На живо

След изборите: БСП постави условия на "Има такъв народ" и атакува новите партии (хронология)

След изборите: БСП постави условия на "Има такъв народ" и атакува новите партии (хронология)

© Пресцентър БСППолитическите коментари в опит да се сглоби управленският пъзел близо две седмици след парламентарните избори продължиха и днес. На заседание на ръководството на БСП бе решено да не се подкрепя правителство на ГЕРБ, а на "Има такъв народ" бяха поставени пет условия. В същото време социалистите решиха, че са зад президента Радев за втори президентски мандат. Малко по-късно Корнелия Нинова атакува новите партии в парламента заради вчерашното им гласуване против въвеждане на мораториум за действия на правителството в оставка, иницииран от БСП. Мая Манолова от "Изправи се! Мутри вън" коментира, че тя ще внесе такъв мораториум в понеделник, заедно с останалите нови партии.

"Дневник" проследи политическите събития днес на живо.
"В понеделник внасяме решение за мораториум върху решенията на Министерския съвет. Трябва да е ясно, че Борисов ще спре да раздава пари и концесии. Кабинетът в оставка не е спрял да харчи публични пари, да дава концесии за жълти стотинки и да извършва назначения в публични предприятия. Заляти сме от сигнали, че партийни калинки на Борисов се назначават без квалификация на високи позиции. Ще се намери начин партийните назначения да освободят тези места и на тяхно място да са компетентни хора", това заяви председателят на парламентарната група "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова. Предложението ще е мораториумът да бъде внесен заедно с "Има такъв народ" и "Демократична България".


"В петък беше предложено подобно решение да влезе в Комисията по ревизия, но това щеше да я направи противоконституционна", допълни Манолова и така отговори задочно на атаките на лидера на БСП Корнелия Нинова, че новите партии не са подкрепили БСП за мораториума и така са били "разобличени".

Няколко часа след като постави пет условия на "Има такъв народ" за да подкрепи правителство, формирано с техния мандат, лидерът на БСП Корнелия Нинова атакува новите партии в парламента, сред които е и партията на Слави Трифонов. "В политиката трябва да си последователен и принципен, а не както постъпват "новите партии"", пише Нинова във Фейсбук.Коментарът идва заради липсата на подкрепа на предложения вчера в парламента от БСП мораториум правителството в оставка на Бойко Борисов да не може да дава концесии, да продава болници, да назначава, да сменя директори и бордове.


БСП поиска парламентарна подкрепа за него веднага, макар самата Нинова да каза от парламентарната трибуна, че ще го внесе в прецизиран вид следващата седмица. "След като ги разобличих от трибуната на парламента, се хвърлиха да обясняват как не му било мястото в това решение, а трябвало в отделно такова. Стар трик - като не искаш нещо да стане - да търсиш процесуални номера", е версията на Нинова.


"И други странности станаха през първите два парламентарни дни. Атакуващите с лодка "Росенец" избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата. Много бързо истината започва да излиза наяве", пише още Нинова. Вчера за председател на въпросната комисия бе избран Георги Ганев от "Демократична България".


Така най-вероятният до момента сценарий за съставяне на правителство - с мандат на "Има такъв народ" и подкрепа от "Демократична България", "Изправи се! Мутри вън!" и БСП се разклаща. Четирите партии биха имали парламентарно мнозинство. Ако БСП не подкрепи новите партии, които имат общо 92 депутати, друг вариант е подкрепа от ДПС, която има 30 депутати. Заявка за подкрепа на 10 дежурни депутати бе дал и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

БСП реши да не подкрепи правителство на ГЕРБ, постави условия на "Има такъв народ"

На днешното си заседание ръководството на БСП е взело решение при предлагане на правителство в мандата на ГЕРБ да гласува против, съобщи лидерът на партията Корнелия Нинова. При предложение за правителство в мандата на "Има такъв народ" решението е да се проведат консултации и БСП да даде подкрепа, въпреки че няма да участва в него при условие, че кандидатът за премиер и излъчилата партия изразят готовност за:
- бързи действия за разрешаване на здравната криза
- борба с корупцията, укрепване на зезависимата съдебна система и медиите
- обективна и задълбочена ревизия на състоянието на бюджета
- прозрачност на процеса на договаряне на оперативните програми с ЕС за периода 2021-2027 и нов план за възстановяване и устойчивост
- изменение в изборното законодателство за да се отчитат реално гласовете

Ако партията, която формира правителство, смята да предлага действия по своя инициатива, които противоречат на основните политически ориентири на БСП, тя няма да получи подкрепа от парламентарната група на БСП.


При трети проучвателен мандат, който бъде връчен на БСП, ще се вземе решение в спешен порядък, обясни Нинова.


Подробности - тук.

Брифинг след пленума на БСП на живо.

Националният съвет на БСП е подкрепил Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат, потвърдиха социалисти пред "Дневник". Това е станало на закритото заседание днес след критики към Корнелия Нинова и ръководството, че решението не е било взето преди парламентарните избори.


В 16 ч. предстои пресконференция на партията по повод днешните решения.


Подробности - тук.

Не искаме избори, каза Христо Иванов

"Ние не искаме избори, нека да е ясно. Имаме всички причини да предполагаме, че на следващи избори ще имаме по-добър резултат, но подхождаме изключително отговорно към този въпрос. Но и не сме готови и на всякакво управление, защото сме длъжни да бъдем част от усилието да генерираме реално, ефективно управление на промяната", заяви лидерът на "Демократична България" Христо Иванов пред "Дарик радио".


Подробности - тук.

Час преди началото на днешния пленум на БСП пред сградата на Позитано 20 се появи бус с надпис "Корнелия до победата! СДС е с теб!", предава БНР. От колата се чуват и звуци от митинги с песента "Времето е наше". Представители на младежката организация на БСП настояват за оставката на лидера на БСП Корнелия Нинова. "Искаме оставката на председателката на Националния съвет Корнелия Нинова заради слабия резултат на изборите", заяви представител на пернишката младежка организация на БСП.

Борисов се обозначи с "Играта ни върви"

След като не се яви в Народното събрание, за да подаде лично оставката на кабинета в четвъртък, а на следващия ден си взе отпуска и отново пропусна пленарното заседание, се породиха въпроси къде всъщност е премиерът в оставка Бойко Борисов. От парламентарната трибуна Георги Свиленски от БСП дори попита някой виждал ли е го и да не е станал преврат в държавата.


Днес Борисов се обозначи, публикувайки снимка във фейсбук по спортен екип с внуците си на футболно игрище и лаконичният коментар "Играта ни върви".


Вчера депутатите задължиха Борисов да се яви в парламента на 21 април (сряда), за да представи проектоучастието на страната в Плана за възстановяване и развитие на ЕС.

Николай Хаджигенов: Коалиция с мандат на "Има такъв народ" не е вариант

След изборите: БСП постави условия на "Има такъв народ" и атакува новите партии (хронология)

© Юлия Лазарова


На консултациите при президента идната седмица позицията на "Изправи се! Мутри вън!" ще е готовност за участие "по някакъв начин" в правителство или подкрепа на правителство на опозицията, коментира пред Би Ти Ви Николай Хаджигенов, зам.-председателят на "Изправи се! Мутри вън!".


На въпрос кои са принципните точки, с които биха подкрепили коалиция с мандат на "Има такъв народ" адв. Хаджигенов отговори: "Коалиция не мисля, че е вариант. Правителство на малцинството с подкрепа на останалите е работещ вариант според мен".


"ГЕРБ трябваше да разберат, макар и по трудния начин, че вече не са на власт. За първи път в най-новата ни история има мнозинство на опозицията – обединени всички около една обща цел", така Хаджигенов коментира началото на работата на 45-ото Народно събрание


Той коментира, че въпреки първоначалните търкания в редиците на формацията, от която е част, сега вече страстите са утихнали и всички работят в една посока. "Създаването на парламентарна група, както създаването на коалиция от хора, които са в различни крайности, е сложен процес. Когато събереш на едно място няколко остри камъка, хвърлят искри", поясни Хаджигенов.


Той отново затвърди казаното по-рано от него, че да се впусне в политическия живот е огромна жертва заради работата му извън политиката. Но посочи, че няма да се откаже, защото е необходим "някой, който да свърши работата, както трябва".


Хаджигенов увери, че от парламентарната група вече са готови с конкретни промени в законодателството: "Ще предложим промяна в Закона за съдебната власт, нов Висш съдебен съвет, нов главен прокурор", поясни той.

"Проектокабинетът на ГЕРБ е готов, ще е ясен след няколко дни. Съставът на този кабинет ще бъде знак, че партията е в състояние да се обновява и да има нови лица, което е важно", заяви вицепремиерът в оставка Томислав Дончев пред Би Ти Ви. Това е второ потвърждение от ГЕРБ, че партията е готова с кабинета, след като това каза още в сряда премиерът в оставка Бойко Борисов. Въпреки това в четвъртък той взе отпуск, за да "подготвя кабинет" и не се появи в парламента на следващия ден, където бе повикан да представи участието на България в Плана за възстановяване и развитие на ЕС. Той упълномощи Дончев да направи това, но депутатите задължиха Борисов да се яви в парламента по темата на 21 април (сряда).


Подробности - тук.

БСП обсъжда изборния резултат

За първи път след изборите широкото ръководство на БСП - Националния съвет, ще се събере да обсъди изборния провал. На фона на оставката на тясното ръководство - Изпълнителното бюро, част от което се очаква да бъде сменено, и очакваните искания за оттегляне на лидера Корнелия Нинова първа точка в дневния ред днес е решение социалистите да подкрепят Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат. За някои това е опит да се отклони дневния ред и да се смекчат критиките заради загубата.


Подробности - тук.

Парламентарната група на "Има такъв народ" е омерзена от депутатите на ГЕРБ

След изборите: БСП постави условия на "Има такъв народ" и атакува новите партии (хронология)

© Юлия Лазарова


Чрез профила във фейсбук на Слави Трифонов новият депутат от "Има такъв народ" Филип Станев изрази омерзението на парламентарната група от депутатите от ГЕРБ-СДС. "Парламентарната група на "Има такъв народ" е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група –тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени", пише Станев.

Станев коментира, че част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала, и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати.


"Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма", обобщава Станев.


Какъв речник представи самият Станев в парламента вчера - четете тук.

Не съм кандидат за премиер от "Демократична България", каза Александър Симидчиев

След изборите: БСП постави условия на "Има такъв народ" и атакува новите партии (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


"Няма да съм кандидат за премиер от "Демократична България". Това каза пред БНТ д-р Александър Симидчиев, депутат от обединението. Вчера той бе избран за председател на здравната комисия в парламента, а името му бе сред циркулиращите за евентуална номинация за премиер от "Демократична България", но Симидчиев определи това за спекулация.


Обединението се подреди на пета позиция в изминалите избори, но след връчването на първите два мандата на челните политически сили и при тяхна невъзможност да съберат достатъчно подкрепа за кабинет, президентът Румен Радев може да даде третия по своя преценка на политическата сила, която има най-голям шанс да състави правителство.


Новият председател на здравната комисия коментира и няколко важни цели. "Трябва да имаме електронно здравеопазване. Трябва да подредим къщата си, да има ясни правила, които да спазваме. Спешно трябва да се направят стратегически и законови промени в сферата на здравеопазването, трябва да се приоритизира профилактиката, да се работи с данни", каза Александър Симидчиев.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (243)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 1229 Неутрално

  Най-показателна е подкрепата на БКП (БСП+ДПС) за новото управление. Който има глава да мисли, нека мисли!

  Спаси, Господи, Твоите чеда и благослови наследството си, като даряваш на православния български народ победа над враговете му и го запазваш с Твоя кръст. ☦
 2. 2 Профил на Райчо Иванов
  Райчо Иванов
  Рейтинг: 454 Неутрално

  Що бе Саше? Ти си подходящ човек, балансиран, но дъртите ченгета не те пускат напред ли?

 3. 3 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2244 Неутрално

  Фактът че Атанасов беше избран за зам председател на събранието вече подсказва на кой скромен лидер ще се падне честта да е кандидат за премиер. Да видим обаче какво мислят тошковците.

  ТОВА КОЕТО ХРИСТО И РАДАН НЕ МОЖАХА ДА ГО СВЪРШАТ С ГЕРБ СЕГА ЩЕ ГО ПРОБВАТ 5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО С БСП, СЛАВИ ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА. НАСЛУКА.
 4. 4 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  Симидчиев е безспорен професионалист и читав човек, но за съжаление бруталното ми политическа зло/употреба тече с пълен ход!!!

 5. 5 Профил на Дисидент в ЕССР
  Дисидент в ЕССР
  Рейтинг: 698 Неутрално

  До коментар [#1] от "Мизийски":

  Розовите комунисти нямат проблем да си партнират със старите комунисти.

  "Регулирането на словото е опасна идея, която не е съвместима с принципите на свободното общество." - Рон Пол
 6. 6 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 1652 Неутрално

  Не знам защо още търсят хора, нали Хаджигенов обеща да се жертва?

 7. 7 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  Оня от триото е кандидат за министър на к'вото дойде. В краен случай, дайте му някоя митница, поне.

 8. 8 Профил на ГЛАСУВАЙ        НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ
  ГЛАСУВАЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ
  Рейтинг: 2734 Неутрално

  хахах - ГЕРБеските комунета само да видят името на Демократична България и скачат настървено да си ръсят тъпите опорки

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА !!! БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ !!! ГЛАСУВАЙ НА 11 ЮЛИ, ИЗГОНИ МУТРАТА И КАСКЕТА
 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  А требе ли да носим по две маски вече, като е толкоз специалист?
  И изобщо га ще ги сваляме маските?
  Утре? след 5 години?
  Нивгаш?
  Се маскирани ке одим и ке ни бодат през три месеца с баксини.....щ
  Това ли е бъдещето , а д-р Симедчиев?

 11. 11 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  А требе ли да носим по две маски вече, като е толкоз специалист?
  И изобщо га ще ги сваляме маските?
  Утре? след 5 години?
  Нивгаш?
  Се маскирани ке одим и ке ни бодат през три месеца с баксини.....щ
  Това ли е бъдещето , а д-р Симедчиев?

 12. 12 Профил на probba
  probba
  Рейтинг: 520 Неутрално

  До коментар [#4] от "selqnin":

  Читав привърженик на "демократично" налаганите насилствените медицински мерки - напр. маски за децата в училище и локдаун.

 13. 13 Профил на Alan Blackmore
  Alan Blackmore
  Рейтинг: 1142 Неутрално

  Вероятно има право и все пак си мисля, че чужда къща, колкото и да я подреждаш, винаги си остава чужда. Особено ако си се нанесъл с насилие, а собственика не се задоволява с плащането на какъвто и да било наем.

  swe in himina
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1549 Неутрално

  Чудно ми е:
  - Защо изобщо се влиза в хипотеза мандат да бъде връчен на ДБ. За мен най логично е, ако се стигне до трети мандат, то той да отиде при БСП.
  - Второ, защо пък трябва премиер да е от парламентарната група изобщо, този въпрос важи и по отношение на ИТН. Съществува възможност всяка партия да си е подготвила предварително кандидата за МП и министри и те да не са се кандидатирали изобщо за депутати.

 16. 16 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3298 Неутрално

  "Спешно трябва да се направят стратегически и законови промени в сферата на здравеопазването, трябва да се приоритизира профилактиката, да се работи с данни" - неща, за които "нормалните" държава отдавна са забравили, че е приоритет. Електронната рецепта, връзка между каса, лекари, пациенти... неща, които всички обещават, знаят, че улеснява, но все стигат до "пръстов отпечатък" - на пипалите в кацата с мед, но изчистен от лъжичката с катран. Ха, дано, ама наистина дано.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 17. 17 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  До коментар [#5] от "Дисидент в ЕССР":

  Беше изначално ясно, че е така, все пак освен кръвна имат и идеологическа връзка!
  Само не знам какво не разбраха преди изборите хората, които лековерно и лекомислено ги подкрепиха, а сега кършат пръсти и ми обясняват как са ги предали...

 18. 18 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  Др. Симидчиев няма значение кой е премиер. Важни са кукловодите, които дърпат конците!

 19. 19 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  Е . направиха го експерт!
  Да си подбере 5 човека , лекари и да изплаче - Ковид пътеката е неплатена , дайте още
  5 000 000 000 за лекарите, щото са на първа линия, ще разберем за кво се бори председателя.
  И тогава дружно да му кажем - върви си!

 20. 20 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  Е . направиха го експерт!
  Да си подбере 5 човека , лекари и да изплаче - Ковид пътеката е неплатена , дайте още
  5 000 000 000 за лекарите, щото са на първа линия, ще разберем за кво се бори председателя.
  И тогава дружно да му кажем - върви си!

 21. 21 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4523 Неутрално

  Дано той най-накрая да е човека, който ще "подреди къщичката" в здравеопазването, да изхвърли кърлежите, като Чайкафарма например, която с нейните подопечни лекари източва финансите както на НЗОК, така и на българските граждани, изписващи единствено и само лекарства на същият производител, които естествено, са най-скъпи на фармацевтичния пазар, в пъти по-скъпи. Същото е с клиниките тип "Сърце и мозък", в които здрави хора, дошли само за преглед, минават на "неотложно" поставяне на стент, после "естествено" втори, трети, пие едни скъпи лекарства, основно на същият производител. Същото е положението с едни болници, например като завършващи на "...МЕД", при които събирането на лични карти на близки и роднини на работещите в тези болници, и създаване на фалшиви епикризи с основна цел източване на НЗОК, е основна дейност.
  Много тежки задачи, предвид оялите се схемаджии в продължение на повече от 20 год.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 22. 22 Профил на tekomashinist
  tekomashinist
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Гьербавите най-много ги възпалява ДБ, щото си знаят ,че са по-зле и от БКП-то, от редиците на която се пръкнаха. А за смотаните кариеристчета и безпринципни предатели като Биков,Митов и наглата социална бивша министърка, е ясно , че са употребени като мокри кърпички след кърски секс!

 23. 23 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 445 Неутрално

  До коментар [#15] от "nij50393132":

  Защо изобщо се влиза в хипотеза мандат да бъде връчен на ДБ. За мен най логично е, ако се стигне до трети мандат, то той да отиде при БСП.
  _________________________________________
  Ако се стигне до 3 мандат ще стане ясно дали Президента иска да има правителство или иска служебно такова. БСП нямат шанс да съставят правителство и няма смисъл да са те. Според мене Слави НЕ трябва да прави правителство, а да остави ДБ да направят, а той да ги подкрепя. Така няма да загуби нищо ако не се случат нещата, а ще може да прокарва политики. Президента ако даде 3 мандат на ДБ си бетонира една много широка подкрепа

 24. 24 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1581 Неутрално

  Докато се помотават т. нар. партии против статуквото, Борисов ударно работи, премахна НОЩ, ще изгони всички останали специалисти, които не са от Герб във ведомствата и ще затвърди позициите на калинките.

 25. 25 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2343 Весело

  Сега дълго време ще слушаме един и същ рефрен:
  "КуфарОт не беше мой".

 26. 26 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2261 Неутрално

  Мисля, че само ще спечелим от включването на д-р Симидчиев в управлението на здравната реформа, в професионалните среди той е оценяван високо не само като лекар, но и като администратор с визионерски дух!
  Друга тема е това колко дълго ще живее този парламент....

  Истинско удоволствие за полуграмотни хора, като мен, е да общуват с големите демократично-джазови интелектуалци от форума на Дневник!
 27. 27 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2757 Неутрално

  Тепърва има да си показват истинската култура. Белким модераторът ми се извини, че толкова пъти ме е трил.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 28. 28 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  Не, че искам да противореча на лекаря от статията, но електронните рецепти влизат в действие от 1 юли. Направено от ГЕРБ.
  Ся, сбирщината от 'анти-герб' могат да си присвоят заслугите, колко му е.

 29. 29 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  До коментар [#1] от "Мизийски":Розовите комунисти нямат проблем да си партнират със старите комунисти.
  —цитат от коментар 5 на Дисидент в ЕССР


  Тогава защо никой не иска да се коалира с Методиев като стар комунист? Разкажи

  SHADOWS of SOFIA
 30. 30 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1011 Неутрално

  Вероятно има право и все пак си мисля, че чужда къща, колкото и да я подреждаш, винаги си остава чужда. Особено ако си се нанесъл с насилие, а собственика не се задоволява с плащането на какъвто и да било наем.
  —цитат от коментар 13 на Alan Blackmore


  Какво имаш предвид под чужда къща? Вие си мислите, че Народното събрание ви е бащиния и само вие имате право да сте там ли? Много сте се замозабравили. Партиите, които са в парламента, бяха избрани на редовни избори. Честни и демократични, правени от ГЕРБ. Както преди месеци от ГЕРБ ни обясняваха, че народът ги е избрал и затова няма да си тръгнат, сега и другите партии народът ги е избрал и е преценил, че мястото им е в парламента. Парламентът не е ваш, няма какво да го играете ощипани госпожици и да пискате, че има и други в него.

 31. 31 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3333 Весело

  Във футбола винаги треньорите казват - мислим за следващия мач и като мине ще мислим за следващия.Сега идва мача с ГЕРБ после с ИТН и чак после евентуално ще има някакъв шанс за ДБ.Доста безсмислен въпрос зададен от Георги.Засега се знае само кандидата на ГЕРБ а Георги тръгнал да пита представител на петата парламентарна политическа партия.

 32. 32 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2261 Весело

  Парламентарната група на "Има такъв народ" е омерзена от депутатите на ГЕРБ
  ********************************************************


  Да дадем пример за джентълменския език на най-омерзаният от омерзените, сценаристът на нет-вицове г-н Станев:


  "Бистришкият тигър е един най-обикновен страхлив заек от Банкя"

  Истинско удоволствие за полуграмотни хора, като мен, е да общуват с големите демократично-джазови интелектуалци от форума на Дневник!
 33. 33 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 445 Неутрално

  До коментар [#28] от "Младолик Мъдрец":

  Не, че искам да противореча на лекаря от статията, но електронните рецепти влизат в действие от 1 юли. Направено от ГЕРБ.
  ______________________________________
  Герб я въвеждат вече над година електронната рецепта, викаш сега последно 01.06.Само да ти напомня и за електронното записване за ваксинация което въведоха и знаем как "работи". Така, че герб и нещо качествено свършено са 2 несъвместими неща

 34. 34 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  До коментар [#33] от "Niko Kostantinov":

  Можете да докажете, че сбирщината от 'анти-герб' може да направи по-добре нещата, като въведете електронно правителство до края на лятото. заедно с новите лични карти, с вграден чип, памет, електронен подпис и т.н.
  Хайде да ви видим.

 35. 35 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  Тепърва има да си показват истинската култура. Белким модераторът ми се извини, че толкова пъти ме е трил.
  —цитат от коментар 27 на cinik


  Как само трил. И до фризера се е стигало.

  SHADOWS of SOFIA
 36. 36 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  Планът на Бойко работи - живи умрели, идва Великден, а тогава ще стане страшно според НОЩ(бял ден да не види) и ще доде 17-тата вълна и 9-тия вал и който е без маска да сипоръчва ковчег, щото цените ша скокнат двойно.

  Съжалявам , че не гласувах за Мая Костинбродска, ама имам един въпрос :
  _еле след като победихте на изборите, и знаейки , че сте честна жена, дали ще олабите мерките за ковид, или ще ги озверите?
  Питам аз , като лице, или задник, дето могат да го разпитват в НС, докато не си признае!
  Ща има ли край Коронката?
  Щототирана Борисов ни я натресе таа Коронка, има ли мегдан да бегаме при семейтвата си, или още требе да се правим на "Пазачи"?
  Щото аз поне с мсла- дай да отпразнуваме Победата и да дадем малко въздъх на хората.
  Да свалим маските, до слесващата вълна, поне!
  Дохторе , чуваме ли се???

 37. 37 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  Планът на Бойко работи - живи умрели, идва Великден, а тогава ще стане страшно според НОЩ(бял ден да не види) и ще доде 17-тата вълна и 9-тия вал и който е без маска да сипоръчва ковчег, щото цените ша скокнат двойно.

  Съжалявам , че не гласувах за Мая Костинбродска, ама имам един въпрос :
  _еле след като победихте на изборите, и знаейки , че сте честна жена, дали ще олабите мерките за ковид, или ще ги озверите?
  Питам аз , като лице, или задник, дето могат да го разпитват в НС, докато не си признае!
  Ща има ли край Коронката?
  Щототирана Борисов ни я натресе таа Коронка, има ли мегдан да бегаме при семейтвата си, или още требе да се правим на "Пазачи"?
  Щото аз поне с мсла- дай да отпразнуваме Победата и да дадем малко въздъх на хората.
  Да свалим маските, до слесващата вълна, поне!
  Дохторе , чуваме ли се???

 38. 38 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 1216 Неутрално

  Бях отвратен от думите на Борисов в изборната нощ за чакалите. Но вчера видяхме в НС държането и крясъците на маймуните му. И се сетих за "Книга за джунглата" на Ръдиард Киплинг.
  Мечката обясняваше на Маугли за "маймунския народ":
  "Те нямат свой собствен език, а употребяват откраднати думи, които са чули .... Те нямат спомени. Те се хвалят и бърборят и си въобразяват, че са велик народ......Ние от джунглата нямаме вземане-даване с тях. Ние не не пием там, откъдето пият маймуните, не ходим там , където ходят маймуните..."

 39. 39 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 445 Неутрално

  До коментар [#34] от "Младолик Мъдрец":

  Герб не успяха да направят и въведат електронно правителство под "мъдрото" ръководство на Дончев вече 11г, а ти искаш за 3 месеца новите да го направят? Ако имат възможност най-вероятно биха го направили за 1-2г

 40. 40 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  Сега дълго време ще слушаме един и същ рефрен:"КуфарОт не беше мой".
  —цитат от коментар 25 на Дон Кихот


  "Кичо лайк мъни"

  Нямам политически амбиции, мога даже да си го татуирам.
 41. 41 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1581 Неутрално

  С тия електронни рецепти окончателно ще довършат възрастните хора, кой остане, остане.

 42. 42 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  До коментар [#39] от "Niko Kostantinov":

  Най-вероятно, изобщо няма да го въведат. Защото не могат.
  Ся, може и да бъркам. Може би, баба Мика ще го внедри това проклето електронно правителство за евдна седмица. Ако успее да го намери в кой шкаф и буркан е, нъл тъй ?

 43. 43 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  И какво са очаквали от ИТН, след като вожда на племето бръщолеви на каруцарски по всяко време, когато не е пред камери ? За племето това е в реда на нещата. Вземат пример от висшестоящ.

 44. 44 Профил на wpz531048730
  wpz531048730
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Този чиляк Симидчиев е парашутиран от гербаджиите. Мноооого мазен. При първата крива стъпка Тошко се наежи при декларацията. При втората незнам.

 45. 45 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 445 Неутрално

  До коментар [#42] от "Младолик Мъдрец":

  Незнам кой ще го внедри, ама Томито няма да е. След 11г и над милиард опоскан все още го няма това пусто електронно правителство. Толкоз за капацитетите от БКП(герб)

 46. 46 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1581 Неутрално

  Докога Слави и другите депутати от ИТН ще говорят от фейсбук и тв 7/8, няма ли да се изказват от трибуната на НС?

 47. 47 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2138 Неутрално

  От простак можеш да чуеш или прочетеш само простотии. И да се омерзиш от него.

 48. 48 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Monkey Island
  Eй това е лицето на ОПГ ГЕРБ - арогантни и зомбирани сектанти от Боко Харам.
  Няма такова дъно...

  https://www.facebook.com/momchilov.page/videos/2854017384845966

 49. 49 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  Докога Слави и другите депутати от ИТН ще говорят от фейсбук и тв 7/8, няма ли да се изказват от трибуната на НС?
  —цитат от коментар 46 на ggot


  Защо? Казват достатъчно и поставят на място самозабравили се от дългото седене във властта. За къде бързаш, тангото е бавно. Когато им дойде ред вероятно ще говорят и повече.

  SHADOWS of SOFIA
 50. 50 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  До коментар [#23] от "Niko Kostantinov":

  Правителство на ДБ ще е заложник на много интереси. И ще бъде свалено в първия удобен момент, тоест когато наберат малко популярност. Не знам, по каква коалиционна рецепта може да бъде направено, за да има живот поне две години. Няма как коалиция с 27 депутата да направи правителство. Това правителство ще бъде разкъсвано от ламтежа на БСП и ДПС за постове. Ще го напълнят с червени подводници. В крайна сметка ДБ ще обере големи негативи от такова правителство.
  Каквото и да говорим, ИТН трябва да направи правителство. Ако не искат, по-добре предсрочни избори.

  Бивш tww09306483.
 51. 51 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  До коментар [#49] от "К2":

  Викаш, вместо от жипката, ще ни управляват от фейса ?
  Яко !

 52. 52 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  Матряла вкаран в НС от ИТН са абсолютни аматьори и недоносчета!

 53. 53 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Весело

  До коментар [#49] от "К2":Викаш, вместо от жипката, ще ни управляват от фейса ? Яко !
  —цитат от коментар 51 на Младолик Мъдрец


  Естествено. Всеки от естествената си среда.

  SHADOWS of SOFIA
 54. 54 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  До коментар [#45] от "Niko Kostantinov":

  Направо се чудя, как ще живеем без топ-експерта от ГЕРБ, Томислав...?! Той всъщност, по какво беше експерт? Май никой не разбра...! :)))

  Бивш tww09306483.
 55. 55 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 2097 Неутрално

  Филип Станев е виден български интелектуалец от типа чамова дъска

  от която е окрайчено чаталче и около което надлежно е навито памуче.

  Винаги може да бъде намерен в обкъжение на дупки от златни пирони и други дупки.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости
 56. 56 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 988 Неутрално

  "Парламентарната група на "Има такъв народ" е омерзена от депутатите на ГЕРБ"

  Цяла България сме омерзени от тяхното поведение.

 57. 57 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  До коментар [#45] от "Niko Kostantinov":

  :))) Тавариш, та вие дори не знаете какво е това чудо 'електронно' правителство, ма ще го внедрявате цели две години ?! Два живота не могат да ви стигнат.
  Това не е като да издигаш Шиши за шеф на ДАНС, да хвърляш павета по полицаите, да режеш журналисти или да шмъркаш бело.

 58. 58 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 846 Неутрално

  ИТН може да са омерзени, но и самите те не са образец на поведение. Вярно, еуфорията им все още не ги е напуснала, но вече е време да осъзнаят къде се намират. Хората искат разбирателство и решаване на проблемите, а не постоянни махленски кавги. Герб ще ги провокират, но нека да бъдат по-с държани, да не опростяват и те по гербаджийски и да са на висотата на обещанията си.

 59. 59 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 2097 Неутрално

  Партекешев зе направлението след пленума и зарежда каречницата

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости
 60. 60 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  До коментар [#51] от "Младолик Мъдрец":

  Защо? Каква е разликата между дЖипката и Фейса? Поне аз не виждам такава.
  Между другото... Къде е Севдето? Снима ли с телефончето обиколките на Борисов? ;)

  Бивш tww09306483.
 61. 61 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1900 Неутрално

  Хаджигенов е новия Божо Трика - готов е да е министър на каквото и да е. Аман от комплексирани сдуханяци, дето мечтата им в живота е да са министри.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 62. 62 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3333 Неутрално

  Матряла вкаран в НС от ИТН са абсолютни аматьори и недоносчета!
  —цитат от коментар 52 на balkantourist

  А кои са според теб професионалистите и доносчетата!? 63. 63 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  До коментар [#53] от "К2":

  Магаданс ще откриват ли сесиите на НС, щото това е естествената среда на чалгавото ?
  Баба Мика, вероятно ще трябва да й се осигури едно диванче, за да почива след тежките 10 мин четене на лиШчето. Специално за Тошко, може да се организира касапски кабинет, с електронно записване на журналистите за рязане.
  За ДБ, естествено - гумена лодка с която да доплуват до НС.
  Да не забравяме Мая - всеки ден, да издига Шиши за шеф на ДАНС!
  Все естествени среди на сбирщината.

 64. 64 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Весело

  До коментар [#51] от "Младолик Мъдрец":Защо? Каква е разликата между дЖипката и Фейса? Поне аз не виждам такава.Между другото... Къде е Севдето? Снима ли с телефончето обиколките на Борисов? ;)
  —цитат от коментар 60 на Petleshev


  Трудно ще му обясниш връзката джипка-шехерезада-фейса. Ще е необходимо време.

  SHADOWS of SOFIA
 65. 65 Профил на Plamen Shopov
  Plamen Shopov
  Рейтинг: 708 Весело

  [quote#30:"Smile"][/quote]

  Той, бардакът е с едни и същи к.рви!Дали са червени,сини ,зелени ,розови...все са от партията майка!

 66. 66 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3762 Неутрално

  До коментар [#1] от "Мизийски":Най-показателна е подкрепата на БКП (БСП+ДПС)________________________________________Трольо-БКП не е ли майка и на ГЕРБ. Да не би да не знаеш за партийната книжка на Бибитко, Фандъчка, Велчев, мама Цеца, Барнито, Ципов и още N на брой другари? Много калпава опорка, ама толкова ви е мозъка на гербавите
  —цитат от коментар 9 на Niko Kostantinov


  Нещо повече!
  В изпълнение на заръките на Първанов те изпревариха с години БСП. В тази борба за по-добра руска подлога герберята дадоха на богатата Русия много аванта, за сметка на бедния български данъкоплатец.
  Да припомням ли как шефът на Лукоил станал собственик на мол в София?
  Да питам ли от къде са му дошли парите за да го купи?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 67. 67 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  До коментар [#58] от "papunqk":

  Точно. Еуфорията трябва да бъде оставена настрана. Трябва да има повече прагматичност и трезва мисъл.

  Бивш tww09306483.
 68. 68 Профил на Plamen Shopov
  Plamen Shopov
  Рейтинг: 708 Весело

  Парламентарната група на "Има такъв народ" е омерзена от депутатите на ГЕРБ********************************************************Да дадем пример за джентълменския език на най-омерзаният от омерзените, сценаристът на нет-вицове г-н Станев:"Бистришкият тигър е един най-обикновен страхлив заек от Банкя"
  —цитат от коментар 32 на Манчо


  Или пък,словоизлиянията на баба Мика Зайкова!?Просто шедьовър.

 69. 69 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  До коментар [#53] от "К2":Магаданс ще откриват ли сесиите на НС, щото това е естествената среда на чалгавото ?Баба Мика, вероятно ще трябва да й се осигури едно диванче, за да почива след тежките 10 мин четене на лиШчето. Специално за Тошко, може да се организира касапски кабинет, с електронно записване на журналистите за рязане. За ДБ, естествено - гумена лодка с която да доплуват до НС. Да не забравяме Мая - всеки ден, да издига Шиши за шеф на ДАНС! Все естествени среди на сбирщината.
  —цитат от коментар 63 на Младолик Мъдрец


  Успокой се . Не съм апологет на Славчо. Мисля , че повече няма какво да си кажем.

  SHADOWS of SOFIA
 70. 70 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1405 Любопитно

  ИТН лапнаха мнооого голяма хапка ......Следва задавяне и уливане......С просто око се вижда, че не им издържат нервите..... колко време ще издържат в този режим на отричане, обиди и лъжи?

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 71. 71 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Весело

  До коментар [#69] от "К2":

  То и чалгавото няма какво да каже, затова се крие като плъх.
  Видяхме как и стоеше седнал когато се изпълняваше химна - абсолютен пример за родолюбие, уважение към символите на държавата и адекватност на горния етаж !
  Да не споменаваме мултачката, дето набиваше кофата на новият председател на НС.
  Оня крумовец пък, изобщо няма да го коментираме. Ако шибнеш един шамар, все ще има защо.

 72. 72 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 2022 Неутрално

  "Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма", обобщава Станев.

  Тошко Африкански да ги даде на Хан Крум.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 73. 73 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  До коментар [#63] от "Младолик Мъдрец":

  Разбираема е болката на ГЕРБ-ерите. До вчера се имахте за златни и незаменими. Днес виждате, че станахте за подигравка. Храбрият ви вожд се крие и не смее да се покаже и усещате, как олеквате с всеки изминал ден. Не е лесна и вашата...

  Бивш tww09306483.
 74. 74 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7998 Неутрално

  Герберите с аргументи не спорят, защото няма откъде да ги вземат. Но могат да сипят лъжи и обиди. За това най ги бива, от вожда си се учат. Смешното е да обиждат някой на "комунист", след като на половината им партия партийните книжки надничат от джоба.Преди време някой беше казал, че в ГЕРБ са най-ретроградната част от БКП. Имал е право.

 75. 75 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  Най-показателна е подкрепата на БКП (БСП+ДПС) за новото управление. Който има глава да мисли, нека мисли!
  —цитат от коментар 1 на Мизийски

  Престанете с неверните внушения!
  ДПС в предишния парламент управляваше заедно с ГЕРБ и сега голяма част от назначенията на ключови позиции в администрацията са на техни хора.

 76. 76 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Неутрално

  До коментар [#63] от "Младолик Мъдрец":Разбираема е болката на ГЕРБ-ерите. До вчера се имахте за златни и незаменими. Днес виждате, че станахте за подигравка. Храбрият ви вожд се крие и не смее да се покаже и усещате, как олеквате с всеки изминал ден. Не е лесна и вашата...
  —цитат от коментар 73 на Petleshev


  Днес виждаме, че сбирщината събрана в коалиция 'анти-герб' не може дори едно заседание на НС да проведе като хората.
  Това е първото доказателство, за тяхната тотална некомпетентност да управляват дори селски нужник.
  С известна доза мазохизъм, ще наблюдавам гърчовете им и абсурдните им следващи решения. Особено ще се забавлявам с правителството им. Дано ГЕРБ ги подкрепи, за да имат няколко месеца власт, до неизбежните протести на стотици хиляди.
  Мазохизъм, защото съсипването на България не е желано. Ако това е цената за да изтрезнее народа, така да бъде.

 77. 77 Профил на Младолик Мъдрец
  Младолик Мъдрец
  Рейтинг: 841 Неутрално

  ДПС+ БСП+ИТН+Мая дето издигна шиши за шеф на ДАНС + ДБ !
  Честито управляващи!

 78. 78 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  До коментар [#71] от "Младолик Мъдрец":

  Кой се крие повече, дали Слави, дали Борисов - скоро ще се разбере. Между другото, към момента Слави е все още никакъв. Министър-председател е Борисов и с поведението си показва, че не може да понася загуби или да търпи критика. Типичен пуяк, но ние си го знаем.
  Както каза някой, сега Борисов ще се мъчи да копира Доган. Ще го играе вожд в сянка. Но няма да му се получи. Усещаш ли, как ГЕРБ се търкаля надолу?

  Бивш tww09306483.
 79. 79 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  До коментар [#75] от "Virgin":

  Ами само това им остана на ГЕРБ-ерите...! Да повтарят едни и същи изтъркани фрази. Тоя такъв, онзи онакъв... Те са най-хубави. Като надраскани грамофонни плочи са.
  Нищо де... Остави ги. Още малко им остана и го усещат. Сега ще го играят обидени и неразбрани. Тежко им е... Много им е тежко. Даже и не вярват, че им се случва...!

  Бивш tww09306483.
 80. 80 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3944 Неутрално

  На прости хора какво се " набива" ? Според Б.Б. ? И не че са прости, просто искат да избегнат Видов ден......

 81. 81 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  "Парламентарната група на "Има такъв народ" е омерзена от депутатите на ГЕРБ"Цяла България сме омерзени от тяхното поведение.
  —цитат от коментар 56 на themtrx  Герберите с аргументи не спорят, защото няма откъде да ги вземат. Но могат да сипят лъжи и обиди. За това най ги бива, от вожда си се учат. Смешното е да обиждат някой на "комунист", след като на половината им партия партийните книжки надничат от джоба.Преди време някой беше казал, че в ГЕРБ са най-ретроградната част от БКП. Имал е право.
  —цитат от коментар 74 на Роси


  бе Роси , питах един прост въпрос -ще ги сбаляме ли маските, след кат ГЕРБ ни ди нахлуьиха и кога това, ама никой не ми отговаря!
  Явно е много тежък въпрос къмто сегашните управляващи, а и тролската група явно не еорганизирана, та да поеме наште немощни въпроси - Пак питам - ще ги сваляме л маските при управлението на Слави или пак ще си играме маскарадот???

 82. 82 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1011 Неутрално

  Имам чувството, че ГЕРБ плащат на повече тролове след изборите, отколкото преди изборите. Сериозна машина са впрегнали да повтаря по цял ден, че черното е бяло (и че депутатите на ГЕРБ са едни възпитани ерудити, а другите са гамени. И това при положение, че се излъчваше на живо и нета е пълен със записи на поведението на депутатите на ГЕРБ).
  И само плашат с всенародни въстания ;-). А до вчера протестиращите бяха някакви отрепки и наркомани, които пречеха на нармалните хора в София :-)
  Има и развитие. Някои от троловете, които страстно плюеха ДБ преди изборите, сега се представят за привърженици на ДБ и обясняват как те като последователи на ДБ вярват, че не трябва да се коалират с ИТН. Да се дистанцират от ИТН и да има нови избори....:-) Мамини златни. И кога пък станахте точно вие фенове на ДБ, точно вие дето до онзи ден наричахте Радан Кънев "Рада Дълбоката" и Хр. Иванов "лодкаря пинокио". И сега тези ерудити се засегнаха от "Джипко Бибитко", а не от Лъчезар Иванов, който си позволи да коментира рака на Манолова и да кълне... Ценностите са важни, даже и когато ви плащат, за да тролите, господа и дами.

 83. 83 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1522 Неутрално

  Най-показателна е подкрепата на БКП (БСП+ДПС) за новото управление. Който има глава да мисли, нека мисли!
  —цитат от коментар 1 на Мизийски


  Точно защото мислим, не гласуваме за ГЕРБ.

 84. 84 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  Прав е Дончев, но това е нивото на политическата култура у нас, за което немалка роля изигра и просташкият стил на неговия патрон.

 85. 85 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 2022 Неутрално

  "Смисълът на упражнението вчера не беше премиерът да дава разяснение по Националния план за устойчивост, едва ли някой има съмнения, че ако някой трябва да дава разяснения, това съм аз. Смисълът на драматизацията вчера беше Борисов да бъде вкаран в Народното събрание и да бъде обиждан, само това"

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 86. 86 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1522 Неутрално

  Борисов в България ли е още?

 87. 87 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1179 Неутрално

  пак да питам :
  ке ги сваляме ли веке маските , или още ще ни подпичкват с тиа парцали?
  Нема такъв вирус спечели изборите -аре опомнете се !

 88. 88 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4790 Неутрално

  До коментар [#46] от "ggot":

  Учат се от винету и севда ТВ.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 89. 89 Профил на СМЕТ В СЯНКА
  СМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 131 Весело

  [quote#75:"Virgin"][/quote]

  МАКАК ТАКА?! Нали от ДайБе установиха, че не можем да контролираме кой и как гласува в Парламента? Ерго, подкрепата в пленарната зала не означавало коалиция било то явна или не?

 90. 90 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4790 Неутрално

  До коментар [#84] от "von_seeckt":

  За кое точно е прав точно този.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 91. 91 Профил на Дядо Йоцо
  Дядо Йоцо
  Рейтинг: 594 Неутрално

  ПРОСТАКЪТ БОРИСОВ МЕ ОБИЖДА ВЕЧЕ 12-та ГОДИНА .... ТОВА НЯКОЙ ОТ ГЕРП ДА ГО ПРИЗНАВА????

  В ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА НЕ Е ОБИДНО А Е СПОРЕД ЗАКОНА ПРЕМИЕР ДА СЕ ОТЧИТА ЛИЧНО ПРЕД ПАРЛАМЕНТ

  "The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society" E.Bernays/USA-1928
 92. 92 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  Викат Борисов за да го обиждат. А защо да не го обиждат? Според Дончев , Буци може да обиди депутатите с безделници. Да нарече ТКП преседателя на събранието а него защо да не го обиждат. Защо завършения простак да не получи от собственото си лекарство.

  SHADOWS of SOFIA
 93. 93 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  Викат Борисов за да го обиждат. А защо да не го обиждат? Според Дончев , Буци може да обиди депутатите с безделници. Да нарече ТКП преседателя на събранието а него защо да не го обиждат. Защо завършения простак да не получи от собственото си лекарство.

  SHADOWS of SOFIA
 94. 94 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 2022 Неутрално

  Едно процедурно питане
  Сега като арестуват Борисов , оковат го в праниги и го заведат в Народното Събрение къде ще го "съхраняват" .
  Траябва ли да му се прави килия или ще го вържат за радиатора.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 95. 95 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4445 Неутрално

  Градският / и набор / Дончев за пореден път се изложи!А Борисов не обижда ли Парламента и най-вече хората у нас!Десет години гигантски злоупотреби на наш гръб и най-накрая се крие като мишка от депутатите в новото НС!

 96. 96 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2918 Неутрално

  Брех...! Много чувствителен Томито...! Щели да обиждат Борисов?! Ама Борисов и той сега се оказва една крехка и ранима душа, а?! Голям майтап...! :)))
  Време е ГЕРБ да сменят реториката и да слязат на Земята. Трябва да приемат факта, че Слънцето ще изгрява и без тях.

  Бивш tww09306483.
 97. 97 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  До коментар [#84] от "von_seeckt":За кое точно е прав точно този.
  —цитат от коментар 90 на КМЕТ В СЯНКА


  По изклюение ще ти отговаря. Темата от която се интересуват депутатите, ако въобще се интересуват от нея, е от компетентността на Дончев и той е човекът, който може да им даде най обстоятелствените разяснения.

 98. 98 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 1011 Неутрално

  Този план за възстановяване кой го е изготвял и за кого го е изготвял? За държавата или за ГЕРБ? Ако е било за ГЕРБ, моля след като си го пазят за себе си, да върнат държавните пари, които са взели за изготвянето му.
  Иначе вярвам, че има доста хора, които могат да съставят далеч по-добър план за възстановяване. Само дето срокът е до 30/04/2021г, но Дончев е спокоен. Те няма да направят, това за което са поели ангажимент. Срокът си изтича, хак да им е на другите....
  Както каза един съфорумец, да се благодарим все пак, че не им хрумна да изпуснат язовир Искър, да издавят София, за да си отмъстят, че не гласува за тях.

 99. 99 Профил на СМЕТ В СЯНКА
  СМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 131 Весело

  пак да питам : ке ги сваляме ли веке маските , или още ще ни подпичкват с тиа парцали?Нема такъв вирус спечели изборите -аре опомнете се !
  —цитат от коментар 87 на amanotwas


  Аман От Плоскоземци

 100. 100 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 2022 Неутрално

  Викат Борисов за да го обиждат. А защо да не го обиждат? Според Дончев , Буци може да обиди депутатите с безделници. Да нарече ТКП преседателя на събранието а него защо да не го обиждат. Защо завършения простак да не получи от собственото си лекарство.
  —цитат от коментар 92 на К2


  Щото нали :
  Да върнем нормалноста в държавата.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK