Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".


Най-големият проблем, който имаме като общество, е, че не можем да си представим България различна от тази, в която живеем. Хората са напълно фокусирани в неща като корупция. Но големият проблем на страна като България е, че не е достатъчно просто да бъде по-малко корумпирана, България трябва да бъде различна страна, ако искаме да живеем по-добре в нея".


Това казва политологът Иван Кръстев в интервю за изборното студио на "Дневник", излъчено на 4 април. Разговорът беше един от специалните акценти в предаването и темата "Каква България искаме".


Чуйте във видеото какъв е европейският и глобалният контекст, в който ще се развива политическата ситуация в страната в следващите месеци. Какво се очаква да се случи през есента в Германия, САЩ и Великобритания заради управлението на коронакризата. Как може да има промени в България и за липсата на въображение да си представим бъдещето на страната.


Цялото изборно студио - гледайте тук.
Интервю с консултанта Валентин Михов - тук.
Интервю с режисьора Галин Стоев- тук.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK