Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".


Като първа политическа сила ние сме длъжни да предложим правителство въпреки малките му шансове то да бъде подкрепено в следващия парламент. Ще предложим правителство не като политически знак, а правителство, което от първия си ден би могло да решава проблеми и да гони амбициозни цели." Това заяви Томислав Дончев в началото на днешната пресконференция на ГЕРБ.


"Българските граждани дадоха много сложна задача на политиците и се надявам всички да бъдат на ниво, за да може задачата да бъде решена по правилния начин. Това, което мен ме притеснява е, че сведохме политиката до песни и танци, надвикване, а от моя опит политиката е взимане на решения", добави той. Дончев съобщи, че "в предложението за правителство ще има и приемственост, и промяна". Той обяви и, че заради резултата на парламентарните избори, в ГЕРБ ще има и персонални, и структурни промени.


Гледайте пълния запис на пресконференцията на ГЕРБ.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK