато бившите управляващи искали да внесат жалба срещу БСП зам.-главният прокурор се е скрил. "Ако жалбата беше от друга политическа сила, той щеше да бъде по-любезен", обобщи Цветанов, без да съобщи името на магистрата.

20.51ч. - БСП смята, че има данни за значително опорочаване на изборите днес, заяви Ангел Найденов от ръководството на социалистическата партия на влизане в НДК.  В отговор на въпрос обаче той уточни, че засега социалистите не обмислят да оспорват резултатите от вота, тъй като още събирали данни как е минал денят.


Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Дневник


20.43ч. - Над 100 души вече са пред НДК и скандират "Червени боклуци" и цинични лозунги срещу партията, получила вероятно най-много гласова на изборите – ГЕРБ, съобщи репортерът на "Дневник" Георги Марчев.


Събралите се са разпънали огромен флаг на България и са запалили факли. Сред тях се забелязват активисти от февруарските протести като Мирослав Паскалев – Зорец, и Янко Петров, който подкрепи партията "Демократична гражданска инициатива" на Стефан Пеев.


Има зелен пикап, на който е залепен плакат с и надпис "Моля ви, братя братя българи, не гласувайте за партиите, които разрушават България през последните 20 години". От него те питат насъбралите се "Някой вярва ли на изборите?", като събралите се отговорят с "Не".


20.40ч. - Агенция "Сова Харис" дава следното разпределение на мандатите: ГЕРБ - 101, Коалиция за България - 82, ДПС - 33 и "Атака" - 24.

20.35ч. - Според "Алфа рисърч" мандатите в бъдещото Народно събрание се разпределят така:  97 за ГЕРБ, 85 за Коалиция за България, 34 за ДПС и 24 за "Атака". 


Фотогалерия: След края на изборния ден >


20.24ч. - Застъпник на ДПС е задържан със списъци пред избирателна секция в квартал "Столипиново" в Пловдив, съобщава агенция "Фокус", като се позовава на информация от Иван Стоянов, управител на пловдивското общинско предприятие "Чистота". Той видял нарушителя и сигнализирал в полицията. По негови данни мъжът е задържан на място. Очаква се прокуратурата да се произнесе по сигнала.


20.20ч. - Социологическата агенция "Сова харис" потвърди челната четворка на партиите, които получават място в парламента според екзит пол проучване към 19 ч. Агенцията обаче уточнява, че има висок дял на отказите на хора да посочат избора си на изхода - 29-30%. %.


Сова харис" дава  5 процентни пункта преднина на ГЕРБ към 19 ч.: 31% срещу 25.3%. 


20.22ч - "Пълни инсинуации"  - така бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев определи течащия от вчера скандал около откритите 350 хил. бюлетини в печатница в Костинброд. На влизане в НДК Велчев се похвали, че ГЕРБ е единствената управляваща партия в най-новата история на България, която печели отново изборите. Той отказа да коментира възможни бъдещи коалиции. 


20.10ч.  - Пред сградата на НДК са се събрали около 20 души, предимно младежи, със знамена на ВМРО, съобщава репортерът на "Дневник" Биляна Рилска. 


20. 05ч. - Социологическа агенция "Галъп интернешънъл" дава сходни данни: ГЕРБ - 30.3%, БСП - 27%, ДПС  - 10.7% и Атака - 7.5%.  По данни на агенцията "Движение България на гражданите" е на ръба да прескочи 4-процентната бариера, събирайки 3.9%. 


20.03ч. - Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов влезе в НДК, където тази вечер са студиата на телевизиите и където се очаква да се състоят пресконференциите на партиите - участници в изборите. Той отказа коментари

Изборната нощ: ГЕРБ печели, четири партии влизат в парламента (обобщение)

© Дневник20.02ч. - Четири партии влизат в новото Народно събрание - ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака", това сочат данните на социологическа агенция "Алфа рисърч", получени чрез анкети на изхода на избирателните секции. 


По данни на агенцията ГЕРБ е на първа позиция с 31.3%, следвана от "Коалиция за България" с 27.1 на сто от гласовете. ДПС има 11 на сто, а "Атака" - 7.5 на сто от гласовете. 


Много близо до 4-процентната бариера за влизане в новия парламент е Движение "България на гражданите" на Меглена Кунева. 


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (241)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 739 Неутрално

  И сега, да кажем

  Честита победа на ГЕРБ!

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 2. Борисов строг, невъзмутим седи и неотстъпно зорко бди
  над нас от облака си златен. Какъв ден. Каква сладка победа. Медец ми капе на сърцето. Приемам поздравления.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на argosan
  argosan
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Очертава се еднопартийно правителство! Да ни е "честито"!

  "Bolshevism is not a policy, it is a disease."
 5. 5 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#2] от "Wornoxmaniak Бюлетина №27 Преброяване на зомбитата":

  ОХАЙБИДЕН, който се се смее последен е по-умен, от всеки който се кълчи като шут предварително!

  ГЕРБ взимат избори, без да знаят какво ги очаква, тези хора немогат да пълнят бюджет, а само да го изпразват и то от отпуснати пари за целеви нужди.

  Пълен втори мандат ще имат само в проектите на кратките си несъстоятелни съновидения и мечти.

 6. 6 Профил на Караниев_Добруджа
  Караниев_Добруджа
  Рейтинг: 450 Неутрално

  от къде знаят колко процента,изборния ден още не е свършил и урните още не са отпломбирани,процентите на ГЕРБ и Атака ще бъдат по-вече, ГЕРБ 40-42%, Атака 20-22%, БСП 10%, ДПС 10%, ДБГ 3,99% и останалото е ресто,стотинки за бонбони!!!

 7. 7 Профил на boypet
  boypet
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Септември ще бъде май!

 8. 8 Профил на Мартин
  Мартин
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Готови сме да блокираме и сървърите на google с коментари, коя партия и кой лидер е по-грешен и по черен, но няма да се замислим, какво ние трябва да направим за да има някаква реална промяна...

 9. 9 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2212 Неутрално

  Грешите, новата коалиция пак ще е тройна- БСПДПС + Пръмова!! Честито.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на mediator37
  mediator37
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Ало, Дневник, за да се видят на Алфа рисърч крайните резултати трябва да се кликне на 19 часа.
  Оправете какафонията , бре. Щях да си излея мастиката на клавиатурата като видях, че според процентите днес (в 10 часа) БСП и ДПС правят правителство.

  Има ли живот след демокрацията ?
 12. 12 Профил на 5149mich
  5149mich
  Рейтинг: 1133 Неутрално

  Е за кво протестирахте, като не искате да гласувате?!

 13. 13 Профил на 5149mich
  5149mich
  Рейтинг: 1133 Неутрално

  До коментар [#6] от "karani_dobrudja":

  А мини след 5-6 часа, да видим кво ще драснеш като коментар...

 14. 14 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1552 Неутрално

  Дневник, ако не си оправите сървъра, няма как да се чете и коментира!

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 15. 15 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  [quote#14:"Jessika"]Дневник, ако не си оправите сървъра, няма как да се чете и коментира! [/quote]  ++++++++++++++

 16. 16 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Очакваме нови избори след няколко месеца.Които се радват за победата на ГЕРБ, да помислят, че това не е футболен мач, а бъдещето ни и че никой не може да създаде с тези резултати правителство, освен БСП+ДПС+Атака, а това вече води до гражданска война.

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 17. 17 Профил на Анна Христова
  Анна Христова
  Рейтинг: 1411 Неутрално

  До коментар [#11] от "mediator37":

  Оправено, благодаря, че сигнализирахте

  Анна Христова
 18. 18 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1518 Весело

  Честито на победителите (които и да са)
  ... отвън полицията се бие с гражданите
  които скандират: МАФИЯ, МАФИЯ

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 19. 19 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 706 Неутрално

  Бият Йоло Денев!

  Уууууууууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Разтурям колоквиума!
 20. 20 Профил на victor2
  victor2
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  ГЕРБ не са дали още пресконференция а протестите започнаха пред НДК !

 21. 21 Профил на victor2
  victor2
  Рейтинг: 1280 Неутрално
 22. 22 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Очаквам стабилно правителство ГЕРБ и ДПС.Защото друг вариант няма.БСП и ДПС нямат достатъчно мнозинство.А пък никой не иска съюз с ултракомунистите.

 23. 23 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1552 Гневно

  До коментар [#18] от "t' Ankus":


  [quote#18:"t' Ankus"]... отвън полицията се бие с гражданите ...[/quote]

  Какви граждани, не ги ли видя какви лумпени са и най-вече подстрекатели - блъскаха загражденията, подбутваха полицаите.... Навсякъде по света щяха да ги поотупат малко досега.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 24. 24 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#20] от "victor2":
  Обстановката е доста неприятна, честно казано. Намирисва ми на саботаж...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 25. 25 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 604 Любопитно

  На мен ми се иска и ДСБ, и другите партии с около 3% да влязат, ама... да видим.

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 26. 26 Профил на ikar
  ikar
  Рейтинг: 506 Неутрално

  на прост народ -такива управляващи!

  в събота-СОРОС-иада,в неделя-ПРОКОПИ-ада
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на victor2
  victor2
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Голямото начало на ГЕРБ, ще кажат че пак са подставени лица.

 29. 29 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1062 Неутрално

  [quote#4:"argosan"]Очертава се еднопартийно правителство[/quote]
  Няма, не става! Ние чакаме реформи, закони, как се управлява без да имаш достатъчно депутати. Само ще се нагледаме на ежби и скандали

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 30. 30 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  [quote#23:"Jessika"]Какви граждани, не ги ли видя какви лумпени са и най-вече подстрекатели[/quote]Така се започва ... Ужасен съм ! Ако някой иска провокация ще намери начин да я направи. Не са страшни тия ... страшна е подкрепата за тях
  Не се съмнявайте, че имат подкрепа и някой цели именно провокация ... става страшно

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 31. 31 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1062 Неутрално

  [quote#22:"kermit"]Очаквам стабилно правителство ГЕРБ и ДПС[/quote]

  Нищо чудно. Най- накрая Доган ще си купи ракета

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 32. 32 Профил на Ганий
  Ганий
  Рейтинг: 706 Неутрално

  [quote#27:"craigy"]Специални поздрави за всички дето не гласуваха днес!
  Ходете на май...та си отрепки малоумни![/quote]

  Ние - Негласуващите, Ние - Протестиращите, ОПАЗИХМЕ СТРАНАТА! Ние сме доста над 50% и само благодарение на нашето НЕВЕРОЯТНО САМООБЛАДАНИЕ още не се е проляло кръв!
  Но рано или късно на нас - Негласуващи, ще ни писне и тогава всичкото гюбре и неговите `твърди електорати`, които блажат покрай връзките си с гюбрето и цицат ДЕНОНОЩНО от държавната бозка, ще бъдат наврени там, където Слънцето не грее!
  Щото ЗАПОЧВНА ДА НИ ПИСВА гюбрето и неговите `твърди електорати` да крадат 24 години...
  Пазете се - излезем ли - ще насметем всичките отрепки, които НИ ОКРАДОХА!!!
  Кипне ли ни - става страшно! Да го знаеш!!!
  Мери си думите - това искам да ти кажа!

  Разтурям колоквиума!
 33. 33 Профил на galio
  galio
  Рейтинг: 692 Неутрално

  срам
  срам
  срам
  сран
  срам

  https://www.youtube.com/watch?v=-vMgXV26PQM
 34. 34 Профил на Perfect Stranger
  Perfect Stranger
  Рейтинг: 414 Неутрално

  100% са манипулирани изборите. Аз не познавам един човек дето да е гласувал за герб... чувствам се излъган.

 35. 35 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  Вече протестиращите скандират :
  " - Червени боклуци" ...
  ... за коя точно партия става въпрос
  ... или за всички партии ...?

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 36. 36 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 771 Неутрално

  [quote#17:"Анна Христова"]Оправено, благодаря, че сигнализирахте
  [/quote]

  Едно предложение, наемете си CDN... Скъпичко е, но пък няма да има проблеми с натоварварването на сървърите и разни хора да се ядосват, че не четат коментари.

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 37. 37 Профил на townboy
  townboy
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Политическия конгломерат наследник на БКП е в парламента. Само другарката Пръмова не успя да завърши пъзела. Жалко за онези дето скандираха на студа и тези дето се самозапалиха напразно.

  Too much цензура Баце.
 38. 38 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Красива сган се събира в НС. Разбойник, милиционер, разбойник, милиционер... И всичките са изчадия на БКП/ДС. Наесен пак избори, тая конфигурация е неработеща.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 39. 39 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 771 Неутрално

  [quote#34:"Perfect Stranger"]з не познавам един човек дето да е гласувал за герб... чувствам се излъган.[/quote]

  Аз също не познавам и един човек за герб, ама... Вярвай ми, три месеца след като киро спечели 4-ти мандат във Варна разпитвах и така и не намерих човек който е гласувал за него. Но когато днеска отидох да гласувам в центъра на София и видях какви дебили има, направо си помислих... еами заслужаваме си го. Пред мен човек една влезе с кученце, влезе един дебел, почеса се по задника и със същите ръце после пусна бюлетината. Бас хващам, че са гласували за герб. Наистина като гледам електората си мисля, че заслужават такива мутри да ги управляват. Въпроса е нормалните хора какво да правим? Май в тая държава някакво да правим вече..

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 40. 40 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  [quote#34:"Perfect Stranger"]100% са манипулирани изборите. Аз не познавам един човек дето да е гласувал за герб... чувствам се излъган.[/quote]Има няколко сред моите познати ... все бивши милиционери или полицаи, но са незначителен процент,...дори Костоваците са повече от ГЕРБ

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 41. 41 Профил на lil.brain
  lil.brain
  Рейтинг: 692 Разстроено

  Господ да ни е на помощ...

 42. 42 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2311 Неутрално

  нещата са паритет и не виждам реално никакъв вариант за правителство .София няма да приеме ново правителство на БСП и ДПС ,същото е и с ГЕРБ и Атака ,цирка е пълен ,тръгва се към хаос и срутване на борда и тежка икономическа криза за България

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#38] от "Dehumanizer":
  [quote#38:"Dehumanizer"]Наесен пак избори, тая конфигурация е неработеща.[/quote]
  Явно сме много, които мислим така.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 46. 46 Профил на dreamer
  dreamer
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  Трябва да се свържа със Светльо Витков и да му стана член на партията. Писна ми от комунисти. Ако той се окаже българофил и некомунист ще му стана член.

  Отделете време навреме.
 47. 47 Профил на dreamer
  dreamer
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  До коментар [#39] от "Скарамуш":

  Аз не познавам много малко хора дето през годините да са гласували са която и да е комунистическа партия. Обаче те все печелеха или бяха втори. Това, освен с манипулации не мога да си го обясня по друг начин.

  Отделете време навреме.
 48. 48 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 771 Весело

  [quote#46:"dreamer"]. Ако той се окаже българофил и некомунист ще му стана член.[/quote]

  Светльо Витков е много кофти човек, казвам ти го от лични впечатления... Поне доколкото ми е известно не е бил от ДС ( което е едно добро начало ) но според мен мястото му не е в политиката. Както е казал Марк Твен "Ако ми се дочете нещо хубаво сядам и си го написвам" и така ако ти се гласува за някоя партия....

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 49. 49 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#22] от "kermit":

  Напротив - БСП казаха, че са готови да се коалират с всеки освен с ГЕРБ "за доброто на България", цитирам по памет.

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 50. 50 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1356 Неутрално

  Честито на победителя,макар и с малка разлика

 51. 51 Профил на otmnogoum
  otmnogoum
  Рейтинг: 395 Неутрално

  ум царува, ум робува, ум патки пасе! па-па-па-па-па!

 52. 52 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1172 Неутрално

  [quote#39:"Скарамуш"]Въпроа е нормалните хора какво да правим? [/quote]
  Изнасяме се кой накъдето му видят очите, ако не искаме да си прахосваме поне останалата част от живота в чакане на явни некадърници да поумнеят, че да направят нещо в тази държава.


  [quote#17:"Анна Христова"]Оправено, благодаря, че сигнализирахте[/quote]
  Госпожо Христова, явно имате технически проблеми днес от обяд насам. В страницата на Дневник не мога да вляза почти цял ден, след като за около час влизах, но сайта работеше тромаво. Към вечерта започнаха да се отварят тези на Кариери и Капитал, през които мога да си отворя таблото, което също отваря новите коментари мудно, а страницата на Дневник все още не реагира. Поне при мен така се получава. Отварям статии тук само от нечий коментар в таблото ми, и то с повечко търпение.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 53. 53 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 771 Неутрално

  [quote#47:"dreamer"]Това, освен с манипулации не мога да си го обясня по друг начин.[/quote]

  И аз си мислех така, докато не видях гласуващите в моята секция. Както се казва "не търсете конспирация там, където може да се открие некадърност". Та като видях какви хора гласуват... срам ме хвана, честно. Докато пуших цигара след това дочух някакви дебели плешиви чички да си говорят как са гласували за герб и след това като се вгледах ма-а-а-лко по-детайлни... Дебели, плешиви, миризливи, бедни, кофти облечени и с разбити мечти и големи планове за бъдещето Та тези двамата въобще не бяха изключение... Явно ако движиш в по-нормална среда приемаш културата у хората като даденост и малко позабравяш реалността и селянията.

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 54. 54 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1356 Неутрално

  Не съм гласувала за ГЕРБ,имам лични разочарования.Желая им сговорчивост.

 55. 55 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1062 Неутрално

  [quote#39:"Скарамуш"] Въпроса е нормалните хора какво да правим? [/quote]
  Камъне и дърве и `97 година. Со кротце и благо опитахме, следва малко кютек. Натам вървят нещата.........

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 56. 56 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#34] от "Perfect Stranger":

  Аз пък имам приятели, които пак гласуваха за тях, защото: никога няма да гласуват за комунистите; Костов бил съсипал дясното и вече никога няма да гласуват за него; Атака е опасна за България; ДПС са турци.Лично аз не одобрявам всичките им доводи, но всеки има право на мнение, нали?

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 57. 57 Профил на Влади
  Влади
  Рейтинг: 229 Неутрално

  май България беше до тука! (((

  El sueño de la razón ​produce monstruos
 58. 58 Профил на salvador
  salvador
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#51] от "otmnogoum":

  Ум царува, ум робува, Ум, белият делфин!!!

  Комунистите са опасни за нашето здраве!!!
 59. 59 Профил на otmnogoum
  otmnogoum
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#58] от "salvador":

  Ум, белият зъб! Аууууууу!

 60. 60 Профил на Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Кокетна - Спасението на България е ПП ГЕРБ!
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Къде са костомолците? Да не правят подготовка за пресконференция в Драгалевци, за комшиите на др. Костов и др. Ленче? Недоумявам, дами и господа!

  Има две политики. Едната е дясна, а другата - грешна. Маргарет Тачър
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62
  ****

  Мненията на потребителя Кентавър бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 63. 63 Профил на Dollar Akbar
  Dollar Akbar
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  До коментар [#60] от "Кокетна Чемширова_#15":

  Днес е звездният миг на Костов. Постигна си целите да ликвидира сините комунисти до крак. Браво Ваньо! Поклон!

  In debt we trust
 64. 64 Профил на атипова
  атипова
  Рейтинг: 686 Неутрално

  Резултатите от изборния ден: аз не съм представена в този парламент.

 65. 65 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1578 Неутрално

  Май се задава кабинет, ключа на подкрепата за който ще бъде в БСП и ДПС.
  Не се сещам за по-неприятна комбинация!
  Всеки е свободен да мисли както сметне за добре, но сега е моментът лидерите в дясно си взимат шапките!

  I Want To Believe
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 631 Неутрално

  Анд Елжис (Костоff) left the building. Жалко, че само той. Колко народ има ощи да си ходи....

 68. 68 Профил на koftio_matrial
  koftio_matrial
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Гербери, за кво се радвате? Че ще правите сладка коалиция с ДПС или пък с БСП или пък...защо не с АТАКА? Че Цвъки, който вчера се закани да ги съди за клеветата, отдеве се изцепи в ефир, че е готов да преглътне всичко? Я малко по-трезво, я по-адекватно! Взехте да изпускате нещо.. От тия реакции не виждам къде ви е антикомунизма - тема, в последно време, така важна за вожда ви.

  Баце. толкова ме дразниш, че вече се уморих да те плюя
 69. 69 Профил на Не ви вярвам !!!
  Не ви вярвам !!!
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#6] от "karani_dobrudja":

  и на мен така ми се струва

 70. 70 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 506 Любопитно

  До коментар [#60] от "Кокетна Чемширова_#15":

  Кокетна, стягате ли багажа с виртуалния си мъж и виртуалните си деца за товарене във виртуалния "Лендкруизер", за да емигрирате във виртуалната чужбина?

 71. 71 Профил на Dollar Akbar
  Dollar Akbar
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  До коментар [#68] от "koftio_matrial":

  Не лъжи, заявленията на герб досега са, че няма да има коалиция с никого. Междувременно, как другарят Костов? Готов ли е за раираната пижама?

  In debt we trust
 72. 72 Профил на greenhrast
  greenhrast
  Рейтинг: 729 Любопитно

  [quote#0:"TED"]Резултатите според анкетите на "Алфа рисърч" в изборния ден[/quote]
  Добре, де, признавам си графиката сте я барнали, мноо добре.
  Респект.

  все пак РЗС стои на 1.8% цял ден, разбутайте десетите или стотните, дразни окото, нема как да е вярно.

 73. 73 Профил на bulgarofil
  bulgarofil
  Рейтинг: 415 Неутрално

  мале хора май ни чакат по-тежки времена от 90те направо ми се реве.. ;( незнам не ми е ясно 48% избирателна активност е смешно, и колко малоумен трябва да си да гласуваш за генерала или комунистите ??? Ужас Господ да е с нас, защото незнам как ще се оправим ;(

 74. 74 Профил на koftio_matrial
  koftio_matrial
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Минусите на коментар 68 не са отговор на въпроса, който зададох там, уважаеми. Моля, постарайте се повече.

  Баце. толкова ме дразниш, че вече се уморих да те плюя
 75. 75 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#60] от "Кокетна Чемширова_#15":
  Чемширова, дай та цункам, вее! най-великата си ти! Спомогна за победата ми! Кое местенце си избираш? Което министерство каеш - твое е

 76. 76 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 604 Любопитно

  [quote#16:"salvador"]Очакваме нови избори след няколко месеца.Които се радват за победата на ГЕРБ, да помислят, че това не е футболен мач, а бъдещето ни и че никой не може да създаде с тези резултати правителство[/quote]

  ГЕРБ ще върнат мандата. Ако направят правителство, до наесен само ще губят рейтинг, и ще загубят на предсрочни избори.

  Така че тактично ще прехвърлят топката на БСП, ДПС и Атака, да оберат негативите, и следващите протести ще са срещу триглавата ламя. На предсрочни избори - ГЕРБ с още по-висок резултат.

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на Мирабела Катрова
  Мирабела Катрова
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Народът се произнесе!!!

 79. 79 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 604 Весело

  [quote#34:"Perfect Stranger"]100% са манипулирани изборите. Аз не познавам един човек дето да е гласувал за герб... чувствам се излъган. [/quote]

  Ами... и аз теб не те познавам.

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 80. 80 Профил на supebo
  supebo
  Рейтинг: 519 Неутрално

  Къде са 27-ци, с пропаганда не става, трябва и умения

  Една любов, една страна, една България
 81. 81 Профил на supebo
  supebo
  Рейтинг: 519 Неутрално

  До коментар [#29] от "Синята шапчица":
  Къдете и 27ца? Как е да гледадате парламента само в петък по БНТ?

  Една любов, една страна, една България
 82. 82 Профил на koftio_matrial
  koftio_matrial
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#71] от "Dollar Akbar":

  Ако се беше информирал малко повече може би нямаше да обвиняваш някой друг в лъжа, а щеше просто да се погледнеш в огледалото. Приемаме варианта, че не правят коалиция с никого. И какво, според теб, правят при тази бурна подкрепа, която получиха?
  А Костов не го мисли. Гледай си себе си и Винету и се радвайте на победата.

  Баце. толкова ме дразниш, че вече се уморих да те плюя
 83. 83 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 604 Разстроено

  [quote#42:"tur671"]тръгва се към хаос и срутване на борда[/quote]

  Сакън, не думай!!!

  ГЕРБ ще пусне БСП, ДПС и Атака да се оакат донаесен. Народът нали е къспопаметен, да си припомни триглавата ламя. После протести, барикади, предсрочни избори, после няколко години стабилно управление и фискална стабилност.

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 84. 84 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 782 Неутрално

  еее айде приберете ги тези лупени алкохолици в изтрезвителното, няма пропаднали на по 3 водки да искат да ни управляват от улицата къш

 85. 85 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1062 Неутрално

  До коментар [#81] от "supebo":

  27-та я махнах още в събота, да не нарушавам закона. А на парламента какво да му гледам? Ще дрънкат глупости и ще се карат за пари. Просто тези, които ще управляват, ще трябва да пуснат гювеч и на останалите. Ще парцелират отраслите и всеки ще смуче от своите. Никаква изненада не очаквам, за да си губя времето.

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 86. 86 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 604 Любопитно

  [quote#64:"атипова"]Резулттите от изборния ден: аз не съм представена в този парламент. [/quote]

  Чакай сега, ти гласува ли?!

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 87. 87 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 782 Любопитно

  До коментар [#9] от "chichka":

  тея злодеи ако се опитат да правят правителство ще ги чак зад НС

 88. 88 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 604 Неутрално

  [quote#65:"2.5"]Май се задава кабинет, ключа на подкрепата за който ще бъде в БСП и ДПС.
  Не се сещам за по-неприятна комбинация! [/quote]

  Трябва да се мине през това - народът е късопаметен. Протестите наесен трябва да свалят от власт червените, ДПС и Атака. Да си припомнят хората.

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 604 Любопитно

  [quote#78:"Мирабела Катрова"]Народът се произнесе!!! [/quote]

  Така си е, много точно го каза.

  Чудя се на тези които изпадат в истерия и викат колко прост бил народът. Това е демокрацията - всеки си казва предпочитанията, но после си сърбаме попарата. Така или иначе сме много разединен народ... Но да не ми скандират на улицата - това е законен резултат, сега да се съобразят с конституцията и да преглътнат резултатите.

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 771 Неутрално

  [quote#78:"Мирабела Катрова"]Народът се произнесе!!!
  [/quote]

  С 4% сте пред БСП... И хората гласували за герб са под 15% от всички живеещи в България.... На ваше място бих правил такива гръмки изявления.

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 93. 93 Профил на adamweishaupt
  adamweishaupt
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#66:"stiano"]Ти си мърша БеСеПарска зган [/quote]

  аз не знам каква мърша съм ,

  но според мен мърша са 31 + 27 + 11 + 8

 94. 94 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 526 Неутрално

  "23.21ч. - Атакуван е сайтът на австрийската фирма SORA, наета да прави паралелно преброяване на гласовете. Това съобщи БНТ, като се позова на информация от управляващите партньори на фирмата. Очаква се след минути представители на фирмата да направят изявление. "

  Ха ха ха. Аматьори!

 95. 95 Профил на bulgarofil
  bulgarofil
  Рейтинг: 415 Неутрално

  До коментар [#89] от "bette":

  защоо?

 96. 96 Профил на Медий
  Медий
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Абсолютен провал за България. Апатичен и нискоинтелигентен избирател. Множество фалшификации и тонове купени гласове.
  Безнадеждно. Но както казах, явно ще си преминем през рубикона на разрухата и чак тогава, ще се пооправим.
  Така е предречено и настоящето само го доказва.

  I'm addicted to the truth.
 97. 97 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Разстроено

  кой каквото сам си направи никой не може да му го направи .....най бедни в ЕС .....просто ще затвърдим позицията

 98. 98 Профил на rachonka
  rachonka
  Рейтинг: 395 Любопитно

  Егати хаоса....нямам думи

 99. 99 Профил на the.punisher
  the.punisher
  Рейтинг: 450 Гневно

  Това, че никоя от партиите не дава пресконференция е в унисон с пълния ташак на провелите се избори!

 100. 100 Профил на colombiano
  colombiano
  Рейтинг: 450 Весело

  За Цветанов има два пътя,както казват испанците"hay dos caminos"!Единия е да пусне брада и да стане поп и много много да се моли да му бъдат изкупени греховете,а другия е в психодиспансера!Само по този начин ще отърве панделата Цвинокио!!!.....същото се отнася и за наглия му вожд Винету!!! "hay dos caminos" !амин!

  el que sube como palma cae como coco
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK