На живо

След изборите: парламентът се събира на 15 април в старата сграда на Народното събрание (хронология)

След изборите: парламентът се събира на 15 април в старата сграда на Народното събрание (хронология)

© Надежда Чипева, КапиталПрезидентът Румен Радев издаде указ за свикване на новото Народно събрание на първо заседание в четвъртък, 15 април. Указът се очаква да бъде обнародван в сряда. Днес в "Държавен вестник" бе публикувано решението на ЦИК за обявяване на резултатите от гласуването и разпределението на мандатите в Четиридесет и петото Народно събрание. Днес също беше решено и първото заседание на парламента да се проведе в старата сграда на институцията.


Настоящите управляващи продължават да предлагат нов Министерски съвет като междувременно техни представители се обявиха и за консенсусна дълбока правосъдна реформа. Според представители на БСП президентът Румен Радев може да изиграе по-голяма роля от формалната като проведе индивидуални разговори с представените в новия парламент и така даде шанс за сформиране на правителство.


"Дневник" проследи най-важното след парламентарните избори.
Според вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов обяви пред Би Ти Ви, че според него няма да се стигне до нови избори. По думите му е по-добре да се направи правителство, тъй като страната се намира в икономическа криза повече от година и е нужно стабилно управление за преодоляването ѝ. Той каза още, че при евентуални нови избори партията, на която е лидер - ВМРО, ще се яви отново самостоятелно. Каракачанов допълни, че на този етап ВМРО няма да подкрепи Румен Радев за нов президентски мандат, като уточни, че самият той и Ангел Джамбазки не са сред хората, които ще бъдат издигнати за държавен глава.

Кристиан Вигенин ще е предложението на БСП за зам.-председател на НС

Кристиан Вигенин е предложен за заместник-председател на парламента от БСП в 45-ия парламент. За председател на парламентарната група на "БСП за България" е избрана Корнелия Нинова.


Зам.-председател по организацията и дейността на парламентарната група ще бъде Георги Свиленски; зам.-председател по законодателната дейност - Крум Зарков; зам.-председател по парламентарен контрол - Атанас Зафиров.

След изборите: парламентът се събира на 15 април в старата сграда на Народното събрание (хронология)

© Велко Ангелов


За взаимодействието с другите парламентарни групи, синдикати, работодатели и граждански структури ще отговапя Христо Проданов. Зам.-председател по международната дейност ще е Кристиан Вигенин. Зам.-председател по местна власт и самоуправление е Иван Иванов. Секретар по финансовата дейност е Ирена Анастасова, парламентарен секретар - Филип Попов.

Първото заседание на 45-ия парламент ще е в старата сграда на парламента

Новоизбраното 45-о народно събрание ще проведе първото си заседание на 15 април (четвъртък). от 9.00 часа в старата сграда на парламента на пл. "Народно събрание" № 2. То ще бъде открито от най-възрастния присъстващ народен представител - Мика Зайкова.


Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще присъстват на първото заседание на парламента. Държавният глава ще отправи обръщение към народа и Народното събрание.

След изборите: парламентът се събира на 15 април в старата сграда на Народното събрание (хронология)

© Юлия Лазарова


Очаква се изявления да направят представители на представените в Народното събрание партии и коалиции. След това ще бъде избран председател на 45-ото народно събрание. Председателят ще поеме ръководството на заседанието и ще произнесе слово.


Повече четете тук.

Гласовете "Не подкрепям никого" са причина за разминаване в процента доверие за партиите и коалициите на изборите на 4 април, обявен в междинните резултати и в крайното решение. Протестният вот са отбелязали 47 749 души и след като той се разпредели в крайните резултати се получават обнародваните в Държавен вестник проценти, обясниха от Централната избирателна комисия.


Според публикуването в Държавен вестник процентът на ГЕРБ-СДС е 25.80%, на "Има такъв народ" - 17.40%, на БСП - 14.79%, на ДПС - 10.36%, на "Демократична България" - 9.31%, на "Изправи се! Мутри вън!" - 4.65%. Това е малко по-малко от първоначалните данни.

Съдът няма да гледа жалбата на "Боец" за Борисов

Тричленен състав на Върховния административен съд отказа да разгледа жалбата срещу необявяването на Бойко Борисов за избран депутат и прекрати делото, съобщи БНР.


Според съдии Аделина Ковачева, Тодор Петков и Любомира Мотова право да обжалват решенията на ЦИК имат само участниците в изборите, какъвто не е жалбоподателят - Гражданското сдружение "Боец".

След изборите: парламентът се събира на 15 април в старата сграда на Народното събрание (хронология)

© Николай Дойчинов


Определението е окончателно. От "Боец" атакуваха необявяването за депутати и на още 13 души, избрани от листите на ГЕРБ, ДПС и "Има такъв народ".


Жалбите са обединени в друго дело, по което още няма решение.

Президентът свика Народното събрание

Президентът Румен Радев издаде указ, с който свиква новото народно събрание, съобщи президентската институция. Първото заседание е насрочено за 14 април, четвъртък.


Указът предстои да бъде обнародван в сряда.


В понеделник вечерта държавният глава коментира, че няма да бави указа, но изчаква обнародването на резултатите от изборите. Междувременно представители на различни политически сили бяха с нагласата за първо заседание на парламента в четвъртък.


След изборите: парламентът се събира на 15 април в старата сграда на Народното събрание (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал

Дистанционен вот или по пощата изисква дълга подготовка, смята говорителят на ЦИК

Може да се говори за гласуване по пощата или дистанционно гласуване, но тези неща искат много продължителна подготовка. За гласуване по пощата всеки трябва да има изборен адрес, това се нарича регистър на избирателите, който може да бъде създаден за 5-6 месеца. В него всеки посочва своя настоящ адрес.


Това заяви говорителят на ЦИК Димитър Димитров пред Нова телевизия. Той обясни, че повечето българи имат постоянен адрес в България, но не всеки посочва адрес в чужбина.


Обяви също, че решението на дългите опашки от гласоподаватели в чужбина е в увеличаване на секциите над 35 колкото са в момента за страни извън ЕС. Ограничението бе въведено през 2016 г. по инициатива на тогавашния "Патриотичен фронт", който включваше ВМРО и НФСБ.


Димитров допусна, че в анализа на ЦИК за последните избори може да се запише такова предложение - да се увеличи броят на секциите в чужбина.

Георг Георгиев: Бъдещ кабинет на ГЕРБ няма да дублира сегашния

Правителството на ГЕРБ, което те заявиха, че са готови да излъчат, няма да дублира сегашния кабинет. Това заяви пред БНТ зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев без да конкретизира имена. Каза, че когато пълният състав е известен, тогава ще стане известно кой ще бъде министър-председател.
"Най-голямата политическа логика диктува лидерът на спечелилата политическа сила да бъде и премиер. Това е отговорното европейско политическо поведение, това сме и ние демонстрирали до момента", каза Георгиев. В отговор на въпрос дали за поста е бил поканен управителят на БНБ Димитър Радев, той каза, че е изненадан да чуе това име. Мандатът на Радев начело на банката изтича през юли.

Според Георгиев изисква време правилната конфигурация да бъде представена. Иначе ГЕРБ е единствената политическа сила към момента, която е готова да състави правителство и в името на стабилността на държавата ще го направи, обяви той.

Радев може да изиграе по-голяма роля от номиналната, смята Янаки Стоилов

"Президентът може да изиграе много по-голяма роля от номиналната", смята Янаки Стоилов от БСП. Пред Би Ти Ви очерта два варианта за действие пред Румен Радев в предстоящото свикване на новия парламент и раздаването на мандатите.


"Може последователно да свика на бързи консултации всяка една от партиите в парламента. Това ще отнеме около три дни и ще може да се ориентира какви са възможностите за сформиране на правителство", каза Стоилов.


По думите му ако Радев постъпи така, по този начин той ще съдейства на парламента да се направи опит за сформиране на правителство.


"Ако се започне формалната процедура, тази дейност е оставена само на отделните партии. Видяхме каква позиция заеха те", каза Стоилов.


"Вече виждаме, че тези, които спечелиха изборите, макар и с недостатъчно, искат и са готови, но не могат да направят правителство. Следващите вероятно могат да получат подкрепа, но не е сигурно, че искат такава", каза още Стоилов.

Захариева: За пръв път се налага да чакаме указ на президента

Редно бе президентът да каже дата, на която ще свика парламента. За първи път попадаме в ситуация, в която трябва да изчакаме указа, а си има нужда от време за подготовка за събиране на народното събрание. Това коментира пред Би Ти Ви външният министър Екатерина Захариева, след като снощи държавният глава обяви, че ще издаде указ, след като види официално публикувани резултатите от изборите. Това стана тази сутрин.


Посочи, че от това как Румен Радев ще направи консултациите, ще покаже дали иска да подпомогне формирането на стабилно правителство. Признак за това ще бъде, ако изслуша всяка от партиите какво предлага, а не направи консултациите заедно с всички.


Захариева обяви, че ГЕРБ си прави анализ за спада в подкрепата, но отбеляза, че партията излиза от успешен мандат и въпреки че почти от година страната е в криза, партията успявала да изпълни програмата си. Като недостатък на политиката посочи това, че не се прави предварително обсъждане, когато се предлага някаква политика.


Ние трябва да се научим на коалиционна култура, това е истината, в цяла Европа правителствата са от по няколко партии, коментира още тя.

ГЕРБ заговори за консенсусна дълбока правосъдна реформа

За голям национален разговор за мащабна реформа на правосъдната система се обяви в интервю за "Нова телевизия" избраният за депутат от ГЕРБ и бивш външен министър в кабинета "Борисов 2" Даниел Митов. По думите му досега този разговор тече "с даване на партийни рецепти, които често са кръпки в системата" и не отчитат всички дефицити. Предложението на Митов е "всички партии да се съгласим, че трябва тежък задълбочен разговор и в по-голям формат, който да събере предложенията, които и партиите, и неправителственият сектор, и академичната общност, и международните ни партньори предлагат".


Митов очерта и мащабите на реформата - "от начина, по който образоваме юристите си, където да се въведат по-сериозни стандарти, през МВР, полицията, прокуратурата, съда". Всички тези звена имат своите дефицити, които трябва да бъдат свързани в общ законодателен пакет, предложи той. "Това трябва да е национален разговор, защото рецептите на нито една партия не решават цялостния пъзел от правосъдна реформа", заяви Митов.


Той прогнозира, че ГЕРБ тепърва ще се превръща във фактор в обществения живот със смяната на поколенията, защото е изградила капацитет, добре стои и в Европа и все повече ще се утвърждава. По думите му в момента няма започнати консултации с другите политически сили, представени в парламента, защото "би било задкулисно".

"Изправи се! Мутри, вън!" вече води неофициални разговори

"Изправи се! Мутри вън!" води неофициални разговори с другите две опозиционни формации, които влизат в бъдещия парламент. Това съобщи пред "Нова телевизия" адв. Николай Хаджигенов. Той повтори позицията си, че ако БСП и ДПС предложат подкрепа за управление на останалите три опозиционни на ГЕРБ формации, тя трябва да бъде приета. Запитан очаква ли искрена подкрепа от тези две формации или тя ще е торпилиране на моралния образ на тези, които са я приели, Хаджигенов отговори: "Пропагандата би направила така. Партиите на статуквото ще се опитат да оцелеят, дори ако примитивно това означава да гласуват срещу себе си - имат банки, корабен бизнес, пристанища."


Добави, че неговата формация ще се стреми да постигне целите на протеста - премахване на "ГЕРБ и Борисов и Гешев и гешевщината". Всяко нещо ще обявяваме защо е, обеща той и добави, че "демокрацията изисква хора с различни идеи и идеологии да се събират заедно за обща цел".


"В политиката лъжата е начин на живот. В моя живот за лъжи се лежи в затвора", заяви адвокатът, който преди дни беше критикуван от Мая Манолова за заявени позиции в телевизионно интервю, но впоследствие получи извинения. Той коментира недоразумението с думите: "Цопнаха в кална локва самите те. Аз ще казвам нещата такива, каквито са, няма да стана истински политик да казвам едно, а да мисля друго."


На въпрос за това, че хората от протеста, които станаха депутати, нямат парламентарен опит, Хаджигенов отговори, че този недостатък е отстраним. "Политическото гробище е пълно с опитни незаменими хора. Не бихме приели условия нашите гласове срещу нещо", добави той.

Решенията на Централната избирателна комисия (ЦИК) за обявяване на резултатите от гласуването и разпределението на мандатите в Четиридесет и петото Народно събрание са публикувани в днешния брой на "Държавен вестник", се вижда от електронното му издание.


Именно с обнародването на тези решения президентът Румен Радев обвърза вчера издаването на указ за свикване на новия парламент. Снощи в първия си коментар на резултатите от вота на 4 април държавният глава увери, че няма да бави указа. Очаква се първото заседание на 45-ото Народно събрание да е на 15 април.


След изборите: парламентът се събира на 15 април в старата сграда на Народното събрание (хронология)

© Лили Тоушек

Коментари (139)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Любопитно

  Имам един въпрос: Вчера се спрягаше, че Боко може пак да бъде издигнат за премиер от ГЕРБ и затова искам да науча той може ли да бъде премиер след като се отказа от депутатското си място?
  За мен не би било логично, но нямам представа какво казва Бг закона при това положение.
  Предварително благодаря.

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Неутрално

  До коментар [#1] от "padrino":

  Може.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на Dimov
  Dimov
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#1] от "padrino":

  Може.
  Но аз лично очаквам да не го направи.

  VD
 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Неутрално

  До довечера указ и дата за свикване на новото НС.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на svetlio_rm
  svetlio_rm
  Рейтинг: 454 Неутрално

  До коментар [#1] от "padrino":

  Реално няма как 1 човек да е едновременно депутат и министър.
  Всеки депутат, който става министър освобождава депутатското си място.

  Съответно това е задължително, не е под въпрос дали може или не.

 6. 6 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Любопитно

  До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":
  До коментар [#3] от "Dimov":

  На какво основание го избират тогава след като не е член на парламента?

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 7. 7 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  Сбогом ГЕРБ!
  Няма да ми липсвате . . . ама никак!

 8. 8 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1889 Неутрално

  45-то ,Народно Събрание.
  45 събрания стигат,стигат !!!
  Времето е наше.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 9. 9 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Любопитно

  До коментар [#1] от "padrino":Реално няма как 1 човек да е едновременно депутат и министър. Всеки депутат, който става министър освобождава депутатското си място. Съответно това е задължително, не е под въпрос дали може или не.
  —цитат от коментар 5 на svetlio_rm


  А сега ми стана ясно, избран или не по закон трябва да освободи депутатското място след като е в кабинета...така нали? Тоест от този момент се "смята за безпартиен", тоест принадлежи на партията от която е, но без правото на глас в парламента??

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 10. 10 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2398 Неутрално

  Докато изборите не станат мажоритарни партиите все ще се цепят и делят, парламентите ще са пълни с безбройни партии еднодневки и депутатите ще са все по-тъпи калинки. Човек като сбърка един път взема та се поправя. Ние обаче тъпо и упорито 30 години се влачим по корем с пропорционалните избори и мечтаем за звездочели юнаци да се появят от небитието и да запретнат ръкави за благото народно. Народът затъпява все повече, всеки следващ парламент е все по-объркан и по-некачествен, а ние все чакаме чудото без нищо да правим за него. Лежането по площадите и хвърлянето на яйца чудо не прави. Няма да го направи и сбиртока от мъгляви и егоцентрирани партии. Нещата не трябва да вървят по блапожелания и мечти, а трябва да се предопределят от системата за избиране на хората които ще ни управляват.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 11. 11 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  До коментар [#1] от "padrino":
  "нямам представа какво казва Бг закона при това положение."

  'Ма прочетете я поне веднъж тая конституция, бе! Само 15 странички А5 формат е.

 12. 12 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  До коментар [#4] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Мисля, че ще ги свика на 15.04.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Неутрално

  До коментар [#6] от "padrino":

  Могат да изберат всеки/всяка която си пожелаят. Не е като при вас.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 15. 15 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3835 Неутрално

  Именно с обнародването на тези решения президентът Румен Радев обвърза вчера издаването на указ за свикване на новия парламент. "

  Всъщност КРБ обвързва издаването на указ, а не Радев

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Весело

  До коментар [#7] от "Косьо Генчев":

  Плача..... от радост!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Любопитно

  [quote#13:"deepblue"][/quote]

  Хайде не бързайте със "свободата"...така се говореше и през 1989, но 32 години по късно положението пак е същото май....

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 18. 18 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Весело

  До коментар [#12] от "Косьо Генчев":

  Поне 72 часа.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 19. 19 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Весело

  До коментар [#12] от "Косьо Генчев":

  Поне 72 часа.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 20. 20 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2896 Неутрално

  До коментар [#9] от "padrino":

  Съдията Попов, Л.Беров, Н.В. Симеон 2 ,бяха премиери, без да са били преди това депутати.

 21. 21 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1889 Неутрално

  До коментар [#1] от "padrino":"нямам представа какво казва Бг закона при това положение."'Ма прочетете я поне веднъж тая конституция, бе! Само 15 странички А5 формат е.
  —цитат от коментар 11 на Косьо Генчев


  Ние не четеме разни конституции,закони за съдебната власт,изборни кодекси.
  Ние директно ги реформираме и променяме.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 22. 22 Профил на Андерсен
  Андерсен
  Рейтинг: 643 Любопитно

  До коментар [#6] от "padrino":

  За министър или министър-председател може да бъде предложен всеки български гражданин, независимо дали е депутат или не.

  Но това в случая не е толкова важно, а това че правителство на ГЕРБ няма да бъде подкрепено, така че едва ли ББ ще се жертва изобщо да се занимава да е министър-председател

 23. 23 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Весело

  До коментар [#20] от "uvtest":

  Спомняш ли си проклятието за което ви предупреждавах?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 24. 24 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Весело

  До коментар [#22] от "Андерсен":

  Не е всеки защото има някои изисквания.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 25. 25 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3835 Весело

  До коментар [#17] от "padrino":

  На кого Волен остави петото място....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 26. 26 Профил на Петърчо
  Петърчо
  Рейтинг: 454 Любопитно

  Имам един въпрос: Вчера се спрягаше, че Боко може пак да бъде издигнат за премиер от ГЕРБ и затова искам да науча той може ли да бъде премиер след като се отказа от депутатското си място?За мен не би било логично, но нямам представа какво казва Бг закона при това положение.Предварително благодаря.
  —цитат от коментар 1 на padrino


  Не само, че може, ами е задължително условие.

  Потребители с активирана функция "автоматичeн минус", 'щото са фанатични комундета: Мутри вън, Иво, Мунчету на Боеку, Ivan Stoyanov, Другарят Иванов*, #ОСТАВКА, Роси, Студио Х, samoedin, niksan1, Котаракът на Шрьодингер, Fiji, Norman Granz, Billy Pilgrim, historama, hawaii, dejmos, cinik, Virgin, Рим, Gopeто, 3biri, yavooor, Alexander97, Voiko, Kingpin, Doge, papуre, Oleg Shishmanov, dnevnikar, stein, Чарли Мишкин, Смартдъмби*, LudLustrator, Тайпи*, Hristov
 27. 27 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Неутрално

  До коментар [#26] от "Петърчо":

  А отговаря ли на другите изисквания?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3762 Неутрално

  До коментар [#6] от "padrino":

  Водач на политическа партия. Може и да е необвързан. В закона не пише изрично да е избран за депутат. Само да е български гражданин.

 29. 29 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2168 Разстроено

  Резултатите са тъжни и към здравната и социално- икономическата добавят и политическа криза...!

 30. 30 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3762 Неутрално

  До коментар [#24] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Вярно. Образователен ценз. Не, че е достатъчен, като гледам Бойко.

 31. 31 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4781 Неутрално

  До коментар [#30] от "Vlado Nikolov":

  Както и пълнолетен и да не е осъждан или поставен под запрещение или освидетелстван с психично разтройство или заболяване.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 32. 32 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#6] от "padrino":

  Ма ти верно ли си толкова бос? А нон стоп си на коментарите! Ся разбирам що тоя форум е такъв какъвто е!

 33. 33 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3835 Весело

  До коментар [#6] от "padrino":

  Да онагледя с пример. Урсула фон дер Лайен

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 34. 34 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 389 Неутрално

  До коментар [#17] от "padrino":

  Не знам къде си живял, но определено положението не е същото, да има каво още много да се желае, но да сравняваш сегашното положение с 1898 е несериозно

 35. 35 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4512 Неутрално

  До коментар [#1] от "padrino":

  "За мен не би било логично, но нямам представа какво казва Бг закона при това положение."

  Няма проблем премиер да е човек, който не е депутат!

 36. 36 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4512 Неутрално

  До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":До коментар [#3] от "Dimov":На какво основание го избират тогава след като не е член на парламента?
  —цитат от коментар 6 на padrino


  Никой от правителството не е член на парламента! След избирането си за министър, той трябва да напусне парламента. Влиза следващият в листата!

 37. 37 Профил на Съдебна Реформа Сега
  Съдебна Реформа Сега
  Рейтинг: 294 Любопитно

  Слави иска ли да е Премиер ?

 38. 38 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 913 Неутрално

  Прзидентът няма защо да чака до 15-ти. Условието му е изпълнено. Няма защо да ги оставя оше един ден, част от тях да обикалят телевизиите, а други да се крият.

 39. 39 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Весело

  До коментар [#6] от "padrino":Ма ти верно ли си толкова бос? А нон стоп си на коментарите! Ся разбирам що тоя форум е такъв какъвто е!
  —цитат от коментар 32 на han_kurbat


  И ти си горд представител на това особенно начина ти на изразяване. Аз може и да съм бос в законите и разпоредбите, но поне съм по-добре обут в ползването на Българският език.😂👍

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 40. 40 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 389 Любопитно

  До коментар [#32] от "han_kurbat":

  Аз чета форума от 12 г, но напоследък се е превърнал в няква дърдорница на футболни агитки. Преди имаше спорове в които коментиращите си излагаха глердните точки и се получаваше много прилични дискусия. Сега те пращат в затвора, уволняват те,слагат ти разни епитети.........

 41. 41 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Любопитно

  До коментар [#17] от "padrino":Не знам къде си живял, но определено положението не е същото, да има каво още много да се желае, но да сравняваш сегашното положение с 1898 е несериозно
  —цитат от коментар 34 на nehaen


  Аз не го сравнявам, само посочвам, че и тогава "свободата" настъпи.....коя свобода?

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 42. 42 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1251 Неутрално

  Защо ГЕРБ имат 75 депутати, като 26.18% от 240 е 62?
  Другите са бонус, който Борисов да раздава?

 43. 43 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 389 Любопитно

  До коментар [#41] от "padrino":

  Не те разбирам на къде биеш. Казвам ти, че в сравнение с 1898 положението е много по-добро, което значи че настъпилата "свобода" през 1989г е дала разултат.
  И не знам защо слагаш свобода в кавички, може ли да ми обясниш?

 44. 44 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  До коментар [#42] от "yavooor":

  Защото има партии и коалиции, които не са преминали 4% бариера. Практически ГЕРБ имат 31.34% от гласовете за партии над бариерата.

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 45. 45 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3113 Неутрално

  До коментар [#30] от "Vlado Nikolov":

  В Конституцията няма изискване за образователен ценз на министрите, нито на премиера. Те трябва да отговарят на условията за избор на депутати (чл. 65 и чл.110).

 46. 46 Профил на gorskiq1
  gorskiq1
  Рейтинг: 644 Разстроено

  Сега Ко, цялата държава ще чака чалгаря да оздравако ее ли? Ами ако падне пак в банята ,Ко прайм ?

 47. 47 Профил на gorskiq1
  gorskiq1
  Рейтинг: 644 Неутрално

  До коментар [#46] от "gorskiq1":

  упс - да оздравее ли ?

 48. 48 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 356 Любопитно

  Ако калинка Захариева или къдравата СЮ са алтернативите на баце, то със сигурност проектът герб се отича безвъзвратно в канала

 49. 49 Профил на gorskiq1
  gorskiq1
  Рейтинг: 644 Неутрално

  До коментар [#48] от "Konstant Ray":

  Интересно и двамата бяха в сутрешните блокове на две от правилните телевизии

 50. 50 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1491 Неутрално

  Предложението на Митов е "всички партии да се съгласим, че трябва тежък задълбочен разговор и в по-голям формат, който да събере предложенията, които и партиите, и неправителственият сектор, и академичната общност, и международните ни партньори предлагат.
  "Това трябва да е национален разговор, защото рецептите на нито една партия не решават цялостния пъзел от правосъдна реформа", заяви Митов.
  —цитат от коментар 0 на статия


  Милият. То не, че не е така, обаче най-големият препъникамък пред този дрийм се казва ... Бойко Борисов. 10 г. не го направи, 10 г. слушахме само "Аз, Аз, Аз", а сега, когато е аут от властта се сетиха, че едното Слънце нищо не чини само.
  Ако трябва да се говори по-сериозно, истинският въпрос е: какво ще остане от ГЕРБ без Борисов? И истината е, че инфантилното му его е проклятие не само за България, но и за личното му отроче - ГЕРБ. Какво ще остане от шайката след Бойко - май сме гледали такъв филм...

 51. 51 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  Ей, едвам чакам да го видя оня в опозиция. Той дори няма да им казва какво да правят, щото няма смисъл. И ще предложи Даниел Митов за премиер, ти да видиш!
  Би могло да се каже, че е най-дебелата марионетка в историята на човечеството, но с абсолютна сигурност е най-дебелата марионетка от мъжки пол на баба германка от женски пол!!!

  от близо и далеч
 52. 52 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#39] от "padrino":Аз може и да съм бос в законите и разпоредбите, но поне съм по-добре обут в ползването на Българският език.😂👍

  Не, и там не си по-добре, уви! Не си научил граматиката, както се вижда с просто око.
  И не можеш да направиш разлика, ако някой умишлено "греши" в изказ и правопис.
  Обичайно персонажи като теб не приемат критики, търсят контри, а накрая увенчават излагацията си с широка усмивка и с вдигнат палец.

 53. 53 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#49] от "gorskiq1":

  Що не си доспиш 15 минути вместо да пускаш тия миризливи клозети, пълни с лакеи и ....чии

  от близо и далеч
 54. 54 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#48] от "Konstant Ray":

  Гениал Митов ще е кандидатчето му за премиерче. То всъщност няма значение кой ще е, но изведнъж го пусна тоя вместо грозната Деница Сачева.
  Той затва и няма да ходи в парламента, нищо че ще почнат да правят вътре каквото си искат. То и безтва няма значение какво ще правят, щом са опозиция.

  от близо и далеч
 55. 55 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#40] от "nehaen":
  Сега те пращат в затвора, уволняват те,слагат ти разни епитети.........

  Левичари, сър.

 56. 56 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#37] от "НЕ на ГЕРБ БСП":

  По време на голямата инфлация догодина ли?

  от близо и далеч
 57. 57 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Любопитно

  До коментар [#54] от "Далечен близък":Гениал Митов ще е кандидатчето му за премиерче.

  Като член основател на ДСБ, не ви ли допада?


 58. 58 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Неутрално

  До коментар [#41] от "padrino":Не те разбирам на къде биеш. Казвам ти, че в сравнение с 1898 положението е много по-добро, което значи че настъпилата "свобода" през 1989г е дала разултат.И не знам защо слагаш свобода в кавички, може ли да ми обясниш?
  —цитат от коментар 43 на nehaen


  Ако свободата за Вас се изразява с това, че вече не Ви трябва Кореком, за да си купите ТикТак или Кент или открит лист ако искате да посетите приятели в Петрич, значи греша в оценките си за което моля да приемете извинението ми. Защото иначе нищо в начина на управление в държавата не се е променило. Преди имаше ЦК на БКП и те бяха 100/1500 души, сега станаха безброй. Обикновенните хора н спечелиха нищо от "свободата". Защо има кавички...защото това не е свобода а илюзи, идея, химера. Свободен ще бъдете когато няма осем джуджета или откровенни престъпници с влязла в сила присъда от Бг съд могат да бъдат прениери на страната.
  Свободата е не само физическо състояние, но и душевно. Четете от повече от 10 години тук, досега трябваше да сте рзбрали, че голяма част само мърморят и се оплакват от това което е. Преди Бг чакаше от Руснаците сега чака от ЕС. Когато България сама стпи на краката си тогава може да се говори за свобода. Докато има васали винаги ще има роби.

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 59. 59 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#52] от "han_kurbat":

  Типично самочувствие на емигрантин - тука каквото правил, и той не помни, ама понеже е отишъл някъде, еей такава уста отворил да лее мозък. Гледай му акъла и му крой гащи.

  от близо и далеч
 60. 60 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#57] от "han_kurbat":

  Що ще тогаз при Бойко?

  от близо и далеч
 61. 61 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4939 Любопитно

  До коментар [#54] от "Далечен близък":Гениал Митов ще е кандидатчето му за премиерче.Като член основател на ДСБ, не ви ли допада?
  —цитат от коментар 57 на han_kurbat


  Граматиката, граматиката....ви или Ви?

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 62. 62 Профил на kzj35678888
  kzj35678888
  Рейтинг: 389 Неутрално

  Няма да има правителство на Слави, ДеБъ, БСП, ДПС или комбиняция от тия. ГЕРБ ще състави правителство.

 63. 63 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Неутрално

  До коментар [#61] от "padrino":

  Може и с малко въ ако не си твърде официален (не формален, това значи друго нещо).

  от близо и далеч
 64. 64 Профил на Съдебна Реформа Сега
  Съдебна Реформа Сега
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#56] от "Далечен близък":
  струва ми се вероятно Слави да е в Парламента да си гласува законите дето ги обеща, лесно е да си опозиция, я някой закон мине, друг не мине. Но да е Премиер и да ръководи държавата е отговорност която не знам дали иска.
  Кандидата за Премиер на Има Такъв Народ по скоро няма да е Слави

 65. 65 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#61] от "padrino":

  И пак не си схванал - не е персонално към него обръщението ми, а към "тях". Безнадежден случай си.

 66. 66 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#64] от "БСП се згромоляса":

  сгромоляса се пише със съ, освен ако не е нарочно

  от близо и далеч
 67. 67 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#58] от "padrino":

  Сега имаме Берьозки, не ни трябва Кореком, и си купуваме хубави салати. Тъпите нокдауни на тъпото правителство на Борисов им покачиха доходите на ента степен и масово народа се научи да яде руска кухня. Щото нямаше друго, освен гнусни дюнери. Българска кухня нямаше къде да се яде, ако ходиш на работа в офис, пълна мъка и тероризъм

  от близо и далеч
 68. 68 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#60] от "Далечен близък":

  Ясно го каза - десния спектър. Оценява ДСБ като олевяла формация, подменила началните си жалони.

 69. 69 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#66] от "Далечен близък":

  До коментар [#64] от "БСП се згромоляса":
  сгромоляса се пише със съ, освен ако не е нарочно

  Вероятно е препратка към културния министър на БСП - "Збогом".

 70. 70 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Неутрално

  До коментар [#68] от "han_kurbat":

  Има два десни спектъра - десномилиционерски и десно-егейски розаво-лилав. Явно е бил поставен пред тежко двоумение, но все пак е избрал да е министърче. Сега ще е и кандидат министър прецедател. То и аз мисля да стана кандидат-студент хахах.

  от близо и далеч
 71. 71 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 635 Неутрално

  До коментар [#1] от "padrino":

  Напълно резонен въпрос за човек, по-запознат с английската система. В България депутатите не могат да заемат друга държавна служба или дейност, включително министър, това е по конституция.
  Едно от малкото неща, което на времето успя да обедини депутати от всички партии, беше опитът им да се уредят в бордове на фирми, комисии, агенции и пр. като консултантво, а не "държавна служба", но Конституционният съд ги отряза.
  http://www.constcourt.bg/bg/Acts/GetHtmlContent/6e213f0c-fc62-4dc1-863f-421da6d3b3cf

  Може би ако се появи възможност за промяна на конституцията в тази посока, това ще вдъхнови отново депутатите и разни съдебни реформи могат да минат между другото.

 72. 72 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 722 Весело

  До коментар [#68] от "han_kurbat":

  Ма иначе и аз години наред се опитвах да привидя в МВРО дясноконсервативно, докато не видях точно какво е ...
  Настроение весело, макар да ми е тъжно

  от близо и далеч
 73. 73 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#70] от "Далечен близък":
  Той вече е бил "министърче" - на външните работи. В едно служебно и в едно редовно правителство.

 74. 74 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2121 Неутрално

  Резултатите са тъжни и към здравната и социално- икономическата добавят и политическа криза...!
  —цитат от коментар 29 на selqnin  И защо са тъжни, след 11- годишно победно дефилиране на ГЕРБ на политическата сцена ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 75. 75 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1680 Неутрално

  Слави да предлага Христо за премиер и да се сввршва тая мъка

 76. 76 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2121 Неутрално

  До коментар [#24] от "КМЕТ В СЯНКА":Вярно. Образователен ценз. Не, че е достатъчен, като гледам Бойко.
  —цитат от коментар 30 на Vlado Nikolov  Какво му е на Буци ?
  Завършил соедното си образование със златен медал ( според герболяка ), д- р на нАуките, прочел е « Винету «, правил е масаж на ушните миди на др. Живков ... ?
  Интересно ми е само, каква е била темата на дисертацията и пред кого я е защитавал ?!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 77. 77 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8208 Любопитно

  Всички са готови да цопнат в калта, заради пустата власт!

  [email protected]
 78. 78 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8208 Любопитно

  Хаджигенов ясно казва кой е машинист на поредната Соросова композицийка ! Влакчето (паричките) ще управлява той ! Лелките отзад - във вагон-ресторанта !

  [email protected]
 79. 79 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 389 Любопитно

  До коментар [#58] от "padrino":

  По-голями глупости не бях чел, но това са типични съждения за имигрант.
  И не знам ти за каква свобода ми говориш при положение, че си се заселил в един от най-робовладелческите райони на Европа и от там намилаш как в България няма свобода

 80. 80 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1680 Неутрално

  делиРадев, имаш няколко часа.

 81. 81 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1889 Неутрално

  До коментар [#32] от "han_kurbat":Аз чета форума от 12 г, но напоследък се е превърнал в няква дърдорница на футболни агитки. Преди имаше спорове в които коментиращите си излагаха глердните точки и се получаваше много прилични дискусия. Сега те пращат в затвора, уволняват те,слагат ти разни епитети.........
  —цитат от коментар 40 на nehaen


  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 82. 82 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#80] от "diq55699032":

  Радев може да не се притеснява. Колеги, уведомявам ви по най-бързия канал, че вече е определен новият министър-председател!

  https://m.facebook.com/groups/Russia.friends/permalink/2942203582693042/?ref=m_notif¬if_t=group_highlights

 83. 83 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1491 Неутрално

  До коментар [#75] от "diq55699032":

  Слави да предлага Христо за премиер и да се сввршва тая мъка
  —цитат от коментар 75 на diq55699032


  Ха-ха, иска ви се. Тези "мъки" май са мъки за Борисов.
  Акшъли - всеки ден, в който той е аут от властта е един "добър ден за българската демокрация".

 84. 84 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2012 Неутрално

  След като излязоха резултатите, можем да отбележим, че това са и най- ниските резултати на ГЕРБ, на избори.Борисов губи огромна част от избирателите си и тенденцията ще е да губи оше , когато не разполага с властовите механизми за контрол.

  Sic transit gloria mundi
 85. 85 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2012 Весело

  До коментар [#29] от "selqnin":

  Резултатите от избори не може да са тъжни или весели.Те са обективно отражение на желанията на суверена.Тъжни може да са само избирателите на загубилите партии.

  Sic transit gloria mundi
 86. 86 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 389 Весело

  До коментар [#82] от "han_kurbat":

  Земеделския го прати на кино да вижда как изглежда село - ахахахахахахахахахахах

 87. 87 Профил на sen
  sen
  Рейтинг: 354 Неутрално

  Факт, че в началото само Борисов се обяви срещу нови избори, всички са нови избори. Седмица по-лъсно никой не иска нови избори. 1:0 за Борисов

  sen
 88. 88 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2012 Весело

  До коментар [#87] от "sen":

  Борисов има навика да говори коренно различни неща сутрин обед и вечер..И винаги познава, доколкото хем е за, хем е против..

  Sic transit gloria mundi
 89. 89 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2012 Весело

  До коментар [#82] от "han_kurbat":

  Притеснен е единствено герболяка..Други притеснени аз не виждам.

  Sic transit gloria mundi
 90. 90 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 104 Неутрално

  До коментар [#89] от "Hristov":

  Да, добре.

 91. 91 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 4094 Неутрално

  Радев да възложи мандат на Борисов , парла-ментът да го одобри......тогава със сигурност ще ни запечатат.....

 92. 92 Профил на gedat21
  gedat21
  Рейтинг: 78 Неутрално

  "Президентът Румен Радев издаде указ, с който свиква новото народно събрание, съобщи президентската институция. Първото заседание е насрочено за 14 април, четвъртък.

  Указът предстои да бъде обнародван в сряда."

  Четвъртък е 15 април, а сряда е утре.

  Иначе е време да видим цирка в четвъртък.

 93. 93 Профил на sen
  sen
  Рейтинг: 354 Неутрално

  След като излязоха резултатите, можем да отбележим, че това са и най- ниските резултати на ГЕРБ, на избори.Борисов губи огромна част от избирателите си и тенденцията ще е да губи оше , когато не разполага с властовите механизми за контрол.
  —цитат от коментар 84 на Hristov


  А стига сте оплаквали ГЕРБ...Нещо, друго извън ГЕРБ има ли за казване. Трески Ви тресат от ГЕРБ, това е истината

  sen
 94. 94 Профил на Димитър Христов
  Димитър Христов
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Чакайте, защо пишете 14 април, четвъртък?
  Погледнете календара и поправете.

 95. 95 Профил на az_medikyt
  az_medikyt
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Последно - 14ти или четвъртък?

 96. 96 Профил на sen
  sen
  Рейтинг: 354 Неутрално

  Към ХИ и компания:
  - да се извини на публиката, задето ни облъчваха преди изборите за мсанипулации
  -да отчете "Ти броиш" или си беше само пропаганда
  -защо вече не говори за нови избори, това му беше основата теза на 5/-4/

  sen
 97. 97 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 1472 Весело

  До коментар [#39] от "padrino":

  ... но поне съм по-добре обут в ползването на Българският език.
  —цитат от коментар 39 на padrino

  Е, не си чак толкова обут 🙃, ама карай да върви, форум е тук все пак ...
  „Български“ – с малка буква и без пълен член.

 98. 98 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7635 Неутрално

  "ГЕРБ заговори за консенсусна дълбока правосъдна реформа"
  Късно е либе за китка. 10 години прецаквахте всяко разумно предложение в едно с ДПС. Сега няма кой да ви вярва.

 99. 99 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1594 Неутрално

  Дневник, вие не знаете кой ден е на календара, тръгнали сте да ставате "знаменосци на свободната журналистика". Айде малко по-серизно моля, новината се отнася за Парламент и Президенство, не е за тахан халва и лукуми.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 100. 100 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1594 Неутрално

  Голям майтап ще е паламента да одобри кабинет на ГЕРБ за 1 месец, докато смени ИК и после вот на недоверие на Баце и чао :D

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK