Цитат на деня: Аз съм строител, драго ми е да видя изградено

Цитат на деня: Аз съм строител, драго ми е да видя изградено

© Юлия ЛазароваАз съм строител, драго ми е да видя изградено. Ето и сега като идвах срещнах шефа на Нова телевизия, който ми благодари, че за три часа е стигнал до София от Бургас. А той е френски гражданин.


Премиерът Бойко Борисов за равносметката от управлението на ГЕРБ в интервю за Нова телевизия.

Ето още избрани цитати:


За организационната работа в партията:
"Партийната работа е неблагодарна, всеки иска да стане депутат, кмет или общ съветник. Трябва да ги изслушваш, винаги има недоволни. Цветанов е кошчето за душевни отпадъци на всеки от тях. Аз съм му дал да се занимава с тая работа, създава графици, организации..."


"Цветанов е мотор в партията, партията си го обича и зачита, включително и аз. Ако като министър е допуснал грешка, няма да е вътрешен министър. С цялата си душа ми е обяснявал, как да не му вярвам. Чувам само обвинения и все още търсене на доказателства."


"В ГЕРБ няма проблем кой да е лидера и кой да управлява и да взима решенията".


"Какво ще прави Цветанов без мене? Става шеф, е и? Той е силен, когато аз съм силен, той го знае и го съзнава. Винаги е бил перфектен помощник."


За политическия си противник - лидера на БСП Сергей Станишев:


"Коя авиокомпания се рекламира, че нейните самолети падат по-малко? Това ли му е начинът да рекламира партията си? Те са убивали хора, причинявали са национални катастрофи... и е тръгнал за три години и половина  да ни търси отговорност."


"Това момче, когато е расло по градините на Евксиноград, а ние сме яли филии и сме работили, сигурно такива филми е гледало" -  за сравненията, които в БСП правят между Борисов и Сталин и между Цветанов и Берия.


"Най- хубавият слоган е на БСП - да върнем България на хората. Те я национализираха, обраха на хората имотите, фабриките, пенсионните фондове."


За скандала с подслушванията:

"Каквото и да се случва в тези дни като гадория, ще дойде 12 май и ще мине".


"Не случайно го правят сега преди изборите, защото при служебни и програмни правителства е най мътна водата".


"Ако се пазех от това (бел. ред. - от подслушване), щях да стана част от това."


"Не гледам телевизия, не слушам радиа и не чета вестници."


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK