На живо

След изборите: ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в парламента (хронология)

След изборите: ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в парламента (хронология)

© Велко АнгеловДПС няма да подкрепи правителство на ГЕРБ или БСП в новия парламент. Движението би подкрепило кабинет на новите партии, но без да влиза в него, уточни на брифинг лидерът на партията Мустафа Карадайъ. "Има такъв народ", "Демократична България", "Изправи се! Мутри, вън!" и ДПС биха имали общо 122 депутати, или с един повече от нужните, за да бъде одобрено евентуално правителство.


Вицепремиерът Томислав Дончев обяви, че няма да внася за приемане от правителството Националния план за възстановяване и устойчивост на България, а ще остави това да стори следващото правителство. Междувременно от ВМРО поискаха касиране на изборите в Турция, заради много нарушения там.


"Дневник" проследи най-важното след парламентарните избори.
Да не се смесват нови избори с промени в конституцията, призова правният съветник на президента

Президентът има важна задача да посредничи за формирането на правителство. Срокът, в който това може да се случи е месец - шест седмици, след началото на процедурата и ако има партия, която ще успее да изпълни мандата. Това заяви пред Би Ти Ви Иванка Иванова, правен съветник на президента Румен Радев. Тя не се ангажира със срок кога биха били следващите парламентарни избори, ако не бъде сформирано ново правителство. "Не може да знаем за какво мечтае президентът", коментира още Иванова на въпроса дали президентът мечтае да формира служебно правителство.
Според Иванова е неуместно да смесват свикването на Велико Народно събрание (ВНС) за конституционните промени с готвенето на предсрочни избори. Според нея през лятото на 2020 година ГЕРБ са внесли проект за промени в Конституцията, който не е изисквал ВНС и е бил откровена подигравка с принципите, които са заложени в действащата Конституция.

Президентът Румен Радев неведнъж е заявявал, че се отнася напълно отговорно към правомощието си да предложи промени в Конституцията, но е подчертавал, че това е изключително важен въпрос и промените в основния закон трябва да са с дългосрочен хоризонт и не бива да се превръщат в залог за нечие политическо оцеляване. Според Иванка Иванова проектът на Радев за нова Конситуция е готов, но не е уместно да бъде представен и обсъждан сега.

Радан Кънев: Мнозина от нас имат естетически проблеми с музиката на г-н Трифонов

На фона на един много сериозен политически успех, симпатизантите, а и не малко активисти и политици на "Демократична България" влизат в остър публичен сблъсък - може ли да участва в кабинет на малцинството на "партиите на протеста", с някаква форма на подкрепа от други партии (разбирай БСП, за ГЕРБ и ДПС и дума не става, слава Богу). Моето мнение е, че този спор е преждевременен и опасен.


Това пише в анализ на актуалната политическа обстановка евродепутатът Радан Кънев в профила си във "Фейсбук".


Посочва, партията на Трифонов не е известно какво ще прави, когато получи мандат, нито какви са плановете му за справяне с редица въпроси, сред които кризата с коронавируса, актуализация на бюджета, помощ за бизнеса и т. н. Посочва, че има доста по-спешни въпроси от изборното законодателство,


Посочва, че темата за мнозинството в Народното събрание (или различни мнозинства по различни теми) е политическа, а не естетическа.


Мнозина от нас имат естетически проблеми с музиката на г-н Трифонов. Но дали имаме далеч по-сериозни политически проблеми с партията му? Дори не знаем...


Радан Кънев,

евродепутат


Посочва, че всички имат мнение по тези въпроси, но в случая е нужно лидерство.


Следващите управляващи ще трябва да внесат плана за възстановяване

Вицепремиерът Томислав Дончев обяви, че няма да внася за приемане от правителството Националния план за възстановяване и устойчивост на България, а ще остави това да стори следващият състав на Министерския съвет. Това се разбра по време на кръгла маса за бъдещето на страната, организирана от коалицията "За зелен рестарт", съобщи БТА.


След изборите: ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в парламента (хронология)

© Юлия Лазарова


Според него няма да има нужда от ревизия на документа, защото крайният срок за подаването му на Европейската комисия (ЕК) е до края на април. Дончев отбеляза, че в момента се работи по версия 3.0, която е в почти пълна степен на техническа готовност с предварителна оценка на въздействието и в голяма степен е съгласувана и договорена с ЕК.

"Аз бих имал законовото основание да внеса предложение на Министерския съвет той да приеме тази версия на плана, след което той да бъде изпратен официално на ЕК. Не съм го направил по една проста причина - не считам, че това е почтено. Това е план, който ще се реализира следващите 5 - 6 години и не е редно едно правителство на края на мандата си да внася плана, макар че той не е правен само от правителството, а в режим на широки обществени консултации", каза вицепремиерът.

Той отбеляза, че ГЕРБ ще остави следващото правителство да направи необходимите редакции или, ако счита за необходимо, да разработи нов план.


"Говорил съм с представители на ЕК, те са в състояние да проявят известно разбиране и да удължат крайния срок, за да може следващото правителство да внесе такъв план, какъвто счита за добре, обяви Дончев.

След изборите: ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в парламента (хронология)

© Юлия Лазарова

ДПС би подкрепило правителство на новите партии в парламента

ДПС няма да подкрепи правителство на ГЕРБ и БСП, каза днес лидерът на партията Мустафа Карадайъ на пресконференция. Движението би подкрепило кабинет на новите партии в парламента, ако той има ясни цели, но дори и в този случай, няма да влезе в него. Сред целите можели да бъдат план за справяне с епидемията от COVID-19, както и такива от Европейския план за възстановяване и устойчивост.


"Има такъв народ", "Демократична България", "Изправи се! Мутри, вън!" и ДПС биха имали 122 депутати или с един повече от нужните, за да бъде одобрено евентуално правителство. "Ако новите партии в парламента не успеят да направят кабинет, ДПС е готово за предсрочни избори", допълни Карадайъ.


ДПС постигна много добър резултат на тези избори, като е единствената партия от последно народно събрание която увеличи своя резултат. Това е мнението на Централното оперативно бюро на движението. "За разлика от ГЕРБ и БСП, загубили 20 и съответно 27 депутата, ДПС ги увеличава с 4", каза лидерът на партията Мустафа Карадйъ. Той допълни, че с гласуването си българите са показали желание за промяна.


Повече подробности четете тук.


След изборите: ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в парламента (хронология)

© Велко Ангелов

Коментарът на ДПС за изборите (на живо)

Симеон Дянков: Рано е да се смята, че това е краят на ГЕРБ

"Рано е да се смята, че това е краят на ГЕРБ", каза днес пред БНР бившият министър на финансите в първия кабинет "Борисов" Симеон Дянков. По думите му ГЕРБ ще продължи да е основен фактор в политиката на България:
"Тя е голяма партия и има големи възможности. ... Интересно е какви политики биха предложили, защото кампанията им беше вяла и без идеи за излизане от Covid кризата и идващата след нея икономическа криза", допълни той.
Бившият министър смята, че последните избори ще се запомнят с почти пълната липса на нови политики. Дянков подчерта, че хората са искали промяна и не е изненада, че в парламента влизат нови партии и нови лица.

Ето кои са депутатите на "Демократична България"

"Демократична България" обяви имената на 27-те депутати, които влизат в 45-ото Народно събрание по региони


1 МИР Благоевград:
Иван Димитров


2 МИР Бургас:
Димитър Найденов


3 МИР Варна:
Стоян Михалев, Стела Николова


4 МИР В. Търново:
Калоян Янков


8 МИР Добрич:
Албена Симеонова


16 МИР Пловдив:
Манол Пейков, Ивайло Старибратов


17 МИР Пловдив област:
Велизар Шаламанов


19 МИР Русе:
Митко Кунчев


21 МИР Сливен:
Димитър Сяров


23 МИР София:
Атанас Атанасов, Антоанета Цонева, Петър Маринов, Надежда Йорданова, Георги Ганев, Иван Велов


24 МИР София:
Владислав Панев, Ивайло Мирчев, Мартин Димитров, Цецка Бачкова


25 МИР София:
Христо Иванов, Борислав Сандов, Бонка Василева


26 МИР София област:
Александър Симидчиев


27 МИР Стара Загора:
Атанас Славов


29 МИР Хасково:
Катя Панева

ДПС с първи официален коментар за изборите

Ръководството на ДПС ще даде първо изявление след изборната нощ днес в 15 часа в централата на партията. В неделя вечерта лидерът Мустафа Карадайъ обяви, че техният коментар ще дойде след като станат ясни официалните резултати. "Дневник" ще излъчва на живо пресконференцията на ДПС.


След изборите: ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в парламента (хронология)

© Велко Ангелов

Общественият съвет към ЦИК иска проверка на машинното гласуване във Велико Търново

Общественият съвет към ЦИК поиска от главния прокурор да извърши проверка за проблема с машинното гласуване във Велико Търново, съобщи председателят на съвета Росица Матева пред БНР. Искането е да се установи как в устройствата за машинно гласуване са въведени различни данни за кандидатската листа на "Демократична България".


"Според нас има възможност и да е извършено престъпление при въвеждането на тези данни. От наблюдатели, които са били изпратени от част от организациите от Обществения съвет, имаме информация, че всъщност е имало разместване в листата и на интернет страницата на Районната избирателна комисия, въпреки че там няма данни за взето решение за промяна в листата, така както е регистрирана на 2 март", каза Матева.

Коментарът на ВМРО на изборните резултати

ВМРО иска отмяна на резултатите от секциите в Турция

ВМРО оспорва законността на изборите за парламент в България в секциите на територията на Република Турция, каза зам.-лидерът на организацията Ангел Джамбазки. До Министерски съвет, прокуратурата, председателите на ВАС и ВКС, и Народното събрание е изпратено писмо с настояване те да отправят искане за касиране на изборите в Турция към Конституционния съд. Джамбазки добави, че най-честите нарушения са разговори на език, различен от българския, незаконна агитация от членовете на секционните избирателни комисии, нарушаване на правилата на броене и т.н.
скрийншот

скрийншот


Той каза, че касиране на изборите в Турция няма да облагодетелства ВМРО, но може да доведе до това, че Демократична България да има по-висок резултат от ДПС. В Турция имаше 35 секции на тези избори, а над 89% от гласовете бяха за ДПС.


Джамбазки каза, че ВМРО признава изборния резултат и приема оценката на избирателите. "Ротацията в политика е нещо нормално. Партиите, които изразяваха желанията и волята на протеста, са представени, и те трябва да имат възможност да реализират своя мандат. Интересът на българските граждани изисква да има стабилно и ползотворно управление", допълни той.

Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи

ГЕРБ и Бойко Борисов имат свои групички хора във всички партии, които вкараха депутати в парламента, както и в тези, които не влязоха, каза днес пред БНТ лидерът на "Движение 21", част от коалицията "Изправи се! Мутри, вън!" Татяна Дончева. Коментарът и беше по повод вчерашно изказване на Николай Хаджигенов, предизвикало остра реакция.
След изборите: ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в парламента (хронология)

© Дневник


Адвокатът, част от Отровното трио, каза, че е готов да се жертва за министър. "В нашата парламентарна група познавам още 4-5 души, които са готови да се жертват да министри. В другите групи има 40-50 човека", допълни Дончева. Тя припомни на колегите си един съвет на бившия премиер Симеон Кобургготски към неговите министри - "Бъдете господари на мълчанието".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (260)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Инженер Раул Викторов
  Инженер Раул Викторов
  Рейтинг: 544 Неутрално

  А, не бе!
  То най лесно "Против, въздържали се? НЯМА!"

 2. 2 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 4343 Весело

  Поразяващата уста защо вчера не следва своя съвет да бъдем господари на мълчанието си?

 3. 3 Профил на Инженер Раул Викторов
  Инженер Раул Викторов
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Жалка картинка е тая снимка....

 4. 4 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Весело

  " Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи"


  А вие къде сте били, когато той ви е " слагал" тия " свои хора" във вашите парламентарни групи ?😂

 5. 5 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 93 Неутрално

  Жалка картинка е тая снимка....
  —цитат от коментар 3 на Инженер Раул Викторов


  Що ве - боркините срещу Mafiqta 🤣🤣🤣. Чудно ми е членовете на ДСБ как ли ще реагират когато ДБ открито се прегърнат с горните и БСП

 6. 6 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 93 Неутрално

  Ама и Хаджигенов изби рибата с тва - ще се жертвам да стана министър, както се казва, неприятно е, ама някой трябва да го свърше🤣🤣🤣. И от тия хора ние ще чакаме промяна.

 7. 7 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 998 Неутрално

  Феноменът зелен - червен флумастер няма да бъде избегнат. Някои хора си мечтаят да бъдат министри, та макар и за няколко месеца.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1240 Неутрално

  Враговете с партиен билет?

 10. 10 Профил на Cacafuego
  Cacafuego
  Рейтинг: 695 Неутрално

  Помните стария виц за двете писма, които Хрушчов оставил на Брежнев - в първото пишело "Обвини за всичко мен!", а във второто "Седни да напишеш две писма".
  Тея изгърмяха първото писмо още преди да седнат на депутатските банки.

  Едно съобщение е новина, само ако някой не иска то да бъде публикувано. Всичко останало е реклама!
 11. 11 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3079 Весело

  "Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи."
  *
  Добре, той е сложил, а вие защо не ги махнахте?
  Или ви е опрял пистолет до главите?

 12. 12 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 757 Неутрално

  " Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи"А вие къде сте били, когато той ви е " слагал" тия " свои хора" във вашите парламентарни групи ?😂
  —цитат от коментар 4 на samoedin


  Което не става с пари, става с много пари. Особено когато не е необходимо да се осчетоводяват черна каса, а Боко ги има страшно много.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 14. 14 Профил на gun
  gun
  Рейтинг: 499 Неутрално

  Не съм му адвокат на Хаджигенов (той сам си е такъв:), но той вчера каза това, което твърдя и аз: че е важно да се направи правителство, за да се разгради Герб. И че ако някой - БСП или ДПС - подкрепи това правителство - ок. Защото първо без подкрепа (а не коалиция) от БСП няма как да има мнозинство и второ: наистина как ще спреш някой да те подкрепи? Това каза Хаджигенов, а интерпретациите са неверни и глупави. Не мога да разбера двете кокошки защо се разкрякаха. Въобще добре е всички да замълчат и да почнат да говорят помежду си, да проявят отговорност и да се опитат да сформират правителство - да, без подкрепа на БСП математически няма как - това не значи коалиция, приятели членове на ДБ (аз съм само симпатизант). Пък ако не могат - нови избори, то е ясно.

  За свободата на словото - форумът да е без регистрация!
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 863 Неутрално

  Съвсем спокойно вече бившата извънпарламентарна опозиция може да започне предизборната си кампания за предстоящите извънредни избори. Сега е далеч по-лесно като са в парламента, освен внасянето на промени в някои основни закони, те като депутати може да изискват и да вадят на бял свят на гербидаж бакиите.
  - така например отказа на Ангелов да осигури ваксини, тук е силата на Дончева като адвокат да напише перфектна жалба до прокуратурата и тоя да го почнат.

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 18. 18 Профил на dkr25684115
  dkr25684115
  Рейтинг: 16 Весело
 19. 19 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Утре да не се окаже че и кукловодите ви са едни и същи

 20. 20 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1806 Неутрално

  Ясно, че Борисов е виновен за всичко. И така ще се оправдавате за дивотиите си. То не е само да пикаеш по дуварите, протестирайки.

 21. 21 Профил на julesta
  julesta
  Рейтинг: 521 Неутрално
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Manol Nedyalkov
  Manol Nedyalkov
  Рейтинг: 633 Неутрално

  3.40 % недействителни гласа на база хартиени бюлетини и 2.60 % - на база всички гласували. Може и по-добре.

 24. 24 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2453 Весело

  Меракът е последното убежище на пост.ком. партията.....

 25. 25 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 863 Неутрално

  До коментар [#20] от "stedim":

  То ние и сега я виждаме вината на ББ, ама тия вече като извадят и ударят документите на масата дано и вие прогледнете.

 26. 26 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2966 Неутрално

  По делата ще ги познаем..
  Неминуемо е това, нали и от ИТН една дама отпадна безславно.
  В реда на нещата са тези неща, не са прецедент и няма да последните.

  Любовта ще спаси света!!!
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 28. 28 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  Борисов има хора(метастази) в цялата държава и общество, със сигурност има и сред своите политически опоненти.
  Затова всички трябва да са твърдо срещу Борисов.
  Колокото и хора да има, къето и да са, те не могат да са повече от мнозинството, което го мрази и ненавижда.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 29. 29 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1751 Неутрално

  Тези двете ли ще оправят България?

  ДБ=БКП
 30. 30 Профил на sebulba
  sebulba
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Татяна и Мая, поредните цаци, които се вживяват като китове. Съжалявам че гласувах за тях.

 31. 31 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Неутрално

  До коментар [#12] от "historama":

  " Което не става с пари, става с много пари. Особено когато не е необходимо да се осчетоводяват черна каса, а Боко ги има страшно много."

  Разбирам, съгласен, но ти като 14 човека не може да предложиш, които да не се купуват с много пари, каква алтернатива си на корумпираното статукво ? При това единия уж от отровното трио, дето правеше народни възстания.........

 32. 32 Профил на wqc45512416
  wqc45512416
  Рейтинг: 261 Неутрално

  Да ги бяхте изчистили преди това, аман от такива псевдопартии. Поне сега разбирам принципната и засега правилна позиция на ДБ.

 33. 33 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  Отвратителна е Дончева, но е права. Умна е и е наясно с нещата

 34. 34 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3155 Неутрално

  Както и всеки знаков подсъдим (без значение дали е оправдан) си има свои хора в партиите на "протеста". Та дали не ги приехте заради спонсорството им?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 35. 35 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1865 Весело

  "Добър ден"!
  "Добре дошли в реалността"!!!!
  Адвокатката на "мулти" и вносителката на поправката "ванко 1" определено ги разбира тези неща...!!!

 36. 36 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Ами то от Мая Манолова по-негов човек надали има.

 37. 37 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  До коментар [#8] от "nij50393132":

  Че може ..може НО все пак...не трябва да забравяме - става дума за адвокатката на Мултигруп (и до нея адвокатката на Галеви) това трябва да ни подсказва с какви хора си имаме работа и какво можем да очакваме от тях. Скачат на Бойко, защото измести техните олигарси, не заради народа и демокрацията

 38. 38 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1865 Весело

  До коментар [#3] от "Инженер Раул Викторов":

  По-жалка от снимката е само действителността и перспективата пред Отечеството с тези к...и и подобията им!!!

 39. 39 Профил на irobot
  irobot
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Общ фронт срещу ГЕРБ е най-наложителното на първи етап, колкото и разнородни да са идеологиите и избирателите на отделните опозиционни партии. В противен случай връщат Борисов на бял кон като стожер на стабилността. Идеята е да се проведе дегерберизация след която да има нови избори където вече битката да е на идейна основа и да няма контролиран вот.

 40. 40 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1775 Неутрално

  Тъжни тревненски прозрения от тихата спалня

  Ами Ванко имаше човек в парламента...и се оправи

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 41. 41 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3140 Любопитно

  В България всички сме братовчеди, НО ако продължаваме да си я караме, по брат`чедски, държавата ще си остане на махленско ниво, не само с отношенията ни, но и с управлението. Когато се правят компромиси, все някога се стига до делби, които са безсмислени, ако навреме всичко е било ЗАКОННО, ПОСЛЕДОВАТЕЛНО, ИСТИНСКО. Уговорките и кандърмите трябва да изчезнат от БГ полит живот, дори ако трябва да пеят песните на Слави Трифонов, в които смисленото е много повече от това, за което сега се дърлят, а и мъчат да прокарват, чрез старите си отношения. Какво е невярното в "Няма такава държава"?!?

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 42. 42 Профил на zara09
  zara09
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Лошо и за двете страни. Цялата тупурдия не трябваше да стане пред камерите. Манолова избърза с упрека си към Хаджигенов- той като политик е неопитен, личи си, че е по-експанзивен, не е от търпеливите... Дончева се опита малко да замаже нещата, че новите политици им трябва време за да се адаптират, но остава лошия привкус и за двете страни на спора. При нови избори се съмнявам дали ще достигнат този резултат.

 43. 43 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 728 Неутрално

  "Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи"

  Борисов явно още дълго ще броди и тормози новите-стари носители на промяна. Не бих се очудил и Хаджигенов да се окаже човек на ББ.

 44. 44 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  "Бойко Борисов имат свои групички хора във всички партии, които вкараха депутати в парламента,"

  И сега ковао стана.
  "Мутри вън " станаха "Мутри вътре"

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 45. 45 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  Истинската изненада ще настъпи, когато стане ясно, че Христо Иванов е човек на Бойко. Учиндолския чалгар обърка сметките обаче, иначе го беха написали

 46. 46 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2798 Неутрално

  ИСМВ много бързо прескочиха първата стъпка на революцията(народен съд) и директно минават на търсене на врага с партиен билет. Самоизяждането започна на четвъртия ден. Без да се разправили с монархофашистите, откриха сезона на преследване на бойковистите по анаалогия на троцкисти, трайчокостовисти.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 47. 47 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3018 Неутрално

  Стига глупости. Борисов вече е история.

  Друга тема е, че във всяка парламентарна група има депутати, които се озъртат чии хора да станат. И най-много те са в групата на ГЕРБ/СДС.

 48. 48 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2017 Неутрално

  До коментар [#29] от "anonim440":

  Какво трябва да се оправя на България?!
  Просто България трябва да се модернизира
  Инфраструктура, армия, полиция, образование, здраве даже железниците.
  Това трябва. Колкото по-бързо толкова по-добре.

 49. 49 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Ошашавените герберисти се окопитиха. Няколко дни се опитваха да смелят резултата от изборите - как така, нали купиха администрацията, циганите, пенсионерите? Сега пак започват да плюят наляво и надясно. Тези представители на най-крадливата и лъжлива "партия", която ни монтира непоклатимо във всички последни мест в ЕС, се подиграват нагло с опонентите си. Не са разбрали, че противно на разпространеното мнение, че българинът помни 3 дни, тези 60%, които подкрепяха мълчаливо миналогодишните протести, сега пак мълчаливо гласуваха против ГЕРБ. Така че плюйте, волът рие, на гърба си хвърля.

 50. 50 Профил на nocomnet
  nocomnet
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Мале мила и във форума взе да става страшно. Толкова злоба и жлъч.... Безкрай много коментари за личните качества или пол на този и онзи политик.... Това не е форум а помийна яма.

 51. 51 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2966 Неутрално

  Отвратителна е Дончева, но е права. Умна е и е наясно с нещата
  —цитат от коментар 33 на uq


  —-
  Цинична чак.

  Любовта ще спаси света!!!
 52. 52 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  До коментар [#48] от "Да вярваме на истината":

  Така ли измислихте у световния център на индустрията и иновациите и просперитета - Габрово

 53. 53 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 4343 Весело

  До коментар [#14] от "gun":

  Не мога да разбера двете кокошки защо се разкрякаха.

  Тоя пък не разбира, че за кокошките е присъщо да крякат!

  Снесли с чужда помощ яйце от цели 4,7% и крякат ли, крякат - сякаш са снесли поне щраусово яйце!

 54. 54 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  "Бойко Борисов имат свои групички хора във всички партии, които вкараха депутати в парламента,"

  Айде една опорка за правоверните.
  "Идиотите са голяма сила.Имат хора навсякъде"

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 55. 55 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1233 Неутрално

  Др. Манолова и др. Дончева живеят в свои измислен свят. Бъдещето пред тях е едно - пенсиониране и мемоари.

 56. 56 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2966 Неутрално

  До коментар [#29] от "anonim440":Какво трябва да се оправя на България?!Просто България трябва да се модернизира Инфраструктура, армия, полиция, образование, здраве даже железниците. Това трябва. Колкото по-бързо толкова по-добре.
  —цитат от коментар 48 на Да вярваме на истината


  ——
  Не. На България и трябват добре платени работни места. С какво тунелът под Шипка ще ни помогне за това, с нищо.
  Основната инфраструктура я имаме, сега чакаме инвестициите.

  Образованието не трябва да се модернизира, телевизорите в стаите само попречиха. Какво, каро дъските са бели, вместо черни, като децата замерят учителите си в час с хартийки.
  Трябва добър контрол и адекватно управление, за да има специалисти. Средното образование основно учи децата на немски и английски, за да се адаптират по-лесно на запад.
  Къде са техникумите? Закриха ги!

  Любовта ще спаси света!!!
 57. 57 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  [quote#48:"Да вярваме на истината"]До коментар [#29] от "anonim440":Какво трябва да се оправя на България?!Просто България трябва да се модернизира Инфраструктура, армия, полиция, образование, здраве даже железниците. Това трябва. Колкото по-бързо толкова по-добре. [/quote

  Ифраструктура-асфалт не ядем
  Армия-да даваме пари на американците
  Полиция-да ни бие по протестите.
  Здравеопазване-на маймуни ни наравиха с тия противоепидимияни мерки.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 58. 58 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3408 Неутрално

  Бе и аз не разбрах, как може да вкараш думата мутра в името на партията си

  [email protected]
 59. 59 Профил на ДСиБ
  ДСиБ
  Рейтинг: 663 Неутрално

  Като я видя тази миекаща адвокатка на мутри, която е член на формация с име "Мутри вън!" и започва да ми се гади.

 60. 60 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3018 Неутрално

  До коментар [#25] от "nij50393132":

  За какво са ни документи? На Борисов за всичко му бяха виновни предишните и без документи.

 61. 61 Профил на yxy36658763
  yxy36658763
  Рейтинг: 27 Неутрално

  До коментар [#8] от "nij50393132":и до нея адвокатката на Галеви
  —цитат от коментар 37 на uq


  Тази глупост от къде я измисли?
  Просто Галеви и Мая Манолова живеят в една област – Кюстендилска!

  До коментар [#37] от "uq":

 62. 62 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3408 Неутрално

  Слави също сгреши и в едно предаване обеща на едно от същите Сорос НПО-та , подлкрепа на всяка цена. дано се осъзнаят, че бяха купени в зародиш.

  [email protected]
 63. 62 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1865 Любопитно

  До коментар [#47] от "Един препатил":

  Нали съвсем ясно си давате сметка, че всеки път, когато емоционално приемате желаното за действително - грешите?!
  Хубав, усмихнат и успешен ден Ви желая!!!

 64. 64 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  Ще излезе ли някой от ДБГ да отговори, какво правят в една коалиция с комунистически партии като Движение 21 и Единната народна партия!?

 65. 65 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2017 Неутрално

  До коментар [#56] от "hope":

  И как така без образовани кадри България произвежда 92% собствени продукти. Къде са работниците за чуждите инвестиции.
  А тунелът под Шипка ще свърже Габрово и Търново с Пловдив и ще стане огромен индустриален район.
  И понеже през Шипка не минават тирове ако от Габрово до Пловдив пращаш ТИР заобикаля 200 километра.

 66. 66 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 945 Весело

  Борисов има свои хора при всички в новия парламент
  —цитат от коментар 0 на Татяна Дончева


  Христоматиен пример за:

  "На калпавия... бУй- космите му пречели"...

  Баси- а още не са видяли Парламента отвътре...

  Скоро един съфорумец написа, че резултатите от всички въстания, лодки, чалги, бунтове, протести и избори- са: "Избърсала си [email protected]дник@, оцапала си утката".

  Гласувам с 2 ръце за колегата по форум (забравих му ника).

  А- и покрай заслужените бъзици- чакам някоя карикатура от Комарницки, че нещо ми е много пасивен без Бойко. 😂😂😂😂😂

  Деби и глупаци деби! 😂😂😂😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 67. 67 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1621 Неутрално

  Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи
  ===
  За ДъБъ знаем - бившия му министър на правосъдието. Другите ми ги кажи Танче

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 68. 68 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 2517 Неутрално

  Татяна и Мая, поредните цаци, които се вживяват като китове. Съжалявам че гласувах за тях.
  —цитат от коментар 30 на sebulba


  От всички възможни партии, единствено не мога да си обясня кой е избрал да гласува за Маяма и каква е нагласата му.
  За всички други партии, включително и патриоти, ДПС-та, ВМРОта и тн, някак си мога да си обясня, ако си ги избрал, дори и да не съм съгласен, но за тази куха партия, акълът ми не побира кой ги е избрал и на какво се е надявал.

 69. 69 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4167 Весело

  Много изнервена ми се видя Татяна, изтърваше си нервите, преди две седмици лъжеше като дърт сиганин, за да защитава Майчето за посещението в Дубай при един друг лидер на партийка. Въобще, много неща трябва да търпи, но поне отново се настани на депутатското място.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 70. 70 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2638 Весело

  Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи
  **********************************************************

  Изтривалката на Ванко1, дето ще изкара мутрите извън България, вземайки пример от сестра си Галева, сега протестира срещу присвояването на технологията "БКП/ДС във всичко и навсякъде"?
  Забавно!

  Мараба, С-ДС доносници!
 71. 71 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4489 Неутрално

  ВИИ Маркс имени Лелина

  Не съм от тех как Танке... кат
  има една... викаме й Поразяващата уста.

  Вика ни тя: да сме биле Господари на мълчанието.

  Честно, и я така,
  падне ли ми в ръце микрофона на БНТ.
  Не ще се сдържа.

  Гласност да има.
  Колкото повече, по-много.
  Прозрачност.
  Инфодостъп за всеки.

  Никакви тайни далаверки

  "ГЕРБ и Бойко Борисов имат свои групички хора във всички партии,
  които вкараха депутати в парламента, както и в тези, които не влязоха,

  каза днес пред БНТ лидерът на "Движение 21",
  част от коалицията "Изправи се! Мутри, вън!"
  Татяна Дончева.

  Коментарът и беше по повод вчерашно изказване на Николай Хаджигенов, предизвикало остра реакция. Адвокатът, част от Отровното трио, каза, че е готов да се жертва за министър.

  "В нашата парламентарна група познавам още 4-5 души,
  които са готови да се жертват да министри.
  В другите групи има 40-50 човека",
  допълни Дончева.

  Тя припомни на колегите си
  един съвет на бившия премиер Симеон Кобургготски към неговите министри -
  "Бъдете господари на мълчанието"."

 72. 72 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 945 Весело

  Ще излезе ли някой от ДБГ да отговори, какво правят в една коалиция с комунистически партии като Движение 21 и Единната народна партия!?
  —цитат от коментар 64 на svoboden


  Чакай, че "най- важното е да демонтират ГЕРБ"!

  А докато демонтират- онзи глупак от Учиндол- така ги зашлеви всички- с мокър парцал, че сега са в ступор!

  Ми май парцалът се оказа мокра плажна хавлия, та усука и Славея, та и той, и сценаристи- са почти в нокаут.

  Ма карай- разчитаме на балета! 😂😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 73. 73 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2617 Неутрално

  Както се очакваше, пак се оказа че Борисов им е с*ал в гащите на всички тия де*или.

 74. 74 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Мислих, че мотиките за настъпване са свършили, и хоп, изненада. Българина е гявол, и винаги има някоя резервна. Да си я пази, щото скоро пак ще и трябва.
  Мда

 75. 75 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6304 Любопитно

  "Господари на мълчанието"?
  Мълчание господства в нечия спалня...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 76. 76 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи

  ===За ДъБъ знаем - бившия му министър на правосъдието. Другите ми ги кажи Танче
  —цитат от коментар 67 на clarkv622


  Ми тя май говори за Вустаник номер 1- АджиГаньо!

  Арменецът се е покрил като мишок- да видим той пък в чий хор ще пропее... 😂😂😂😂

  ХаджиГенов- Премиер! Айде- дружно на "три- четири"! 😂😂😂😂

  Само между другото- Мецана Дончева, Маяма МакърГалева, и ХаджиГаньо- са юристи. И тримата! 😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 77. 77 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1790 Неутрално

  До коментар [#64] от "svoboden":

  Аз ще ти обясня - няма по-естествено място за Пръмова от това, между Манолова и Дончева

 78. 78 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 885 Неутрално

  Кажи ги, Дончева! Нали ги знаеш. Между другото, така се работи. Със структури в цялата страна. Да, манипулант е и е гаден, но власт се взима, не се дава. А вие тръгнете да правите структури из цялата страна. Ако разчитате само на телевизията винаги ще сте на около 4 процента, ако въобще влезете. Но вие на това разчитате. Някой ден да седнете в НС и да се пъчите като пуяци. Той и Бойко така прави, но е завладял всичко. Ха сега да ви видя. Стиска ли ви да тръгнете с рогата. Или само ще избивате комплекси срещу Хаджигенов.

 79. 79 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 771 Весело

  [quote#20:"stedim"]Ясно, че Борисов е виновен за всичко. И така ще се оправдавате за дивотиите си. То не е само да пикаеш по дуварите, протестирайки.[/quo

  Интересното е, че именно Хаджигенов опикаваше дуварите, а двете кокошко се спотаяваха на сянка.
  Сега - първи писти

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 80. 80 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 945 Весело

  Шоуто още е в зародиш. Мога само да гадая- къв врящ казан ще е след седмица- две. Пък аз чаках мед и масло от чУшмата, по 3 бона заплати и кво ли още не! 😂😂😂😂😂

  Айде- аз ще липсвам известно време, че ме чакат на Уол Стрийт- имали нЕкви приблеми (по Норман)... 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 81. 81 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2966 Неутрално

  До коментар [#56] от "hope":И как така без образовани кадри България произвежда 92% собствени продукти. Къде са работниците за чуждите инвестиции. А тунелът под Шипка ще свърже Габрово и Търново с Пловдив и ще стане огромен индустриален район. И понеже през Шипка не минават тирове ако от Габрово до Пловдив пращаш ТИР заобикаля 200 километра.
  —цитат от коментар 65 на Да вярваме на истината


  ——
  И кои са тези 92% собствени продукти.
  Произвеждали сме трамваи, локомотиви, мотокари, сега произвеждаме чаршафи основно.

  Този тунел е като на “гол задник чифте пищови”. то няма инвеститори за вече обособените индустриални зони, ние ще харчим стотици милиони да обособяваме нови. Нема нужда.

  Любовта ще спаси света!!!
 82. 82 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 771 Весело

  Ясно, че Борисов е виновен за всичко. И така ще се оправдавате за дивотиите си. То не е само да пикаеш по дуварите, протестирайки.
  —цитат от коментар 20 на stedim


  А че Борисов е виновен за всичко, това ясно като бял ден.
  Той е виновен и на тези, които преди 5 години гласуваха (а и на есен пак се канят да гласуват) за руския агент Р.Радев.

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 83. 83 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  Тая е някаква карикатура.
  И всички от БСП, когато и да са членували в нея.
  А пък снимката кърти.

 84. 84 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1621 Неутрално

  Ми тя май говори за Вустаник номер 1- АджиГаньо!
  —цитат от коментар 76 на Дедов'та Колюуа Унукя!

  ==
  Значи, за тяхната групичка не питам, щото стана ясно още вчера.
  За ДъБъ е Ристю, както отбелязах по-рано.
  За ИТН се чудя учиндолеца ли е или някой друг.
  За БСПто е корнела, повече от явно е.
  Остана ДПСто и ако има човек който да знае кой е човека на Борисов там, това е адвокатаката на мултигруп.
  Целият съм в слух

  До коментар [#76] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 85. 85 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  Джамбазки по-добре да каже защо тези 100 000 македонски граждани ,на които шефа му продаде паспорти не гласуваха за ВМРО.

 86. 86 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1233 Неутрално

  Др. Дончева, щом има списък на тези депутати да ги обяви публично!

 87. 87 Профил на Ваксиниран Петърчо
  Ваксиниран Петърчо
  Рейтинг: 583 Любопитно

  [quote#81:"hope"][/quote]

  Не ми обяснявай какво сме произвеждали. Изобщо не сме били конкурентноспособни (ако не броим Пшеница и Розово масло). Всичкото ни продукция се е изнасяло за Съветския блок, а суровините са идвали от тоя Съветски блок. Знаеш ли какво става с една производствена структура, която си затвори цикъла и не реагира на външни фактори?

  Мисля, че ще е образователно за теб да се запознаеш с доклада на Петър Младенов за състоянието на икономиката след свалянето на Живков от власт. 'баси късопаметните *** дето сте.

  Потребители с активирана функция "автоматичeн минус", 'щото са фанатични комундета и/или промити мозъци: Мутри вън, Иво, Мунчету на Боеку, Ivan Stoyanov, Другарят Иванов*, #ОСТАВКА, Роси, Студио Х, samoedin, niksan1, Котаракът на Шрьодингер, Fiji, Norman Granz, Billy Pilgrim, historama, hawaii, dejmos, cinik, Virgin, Рим, Gopeто, 3biri, yavooor, Alexander97, Voiko, Kingpin, Doge, papуre, Oleg Shishmanov, dnevnikar, stein, Чарли Мишкин, Смартдъмби*, LudLustrator, Тайпи*, Hristov, tsyrvulan, doctor.no, Храбър, lz73
 88. 88 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1269 Весело

  Положението е траги-комично. Спечелилите депутатски мандати партии не искат да излъчват свое правителство и министри. Не искат да поемат тежкия кръст! Искат само едно - да критикуват и псуват тези, който поемат и изпълнят мандата за съставяне на правителство ...

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 89. 89 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1993 Весело

  "Татяна Дончева: Борисов е сложил свои хора във всички парламентарни групи"

  Метнахте врага с партиен билет.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 90. 90 Профил на Nestea
  Nestea
  Рейтинг: 290 Неутрално

  До коментар [#81] от "hope":

  БВП 1980 в милиарди долари

  НРБ 19.84
  Република Ирландия 21.74
  Нова Зеландия 23.24

  Толкова много сме произвеждали, че сме имали по-малко БВП от държава, водеща партизанска война на едно 100км от столицата си и една държава, занимаваща се с овцевъдство на другия край на света и загубила основния си пазар преди 5 години.

 91. 91 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1993 Неутрално

  Шоуто още е в зародиш. Мога само да гадая- къв врящ казан ще е след седмица- две. Пък аз чаках мед и масло от чУшмата, по 3 бона заплати и кво ли още не! 😂😂😂😂😂Айде- аз ще липсвам известно време, че ме чакат на Уол Стрийт- имали нЕкви приблеми (по Норман)... 😂😂😂😂😂
  —цитат от коментар 80 на Дедов'та Колюуа Унукя!


  Колело ли ще караш на стрийта?😂😂

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 92. 92 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2966 Неутрално

  [quote#81:"hope"]
  —цитат от коментар 87 на Петърчо
  Не ми обяснявай какво сме произвеждали. Изобщо не сме били конкурентноспособни (ако не броим Пшеница и Розово масло). Всичкото ни продукция се е изнасяло за Съветския блок, а суровините са идвали от тоя Съветски блок. Знаеш ли какво става с една производствена структура, която си затвори цикъла и не реагира на външни фактори?Мисля, че ще е образователно за теб да се запознаеш с доклада на Петър Младенов за състоянието на икономиката след свалянето на Живков от власт. 'баси късопаметните *** дето сте.[/quote]


  За където и да сме изнасяли, важното е че малко сме внасяли.
  Сега нищо не произвеждаме, само внасяме, намаляваме прогресивно и застаряваме. Здравна каса и НОИ са в дефицити от милиарди.
  Тези 13 млрд. дълг, който остави Живков, сега изглежда като жълти стотинки.
  И не казвам, че социализмът трябва да се върне, казвам в какво жалко подобие на Държава сме се превърнали.

  Любовта ще спаси света!!!
 93. 93 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 821 Неутрално

  Хаджигенов мигна пръв. Без значение е какво е казал. Очевидно му липсва опит. Малка грешка. Ще се научи. Голямата грешка е на Манолова - припряна, бурна и емоционална реакция, при това публична. За да загаси димящ фас в хола, го заля с бензин. За пожара разбра цялата махала. За толкова години в политиката/вкл. и като омбудсман/ не се е научила.

 94. 94 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 1768 Неутрално

  Не съм фен на ВМРО но съм съгласен с тях.

  Комунистите са виновни!
 95. 95 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  Борисов има хора(метастази) в цялата държава и общество, със сигурност има и сред своите политически опоненти.Затова всички трябва да са твърдо срещу Борисов.Колокото и хора да има, къето и да са, те не могат да са повече от мнозинството, което го мрази и ненавижда.
  —цитат от коментар 28 на Боян Таксиров


  В тази държава непрекъснато си играете на стражари и апаши. И цялата пара в свирката. Мислене ,развитие,напредък - това са чуждици в бг бита.

 96. 96 Профил на Nestea
  Nestea
  Рейтинг: 290 Неутрално

  До коментар [#92] от "hope":

  Внасяхме пшеница от Канада и консуматорски стоки от Запад, а изнасяхме долнопробна стока за Близкия изток и Африка, защото нямахме нужното качество и количество за западните пазари.

  Комунизма беше победен не с куршуми и бомби, а с дънки и банани.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1865 Весело

  До коментар [#58] от "karabastun":

  На тези името на така наречената им "партия" е последният им и най-малък проблем...

 99. 99 Профил на Ваксиниран Петърчо
  Ваксиниран Петърчо
  Рейтинг: 583 Весело

  [quote#92:"hope"][/quote]

  Никой никъде не гледа размера на въшния дълг в абсолютни стойности. Важно е отношението му към БВП. В момента е 58.4%. Няма икономическа структура/бизнес, която да не се възползва от възможност за кредитиране. Работя в мутимационална компания, която прекрасно се издържа и печели, но теглиме постоянно кредити. Обясни ми ти защо, след като е толкова лошо?

  Да ти сметна ли съотношението 13 млрд дълг към 22 млрд БВП през 1989 или ще се справиш и сам?

  Потребители с активирана функция "автоматичeн минус", 'щото са фанатични комундета и/или промити мозъци: Мутри вън, Иво, Мунчету на Боеку, Ivan Stoyanov, Другарят Иванов*, #ОСТАВКА, Роси, Студио Х, samoedin, niksan1, Котаракът на Шрьодингер, Fiji, Norman Granz, Billy Pilgrim, historama, hawaii, dejmos, cinik, Virgin, Рим, Gopeто, 3biri, yavooor, Alexander97, Voiko, Kingpin, Doge, papуre, Oleg Shishmanov, dnevnikar, stein, Чарли Мишкин, Смартдъмби*, LudLustrator, Тайпи*, Hristov, tsyrvulan, doctor.no, Храбър, lz73
 100. 100 Профил на Avalon Blackmore
  Avalon Blackmore
  Рейтинг: 273 Неутрално

  Още далеч преди изборите споменах, че сред организаторите на протестите има агенти на Баце. Очевидният такъв беше Бабикян. В момента е видно, че "партията" на Маямата, на която акъла и е повече от този на цяла Дупница накуп (?), има трима депутати в повече, които ще се опитат да я разцепят, т.е. ГЕРБ в момента има поне 78 депутати.
  Дали ще успее да ги разкрие и изолира преди да е станало късно...?

  олекна ми на душата, возвисих ся!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK