"Борисов дава 10 дежурни депутати на Слави" вдъхнови шегаджиите

Кандидатите за "дежурство"

© стоп кадър БТВ

Кандидатите за "дежурство"Избори 2022

Премиерът Бойко Борисов обяви вчера, че ще помогне с "10 депутати, които да подкрепят правителството на Слави". Обещанието, което напомня едно подобно от 2013 г., предизвика масово народното творчество в социалните мрежи.


Най-плодовит по темата беше Самуил Петканов:


"Давам шес депутата, юрган и самовар."
"Имам 15 повтарящи се депутата. Некой да менкаме?"


"Имате надомна работа, която ви мързи да свършите? Следващата седмица ще сменяте зимните гуми? Някой трябва да изчисти мазето от бомбиралото зеле? Ще ви дам 10-20 депутата."


"Предоставям депутати. Нов внос. Тихи, същевременно комуникативни. На партер. С гледка към Витоша. Качваш се и караш. С леки козметични забележки. Цени по договаряне."


"Цвета, душичке, събираш сега още 10 като тебе престижни личности с ярък характер, и отивате при Слави да държите стабилността. Обещал съм му на човека, за да върви България. Е, ше ме питаш от време на време кво-що, особено сега като Шиши не вдига... Айде, много те обичам, да не ми се разсърдиш ся пак. Аз ако те смятах за такава... проста каква беше, даже не помня... немаше да те дам да ме излагаш пред други 'ора."


"Разнасят те в джипка, мачкат те зад вратлето, карат те да се срещаш с бедни хора, ше те бият, ако не излязат платените гласове, все пак те изберат за депутат и Фончо каже: "Тошко, подарявам ви го, ако не се разберете с некой от Мая, Христо и Корнела."


"Шефе, два депутата за вкъщи, единия с всичко, а другия без картофи и с малко люто. И ако може да му бутнеш едно фалафелче."


- Тази опашка за банани ли е?
- Не, пуснали са депутати.


- Я да видим, тъй както съм легнал, мож ли ми даде един депутат. Благодарим! Отде ги взимате вий тези неща?
- Купуваме ги.
- Тъй ли? Браво! Аз обичам депутати.


"Седем депутата и ще си паднала
Седем депутата и ще си легнала
Седем депутата, лягай и брой си сама."

Емилия Милчева:


"Даваме 10-20 депутата да подкрепят правителството" 🙂 ама тоя човек не спря да се предлага, сега и в насипно състояние.Всичко, което трябва да знаете за:
Избори 2022

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK