На живо

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия ЛазароваПремиерът Бойко Борисов не се яви в парламента и във втория ден от работата на 45-тото Народно събрание. Днес депутатите създадоха комисия, която да ревизира неговото управление и го задължиха на 21 април да представи участието на България в плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз. Депутатите от ГЕРБ осуетиха изказването на финансовия министър ,който трябваше да представи състоянието на фискалния резерв.


Президентът Румен Радев обяви, че започва в понеделник консултации с представители на парламентарните групи преди да връчи мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ, която е първа политическа сила.


"Дневник" проследи политическите дебати във втория ден от работата на Народното събрание. Подробностите вижте в хронологията.
Вманиаченост - така депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев определи искането на останалите политически сили премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента. Днес мнозинството депутати, непринадлежащи на ГЕРБ, задължиха премиера до дойде идната сряда, за да представи в пленарната зала участието на България в плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз. Това стана след като Борисов беше призован да говори пред депутатите днес, но се оказа, че е в отпуск.


Пред БНТ Главчев добави, че не е сигурен дали лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка ще се яви в Народното събрание в сряда, защото е в отпуск и изрази недоумение защо депутатите не искат да изслушат по темата вицепремиера и депутат Томислав Дончев ,който бил много по-добре запознат.

Предложението на партията на Бойко Борисов за въвеждане на мажоритарна изборна система не среща подкрепата на останалите формации в 45-ия парламент, показа проверка на "Дневник".


От "Има такъв народ" твърдят, че не са се отказали от мажоритарните избори за депутати, но това може да стане в един сигурен, спокоен и уверен парламент.


Промени в Изборния кодекс ще има, но те ще са частични - гласуване по пощата поне в чужбина, отпадане на ограниченията за секциите извън ЕС, видеонаблюдение при отчитането на резултатите и др.


Подробностите четете тук.

Избрани са членовете на три ключови комисии

В края на втория пленарен ден на 45-тото Народно събрание, депутатите избраха трите ключови комисии за работата на парламента - по правни въпроси, по бюджет и финанси и здравеопазване. За председател на правната комисия бе избран адвокатът Радостин Василев от "Има такъв народ", водач на листата на партията в многомандатен избирателен район Плевен.


Здравната комисия оглави пуломологът Александър Симидчиев от "Демократична България", а комисията по бюджет и финанси ще бъде ръководена от икономистът Георги Ганев, също от "Демократична България".


ГЕРБ предложи за председател на комисията по здравеопазване проф. д-р Григор Горчев, но кандидатурата му беше подкрепена само от собствените му съпартийци. По този начин останалите партии за пореден път дадоха да се разбере, че ГЕРБ се намира в пълна изолация в парламента.

Как депутатите не поискаха да изслушат финансовия министър (видео)

Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

Депутатите от ГЕРБ започнаха да скандират "Мутри, вън!" като не даваха възможност на финансовия министър в оставка Кирил Ананиев да отговори на поставения от БСП въпрос за състоянието на фискалния резерв. Причината е, че председателстващата заседанието Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри, вън!" не даваше думата на ГЕРБ за процедурно предложение. В крайна сметка Димитър Главчев получи право да излезе на трибуната и упрекна Дончева, че нарушава правилника за работа на парламента по начина на водене. Дончева призова квесторите да въведат ред в залата.


Главчев настоя от името на ГЕРБ да се даде думата на вицепремиера в оставка Томислав Дончев, който да говори по плана за възстановяване с пари от ЕС.
Дончева се наложи да произнесе поне 10 пъти репликата "Заповядайте, господин министър" към Ананиев на фона на неспиращи скандирания. Той обаче напусна бързо сградата на парламента.


След виковете "Таня вън", дошли от депутати от ГЕРБ, Татяна Дончева прекъсна заседанието на парламента и свика председателски съвет.


След него, по предложение на депутата Виктория Василева, беше прието Кирил Ананиев да бъде изслушан на 21 април, когато ще е и изслушването на премиера в оставка Бойко Борисов.

Парламентът задължи Борисов да се яви пред депутатите

Парламентът задължи премиерът в оставка Бойко Борисов да се яви пред депутатите на следващото заседание на 21 април, за да представи участието на България в плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз заради кризата вследствие на COVID-19, дали ще има проблем при забавяне на неговото внасяне в ЕК и кой е виновен за това.
След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


Предложението дойде от Мая Манолова и беше подкрепено от 145 депутати. Въздържали се гласуваха 70 народни представители - всички от ГЕРБ. Предложението на Манолова предизвика продължили повече от половин час дебати, изпълнени с лични обиди.


Подробности тук

Президентът започва в понеделник консултациите за правителство

Президентът Румен Радев започва в понеделник консултации с представители на парламентарните групи в 45-ото Народно събрание, преди да връчи мандат за съставяне на правителство на посочения кандидат за министър-председател от най-голямата от тях.
След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


Първи при държавния глава ще влязат победителите в изборите от ГЕРБ-СДС, след това "Има такъв народ", "БСП за България", "Движение за права и свободи", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!".


Първи ще се опитат да направят кабинет от ГЕРБ-СДС, като премиерът в оставка Бойко Борисов дори си взе отпуск, за да го сглоби. За премиер ще бъде предложен Даниел Митов.

Скандал в парламента след искане на Манолова

Пореден скандал предизвика в парламента предложение на Мая Манолова от "Изправи се! Мутри вън!" Народното събрание да задължи премиерът Бойко Борисов да дойде пред депутатите на следващото му заседание. На него той трябва да представи участието на България в плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз заради кризата вследствие на COVID-19, дали ще има проблем при забавяне на неговото внасяне в ЕК и кой е виновен за това.
След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


Манолова нарече Борисов премиерът-беглец и генералът-беглец, и допълни, че само довеждането му пред депутатите може да върне авторитета на парламента. Впоследствие започнаха лични обяснения и изказвания, в които министър председателя беше наречен още "страхливецът Борисов", "Бистришкият тигър, превърнал се в заек", "Шофьорчето Борисов" и "Джипко Бибитков".


Председателят на парламента Ива Митева напълно изпусна контрола, като заваляха изказване след изказване в подкрепа и срещу Борисов, пълни с лична нападки. Десислава Атанасова от ГЕРБ я упрекна, че не се справя, като допуска явно нарушаване на правилника и "безредие". След продължила почти половин час разправия, в крайна сметка беше гласувана почивка. След нея председателството беше поето от зам.-председателя Татяна Дончева.


Подробности тук

Парламентът прие създаване на комисия за ревизия на кабинета "Борисов 3"

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


С гласовете на 201 народни представители парламентът прие създаването на Комисия за установяване на изразходваните публични средства от правителството, министерствата и държавните фирми с над 50% държавно участие за последните 4 г. Комисията ще разследва и всички сделки на борсата на фирмите с 50% държавно участие. В обхвата на проверката попадт дружествата "Топлофикация София" и "Терем".


Депутатите отхвърлиха предложението на Румен Христов от групата ГЕРБ-СДС за 10-годишно разследване.


Временната комисия се състои от 18 членове по трима от парламентарна група: Дани Каназирева, Тома Биков и Маноил Манев от ГЕРБ, Георги Георгиев, Иван Хиновски и Пламен Абровски от "Има такъв народ", проф. Румен Гечев, Явор Божанков и Пламен Милев от "БСП за България", Йордан Цонев, Сергей Кючуков и Адлен Шефкед от ДПС, Иван Димитров, Борислав Сандов и Калоян Янков от "Демократична България" и Драгомир Ошаков и Андрей Вълчев от "Изправи се! Мутри вън!".


За председател на комисията бе избрана Мая Манолова.


Подробности четете тук.

ГЕРБ очаква Слави Трифонов да каже за мажоритарния вот

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


ГЕРБ ще внесе свое изменение в Изборния кодекс за въвеждането на мажоритарен избор, обяви председателят на парламентарната група на партията Десислава Атанасова. Тя призова лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов да каже ще подкрепи ли партията му предложението на ГЕРБ, след като изтъна, че не са валидни аргументите му, обявени от него във "Фейсбук", че се изисква солидно парламентарно мнозинство за такава сериозна смяна на модела на избор. Атанасова посочи, че заедно "Има такъв народ" и ГЕРБ имат 126 народни представители при необходим минимум от 121.


"Слави Трифонов вече излъга своите избиратели. Напомням на партията и парламентарната група на "Има такъв народ", че заедно с ГЕРБ имаме 126 гласа и никакви мотиви, че те нямат мнозинство в този парламент и подкрепа не мога да бъдат разумни с това да оттеглят предложението, на което беше построена кампанията им няколко години напред за влизане в Народното събрание", заяви тя.


"Ако върнем историята малко назад, трябва да отбележим, че ГЕРБ не само отстоявали да се проведе Референдум, българските граждани да бъдат питани по въпросите, които били конституционно допустими, но и след това два пъти внесе законопроектите", каза Атанасова.


Тя изрази надежда в рамките на два дни Слави Трифонов да помисли. "Това мълчание най-накрая трябва да престане и той трябва да каже публично на всички, ще подкрепи ли неговата партия едно предложение в подобен вид, внесено от нас, от тях, но което събира 126 гласа в пленарна зала", заяви още Атанасова.


ГЕРБ ще подкрепи комисия за ревизия на кабинета "Борисов 3"

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


Народният представител от ГЕРБ Любен Дилов-син предложи Комисията за ревизията на управлението на Бойко Борисов да бъде постоянна. Искането за комисията внесоха в деловодството на Народното събрание парламентарните групи на "Изправи се! Мутри, вън" и "Има такъв народ" и е първата точка, която парламентът обсъжда. Документът предвижда създаване на временна комисия за срок от 3 месеца "за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 4 години".


"Най-вероятно групата на ГЕРБ - СДС ще подкрепи тази комисия. Четейки нейния текст, текста на проекторешението за нейното създаване и особено мотивите на вносителите, у мен се пораждат две опасения. Едното е, че или този акт, който предстои да извършим, се прави изцяло с пропаганден характер, или не е добре обмислен. Мащабността на работата е такава, че тя няма как да бъде свършена в рамките на три месеца. Правя предложение тази комисия да бъде постоянно действаща", каза Дилов-син.


Според него трябва сериозно да се помисли какъв ще бъде експертният състав на тази комисия. "Искаш ли нещо да не се случи, създаваш парламентарна комисия. Нека да я направим, но да помислим за административния капацитет за времето и мястото, където ще работи", каза той.

Парламентът решава за ревизия на кабинета "Борисов"

С аплодисменти парламентът прие оставката на кабинета "Борисов 3"

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


В отсъствието на премиера Бойко Борисов и министрите, всички групи без ГЕРБ-СДС в парламента приеха оставката на третия му кабинет. "За" бяха 156 народни представители, но не се видя дали партията на Борисов е участвала в гласуването. Решението се прие с бурни аплодисменти, включително от парламентарната група на ГЕРБ.


Подробности четете тук.

На живо: Второ пленарно заседание на 45-то Народно събрание

В отсъствието на Борисов парламентът ще гласува оставката на кабинета му


Днес парламентът ще гласува депозираната в четвъртък оставка на кабинета "Борисов" 3, което ще стане в отсъствието на премиера, който изненадващо излезе в отпуск, за да не дойде на изслушване пред новите депутати.


Точката бе вкарана в дневния ред след скандал, защото групата на ГЕРБ-СДС, която е в изолация, твърди, че оставката не се гласува. Другите групи обаче са на мнение, че по Конституция тя трябва да бъде приета.


"На този стол трябва да дойде този, който е подал оставка. Не съм сигурен дали не е направен преврат в държавата. Някой да го е виждал", обяви Георги Свиленски от БСП и поиска да се направи всичко възможно по Конституция Борисов дойде в Народното събрание.


Според Тома Биков от ГЕРБ-СДС, като се приеме оставката на правителството, няма да има изпълнителна власт. Мика Зайкова от "Има такъв народ" му каза да не осквернява Конституцията, а Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри вън" - да не се опитва да конкурира Слави Трифонов по правене на шоу.


След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова

Трифонов обяви, че мажоритарна система ще се въведе при "сигурен парламент"

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


"При един сигурен, спокоен и уверен парламент веднага ще се случи това, заради което въобще беше създадена партия "Има такъв народ", а именно - въвеждане на мажоритарна избирателна система. Всичко по реда си", това пише в първия си по-подробен коментар след парламентарните избори лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Публикацията е във фейсбук. В нея Трифонов задава въпрос към ГЕРБ защо сега искат да въведат мажоритарната система, вместо да се съобразят с референдума преди близо 5 години.


"Отговорът е много прост - когато имат проблем да загубят властта си, тези хора тупкат топката, но ГЕРБ няма да получат време. Те са токсична партия, която трябва да изчезне от полето на българския политически живот", коментира още Трифонов.


Въвеждането на мажоритарната избирателна система е основна тема след вчерашното първо заседание на 45-ото Народно събрание, в което Тошко Йорданов от "Има такъв народ" даде знак, че това няма да се случи в този парламент, въпреки че е сред основните приоритети на партията. Преди два дни за въвеждането й се обяви и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

На живо от парламента

Доста от депутатите на ГЕРБ подкрепят идеята за дистанционно гласуване, което да улесни вота на българите в чужбина. Това се разбра от интервю на народния представител от ГЕРБ Любен Дилов-син за "Нова телевизия". Той добави, че е против идеята на "Има такъв народ" партийната субсидия да бъде намалена от 8 лева на един лев за всеки глас. Според него така "малките партии ще станат плячка на бизнеса". Дилов-син изрази и задоволството си от избирането на Ива Митева за председател на парламента. Той отправи похвали към нея заради професионалното й изкачване и подчерта, че е приятно изненадан от нея.
След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова

Зам.-председателят на парламентарната група на БСП Христо Проданов каза, че от втората партия, която се очаква да получи мандат - "Има такъв народ", с БСП не са водени преговори засега. "Ние продължаваме да отстояваме това, което сме заявили в предизборните си обещания. Съюз с ГЕРБ няма да правим", заяви той в ефира на БНТ.


Според Проданов с намаляването на партийната субсидия на 1 лев, както предлага "Има такъв народ", партиите ще бъдат бутнати в ръцете на олигарсите. Той декларира, че БСП ще даде подкрепата си по отделни политики, които е отстоявала и в предишното Народно събрание. "За да се случи нещо добро за България, трябва да бъде отстранена ГЕРБ", каза Проданов. Пред Би Ти Ви другият зам.-председател на парламентарната група на БСП Атанас Зафиров изрази подобно мнение. "Много пъти сме казвали, че такъв подход би тласнал партиите в непредсказуема посока най-малкото защото няма да бъде ясно от къде ще се финансира една партия. Въпрос на диалог е дали БСП ще подкрепи партийната субсидия да стане 1 лев. БСП смята, че с такава субсидия партиите много трудно биха могли да изпълняват демократичните си функции, каза Зафиров.


Левицата ще реши на националния си съвет утре и в партийните структури дали да подкрепи президента Румен Радев за втори мандат, но Проданов изрази лично мнение, че на 99% той ще бъде предложението на БСП за президентските избори.

Изслушване, на което Борисов няма да отиде

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


На днешното заседание депутатите ще гласуват изслушване на премиера Бойко Борисов по повод участието на България в плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз заради кризата вследствие на COVID-19. Още на заседанието в четвъртък ГЕРБ и лидерът им бяха обвинени от "Изправи се! Мутри, вън!", че документът, с който се очаква България да има достъп до европейски средства, не е публичен.


По всяка вероятност предложението за изслушване на Борисов ще бъде одобрено от мнозинство в парламента. Той обаче няма да дойде, защото в четвъртък вечерта изненадващо обяви през правителствената пресслужба, че излиза в отпуск. Посочената причина е, че премиерът се оттегля, за да започне "сериозна работа" по подготовката на новото правителство, което ГЕРБ ще предложи в качеството си на най-голямата парламентарна група. По време на отпуска на премиера Борисов, той ще бъде заместван от вицепремиера Томислав Дончев. Последният е и депутат в новия парламент.


Очаква се също партиите да подкрепят предложение на "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри, вън!" за създаване на временна комисия, която ще се стреми да направи ревизия на изхарчените от правителството пари в последните 4 години.

Депутатите продължават да заседават в старата сграда

След изборите: Депутатите от ГЕРБ не позволиха на финансовия министър да говори за резерва

© Юлия Лазарова


Днешното заседание на парламента отново ще се проведе в старата сграда, а не в сградата на бившия Партиен дом, където Народното събрание бе преместено през лятото на миналата година.


Това ще продължи поне докато тече ремонт в новата сграда, а и всички партии в парламента, с изключение на ГЕРБ, подкрепят заседанията да са в старата. Като причини са посочвани, че старата сграда е символ на парламентаризма, а и че в новата журналистите са напълно изолирани от депутатите.


Засега не е публично известно какво точно се ремонтира в новата сграда, при положение че тя бе дълго подготвяна за нуждите на народните представители и администрацията на Народното събрание. Факт е обаче, че в четвъртък около 18 часа работници разнасяха, опаковаха и разопаковаха вещи, за да подготвят връщането на парламентарните групи по помещения в старата сграда. Казаха, че може разместването да отнеме цяла нощ и дори да продължи на следващия ден.


Вече е известно, че партиите са се разбрали да не си сливат почивните дни покрай великденските и майските празници. Така депутатите се очаква да заседават на 5 май (сряда) и 7 май (петък). 6 май е Гергьовден и е официален почивен ден.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (453)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 2. 2 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2840 Неутрално

  Технически е изключително просто да се организира това изслушване.

  Депутатите си задават въпросите от трибуната, председателката ги заснема и публикува във фейсбук.

  Антуража на Бойко му ги чете докато той кара джипката (за да не се разсейва и да не стане беля), заснема отговорите и ги публикува обратно във Фейсбука.

  Технологията е изпробвана и работи.

  કટાક્ષ
 3. 3 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 290 Неутрално

  с коронавирус, ама май от както падна борисов, вече заразени няма, починали също, аве вирус няма

 4. 4 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  Има достатъчно мотивирани в НС да го домъкнат. Няма не искам, няма недей!

 5. 5 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  Новата тактика на вожде е ХИБРИДНА - снишаване в миша дупка!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 7. 7 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Разстроено

  "Ъпсурд" имаха едно парче, в което се пееше :"И нека цирка нЕма спирка"...!
  Всъщност много отдавна изобщо не е смешно!!!

 8. 8 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Весело

  И да се пази много, че ще са му нужни здрави сили и нерви . Знаете за какво и защо.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 9. 9 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 659 Неутрално

  До коментар [#2] от "Ан Он":

  Още по-просто е да го докарат с една полицейска джипка, както ни обясниха в другата статия по въпроса.

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Мая вместо са помогне на майките на сеца с увреждания, които я вкараха в парламента, се занимава с глупости, видя се какъв и е мотива и кой дърпа конците

 12. 12 Профил на d04
  d04
  Рейтинг: 83 Неутрално

  Не знам кой съветва Борисов да не отиде на изслушването. Писах под друга статия, но и тук ще го кажа. Ако беше отишъл и беше отговорил успешно на зададените му въпроси, щеше да изглежда отговорен и доверието към него можеше да се увеличи. Пиаровете на Бойко трябва да си подадат оставката.

 13. 13 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1251 Весело

  Дневниче, ще отиде Томислав Дончев.
  Като го напишете два, три пъти няма да стане друго.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 14. 14 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  Мутрьо ще се прай на Костов 2.0. Обиден и неразбран колко е велик.

 15. 15 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  Борисов на сиджимка и след него три синджира калинки.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 18. 18 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 705 Неутрално

  Всъщност от "всеки дефект-ефект". Неадекватното поведение на Герб-Лидера след изборите до вчера, пък и следващите дни ще доведе до пълен разгром на тая шайка на президентските избори. И техният постепенен разпад, ако ще и всички цигански махали да "кешират".
  Дано сега не почнат да удържат тия 50 лв. на пенсионерите, които им раздадоха, че тогава сериозно ще пострада кредитният ни рейтинг според "Муудис".
  Цв.Цв. ще започне да обира сериозна част от електората на Герб, особено подмазвачите и слагачите за служби и постове, тъй че едно на ум с него.

 19. 19 Профил на takeshi_kitano
  takeshi_kitano
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#11] от "N I K E":
  Всички искания на тези жени бяха изпълнени, дори самите те вече не знаят какво искат.

 20. 20 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2233 Неутрално

  Болшевиките от ОФ и Мая Манолова обзети от революционен патос. Ще се порадват на вниманието, ще поскачат пред камерите всеки да ги види и ще мирясат.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 21. 21 Профил на astra_explorer
  astra_explorer
  Рейтинг: 315 Неутрално

  В отпуск се излиза, когато ти бъде позволено от шефа. В случая шефа на премиера е Българския народ=Народното събрание. Така че Толупчо все повече затъва в собствените си егоистични л-на! Както е казал Народа "Ще дойде Видовден!"

 22. 22 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  ОФ-то да вземе да му разкулачи джипката.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 23. 23 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 737 Неутрално

  "Аз казах" ," аз разпоредих", " аз наредих", и като най-накрая дойде ред за отчет, излезе в отпуск. На главния е@@ч само ще му кажа, че и най-простия българин страшно мрази разни нарочени тарикати да го пре@@ават с подобно хитруване на дребно.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  ОФ-то да сформира ЧК по принодителните изслушвания.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 26. 26 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1524 Неутрално

  Естествено, че няма да иде.

  За какво да иде? Да служа как Нинова и Манолова му дават акъл.

  .. и с тях един бивш му министър?

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 27. 27 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1251 Неутрално

  До коментар [#17] от "selqnin":

  Другите медии взеха вече интервюта от всички нови в парламента, също и от ГЕРБ.
  Всеки си каза какво мисли. Тук ми приказват че Боко не искал да се появи в парламента и щели да го каран със синсжир.
  Да се сетят, че в момента длъжността се изпълнява от Дончев и сигурно вече същият пътува към парламента.

  Не виждам как тричането ще се случи при този разумен председател на парламента.
  Слава богу, добър избор, по който няма спор.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 28. 28 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2840 Неутрално

  До коментар [#9] от "stein":

  > Още по-просто е да го докарат с една полицейска джипка

  Проблемът е че (*) Родната Милиция го Пази. Ще трябва първо там да се извърши пълна реорганизация, преди да почнат да се грижат за населението а не за властта.

  કટાક્ષ
 29. 29 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 737 Неутрално

  Естествено, че няма да иде.
  —цитат от коментар 26 на diq55699032


  Изпълняването на служебните задължения не е по желание или лично усмотрение.

 30. 30 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2840 Неутрално

  До коментар [#13] от "zz_s":

  > Дневниче, ще отиде Томислав Дончев.

  Тоя къв точно е ?

  Той ли е новия Бащица ?

  Има ли си джипка ?

  કટાક્ષ
 31. 31 Профил на acarid
  acarid
  Рейтинг: 655 Неутрално

  Защо в плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз заради кризата вследствие на COVID-19 голямата част от парите отново са за столичното метро?
  Докога?

 32. 32 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#27] от "zz_s":

  А бяха години, в които медията беше източник на сравнително прилична информация...
  Спомени!

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2652 Весело

  До коментар [#13] от "zz_s":ще отиде

  Според заглавието е "иде"
  Според статията е "да дойде" (редакцията е в НС)
  А иначе е:"Неуморим радетел съм за правоговор и правопис."

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 36. 36 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2652 Весело

  До коментар [#17] от "selqnin":

  Айде стига намеци за тези депутатски кюфтета

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 37. 37 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  Ами не иска да си го причинява човека.
  Какво тука сте го запънали ,,ела та ела”...

 38. 38 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  До коментар [#12] от "D04":

  Реално това е говорилня. Т.е. дали или не и как е отговорил на въпросите няма никакво значение, както и няма значение какво е казал. Просто ще се говорят едни неща, ще се правят едни внушения за корупция, мутри, бла, бла също без доказателства. :)

 39. 39 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Любопитно

  До коментар [#15] от "deepblue":

  После в Белене, Ловеч, Скравена или директно екзекуция на улицата, като акт на "спонтанна правосъдие", породено от "законният народен гняв"?!

 40. 40 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1307 Неутрално

  До коментар [#18] от "save_knforest":

  Нищо не зависи вече от Борисов. Но на него му е лесно. Просто ще седи и чака анти герб коалицията да се издъни и изпокара. А за съжаление това е много вероятно. Цветанът ако беше показал някакъв потенциал, т.е да е близо до чертата като копейкин и Божков можеше и да привлича хора от герб. Но вече всички видяха, че това е мъртъв проект. Впрочем, той самият напусна ръководството на партията си след изборите.

 41. 41 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1869 Любопитно

  Уважаемата авторка много елементарно лъже! Гръмко манипулативно заглавие...... за да бъде изслушан в НС или комисия на НС трабва официална покана от председателя напарламента или решение на комисия..... крякане на тротоара пред медии или отделен депутат от трибуна... не е извикване за изслушване. Нещата са обяснени добре в Конституцията, трябва само авторката да я прочете.
  Ако днес бъде гласувано от 50% +1 депутат в зала покана за изслушване на премиера.... защо твърдите че няма да отиде?
  Четете бе хора, четете, знанието е сила!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 42. 42 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1869 Любопитно

  До коментар [#36] от "дерибеев":

  Вчера лично ХаджиБабикян изрева, че нямало за него кюфтета, само варени яйца по 17 ст!!!! Колко струва на магазина едно яйце, че в парламента са по 17 ст?

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 43. 43 Профил на acarid
  acarid
  Рейтинг: 655 Неутрално

  До коментар [#31] от "acarid":

  До тези с минусите.
  Отново столицата обира 50% от ваксините за коронавируса!
  Обира и парите разбира се!
  https://coronavirus.bg/bg/statistika

 44. 44 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 589 Неутрално
 45. 45 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2840 Неутрално

  До коментар [#38] от "realguru":

  > ще се правят едни внушения за корупция, мутри

  Е чак пък внушения ... все има някой от нас дето мозъка им е малко по-голям от този на калинка.

  https://inews.bg/pictures/1111575_375_282_4x3.jpg

  કટાક્ષ
 46. 46 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 875 Неутрално

  правилно - заседанията трябва да са в истинския Парламент, не в партийния дом

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 47. 47 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 672 Неутрално

  "Изслушване, на което Борисов няма да иде"

  Значи и при новото НС нищо не се е променило. Борисич продължава да си е Бог, а кучетата само си лаят. Значи има спогодба Борисич да е недосегаем!

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 49. 49 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1922 Неутрално

  Няма да отиде. Не е свикнал да му се задават въпроси на които трябва и да отговаря/

  SHADOWS of SOFIA
 50. 50 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Естествено, че няма да иде.За какво да иде? Да служа как Нинова и Манолова му дават акъл... и с тях един бивш му министър?
  —цитат от коментар 26 на diq55699032


  Забрави и един журналист от една кабеларка :)

 51. 51 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Весело

  Новата тактика на вожде е ХИБРИДНА - снишаване в миша дупка!!!
  —цитат от коментар 5 на КМЕТ В СЯНКА


  Най-сигурното скривалище е при Доган в сараите! Е, ако шефът отключи портата, де! :-)

 52. 52 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1869 Любопитно

  До коментар [#17] от "selqnin":

  ++ Още по-важно е какво е изходил в тоалетната сутринта ХаджиБабикян, след като вчера в парламента нямало кюфтета за него? Само варени яйца по 17 ст.

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 53. 53 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  Криеш ли се нарцис, от народната любов

 54. 54 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Любопитно

  До коментар [#40] от "Filofob":

  Надявам се дори за Вас да е очевидно, че като приемате мечтаното за действително изобщо не си помагате в хипотетичното усилие да намерите приличен и смислен отговор на екзистенциалният въпрос "Какво ВСЪЩНОСТ се случва"?!
  Или много ви надценявам???

 55. 55 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Весело

  Не знам кой съветва Борисов да не отиде на изслушването. Писах под друга статия, но и тук ще го кажа. Ако беше отишъл и беше отговорил успешно на зададените му въпроси, щеше да изглежда отговорен и доверието към него можеше да се увеличи. Пиаровете на Бойко трябва да си подадат оставката.
  —цитат от коментар 12 на D04


  Шубето е голям страх! А, да не забравя, че Баце е мачо!

 56. 56 Профил на d04
  d04
  Рейтинг: 83 Неутрално

  До коментар [#38] от "realguru":

  Точно защото е говорилня, трябваше да отиде. Сега опозиционните нему партии ще го критикуват за това как го е било страх да отиде да се срещне с тях. И донякъде ще имат право. А реално няма от кого да го е страх - от изпятите песни Дончева и Манолова, от гневната Мика, от жертвоготовния Хаджигенов, от фалиралата Нинова, от сричащия Карадъйъ, от бившия му министър на правосъдието Христо ли?

 57. 57 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 875 Неутрално

  абе - нали Мутрата обясняваше как "обичал страната си" и "демокрацията" и "парламентаризма" - ЗАЩО ГО Е СТРАХ ДА ОТИДЕ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ОТГОВОРЯ НА ВЪПРОСИ?

  Каскета и той се е покрил

  почвайте веднага със съдебната реформа - тия трябва да изчезнат завинаги и да направим невъзможно други такива да се появят

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1922 Неутрално

  Криеш ли се нарцис, от народната любов
  —цитат от коментар 53 на uq


  Буци не е страхливец. Гледал е три пъти "Смело сърце"

  SHADOWS of SOFIA
 60. 60 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 737 Неутрално

  До коментар [#29] от "Индиана":"усмотрение" е на сАвеЦки, нали?!
  —цитат от коментар 33 на selqnin


  Прекалено лек опит за внушение.

  Премиерът е длъжен да се яви пред Парламента.

 61. 61 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Весело

  Ами не иска да си го причинява човека. Какво тука сте го запънали ,,ела та ела”...
  —цитат от коментар 37 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Ей, льоши ора! Оставете го намира, человекот! Ще му докарате някой инфаркт! Мильост нямате, ей! :-)

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 63. 63 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 490 Весело

  До коментар [#59] от "К2":

  ...и три пъти е плакал на "Винету" в края на първи том, щото подозирам, че не е стигнал до третия...

  По темата:
  биби за пореден път доказа, че той т'ва законите в държавата не ги уважава. Да се надяваме, че все пак някой ще измисли начин да му покаже, че трябва да го прави.

 64. 64 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  Защо не дават по таЛавизора тричането на Дончев.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 66. 66 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 875 Неутрално

  Не знам кой съветва Борисов да не отиде на изслушването. Писах под друга статия, но и тук ще го кажа. Ако беше отишъл и беше отговорил успешно на зададените му въпроси, щеше да изглежда отговорен и доверието към него можеше да се увеличи. Пиаровете на Бойко трябва да си подадат оставката.
  —цитат от коментар 12 на D04


  там е работата - той знае, че НЕ МОЖЕ да отговори на нищо когато срещу него НЕ са мисирки. Той така спря да излиза пред журналисти - след оназ среднощна пресконференция за снимките на която Полина Паунова от Свободна Европа го разкости с неудобни въпроси.

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 67. 67 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 2384 Неутрално


  Иначе голям мъж бе.
  Голям генерал.
  Ама не може да говори пред хора. Освен ако не се кара от силата на премиерския стол.
  Дай му само да обикаля с джипката, обграден все от СВОИ, да се САМОхвали, да го снима Севда и да го пуска онлайн, да му се кефят застаряващите подмокрящи се от кеф по него лелки и некви батки, дето си го татуирали на краката.
  Ама не смее ЕДИН ПЪТ да отиде на дебат с някой.

  Комунистите са виновни!
 68. 68 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Весело

  Още ли не сте се махнали, бе?Това НС е НЕЛЕГИТИМНО.Ако продължават в същия дух, ще изкарам наяве всички факти за фалшификацията.И тогава НИКОЙ няма да може да ви спаси.
  —цитат от коментар 65 на fmo211046145


  Нервничък ми се струваш! Иди на лекар!

 69. 69 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1922 Неутрално

  До коментар [#59] от "К2":...и три пъти е плакал на "Винету" в края на първи том, щото подозирам, че не е стигнал до третия...По темата: биби за пореден път доказа, че той т'ва законите в държавата не ги уважава. Да се надяваме, че все пак някой ще измисли начин да му покаже, че трябва да го прави.
  —цитат от коментар 63 на Lilith


  Като си говорим за Буци се сещам за оня клип от Варна. Как само се изниза организирано чрез бягство.

  SHADOWS of SOFIA
 70. 70 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 620 Весело

  Eх, почувствах се по-млад с няколко години :)
  По времето на Орешарски се вихреха същите закани, пак бай Ставри беше в устата на нахъсаните социалистчета, пак изчегъртваха ГЕРБ, пак се лееше върл реваншизъм, пак щяха да подменят целята администрация, пак обясняваха че ще потекат реки от мед и масло за простите хорица и горчиви сълзи от "шайката"... От трибуната обясняваха, че ще вадят зъби, сега режат крайници :)
  Същия цирк, но с ОЩЕ по-опростачени клоуни... На фона на Манолова и бабаиткяните Волен изглежда като джентълмен.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 71. 71 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#17] от "selqnin":Другите медии взеха вече интервюта от всички нови в парламента, също и от ГЕРБ.Всеки си каза какво мисли. Тук ми приказват че Боко не искал да се появи в парламента и щели да го каран със синсжир.Да се сетят, че в момента длъжността се изпълнява от Дончев и сигурно вече същият пътува към парламента.Не виждам как тричането ще се случи при този разумен председател на парламента.Слава богу, добър избор, по който няма спор.
  —цитат от коментар 27 на zz_s


  Слава Богу, Дончев е достатъчно разумен, за да не ходи в Народното събрания да го тричат заради разни негодяи като Борисов.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 72. 72 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 916 Неутрално

  За да се изправиш пред отговорността се иска кураж !!!

 73. 73 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#47] от "historama":

  А иначе имаше закани за ревизии, и какво ли не още...
  Борисич е свещен, икона!

 74. 74 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#52] от "chichka":

  Със сигурност ще бъдем обилно информирани И за тази им "народополезна" дейност!!!

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1220 Неутрално

  новият парламент започва добре - ще заседава в старата сграда, ще се прави ревизия на съпортерското законодателство на ГЕРБ, както и на крайно съмнителните финансови операции на ББР.

 77. 77 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2856 Весело

  Ама герберята просто няма да могат да преживеят че Борисов ще го сложат в пранги!
  И това ще дойде драги.
  Само още малко му трябва....
  Най-много параноично да забегне като другите престъпници я в Дубай, я при Василев, я при други негови авери.
  След едно такова много вероятно развитие на нещата задължително ще са необходими нови избори, защото ГЕРБ изобщо няма да съществува.
  Какво ще правите тогава драги ми герберя-тролове!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 78. 78 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  До коментар [#70] от "olexander":

  Надявайте се, че и този път ще ви се размине. Надеждата умира последна.

 79. 79 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 490 Любопитно

  "Това ще продължи поне докато тече ремонт в новата сграда, а и всички партии в парламента, "

  Какъв ремонт? Нали наскоро я откриха ремонтирана пустата сграда ?

 80. 80 Профил на cornucopia
  cornucopia
  Рейтинг: 446 Неутрално

  Тази излишна фиксация върху Банкянския ще им изяде главата на “ новите” . Имат далеч по-важни проблеми за решаване.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Неутрално

  До коментар [#12] от "D04":

  " Не знам кой съветва Борисов да не отиде на изслушването. Писах под друга статия, но и тук ще го кажа. Ако беше отишъл и беше отговорил успешно на зададените му въпроси, щеше да изглежда отговорен и доверието към него можеше да се увеличи. Пиаровете на Бойко трябва да си подадат оставката."

  Те самите пиари се крият от общественото внимание, откакто стана ясно колко пъти Шехерезада ходила в офиса на Божков за да му........" отказва" !

 84. 84 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 490 Весело

  До коментар [#69] от "К2":

  Не го знам тоя клип. Подозирам, че просто е запечатал епизод поредрн от характерния манталитет на биби, този смел работяга, който пред нищо не се спира във ... вършенето на безкрайни глупости.

 85. 85 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#3] от "N I K E":Оооо, затова ли Тиквата разпусна Щаба
  —цитат от коментар 75 на petrapetra


  Това беше нещо като предупреждение!
  Всеки да бяга и се крие по дупките, че настана време всеки за своята кожа да мисли.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 86. 86 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Неутрално

  До коментар [#51] от "vassilun":

  " Най-сигурното скривалище е при Доган в сараите! Е, ако шефът отключи портата, де! :-)"

  Не му ли дължи едно приютяване и покриване от народната любов ? КОЙ повече от него е направил за модела на почетния у нас ?

 87. 87 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1048 Неутрално

  "Доста от депутатите на ГЕРБ подкрепят идеята за дистанционно гласуване" Може и да го подкрепят, но ще гласуват каквото каже Баце. А Баце първо ще пита Шиши дали дава.

 88. 88 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 620 Неутрално

  До коментар [#78] от "3biri":
  На мене какво да ми се размине, уважаеми? А?
  Нещо много тежкарски го подкарахте.
  Заплашваш ли ме? Искаш да ме репресираш, щото не скачам от кеф на меметата на новия икономически ум Мика? Или щото не примирам от умиление предстарите комунистически мутри в коалицията Мутрите?

  Или имаш предвид, че надеждата ми да няма отново беровско-орешарско правителскто и още 1 година безвремие трябва да умре последна?

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 89. 89 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 482 Неутрално

  ".... на което Борисов няма да отиде" Но ще бъде заведен!

 90. 90 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 67 Неутрално

  Борисов няма да удостои опонентите си с удоволствието да го разпитват за шкафчета и корупционни схеми.
  Като цяло дори и без ГЕРБ в парламента,властта на Борисов ще остане доста дълго. Това е все пак мрежа от зависимости и апаратчици. ГЕРБ имат все още милиони левове субсидии в партийните каси, областни управители, кметове,прокуратура и магистрати на високо ниво, които бачкат за тях. Като питаш Бойкикиев, той заеква и обяснява как трябва да се прави съдебна реформа. Което е супер абстрактно и изпразнено от съдържание клише...
  После отново заеквайки промълвява нещо за мафията.
  Мафията е като ламя,която ако не и отрежеш главата ще продължава да се възпроизвежда. Такива смели и дръзкии стъпки не могат да бъдат извършени от либерали-хипстъри. В момента, за да може законът да се спазва в страната е необходима истинска вендета с престъпността на високите етажи на властта.

 91. 91 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Неутрално

  До коментар [#71] от "Храбър":

  " Слава Богу, Дончев е достатъчно разумен, за да не ходи в Народното събрания да го тричат заради разни негодяи като Борисов"

  Дончев бил разумен, че стои в тази групировка и слуша наставленията на един тип какво се набивало на " прости" хора и се прави, че не си спомня нищо !?! Всички в групировката са от жалък нагоре !!!

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2840 Неутрално

  До коментар [#83] от "samoedin":

  > Ако беше отишъл и беше отговорил успешно на зададените му въпроси

  Май в 'отговорил успешно' е разковничето ?

  Баш Падишаха не е свикнал да отговаря пред някой.

  Той е свикнал да Задава Отговорите, и да оставя на аудиторията (*) да си съчини политически коректните въпроси.

  (*) аудиторията която е имала щастието да бъде допусната до мероприятието

  કટાક્ષ
 95. 95 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6859 Неутрално

  След 11-годишно безконтролно и еднолично управление, той се взе за господар на държавата. Тези, които толкова години гласуваха за него, да се замислят, какво причиниха на България и децата си, пръснати по света.

 96. 96 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2158 Весело

  Неудобно му е на човека......

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 98. 98 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Весело

  До коментар [#93] от "Алла Теофиловна":

  "Така че, Борисов никога не се е крил - провеждаше си заседанията на Министерски съвет, обикаляше всеки ден страната,"

  И дори подари сакото си на един партиен другар! :-)

 99. 99 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2416 Неутрално

  С какво ще си пълните сайта като го няма Борисов много ми е интересно? Пак с бежанци, гейове и Джок Полфрийман сигурно?
  —цитат от коментар 1 на zxp53317185  И аз се питам същото, след като отсъствието на мутрата ще доведе до края на света .
  Тцъ, тцъ, тцъ ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 100. 100 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6859 Неутрално

  До коментар [#96] от "Николай Бучков":

  А , Борисов и неудобство. Той е най-наглия човек, когото съм виждала. Даже и вчера обвини новите депутати, че били стари муцуни и искали държавни коли.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK