Отказалият се депутат Николай Радулов прогнозира: Слави Трифонов няма да прави кабинет

Николай Радулов (в центъра) беше посочен като водещ експерт в сектора по вътрешна сигурност заедно с бившия офицер от НСО Светлин Стоянов и експертът по сигурност Николай Бойчев.

© Скрийншот

Николай Радулов (в центъра) беше посочен като водещ експерт в сектора по вътрешна сигурност заедно с бившия офицер от НСО Светлин Стоянов и експертът по сигурност Николай Бойчев.Така прецених. Защото цялата тази работа ще продължи 3 седмици и ще се занимават с Изборния кодекс, по който аз не съм експерт. След това ще има служебно правителство" - така избраният за депутат от "Има такъв народ" Николай Радулов обясни пред "Дневник" защо днес се отказа от мястото си в бъдещия парламент.


Той заяви, че няма никаква интрига, нито скандали с партията, на която остава член. Нямал и никаква информация какво смята да предприеме ръководството й, което до този момент не е коментирало бъдещите си действия.


Радулов обаче прогнозира, че ако Слави Трифонов приеме мандат за съставяне на правителство, ще излъже избирателите си, на които е обещал да няма нищо общо с партиите на статуквото ГЕРБ, БСП и ДПС. И трите обаче вече заявиха готовност за подкрепа на бъдещ кабинет на Трифонов.
Отказалият се депутат предположи, че съвсем скоро ще има нови избори. "Ще излъжем избирателите си, ако приемем мандат за кабинет. Няма да можем да изпълним нищо от това, което им обещахме", каза той. Според него да се състави правителство от трите анти-ГЕРБ формации е невъзможно и проблемът е подкрепата от статуквото.


"Ще трябва да опитваме отново и отново и да изпълним волята на хората, които гласуваха за нас", каза Радулов и обясни, че няма нищо фатално да се правят избори едни след други. Не се ангажира и с прогноза дали ще има прегрупиране на анти-ГЕРБ партиите при бъдещи избори. Не стана ясно и дали в "Има такъв народ" отчитат възможното обединение на ГЕРБ заедно с невлезлите в парламента ВМРО, НФСБ и "Воля", както прогнозират анализатори.


При бъдещи избори той щял отново да влезе в листите на "Има такъв народ". Дотогава щял да използва времето си да поработи върху програмата и по-точно как ще става цифровизацията в сектор "Сигурност".


Радулов, който е бивш секретар на МВР в правителството на Иван Костов и професор по национална сигурност в Новия българския университет, беше сред експертите, представени официално от ръководството на "Има такъв народ" в края на февруари. Той беше посочен като водещ експерт в сектора по вътрешна сигурност заедно с бившия офицер от НСО Светлин Стоянов и експертът по сигурност Николай Бойчев. Радулов акцентира върху ревизия на МВР и специалните служби, както и пълна проверка на дейността, финансовото състояние и наличните ресурси за последните 10 години.


Любопитен момент около новия депутат, който влиза на мястото на Радулов, откри "Капитал". Според изданието след първоначалната регистрация на листата на "Има такъв народ" е направена промяна и в нея на избираемото трето място е предложен Антон Адамов - той е свързан с комплекса "Делта хил" до Кладница и пернишките бизнесмени Добри Владимиров и Станислав Любомиров.


На четвърто място е поставен Александър Тодоров, който е в съвета на директорите на бившия приватизационен фонд, сега холдинг "Северкооп - гъмза холдинг". Бил е управител на "Толекс консултинг", като до миналата година съдружник в дружеството е бил бивш съдружник на водача на листата Радостин Василев. На следващото място е Данаил Найденов, който е трети и в листата в Шумен.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (282)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4525 Неутрално

  Нов ИК ще заличи герб от политическат карта.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1122 Неутрално

  Що бе, матряла иска това шоу ????

 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4525 Неутрално

  Както и пенсионирането на другаря МК.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на taratanki
  taratanki
  Рейтинг: 1999 Неутрално

  Като че ли има значение Радулов или Мадулов какво ще каже.

 5. 5 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4525 Неутрално

  БББ- байбайБай!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 6. 6 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 932 Любопитно

  "Ще излъжем избирателите си, ако приемем мандат за кабинет. Няма да можем да изпълним нищо от това, което им обещахме."

  А какво обещаха, ако не е тайна?

 7. 7 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 1811 Весело

  И какво стана: спечелиха войната, ама не могат да организират мира.

  А да, "отказал се депутат" все ме подсеща за "Наската" от Чудомир. СлучаЕност...

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 8. 8 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Надявам се Николай Радулов да е прав и ИТН да върнат предоставения им мандат без да предложат правителство.

 9. 9 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  Накрая Правителството на Слави ще бъде подкрепено от всички без Да България,
  Ще му дадът гръмко име включващо Спасение,Съгласие а истината е че никой не е сигурен че отново ще е Депутат.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 10. 10 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2550 Неутрално

  И аз мисля, че няма да прави кабинет.
  Просто защото осъзнава, че няма капацитета да управлява.
  Но може да е за добро.
  Ако служебното правителство на Радев въведе задължително снимане на целия изборен процес - това ще даде много добра основа за изчезване на фалшифицирания вот.

 11. 11 Профил на Cv St
  Cv St
  Рейтинг: 115 Любопитно

  Верно съм Гербер и гласувам за Борисов от 13 години , но винаги съм искал адекватна опозиция , защото Герб върви низходящо вече много дълго време , НО това , което ще направи опозицията , ако не състави кабинет , ще е най голямата глупост , която може да направят и ще сложи Борисов 4 още лятото . Това не е прогноза на пристрастен човек , а на човек , който следи политика вече много дълго време - САЩ, Англия и у нас .

 12. 12 Профил на Помuяр
  Помuяр
  Рейтинг: 658 Весело

  Дори те са изненадани колко чук*****и са им гласували "доверие". Нещо май ги втриса при мисълта, че трябва да поемат някаква отговорност.

  ТЪПАК! АЗ СЪМ Ш***Н ТЪПАК!!!
 13. 13 Профил на mavro
  mavro
  Рейтинг: 436 Неутрално

  "няма нищо фатално да се правят избори едни след други"...чак фатално не е, но си личи че освен от сигурност от друго не разбира господина.

 14. 14 Профил на ydh27548692
  ydh27548692
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Нали имаше скандал в партията на Слави, че местната организация в София-област издигна сина на директора на "Олинеза" и след това се молиха на ЦИК много пъти да го извадят или прередят листата.

  Двама депутати бяха избрани от София-област за ИТН, а синът на собственика на "Олинеза" беше трети. Тоест можеха да си запазят конфигурацията като Виктория Васелива беше останала в София-област. Първо така са направили, но на следващия ден мистично, е избрала Кюстендил, наопаки решетието си предния ден. Случайност?

  15. от Виктория Димитрова Василева, ЕГН …, с вх. № НС-10-209 от 09.04.2021 г., с което заявява, че желае да остане избрана в листата на ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД в Двадесет и шести изборен район – Софийски. В срока по чл. 299, ал. 1 и 3 от Изборния кодекс е постъпило допълнително заявление от Виктория Димитрова Василева с вх. № НС-10-209\1 от 10.04.2021 г., с което моли да не бъде взимано предвид предходното й заявление, с което иска да бъда обявена за избрана в Двадесет и шести изборен район – Софийски, и да остане избрана в Десети изборен район – Кюстендилски.

 15. 15 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  Николай Радулов прогнозира: Слави няма да прави кабинет
  *********************************

  Радулов е по-скоро близко до истината, мисля, че може да му се вярва, стара лисица е!
  Дано се окаже прав, защото сегашната конфигурация в парламента не е от полза за нацията ни!

  Мараба, С-ДС доносници!
 16. 16 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 5361 Неутрално

  Хора, които на две магарета сено не могат да разделят - кабинет няма как да съставят! ;) "

  [email protected]
 17. 17 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1206 Неутрално

  Нов ИК ще заличи герб от политическат карта.
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА


  Какво се случва с Партията на Ниновичок?

 18. 18 Профил на Сенсей НАНАЙ Шкембе НАНАЙ Боко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Шкембе НАНАЙ Боко НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  и ще сложи Борисов 4 още лятото . .
  —цитат от коментар 11 на Cv St


  Абе вие не разбрахте ли, че Борисов е свършен за политиката?

 19. 19 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  "няма нищо фатално да се правят избори едни след други"...чак фатално не е, но си личи че освен от сигурност от друго не разбира господина.
  —цитат от коментар 13 на mavro


  Мургавелко, да "разбираш" от "сигурност" означава да разбираш от страшно много неща. И, моля те, не бъркай "сигурност" с охраната на паркинга, на който работиш! Друго е. Доста по-сложно.

  Мараба, С-ДС доносници!
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 21. 21 Профил на Сенсей НАНАЙ Шкембе НАНАЙ Боко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Шкембе НАНАЙ Боко НАНАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Обещали, обещали ... кво толкоз сте им обещали на тия избиратели? Те не са гласували за обещания, а за една единствена личност - Слави Трифонов. Това меко казано не говори добре за тях.

 22. 22 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2084 Неутрално

  Радев да не го е цанил за вътрешен министър в служебното правителство? Тогава има логика да не влиза в парламента. Така е сигурно. Но тогава Бойко Рашков какъв ще е? А разследваният Узунов? Радев си го държи и него.

 23. 23 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1264 Весело

  До коментар [#7] от "gost22":

  Мен пък ме подсеща за двама Шишковци.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 24. 24 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 977 Неутрално

  Сашо Дончев е напълнил ИТН с кадри на Костов и пак не могат да се държат като отговорни политици и да управляват!

 25. 25 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 1847 Разстроено

  Тежка е царската корона г-н Трифонов, но някой трябва да я носи.

  Ако не си готов - чаооо.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 26. 26 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 1977 Неутрално

  Цялата работа продължи по - кратко и от стандартна чалга песен.

 27. 27 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  слави все го обвиняват че е шоумен, без ясна идея, какво да прави. ако се ослуша и не направи сериозен опит да направи правителство само ще потвърди това и на следващите избори вече ще му е много зор.

 28. 28 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5609 Любопитно

  Всеки може да спи до обяд, следобяд да пише във Фейсбук, а вечер да хвърля яйца и домати.
  Но дали всеки може да става в 5:00 всеки божи ден и да се занимава с оборите на управлението от сутринта до полунощ?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 29. 29 Профил на nxl27679751
  nxl27679751
  Рейтинг: 792 Неутрално

  Браво да Радулов, усетил е развоя!

 30. 30 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  Накрая Правителството на Слави ще бъде подкрепено от всички без Да България,
  —цитат от коментар 9 на dedoliben


  За да бъде подкрепено едно правителство, то първо трябва да бъде съставено. Ако Слави има и капчица мозък в главата си - ще върне мандата още в момента на връчването му! Това вероятно ще удвои резултата му на изборите след три месеца!
  Тогава ще получи истински шанс да управлява без опеката на ГЕРБ, БСП, ДПС и мамаи. А ако се престраши да направи коалиция с ДБ, картата може да се окаже печеливша за всички, без партиите на статуквото!

  Мараба, С-ДС доносници!
 31. 31 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Този път мълчанието на агнетата няма да свърши работа. А отворят ли си устите приключват моментално. Пътници!

 32. 32 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  Сашо Дончев е напълнил ИТН с кадри на Костов и пак не могат да се държат като отговорни политици и да управляват!
  —цитат от коментар 24 на Dankol


  Не дрънкай глупости, мицел, при тази конфигурация в парламента и Господ да слезе от небесата - не може да управлява читаво!

  Мараба, С-ДС доносници!
 33. 33 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 1977 Неутрално

  Браво да Радулов, усетил е развоя!
  —цитат от коментар 29 на nxl27679751


  Е то не трябва да си гросмайстор за да усетиш накъде отиват нещата.

 34. 34 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  ДБ няма де със статуквото, нали така? Така обещаха. Т. е. нищо общо с Герб, БКП и ДпС. ИТН няма да е със статуквото. ИМВ няма да е със статуквото.
  Т. е. няма да има правителство.
  Герб не може да е в коалиция с БКП, защото това значи на да изгубят гласоподавателите си.

  ДБ=БКП
 35. 35 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  Хора, които на две магарета сено не могат да разделят - кабинет няма как да съставят! ;) "
  —цитат от коментар 16 на karabastun


  За разлика от тези дето и на магарето сламата могат да откраднат

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 38. 38 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 739 Неутрално

  Лицето Трифонов,което за момента няма да наричам чалгар-простак дали не е поредната кремълска подводница?
  Не знам дали си спомняте за ония години когато тази биологична единица записваше някакви видеокасети със заглавие хашове.
  Та там откровено се плюеше по НАТО и ЕС.
  Времето ще покаже,но,но,но?
  Материала,материала.

 39. 39 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  И аз съм за избори до откат! Това е!

 40. 40 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  До коментар [#28] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Това че можеш да критикуваш управлението не значи че можеш да управляваш.

  ДБ=БКП
 41. 41 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 1977 Неутрално

  До коментар [#36] от "anonimnii":

  Е то това не е малко. Времето в прекалено кратко за да се направи нещо полезно, но е напълно достатъчно за да направиш мизерия или да напълниш гушата;)

 42. 42 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  Едно служебно правителство на Резидента освен да краде пари не виждам какво друго може да прави.
  —цитат от коментар 36 на anonimnii


  Демек няма да са по-зле от гребавите.

 43. 43 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 1662 Неутрално
 44. 44 Профил на marvinthemartian
  marvinthemartian
  Рейтинг: 121 Неутрално

  Чудесно, но защо всички захапаха Слави? Не трябва ли първо другарят и шофьор на Живков да се опита да състави правителство? Защо не го питат него? Или просто е ясно, че няма как да събере мнозинство, след като дори и ДПС му обърнаха гръб след толкова години дружба, пък макар и задкулисна...

 45. 45 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3100 Неутрално

  Значи прав е Атанасов, че мандата отива при тях

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  До коментар [#38] от "anty":

  Да не би да са похарчили 4 милиарда за руска тръба или са плтили милиарди за самовари.

 48. 48 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 259 Неутрално

  [quote#42:"3biri"][/quote]

  По-зле ще са защото освен да крадат и да разрушат всичко, нищо друго няма да направят.

 49. 49 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 739 Неутрално

  До коментар [#38] от "anty":

  Да уточня,че главната тиква от Банкя подари 3 МИЛИАРДА лева на Кремъл за построяването на турски поток в услуга на Путин и булонката на Русия Сърбия.
  Гербаджиите во главе с Борисов направиха това ,което и С.Станишев не посмя,но за радост на Таско Ерменков Борисов го направи.
  Материала,материала.

 50. 50 Профил на Птоломей Едно
  Птоломей Едно
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Един доносник по-малко...

  люта цензура се шири в Дневник, прокопи пак се точи на властта
 51. 51 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 1939 Неутрално

  Най-големия кошмар за барба ганьос е да има служебно правителство на президента :).

 52. 52 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  До коментар [#42] от "3biri":

  Демек понеже ще е в мътни води и ще си прави каквото си иска.
  То не се сещам БКП да е управлявала и да няма след това дупки в бюджета, липса на пари, спиране на евро пари, фалити на банки и т. н.
  Орешарски за 1 г. управление какво направи? една тоалетна не построи. Взе колосални заеми, фалира една банка и толкова. Напълниха гушите някои дрогари.
  Ами то комунист за какво идва на власт, ако не за да краде?

  ДБ=БКП
 53. 53 Профил на takeshi_kitano
  takeshi_kitano
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#30] от "Манчо":
  Защо приемаш за даденост, че на очертаващите се нови избори тези три партии ще вземат толкова малко гласове, че това ще ги извади от позицията да са фактори за сформиране на кабинет?

 54. 54 Профил на marvinthemartian
  marvinthemartian
  Рейтинг: 121 Неутрално

  Лицето Трифонов,което за момента няма да наричам чалгар-простак дали не е поредната кремълска подводница?
  —цитат от коментар 38 на anty


  Последната подводница на Кремъл приключи мандата си и е вярно, че ще им трябва нова, но силно се съмнявам това да е Трифонов. Буци вече построи газопровод на началника си, така че едва ли в момента има нещо толкова належащо за вършене.

 55. 55 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  Никой не иска да управлява.
  Това със служебното правителство е много удобно. Нито една партия няма да вземе отговорност за това управление. "Експерти" ще управляват.

  ДБ=БКП
 56. 56 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 758 Неутрално

  никито, радуилов, на бас на 5 бона,
  че СЛАВУЦА ше направи кабинет и ше управлева.
  ИМА МОМЕНТУМ СЕГА! АЗ ДОСЪГЪ НЕ БЕХ ВИДЕЛ ПОБЕДИТЕЛЪ ДАН СЕ РАДВА НА ПОБЕДАТА СИ И ДА НЕ СПОДЕЛЯ ТОВА ЧУСТВО С ОБЩЕСТВОТО!Кво каза славуца: е, спичелихме, ама не ни драме, даже не ин требваше, щот сме над тез неща. на гласувалите - кур вам, да сте мислили. и без тва си мълчахме, не сме лъгали за нищо.
  Та, след това ПОКАЗНО БЕЗРАЗЛИЧИЕ нов избор е катастрофа за СЛАВУЦА!
  Ше управлева, заповедва, убива и измъчва. що пък не, сега се е завъртело.
  Звънни ми, ше заложиме по пет бона пред адвокат, смееш ли?

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2191 Неутрално

  Надявам се Николай Радулов да е прав и ИТН да върнат предоставения им мандат без да предложат правителство.
  —цитат от коментар 8 на У Чен  ++++++

  Само едни нови избори, ще разкажат играта на статуквото, а Шайката ще се бори за 8-10 % .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 59. 59 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 1977 Неутрално

  Най-големия кошмар за барба ганьос е да има служебно правителство на президента :).
  —цитат от коментар 51 на Billy Pilgrim


  То не е като да не се е случвало досега. Видяхме какво стана - едно голямо нищо + Грипени.
  Не виждам сега да се случи нещо по - различно.

 60. 60 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  Всеки се хвали че победил на тези избори и никой обаче не желае да управлява. Ти мани ами да говорят не искат.
  Докога така?

  ДБ=БКП
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на ceci_
  ceci_
  Рейтинг: 629 Неутрално

  По-добре още едни избори. Слави има щанс да стане първи, ГЕРБ ще загубят гласове, има шанс някоя от малките да влезе, БСП има шанс да паднат още малко

 63. 63 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 739 Неутрално

  До коментар [#47] от "3biri":

  А защо си мислиш,че този индивид,който мълчи също като оня от Мадрид дето щеше да оправи нещата за 800 дни и след това отвори Беляне и направи толкова зулуми,като вкарвайки във властта БКП-ДПС е нещо по различен.
  Та нали е публична тайна,че е в директна връзка със сараите.
  Материала,материала.

 64. 64 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 1977 Неутрално

  До коментар [#58] от "niksan1":

  А ако не стане така и герб имат още по - висок резултат, къде да те търсим?

 65. 65 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2191 Неутрално

  Значи прав е Атанасов, че мандата отива при тях
  —цитат от коментар 45 на дерибеев  Ако СЛУЧАЙНО мандатът стигне до « Демократична България «, имат само един ход - да го върнат и да отидем на избори . Всичко друго е предателство, да не говорим някой « да се жертва « като министър !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 66. 66 Профил на Oleg Iliev
  Oleg Iliev
  Рейтинг: 1794 Неутрално

  "няма нищо фатално да се правят избори едни след други"

  Може да не е фатално, но във всички случаи е много лошо за икономиката. Бизнсът не иска корупция, вярно е. Но бизнесът иска стабилност и ясни правила на играта и правенето на избори едни след други не допринасят за това. В Германия преди избори също говорят че няма да правят коалиции, но след изборите, ако няма друг вариант, сядат и се договарят. Защото страната трябва да има работещо управление.

 67. 67 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Весело
  До коментар [#30] от "Манчо":Защо приемаш за даденост, че на очертаващите се нови избори тези три партии ще вземат толкова малко гласове, че това ще ги извади от позицията да са фактори за сформиране на кабинет?
  —цитат от коментар 53 на takeshi_kitano


  Това вероятно ще удвои резултата му на изборите след три месеца!
  —цитат от коментар 30 на Манчо


  Не е лоша идея първо да научиш какво е "условно наклонение" в българския език, а после да говориш за "дадености".
  Хайде, заемай се!

  Мараба, С-ДС доносници!
 68. 68 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4525 Неутрално

  До коментар [#46] от "Червен дисибар":

  Мислиш че правя като вожда ти ли?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 69. 69 Профил на ThePal
  ThePal
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Радулов - плювачът на камъчета.
  Най-после стана ачик работАта. Наистина нЯма такава държава

 70. 70 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 1953 Неутрално

  Слави не е решение на проблемът.
  Слави е част от проблемът.
  Всъщност по-скоро е рожба на проблемът.
  Проблемът че в отчаянието си в търсене на принц българския избирател постигна нови висоти, избра шоумен.
  И трябва да се опитаме да разберем българския избирател в отчаянието му.
  Отчаяние което само се засилваше след напразните опити да припознае принц в цар, пожарникар, няколко комсомолци.
  А проблемът си има причина, има си дълга история.
  45 години (и 30 след тях) комунизъм научи българина да чака да бъде Упраен.
  От ръкопляскането по събранията надяващ се партийния/профсъюзния секретар да го забележи и му даде апартамент. До подмазването та да го пратят с карта на почивка.
  От лайкването във Фейсбук на кмета, до надеждата че кмета ще му даде разрешение за строеж.
  Слави ще мине и отмине, ще го нарочим и него за мутра и ще го натирим, друг принц ще търсим.
  Но поколения ще минат да видим горд, амбициозен, не чакащ някой нещо да му даде българин.

 71. 71 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  До коментар [#65] от "niksan1":

  БСП и ДПС са преди тях, редно е след Слави да им се сервира третия на някоя от тях двете!

 72. 72 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#57] от "Шъ ви прата едни момчета":

  хазартно е това. герб имат много пари да направят мощна кампания и отсега мога да предположа, какъв ще е слогана им и ще бият лошо по масовия избирател, на който не му пука кой знае колко за изборни кодекси. при втора кампания тая година, концерт на слави няма да му свърши никаква работа, а и на дб ще им е много зор.

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на esk431063202
  esk431063202
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#11] от "Cv St":

  гербер трол?

 75. 75 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  На Слави правителството:
  Мин. председ. - Слави.
  Мин. на външ. раб. - Софи Марионова (знае ромски, а той е международен).
  Мин. на вътр. раб. - пак некоя члагарка.
  И Т. Н.

  ДБ=БКП
 76. 76 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  [quote#42:"3biri"]
  —цитат от коментар 48 на Червен дисибар
  По-зле ще са защото освен да крадат и да разрушат всичко, нищо друго няма да направят.[/quote]

  Като сте толкова талантлива врачка ще ми кажете ли къде си забутах гаечния ключ номер 10?

 77. 77 Профил на takeshi_kitano
  takeshi_kitano
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#67] от "Манчо":
  А, вероятно не съм те разбрал.

 78. 78 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2191 Неутрално

  Чудесно, но защо всички захапаха Слави? Не трябва ли първо другарят и шофьор на Живков да се опита да състави правителство? Защо не го питат него? Или просто е ясно, че няма как да събере мнозинство, след като дори и ДПС му обърнаха гръб след толкова години дружба, пък макар и задкулисна...
  —цитат от коментар 44 на marvinthemartian  Защото след 04.04. онова от Банкя вече не е солист в хора и никой не го еб**а за шило -дупка . От ИТН зависи, дали дали ще се съставя правителство и ще се крепи досегашното статукво под фалшиви и манипулативни мотиви, или ще се отиде на избори и това ще бъде първата реална крачка, да отпочнем с освобождаването от задушаващата хватка на ДС-мафията .
  Няма съмнение, че ще бъде трудно, но дърво не се сече отведнъж .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 79. 79 Профил на nebido
  nebido
  Рейтинг: 856 Неутрално

  Първото заседание на новият парламент ще счупи всички тв рейтинги.

 80. 80 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2145 Неутрално

  Никакво правителство (дори служебно) не може да се състави без селяндур.

 81. 81 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2599 Весело

  Първото заседание на новият парламент ще счупи всички тв рейтинги.
  —цитат от коментар 79 на nebido


  годжи ако прекъсне 5-6 пъти изказване на слави от трибуната, дългия дали ще го изпердаши зад врата?

 82. 82 Профил на Шъ ви прата едни момчета
  Шъ ви прата едни момчета
  Рейтинг: 21 Неутрално

  До коментар [#42] от "3biri":

  Нищо не може да е по-зле от гербавите. Пандемията демонстрира епичната им некадърност и дебилщина.

  Талпи да имаше в МС вместо министри щяхме да сме по-добре най-вероятно.

 83. 83 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  До коментар [#67] от "Манчо":А, вероятно не съм те разбрал.
  —цитат от коментар 77 на takeshi_kitano


  Браво, овладяваш инструмента ;)

  Мараба, С-ДС доносници!
 84. 84 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  До коментар [#63] от "anty":

  Кога икономиката е растяла по-бързо? При борисов 1,2,3 или през онези 800 дни.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 86. 86 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 729 Неутрално

  [quote#81:"karatista"][/quote]

  Каратисте да ти имам интересите. И после се чудим защо сме последни.

 87. 87 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#86] от "von_seeckt":

  то това пише весело. ти като нямаш чувство за хумор, аз кво да направя

 88. 88 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 1811 Весело

  ДБ няма де със статуквото, нали така? Така обещаха. Т. е. нищо общо с Герб, БКП и ДпС. ИТН няма да е със статуквото. ИМВ няма да е със статуквото.Т. е. няма да има правителство.Герб не може да е в коалиция с БКП, защото това значи на да изгубят гласоподавателите си.
  —цитат от коментар 34 на anonimnii


  ...и третия вариант е, да се купят "отцепени" депутати. Така никой няма да се коалира с никого за да не дразни избирателите, обаче ще може да управлява.

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 89. 89 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1640 Неутрално

  "Ще излъжем избирателите си, ако приемем мандат за кабинет."

  Май е прав. Избирателите не са се и надявали за мандат.

 90. 90 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  До коментар [#70] от "Таралеж":

  “Слави не е решение на проблемът.
  Слави е част от проблемът.
  Всъщност по-скоро е рожба на проблемът.”

  Слави е заченат ин витро в същата позаплакната епруветка, в която и Царо, и Пожарникаро.

  Просто Царо много бързо се изхаби, а след скандалите от последната година и няколко месеца Пожарникаро също е негоден за каквото и да било.

  От asset той се превърна в liability, да не кажа embarrassment за собствениците си.

  Не вярвам някой сериозно да вярва, че Слави, който обслужваше Мултигруп, е света вода ненапита и се е включил в политиката от един апостолски идеализъм.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 91. 91 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 658 Неутрално

  ".....Така прецених. Защото цялата тази работа ще продължи 3 седмици и ще се занимават с Изборния кодекс, по който аз не съм експерт. След това ще има служебно правителство......"

  Този господин сериозно ли говори ? Представяте ли си цялата дандания по заклеване на депутатите, избор на председател на парламента, формиране на парламентарни групи, оформяне на комисиите, започване на работа по правилника на Парламента и т.н.т и след три седмици - ЧАО ! Това ще е пълен провал на всички партии. Тогава на сцената ще излязат такива като Копейкин, Божков, Боец и други подобни.

 92. 92 Профил на ciaran
  ciaran
  Рейтинг: 354 Неутрално

  До коментар [#73] от "anonimnii": Ицето е бил някакъв министър, ама друг стаж ма ли?

  Не, 18 години бръмчи по разни фондации и НПО-та, единствената му не-неправителствена работа е блестящата едногодишна кариера под крилото на Боко.

 93. 93 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2191 Неутрално

  И аз мисля, че няма да прави кабинет.Просто защото осъзнава, че няма капацитета да управлява.Но може да е за добро.Ако служебното правителство на Радев въведе задължително снимане на целия изборен процес - това ще даде много добра основа за изчезване на фалшифицирания вот.
  —цитат от коментар 10 на atmanpg


  ++++++
  Освен това, едно служебно правителство ще изрови маса безобразия и престъпления, един банкянски мутряга както и колегите му НЯМА да имат неограничено ефирно време, от джипката вече няма да се раздават милиони и още много други благинки, няма да помагат на Шайката, а това значи, че ГЕРБавите ще се борят за 8-10 % и няма да са фактор в политиката .
  ВСИЧКО ДРУГО Е ПРЕДАТЕЛСТВО !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 94. 94 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2653 Весело

  До коментар [#73] от "anonimnii":

  Интересно, но от тези партии дето се борят за власт лидерите им колко часа трудов стаж имат?.....
  —цитат от коментар 73 на anonimnii


  Симеон Сакскобургготски със сигурност нямаше откъде да има трудов стаж. Сергей Станишев нямаше нито един ден, нито пък е твърдял, че има. Бойко Борисов имаше стаж, ама той беше всичко друго, но не и трудов.

  Та какво точно Ви безпокои?

 95. 95 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 1811 Любопитно

  До коментар [#63] от "anty":Кога икономиката е растяла по-бързо? При борисов 1,2,3 или през онези 800 дни.
  —цитат от коментар 84 на 3biri


  Когато Костов "върза лева за марката"... Иначе една икономика расте бързо и по много, когато тръгва от малка/ниска база. Статистически "дреболии", ситни, ситни като камилчета.

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 96. 96 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1867 Неутрално

  КМБ

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 97. 97 Профил на ykv43523606
  ykv43523606
  Рейтинг: 608 Неутрално
 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2191 Неутрално

  До коментар [#11] от "Cv St":


  « ... и ще сложи Борисов 4 още лятото ... «


  Не го ограничавай само с 4-ти мандат, ами нека гостува в Кремъл и Путин да му пошепне на ухото тайната на доживотното царуване .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 100. 100 Профил на Ivaylo Konstantinov
  Ivaylo Konstantinov
  Рейтинг: 39 Неутрално

  Добре де, Славиту е чалгар. А Бибитко, Шкембе войвода, релсата, Магарешки и сие какви са? По-добре професионален шоубизнес отколкото аматьорски такъв с евтин фолк привкус. Плюс това Славчо още не се е доказал като крадец. Щото другите споменати по-горе са доказани такива. Аз бих му дал шанс при липса на нещо по-добро.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK