На живо

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Цветелина Белутова, КапиталПремиерът в оставка Бойко Борисов представи от болницата, в която беше опериран заради скъсан менискус, проектокабинета на ГЕРБ-СДС. Малко по-късно президентът Румен Радев връчи мандата за съставяне на правителство на кандидат-премиера Даниел Митов. Той коментира пред медии, че ще търси подкрепа на първо място от "Демократична България", а след това и от "Има такъв народ". От обединението обаче декларираха още веднъж, че няма да подкрепят правителство на досега управлявалите.


Борисов също така се отметна, че ще отиде утре в парламента. Корнелия Нинова пък атакува новите партии в него, че не са подкрепили БСП за мораториум на решения на правителството в оставка и са сменени бордовете на ключови дружества в енергетиката, с което "Борисов се е бетонирал в нея за следващите 5 години".


"Дневник" проследи развитието на политическата ситуация на живо.
"Демократична България" няма да подкрепи кабинета на ГЕРБ

"Демократична България" няма да подкрепи кабинета на ГЕРБ с премиер Даниел Митов, като вероятно дори няма да отиде на среща по темата, каза днес пред Би Ти Ви съпредседателят на обединението Атанас Атанасов. Така няколко часа след получаването на мандата и на база декларираните позиции на останалите партии, ГЕРБ остават без нито една подкрепяща ги група депутати. До момента от "Изправи се! Мутри вън!" и "Има такъв народ" казаха днес, че няма да подкрепят кабинета. От самите ГЕРБ пък обявиха, че няма да преговарят с ДПС и БСП.


След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Юлия Лазарова


Според Атанасов в момента е еднакво вероятно да има кабинет в рамките на този парламент и да се отиде към предсрочни избори.


Повече четете тук.

Две от партиите на протеста няма да подкрепят кабинета на ГЕРБ

Представители на партиите "Изправи се! Мутри вън!" и "Има такъв народ" отхвърлиха възможността да подкрепят проектокабинетът на ГЕРБ в парламента. "От нас ли? Шегувате ли се?! По принцип не знам, ако те имат някакви техни принципи - да ги предложат. По нашите принципи - не", коментира Арман Бабикян от първата формация.
"Дилов на туризма е впечатляващо, наистина. Сигурен съм, че дайвингът ще напредне в България и ще имаме сериозна школа! Калин Вельов предполагам, че господин Рашидов го е издигнал", допълни той.
След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал


От своя страна Драгомир Петров от "Има такъв народ" коментира кабинетът така: "Чудесен е! Чудесен!! Въпросът е да има кой да го подкрепи! Това са му кандидатурите - прекрасен кабинет. Нека да търси подкрепа, дано да успее".


Така кабинетът на ГЕРБ е обречен, тъй като от партията казаха, че няма да търсят подкрепа от ДПС и БСП, а 27-те депутата на "Демократична България".

"Късно е, колеги, за китка":БСП обвини новите партии, че са обслужили задкулисието

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


"Защо уж новите политически субекти в парламента обслужиха задкулисието, вместо да се борим с него", попита на брифинг на БСП лидерът на партията Корнелия Нинова. Поводът – по информация на БСП на извънредни заседания са излъчени нови бордове на енергийните дружества, провели са се общи събрания, събрани се десетки необходими документи, произнесъл се министърът на енергетиката и всичко това е внесено в Агенцията по вписвания за 24 часа. Става дума за промени в Български енергиен холдинг, АЕЦ "Козлодуй", "Минпроект". "Борисов се бетонира в енергетиката за пет години напред. Такива са договорите на новите бордове", каза Нинова.


Българският енергиен холдинг (БЕХ) всъщност получи ново ръководство в навечерието на парламентарните избори, като назначените директори ще останат на поста 3 години.


"Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов в момента се окопава. Пет пъти подадохме ръка на новите субекти в Народното събрание - "Има такъв народ", "Изправи се! Мутри вън!", "Демократична България" за разграждане на този модел и те пет пъти я отхвърлиха. Точно с едно действие, за един ден, бетонираха Борисов в най- стратегическия за икономиката, за националната сигурност и за геополитиката сектор – енергетиката. Внесохме мораториум на сделки и смяна на бордове за отиващото си правителство до избор на ново, тези нови политически субекти, които искаха промяна на статуквото, отхвърлиха предложението ни за мораториум. След като разбраха гафа си, започнаха да се обясняват с някакви процедурни хватки. Сега искат да го внасят в парламента. Късно е, колеги, за китка", коментира Нинова.


Вчера от "Изправи се! Мутри вън!" съобщиха, че са внесли няколко законопроекта в парламента. Един от тях предвижда налагане на мораториум върху решенията на Министерския съвет в оставка за концесии и назначения, каквото предложение имаше от страна на БСП миналата седмица. Мораториумът предстои да бъде гласуван, а срокът му е до избирането на нов Министерски съвет или назначаването на служебно правителство.

Иван Костов: ГЕРБ е в изолация, защото политиката не е даване и угаждане на интереси

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Георги Кожухаров


"ГЕРБ е в политическа изолация. Вече няколко седмици те не си задават въпроса защо са в тази изолация. Но ако не намерят отговора, рискуват да останат изолирани и в бъдеще. Не се вижда възможност да спечелят мнозинство в парламента", коментира пред БНР бившият премиер Иван Костов. Според него ГЕРБ са изпаднали в изолация, защото "политиката не е даване и угаждане на интереси, например милиони на Доган за студен резерв или обществени поръчки на приближени".


"Политиката не е в отстъпки при протести и удовлетворяване при лобистки натиск, не е задоволяване на емоциите и възбудите на една или друга общност. Не е следване на течението. Това го прави мъртвата риба и боклукът. Политиката е преследване на общото благо, дори когато обществото не го разбира. Истинската политика е убеждаване и вдъхновяване на хората да дадат повече от себе си", каза Костов.


Той насърчи партиите в парламента за намирането на подкрепа за кабинет, който да поеме управлението на страната. Най-вероятният такъв е с подкрепа на новите политически сили - "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!". Те имат общо 92 депутати и ще се нуждаят и от гласовете на депутати от останалите парламентарни групи.


"Искам да кажа нещо насърчително за този, който ще поеме съдбата на страната ни в свои ръце. Той ще има доверие да приложи противоепидемични мерки, които лишеното от доверие управление на ГЕРБ нямаше как да приложи. Той може да бъде по-силен в овладяването на кризата, защото разполага с много по-мощен ресурс от доверие. Същото се отнася и за икономиката. Това правителство ще има своите 100 дни, в които може да направи решителни неща, включително да овладее кризата", каза Костов.

"Подкрепа ще търсим първо от партии, които стоят идеологически най-близо до нас. Това е "Демократична България", ще ги поканим официално. Искаме от тях пълноценен отговор", каза кандидат-премиерът Даниел Митов след връчването на мандата за съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС. По повод на това, че дори при хипотетична подкрепа от страна на обединението, двете политически сили ще имат 102 депутати, което е недостатъчно за мнозинство, Митов каза, че на преговори ще бъде поканена и групата на "Има такъв народ", втората по сила партия след изборите, която има 51 депутати.
След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Велко Ангелов


Вчера след консултациите при президента Румен Радев лидерът на "Демократична България" каза, че единственият ход е да се състави правителство с мандата на "Има такъв народ". Формацията неведнъж е декларирала, че няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ, макар Христо Иванов да определи наскоро Митов като "приличен човек". Кандидат-премиерът е бивш член на ДСБ, една от партиите в обединението "Демократична България".


По думите на Митов неофициални разговори с политически сили досега не са водени. От БСП и ДПС подкрепа няма да бъде търсена.


"Няма да бавим излишно процедурата по опит за съставяне на правителство", каза Митов. По Конституция срокът, който има партията е 7-дневен. "Ако установим, че няма шанс нашият проектокабинет да бъде подкрепен, ще взимаме решения в максимално кратки срокове", допълни той.


Митов заяви, че министрите в проектокабинета са продукт на обсъждане между него и премиера в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Корнелия Нинова: Борисов проговори за задкулисието, което сам създаде

"Чухте ли Борисов? От дума на дума си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което сам създаде. Какви ли разкрития ще направи още? Миналата седмица започна поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно срещу какво. А днес призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне. Представяте ли си: лидерът на управляващата партия казва на лидера на опозицията да отстрани неудобните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в БСП и целта на вътрешната опозиция", така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира изказвания на премиера в оставка Бойко Борисов по време на представянето на проектокабинета на ГЕРБ-СДС.


"Казвах още на Станишев - спри ги тея Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни жени", каза днес Борисов докато обясняваше защо няма да отиде утре в Народното събрание, въпреки че беше задължен от депутатите.


В събота, преди заседанието на Изпълнителния съвет на БСП, пред централата на партията се появи бус с лепенка СДС и надпис "Корнелия до победата! СДС е с теб!". От колата се чуваха звуци от митинги с песента "Времето е наше". Мероприятието бе представено с организатори от младежката организация на БСП в Перник, които настояваха за оставката на Нинова.


На следващия ден Нинова свърза мероприятието с премиера в оставка. "Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред "Позитано" от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите", написа тя в социалните мрежи.

Президентът връчи на ГЕРБ мандат за съставяне на правителство

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Велко Ангелов


Президентът Румен Радев връчи първия мандат за съставяне на правителството на политическата сила победител в парламентарни избори - ГЕРБ. Десислава Атанасова, председател на най-многочислената парламентарна група - тази на ГЕРБ-СДС, представи на Радев кандидатурата на Даниел Митов за министър-председател. Президентът връчи мандата на бившия външен министър с изразено очакване в 7-дневен срок, както е по Конституция, да бъде излъчен кабинет, който да отговори на обществените очаквания за справедливост, социална ангажираност и икономически растеж, да ръководи ефективно страната и да я изведе от кризата.

Даниел Митов: Кабинетът е от познати хора, които могат да влязат във всеки дебат

"Ще опитаме да съставим кабинет, България е в комплицирана геополитическа ситуация, едновременно имаме и пандемична криза. Икономическото възстановяване ще е едно от големите предизвикателства. Не просто стабилно правителство, но да влезе максимално бързо и разпознаваемо във всеки разгвоор, който се води с нашите сътрудници и партньори. Проектокабинетът е амалгама от опит и обновление. Познати хора, които можем да влезем във всеки един дебат", каза кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС Даниел Митов.


Кандидатът за министър на туризма Любен Дилов-син призова останалите политически сили, в случай че направят кабинет, да не сменят структурата на Министерски съвет веднага, защото това ще забави процесите по същинско управление на страната.


"Да използват калъпа, който в момента го има, така ще стане най-бързо", каза Дилов.


Предложеният да остане на поста финансов министър Кирил Ананиев акцентира върху сроковете за приемане на еврото в България и важността на това процесът да не бъде нарушаван.


Останалите присъстващи на представянето на проектокабинета от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов също се обединиха около това, че на страната максимално бързо й трябва работещо правителство.


Подробности тук

Борисов се отметна - няма да отиде утре в парламента

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Пресцентър Министерски съвет


Два дни след като Бойко Борисов каза, че ще отиде на изслушване в парламента в сряда, след като беше задължен от депутатите, той се отметна. Оперираният от скъсан менискус премиер в оставка каза, че утре ще бъде изписан от болницата, но въпреки това не възнамерява да е в Народното събрание.


"Утре ще ме изпишат. Пет операции са ми правени – 3 на едното, 2 на другото коляно. Ако нещо щеше да допринесе, да отида в парламента. Казвах още на Станишев - спри ги тея Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни жени. Сега те и Капон, и още двама мъже. Искат да викат и да направят патаклама в парламента", каза Борисов.


Призова медиите да го забравят.


"Искат да ходя в парламента, забравете ме и медиите, и всички, ще говоря само партийни работи, Слави Трифонов сега трябва да говори. Можем да се подкрепяме, аз куцам с десния, той с левия крак, но не сега", коментира Борисов.


Още тук

Борисов представи проектокабинета на ГЕРБ

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Пресслужба на Министерския съвет


Премиерът в оставка Бойко Борисов представи проектокабинета на ГЕРБ-СДС с включване от болница "Софиямед", където вчера беше опериран заради скъсан менискус. В 13 ч. днес президентът Румен Радев ще връчи мандата за съставяне на правителство на Даниел Митов, кандидат-премиер от победителя след проведените парламентарни избори. Кабинетът не се очертава да получи подкрепа в парламента, тъй като всички останали политически сили са против правителство на ГЕРБ. Партията няма мнозинство, разполага със 75 от нужните за него 121 депутати.


Освен премиер Даниел Митов, партията предлага:

Вицепремиер и министър на отбраната - Румен Христов
Министър на културата - Калин Вельов
Министър на туризма - Любен Дилов
Министър на регионалното развитие и благоустройството - Александър Иванов
Министър на икономиката - Жечо Станков

Предложени за завръщане на министерския пост са Ивелина Василева - за министър на околната среда и Делян Добрев за министър на енергетиката. От предишния кабинет остават вицепремиерът, отговарящ за еврофондовете Томислав Дончев, външният министър Екатерина Захариева, министърът на финансите Кирил Ананиев, социалният министър Деница Сачева, министърът на правосъдието Десислава Ахладова, министър на спорта Красен Кралев, министър на земеделието Десислава Танева, министър на образованието Красимир Вълчев, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков. Здравен министър днес не бе съобщен, но Борисов вече информира, че това ще е досегашният - Костадин Ангелов.


"Вземете днес мандата и се опитайте с разум да говорите с тези хора (останалите политически сили -бел.ред.), дори да не ни подкрепят, ние сме длъжни да говорим с тях. Ако им се наложи мнозинство по важни теми, ние ще отговорим със същото високомерие тогава. Не е срамно да се говори с първата политическа сила. В четвъртък ще кажем дали сме свършили нещо", каза Борисов пред представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Той добави, че трябва да се опита постигане на нормални отношения с останалите в парламента, както и че всеки ден задържа хората на ГЕРБ да не отидат пред сградата на Народното събрание.


ДПС вижда в парламента подготовка за нови избори

Профилът на законопроектите, внесени в 45-ия парламент, показва, че вече започва предизборна кампания. Това каза пред Нова телевизия депутатът от ДПС Хамид Хамид. По думите му законопроектите за промени в Изборния кодекс, за съдебната власт, както и в Конституцията са послания към определени групи избиратели.


Хамид изрази недоумение от това, че в момента между политическите сили в парламента не текат никакви разговори. "Нормалното е политическите сили да си говорят. Странното е, че в момента нито една не комуникира с друга. Избирателят, съставяйки шарен парламент, ни даде знак, че трябва да започнем диалог, странно и притеснително е, че няма диалог", каза той и добави, че ДПС не е било търсено за разговори.


Ако няма диалог, Хамид смята, че ще се върви към служебен кабинет и предсрочни избори, които той очаква през юли. "Не виждам партия на държавния глава. Той има единствената задача да организира честни и свободни избори и аз съм сигурен, че правителство, излъчено от него, ще може да се справи с тази задача", каза депутатът от ДПС.


Представителят на движението повтори позицията, че ДПС ще подкрепи правителство, излъчено от новите партии в Народното събрание, но само при съвпадение на целите и приоритетите. Описа ГЕРБ и БСП като разклонения на БКП. Добави, че в политиката непоискана подкрепа не се дава, но суверенът недвусмислено е заявил, че трябва промяна и че трябва да се сложи край на управлението на ГЕРБ. ДПС ще дава подкрепа на следващото правителство не само при съставянето му, но докато целите и приоритетите му съвпадат с тези на движението.

Започнахме неофициални разговори с партиите от протеста, каза Николай Хаджигенов

След изборите: Борисов посочи имената в кабинета си, но отново не срещна подкрепа (хронология)

© Юлия Лазарова


Започнахме неофициални разговори с партиите от протеста, каза пред БНТ Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!". Според него първите дни в парламента са показали, че правителство на малцинството (съставено от новите партии с подкрепата на БСП или ДПС) може да работи. "Може да се обединим около изборен кодекс, правосъдна реформа, закон за НПК, в който се премахне фигурата на вечния обвиняем", каза Хаджигенов.


"Имам чувството, че всички политически сили живеят с химерата утре да се превърнат в правителството на Иван Костов – да имат пълно мнозинство", каза Хаджигенов по повод вчерашните консултации при президента преди започването на процедурата по връчване на мандатите. "Това няма да стане. Политическите сили трябва да свикнат да работят в трудни условия", добави юристът. "Имаме жив парламент, не канцеларски печат на Борисов. Жив е, бори се, иска нещо да промени. Според мен е нужно този парламент да функционира поне година, за да промени някои неща", каза Хаджигенов.


Той не смята, че премиерът Бойко Борисов ще се яви в сряда в парламента. "Броят на оперираните менискуси на Борисов е равен на броя на убитите му дядовци. Ние не сме имали илюзии, че той ще дойде в парламента.

Бойко Борисов е най-големият политически страхливец на политическата сцена у нас в последните 200 години


Николай Хаджигенов,

депутат от "Изправи се! Мутри вън!"

По повод неделната поява на премиера в оставка пред медиите, добави, че не си причинява Борисов тъй като "няма толкова силни хапчета".

Днес, в 13ч., президентът Румен Радев трябва да връчи мандат за правителство на кандидата за министър-председател на най-голямата парламентарна група - ГЕРБ-СДС. Вече е известно, че това ще е Даниел Митов, бивш министър и настоящ депутат. Той ще разполага със седем дни след получаването, за да предаде проект за структура и състав на Министерския съвет, или да откаже да изпълни възложената му задача - възможност, за която управляващата партия намекна на консултациите вчера. Дори ГЕРБ да състави кабинет, шансовете той да бъде одобрен от парламента са нулеви, доколкото всички останали групи обявиха, че ще гласуват против него, а партията на Бойко Борисов има едва 75 депутати - много под нужните 121 гласа.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (337)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  Харизанов прогнозира друго преди изборите:
  „Не виждам проблеми на върха на българската политика. Понеделниците на всички избори досега се характеризират с опашка от хора с букетчета пред балкона на Борисов. Не сме далеч от това на 5 април сутринта.“
  ...............
  На 5 април сутринта пред балкона на Борисов имаше опашка от двама човека - Харизанов с букетче здравец и Калин Вельов с мандолина.

 2. 2 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1841 Неутрално

  Време е . Искате промяна, суверенът ви се довери. Измъквайте болният г-н Трифонов от дупката му и действайте.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 3. 3 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3816 Неутрално

  Българският политически живот ще трябва да изтърпи и това недоразумение...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 4. 4 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3816 Весело

  До коментар [#2] от "kvasimodo":

  Брей, г-н Трифонов ли вече стана?! А само до преди седмица бе г-н Чалга...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 5. 5 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  Правителствата на ГЕРБ-СДС от 1997, 2009, 2014 и 2017 са най-успешнте за последните 30 години и това.

 6. 6 Профил на knd081048908
  knd081048908
  Рейтинг: 235 Неутрално

  Напълно е реалистично да има правителство на протестното малцинство, което да бъде подкрепено от останалите партии - БСП, ДПС и ГЕРБ. Проблемът за Станислав Трифонов е, че никой няма да му даде тази подкрепа, защото го харесва, а защото всеки ще следва свой интерес, и тук вече започва голямата политическа игра, а не е ясно дали Станислав Трифонов е достатъчно изкусен играч в тази изтънчена игра. Ще поживеем, ще видим. Започва ли ерата "Трифонов"????

 7. 7 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 943 Весело

  Правителствата на ГЕРБ-СДС от 1997, 2009, 2014 и 2017 са най-успешнте за последните 30 години и това.
  —цитат от коментар 5 на svoboden


  В доклада на ЦРУ пише друго.

 8. 8 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 766 Неутрално

  БСП е също партия от протеста.
  Защото протеста беше организиран от т. нар. Отровно трио за да се защити Президентството от Прокуратурата,
  но Румен Радев (човекът на БСП) даде лозунгът на Протеста: „Мутри ВЪН!“
  и насочи енергията на хората срещу Тиквата.

 9. 9 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 943 Весело

  Водете разговори и внимавайте с подкрепата,която ще ви предложат.Ето,от БСП,които бяха най-гласовити при спирането на концесията за автомагистрала "Тракия" през 2005-06 година,сега декларират готовност да вземат проби от магистралите за да докажат нещо,в което имат основна роля да се случи.Такова лицемерие ще проявят и по други проблеми.

 10. 10 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Към партийте на протеста: пазете се от данайските дарове на партийте на статуквото. Съвет.

 11. 11 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2120 Неутрално

  До коментар [#9] от "Вячеслав Атанасов":

  Комунистите хубаво приказват за качеството на магистралите ,ама по тяхно време всички пътища ,които се направиха,бяха с ниско качество ,недовършени и много по скъпи от тези направени от ГЕРБ ,например пътя от Дунав мост до Метро в гр Русе ,международен път ,който бе правен преди повече от 12 години ,открит от Миглена Плугчиева тогава кандидат червен депутат или нещо подобно , надупчен и недовършен ,за 150 милиона лева за около 7 км и то преди 10-12 години Строежа е извършен и недовършен от фирма на В Божков ,която след източването на парите изчезва и все още пътя е недовършен ,та се пита кой на кого и колко е приятел и кой колко е крал и правил ,всеки да си направи сметката ,сега тези пак ще ни оправят ,напъват за парламента и да правят правителство .

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1136 Неутрално

  Да си хейтър е позиция. Да гласуваш, обаче, хейтъри да те управляват, си е мазохизъм.

 14. 14 Профил на TzZar
  TzZar
  Рейтинг: 1177 Разстроено

  този е хиперактивен, но за съжаление повече вреди отколкото помага

  Тиква под наем.
 15. 15 Профил на fmo211046145
  fmo211046145
  Рейтинг: 81 Неутрално

  Хайде нови избори, ГЕРБ да спечели пълно мнозинство, и по-бързо.
  Слави Трифонов е най-левият от левите, а като чуя думата адвокат, направо ми призлява...
  Те не са като едновремешните адвокати, все грантаджии.

 16. 16 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2776 Неутрално

  Правителствата на ГЕРБ-СДС от 1997, 2009, 2014 и 2017 са най-успешнте за последните 30 години и това.
  —цитат от коментар 5 на svoboden  До коментар [#5] от "svoboden":

  През 1997 ГЕРБ се е занимавал с кражби на коли , нелегални цигари и амфетамини

 17. 17 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1662 Неутрално

  До коментар [#2] от "kvasimodo":

  С 51 депутата правителство. Ако му е изпила чавка акъла, а прави.

 18. 18 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1841 Неутрално

  До коментар [#4] от "hamiltonf":

  Никога не съм го наричал г-н Чалга. На няколко пъти го писах Чалгаджията.
  Ако обърнете внимани ена постовете ми наричем всеки с г-на и г-жа. Независимо дали ми е симпатичен или не. Г-н Трифонов не ми е от симпатичните и мястото м не е в политиката. Единствено хаджигенов не го наричам господин а дрис.... Хаджигенов заради дэржаането то му и готовността за саможертва.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 19. 19 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  До коментар [#7] от "Вячеслав Атанасов":

  Според Вас ЦРУ защитават интересите на България или на САЩ!?

 20. 20 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  Движение 21, ДБГ и Единната народна партия на Капонката били промяната. Уот!?

 21. 21 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  Малко съм учуден, как Мая е дала думата на Генов, но шегата настрана, положението не е от най-добрите, имам предвид за нас, народ ли сме или население. Така сме гласували , това е дерджето и сега сме пред две възможности - измъчено, несигирно и неизвестно като компетентност и дори намерения правителство или нови избори.
  А за вируса проблеми няма, той си живее сред нас, виждате данните, освен това и маса други неща чукат на вратата - програми за ЕС важни като посока и много пари, помощи за хора и бизнес, външна политика, виждате какво става между Русия и Украйна, между Чехия и Русия, валят дъждове и язовирите аха-аха ще прелеят, свлачища и т.н.
  С други думи, трябва да мислим като гласуваме и когато искаме ( поне такива бяха данните за 60% от нас) да махнем ГЕРБ, добре би било да помислим КОЙ ще доведем след тях.
  Но реално резултата отговаря на това, което сме ние - разделени и по-скоро раздробени, всеки си мисли че е голямата работа, понеже има телефон, телевизор и Фейсбук и се лашка от всякакви клюки. Дори по въпрос като "има или няма вирус" и "трябва или не" да се ваксинираме сме разделени. Да не говорим за избор на ваксина - както си избираме управление на базата на всякакви популисттки лъжи, така и се люшкаме за ваксините под влияние на думите на всеки едва проходил журналист или някакъв много експертен пост в мрежата.

 22. 22 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2768 Весело

  След като едва ли не всички партии декларираха подкрепа за правителство на протестърите не виждам причина такова да не се сформира. След като още от лятото някои искаха избори, досега трябва да са готови не с едно, а с няколко правителства.

 23. 23 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2407 Неутрално

  БСП трябва да подкрепи правителство на трите опозиционни партии. Няма друг ход - Русия опита да поднесе БСП на тепсия на ГЕРБ. Агентурата на ГРУ, чрез главния си резидент у нас - почетния консул Джоре Бърдоквата е в дъното на операцията за разцепване на БСП, за която ГЕРБ, която е пробита от КГБ партия, впрегната да работи за Русия, осигури финансиране под формата на 44 милиона за Варненската дупка.

 24. 24 Профил на knd081048908
  knd081048908
  Рейтинг: 235 Неутрално

  В мига, в който Станислав Трифонов сформира правителство ще започне пълномащабна атака срещу него, най-вече от ГЕРБ. Тази атака ще се води с всякакви средства и по всякакви начини. И най-малката грешка ще се преекспонира и навира в очите. Всяка неумело политическо действие ще се подлага на унищожителна критика. Да прибавим и един много интересен детайл- за разлика от Бойко Борисов, Станислав Трифонов е депутат и ще е принуден да присъства в пленарната зала, колкото и това да не му се иска. Присъствието му ще е прекрасна възможност за опозиционната партия ГЕРБ да го подлага на ежедневен политически тормоз. Както се казва - внимавай какво си пожелаваш!!!!! Това си пожела Станислав Трифонов и ИТН, това и получи. Да видим това дали ще е за негово добро или само проблеми ще види. Лично аз залагам на второто, без да съм му враг или пък фен!!!

 25. 25 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 704 Весело

  Дайте му най-сетне на този хиперактивен депутат Н.Х. премиерски пост и му гледайте изцепките с палците надолу до края на този парламент!

 26. 26 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 32 Неутрално

  Хаджигенчо, леко само, че ви личи от 1000 метра, че сте жадни за власт. Искаме нормална, правова държава. Нищо повече.

 27. 27 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2768 Весело

  До коментар [#24] от "knd081048908":

  Е, мина времето на политическите му скечове и сега той самият става герой в тях.
  Винаги съм казвала, че да се критикува отстрани е най-лесно. Плюс това от опит съм установила, че няма невъзможни неща ако някой друг трябва да ги направи.

 28. 28 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Интересно е че Мая заяви че с никой не са разговаряли и никой не ги еканил за разговори, а Хаджи вече е разговарял, явно от свое име

 29. 29 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 623 Любопитно

  Защо Хаджигенов е без маска на официалното откриване на парламента (от когато е снимката) и наложена ли му е глоба, както е редно в една правова държава, за каквато той твърди, че се бори ?

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3319 Неутрално

  ДПС ще дава подкрепа на следващото правителство не само при съставянето му, но докато целите и приоритетите му съвпадат с тези на движението....
  —цитат от коментар 0 на статията


  Нещо започнаха да се попроменят изявленията.
  Само преди дни от ДПС изразяваха доста по-категорично подкрепата си.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 33. 33 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1551 Неутрално

  Болните амбиции на Хаджигенов се виждат и с просто око. Много вредно и комплексирано човече.
  Относно правителство - да разчиташ на подкрепа от БСП, или ДПС е много голям капан, който може да щракне по всяко време. Един вот на недоверие в кофти момент и всичко е чао. За мен шанс има ако трите протестни формации направят предизборна коалиция и се явят заедно. Тогава имат шанс и за 121 депутата да съберат. Въпросът е, че това е много трудно за организиране - много вождове, малко индианец

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 34. 34 Профил на gorskiq1
  gorskiq1
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Мамата иска да разцепи фронта срещу герп .Да не се забравя кой я тури за омбудсман и от кой отбор е съпруга и в БСП

 35. 35 Профил на gorskiq1
  gorskiq1
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#34] от "gorskiq1":

  Упс Маямата

 36. 36 Профил на dinema
  dinema
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#6] от "knd081048908":

  Чак пък ера. Дано не е с продължителността на мезозоя - ерата на динозаврите.

 37. 37 Профил на dinema
  dinema
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#29] от "pavelsilistra":

  По-добре питайте защо Славчо и Тошко са си залепили устата под маските. Те не разбраха, че проблем на българите не са мажоритарни избори в два тура. Такива избори ще се превърнат в перманентни. Положението на г-н, г-н Славитош сега е, дето викат, от дузпа тъч.


 38. 38 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 634 Неутрално

  Да му кажа аз на тоз Хаджи Генчо. Партиите от т. н. протест не се занимават с разговори за Кабинет, а усилено изчисляват, колко процена аджеба биха взели на едни предсрочни озбори......... мда
  Естествено, НТН бленува с мнозинство, но Хаджигенчовата може и да не влезе, при положение че Герб се явят в коалиция с другите шебеци.
  Мда

 39. 39 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2043 Весело

  Това, което не ни убива, ни прави по-силни. А Боекоо вчера беше на косъм, дет се вика. Но превъзмогна болката, ВИМЕТО на народа.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 40. 40 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2407 Неутрално

  Теглиха клечка кой да се направи на маймуна, жертвайки лицето си под наем за карикатурния кабинет

 41. 41 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 618 Неутрално

  Дилов министър на туризма. от трън на глог

 42. 42 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  И днес слушаме поредните закани и заплахи от евроатлантика на държавата, убеден натовец и върл антикомунист, но този път от болницата на приятел, вместо от станалата му лична джипка. Има някаква промяна все пак.. Бързо оздравяване, г-н Премиер в оставка, че трябва да се явите за обяснения.

 43. 43 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 32 Неутрално

  Бойко е тъжна гледка, тотално изчерпан проект. Кой му се връзва вече на цирковете, не знам

 44. 44 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 724 Неутрално

  До коментар [#10] от "save_knforest":

  Към партийте на протеста: пазете се от данайските дарове на партийте на статуквото. Съвет.
  —цитат от коментар 10 на save_knforest

  Научи как се пише “ии“, за да ти обръщат внимание на съветите. Съвет.

 45. 45 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1884 Любопитно

  Това не го вярвам. Вчера в Дневник написаха че ББойко се скри в болница и скоро няма да се покаже!
  А относно Калин, Дилов... можеше и Софка да предложи и Албена Вулева...

  Русия- проказата на планетата Земя.
 46. 46 Профил на ART
  ART
  Рейтинг: 271 Неутрално

  Тоя не му ли омръзна да квичи.

 47. 47 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1338 Неутрално

  Хахахаха, гаврата продължава. Няма такива номинации, няма такъв кабинет! :))
  Добре, бе - тоя не мога да повярвам, че толкова подценява обществеността, че няма да разбере гаргарата и обидата.

 48. 48 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 260 Неутрално

  Хахахахаххахахахахах

  ЛЕЛЕ КОЛКО Е ЖАЛЪК ТОЯ ЧОВЕК !
  Аз това го зная!
  Въпроса ми е друг!
  Вие кретени, на какво разчитате? ЗАМИНАВАТЕ СИ ! И той, и вие тролове

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 49. 49 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1884 Любопитно

  Бързо оздравяване, г-н Премиер в оставка, че трябва да се явите за обяснения.
  —цитат от коментар 42 на Индиана

  Не е в оставка, бивш премиер е! Оставката му е приета без условие да изпълнява задължения до избиране на нов кабинет. Всякакви свободни съчинения за замазване на гафа са без правно основание. Извади решението на парламента и тогава помисли!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 50. 50 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1616 Неутрално

  Нещата до връчването на втория мандат са ясни: ББ предлага по-нови и неопетнени лица за правителство, което няма да бъде избрано. Така евентуално ще може да каже, ако случайно се състави някакво правителство от следващите и се издъни: "Ами,ето-аз ви предложих читави хора, ама вие..." Отделно ще демонстрира уж-отговорност.

  По-интересното е Славчо как ще се измъкне. Щото като нищо, ако предложи правителство и ГЕРБ И ДПС , че и БСП го подкрепят, ще се окаже, че е излъгал избирателите си и получава подкрепа от статуквото :)

 51. 51 Профил на b.rainstorm
  b.rainstorm
  Рейтинг: 32 Гневно

  Тоя Бочко Борисов пак е ядосан, пак се кара, все нещо не му е ОК. Никога той не е виновен, вечно някой друг. Да те таковам с 200 у "лидера" дето се пишеш

 52. 52 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  До коментар [#23] от "cinik":

  Няма проблем, ще борите влиянието на Русия под вещото ръководство на Р.Радев, посочен от Решетников за президент на България.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 260 Неутрално

  Язък, че Калин Вельов си продаде костума като го изхвърлИха от парлиамента!
  Я как го върнаха на бял кон, you to see....

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 55. 55 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  До коментар [#33] от "Darkman":

  Вие представяте ли си да се прегърнат Х.Иванов и Мая и Слави ? Това ако го направят, с гаранция няма да влязат в парламента.

 56. 56 Профил на Milko
  Milko
  Рейтинг: 52 Неутрално

  За министър на културата е предложен Калин Вельов. За министър на туризма - Любен Дилов. По-големи олигофрени и калинки гербавите нямат ли?!? Любен Дилов - Хонорара министър на туризма ХАХА

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на it4
  it4
  Рейтинг: 506 Неутрално

  мамин дилянчо пак енергиен министър, той в София не трябва да стъпва, боко за министър го наредил

 59. 59 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  До коментар [#31] от "Храбър":

  Пък докато стигнем до гласуването как ще се променят ... А вие какво очаквахте, че Доган безкористно ви черпи със сладоледче на Росенец ?

 60. 60 Профил на ransom
  ransom
  Рейтинг: 59 Неутрално

  министър в сянка - Шиши

 61. 61 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  До коментар [#24] от "knd081048908":

  Колко познато, ГЕРБ управлява в така среда над 10 години. Нека Слави се погърчи барем една година, нали е много ербап.

 62. 62 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 273 Любопитно

  След 10 години преход пожелахме Цар,след 20 години Пожарникар.....,след 30 логично стигнахме и до Чалгар!?
  Има нещо гнило.....,ама не е в Дания.🐪🐷🐪🐷🐪

  Много съм прост
 63. 63 Профил на ransom
  ransom
  Рейтинг: 59 Неутрално

  По-интересното е Славчо как ще се измъкне. Щото като нищо, ако предложи правителство и ГЕРБ И ДПС , че и БСП го подкрепят, ще се окаже, че е излъгал избирателите си и получава подкрепа от статуквото :)
  —цитат от коментар 50 на debruckere


  Той не търси подкрепата им, така че дишай спокойно. Никой не може да им забрани да подкрепят каквото желаят

 64. 64 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Джипко Бибитков ни взе за подигравка с тези лица - Калин Вельов, Любен Дилов, а да не говорим за досегашните послушковци в министерствата, заради които държавата е в критично състояние.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на Milko
  Milko
  Рейтинг: 52 Неутрално

  Добре, че Фънки не е като Любен Дилов, част от ГРОБ, щото можеше да го предложат за министър на културата. 🤣Кандидатите на Джипко цепят, все едно в родилен дом ги е мислил.

 67. 67 Профил на tapat0p
  tapat0p
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Всичките истерички са се събрали - Мая, Таня, Капон, Курнелия :D :D

 68. 68 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3084 Весело

  Всъщност няма никакво значение кого предлага Борисов, явно няма да мине.
  Да видим Слави кого ще предложи.

 69. 69 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Една от най-големите дъна на тези избори е Любен Дилов.
  Но не знам дали е изненада, при все че е "интелектуалец", който води конкурси като Мис Плеймейт и подобни.

 70. 70 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1060 Неутрално

  Б.Б. е в оставка, в отпуска и в болничен!

 71. 71 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 794 Неутрално

  ма кък ша са некефя ИТПн да подкрепят правителството на ГЕРБ!
  нема да има такава изненада у всичите протестъри.
  Даже и БСП и Корнелия се обявиха за протестъри...
  Направо ще ги разкове!

 72. 72 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 659 Неутрално

  До коментар [#62] от "Тошо Кочев":

  Ние чалгарля си го имаме от 2009-а
  Не беше ли той редовен участник в събития на Пайнер?

 73. 73 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2800 Любопитно

  До коментар [#24] от "knd081048908":

  Правителство с мандата на ИТН не означава непременно правителство на Слави Трифонов.

  ГЕРБ естествено ще се опитат да плюят, но не се знае доколко ще им се получи. Нали помните - "Телевизията върви след победителите"?

  А е и безкрайно неясно какво би останало от ГЕРБ в опозиция. Ако някой се опита да прави аналогии с 2013-14 г. със сигурност ще сбърка. По-вероятният вариант е разпад и спасяване поотделно.

  Но каквото и да си говорим единственият начин да бъдем сигурни е като проверим на практика.

 74. 74 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  До коментар [#66] от "Milko ":

  Манете ги кандидатите на Джипко, нали няма да им мине номера. Скоро ще гледаме комедия с кандидатите на Слави. Представяте ли си Х.Иванов като министър на Слави и да върти телеса в такт на "едно ферари ... едно за мен, едно за теб ..."

 75. 75 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  Теглиха клечка кой да се направи на маймуна, жертвайки лицето си под наем за карикатурния кабинет
  —цитат от коментар 40 на cinik


  Така е. Прибраха достойнството си в портофелите.Гледах по ТВ Евразия как Буци представя новия си кабинет. Тегли един дълъг монолог все едно е премиера на театър 99.

  SHADOWS of SOFIA
 76. 76 Профил на dinema
  dinema
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Днес в 13 часа Деси Антирадева ще получи от г-н Президента мандат за правителство на боко. Къде ще (си) го сложи този мъндат и как ще го носи....

 77. 77 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 732 Неутрално

  =======Ако им се наложи мнозинство по важни теми, ние ще отговорим със същото високомерие тогава.=======

  Towa изказване на политик ли е?

  Какво високомерие бре ?

  Не е ли по-важно да работите за България , а не да правите всичко напук ..........

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 78. 78 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3822 Весело

  Султанът лично от Анкара е благословил новия проекто кабинет ! Няма как да не получи подкрепа в парламента - там, дето бай Тошовия не иска дори да се весне от кумова срама, ами стигна до операция, само и само да се покрие от народната любов........😂👍

 79. 79 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2356 Неутрално

  До коментар [#65] от "Al Tikvone":

  Не бе, ще ни пази Бойкикиев, с майка му Мария дето руския и е роден щото произлиза от тежък номенклатурен род.

 80. 80 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1460 Неутрално

  Това не го вярвам. Вчера в Дневник написаха че ББойко се скри в болница и скоро няма да се покаже! А относно Калин, Дилов... можеше и Софка да предложи и Албена Вулева...
  —цитат от коментар 45 на chichka


  +++++++
  Струва ми се,че изобщо не са обмисляли кандидатурите.Нашляпани някакви имена,колкото да има име за съответното министерство.Имам чувството,че ще върнат мандата и според мен по-добре е да го върнат.
  Няма живец,няма енергия и желание у Борисов да работи . Изглежда не му се управлява повече.
  За Хаджигенов-толкова неистово желание да се покаже,толкова откачено държание...ние сигурни ли сме,че не е избягал пациент на някоя психиатрия?

 81. 81 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1551 Неутрално

  До коментар [#33] от "Darkman":Вие представяте ли си да се прегърнат Х.Иванов и Мая и Слави ? Това ако го направят, с гаранция няма да влязат в парламента.
  —цитат от коментар 55 на m17


  Те дали ще се прегърнат формално преди изборите, или след тях е вече абсолютно все едно. На хората им е ясно. Ясно беше и преди изборите.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 82. 82 Профил на wqc45512416
  wqc45512416
  Рейтинг: 241 Неутрално

  Какви боклуци и подлоги

 83. 83 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  =======Ако им се наложи мнозинство по важни теми, ние ще отговорим със същото високомерие тогава.=======Towa изказване на политик ли е?Какво високомерие бре ?Не е ли по-важно да работите за България , а не да правите всичко напук ..........
  —цитат от коментар 77 на NessaRox


  Ами въобразява си , че властта му се полага.

  SHADOWS of SOFIA
 84. 84 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3319 Весело

  Време е . Искате промяна, суверенът ви се довери. Измъквайте болният г-н Трифонов от дупката му и действайте.
  —цитат от коментар 2 на kvasimodo


  Някои други май се "разболяха" съвсем навреме и продължават да въртят престарели ученически номера.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 85. 85 Профил на sharko
  sharko
  Рейтинг: 16 Неутрално

  Незнам това, което току що гледах дали е възможно да е истина.

 86. 86 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 260 Неутрално

  ма кък ша са некефя ИТПн да подкрепят правителството на ГЕРБ!нема да има такава изненада у всичите протестъри.Даже и БСП и Корнелия се обявиха за протестъри...Направо ще ги разкове!
  —цитат от коментар 71 на amanotwas


  Ти малоумен ли си бе?
  Нали ПЪРВО- става политически труп още преди да се е родил ...
  Второ- И двете сгради на парламента ще ги сринем, но не с доматки, а с Молотов и този път няма да Ви помогнат платените копои с нашите пари, които докарвахте от села и паланки....

  Ти какво си мислиш, че в столицата сме някакви заспали селяндури контролирани по места ли

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 87. 87 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2479 Весело

  Броят на оперираните менискуси на Борисов е равен на броя на убитите му дядовци.
  *********************************************

  С тази си изява и с думите си по адрес на ПКП в НС, г-н Хаджигенов повежда в класацията за най-изявен парламентарен простак. Гледам, че един негов съпартиец, г-н М. Генчев тия дни се е опитал да отнеме първото място на Хаджигенов, но днес адвокатът уверено си е върнал водачеството.
  Ще се нагледаме на чудеса от мутровъните и кукубенда на Слави, ще се нагледаме....

  Мараба, С-ДС доносници!
 88. 88 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3319 Весело

  До коментар [#71] от "amanotwas":

  Мечти, мечти..и..и!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 89. 89 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2837 Неутрално

  Поне не тупаха топката 7 дена :)

  Може тези дни да се гласува, на 99% няма да мине.

  И в понеделник ще имаме мандат на втората политическа сила, да видим дали ще кажат нещо или ще продължат да мълчат :)

 90. 90 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1460 Любопитно

  [quote#49:"chichka"][/quote]

  Нищо не ти разбирам,явно са някакви юридически врътки?

 91. 91 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4402 Весело

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Този пожарникар е такъв шут, че просто не е истина. Добре, че най-после се отървахте от него.

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  Мина ли му менискуса?
  Утре ще се яви ли пред парламента, за да бъде, как беше, "унижаван"?

  Cancel "Cance(r)l culture" (#MeToo, #LGBTIQ+, #EndFatTalk, #BlackLivesMatter, etc.)
 95. 95 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 260 Неутрално

  Тиквата доказа, че е един жалък, тесногръд и самовлюбен нарцис.
  —цитат от коментар 93 на hkr17702506


  Също и мижитурка, плъх и страхливец неспособен да ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ за действията си !
  Това не е поведение на мъж, това е поведение на п№тк@

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 96. 96 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1680 Любопитно

  "Борисов се отметна - няма да отиде утре в парламента"
  Е, значи ще трябва да го закарат на синджир. Егати жалкият страхливец и клоун е този клет индивид! Вероятно не осъзнава, че се излага безобразно и вече е пълно посмешище.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 97. 97 Профил на tashunko_sapa
  tashunko_sapa
  Рейтинг: 8 Неутрално
 98. 98 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1460 Весело

  Всичките истерички са се събрали - Мая, Таня, Капон, Курнелия :D :D
  —цитат от коментар 67 на evf54378219


  Забрави Хаджигенов-той за мен е най-гласовитата ...ичка.

 99. 99 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2835 Весело

  Забравеният...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 100. 100 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 2385 Весело

  Слави Трифонов сега трябва да говори. Можем да се подкрепяме, аз куцам с десния, той с левия крак, но не сега", коментира Борисов.

  Хахаха!!!
  Борисов има бъдеще като стендъп комедиан. Ще е по-добър от Слави.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK