"Сова Харис": Две трети от българите одобряват действията на главния прокурор

Главният прокурор Сотир Цацаров и зам.-главните прокурори Борислав Сарафов и Ася Петрова, както и временният ръководиел на Софийската градска прокуратура Роман Василев дадоха пресконференция в Съдебната палата по повод 350-те хиляди бюлетини, които бяха открити в печатницата в Костинброд и които са извън необходимата бройка за парламентарния вот

© Анелия Николова

Главният прокурор Сотир Цацаров и зам.-главните прокурори Борислав Сарафов и Ася Петрова, както и временният ръководиел на Софийската градска прокуратура Роман Василев дадоха пресконференция в Съдебната палата по повод 350-те хиляди бюлетини, които бяха открити в печатницата в Костинброд и които са извън необходимата бройка за парламентарния вотНад две трети от българите - около 69%, одобряват действията на главния прокурор Сотир Цацаров. На това мнение са мнозинството симпатизанти на повечето политически сили, 89% от гласувалите за "Коалиция за България" и 61% от електората на ГЕРБ, показва проучване на социологическата агенция "Сова Харис", направено по метода на стандартизирано телефонно интервю, проведено сред 504 пълнолетни жители на големите градове на страната, по поръчка на БГНЕС.


Най-висок е делът на хората, които смятат, че действията на прокуратурата, свързани със случая на откритите допълнителни бюлетини в печатницата "Мултипринт" в Костинброд, са били безпристрастни – около 51%.


В момента прокуратурата действа безпристрастно, смятат 86% от гласувалите за "Атака", 78% от гласувалите за "Коалиция за България", 58% от хората, гласували за политически сили с резултат на изборите под 4% от гласовете, 49% от електората на ГЕРБ и около една трета от негласувалите. Това е мнението на 48% от висшистите и 54% от хората със средно образование, на 60% от хората над 51-годишна възраст, една втора от хората на средна възраст (41-50 г.), 43% от хората между 18 и 40 години.
Около 27% от пълнолетното население на големите градове на страната смятат, че прокуратурата не е била безпристрастна. Около това твърдение се обединяват 38% от негласувалите и 35% от поддръжниците на ГЕРБ.


Преобладаващата част (56%) от хората са убедени, че откритите в печатницата в Костинброд 350 000  бюлетини не са технически брак, а са били предназначени за незаконно гласуване и манипулация на изборните резултати. Това мнение споделят 79% от гласувалите за "Атака", 78% от гласувалите за "Коалиция за България", 72% от гласувалите за партия или коалиция с резултат на изборите под 4% от гласовете, 68% от негласувалите и 20% от електората на ГЕРБ. В същото време всеки втори гласоподавател на ГЕРБ е уверен, че откритите допълнителни бюлетини са технически брак.


Около 62% от хората одобряват действията на прокуратурата по случая с откритите в Костинброд допълнителни незаконни бюлетини. Най-висока степен на одобрение се отчита сред гласувалите за "Атака" - 93%, 75% от хората, които са дали своя вот за "Коалиция за България", 69% от гласувалите за други партии и коалиции без парламентарно представителство в 42-рото Народно събрание, 56% от негласувалите и около 53% от електората на ГЕРБ.


Действията на прокуратурата по случая с бюлетините в Костинброд не срещат одобрение сред 28% от гласоподавателите на ГЕРБ, 23% от негласувалите, 16% от гласувалите за "Коалиция за България", 7% от поддръжниците на "Атака".


Най-висок е делът на хората (близо 52%), които вярват на прокуратурата по случая с откритите в Костинброд бюлетини. Анонимните сигнали, изпратени до медиите, вдъхват доверие на около 14% от пълнолетните жители на големите градове на страната, пише БГНЕС.


Данните показват, че около 27% от хората са гледали или слушали внимателно пресконференцията на главния прокурор на България Сотир Цацаров. Тя е била основен акцент от деня за 46% от гласоподавателите на "Коалиция за България", 31% от гласувалите за ГЕРБ, 24% от гласувалите за други политически сили и за 18% от негласувалите. В същото време изобщо не са проявили интерес към пресконференцията близо 37% от хората.


Преобладаващата част от хората (близо 80%) одобряват и напълно подкрепят намерението на главния прокурор Сотир Цацаров, който обяви, че при съставянето на парламента ще поиска имунитета на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, за да му повдигне обвинение заради скандала с незаконните подслушвания.


Около 11% от хората са променили решението си за кого да гласуват след скандала с бюлетини в Костинброд - това са около една пета от гласувалите за "Коалиция за България", 7% от гласувалите за ГЕРБ, 12% от пусналите своя вот за друга политическа сила и около 13% от негласувалите.


23% от хората споделят мнението, че парламентарните избори на 12 май са били проведени честно. Това мнение се споделя от всеки втори гласувал на ГЕРБ, от 15% от избирателите на "Коалиция за България", 15% от гласувалите за други политически сили и от около 7% от негласувалите.


По-висок е делът на хората – 40%, които считат, че изборите не са били честни, имало е много нарушения, купен и даден чрез принуда вот. Това мнение се споделя от 54% от гласувалите за партии, които няма да бъдат парламентарно представени в новия парламент, 52% от негласувалите, 41% от хората, които отказват да посочат за кого са гласували на отминалия парламентарен вот, 39% от гласоподавателите на "Коалиция за България" и 19% от избирателите на ГЕРБ.

Коментари (207)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Sir Humphrey
  Sir Humphrey
  Рейтинг: 749 Разстроено

  Мило дневниче, тая новина е от ВЧЕРА!

 2. 2 Профил на ASTYLE
  ASTYLE
  Рейтинг: 696 Весело

  Защо не работи добре системата за рейтинги/гласуване?
  +манипулират се отвътре – администратор, модератор.
  -срив в системата, пробив, друго.

  EU now have 1 GB empty space
 3. 3 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1115 Неутрално

  Червените социологически агенции със зъби и нокти ще бранят "човека на Цвъ Цвъ" Цацаров. 2/3 от българите идея си нямат и не са прочели нищо по въпроса с предизборната манипулация, в кочто основна роля изигра прокуратурата. И на въпроса "одобрявате ли действията на Цацаров" отговарят "миии... той нали тре'е а са бори с престъпността.. май одобрявам". Ако бяхме народ щяхме да сме измели вче прокуратури, бъсъпъта и дъпъсъта.

  Няма шики-мики.
 4. 4 Профил на hagan
  hagan
  Рейтинг: 581 Любопитно

  забелязахте ли че процента на висшистите е една 48 одобрение тоест 52 процента не одобряват
  сигурно са тъпи затова

 5. 5 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Рано е още да цвилим от кеф....Нека действията му да дадат реални резултати в съда, тогава ще говорим....Да не се окажат ялови напъни за пред мат'ряла действията му.......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 6. 6 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1441 Гневно

  Около 27% от пълнолетното население на големите градове на страната смятат, че прокуратурата не е била безпристрастна. Около това твърдение се обединяват 38% от негласувалите и 35% от поддръжниците на ГЕРБ."
  ..Хм..тоя скъслек ми го препоръча май Цецко! ше им раскажа играта и на двамцата! Номера на мене? На Бойко Прозорливий? Ми ше им се види службата тежка! С две торби цимент ше одат цела година..да им доди акъло в главите..Щото се самозабравиха! Кой им даде теа постове, а? Пак ас - Бойко! А насреща? Цръна неблагодарнос!...

 7. 7 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#4:"hagan"]забелязахте ли че процента на висшистите е една 48 одобрение тоест 52 процента не одобряват
  сигурно са тъпи затова[/quote]

  Резервирани са хората, не са тъпи.....Нагледали са се на всякакви дивотии и за това пасуват.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 8. 8 Профил на leko_uchuden
  leko_uchuden
  Рейтинг: 524 Неутрално

  смешно проучване - одобрявате ли работата - от къде хората ще знаят каква работа е свършил цацаров. от вестниците може би или от подписка на афера.бг за подкрепа.

  Айде сиктер - елементарни внушения. Когато има влязла в сила присъда да ми се обадят. престъплението е надпечатване на бюлетини - не бъдете смешни.

  между другото кога е разпитан бареков за това, кой го прати в костинброд. май никой не иска да пита г-н главния за това , защото не е разпитван , а журналистите висят по пресконференциите като кучета пред месарски магазин и чакат да им се хвърли стара мръвка. гнусна работа.

 9. 9 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#0:"статията"]всеки втори гласоподавател на ГЕРБ е уверен, че откритите допълнителни бюлетини са технически брак[/quote]
  Не технически брак, а брак по сметка

  [quote#0:"статията"]23% от хората споделят мнението, че парламентарните избори на 12 май са били проведени честно. Това мнение се споделя от всеки втори гласувал на ГЕРБ[/quote]
  Половината гербери намират изборите за честни, пък най-големият експерт иска(ше) да ги касира...

 10. 10 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  До коментар [#1] от "Sir Humphrey":

  И не е новина! Ако си свърши Цацаров работата ще има 99% одобрение!

 11. 11 Профил на hagan
  hagan
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#7] от "ARRI":
  идеята мие да се сетите какво искам да кажа

 12. 12 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2244 Неутрално

  Най-важният елемент от това изследване е че 11% от хората са променили решението си за кого да гласуват сле Костинбродската инсинуация!

  По-голямо доказателство че изборите трябва да бъдат касирани здраве му кажи. Това е едно изборно престъпление като за учебник по история. Червените шмекери надминаха и съветските си учители!

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 13. 13 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1154 Неутрално
 14. 14 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 850 Любопитно

  [quote#10:"SSmart"]

  До коментар [#1] от "Sir Humphrey":

  И не е новина! Ако си свърши Цацаров работата ще има 99% одобрение! [/quote]
  Кои са стотният процент?

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 15. 15 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Ами прокуратурата си е свършила само наполовина работата..Да видим обвинения, доказателства, резултати и от това дали ще си свърши докрая работата да оценяваме по същество. А не само по намерения..Иначе малко за нероден Петко говориме..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 16. 16 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1433 Неутрално

  Цацаров давай разпердушини ги

 17. 17 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  Главния прокурор също одобрява действията на 2/3 от българите! Проблемът обаче е в другите ...

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 18. 18 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  До коментар [#14] от "КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ":

  Осъдените!

 19. 19 Профил на AC/DC
  AC/DC
  Рейтинг: 466 Неутрално

  "Около 11% от хората са променили решението си за кого да гласуват след скандала с бюлетини в Костинброд"
  И това в деня за размисъл?
  Ако това са чесни избори аз започвам да слушам Азис...

 20. 20 Профил на naonit
  naonit
  Рейтинг: 466 Неутрално

  одавна съм престанал да вярвам българските соц. агенции

  никога да не се забравя , че комунизъм е равно на фашизъм .
 21. 21 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  Само дето вчера казаха, че анкетата е направена по телефона с 501 анкетирани.
  Ако това е представително - аз ставам космонавт.
  Освен това анкетата е отпреди пресконференцията на Герб и обявеното намерение да се иска касиране на изборите.

  Манипулациите продължават!
  Как може да има въпрос дали 250 хиляди фалшиви бюлетини щели да се ползват за вота?
  Първо - не се знае числото.
  Второ - какво значи фалшиви.
  И т.н.
  А моят въпрос е:
  Считате ли, че наследницата на терористичната БКП, днес БСП, самостоятелно е подготвила атентата в Сарафово, след като в България са обучавани студенти-членове на Хизбулла, или участие са взели и ДПС като организация с практически опит и финансирана от подобни структури?

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 22. 22 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#11:"hagan"]идеята мие да се сетите какво искам да кажа [/quote]


  Е, казал си, че висшистите не са тъпи, а мат'ряла.....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 23. 23 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2244 Неутрално

  Костинбродската шашма е била подготвяна не за ден и два. Не случайно Сергей искаше да скрие че сигналът излиза от БСП. Заради тая работа ще му паднат очилцата още наесен без значение какво комунистическият КС ще реши относно касирането. Това престъпно шмекеруване лесно няма да бъде забравено от хората и дълги години ще има негодувание.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 24. 24 Профил на brutester
  brutester
  Рейтинг: 637 Неутрално

  Одобряваме действията на прокуратурата, но не и на политиците.

  121 е магическо число в българската политика - трябват 121 депутата за да се състави правителство и 121 за да се приеме вот на недоверие.

  Ако в сегашната ситуация АТАКА подкрепи правителство и после започне да гласува против него това НЯМА ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО трябват гласовете на 121 депутата ЗА ДА СЕ ПРИЕМЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ.

  <-- Пътен знак Г1: Движение само направо след знака
 25. 25 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1384 Весело

  [quote#19:"AC/DC"]Ако това са честни избори аз започвам да слушам Азис...[/quote]
  И аз, колега!
  Изпрати ми записите или дай безплатен линк...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 26. 26 Профил на Euronymous
  Euronymous
  Рейтинг: 925 Неутрално

  А кукумявките какво казват ?!:)

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  From the depths of Norway , take out your crop pain and feel the true evil !
 27. 27 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1269 Неутрално

  Цацаров ще има 90% от населението на България , ако вкара не само цвъки , но и предшествениците му от ДПС, БСП, НДСВ,СДС... в затвора!!! Ако вкара в затвора и за престъпно бездействие и предшествениците си Велчев и Филчев. ако вкара в затвора , освен "честните политици и депутати и "честните олигарси, крадливите бизнесмени и латифундисти. Ако вкара в затвора корумпираните съдии и прокурори и прочее крадлива юридическа камарила!!! Ха дано , ама едва ли!!! По-скоро те ще му скроят на него шапката , отколкото , той на тях!!! Това разбират висшистите , за разлика от обикновените клакьори и за това , не му вярват!!!

 28. 28 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#12:"emil"]11% от хората са променили решението си за кого да гласуват сле Костинбродската инсинуация![/quote]Костинбродката афера /до произнасяне на съда да се ограчичим в квалификациите дали е престъпление или инсинуация/ явно ПОВЛИЯ на изборите. От тук вариантите са два:
  1. Ако ГЕРБ е виновен = "От престъпление не произтичат права" и ГЕРБ си носи последиците...
  2. Ако ГЕРБ е доказано невинен - мачът се преиграва и ако се докаже инсинуация или постановка последицте си носи извършителят!
  3. Ако не се докаже нищо ... остава сегашното положение.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 29. 29 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 868 Весело

  До коментар [#19] от "AC/DC":

  Никакъв Азис. Ще слушате руски маршове, изпълнявани от турски етнооркестър (Киртакооглу какафони) на фона на стройните крясъци на лидер, барнат в кафеви гащи и малък мустак под смръщената физиомутра.
  Националсоциализъм с турски подправки, демек.

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 30. 30 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  Никой в НС няма интерес от нови избори!
  ГЕРБ никога повече няма да има 97 депутата.
  Ако влязат и други партии БСП, ДПС И Атака ... ще загубят депутати. Някои от техните ще им изстинат местата. Избран депутат за 4 годинки можеш го изгони от НС само с камъни! Забрави!

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 31. 31 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  [quote#8:"leko_uchuden"]престъплението е надпечатване на бюлетини - не бъдете смешни. [/quote]
  ==========
  Смешни са.
  От прокуратурата.
  Арестуваха бюлетините.Само не казаха арестът е постоянна мярка или ще я заменят скоро с домашен арест.

  На времето Иван Вазов станал за кратко съдия в Берковица. И едно от решенията му било, че осъжда поточето да не тече през двора на пострадалия Х.
  Такива ми ти работи с "достойната" и "грамотна" проКУРатура...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 32. 32 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#30:"t' Ankus"]Избран депутат за 4 годинки можеш го изгони от НС само с камъни![/quote]
  Внимавай какво им пожелаваш, да не вземе да го сбъднем

 33. 33 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  [quote#30:"t' Ankus"]Избран депутат за 4 годинки можеш го изгони от НС само с камъни! Забрави![/quote]
  ==========
  Нямам намерение да забравям.
  А и жълти павета (камъни) - бол! Въпросът е да извадиш първото - другите сами излизат...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 34. 34 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#14:"КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ"]Кои са стотният процент?[/quote]Бай Ставри - строг, но справедлив ... и надарен

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 35. 35 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#32:"Рубиконан от Балъкимерия"]Внимавай какво им пожелаваш, да не вземе да го сбъднем [/quote] [quote#33:"Депутат 241"]Нямам намерение да забравям.
  А и жълти павета (камъни) - бол! Въпросът е да извадиш първото - другите сами излизат...[/quote]Не им го пожелавам, а им го обещавам ... Имат няколко месеца да поумнеят и да решат по принцип нерешими въпроси = безработица и високи сметки ... и гражданите са на улицата

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 36. 36 Профил на Жоро
  Жоро
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ами с това мощно миене на мозъците от всички медии може и 2/3 от хората да са се заблудили и да подкрепят прокуратурата. Сега вече е ясна цялата схема на фалшификацията, направена точно от тези които най-много крещяха. Постепенно хората ще разберат как са ги направили на балъци и тогава ще стане интересно.

 37. 37 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#36] от "Жоро":

  Съгласен. Но пък нали познавате българите? Ще се притаят, ще попсуват, ще преглътнат усещането за "прецакване" и ще продължат да... вегетират. А и комуноидите със сигурност ще предоставят веднага различни възможности за крадене на дребно на нашенеца, та да могат да им минават безпроблемно ОГРОМНИТЕ грабежи. И така... до следващото правителство, което ще трябва да съгражда наново разсипията комуноидна. Уви!

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 38. 38 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#29:"moriarti"] руски маршове, изпълнявани от турски етнооркестър [/quote]Варшавянка на турски език
  http://www.youtube.com/watch?v=iMcaFBMIH7s

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 39. 39 Профил на mi6kro
  mi6kro
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Вижда се, че позициите на хората в голяма си част са партизански. Нищо ново под слънцето.

  Дневник, подвеждате!

  [quote#0:"статия"]
  Най-висок е делът на хората, които смятат, че действията на прокуратурата, свързани със случая на откритите допълнителни бюлетини в печатницата "Мултипринт" в Костинброд, са били безпристрастни – около 51%.[/quote]

  Положението е киф-киф: 27 и плюс смятат, че прокуратурата е пристрастна или не могат да преценят.

  Местан да се извини за "РИТОРИЧЕСКИ" ! #236 едно-мандатни региона за страната + 4 едно-мандатни района за чужбина
 40. 40 Профил на Жоро
  Жоро
  Рейтинг: 8 Неутрално

  На теаи 2/3 от българите, които вярват на гл. прокурор им предстои да разберат, че 2/3 от Истината = 1 бр. Лъжа на цяло.

 41. 41 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  Дано да са събрани безспорни доказателства които да издържат в съда но и това не е малко да се знае публично как се манипулират избори.
  Технически брак били бюлетините но сложени с надписи по направления за цялата страна и за какво ще карат брака да речем в Хасково ?
  / Поне по БНТ в новините това се видя ясно да пише на едно пале в склада дето бяха бюлетините. /

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 42. 42 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#41:"Танас"]за какво ще карат брака да речем в Хасково ?[/quote]
  Ша завиват в него любениците да не замръзнат, бе, Танасе, хич бива ли да питаш?

 43. 43 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2244 Неутрално

  До коментар [#9] от "Рубиконан от Балъкимерия":

  "Половината гербери намират изборите за честни, пък най-големият експерт иска(ше) да ги касира"
  ==================================

  Пишем ти бавно оти четеш трудно. Честно са проведени технически в деня на изборите. ГЕРБ оспорват заради подменения вот в резултат на костинбродската инсинуация.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 44. 44 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#29:"moriarti"]руски маршове, изпълнявани от турски етнооркестър [/quote]Bella Ciao - (Türkisch) - Hoşçakal - Bandista
  http://www.youtube.com/watch?v=f16__bCPsgY

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 45. 45 Профил на Wornoxmaniak  vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Рейтинг: 1705 Неутрално

  Касация на изборите заради подготвената от БСП манипулация. Всичко друго ще доведе до гражданска война.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 46. 46 Профил на silverhead
  silverhead
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Вишински, прокурорът на Сталин, осъждал на смърт и каторга политическите му противници, също е бил много популярен сред населението. Или поне тази му част извън милионите изпратени в Гулаг. Негов специалитет са били публичните процеси. Интересна аналогия със следствието пред телевизията на Цацаров..

 47. 47 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2244 Неутрално

  До коментар [#38] от "t' Ankus":

  http://www.youtube.com/watch?v=iMcaFBMIH7s

  Страхотно. Откъде го извади? Това ще им е парламентарния химн.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 48. 48 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#45] от "Wornoxmaniak":


  [quote#45:"Wornoxmaniak"]до гражданска война.[/quote]
  Ас, Бойко Велики заповядвам:

  Няма веч оръжие, има хекатомба.
  Всеки чадър меч е, всяка чанта – бомба.
  Всяко нещо – удар, всяка душа – плам...

 49. 49 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#43:"emil"]ГЕРБ оспорват заради подменения вот в резултат на костинбродската инсинуация[/quote]
  Оспорват, ама пък с половин уста са навити и на експертен кабинет с баш експерта начело Емиле, пиле, за всеки втори гласоподавател на ГЕРБ разбрахме от статията, но ако ти си първия, на бай ти Б.Б. врагове няма да му трябват, приятелите ще го довършат...

 50. 50 Профил на ministry09
  ministry09
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Ще си.позволя да перефразирам един невероятно изпълнен със съдържание герберастки лозунг-"Мачкай,Цаца!"Значи според герберите и техните милиционерски разбирания 15% подкрепа за герб(от всички с право на глас,не само гласувалите) е повече от 70% за прокуратурата!?Все едно чета "Мечо Пух",той си ги нагласяваше така нещата;-).

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Месеци бан заради обикновен въпрос- кога мисли Прокопиев да си плати данъците?
 51. 51 Профил на Wornoxmaniak  vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Рейтинг: 1705 Неутрално

  До коментар [#41] от "Танас":

  Абе, мозък на теб от една снимка ти е достатъчно да повярваш в какво ли не. Защо Цацаров не седна да изгледа записите от 36-те камери в печатницата които между другото са докоментирали всичко и тогава да излиза да се излага пред България?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 52. 52 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#29:"moriarti"] руски маршове, изпълнявани от турски етнооркестър [/quote]Белая армия, черньi барон ...
  ... на турски език
  Bandista Avusturya İşçi Marşı
  http://www.youtube.com/watch?v=whn_62kP1Do

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 53. 53 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#51:"Wornoxmaniak"]ащо Цацаров не седна да изгледа записите от 36-те камери в печатницата [/quote]
  Тъй, ами! На сичкото отгоре сам сигърен, че теа скандални снимки не са праени там, а в комунистическа печатница! ГЕРБ е чист! Цецко Чесния няма пръс в тая работа. Ас па сефте чувам! Чакам извинение!

 54. 54 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#47:"emil"]Страхотно. Откъде го извади? Това ще им е парламентарния химн.[/quote]Бандиста = Bandista е страхотен изпълнител
  Турската левица също (за разлика от нашата)

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 55. 55 Профил на Wornoxmaniak  vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Рейтинг: 1705 Неутрално

  До коментар [#48] от "Култура ми Бойко":

  Марончо, и Алексей Петров си слагаше маска на мундзата и се опитваше като теб да се прави на Борисов - без никакъв успех. Вместо да се лигавиш под всека статия да беше написал един сериозен коментар защо любимата ти Кунева, която страстно подкрепяш и обичаш се провали?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 56. 56 Профил на Жоро
  Жоро
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#41] от "Танас":

  В Костинброд е имало както брак, така и нормални бюлетини от така наречения надтираж (или надпечат -печатарски термини). Прави се стандартно за да може да се подменят бързо евентуални дефектни бюлетини при поискване от СИК. Има 31 МИР с различни бюлетини, за това са натрупани на купчини с надпис коя за къде е. Всичко е обяснено от експерта от БНБ Божидар Василев повикан от прокуратурата преди да гръмне скандала, ето доклада: http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201305/10.JPG
  Обяснено е и от Петър Кънев, депутат от БСП и печатар на изборни книжа ето тук: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=19869

 57. 57 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#47:"emil"]
  http://www.youtube.com/watch?v=iMcaFBMIH7s

  Страхотно. Откъде го извади? Това ще им е парламентарния химн.[/quote]От Ютуб ... Бандиста е страхотен
  Турция има левица със железен дух, не с чугунен

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 58. 58 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  [quote#55:"Wornoxmaniak"]Вместо да се лигавиш под всека статия да беше написал един сериозен коментар [/quote]
  След толко умствени напъни на божествения Ми ум, да изречеш подобно сквернословие си е направо подкана за хипертонична криза..И на теп сам обиден, макар да продалжавам да та убичам

 59. 59 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  До коментар [#3] от "daniel defoe":

  А чий е човека?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  След като се смятат проценти одобрение и неодобрение имам само два въпроса :
  !.) Сова Харис, защо не каже колко процента са получените 1 081 605 гласа от ПП ГЕРБ от общият брой с право на глас 6 919 260 и колко е легитимно такова управление ?
  2.) Главният Прокурор като е започнал да кара наред и да каже колко процента от общият брой с право на глас са мъртви души ?

  1. Брой на избирателите според избирателните списъци при предаването им на СИК (сумата от числата по т. 1 от протоколите на СИК) 6 919 260.

  http://results.cik.bg/pi2013/rezultati/index.html

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 62. 62 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#60:"otis"]НЕЩАСТЕН НАРОД ! ЩЕ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ СИ ОЩЕ ПО-КОВАРНО ОТ КОГАТО ИЗБРА БСП-СПОЛУКАТА 1995Г И РАЗБРА КАКВО Е ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ГЛАД[/quote]Сега НАРОДА избра да спре ХУНТАТА на калинките. А Лидерите на "ДЯСНОТО" избраха да си направят харакири, изостявяйки последователите си "да ходят да се скитат, немили , клети, недраги" по милиционерски и измислени ЕвроКуневски партии ... Не се сърдете на народа, а на своите си лидери. Аз също бих предпочел да влезе и поне една СеДеСарска партия, ако ще и да е ОНЯ "омразния" за БГ

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 63. 63 Профил на widowmaker Всички сме парлеву франсе
  widowmaker Всички сме парлеву франсе
  Рейтинг: 700 Неутрално

  До коментар [#3] от "daniel defoe":


  [quote#3:"daniel defoe"]Червените социологически агенции със зъби и нокти ще бранят "човека на Цвъ Цвъ" Цацаров. 2/3 от българите идея си нямат и не са прочели нищо по въпроса с предизборната манипулация, в кочто основна роля изигра прокуратурата.[/quote]
  Толкова си тъп, че не се усещаш как си противоречиш в едно и също изречение.
  Като никой не е прочел и разбрал за предизборната манипулация, как същата(манипулация) му се е отразила на вота???
  Или си чул за манипулацията и тя ти е повлияла, или на си чул и няма как да ти повлияе.
  Изобщо като решиш да плюеш, поне обмисли малко какво да напишеш.
  Колкото до прокурорите... нали чу какво каза Кокинов на Буда(нали си информиран):
  "- Не се подсмихвай...ти си го назначи"

  "We're not gonna take it! Anymore."
 64. 64 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1569 Неутрално

  "Сова Харис" са най-гадните от червените социолози, лъжат безобразно. Май че само АФИС на Юрий Асланов /ВС на БСП/ ги доближава. Погледнете прогнозите им преди избори и ще се уверите. Чудя се защо Капитал дава дума на такива лъжци.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 65. 65 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 758 Неутрално

  Сова харис. Социология с обиди и бухалка. Единствената агенция, която драстично не познава резултати и то винаги дава много повече на БСП. Главния прокурор повлия на изборите грубо. нека отбележим , че на тези избори "журналистиката" умря, " социологията" също. Партийна агресия ги замести. Бсп и дпс купиха медиите. Фрапантен е примера с АБВ, който веднага след като бе купен от дс " демократа" Р.Радев започна груба комунистическа агитация. Ако няма санкция на КС- тогава ще излезе, че Бареков е създал едно ново измерение на деня за размисъл, което ще се прилага вече от всички.

 66. 66 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1569 Неутрално

  [quote#5:"ARRI"]Нека действията му да дадат реални резултати в съда[/quote]
  Дебелата Цаца е съдията с най-много оспорени дела в Страсбург.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 67. 67 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#51:"Wornoxmaniak"]Абе, мозък на теб от една снимка ти е достатъчно да повярваш в какво ли не.[/quote]

  Я ми кажи като си такъв мозък къде трябва да се слага техническият брак и надтираж в печатница ?

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 68. 68 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  [quote#26:"Count Grishnackh"]А кукумявките какво казват ?! [/quote]Кукумявките казват "Совите не са това което са"
  В България и партиите не са това което са:
  ГЕРБ - социалисти (ала Мусолини), калинки
  БСП - олигархия и едър капитал-консерватори
  ДПС - на практика българска националист- ическа партия бранеща бизнеса на техните си
  АТАКА - комунета с националистка-риторика
  ДСБ - болшевики от Ленинския НЕП
  СДС - либералстващи социал-демократи
  ДБГ - Кунева - европопулист

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 69. 69 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  До коментар [#56] от "Жоро":
  Благодаря но правя разлика между брак и надтираж както и къде трябва да се съхраняват.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 70. 70 Профил на Buridan's Ass
  Buridan's Ass
  Рейтинг: 696 Любопитно

  ""Сова Харис": Две трети от българите одобряват действията на главния прокурор"

  не бяха ли 4/5?

 71. 71 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1569 Неутрално

  [quote#46:"silverhead"]Вишински, прокурорът на Сталин, осъждал на смърт и каторга политическите му противници, също е бил много популярен сред населението.[/quote]
  И севернокорейските лидери са много популярни. Виждаш какъв публичен рев настава като се спомине някой.

  Тази "Сова Харис" не ме учудва отдавна ги знам. Но защо Капитал се връзва на манипулациите им е загадка. Впрочем пак те казаха, че огромното мнозинство /над 80%/ смятат, че в денят за размисъл не е имало нарушения и няма нужда от нови избори.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 72. 72 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1097 Любопитно

  Вечерта на 11 май директорът на "Сова Харис" участва в живо предаване на ТВ7, в което с мрачно лице и траурен тон обясни на аудиторията, че това, което се случва, е гигантска фалшификация, чудовищно престъпление, държавен преврат и прочие, и прочие... Толкова относно обективността на "Сова Харис".

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 73. 73 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  Трагедията на българската политика е, че всички са се прицелили в "частния бизнес" и "чуждите инвестиции" и с лакейничене се стремят да се облажат. Огромни групи са на практика без представителство = на практика това е покана за безредици и барикади. Кой представлява работниците, занаятчиите, дребния бизнес, служителите, сивия сектор ... НИКОЙ = защото дребния нищо не дава.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 74. 74 Профил на Hristo Hristov
  Hristo Hristov
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Извинявам се но тези данни не са ли от това проучване http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&amp;videoId=8448

  www.economistbg.com/
 75. 75 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3577 Неутрално

  [quote#19:"AC/DC"]Ако това са чесни избори аз започвам да слушам Азис... [/quote]
  Ха-ха-хаа!
  М'чи тогаз не тепърва, не откак се е появил Азис, а от времето на Хисарския поп трябва да си почнал да слушаш чалга

  Какво значи "честни" избори? Кои избори са били "честни"?
  Това са морални категории, които по тези земи не виреят. Да ти цитирам ли Алеко?

  А дали са легитимни - това вече е друга работа.
  Да, имаше манипулация. Ама тази с Костинброд беше само черешката на тортата. Тортата, която му я навираха на мат'ряла още от няколко месеца преди това и която мат'рялът с огромно удоволствие кльопаше, че и питаше за още!
  Това беше естествено развитие на един десетилетен процес, който българите приемаха и с който се примиряваха.
  Та в този аспект изборите са легитимни. Каквото повикало - таквоз се и обадило! Ако българите търсеха визии, програми и личности и отхвърляха лъжите, истериите, простотиите и идиотиите - нямаше да им ги поднесат. Защото нямаше да има смисъл! Но след като хваща дикиш - ей ви ги, кльопайте!
  И това, че от "сладкарите", които сготвиха тортата, на някой му преседнала черешката, която е бил подготвил да подхлъзне другия "сладкар" на костилката и' - ху кеърс? Като и кочината е същата, и прасетата ... Само дето вместо едното - квичи другото прасе ...

 76. 76 Профил на widowmaker Всички сме парлеву франсе
  widowmaker Всички сме парлеву франсе
  Рейтинг: 700 Весело

  До коментар [#36] от "Жоро":


  [quote#36:"Жоро"]Ами с това мощно миене на мозъците от всички медии може и 2/3 от хората да са се заблудили и да подкрепят прокуратурата. [/quote]
  Искаш да кажеш, че един месец аларми по медиите могат да заличат 3.5г. промивки от страна на Дуда и бандата му?
  Като го слушаш магистралата, която е построил стига от тук до Чикаго. Пък то к'во?-Нищо!!!
  Детски градини построи та да приберем българчета и румънчета, взети заедно, пък то какво? 12 300 дечица и тази година останаха извън детските заведения, че няма места.
  А по тИлИвизора бърбореше ли, бърбореше...и все глупости.
  Та за един ден на размисъл всички са облъчени, промити и променени?

  "We're not gonna take it! Anymore."
 77. 77 Профил на widowmaker Всички сме парлеву франсе
  widowmaker Всички сме парлеву франсе
  Рейтинг: 700 Разстроено

  До коментар [#45] от "Wornoxmaniak":


  [quote#45:"Wornoxmaniak"]Касация на изборите заради подготвената от БСП манипулация. Всичко друго ще доведе до гражданска война.[/quote]
  Нищо чудно, той Буда нали след изборите хукна да организира Революционни комитети сред зърнопроизводителите, животновъдите и други субсидирани с Европари групи, които да го подкрепят с трактори, комбайни и прасета.

  "We're not gonna take it! Anymore."
 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1740 Весело

  [quote#77:"widowmaker"]зърнопрозводителите, животновъдите[/quote]

  а пациентите къде оставихте

 80. 80 Профил на Buridan's Ass
  Buridan's Ass
  Рейтинг: 696 Неутрално

  [quote#51:"Wornoxmaniak"] Абе, мозък на теб от една снимка ти е достатъчно да повярваш в какво ли не. [/quote]

  абе мозък, я ми кажи за чий ше пускаш надтираж при положение че с буквално едно натискане на копченцето ше изкараш колкото и от каквото ти требе за нула време?

  ако пък държите на безумието "брак", то тези така ако го бълваха, трябваше отдавна да са фалирали. същото важи и за надтиражите. да видим кво ше излезе от рипа, дано не им е стигнало пипето да го трият качествено, ма и тогава вероятно ше има дупки

  във всеки случай мнението ми че това беше постановка на ГЕРБ се затвърждава. лошото е че по този начин накиснаха Райков и чрез него Плевнелиев. Тук интересното е дали е било умишлено или не.

  видно е и друго "държавната поръчка" е меко казано неиздържана. сега, дали някой герберунгел в министерството просто е решил да бутнем/изкараме некой лев отгоре на/от "наште ора" или е имало и други "стратегически" цели не е много ясно, но така или иначе пак опираме до "Гарантирано от ГЕРБ".

  гати и мафията...

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#9] от "Рубиконан от Балъкимерия":

  понеже си пълен биберон да поясня ..самите Избори бяха честни , а помиярската кампания преди тях беше изключително аргантна и манипулативна и НЕчестна , вследствие на което много хора НЕ гласуваха ...За това се иска касация на изборите съсел..защото хората бяха излъгани най-брутално от любимата ти позитановска партия....

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 83. 83 Профил на Buridan's Ass
  Buridan's Ass
  Рейтинг: 696 Любопитно

  [quote#2:"DATAS"] Защо не работи добре системата за рейтинги/гласуване? [/quote]

  Ей, болни сте легнали да мрете зарат тес плусуви и минусе скапало се е нещо, не видите ли колко "коментари" има тези дни? Ако ше манипулират така важния ви рейтинг как мислите дали не могат да го направят далеч по-елегантно като стоят от страна на сървърите?

 84. 84 Профил на Buridan's Ass
  Buridan's Ass
  Рейтинг: 696 Весело

  [quote#81:"too_many"] Задник [/quote]

  Ти не беше ли герберунгел-позитивист?

 85. 85 Профил на Buridan's Ass
  Buridan's Ass
  Рейтинг: 696 Неутрално

  [quote#19:"AC/DC"] "Около 11% от хората са променили решението си за кого да гласуват след скандала с бюлетини в Костинброд"
  И това в деня за размисъл? [/quote]

  интересното тук е в каква посока са го променили и дали са се отказали да гласуват.

 86. 86 Профил на Sion
  Sion
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#81:"too_many"]Как задници като тебе не искат да проумеят какво се случи[/quote]
  Е кво се случи? Предадохте Бойко дух..Сега некои ще попаднат в зандана , други ще се разбегат като пилци и съдията ще свири края на мача.На другите избори нормална и смислена десница , а не вождове и имбецили кат Цецо Тъпото и те така..Нищо страшно не е станало.Нито е дошъл краят на света , нито краят на дясното в България.Бих казал даже , че на тези избори се постави ново , по-добро начало.

  В Дневник може да наричате Боцко -Тиква,Станишев-Гей ,Костов-Мавър,но ако отворите дума за Плевнелиев,сте бан на секундата,
 87. 87 Профил на Wornoxmaniak  vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Рейтинг: 1705 Неутрално

  До коментар [#80] от "Buridan's Ass":

  В печатница през живота си никога не си влизал, нали?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 88. 88 Профил на Wornoxmaniak  vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Рейтинг: 1705 Неутрално

  До коментар [#77] от "widowmaker":

  Едно телефонче на господин Барозу. Спират някой от фондовете. И гледай какво става. Като нарисувано е. Разбира се ако можеш да го видиш. Политическо далновидство му се казва.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 89. 89 Профил на Buridan's Ass
  Buridan's Ass
  Рейтинг: 696 Неутрално

  [quote#66:"Fred"] Дебелата Цаца е съдията с най-много оспорени дела в Страсбург. [/quote]

  Скромната ми надежда е, че това, което го е правило съдия със съмнителни качества, би го направило добър главен прокурор и да се окаже, че господата Цафтанов и Борисов не са правили само малоумщини.

 90. 90 Профил на Buridan's Ass
  Buridan's Ass
  Рейтинг: 696 Весело

  [quote#87:"Wornoxmaniak"] В печатница през живота си никога не си влизал, нали? [/quote]

  Че аз да не съм печатарче като теб?

 91. 91 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Нещо като не скопосен ПиАр.Кой пък поръча това изследване или то е малко бонус от агенцията/за бъдещи....ползи/

 92. 92 Профил на Sion
  Sion
  Рейтинг: 524 Любопитно

  [quote#87:"Wornoxmaniak"]В печатница през живота си никога не си влизал, нали?[/quote]
  Некво питане ли имаш за печатниците? Я дай да те видим теб къв си спец?

  В Дневник може да наричате Боцко -Тиква,Станишев-Гей ,Костов-Мавър,но ако отворите дума за Плевнелиев,сте бан на секундата,
 93. 93 Профил на Sion
  Sion
  Рейтинг: 524 Весело

  [quote#88:"Wornoxmaniak"]Едно телефонче на господин Барозу. Спират някой от фондовете. И гледай какво става. Като нарисувано е. [/quote]
  Винаги съм знаел , че не се интересувате от бъдещето на държавата , а от своето собствено забогатяване.Няма нужда да го доказваш.

  В Дневник може да наричате Боцко -Тиква,Станишев-Гей ,Костов-Мавър,но ако отворите дума за Плевнелиев,сте бан на секундата,
 94. 94 Профил на widowmaker Всички сме парлеву франсе
  widowmaker Всички сме парлеву франсе
  Рейтинг: 700 Весело

  До коментар [#88] от "Wornoxmaniak":


  [quote#88:"Wornoxmaniak"]Едно телефонче на господин Барозу. Спират някой от фондовете. И гледай какво става. Като нарисувано е. Разбира се ако можеш да го видиш. Политическо далновидство му се казва.[/quote]
  Господин Барозу викаш...
  И той като ужилен ще скочи да спира еврофондове...Що? Щото Буда го повози на софийското метро ли?
  Те така ако ставаха нещата...

  "We're not gonna take it! Anymore."
 95. 95 Профил на Wornoxmaniak  vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария
  Рейтинг: 1705 Неутрално

  До коментар [#93] от "Sion,ГЕРБ- 15% технологичен народобрак..":

  Нищо никъде не знаеш защото не си много умен. Показвам ти един от начините с които може да бъде много лесно бъдещо правителство. Борисов ако не беше отговорен и сериозен човек щеше да излезе в опозиция, да ги изчака до зимата и да ги разгроми окончателно.

  Той обаче постъпва държавнически и иска отмяна на опорочените избори.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 96. 96 Профил на Sion
  Sion
  Рейтинг: 524 Весело

  [quote#95:"Wornoxmaniak"]Показва ти един от начините[/quote]
  Показваш ми , че като всеки личен гербераст те интересува собственото ти добруване и оставане във властта , за сметка на добруването на хората и държавата.Ми нали за тва ви изринаха със сопи и камъни , бре ахмак ..И ви наказаха на вота , така щото сега Кхмера , Волен и Местан да се изгаврят с вас бавно и болезнено..

  В Дневник може да наричате Боцко -Тиква,Станишев-Гей ,Костов-Мавър,но ако отворите дума за Плевнелиев,сте бан на секундата,
 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 98. 98 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3577 Неутрално

  До коментар [#93] от "Sion,ГЕРБ- 15% технологичен народобрак..":
  До коментар [#94] от "widowmaker":
  Не се смейте.
  В това перфидно съжденийце за "едното телефонче до Барозу" са фокусирани по недостижим начин и гербавата убога менталност, и морал, и професионализъм, и начин на "работа", и брутална и безсмислена агресия ... всичко!
  Толкова е оголено до първичност, че граничи с гениалното!

 99. 99 Профил на Sion
  Sion
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#98:"xm..."]В това перфидно съжденийце за "едното телефонче до Барозу" са фокусирани по недостижим начин и гербавата убога менталност, и морал, и професионализъм, и начин на "работа", и брутална и безсмислена агресия ... всичко! [/quote]
  Именно.Стила , начина и манталитета на управление на тая сган..

  В Дневник може да наричате Боцко -Тиква,Станишев-Гей ,Костов-Мавър,но ако отворите дума за Плевнелиев,сте бан на секундата,
 100. 100 Профил на Sion
  Sion
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#99:"Sion,ГЕРБ- 15% технологичен народобрак.."]Именно.Стила , начина и манталитета на управление на тая сган.[/quote]
  И на мислене.Доколкото може да тече някаква мисъл изобщо там...

  В Дневник може да наричате Боцко -Тиква,Станишев-Гей ,Костов-Мавър,но ако отворите дума за Плевнелиев,сте бан на секундата,
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK