На живо

Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

© Facebook / Бойко БорисовУправляващата партия ГЕРБ спечели редовните парламентарни избори, но гласовете ѝ ще стигнат за малко над една четвърт от местата в новото Народно събрание, а досегашният й коалиционен партньор - ВМРО, е на ръба на 4-процентната бариера и ще чака окончателните резултати, за да разбере дали влиза в парламента. Голямата изненада на вота е резултатът на партията "Има такъв народ" на тв водещия Слави Трифонов, която се очертава втора политическа сила и може да получи възможност за съставяне на правителство. По-ниската избирателна активност се отрази върху резултатите на БСП и тя попадна в прогнозирания от социолозите капан на страха на избирателите от COVID-19.


Данните - засега само на социологическите агенции, показват силно фрагментиран парламент от шест или седем формации, в който съставянето на парламентарно мнозинство за ново управление изглежда почти невъзможно, ако се спазят досегашните заявки на основните политически играчи. На този фон премиерът Бойко Борисов призова за съставяне на кабинет от експерти, като даде да се разбере, че очаква той самият да го оглави. Времевия хоризонт, който Борисов очерта на това правителство, е до края на годината, а аргументът - страната да запази стабилност и да дочака евросредствата от Плана за възстановяване от COVID-19. Тезата за експертен кабинет е лансирана от месеци от ДПС. Реакцията на останалите партии се очаква в понеделник, когато Централната избирателна комисия вероятно ще обяви и резултати, макар и неокончателни.


"Дневник" проследи най-важното изборната нощ. Хронология четете в статията.
Най-важното от изборния ден четете тук

Гражданската платформа "Ти броиш" вече отчита резултати от паралелното преброяване на гласовете според протоколите на секционните избирателни комисии в цялата страна. Наблюдатели-доброволци в комисиите следят отчитането на резултатите и качват данните от протоколите в платформата чрез приложение на мобилните си телефони.


Попълването на данните можете да следите в реално в "Дневник" - тук.


Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

Опашка се изви пред Районната избирателна комисия в Пазарджик, където се приемат протоколите на секционните избирателни комисии. Снимката показва ситуацията към 1.20 ч и е предоставена от читател на "Дневник".


Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

© Дневник

Манолова отиде пред "Арена Армеец" с обвинения за манипулации

Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет
Отново се готви похищение на вота, т.е. да бъдат пренаписани, резултатите, каза Мая Манолова от "Изправи се! Мутри, вън". Тя допълни, че кандидатът за народен представител от листите на обединението Никола Вапцарова е бил изхвърлен с полиция от зала "Арена Армеец", където се приемат протоколите на секционните избирателни комисии. Според Манолова това е станало, защото е поискал да види как става приемането на протоколи въвеждането им в системата на "Информационно обслужване.


Манолова допълни, че има снимки от застъпници, че протоколи се преписват, дописват, пренаправят в нарушение на изборния кодекс. "Този път няма да позволим да откраднат резултатите на българските граждани, както се случи на местните избори", закани се тя.

Данните от паралелното преброяване на "Алфа Рисърч" и "Галъп" при 100 % обработени протоколи потвърждават данните. Подробности тук и тук .

Борисов поиска да остане във властта с експертен кабинет до края на годината

В изненадващо включване на живо във "Фейсбук" премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призова останалите политически играчи, които ще влязат в новия парламент, към обединение и заговори за експертен кабинет, с който България да премине през предстоящите трудни осем месеца до края на година - докато започне изпълнението на План за възстановяване на Европа от COVID кризата.


Борисов беше на открито, сам, застанал пред джипа, с който обичайно обикаля из страната, под падащите снежинки в София.


Той иронично заяви, че останалите партии са постигнали мечтата си да се доберат до Народното събрание и ги призова сега за се "израдват" на успеха си, след което да помислят за страната. Допълни, че много се радва, че толкова играчи влизат в парламента, защото му омръзнало да носи сам отговорност, но допълни, че никой от тях няма експертиза, освен ГЕРБ, да управлява.

Имате ли по-опитен от мен, има ли някой с по-голяма международна подкрепа или някой, който да се е справил с три кризи - т.нар. гръцка криза, или миграционната криза, или пандемията сега


Бойко Борисов,

премиер


Подробности - тук.

Борисов на живо в първи коментар след изборите


Слави Трифонов е на втора позиция, ВМРО остава на ръба

Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

© Дневник

"Има такъв народ" на Слави Трифонов изпреварва БСП и е на втора позиция, а ВМРО остава на ръба на 4-процентната бариера за влизане в парламента - това сочат данните на социологическите агенции "Алфа Рисърч" и "Галъп" при паралелното преброяване на гласовете. Резултатът на "Демократична България" леко спада в сравнение с този от екзит пола.


Парламентът все така се очертава от седем политически играчи, а съставянето на мнозинство, което да е в състояние да излъчи правителство - все по трудно.


Данните на "Галъп" четете - тук.


Данните на "Алфа Рисърч" - тук

"Нашият прочит на изборните резултати гласи, че българските избиратели гласуваха за промяна", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.


Въпреки анонса, че партията няма да коментира, докато не излязат официални резултати, Карадайъ и ръководството на ДПС все пак излязоха пред медиите. Той обаче не даде нито един конкретен отговор за възможностите за съставяне на ново парламентарно мнозинство и управление и повтори многократно, че всякакви варианти могат да се обсъждат едва след окончателните резултати, а дотогава всичко е "анализиране на анализаторите".

Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че ще бъде един от хората, които ще поискат пряка отговорност от Корнелия Нинова и от ръководството на БСП след резултата от днешния вот, съобщава БНР.


"Аз ще бъда един от хората, който ще поиска пряка отговорност на Корнелия Нинова и на ръководството. И се надявам, те да имат достатъчно мъдрост да подадат оставки", Владимиров. "Когато ти си в идейна безпътица, когато си в организационна катастрофа, когато се опитваш силово да налагаш на структурите и листите, и мненията, и позициите, резултатът е точно такъв какъвто е в момента", добави той.


"Корнелия Нинова не можа да разбере БСП каква партия е. Това не е еднолична фирма, такава каквато тя си я представя. Тя много иска да изглежда като Бойко Борисов, това и друг път съм го казвал. Само че Бойко Борисов си направи партия и там може да прави каквото си поиска. БСП не е такъв тип партия, и този лидер така и не разбра какъв тип партия е БСП. Тук водещ е диалогът, вътрешнопартийната демокрация, трябва да се уважават структурите, да се уважават органите на партията. Ето модела, когато сме лидерска партия – трето място, уникална катастрофа, и то когато си бил в опозиция, а не като си бил в управлението, защото управлението винаги тежи, всяко управление носи негатив. Да си бил в опозиция и да направиш този резултат, какъвто е в момента, каза още Владимиров.

И още един от шаржовете на Валдес Радев:


Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

ГЕРБ отказа коментари и напомни, че нови избори ще са скъпи

ГЕРБ също няма да има изявление за резултатите от изборите и възможните конфигурации на бъдещата изпълнителна власт. Единственият коментар от управляващата партия дойде от Любен Дилов от движение "Гергьовден", който е водач на листата на ГЕРБ в Бургас, без да е член на партията.


Той беше изпратен при чакащите пред централата на партията журналисти, за да съобщи, че засега данните са предварителни и не може да се очаква да се говори на тяхна база. В отговор на въпросите многократно повтори, че не може да говори за бъдещи коалиции.


Дилов повтори тезата лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов от днес - че изборите са били много скъпи. За разлика от Борисов, който при гласуването си обясни, че "не е смятал" колко пари са дадени, той уточни сума - 150 млн. лв., и напомни, че евентуални нови избори заради невъзможност да се излъчи правителство, ще струват пак толкова. "Отделно имаме и президентски избори. Да си дадем сметка за това можем ли да похарчим 350 млн. в рамките на тази година, когато имаме да се възстановяваме след COVID кризата. Това е най-важният въпрос. Това е оферта към разум", заяви Дилов. В края на изказването си той призова журналистите да отидат да пият чай.


Васил Божков ще иска обявяване на вота за недействителен

Близо два часа след края на изборния ден в България бизнесменът и кандидат за народен представител Васил Божков благодари на подкрепилите партията му "Българско лято" (участвала на вота с регистрацията на БНО) и обяви, че резултатите са манипулирани.


Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

© Цветелина Белутова, Капитал


"Благодаря на всички гласували за нас. Гласовете ви бяха откраднати. Не ни споменават, защото ги е страх единствено от нас. Не признаваме тези манипулации. Ще се борим докрай да спрем лъжата. Ще искаме обявяване на изборите за недействителни", написа Божков в профила си във "Фейсбук".


Според предварителните данни на социологическите агенции от екзит пол БНО няма да излъчи депутати в следващия парламент.

Поглед към изборните резултати от Валдес Радев, който придоби популярност с шаржовете си в социалните мрежи. Данните на социологическите агенции на базата на анкети на изхода на изборните секции сочат, че коалицията "Воля - НФСБ" е под 4-процентната бариера за влизане в парламента.


Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

© Дневник

Слави Трифонов няма да говори, изолирал се заради COVID-19

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви в публикация във "Фейсбук", че има симптоми на COVID-19 и си прави изследвания. Трифонов уточнява, че се е самоизолирал и дава да се разбере, че също няма намерение да коментира резултатите от парламентарния вот тази нощ. Партията му завърши изборния ден в челната тройка на най-високите резултати, като данните от екзит пол на различните агенции им дават разлика между 1 и 2 % с БСП. Според "Алфа рисърч" тя е на трето място, а според "Галъп" - на второ.


" Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна", заявява Трифонов.


И ДПС отказва да коментира резултатите тази нощ

След БСП, и ДПС обяви, че няма да коментира изборните резултати и възможностите за съставяне на ново управление тази вечер.


"За ДПС това бяха много важни избори. Направихме реална кампания в нереална обстановка. Очакваме окончателните резултати, за да кажем дали сме доволни, или не", каза пред Би Ти Ви зам.-председателят на движението Хасан Азис. В качеството си на кмет на Кърджали той обясни ниската избирателна активност в града - малко над 27%, с пандемията и липсата на дразнител.

Протест пред централата на ГЕРБ в очакване на първите коментари

Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

© Цветелина Белутова, Капитал

Група от 50-тина протестиращи срещу досегашното управление се е събрала пред централата на ГЕРБ. Те скандират "Долу ГЕРБ" и "Борисов - позор, съд и затвор".


Очаква се в централата политическата формация, която е с най-голям резултат на днешните избори, но недостатъчен за мнозинство, по-късно да има брифинг, на който ръководството на формацията да коментира резултата от вота. Не се съобщава засега дали ще присъства лидерът и премиер Бойко Борисов.


Вижте кадри от протеста:


БСП отказа да коментира резултатите, прави паралелно преброяване

Георги Свиленски

© Георги Кожухаров

Георги Свиленски

БСП няма да коментира представянето на партията според данните от екзит половете, обяви пред журналисти Георги Свиленски, шеф на предизборния щаб на партията. Той съобщи, че партията прави "пълно паралелно преброяване" във всички секции в страната и изрази надежда, че резултатите от него ще съвпаднат с тези, които ще обяви Централна избирателна комисия.

Заявяваните досега коалиции стигат за една трета от гласовете в парламента

Прогнозните мандати на партиите, които са заявявали някаква степен на готовност да се коалират след изборите, са много далеч от парламентарно мнозинство, коментира пред БНТ социологът Боряна Димитрова. Тя представи изчисленията за гласовете, които биха имали те:
ГЕРБ и ВМРО (досега в управляваща коалиция) - общо 81 мандата


БСП и ДПС (които вече са управлявали заедно) - общо 78 мандата


"Има такъв народ", "Демократична България" е "Изправи се! Мутри, вън!" - 81 мандата


В отговор на въпрос Димитрова коментира, че дори да се допусне коалиция между БСП, "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри, вън!", те събират 101 гласа, доста далеч от нужните 121 за парламентарно мнозинство.

Степените на близост дават една трета от Народното събрание. Изводът е, че или някой трябва да прескочи границите, или животът на парламента ще е кратък


Боряна Димитрова,

управляващ партньор в социологическата агенция "Алфа рисърч"

Разпределението на мандатите, според "Алфа Рисърч" (графика)


"ГЕРБ загуби, протестният вот спечели". Това гласи първият коментар на лидера на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова след изнесените данни от социологическите агенции от екзитполовете към 19 ч. Тя предупреди Михаил Константинов, директорът "Информационно обслужване (държавната фирма, която обработва протоколите) да "не се опитва да краде гласове, както е било досега". Подробности четете тук.

Резултатите от изборите, които виждаме, трудно могат да доведат до там, че да се подреди една по-добра България, коментира пред Би Ти Ви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов. Според него все пак резултатите могат да доведат до това Борисов да загуби властта.
"Българите се освободиха от страха от тази машина и ще има вълни на промяна. Хората гласуваха въпреки хаоса и мачкането", допълни той.

По думите му основните изводи са, че БСП губи централно място, а ДПС не може да определя царете зад кулисите. Христо Иванов е на мнение, че ако този парламент "изгасне като намокрен фас", това не е непременно лоша новина, защото промяната на политическата система минава през няколко избори. Какво още каза Христо Иванов - тук

Каракачанов заговори за широко коалиционно правителство

Има два сценария след тези избори и те зависят от поведението на лидерите на партиите, които влизат в парламента, каза пред Би Ти Ви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. "Ако надделее политическият егоизъм и продължи предизборната кампания, няма да видим нищо различно от това, което виждаме последните 30 години", каза той.


Каракачанов допълни, че ако напред излезе здравият разум и грижата на хората, може да се стигне до "едно широко коалиционно правителство", като за целта е достатъчно да се постигне съгласие по 4-5 теми - кризата с коронавируса, икономическата криза, доходите, "циганизацията" и т.н.

Оспорвана надпревара за втората позиция

ГЕРБ очаквано спечели най-много гласове на парламентарния вот, макар и малко по-малко от прогнозите по време на предизборната кампания. Голямата интрига на нощта се очертава надпреварата между БСП и "Има такъв народ" на Слави Трифонов, на които различните агенции, на базата на екзит пол, дават разлика между 1 и 2%. Според "Алфа Рисърч" социалистите запазват втората си позиция, макар и с минимална преднина. По данни на "Галъп" Трифонов е втори.


Първите прогнозни резултати четете тук

Активност на парламентарни избори за последните 20 г.

Засега официално обявената от Централната избирателна комисия избирателна активност към 17 ч. е 40.18 %. Тя е близка до активността на миналите избори, която по същото време беше 42.74%. Посочените от комисията данни означават, че до урните към този момент са отишли около 2.7 млн. избиратели.


Ето каква е била активността на парламентарните избори от 2001 г. досега


Коментари на резултатите и прогнози за бъдещото управление на България можете да следите в изборното студио на "Дневник":


Първите прогнозни резултати от изборите се очаква да бъдат обявени около 20 ч., когато по закон приключва изборният ден в България. При опашки пред секциите на места той може да бъде удължен, но с не повече от час.


В чужбина гласуването се очаква да продължи до 6 ч. сутринта на 5 април, като последни ще гласуват българите в американските щати Калифорния, Аризона и Невада.


Първи официални данни - макар и неокончателни, Централната избирателна комисия започва да публикува през нощта, а в понеделник сутрин картината на гласуването е сравнително ясна. Тази година преброителят на изборите - държавната фирма "Информационно обслужване" първоначално предупреди, че може да има забавяне при преброяването на гласовете заради сложните секционни протоколи, но впоследствие съобщи, че ще успее да се справи в срок, назначавайки повече хора за обработване на данните.


По закон


крайният срок за обявяване на окончателните резултати


от изборите и разпределението на мандатите в 45-ото Народно събрание е 8 април, а за имената на депутатите - 11 април.


Изборната нощ: Патова ситуация в новия парламент, Борисов поиска да остане на власт с експертен кабинет

© Юлия Лазарова

България избира депутати в трудна и необичайна ситуация - на пандемия. Вотът протече при спазване на невиждани досега при гласуване предпазни мерки срещу заразата от коронавирус, а прогнозата на социолозите беше, че COVID-19 може да се окаже ключов играч, ако страхът от зараза повлияе сериозно върху избирателната активност и оттам - върху резултатите.


От вота зависи дали управляващата партия ще продължи да доминира във властта след повече от десет години в нея, или ще има промяна на политическия модел.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (416)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1507 Неутрално

  Учиндолския бил втори.

 2. 2 Профил на Cv St
  Cv St
  Рейтинг: 71 Неутрално

  1 Герб 2 ИТН 3 Бсп 4 ДПС 5 ДБ 6 ВМРО 7 Изправи се .

 3. 3 Профил на ygo11542256
  ygo11542256
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Според мен реалните резултати от изборите ще са доста по-различни от екзит половете. Те не включват гласовете от чужбина, особено от Турция, не включват вероятно и купеният и контролирания вот. Пък и самата шефка на Алфа рисърч каза че масово хората бягали от социолозите. Така че, очаквам изненади, вероятно неприятни за някои.

 4. 4 Профил на tapat0p
  tapat0p
  Рейтинг: 368 Неутрално

  Не очаквах БСП и ИТН да са с такива близки резултати.

 5. 5 Профил на tapat0p
  tapat0p
  Рейтинг: 368 Неутрално

  Не очаквах БСП и ИТН да са с такива близки резултати.

 6. 6 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  Честит ни Тошко. И плоските вицове

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 7. 7 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 2388 Неутрално

  Бошо е новият Тошо !!!!!

 8. 8 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1197 Неутрално

  Очертава се конфигурация от три пръста.
  На есен с прсен за нови избори.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 9. 9 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 751 Неутрално

  До коментар [#6] от "дерибеев":


  Честит ни Тошко. И плоските вицове
  —цитат от коментар 6 на дерибеев


  Те на Тошко вицовете няма да се подострят ....но не очаквах толкова много плосък електорат....или пък има развързана кесия за нов цар-чалгар.....

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 386 Неутрално

  До коментар [#8] от "deepblue":

  На вождът му е важно да се крепи на власт максимално дълго. Всичко друго няма значение.

 12. 12 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#9] от "KRAFTWERK":

  Най вероятно, иначе няма здрав разум който да приеме, че има такъв ... народ

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 13. 13 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2359 Неутрално
 14. 14 Профил на ygo11542256
  ygo11542256
  Рейтинг: 640 Неутрално

  До коментар [#9] от "KRAFTWERK":

  На Слави повечето депутати ще бъдат накупени според мен.

 15. 15 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Лошо представяне на БСП.Много добро ИТН и ДБ.Останалите се представиха според очакваното.Също мисля ,че екзитполовете ще се разминат с поне 2-3%.Много е важно да видим агент Иван дали ще влезе.Засега се очертава Герб с около 80 места и никакъв шанс за управление ако ИТН и ДБ останат твърди

 16. 16 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 122 Неутрално

  Не очаквах БСП и ИТН да са с такива близки резултати.
  —цитат от коментар 5 на evf54378219


  Призовавам г-жата да не се подава на провокациите и да не отстъпва шефския си пост! Надеждата на България за изринване на червените е в нея!

 17. 17 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Лошо представяне на БСП.Много добро ИТН и ДБ.Останалите се представиха според очакваното.Също мисля ,че екзитполовете ще се разминат с поне 2-3%.Много е важно да видим агент Иван дали ще влезе.Засега се очертава Герб с около 80 места и никакъв шанс за управление ако ИТН и ДБ останат твърди

 18. 18 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Неутрално


  Според БНТ 1 "Демократична България" има двуцифрен резултат - 10,4%. Без гласовете от чужбина. По непотвърдени данни води на ГЕРБ в София!

  А някои се скъсаха да пишат за "трипроцентните жълтопаважници"!

  Къде сте бе, пиленца шарени?

 19. 19 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Неутрално


  Според БНТ 1 "Демократична България" има двуцифрен резултат - 10,4%. Без гласовете от чужбина. По непотвърдени данни води на ГЕРБ в София!

  А някои се скъсаха да пишат за "трипроцентните жълтопаважници"!

  Къде сте бе, пиленца шарени?

 20. 20 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Неутрално


  Според БНТ 1 "Демократична България" има двуцифрен резултат - 10,4%. Без гласовете от чужбина. По непотвърдени данни води на ГЕРБ в София!

  А някои се скъсаха да пишат за "трипроцентните жълтопаважници"!

  Къде сте бе, пиленца шарени?

 21. 21 Профил на fes18649563
  fes18649563
  Рейтинг: 22 Неутрално

  БСП е най-ощетена, защото голема част от гласоподавателите ѝ попадат в рисковите групи и много от тях са предпочели да запазят живота и здравето си, вместо да се редят по секциите. За разлика от чиновническо-милиционерския и цигански електорат на Групировка за Епохално Разграбване на България, който освен другото е получил и от "елитните" ваксини само за избрани ...

 22. 22 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  Абе и такива народи има. . .

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 23. 23 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  Абе и такива народи има. . .

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 24. 24 Профил на lynyrds
  lynyrds
  Рейтинг: 365 Неутрално

  И най -големите глупаци вече не гласуват за БСП

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4816 Любопитно

  Ако се окаже, че Слави е втората политическа сила в Бг, това ще бъде много показателно за манталитета на цялата държава. Единственото което е важно е чалгата и кръчмите.... И Бг иска да е пълноправен член в ЕС??? Интересно какви ще бъдат коментарите в Германия ако това се случи. Комбинация между пожарникар, чалгар и агент на ДС......голямо бъдеще се очертава.......

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 27. 27 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1081 Весело

  Особено ми е интересен отговорът на ей тоз въпрос: Откъде се взеха процентите на Слави Трифонов? При намаляващата активност и запазените им резултати, очевидно не от Хунтата и Полумесеца. Христо Иванов и той засмука отнейде едни допълнителни 7%. Маята и тя се изхитри с 5% от нищото. Дотук имаме 30% променен вот от миналите избори насам. Ех, Корнелийо, Корнелийо...

 28. 28 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  Какъв е извода? Печелят, които не участват в тв дебати

 29. 29 Профил на drumeff
  drumeff
  Рейтинг: 36 Неутрално

  къде ги гледате тия проценти?

 30. 30 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 122 Неутрално

  Впечатляващи резултати на новите "спасители" на нацията Слави и Христю! Ако и последния да се ползва с много по-малко доверие! Но явно чалга музиката има по-добра почва от чалга политиката....

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 837 Неутрално

  Да звънят на проф Константинов той ще им разкаже и крайните резултати. Още вчера да бяха му звънбали а нужда си губят времето.

 33. 33 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 925 Неутрално

  Крайно време за официална коалиция ГЕРБДПС. С гласовете от търкей ще съберат достатъчно.

 34. 34 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2129 Неутрално

  Според БНТ 1 "Демократична България" има двуцифрен резултат - 10,4%. Без гласовете от чужбина. По непотвърдени данни води на ГЕРБ в София! А някои се скъсаха да пишат за "трипроцентните жълтопаважници"! Къде сте бе, пиленца шарени?
  —цитат от коментар 18 на Един препатил


  Е стига такива манипулацийки де, БНТ 1 не са обявявали никакви проценти още.

 35. 35 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1150 Неутрално

  До коментар [#18] от "Един препатил": Няма да ги видиш скоро,ако се появят ще бъдат с нови никове! Винаги съм се отнасял иронично към тях!)))) А гласовете от чужбина не са броени,особено тук в Щатите сега се отива към урните! 3/4 няма да са за гербиджа! Мога да кажа,честито на ДБ,единствените без бивши агенти на ДС в листите!

 36. 36 Профил на d04
  d04
  Рейтинг: 173 Неутрално

  Има такъв народ, без да са участвали на един предизборен дебат, отиват към втора политическа сила. Явно ни е такъв "материала". "Материал", който гласува не за политика, а за лице. "Материал", който гласува за този спасител на нацията.
  Корнелия да го мисли. Скоро сигурно ще бъде редови член.

 37. 37 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2437 Неутрално

  Ужас. Да изберат Слави. Човек дето ходи на работа всеки ден и може да каже откъде са му парите. Какъв пример даваме на младите.

 38. 38 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3868 Неутрално

  Важното е,че изборната активност не е толкова ниска в тази пандемична обстановка.

 39. 39 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  До коментар [#34] от "nema_labavo":

  ДБ особено след преброяване в чужбина ще има над 10%. Може даже да изпреварят ДПС въпреки, че и те доста взимат в чужбина.

 40. 40 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Има шанс досега извънпарламентарните да съставят правителство.Ще имат около 30% и ще са с най-много депутати и с това слабо Бсп ще могат да ги натиснат да ги подкрепят за правителсво с цел смазване на гербавите

 41. 41 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2437 Неутрално

  До коментар [#30] от "Корабов-30%, 4-и мандат":

  Чалга ама от професори в консерваторията.

 42. 42 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1785 Неутрално

  Моите наблюдения за процента на градската десница откакто ГЕРБ е на власт са, че преди изборите винаги имат много нисък процент, по време на изборния ден процентът се вдига, а когато Мишо Константинов започне да джурка резултатите, процентът пак пада.

 43. 43 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  Най-доброто е, че копейкаджийските партийки на ония от "Възраждане" и другаря "Малинов" събраха скромни гласове. Друг е въпросът, че след като анализират резултатите, при евентуална коалиция, могат и да влязат. Естествено, ще скубят пари от нас, ако минат 1%, както се очертава. Черепът и той се наигра и стана за смях.
  Иначе, сериозна победа за "ДБ", а резултатът на феномена "Славиту" предстои да бъде анализиран от анализаторите по тв студиата. А колкото до ГЕРБ, това си е изборна победа, откъдето и да я погледнеш.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 44. 44 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2204 Неутрално

  До коментар [#26] от "padrino":

  Т.нар. манталитет на ЕС го усетихме яко през последните няколко години. Така че, ако Слави има изненадващо висок %, показва само, че българинът иска автентичност.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 45. 45 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  Мангъра и мангъровци не можаха да помогнат на другарите от "АБВ"

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 46. 46 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Евлампи сигурно си разплита чорапите. Аманда нейна много обича да се гаври с него, особено ако любимите му ченгенца от МВРО не влязат.

 47. 47 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  До коментар [#43] от "hamiltonf":

  Може да е победа, обаче джипката няма да е доволен, щото на мен ми прилича на служебен кабинет и три месеца вадене на кирливи ризи после.

 48. 48 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2129 Неутрално

  До коментар [#39] от "Doge":

  Нямам никакви претенции за процентите на ДБ, а че БНТ 1 не са казвали никакви резултати, докато не беше възможно.

 49. 49 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1197 Неутрално

  Честити нови избори.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 50. 50 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1081 Весело

  Честити нови избори.
  —цитат от коментар 49 на deepblue


  ГЕРБ+Слави+ВМРО = 122 стола.

 51. 51 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  До коментар [#47] от "Doge":

  Дано не управляват, с тази шарена картинка, в парламента ще е много шумно, и нищо вече няма да е така безметежно.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 52. 52 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  Ще клекне ли Слави-ту на Герб, това е въпроса...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 53. 53 Профил на fes18649563
  fes18649563
  Рейтинг: 22 Неутрално

  Ако се окаже, че Слави е втората политическа сила в Бг, това ще бъде много показателно за манталитета на цялата държава. Единственото което е важно е чалгата и кръчмите....
  —цитат от коментар 26 на padrino

  Тотални глупости, неадекватни. Никой не свързва Слави с музиката или заведенията, той е ТВ-водещ, не певец. Кое е по-добро или лошо е отделен въпрос, просто факт. Чисто сте изкуфели по тия форуми.

 54. 54 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3138 Неутрално

  Радвайте на Трифонов и след това чакайте да се повтори като Бареков. Чалгаджийска България.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 55. 55 Профил на fes18649563
  fes18649563
  Рейтинг: 22 Неутрално

  Особено ми е интересен отговорът на ей тоз въпрос: Откъде се взеха процентите на Слави Трифонов? При намаляващата активност и запазените им резултати, очевидно не от Хунтата и Полумесеца. Христо Иванов и той засмука отнейде едни допълнителни 7%. Маята и тя се изхитри с 5% от нищото. Дотук имаме 30% променен вот от миналите избори насам. Ех, Корнелийо, Корнелийо...
  —цитат от коментар 27 на Араламбене му е майката

  Какво странно има, пандемията свали драстично активността сред редовно гласуващите, особено пенсионерите, а Слави и Мая успяха да дръпнат протестния вот и системно негласуващите. Като теглиш чертата общата активност е горе-долу същата, но разгледано в детайли нещата са различни.
  Колкото до ДБ-тата, те и през 2017-та получиха пак толко проценти, но разпилени между неколко партии.

 56. 56 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1081 Неутрално

  До коментар [#55] от "fes18649563":

  Вярно бе, не се сетих за досега негласували.

 57. 57 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Каквито и да са резултатите, нали знаете, всеки народ си заслужава избраните депутати!

 58. 58 Профил на georgi nikolov
  georgi nikolov
  Рейтинг: 621 Неутрално

  Фърлихме с булката по обед в Монпелие бюлетина №11. До него момент имаше над 200 гласували. На президентските избори в 2016 си дадох гласа в Париж където Трайчо Трайков спечели категорично. И в цяла Франция също. Сега хората са с "пъти, пъти" , туй по Буци мотивирани и няма как след като главната причина да не са в БГ е простака-еднокнижник да го подкрепят "дистанционно".

 59. 59 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#43] от "hamiltonf":

  А колкото до ГЕРБ, това си е изборна победа, откъдето и да я погледнеш.
  _________________________________________________
  Победа на хартия.Ще е победа за тях ако успеят да направят правителство.Ако има служебен кабинет ще изкарват бакии на гербавите,медиите няма да са превзети от гербавите министри и резултата им ще пада.В най -трудно положение сега са Герб и Бсп

 60. 60 Профил на Forest
  Forest
  Рейтинг: 1376 Неутрално

  най-много 3.2 милиона гласа (и то с тези от чужбина) - антирекорд. причините епидемията + изкуствено предизвикания пик на третата вълна и лошото време.
  интересно колко ще бъдат невалидните гласове този път. миналият път бяха цели 170,000.

  Истината ни прави свободни.
 61. 61 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 1238 Неутрално

  Избирателната активност през 2005 и 2021 е равна при сходен брой гласували. Това значи ли, че през последните 15 години на имащите право на глас не са намалели и България няма отрицателен прираст?

 62. 62 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 386 Неутрално

  Надявам се шкембе-войвода да изпадне от сметките след реалното преброяване на гласовете.

 63. 63 Профил на Lazar Petrov
  Lazar Petrov
  Рейтинг: 609 Неутрално

  ДПС ще добави много, това е сигурно, може и втори да излязат. Тях не ги лови социологията, освен в Турция, имат много гласове и в Германия

 64. 64 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Неутрално

  До коментар [#57] от "Дария Колев":

  Народът ви сервира вряла супа- действайте !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 65. 65 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  А дано!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 66. 66 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1440 Весело

  До коментар [#18] от "Един препатил"

  Какво ще правим без Атанасов?

 67. 67 Профил на Forest
  Forest
  Рейтинг: 1376 Неутрално

  "Каракачанов заговори за широко коалиционно правителство" - Държавна Сигурност ще е сватовникът. принципите ще останат на заден план. криза е все пак...
  така че много големи коалиции са възможни.

  Истината ни прави свободни.
 68. 68 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1081 Неутрално

  Избирателната активност през 2005 и 2021 е равна при сходен брой гласували. Това значи ли, че през последните 15 години на имащите право на глас не са намалели и България няма отрицателен прираст?
  —цитат от коментар 61 на dwr30648311


  Крокодилът е зелен на шарки и динята е зелена на шарки. Следователно имат еднакъв вкус.

  Бих поставил друг въпрос. Добрич - население според НСИ 82 000. Добрич, избиратели според ЦИК - 86 000.

 69. 69 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1988 Неутрално

  До коментар [#6] от "дерибеев":

  Да са Тошко и Славчо с мед да ги нахраниш. Тези хора успяха поради две причини :
  1. Ниво на електората.
  2.Кукловод стоящ зад тях.
  Та искам да кажа страшен е кукловодът. Не знаем кой е и какво цели.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 70. 70 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1898 Неутрално

  До коментар [#12] от "дерибеев":

  има има и само някой, чийто поглед е единствено вперен в софия не допускаше резултата на учиндолския. Да си призная обаче - чак такова нещо не съм очаквал.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Неутрално

  бойко
  Със 70 мандата
  ще затвори
  отвън
  На кабинета
  вратата!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 73. 73 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1988 Неутрално

  До коментар [#22] от "Един вампир броди из Европа":

  ++++++++++++++++++++++++

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 74. 74 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Весело

  "Каракачанов заговори за широко коалиционно правителство"

  Каракачанов запя на Борисов "Обичам те дотук...."

 75. 75 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Неутрално

  До коментар [#69] от "kvasimodo":

  След еднокнижника ти няма дъно.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 76. 76 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4508 Неутрално

  Любопитно е дали Курнелка след поредните изборни загуби ще подаде оставка. До сега тя не е печелила избори. След всички провали и скандали на ГЕРБ, тя отново губи и то с много спрямо компрометираната ГЕРБ.

 77. 77 Профил на GuardianSW
  GuardianSW
  Рейтинг: 325 Неутрално

  До коментар [#50] от "Араламбене му е майката":

  А без ВМРО :)

  “You miss 100 percent of the shots you don’t take.” – Wayne Gretzky
 78. 78 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1081 Неутрално

  До коментар [#76] от "tacheaux":

  Те БСП не са печелили избори от 1994 година.

 79. 79 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1081 Весело

  До коментар [#50] от "Араламбене му е майката":А без ВМРО :)
  —цитат от коментар 77 на GuardianSW


  Май натам отива работата. Е, тогаз вече гласувам за Славчо, че да се свършва.

 80. 80 Профил на Forest
  Forest
  Рейтинг: 1376 Неутрално

  "В отговор на въпрос Димитрова коментира, че дори да се допусне коалиция между БСП, "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри, вън!", те събират 101 гласа, доста далеч от нужните 121 за парламентарно мнозинство."
  да не забравяме корпорацията ДПС (30), те са за всякакви коалиции стига бизнеса им да върви. както и ВМРО. тогава стават повече от 120.
  така или иначе ИТН става незаобиколим фактор.

  Истината ни прави свободни.
 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4508 Неутрално

  Тези избори показаха , че БСП не може да бъде алтернатива на ГЕРБ. Но кукловодите се постараха да заменят БСП с чалгаря, а Слави също не може да бъде алтернатива на ГЕРБ защото практически така една мутра сменя друга мутра. Не трябва да забравяме , че Слави е явен поддръжник на руския резидент Радев. Мая не ми се коментира.
  Мъдрият български народ си избра парламент по-зле конфигуриран от предишния. Ако просъществува , поне ще има реална опозициа в лицето на ДБ.

 84. 84 Профил на Forest
  Forest
  Рейтинг: 1376 Неутрално

  не съм фен на Слави, но изглежда той (или някой който му дърпа конците) ще държи ключа към следващото мнозинство. предполагам той ще е срещу всичко и ще гледа сеир. Шоуто на Слави се мести от телевизията в парламента.

  Истината ни прави свободни.
 85. 85 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7876 Неутрално

  ВМРО да забрави, те са част от едно провалено управление. Те са същите мошеници и калинки.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на tanomano
  tanomano
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Кой бил прав кой прав няма значение. В България 30 годишния преход свърши! Започва началото на нова епоха, която не знаем накъде все още ще тръгне.

 88. 88 Профил на Forest
  Forest
  Рейтинг: 1376 Неутрално

  при толкова фрагментиран парламент ще е необходима тройна коалиция за мнозинство (на 'националното съгласие' за справяне с ковид кризата):
  вариант 1: ГЕРБ + БСП + ДПС/ИТН
  вариант 2: ГЕРБ + ИТН + ДПС
  вариант 3: БСП + ИТН + ДПС + ИС
  всички без ДПС ще загубят много от участие в такава широка коалиция.
  Ако ИТН реши да не участва в комбинации и да предизвика нови избори където да гони първото място, трудно ще има правителство в този парламент.

  Истината ни прави свободни.
 89. 89 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1988 Неутрално

  "Група от 50-тина протестиращи срещу досегашното управление се е събрала пред централата на ГЕРБ."
  Подобни дейности ми напомнят нещо.
  Когато някой от селата не е искал да влиза в ТКЗС пред неговата къща са се събирали с музика и хора като с тормоз са го карали да си смени мнението.
  Много ми е интересно ако всеки почне така да се разправя с политическият си противник докъде ще стигнем. Нито на г-н Иванов, нито на г-н Бабикян ще му бъде приятно да изпита подобни комунистически действия.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 90. 90 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4508 Неутрално

  Ако се окаже, че Слави е втората политическа сила в Бг, това ще бъде много показателно за манталитета на цялата държава. Единственото което е важно е чалгата и кръчмите.... И Бг иска да е пълноправен член в ЕС??? Интересно какви ще бъдат коментарите в Германия ако това се случи. Комбинация между пожарникар, чалгар и агент на ДС......голямо бъдеще се очертава.......
  —цитат от коментар 26 на padrino


  Резултатите от изборите са резил за България. Отново напълнихме парламента с боклуци. Чалгарят е по-зле от така наречените патЕоти. Той не може да бъде алтернатива на ГЕРБ , защото замяната на една мутра с друга не е алтернатива.

 91. 91 Профил на Forest
  Forest
  Рейтинг: 1376 Неутрално

  според мен най-вероятният вариант за ново правителство е -
  БСП (50) + ДПС (30) + 2/3 от ИТН (30) + Изправи Се (10) + 2-3-ма от ВМРО = 121 :-)
  нещо като Орешарски 2.

  Истината ни прави свободни.
 92. 92 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1081 Весело

  Е, айде.
  Аз си легам.
  Че утре на българина му е деня за размисъл.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на David Moyseev
  David Moyseev
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Единственото възможно и почти разумно бъдещо правителство е на коалиция между Борисов, Чалгаря и Агент Иван - партиите им събират 122 депутати минимум и прецакват ДПС и БСП. Бойкикев-Маджото пак приказва глупости и явно ще остане вън от управлението. Другата възможност са нови избори, което в пандемия си е прострелване в крака....

 95. 95 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4226 Весело

  " ДПС отказва да коментира резултатите тази нощ"

  Чакат резултатите от Турция......

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2465 Неутрално

  1 Герб 2 ИТН 3 Бсп 4 ДПС 5 ДБ 6 ВМРО 7 Изправи се .
  —цитат от коментар 2 на Cv St  С « Демократична България « и ВМРО - не бързай ...
  Влизането на Шкембе Иван е много силно съмнително, а « Демократична България « тепърва ще получи подкрепа от чужбина .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 98. 98 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2465 Неутрално

  Не очаквах БСП и ИТН да са с такива близки резултати.
  —цитат от коментар 5 на evf54378219  А очакваше ли същите толкова близки резултати при « Демократична България « и ДПС ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK