ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.3%
 • 20.2%
 • 13.8%
 • 10.2%
 • 9.3%
 • 7.4%
 • 4.6%
 • 3.8%
 • ГЕРБ:67
 • ПП:53
 • ДПС:36
 • ВЪЗР:27
 • БСП:25
 • ДБ:20
 • БВ:12
37.8%активност

Източник: Резултатите са от ЦИК при 100% обработени протоколи, мандатите са по изчисление на "Дневник", активността - на "Алфа Рисърч"

ГЕРБ и Патриотичният фронт са готови да подпишат споразумение за следващо управление (допълнена в 18.28ч.)

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (220)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Читателят
  Читателят
  Рейтинг: 462 Неутрално

  А дано!
  Светлина в тунела.

  Попътен вятър в главите!
 2. 2 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  действайте. ББЦ са готови. Напред. Най-важното е да изхарчим едни 2млрд. лева за панелките. Спешно е

 3. 3 Профил на yokicha
  yokicha
  Рейтинг: 518 Неутрално

  Очаквано.

 4. 4 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Браво!
  Това е едно добро начало. мисля, че и РБ ще склонят, ама са малко....може би обидени, а и малко завистта ги дърпа..

 5. 5 Профил на Десен екстремист
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 6. 6 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  Изненадани? Те пристанаха отдавна. "Много бързо изяснихме характера на тяхната коалиция и това, което те ни представиха, за нас е гаранция за стабилно участие в следващото управление. " Това да го разбираме - изобщо не им пука каква ни е програмата стига да им дадем места, на нас изобщо не ни пука каква е тяхната стига да натискат бутончето

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 7. 7 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1291 Весело

  Ухаааа! Сго-дих-ме се... Интелектуалната съкровищница на нацията най-сетне ще се види обединена под едно знаме!

  Свобода за Надежда Савченко!
 8. 8 Профил на tashko1
  tashko1
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Ето гербери, готови сте. ДС шайката е готова не всичко.

  Не чета отговори на коментарите си :)
 9. 9 Профил на Холдън Колфийлд
  Холдън Колфийлд
  Рейтинг: 626 Весело

  Доста контрастно се получи като обща визия - конструктивното поведение на Патриотичния фронт на фона на деструктивното такова на Радан Кънев и Петър Москов ...

 10. 10 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1487 Весело

  Лесното си е лесно

 11. 11 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 451 Неутрално

  Какво ще поиска днес Патриотичният фронт от Бойко Борисов?

  I.ОТСТРАНЯВАНЕ НА ДПС ОТ ВЛАСТТА  Патриотичният фронт – НФСБ и ВМРО е готов да подпише Национална програма за спасение на България и подкрепи програмно правителство от специалисти, както и да предложи такива, които да участват в състава на правителството. За дейността на предложените специалисти, Патриотичният фронт поема пълната политическа отговорност и последствия, което е въпрос на чест и достойнство за една национално отговорна политическа сила.

  Тази отговорност Патриотичният фронт ще поеме само при едно политическо условие – поемане на ангажимент от ръководството на политическата сила - мандатоносител и лично от министър председателя за отстраняване и подмяна в най-къс срок на всички представители на антиконституционната и антибългарска партия ДПС от всички държавни институции: министерства, агенции, комисии, областни управи и др.  II. ИКОНОМИКА СРЕЩУ БЕЗРАБОТИЦАТА

  Възраждане на българската икономика, стимулиране на българското производство и спешно повишаване доходите на българите. Въвеждането на данъчни, счетоводни и лицензионни облекчения, както и създаването на Национален фонд за подпомагане на малките и средни предприятия. Закон срещу спекулата. Създаване на отделни Министерства на Икономиката, Енергетиката и Туризма.  III. ЕНЕРГЕТИКА

  1. Незабавно извършване на ревизия в Енергетиката под контрола на специална комисия на Народното събрание с привлечени специалисти за разследване на корпоративни и други икономически престъпления.

  2. Да се промени начина на назначаване на членовете на ДКЕВР и нормативната база за определяне на цените на ел.енергията и топлинната енергия. Замразяване и понижаване цената на електроенергията за гражданите и бизнеса.

  3. Предоговаряне на клаузите и разследване на договорите с ТЕЦ “Марица Изток“ 1 и 3, ВЕИ-тата, както и с ТЕЦ – вете към Топлофикациите, които са в ущърб на българската държава и граждани.

  4. Разследване на т.н проекти “Белене”, “7-ми блок в Козлодуй”, “Южен поток”. Прекратяване на ядрените проекти поради липса на нужда от допълнителни източници за производство на ел.енергия. Денонсиране на неизгодното споразумение за “Южен поток” и последващо предоговаряне само при съществени финансови ползи за България и при спазване на българското и европейско законодателство.

  5. Лицензиране на държавните производители на ел. енергия и НЕК за износ на ел. енергия. Спешна либерализация на пазара за ниско напрежение.

  6. Контрол и ревизия на драстично раздутите разходи на Мини “Марица Изток“ и АЕЦ Козлодуй.

  7. Удължаване на живота на блокове 5 и 6 на АЕЦ “Козлодуй” и предотвратяване на тяхното затваряне по сценария на блокове 1 до 4 .

  8. Преустановяване на практиката за манипулация на обществото с тезата, че всички “големи енергийни проекти“ са полезни на България. На България са нужни само проектите, от които тя и нейните граждани имат икономическа полза – а не Русия, САЩ, ЕС или корпоративни субекти. Да се търси наказателна отговорност на виновните, подписали заробващи договори за АЕЦ Белене, Южен поток, 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй и др. губещи енергийни проекти в ТЕЦ “Бобов дол” и ТЕЦ”Варна”.

  9. Спешно проучване и разработване на газовите находища в Черно море и на територията на страната по конвенционалния метод, с цел осигуряване на енергийна независимост, както и изграждането на заместващи /резервни/ газопроводи със съседни страни.

  10. Ревизия на лицензионната дейност на ЕРП-тата и последващо отнемане на лицензиите им за дейност на територията на страната при констатирани нарушения и злоупотрби.

  11. Ревизия и реален следконцесионен контрол на договорите за концесия на природните изкопаеми.


  IV. БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ

  Освобождаване на минималните доходи от данъци. Засилване на ролята на Централната банка и забрана едностранната промяна на лихвения процент. Спешно възстановяване на КТБ и разследване на причините и виновните за нейното ликвидиране. Намаляване на ДДС за лекарства, учебници и др. Децентрализация - 20% от събраните данъци и концесионни такси да остават в общините. Ефективно противодействие на измамите и кражба на ДДС. Данъчна амнистия за малките и средни фирми в бедните райони. Разследване на причините за липсата на постъпления от данък печалба от 40 милиарда лева приходи на “Лукойл“. Цялостна проверка на акцизните предприятия в България с особен акцент върху “Булгартабак“, компания свързана с ДПС.


  V. СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

  Демографска програма за спасяване на нацията по подобие на Франция, която в рамките на 10 години решава същите катастрофални проблеми. Социалните помощи - само срещу реално полаган труд. Спиране на помощите за повече от две деца. Ефективно и достъпно здравеопазване и справедлива социална политика. Връщане на медицинската помощ в малките селища. Поевтиняване на лекарствата. Създаване на здрава и трудоспособна нация. Разследване на злоупотребите с цените на лекарствата, клиничните пътеки и създаване на конкуретност на

  здравната каса. Безусловна безплатна и ефективна здравна грижа за пенсионерите и децата.  VI. НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА

  Цялостна образователна реформа, връщане на възрожденския дух и националното самосъзнание в училищата и университетите. Час по физкултура всеки ден и изучаване на дисциплината ”Патриотизъм”. Възраждане на европейските възрожденски идеали на българската нация. Държавна подкрепа за българската култура. Задължителни квоти за български произведения във всяка медия.


  VII. ЕКОЛОГИЯ

  Защитата на уникалната българска природа е сред най-важните цели на Правителството. Въвеждане на драконовски мерки срещу еконарушителите, но и спиране диктата на платените псевдоеколози. Незабавно налагане на мораториум върху сечта и износа на българската гора. Законодателни промени за превръщане на екологичното земеделие и животновъдство в национален приоритет. Пълна забрана на ГМО. Ликвидиране на т.н “дървена мафия“, която се контролира от ДПС.  VIII. СЪДЕБНА СИСТЕМА И СИГУРНОСТ

  Декриминализиране на съдебната система, ликвидиране на злоупотребата с власт и корупция и унищожаването на срастването на престъпността с правоохранителните органи, политическия и олигархичен елит. Намаляване на съдебните такси. Спиране масовата контрабанда и защита на българското производство от тази криминална дейност. Прехвърляне на полицията към общините. Истинска реформа в контраразузнаването, външното военно разузнаване и полицейските органи. Специални действия за подготовка на българската държава за борба с ислямските терористични организации, които са вече на подстъпите на българската граница.  IX. НАЦИОНАЛНА ОТБРАНА

  Възстановяване на наборната служба и трудовите войски като място за придобиване на професия, отговорност и съпричастност към българското общество. Незабавно възстановяване на ракетните бази в Южна България и извеждане на всички български войски от чужди държави. Модернизация на българската армия с най-съвременни бойни системи и военно обучение. Поставяне пред съюзническите ни държави на искане за безвъзмездно предоставяне на военна техника в достатъчни размери за пълно възстановяване на бойните възможности на българската армия.


  X. ВЪНШНА ПОЛИТИКА

  Външната политика на България да бъде подчинена на полезния за Родината баланс в полза на националния интерес. Прекратяване на марионетното поведение на външната политика в полза на Русия и САЩ, както и пълноценно и независимо използване на правото на глас и вето на България в ЕС. Категоричен отказ за подкрепа на споразуменията за свободна търговия на ЕС с Канада и САЩ , ако не бъдат отменени визите за тези държави за български граждани. Ние сме против чужди военни бази на наша територия, както и против приемането на Турция в ЕС. Да се създаде Министерство на социалните грижи, демографията и българите в чужбина.

 12. 12 Профил на tashko1
  tashko1
  Рейтинг: 367 Неутрално

  на всичко

  Не чета отговори на коментарите си :)
 13. 13 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Разгеле, едните кандисаха.

 14. 14 Профил на Цензурата не спи
  Цензурата не спи
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Най-после една нормална партия да преговаря с ГЕРБ! Сега остава да се намери още една и правителството е в кърпа вързано!

  Демократка съм, не признавам двойните стандарти!
 15. 15 Профил на brahms
  brahms
  Рейтинг: 367 Гневно

  Да живее ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ дето се вика!

 16. 16 Профил на ATR
  ATR
  Рейтинг: 411 Весело

  Горчиво!

 17. 17 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  До коментар [#2] от "stanislavdi":

  Това са основно евросредства и не виждам кой знае колко по-добри алтернативи, от парите да се възползва по-широк кръг хора, вместо единици.

  А другото нещо е, че на един саниран блок автоматично бих му вдигнал данъчната оценка и събрал парите обратно за 15-20 години. Което няма да е никакъв проблем на собственика, при положение че само от сметките за енергия ще пести 5 пъти по толкова.

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 18. 18 Профил на bitaka
  bitaka
  Рейтинг: 522 Любопитно

  кво мякате гореписалите?
  ам без правителство?
  ам с БОСТАН?

  харпун
 19. 19 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Хайде утре и с ББЦ и да ни е честито.

 20. 20 Профил на каруцар
  каруцар
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Тая двойка валс ли ще танцува или кючек ??????

 21. 21 Профил на otg46594191
  otg46594191
  Рейтинг: 624 Неутрално

  ГЕРБ и Патриотичният фронт са готови да подпишат коалиционно споразумение

  Никога не съм се съмнявал! Национализмът е последното убежище на псевдо-антикомунизма.

 22. 22 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  [quote#14:"Милена -1984 по Оруел"]Най-после една нормална партия да преговаря с ГЕРБ![/quote]
  Тия ще ги представяте ли пред ЕНП като "отговорни български политици"? Последния път представихте Бялата Златка за такъв

 23. 23 Профил на Емо
  Емо
  Рейтинг: 489 Разстроено

  Хайде сега да се вземат и с Барека, и да свърши този цирк. И тогава все още ще има хора (мат'риал), които няма да видят, че царят (ББ) е гол!

  Аз съм умнокрасив соросоиден либераст и съм благодарен, че не съм станал грознотъп путиновски диктатомачовец.
 24. 24 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Вобразява ли си някой, че 3-те чафки ще вземат решение без санкциите на Слънцето? Всичко е ясно и тъжно.
  Боко, да не си загубил на карти от В.Златев, а?

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 25. 25 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2978 Весело

  Има ли изненадани за ГЕРБ + ПФ ??? Цената на РБ се вдига ... отново власт за калинките на един договор с РБ разстояние Вече им текат лигите ...

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 26. 26 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1351 Весело

  Хахахахах, коалицията на ченгетата ще връща казармата, боже господи. Гражданите за ЕВропейско развитие в коалиция с тия, дето викат - майната й на Европа

  Нещата изглеждат страхотно!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 27. 27 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Очаквайте тътена откъм ДПС.

 28. 28 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Честити ви коалиционни партньори, герберасти! Можете само да се гордеете с тях.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 29. 29 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  [quote#17:"cinik"]Това са основно евросредства и не виждам кой знае колко по-добри алтернативи, от парите да се възползва по-широк кръг хора, вместо единици. [/quote]
  Разбира се, широкия кръг хора мога да изброя поименно: Водстрой 98, Главболгарстрой, Трейсгруп

 30. 30 Профил на otg46594191
  otg46594191
  Рейтинг: 624 Неутрално

  [quote#1:"Читателят"]А дано!
  Светлина в тунела. [/quote]

  ГЕРБ ли е тунела?

 31. 31 Профил на Lyubomir Hristov
  Lyubomir Hristov
  Рейтинг: 983 Весело

  Само колко добронямерено Кака Цеца им подсказва!

 32. 32 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#2] от "stanislavdi":
  Най-важното е да изхарчим едни 2млрд. лева за панелките.

  Според мен (а и Плевналиев: ) ) повишаването на енергийната ефиктивност на сградите е доста важно за развитието на страната. Най-малкото ще ни освободи от нуждата да увеличаваме производството на ел енергия.

 33. 33 Профил на Цензурата не спи
  Цензурата не спи
  Рейтинг: 470 Неутрално

  РБ са като хитрата сврака, накрая с двата крака ... извън властта!

  Ако се бяха проявили като отговорни политици вчера вече щяхме да имаме център-дясно правителство!

  Демократка съм, не признавам двойните стандарти!
 34. 34 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1351 Неутрално

  До коментар [#24] от "РБ шапчица":

  Не разбрах дали са им искали коалиционния договор...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 35. 35 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#26:"Darth Plagueis"]Хахахахах, коалицията на ченгетата ще връща казармата[/quote]
  В Швейцария като има казарма, какъв е проблема? Време е да се научите да живеете, поне временно без майките си!

 36. 36 Профил на uchuden.
  uchuden.
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Ц И Р К ! :О

 37. 37 Профил на Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака
  Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака
  Рейтинг: 465 Неутрално

  До коментар [#2] от "stanislavdi":

  Ако ГЕРБ каже дори добър ден на дудуците, които са символ на най-гнуснто в политиката, значи не е партия, а вид мафия.
  Тия прегъръдки с ПФ, които са същите като Атака, са срамни.

 38. 38 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1408 Весело

  [quote#9:"Иполит Матвеевич"]Доста контрастно се получи като обща визия - конструктивното поведение на Патриотичния фронт на фона на деструктивното такова на Радан Кънев и Петър Москов ... [/quote]
  Моля?
  ....Разговорите преминаха по логиката на разглеждане на общата политическа рамка", каза още Румяна Бъчварова....
  Вчера същата тази Бъчварова беше "неприятно изнендана" от "общата политическа рамка" на РФ, а на Тетка и "чупеше пръстчетата" (цитат).
  "Обща политическа рамка" герб нямат. Имат 18 конкретни точки

  Сго-дих-ме-се! Сго-дих-ме-се!
  Стига простотии бе, тате!

 39. 39 Профил на Сашо
  Сашо
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Хитра сценка, тип "няма да сме с дпс". За пред народеца така.

  "Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy." Winston Churchill
 40. 40 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1357 Весело

  Е паснаха си ДС крийчърите, да им е честито и си чакаме реформите, нали? Скоро... ама много скоро, нали?

 41. 41 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2978 Любопитно

  До коментар [#19] от "comtec": 'Хайде утре и с ББЦ и да ни е честито."
  84 + 19 +15 = 118 < 121 ... НЕ става
  Май ще им трябва и АБВ = Първанов ще държи ключа
  = Без РБ ... не ми се мисли въобще за стабилност

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 42. 42 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5481 Неутрално

  До коментар [#11] от "moreee":

  От тази програма на ПФ се вижда, че и те са патриоти, самò че не български, а руски. Написана е, сякаш не сме членове на ЕС и НАТО, ами още се чудим дали да влизаме в двете организации. Ужасно!

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 43. 43 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 726 Неутрално

  За мен беше очаквано. Какво им пречи да си уточнят позициите по важните въпроси. Не може без правителство, защото губим всички. Реформаторите да вземат да се стегнат малко ама не вярвам.

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 44. 44 Профил на Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака
  Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака
  Рейтинг: 465 Неутрално

  До коментар [#14] от "Милена -1984 по Оруел":

  Ако тия са нормална партия, аз съм римският папа

 45. 45 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2978 Неутрално

  ГЕРБ + ПФ = Вся власть милиции !

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 46. 46 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1357 Весело

  е ся вече ЕНП ше Умрат от кеф, нали ве герберите

 47. 47 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 916 Весело

  Единственият партньор, който от фронта не биха приели, е ДПС. Не заради неговите избиратели, а заради порочния модел на управление на ДПС, която се е превърнала в корпорация, която се възползва от своите властови позиции
  ------------
  Е къде разликата с ББЦ? Нали става въпрос за същата корпорация...

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 48. 48 Профил на Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака
  Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака
  Рейтинг: 465 Неутрално

  До коментар [#36] от "uchuden.":

  Не просто цирк - протягане ръка от ГЕРБ към едни популисти, ксенофоби, агенти на ДС и тути кванти боклуци.
  Ако пък приемат и ББц за партньор, значи са просто малоумни.

 49. 49 Профил на pifi
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на uchuden.
  uchuden.
  Рейтинг: 521 Весело

  Представям си го Каракачанов като Големанов в министерско кресло. )

 51. 51 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 725 Неутрално

  Помиярска история.

 52. 52 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7012 Неутрално

  За разлика от вчера,днес Цецка,Менда и Боряна са доста усмихнати.Изпълнили са поръчението на Борисов,да наложат 18-те си точки.

 53. 53 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  [quote#38:"xm..."]....Разговорите преминаха по логиката на разглеждане на общата политическа рамка", каза още Румяна Бъчварова....
  Вчера същата тази Бъчварова беше "неприятно изнендана" от "общата политическа рамка"[/quote]
  Вчера Баце каза "да не ми говорят за реформи, а кой ще ги извършва". Днес "не сме говорили за персонални назначения"

 54. 54 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3458 Неутрално

  [quote#30:"dombi"]ГЕРБ ли е тунела? [/quote]
  Ти пък. Той е влакът.

  🇺🇦* ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание🇺🇦
 55. 55 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5481 Неутрално

  [quote#35:"moreee"]Време е да се научите да живеете, поне временно без майките си[/quote]
  Това го кажи на другарите си, защото те най-обичàт да скатават казармата. Да ти дам ли примери за комуняшки шефове, които не са били в казарма по време, когато беше задължителна и "въпрос на дълг и чèст"? Ето: Андрей Луканов, Георги Заяков-Пирински, Сергей Станишев...

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 56. 56 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1357 Весело

  [quote#27:"comtec"]Очаквайте тътена откъм ДПС. [/quote]
  може и да седнем да чакаме... ко бяхме второкласници ... схемата е толкова очевидна че повече няма накъде... само требе се следи потока на новините

 57. 57 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#42:"Blood Red Skies"]От тази програма на ПФ се вижда, че и те са патриоти, самò че не български, а руски.[/quote]
  Цитати от програмата:
  "Прекратяване на марионетното поведение на външната политика в полза на Русия и САЩ, както и пълноценно и независимо използване на правото на глас и вето на България в ЕС."

  "Разследване на причините за липсата на постъпления от данък печалба от 40 милиарда лева приходи на “Лукойл“."

  "Денонсиране на неизгодното споразумение за “Южен поток” и последващо предоговаряне само при съществени финансови ползи за България и при спазване на българското и европейско законодателство."

  Къде видя патриотизъм към Русия???

 58. 58 Профил на Arya Stark
  Arya Stark
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Подхождат си. А ние какво ще правим?

  "Winter is Coming"
 59. 59 Профил на meet
  meet
  Рейтинг: 367 Весело

  За патока кво се разбрахте,че ми е интересно?

 60. 60 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2228 Неутрално

  Ами РБ да се сърдят на себе си. Самият факт че ПФ и ВМРО отидоха с лидерите си показва че не страдат от излишна комплексираност каквато съществува у РБ. Смешно е че Радан и останалите не отидоха слично на срещата защото Бойко не бил там. Като че ли става дума за някакви междудържавни отношения, а не между партията спечелила изборите и Снежанка и седемте джуджета.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 61. 61 Профил на JPJ
  JPJ
  Рейтинг: 572 Неутрално

  [quote#1:"Читателят"]А дано!
  Светлина в тунела. [/quote]

  От идващия влак.

 62. 62 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 916 Весело

  До коментар [#34] от "Darth Plagueis":
  Не! Тези са надежден партньор по дифолт.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 63. 63 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2978 Весело

  До коментар [#14] от "Милена -1984 по Оруел":
  До коментар [#44] от "Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака": " Ако тия са нормална партия, аз съм римският папа"
  Ваше светейшество ... погледнато от ГЕРБ си е напълно нормална партия единосъщна с ГЕРБ = роднина -милиционер, роднина - милиционер

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 64. 64 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1291 Весело

  [quote#48:"Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака"]Ако пък приемат и ББц за партньор, значи са просто малоумни.[/quote]

  Ами... вече си имат общ знаменател. Краси Каракачанов къде ли не е кацал...

  Свобода за Надежда Савченко!
 65. 65 Профил на burkera
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1408 Весело

  [quote#27:"comtec"]Очаквайте тътена откъм ДПС. [/quote]
  Да, бе!
  Те Местан с аркадашлара трева пасат, с днешния дъжд са израсли и кайве не пият!

 67. 67 Профил на pifi
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 68. 68 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#5] от "РБ шапчица":

  Ще има и нещастни пуяци, дето се кълват помежду си

 69. 69 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  [quote#32:"foxa5"]Според мен (а и Плевналиев: ) ) повишаването на енергийната ефиктивност на сградите е доста важно за развитието на страната.[/quote]
  На частната собственост? Сериозно?

 70. 70 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Браво на тризначките. Ама как бързо изясниха характера на ПФ, а? Честито споразумение с агент Иван, Слави Бинев, Павел Чернев и Митко Стоянов.
  Останаха лесните - ББЦ и АБВ и коалицията е готова!
  И да черпите, ей!

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 71. 71 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1034 Весело

  До коментар [#58] от "Катя":
  Сещам се за един лаф за една супа

 72. 72 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2228 Неутрално

  До коментар [#25] от "dark'star":

  [quote#25:"dark'star"] Цената на РБ се вдига ... [/quote]

  Като ти познавам постовете мога само да кажа на РБ, внимавайте с Лукавия. На комунистическите тролчета сърцата им пърхат радостно и пеят в един глас със теменужените.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 73. 73 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1351 Неутрално

  До коментар [#60] от "emil":

  Да се сърдят за какво?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 74. 74 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1357 Весело

  До коментар [#65] от "burkera":

  що па за темерутлък е тва, хората се радват, поздравяват ви, а вие... фу

 75. 75 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 473 Неутрално

  Ще се видим след няколко месеца...на изборите

 76. 76 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 521 Любопитно

  До коментар [#41] от "dark'star":
  То пък с РБ ще е една стабилност?!
  Думи немам.
  Като знаем колко са силни на трикове....

 77. 77 Профил на Brickleberry
  Brickleberry
  Рейтинг: 726 Любопитно

  Интересно, снощи се чу, че между ГЕРБ и РБ има сходство от над 90% по тия прословути 18 точки. А от днешната порция преговори, че по 4 от тях няма. Хайде сега малко проста математика
  - РБ vs. ГЕРБ - 16/17 от 18;
  НФСБ vs. ГЕРБ - 14 от18.
  Обаче днес имаме доста по-голяма готовност за диалог и/или последваща коалиция спрямо вчера.

  А междувременно...
  [quote#0:"Полина Паунова"]Бойко Борисов изненадващо изтегля иска си срещу Йордан Цонев. Нима вече не се обижда на това, че е "мутра"? За истина ли го приема?[/quote]

  Айде сега, няма да издребняваме...

  "Не е важно какво е казал, все е вярно каквото и да е казал" by shileto @ 11:18; 18 ное, 2015
 78. 78 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1408 Весело

  [quote#48:"Дяволът създаде БСП, ББЦ и Атака"]Ако пък приемат и ББц за партньор, значи са просто малоумни. [/quote]

  [quote#64:"heatseeker"]Ами... вече си имат общ знаменател. Краси Каракачанов къде ли не е кацал... [/quote]
  Ами Слави Бинев?
  И той е ... прелетен орел

 79. 79 Профил на kotrag
  kotrag
  Рейтинг: 470 Весело

  [quote#11:"moreee"]Какво ще поиска днес Патриотичният фронт от Бойко Борисов? [/quote]

  Чудно, дали са обсъдили и това неконвенционално решение, част от предизборната им платформа ?
  ...'' ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ - НФСБ и ВМРО предвижда като начало премахването на всички незаконни построќки в циганските гета и създаването с минимални средства на отделни селиша извън големите населени места в пустееш, държавен фонд (фургони), като бъдат обезпечени с минимално необходимите битови условия: ток, ел.захранване, вода, обш,и санитарни възли, бани.

  Необходимо е денонош,но полицеИско присъствие, както и спазването на екологичните и здравни нормативи.
  За децата трябва да се осигури транспорт до наИ-близкото училиш,е и се насърчава трудолъобието и последвашо професионално обучение.

  Да се подпомага доброволното ограничаване нараждаемостга чрез безплатно предпагане на противозачатъчнисредства, гинекологична помош и образоване на младите родители. Стриктно да се спазва законът за минималната възраст за склгочване на бракове, а нарушителите да бъдат санкционирани по бързата процедура.

  Държавата трябва да осигури бързо приобшаване за всеки, коИто пожелае и полага усилия за това, и изолира всеки, коИто не желае, като му осигури елементарни условия и средства на съшествуване

  Средствата по реализацията на горната програма да бъдат търсени от европеИските институции и държави, потърпевши от циганската емиграция.

  Гореописаните изолирани селиъца могат да бъдат превърнати в туристическа атракция, което е масова практика в нап-развитите демокрации (индианските резервати в САШ, аборигенските селиша в Австралия, циганските селиша в Чехия и Унгария и т.н.).
  За целта могат да бъдат използвани и средствата, икономисани за социалнипомоши, помоши за маИчинство и надбавки, описани в раздела засоциална политика... ''

 80. 80 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 1344 Неутрално

  тва ше бъде краят за РБ....

 81. 81 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Ауууууууууу, последователите на дядя Ваня ревнха в един глас.
  Ми що не можете да се спогодите бре джанъм?

  ура и да живей!!!
 82. 82 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Баце е толкова кръгъл, че не му е ясно с каква опозиция се урежда. Ще му е доста трудно да си вее байрака и да реже ленти, хаха. Ще свършат пуканките по магазините

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 83. 83 Профил на carpypd
  carpypd
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Имали големи различия за данъчната система, здравеопазването и пенсионната реформа, ама от Герб се надявали ПФ да отстъпят и да приемат програмата на Герб

 84. 84 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1408 Весело

  До коментар [#65] от "burkera":
  Айде и мишките от РБ май пак допълзяха ...

  Еййй, Сго-дих-те се!, а не искате да почерпите?
  Поне по едно кайве?

  Скръндзи!

 85. 85 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2228 Неутрално

  Не ми е прятно че това няма да е коалиция единствено между ГЕРБ и РБ, но какво да се прави, това са реалностите. Но питам аз, на фона на днешното събитие къде са всички ония "бостанджии", които от сутрин до вечер по 60 пъти на ден питаха Бойко дали няма да се споразумява с ДПС? Дали ще се извинят сега или ще се стаят както винаги?

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 86. 86 Профил на Rhapsody of Fire
  Rhapsody of Fire
  Рейтинг: 621 Неутрално

  До коментар [#33] от "Милена -1984 по Оруел":
  БулгарБаши би се съюзил с всеки, само да не е РБ.
  Именно по неговата формула - Той е прост, а те не-затова не се разбират.

  СЛАВА НА УКРАЙНА.
 87. 87 Профил на hellwitch
  hellwitch
  Рейтинг: 591 Неутрално

  Няма логика БЦЦ да се включи в такова управление щото са си на Пеевски.

  Освен ПФ да решат като Болен да грабят като за последно с широко затворени очи за коалицията им с ДПС.

  Според мен широката коалициия е ГЕРБ+ПФ+РБ+АБВ

  Всичко по малко ще е много нестабилно като конфигурация. АБВ най вероятно ще са с най-малка тежест тъй като математически не са необходими, но ако са вътре би действало възпиращо на мераци за цепене.

 88. 88 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2297 Весело

  "Много бързо изяснихме характера на тяхната коалиция и това, което те ни представиха, за нас е гаранция за стабилно участие в следващото управление. Разговорите преминаха по логиката на разглеждане на общата политическа рамка”, каза още Румяна Бъчварова.”

  Дайте да видим стенограмите?! Любопитно, какво направи разликите толкова фрапиращи, че да се цунат още след първия кръг? От ПФ по-бързи са само ДПС, които се подложиха и преди да тръгнат на разговори!

  I Want To Believe
 89. 89 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1351 Неутрално

  До коментар [#81] от "cucing":

  Ревнаха? Аз виждам само доволни коментари. Ти къде видя рев?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 90. 90 Профил на burkera
  burkera
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Тоя шарен парламент е манна небесна за Боко - ДПС БСП и РБ са стари разбойници и ще искат постове и сериозна част от баницата - милиардите за гепане. Но малките освен че няма да искат нови избори ще се продадат за жълти стотинки(някой друг милион). Сигурен съм че необходимата бройка депутати са напазарувани много преди да почне цирка с преговорите и най-са ми смешни РБ как се надуват като някакви пуяци с въздух под налягане. БСП и ДПС поне си осъзнават катастофалната загуба и си траят - първите отиват в историята вторите вече не са балансьор

 91. 91 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 1408 Весело

  До коментар [#83] от "carpypd":
  Имали големи различия за данъчната система, здравеопазването и пенсионната реформа, ама от Герб се надявали ПФ да отстъпят и да приемат програмата на Герб ....

  А за тока?
  Симеонов твърдо се кълне, че не трябва да се вдига?

 92. 92 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 521 Любопитно

  До коментар [#82] от "РБ шапчица":
  Реването на чужд гроб май издава дребна завист?......

 93. 93 Профил на Arya Stark
  Arya Stark
  Рейтинг: 624 Любопитно

  До коментар [#71] от "shileto":

  Шилешка курбан чорба?

  "Winter is Coming"
 94. 94 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 829 Весело

  без изненади , рожбите на ДС добре се сработват

 95. 95 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 451 Неутрално

  [quote#79:"kotrag"]Чудно, дали са обсъдили и това неконвенционално решение, част от предизборната им платформа ?[/quote]
  Може би са я обсъждали с хилядите обрани, бити и убити от цигани пенсионери по селата.

 96. 96 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1351 Неутрално

  До коментар [#85] от "emil":

  Първо, ще ми се да ми отговориш на въпроса, реформаторите за какво трябвало да се сърдят на себе си.
  И второ, според теб МВРО няма нищо общо с ДПС? И оттеглянето на делото на Борисов срещу Цонев е просто случайност?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 97. 97 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 983 Неутрално

  [quote#59:"europa_bg"]

  За патока кво се разбрахте,че ми е интересно?[/quote]

  Това е доста важна тема, ама ще я премълчат от свенливост.

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 98. 98 Профил на Hash
  Hash
  Рейтинг: 367 Неутрално

  [quote#41:"dark'star"]= Без РБ ... не ми се мисли въобще за стабилност[/quote]
  Стабилни сте като гангренясал зъб!

  Irina Julii Abadjieva-Repouz
  1 hr · Sofia, Bulgaria

  До ПП Български земеделски народен съюз", представлявана от Николай Ненчев; ПП "Движение България на гражданите", представлявана от Меглена Кунева; ПП "Демократи за силна България" , предтавлявана от Радан Кънев; ПП "Народна партия свобода и достойнство" , представлявана от Корман Исмаилов; ПП "Българска нова демокрация", представлявана от Васимир Радулов;

  Уважаеми колеги,

  По повод възникналото недоразумение в преговорите на Реформаторски блок с ПП ГЕРБ, касаещо представителността на екипа преговарящи и наличието на единна позиция на партиите в блока, от името на ПП "Христяндемократическа партия на България" - участник в КП "Реформаторски блок", съгласно Решение № 772/22.08.2014 г. и съгласно чл.16 ал.1 от Предизборното политическо споразумение от 19.08.2014 г., във връзка с чл. 2 от Анекс № 3 от 20.08.2014 г., ПРИЗОВАВАМ и МОЛЯ за обща среща на коалиционните партньори в пълен състав за съгласуване на общи позиции и действия относно провежданите преговори и консултации.
  Убедена съм, че с общи усилия и в дух на разбирателство и партньорство ще разсеем съмненията за липса на стабилност и яснота в ПК "Реформаторски блок".
  *************************
  Напомням, че продължаването на преговорите в различен коалиционен формат от последно регистрирания в ЦИК не може да доведе до валидни правни последици и няма да има сила спрямо трети лица.
  *************************
  Оставам в очакване за насрочване на спешна среща на председателите на седемте партии от КП "Реформаторски блок".

  С уважение: Ирина Абаджиева-Репуц - председател на ХДП


  П.С. Туй между звездичките отгоре означава де юре, че вчерашните преговори на практика са били нелегитимни!

  Стабилна работа са РъБ!

  Реформаторският блок е проект на БСП/ДС
 99. 99 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 917 Весело

  Доста дълъг път извървяха към властта хората на Валери Симеонов.Това че не спират,им прави чест.Другото са подробности,с които са обременени всички партии без изключение,от най-малката,до най голямата.

 100. 100 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1096 Весело

  "Не оспорваме правото на първата политическа сила сама да определя състава на бъдещото правителство, ако бъдем поканени да включим специалисти, ще го направим и напълно ще поемем отговорността. Готви сме да споделим тази отговорност", допълни Валери Симеонов. Той посочи, че резервираното отношение на Патриотичния фронт към партията на Корман Исмалиов "Свобода и достойнство" продължава и не приемат категорично участието им в управлението."
  Аиде сега се цунете най-безцензурно със силиконовото дпс на дудука и Баце строява батальона.Чиститу на матряла!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK