Цитат на деня: Йорданов беше най-малкото зло, което можеше да се предложи на Варна

Цветан Цветанов

© Анелия Николова

Цветан ЦветановКъм момента на номинациите нямахме добре изграден кандидат, който да бъде представен от ГЕРБ. И от всички кандидати, които бяха заявили участие, това (Кирил Йорданов - бел. ред.) беше най-малкото зло, което можеше да се предложи на Варна.


Така вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов отговори днес на въпрос защо преди две години ГЕРБ подкрепиха кандидатурата на Кирил Йорданов за четвърти кметски мандат във Варна. Днес се очаква Йорданов да обяви дали ще подаде оставка, след като от близо месец протестиращите по улиците на града многолюдни шествия скандират с призиви за това.


Цветанов заяви, че с днешна дата оценява издигането на Кирил Йорданов като "политическа грешка". 


В отговор на въпрос кого ще издигне партията му, ако кметът напусне поста си и има предсрочни местни избори, Цветанов посочи като добра кандидатура областният координатор на ГЕРБ Иван Портних. 


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (72)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1291 Гневно

  Ако беше дошло по-голямото зло, повече ли варненци щяха да се самозапалят?

  Абе граждани...този милиционер-физкултурник май се майтапи с вас, а?

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 2. 2 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 623 Неутрално

  Финландия: България и Румъния са твърде корумпирани за Шенген
  Двете страни не спазват принципите на правовата държава, което е условие ...

 3. 3 Профил на марулко
  марулко
  Рейтинг: 418 Весело
 4. 4 Профил на radiacionen_tip3
  radiacionen_tip3
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Каза най- голямото зло.

 5. 5 Профил на firefall
  firefall
  Рейтинг: 418 Весело

  ""В партията знаят отношението и приятелството ми от 10-15 години с кмета Кирил Йорданов. Има и други кандидати, разбира се, но съм поставил на областния координатор на ГЕРБ Павел Димитров да разговаря и с Кирил Йорданов.", изтъкна Борисов.

  Алоу Виф-а! За никакво "зло" не се споменава, лъжец с лъжец!

 6. 6 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 934 Весело

  Хаха! Благодаирм ти Герб, че не сте предложили някой съвсем явен тимаджия или "някое по-голямо зло"! Е като е най-малкото зло" тоя, що другите, по зли от него са на свобода, бе? $ годин вътрешен министър беше! 4 Годин Герб на власт!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 7. 7 Профил на el_komandante
  el_komandante
  Рейтинг: 418 Гневно

  ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ НА ТИМ

  1.ИЗТОЧВАНЕ на средства от пенсионните фондове "ЦКБ Сила" и "Съгласие" и "инвестирането им" в кухи активи на различни, гравитиращи около ТИМ компании и инвестиционни фондове, от сорта на ИК "Галата", Велграф Асет Мениджмънт, ЕМПИ и т.н. Не по-малко от 400 000 000 лева!
  2. Създаване на летищен КАРТЕЛ по Черноморието чрез летищата във Варна и Бургас и поддържането на нереално високи летищни такси. Пътниците са ощетени от това с не по-малко от 200 000 000 лева. Даването на концесия И НА ДВЕТЕ морски летища на собственика на БЪЛГАРИЯ ЕЪР е КАРТЕЛЕН МОНОПОЛ ОТ НАЙ-ЧИСТ ВИД !!!
  3. Създаването на МОНОПОЛ в авиопревозите от Черноморието, чрез отблъскването на конкурентни компании, чрез предоставянето им на неизгодни условия. Пряко следствие от това са цени на полети от Варна и Бургас с 30-50% по-високи от аналогични дестинации. Гражданите са ощетени с не по-малко от 200 000 000 лева от това през изминалите години
  4. "Бизнесът" им със застраховки и охрана, чрез дружествата "Армеец" и ТИМ СОТ. Не може в нормална европейска държава, групировка, сочена за лидер на организираната престъпност, да притежава лицензи за подобна дейност. Значи от една страна насаждат СТРАХ, а от друга - предлагат "решение". Тази "дейност" си има имена - нарича се РЕКЕТ или ИЗНУДВАНЕ. Приходи от тази престъпна дейност - не по-малко от 500 000 000 лв. през последните години.
  5. РЕКЕТА над фирми и граждани по линия на ОУП на Варна и Шабла, осъществяван чрез ТПО-Варна. Широко известен факт е, че им е "плащано" да "оправят" парцели. Също така, закупени от тях парцели, по новия градоустройствен план (изготвен от самите тях) се оказват изключително "апетитни". Отново РЕКЕТ и ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ.
  6. ИЗТОЧВАНЕ на Община Варна чрез различни обществени поръчки - например изготвяне на ОУП
  7. ИЗТОЧВАНЕ на Община Варна чрез банката си ЦКБ - заставането на входа и н изхода на общината. Сметките с парите на Общината са в ЦКБ, а в същото време банката е основен кредитор на Община Варна ( кредитите естествено са обезпечени с апетитни имоти на общината)
  8. ИЗТОЧВАНЕ на Община Варна чрез различни НЕИЗГОДНИ КОНЦЕСИИ - например скандалната концесия за Крайбрежната Алея, където вземат най-атрактивната част от брега за жълти стотинки, а я отдават скъпо и прескъпо под наем.
  9. ИЗТОЧВАНЕ на Република България чрез НЕИЗГОДНА и ПРОТИВОЗАКОННА ПРИВАТИЗАЦИЯ. Примери: Св. Константин и Елена, Елпром Варна, скандалната Алея 1, Авиокомпаниите, Химимпорт. Не можем да подминем и "подаръка" от правителството на ГЕРБ в последните часове на неговото управление - 160 д-ка до Летище София.
  Всичко това е нещо повече от КРАЖБА - това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. Щети за България - не по малко от 1 000 000 000 лева
  10. ИЗТОЧВАНЕТО на Община Варна със сделки от типа "кон за кокошка". Например сделката "Графити" и поредната "дупка" Стадион Варна, където срещу един от най-апетитните терени във Варна, Общината получи жалки огризки като обезщетение.
  11. НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО като обектите им "Хотел Азалия" (построен директно върху пясъците на плажа) и "Тринити Парк", построен във Морската градина.
  12. Ощетяване на Републиканския бюджет чрез кражбата на акцизи, ДДС и мита чрез дружествата им Ловико (алкохол) и Хим ойл (горива)
  13. ТИМ е ВТОРИЯТ по големина акционер в ЧЕЗ, и са сочени за неформален собственик на ЕНЕРГО-ПРО. Отново ЗЛОУПОТРЕБИ С МОНОПОЛ.
  14. РАЗСИПИЯ И ЛИКВИДАЦИЯ на приватизирани индустриални предприятия, с цел продажба на активите им. Например Елпром-Варна. Съседното Елдом Инвест си работи много добре, дори и в криза.
  15. БОРСОВИ МАНИПУЛАЦИИ, ИЗМАМИ и КРАЖБИ от инвеститори, не без любезното съдействие на правителството и Комисията за финансов надзор. Загубите за инвеститорите се изчисляват на не по-малко от 600 000 000 лв.
  16. Участието им КАРТЕЛА на олио, чрез дружеството им "Слънчеви Лъчи" - Провадия
  17. Участието им КАРТЕЛА на зърно, чрез дружеството им "Зърнени Храни" България
  18. Участието им в изборни ФАЛШИФИКАЦИИ, МАНИПУЛАЦИИ И КУПУВАНЕ на гласове. Преди два дни бившия лидер на ГЕРБ, Павел Димитров, публично призна, че Кирил Йорданов, е кметувал благодарение на ТИМ. В момента "партията на ТИМ" Нашият Град, е разследвана за фалшива регистрация с крадени лични данни от пенсионно осигурителното дружество ЦКБ Сила

  Да обобщим какво имаме: ИЗТОЧВАНЕ, КАРТЕЛ, МОНОПОЛ, РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ, НЕИЗГОДНА И ПРОТИВОЗАКОННА ПРИВАТИЦИЯ, пак ИЗТОЧВАНЕ, пак РЕКЕТ, и пак ИЗТОЧВАНЕ, НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО, КРАЖБА НА ДДС И АКЦИЗИ, и пак ЗЛОУПОТРЕБА С МОНОПОЛ, НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, БОРСОВИ МАНИПУЛАЦИИ И ИЗМАМИ, И ПАККАРТЕЛ, и отново КАРТЕЛ, ИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ И ФАЛШИФИКАЦИИ, КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И ПОЛИТИЦИ . И това е само върха на айсберга, видимата част от тяхната "дейност". Само господ знае какво има отдолу. Простата сметка показва, че тия са си присвоили през годините около 3 000 000 000 лева пара, открадната от всички нас. Това е повече от платеното до тук по проекта "Белене" + "Цанков Камък"!

  Дори и малка част от това да е вярно, тя работата страшна...
  В памет на Пламен, който изгоря заради тези боклуци, всеки да копира това и да го пусне из мрежите ПОНЕ ВЕДНЪЖ, за да не бъде саможертвата му напразна!

  ПРОМЯНАТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ САМО С ИСТИНАТА !

  След триглавата ламя на власт дойде празноглавата!
 8. 8 Профил на radiacionen_tip3
  radiacionen_tip3
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Като го гледам и тоя скоро ще дига кръвно.

 9. 9 Профил на moriarti
  moriarti
  Рейтинг: 778 Весело

  И защо Варна е толкоз недоволна? С какво варнЯнци заслужават нещо по-добро от Вечната Кирка? Това е най-мутренския, най-продадения и най-унищожавания град в България от последните 20 години. От горда морска столица се превърнаха в мутренско поселище и даже една Морска градина не успяха да опазят. Не граждани, а мутренски слуги. И аз ли съм им избирал кмета???

  "ДУМА" + "Дневник" = "ДУМНИК"
 10. 10 Профил на Гита Ог
  Гита Ог
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Един вид... спасили са ги от големия ивъл?

  Вещица от Овнерог
 11. 11 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Обмисляли са вариант и с ДДТ!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 12. 12 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Без оправдания,да не са си давали подкрепата,но това е вече минало,време е Киро да си хваща пътя,че няма толкова нагъл човек!

 13. 13 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 827 Неутрално

  "Наглите" от милиционерската хунта:

  "Ние пак сме тук!"

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 14. 14 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 814 Неутрално

  Берем плодовете на това че най-голямото зло се е доверило на най-малкото зло.

 15. 15 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1183 Гневно

  " най-малкото зло " можеше да бъде направлявано, контролирано, обуздавано от Герб. А те му дадоха пълно съдействие чрез своите общински съветници!?

 16. 16 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 990 Неутрално

  На въпроса има ли чадър от ГЕРБ над ТИМ, отговора на това нещо беше "По времето на Иван Костов Косьо Самоковеца от портиер стана трафикант номер 1".

 17. 17 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 814 Неутрално

  Варненци,опичайте си акъла!Когато най-голямото зло ви предложи нещо на изборите,пък било то и най-малкото зло,бягайте като дявол от тамян!

 18. 18 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 675 Разстроено

  Той думи не може да подреди, те го сложили Държава да подрежда!?

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 19. 19 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 572 Неутрално

  И не подкрепят ТИМ, ама хич! Ама никога не са !!!

 20. 20 Профил на radiacionen_tip3
  radiacionen_tip3
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Цветанов заяви, че с днешна дата оценява издигането на Кирил Йорданов като "политическа грешка".
  Вие, ако решавахте листовки- щеше да има указ, да бъдете дисциплинарно недопускане до автомобил, камо ли до книжка! Ама , нищо, "бУто" е долу и чака.

 21. 21 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1240 Любопитно

  Тази мантра, че е по-добре да избереш по-малкото зло, когато няма друга алтернатива, си е пълна демагогия.
  Това е изместването на ценностната система не в посока къмтърсене на доброто, а към претегляне на злото.

  А аз си мисля, че империята на злото е комунизмът и наша задача е всячески да се отдалечим от него...

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 22. 22 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 418 Весело

  Бе то и избирателите се "довериха" на ГЕРБ, с надеждата, че избират най-малкото зло...
  Пък се оказа, че също са се излъгали!

 23. 23 Профил на baghatur
  baghatur
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Е,някои са по-малко,други по-голямо,но си остават зло,вкоренило се българският политически живот!
  Та,Цецо,хората го знаят и затова са на улицата ...

  Liberate Your Mind!
 24. 24 Профил на αлферац
  αлферац
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Днес вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов най-цинично излъга, че за 4 години на власт ГЕРБ били доказали, че не покровителстват ТИМ.

  В поредица от разследвания Биволъ документално доказва обратното. Властта при ГЕРБ е най-ревностният покровител на ортаците на Бойко Борисов - Буда от далечната 1995 г. Тогава той и Пашата въртят незаконна фабрика за цигари в Крайморие и впоследствие я прехвърлят на Иво Каменов от ТИМ.

  Тимаджиите се радваха и на безусловно покровителство от страна на Гоце докато беше на власт. Специално отношение към ТИМ има и шефа на БНБ Иван Искров.

  Текстът, който следва беше свален от блога на Юрген Рот след телефонен натиск от БНБ. Става дума за мутренско изнудване на ирландски банкери лично от Искров. Историята приключва с това, че собствениците на БАКБ продават дяловете си не на мутрите от ТИМ за 1 лев, а на мутресата Цеца "Секса", интимна приятелка на Бойко Борисов "Буда". Цената е 200 000 лева, което също е смешна сума. По-подробно за Цеца "Секса" можете да прочетет тук и тук.

  Засега от ирландската банка отказват да коментират. Засега...

  ТИМ РЕКЕТИРА ИРЛАНДСКА БАНКА

  публикувано на 24 февруари 2011 г.


  https://www.bivol.bg/dolutim1.html

 25. 25 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 418 Любопитно

  До коментар [#16] от "stanislavdi":

  Че от това по-ясно?!
  На риторичен въпрос - какъв отговор?!...

 26. 26 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 983 Неутрално

  "Кирил Йорданов беше най-малкото зло"

  Тоя човек не спира да ръси глупотевини. А може да цитира лидера. Знае ли човек?

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 27. 27 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Малиииииии, ами ако беше дошло по-голямо зло???
  Сигурно Варна сега щеше да е в пламъци!
  Цвъки и Тиквичко спасителите на Варна!
  М....а Ви и гьонсуратска, срамът е изчезнал от душите Ви още в детска възраст!

  ура и да живей!!!
 28. 28 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 726 Весело

  Давай, Цецо! До изборите - всеки ден по медиите! Разчитаме на теб и на Миро!

 29. 29 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1314 Неутрално

  Този е уникален! Мисля, че ако не беше в редиците им, Герберастите щяха да са ми поне с 50% по-симпатични или с 50% по-малко антипатични, както предпочитате.
  Всеки напън за съставяне на смислено изречение от страна на Цвинокио, освен че предизвиква смях, носи негативи на партията му, но и много често... буди недоумение и оставя безмълвни опонентите му! Защото на всеки нормален човек са му нужни поне няколко минути, за да разбере какво точно е искало да се "излюпи" от яйцето, дето му стои на раменете. Цицерон, пардон ЦЕцерон на нашето време!

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 30. 30 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 871 Неутрално

  Е, защо въобще предлагате ЗЛО на Варна, бък било то и малко? Като не я можете една работа, вземайте си шапката и това е!

 31. 31 Профил на rkirov
  rkirov
  Рейтинг: 418 Неутрално

  То и ГЕРБ бяха най-малкото зло - и какво стана?.
  Сега пак трябва да изберем най-малкото зло.И то излиза , че при нас в България няма добро.

  Все по-хубаво става :)
 32. 32 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  До коментар [#29] от "Станислав":

  Има хора, като Райчев например, които мислят толкова бързо, че това, което казват е резултат от това, което са мислели преди 2-3 минути в следствие, на което прекалено много бързат да си догонят мисълта и заради това изказа им започва да звучи грубо и опростено.
  Има хора, като Цвъки, които говорят, но мисълта им още не е могла да догони това, което се опитват да кажат и заради това изказът им е витиеват, галериен и нелеп.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 33. 33 Профил на Едно_Българче
  Едно_Българче
  Рейтинг: 572 Любопитно

  Аз намирам за по-интересно изказването му, че около 49% от организаторите/лидерите на протестите са познати на полицаите като разслевани лица за търговия с наркотици и подобни (не помня точната му формулировка)... това води до минимум два въпроса: 1. Доколко тези твърдения са вярни? и 2. Той откъде има тази информация? Значи ли това,че тези лица се следят изкъсо от полицията и се търсят компромати за тях?

  Fortuna favet fortibus!
 34. 34 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1314 Весело

  До коментар [#32] от "tribiri": +++++ Много точно определение!

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 35. 35 Профил на Marin Pavlov
  Marin Pavlov
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Физкултурника да не се показва и да не се цитира.
  Искаме да се освободим от него.

 36. 36 Профил на jo
  jo
  Рейтинг: 418 Разстроено

  До коментар [#7] от "el_komandante":

  Четейки всичко написано от Вас ми става все по-мъчно и по-жалко, че живея в тази държава! Ако и една стотна от написаното е вярно, то положението е ...

 37. 37 Профил на radiacionen_tip3
  radiacionen_tip3
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Към момента на номинациите нямахме добре изграден кандидат, който да бъде представен от ГЕРБ. И от всички кандидати, които бяха заявили участие, това (Кирил Йорданов - бел. ред.) беше най-малкото зло, което можеше да се предложи на Варна.
  Е, вие откакто сте партия сте си така. И, като нямате кандидат- не издигайте.

 38. 38 Профил на radiacionen_tip3
  radiacionen_tip3
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Тия се изказват на смени. Утре очаквам Фидосова да "запълни" дупката.

 39. 39 Профил на gigow
  gigow
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Айде пак манипулации на "Дневник" .От дясно на статията, резултатите от изборите.

  През 2011та ГЕРБ има не 9, ами 16 общински съветници. На БСП не са 9, ами с 8.

  Това, дето сте го пуснали е от 2007г и ни интересува колкото ланшния сняг!

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 42. 42 Профил на dart_vather
  dart_vather
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Нямали кандидат. Нали имаха всякакви хора за всякъде. То за голям град като Варна като са нямали ...
  Май за всички по-големи градове важи същото правило - по-малкото зло - казано и от страна на избирателите.
  Защо тогава се явяваш на местни избори бе джанъм, като нямаш СОБСТВЕНИ, годни и избираеми кандидатури.

 43. 43 Профил на radiacionen_tip3
  radiacionen_tip3
  Рейтинг: 418 Неутрално

  "В началото на протестите исканията на хората бяха справедливи. В момента обаче в първите редици са много криминално проявени лица. Питайте ги какво са направили за държавата и какви данъци са платили."
  Първо, за тези лица ти говориш от първия ден.
  Второ- питай ги те, аз не ги познавам, за разлика от теб!

 44. 44 Профил на Хараламби
  Хараламби
  Рейтинг: 411 Весело

  Предлагам парламентът да приеме специален закон за задължителна и неподлежаща на отмяна, вечна мъжка дружба между Цецо и Веско Маринов. В правилника за прилагане към този закон да се впише, че двамата трябва са перманентно заедно и да освободят обществеността от присъствието си, завинаги....

  ...и ще пребъдем ))

 45. 45 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 470 Весело

  Избор между зло и по-малко зло

  винаги е грешен и води отново пред същия избор и

  и отново се повтаря и отново...

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 46. 46 Профил на nedoveliki
  nedoveliki
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Защо Бойко не пипа ТИМ?
  https://www.bivol.bg/home/item/748.html
  "Тео Интернационал", създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и други по-малко известни люде. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев.

 47. 47 Профил на utopist
  utopist
  Рейтинг: 462 Неутрално

  То и Вас ви мислехме, че сте по-малкото зло, но... светлинката в тунела се оказа насрещния влак, управляван от машинисти без дипломи и с престъпно минало и мислене!!!

 48. 48 Профил на kamski
  kamski
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Кирил Йорданов,т.нар. по-малко зло подаде оставка

 49. 49 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 726 Весело

  До коментар [#47] от "utopist":

  Ами като мислиш за малко зло бивш преподавател в школата на МВР и бодигард на Тошо...

 50. 50 Профил на En route
  En route
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Е това вече е наглост! "Йорданов беше най-малкото зло". Колко пъти тогава герберите от Варна им казваха, че правят грешка лансирайки Йорданов. Това си признание за пълна некомпетентност и безскрупулност.
  Явно са сключили много изгодна сделка с ТИМ и само затова трябва да си отидат всичките.
  Мислете когато гласувате през Май.
  Стига сме избирали "най-малкото зло".

  Пътуващ
 51. 51 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 888 Неутрално

  Това ти изказване, Цецо, е поредната ти глупост.
  Зад назначението на Киро имаше сделка, ясно е и за политически слепите. Недалновидна сделка, както може да се очаква от едни такива мозъчни капацитети като вас....

 52. 52 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1577 Неутрално

  Преди година и половина съвсем други неща говореха. И не е вярно, че не е имало свестни кандидати за кмет на Варна. Калина Павлова например. Нея можеха да подкрепят от ГЕРБ. Само, че тя не би се включила в престъпната схема на ТИМ.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 53. 53 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1130 Весело

  Вие нямахте и "добре изграден кандидат" за вътрешен министър и затова ни натресоха теб.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 54. 54 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 880 Весело

  Ако този дебил продължава с публичните си изяви, няма да се учудя ако във Варна ГРОБарите постигнат по-лош резултат, отколкото постигна тяхната кандидатка Лалка Благоева на частичните избори в Калофер - 2,45 %

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 55. 55 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Пардон, Лалка Драгоева

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 56. 56 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 880 Весело

  И Така да обобщим : Туй каза, че Това беше най-малкото зло, което можеше да се предложи на Варна !

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 57. 57 Профил на krum_donev
  krum_donev
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Цецо, Цецо...спри да се излагаш....

 58. 58 Профил на СВОБОДЕН
  СВОБОДЕН
  Рейтинг: 514 Неутрално

  СВОБОДЕН, 05/03/2013 - 14:17 ДО ПРЕЗИДЕНТ , ПАРЛАМЕНТ ,НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ , ГЛАСУВАМЕ САМО АКО НАПРАВЯТ НЕВЪЗМОЖНА ПОДМЯНАТА НА РЕЗУЛТАТА В КУМИСИИТЕ , КАТО : БЮЛЕТИНИТЕ СА С НОМЕРА ВПИСАНИ В ПРОТОКОЛА , КОЙТО СЪЩО Е СНОМЕР , ВПИСАН В ОБЩ. ПРОТОКОЛ , А НЕГОВИЯТ ВПИСАН В ЦЕНТРАЛНИЯТ И 100% - на ОТЧЕТНОСТ. САМОВПИСВАНЕ НА ДАННИТЕ СИ В ПАРАЛЕЛЕН СПИСЪК НА ГЛАСУВАЛИТЕ. БЮЛЕТИНА КАТО ТОТО ФИШ . СЕКТОР 1. ИЗБИРАШ ПАРТИЯ , СЕК. 2, ЛИЧНОСТ БЕЗ % . СЕК . 3 . НЕЗАВИСИМИ - ГРАЖДАНСКА ЛИСТА - НАЦИОНАЛНА . ВЛИЗАТ САМО ИЗБРАНИТЕ , БЕЗ РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ. Т. Е. 50 % , 120 ДЕПУТАТИ. ТОВА Е. АМА НЕМА ДА ГО ПОЗВОЛЯТ. ТАКА ЧЕ , БОЙКОТ БЪЛГАРИ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ , НИКОГА , НИКОГО НЕ Е ИЗБИРАЛ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО ПАЛИМ СЕБЕ СИ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  СВОБОДЕН
 59. 59 Профил на Yomega
  Yomega
  Рейтинг: 687 Неутрално

  ехе Портних го знаем от кое лоно е - Мултигруп форевър!

 60. 60 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Веднаж Цвъки да е прав,по голамото зло е Герб и братята Боко и той.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 61. 61 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Значи щом тоя1 е бил минималното зло, тогава всички кандидати от последните кметски избори в колона по един след "минималното зло" и право в кауша!

 62. 62 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 979 Неутрално

  Много, ама много пари спестява ЦЦ на опозицията от вси видове. Едно отваряне на устата му и икономията на опозиционни средства е налице - чудесно работи за опозиционния ПР. Не се налага дори да бъде викан на "бис". Явява се регулярно, спестява регулярно. Вярно е, че и себе си не забравя спестовникът. ЦЦ е нарицателно за новия тип апаратчик, демек апартаментчик.

 63. 63 Профил на oex13531876
  oex13531876
  Рейтинг: 418 Любопитно

  Защо постоянно го цитирате тоя ? Коментарите във форума не ги ли научихте вече наизуст ?

 64. 64 Профил на niki2003
  niki2003
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Г-н Цветанов ,какво е това изказване, че бил най-малкото зло. Като не ви е харесвал от самото начало, защо не издигнахте някой друг. Никой не искаше да се кандидатира ли? Тези конкурси за работа в България само с един кандидат ги знаем. Иначе куп квалифицирани хора, ако решат да кандидатсват за държавна работа (със заплата 500лв. месечно), минават през 2 кръга писмен изпит и три интервюта!

 65. 65 Профил на Meir
  Meir
  Рейтинг: 521 Весело

  Цвък, няма да има нищо против и ние да изберем по-малкото зло, и да ги изхвърлим от парламента на 12.05.

 66. 66 Профил на sopoli
  sopoli
  Рейтинг: 8 Неутрално

  То ГЕРБ навсякъде като сложат по едно най-малко зло и ето какво става - вече ги няма.

 67. 67 Профил на Meir
  Meir
  Рейтинг: 521 Неутрално

  [quote#66:"sopoli"]То ГЕРБ навсякъде като сложат по едно най-малко зло и ето какво става - вече ги няма.[/quote]
  В краен случай зла калинка!

 68. 68 Профил на Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Sion с 27,Дневник , амнистия по изборите?
  Рейтинг: 1130 Гневно

  И докато всички са вперили поглед в Кирчо , ГЕРБ продават без търг на ТИМ 160 дка на летище София.

  "Някои хора цял живот отстояват правото си да нямат собствени убеждения."
 69. 69 Профил на utopist
  utopist
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Ало Цецко, след като толкова се гордееете с усвояване на евро фондове как ще коментираш тази информация:
  "България губи още 81 млн. евро по програмата за селските райони, съобщиха в сряда източници от Европейската комисия. Така страната ни няма да успее да усвои над 170 млн. евро, след като през януари 2013 г. стана ясно, че с 51 млн. евро ще бъде намален бюджетът на програмата за 2010 г. заради слаб интерес от страна на фермерите към прилагане на екологични мерки в земеделието. Година по-рано пък с 39 млн. евро бе орязан бюджетът на програмата за 2009 г."

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  От тази теория на най-малкото зло стигнахме до тук.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 72. 72 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1188 Любопитно

  "Цитат на деня: Йорданов беше най-малкото зло, което можеше да се предложи на Варна"

  Неможах да разбера от изказването на Цецо, за кого Кирил Йорданов е било най-малкото зло - за хората, или за ТИМ??????

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK