Кабинетът започна да раздава пари и на извънредни заседания

Кабинетът започна да раздава пари и на извънредни заседания

© Правителствена информационна пресслужбаЗапазена марка на кабинета "Борисов" е раздаването на непредвидени в закона за бюджета пари всеки декември. Тази година, в продължение на традицията, раздаването продължи и през първите месеци на новата година с предстоящите парламентарни избори на хоризонта. В допълнение на редовните заседания с финансов акцент днес без ясна причина се проведе и извънредно. Решенията са аргументирани като уважаване исканията на получателите, въздаване на справедливост и грижа на кабинета за бизнеса и хората в условията на пандемия. Не е посочено какво налага решенията да се взимат извънредно при проведено преди ден редовно и предстоящо идната сряда заседание.


Сред решенията е за одобрени допълнителни 96 млн. лв. по бюджета на Министерството на здравеопазването - 46 млн. лв. за "Ремдесивир", който се ползва за лечение на болни от коронавирус, и 50 млн. лв. за здравната каса. С тях се осигуряват допълнително 1000 лв. за април, в началото на който са изборите, за работещите на първа линия в борбата с COVID-19, както и за плащане поставянето на ваксини. Министър-председателят, цитиран от пресслужбата си, обяснява, че това решение осигурява средствата по-рано, за да има сигурност, че финансирането е обезпечено и че държавата си е свършила работа.


"Взимаме това решение, за да могат хората да бъдат спокойни,
че има достатъчно лекарства и медицинският персонал е осигурен." Обявил и че въпреки че изборите са на прага, правителството няма да допусне финансов стрес в здравеопазването. Изчислява, че от началото на епидемията общо с отпуснатите днес пари са осигурени близо 90 млн. лева за почти 100 хил. дози "Ремдесивир", а за медиците и немедицинския персонал на първа линия - 370 млн. лева.


Подкрепихме бизнеса в пандемията с близо 2 милиарда лева през Министерството на икономиката и Министерството на труда и социалната политика. Изплащането на средствата по антикризисните мерки ще продължи и през април, и през май, уверява в друго съобщение на пресслужбата министър-председателят.


"Всички мерки, които приложи правителството, дадоха ефект.


Основание за това ни дава състоянието на БВП - по този показател България се справи 50-60% по-добре от средното за ЕС и за еврозоната. Мога да дам примери чрез спада на БВП в Испания, който е 11%, във Франция - 8.1%, по-добре се представяме от държави като Австрия и Унгария", обяснява пък в своя своеобразен отчет за отпуснатите държавни помощи министърът на икономиката Лъчезар Борисов.


Днес е отстранена и "една несправедливост, която е била допусната в миналото, ощетила е болница "Пирогов" и до днес причинява затруднения на пациентите от лечебното заведение". Така премиерът Бойко Борисов мотивира решение от сряда, с което беше променен статутът на имоти от публична в частна държавна собственост и бяха внесени като непарична вноска в капитала на болницата. Директорът на болницата Асен Балтов специално благодари за решението, което решава въпрос от 1997 г. "Това беше проблем през цялото време. Благодаря за целесъобразното и справедливо решение", заявява Балтов. Обяснява, че сега ще бъде направено по-мащабно разпределение на площта с цел още по-добрата организация на медицинските грижи, а освен това ще се изгради и външна аварийна противопожарна стълба и съоръжение за достъпна среда на хора с увреждания към евакуационната стълба.


Съобразихме се с това, което гражданите на Обзор пожелаха


- да бъде отделена тяхната община. Това обявява премиерът пред кмета на общината Христо Янев (ГЕРБ), който дошъл на заседанието да благодари за бързото решение след провеждането на референдум по въпроса. Той определя случилото се и като исторически момент за "нашата държава", който показвала "държавническо мислене на кабинета и на областния управител, които се съобразиха с желанието на хората да се отделят от най-богатата община в България". Повече по темата четете тук.


С друго решение от днес правителството дава 537 890 лева за три общини в страната. Средствата са по линия на Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане. "Продължаваме да подпомагаме всички общини в страната. Реагираме при необходимост и веднага взимаме бързи и адекватни решения", обяснява премиерът. Със 110 хил. лв. точно в този момент се решава дългогодишен проблем на село Баница, Врачанско, като с парите ще се изгради тротоар и парапет на място, на което дъждовете от февруари активирали свлачище, което застрашава и републиканския път Враца - Оряхово. Освен това община Враца (с кмет Калин Каменов от ГЕРБ) получава 29 327 лв. за ремонт на покрива на административната сграда. За възстановяване на мост в село Новачане община Ботевград (с кмет Иван Гавалюгов, подкрепен от ГЕРБ - бел. авт.) ще получи 184 200 лева.


За авариен ремонт на пътя Юндола - с. Черна Места/с. Смолево - с. Бел Камен се предоставят 245 360 лева на община Якоруда.


От друго съобщение от поредицата тази сутрин


премиерът обяснява откъде идват всички тези пари


- от борбата с контрабандата с цигари. "Проведохме изключително тежка битка с контрабандата и делът за изминалата година на контрабандните цигари се е свил до 2.3%", съобщава той. Данните са в поредното проучване, което правят цигарените компании, и процентът е приблизително този през последните години. Това дава повод на Борисов да посочи, че в началото на първия му мандат делът на контрабандните цигари е бил над 34% от пазара. "Всички тези пари са отивали в тези, които най-много говорят в момента. Сега влизат в бюджета и затова можем да осигурим средства за хората на първа линия в борбата срещу COVID-19, за безплатни лекарства и за безплатно ваксиниране, струващо десетки милиони", заключава той.

Коментари (67)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  Започнаха здраво да дават. Изборите са след дни!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  КУПУВАЙ бойко. Сег ти е паднало.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на volodia123
  volodia123
  Рейтинг: 377 Неутрално

  А -а, а за Корнела к'во ще остане да харчи!

 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Весело

  До коментар [#3] от "volodia123":

  Ще му секвестира чекмеджето. Или гардероба.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на TzZar
  TzZar
  Рейтинг: 1029 Весело

  да му дам и моята сметка да преведе някой и друг милион, като така лесно ги раздава

  Тиква под наем.
 6. 6 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2774 Весело

  Правителството дало пари на лекарите, които се борят с Короната и за лекарства!!! Не ги е срам !!!ОСТАВКА ВЕДНАГА !!!

 7. 7 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  Избори, избори....
  Шоуто продължава.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 8. 8 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 623 Неутрално

  В 21 век в Европейския съюз, тези мизерници купуват гласове срещу пакет сол! Противна, ретроградна сган!
  Гледам тези пакети и си мисля, че ГЕРБ и ДПС не изпитват никакъв срам, че хората са докарани до там, че да приемат и се радват на такива хранителни пакети преди избори.
  До онези, на които са раздадени:
  Замислете се кой ви докара до там, че ви дарява със сол и олио?!
  Вашият живот през следващите 4 години пакет сол и олио ли струва?
  А кой ще ви даде пакет сол и олио следващата зима, когато няма да има избори?
  Демократична България не дава хранителни пакети, а иска да осигури достоен живот и добро и справедливо заплащане на труда ви, за да затръшвате вратата под носа на онези, които ви дарят със сол само преди избори!
  За достоен живот в реална демокрация изберете #11!

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 9. 9 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  В условията на пандемия е нормално да има извънредни заседания и на тях да се подкрепят бизнеси или разрешават други бързи разходи.

  Щото ако не го правят ще дойдат упреците, че на правителството не му пука за загиващи бизнеси.

  Квото и да правят критиките са налице!

  Медиите са виновни за 112 място на Репортери без граница!
 10. 10 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 996 Неутрално

  "От друго съобщение от поредицата тази сутрин премиерът обяснява откъде идват всички тези пари - от борбата с контрабандата с цигари."

  А циганите - джебчийски босове - пък обясняват, че тяхното богатство било от тайна древна технология за обработване на метали и правене на ножове, която знаели от дядовците си :)

  Обяснения за малоумници.

 11. 11 Профил на Пламен Михайлов
  Пламен Михайлов
  Рейтинг: 511 Неутрално

  До коментар [#6] от "uvtest":

  - 46 млн. лв. за "Ремдесивир" - аха, демек на Домуса едни 46 милки, за нещо, което доказано не работи !!!

  artmosphere
 12. 12 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 996 Неутрално

  Разбрахте ли сега - като хванели контрабандист на цигари, това означавало милиони налични повече в бюджета. Ако и вие не разбирате логиката, то не се притеснявайте - и аз съм прост, и вие сте прости, затова не разбираме.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Втори в листата на ГЕРБ в Пловдив, след Борисов е любимият на всички пловдивчани бивш кмет Иван Тотев. Той спечели преди 6 години с вазелин (1000 гласа) и беше принуден да не се кандидатира на последните кметски избори. Пожелавам на пловдивчани весели избори.

 15. 15 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2841 Неутрално

  До коментар [#6] от "uvtest":


  До коментар [#9] от "Полковник Паликъщов":

  Когато МС няма стратегия , така ,,се бори" раздава на калпак ,който поиска и все пак да е ,,наш". Ако това беше правителство ,а не жипка , щеше да предвиди евентуално трета вълна и бюджет съобразен и гласуван в НС

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2774 Неутрално

  До коментар [#6] от "uvtest":- 46 млн. лв. за "Ремдесивир" - аха, демек на Домуса
  —цитат от коментар 11 на Пламен Михайлов


  " Ремдесивир е активната съставка в лекарството Veklury, което се произвежда от АМЕРИКАНСКИЯТ ФАРМАЦЕВТИЧЕН гигант Gilead Sciences."

 18. 18 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 996 Неутрално

  Добре, че най-накрая си отива Менда Стоянова - човекът, който толкова години прави нагласени бюджети - с подценени приходи и надценени разходи - така че винаги в края на годината да останат едни 2 милиарда лева излишък, които толупът да си харчи по собствено усмотрение. Иначе бюджетът все е с планиран дефицит. А харченето накрая е все е законно - защото са били планирани ненормално големи разходи в министерствата, които те не са направили през годината, така че винаги в края на годината когато им раздадат тук-там по 500-600 милиона, те не надхвърлят планираните в бюджета си разходи. Всичко е законно. Ето така се прави фалшива държава, в която формално всичко е по закон.

 19. 19 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2841 Весело

  До коментар [#13] от "zhf12654489":

  Знаех си ,че Костов е виновен. Довечера погледни под леглото ,да не се е скрил там .

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  Я ни покажи вашите комунисти от БКП - БСП-ДСБ-ДПС - какво построиха в предишните 20 години?
  —цитат от коментар 20 на Деметриус Железов

  Разходете се по гръцките курорти, Ривиерата, полите на Витоша и т.н и ще видите!

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#14] от "wkk57607068":

  Прекратиха ли му преписките?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 26. 26 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  Имат раздават.
  Като дойдат други на власт и ще започнат фалити на банки, бюджетен дефицит, крадене, спиране на пари от ЕС.

  Анатема на комунизма!
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 166 Неутрално

  Boiko раздава а Хрищо скърца зъби

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#20] от "Деметриус Железов":

  Като коя точно европейска страна от всичките???

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 33. 33 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 166 Неутрално

  Като раздаваха навремето у Гърция големите пари само ги давахте за пример нали?

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на onq47671609
  onq47671609
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#26] от "anonim440":

  Парите свършиха - избухаха 3 млрд. кредит, още толква поне бюджетен излишък.

  При очертаваща се доста по-тежка 2021 от 2020.

  От които е излишно да спомневам, че ББР даде 500 млн на Пеевски за обезпечения, а пък на Автомагистрали ЕАД метнаха едни 2 млрд. за раздаване на "свои хора".

  Номинално се отчита растеж на БВП де, наливаме някъде пари. Ама до кога....


 38. 38 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2774 Неутрално

  До коментар [#31] от "onq47671609":

  Можеш ли да докажеш, че във ВМА не са си получавали парите ? Кого наричаш Простия ?Да не е онзи,дето бие умните на де що избори ги хване ?

 39. 39 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#35] от "Деметриус Железов":


  До коментар [#36] от "Деметриус Железов":

  Съветвам те да се въздържаш от подобни изрази.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 40. 40 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  До коментар [#38] от "uvtest":

  Не, оня дето гледа как бият деца под колоните на МС. И оня дето взе от залъка на децата!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 41. 41 Профил на onq47671609
  onq47671609
  Рейтинг: Весело

  До коментар [#38] от "uvtest":

  Мога, първо като кажеш,

  КОЛКО ГОДИНИ Цацата и ГешеФТа "екстрадират" Цв. Василев от Сърбия?

  Това ти домашното знаеш - една ЦИФРА имаш да сметнеш.

  Ако и една с една ЦИФРА не можеш да се оправиш, къде си тръгнал да скачаш за други теми?

 42. 42 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1026 Неутрално

  До коментар [#20] от "Деметриус Железов":
  ГЕРБ девизът: "работа, работа, работа" да се чете "ремонт на ремонта на ремонта.... " с парите на данъкоплатците.

 43. 43 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  До коментар [#34] от "onq47671609":

  Е малко послъгвате. Заслугата Румъния да мине България си е изцяло на румънците. Те номер 1 в ЕС по икономически растеж.
  Само че в Румъния убиха диктатора, и няма жалещи за комунизма.
  А в България във всяка партия има бивши членове на БКП и агенти на ДС.

  Анатема на комунизма!
 44. 44 Профил на onq47671609
  onq47671609
  Рейтинг: Весело

  Кого наричаш Простия
  —цитат от коментар 38 на uvtest


  Тоя, който сам се определи като такъв в момент на лично откровение!

  https://www.youtube.com/watch?v=QXNBMBDAZUY

  5:20

 45. 45 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  До коментар [#34] от "onq47671609":

  То всяко правителство след 1944 г. обрича българите на емиграция или мизерия.
  България си е мизерия отдавна.

  Анатема на комунизма!
 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 49. 49 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 825 Весело

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":


  Започнаха здраво да дават. Изборите са след дни!!!
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА


  Кмете, да му мисли боко как ще "връзва" бюджета в края на годината.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 50. 50 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2841 Весело

  До коментар [#27] от "Деметриус Железов":

  ,,Идиот" Достоевски

 51. 51 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Е добре де, къде е конституционният съд? Това си е очивидна предизборна кампания с държавни пари?

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на onq47671609
  onq47671609
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#45] от "anonim440":

  Аха, само дето България не е имала демографски срив, нито от 1944 насам, нито изобщо през последните няколко века...

  Празни приказки говорите,срещу оглушителните факти!

 54. 54 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3588 Неутрално

  "Имал си бол пари, дал си". Бай Ганьо. Но лошото е, че не раздават лични пари, а обществени, с цел лични облаги. Това не беше ли подсъдно, бе Гешев? А?

 55. 55 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2650 Неутрално

  допълнителните 1000 лв. за тея първо-линейниците в борбата с COVID-19...... става доста дразнещо вече...

 56. 56 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2650 Неутрално

  32041 - толкова са общо лекарите, които работят в момента в България......  за медиците и немедицинския персонал на първа линия - 370 млн. лева. И се пита в задачата колко на калпак средно се пада и кой и колко е този "немедицински персонал".....

 57. 57 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 876 Неутрално

  Абсолютни подлеци. С чужди пари се опитват да се купят изборите. Трябва или да не си с акъла си или да си изключително зависим от ГЕРБ, за да гласуваш за тях.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5165 Неутрално

  Ударно се раздават пари, краят наближава

 60. 60 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 1852 Неутрално

  Пак се въртят някакви суми из пространството а реалният ефект от това е никакъв, тези които имат нужда не получават нищо. Герп са майстори на това да потрошат много пари без да има полза за никой освен за техния личен джоб от тези пари.

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 741 Неутрално

  няма какво да им чета тъпотиите, то е само пропаганда без професионален поглед
  и просто едни локуми за да се объркат зрителите и едни 46млн за домуса

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 64. 64 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2272 Неутрално

  Нали разпуснаха Народното събрание вече могат да се хвърлят пари предизборно,за да може който дойде след тях след 4 април да тегли нови заеми,за да спасява държавата от герберската напаст. Тези пари няма да стигнат за там където са предназначени,защото чиновниците в борисовски стил ще ги откраднат ,а раята ще блеее пак. Колко пари стигнаха на медицинските сестри на първа линия???

 65. 65 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 673 Неутрално

  Да не се притесняват. Ритниците ще си ги получат безплатно.

 66. 66 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1696 Весело

  До коментар [#20] от "Деметриус Железов":ГЕРБ девизът: "работа, работа, работа" да се чете "ремонт на ремонта на ремонта.... " с парите на данъкоплатците.
  —цитат от коментар 42 на ck


  Всъщност е преразказ със свои думи на гуруто на еднокнижника - "дела, дела и пак дела"

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK