Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".


Да кажем, че понякога съм си плащал за разни сатирични овъртонове, които са звучали от така наречените ми колажи и мемета. Да, може би понякога, когато имаш едновременно топки и умения по фотошоп, сигурно е малко по-трудно, но не е кой знае какво", така отговаря режисьорът Валдес Радев на въпроса има ли сатирата ограничения в Българи дали той е усетил да е ограничаван.


Политическите колажи и мемета, които той прави във фейсбук, са едни от най-популярните от години. Валдес Радев прие поканата да създаде в изборната вечер ироничния коментар на деня и резултатите с неговия начин на изразяване специално за изборното студио на "Дневник". (Вижте колажите тук.)


Във видеото чуйте защо е започнал да прави колажи, защо Милко Калайджиев е любимият му герой и какво не би иронизирал никога. (Вижте някои от най-добрите колажи на Валдес Радев тук.)


Цялото изборно студио може да гледате тук.
Интервю с режисьора Галин Стоев - тук.
Интервю с политолога Иван Кръстев - тук.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK