Как ГЕРБ ударно бетонират свои хора

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (50)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 528 Неутрално

  ГЕРБ залагат бомби за бъдещото правителство - каквото и да е то.

 2. 2 Профил на Deputat 241
  Deputat 241
  Рейтинг: 3656 Неутрално

  Значи за 10 години Герб са били толкова глупави, че не са назначили свои хора в бордовете, но - видите ли? - сега ги назначават, за да могат новите във властта да ги уволнят...
  На някой май много му куца логиката!!!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 3. 3 Профил на Гол майстор
  Гол майстор
  Рейтинг: 1096 Неутрално

  Явно трябва да се промени законът. Иначе всички се възползват от тази възможност. А Герб - безапелационно.

 4. 4 Профил на Гол майстор
  Гол майстор
  Рейтинг: 1096 Неутрално

  Явно трябва да се промени законът. Иначе всички се възползват от тази възможност. А Герб - безапелационно.

 5. 5 Профил на cfr
  cfr
  Рейтинг: 97 Неутрално

  Има такъв народ, той е изправен и живее в демократична България

 6. 6 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  е НАГЛО, как друго яче

 7. 7 Профил на biz58591165
  biz58591165
  Рейтинг: 35 Весело

  Бетонирани няма да могат да плуват, а ще ги изхвърлим в морето.

 8. 8 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2394 Неутрално

  Гербаджия не е партийна принадлежност, а професия. Ако партията се лиши от славата си, че осигурява безпрепятствен достъп до властови ресурси на своите членове и сподвижници, ще се срине като кула от карти.

  Инициативен комитет "За монумент на бай Ганю на мястото на МОЧА "
 9. 9 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 758 Неутрално

  "Кого обслужват Христо Иванов, Атанас Атанасов и Атанас Славов, ако внесен от тях законопроект предвижда спиране на всички над 700 искови производства на КПКОНПИ пред първа, въззивна и касационна инстанция, водени срещу над 1600 лица,..."
  Цветан Василев – около 2 милиарда лв.
  Николай и Евгения Баневи – около 140 милиона
  Иво Прокопиев – около 200 млн.лв.
  Ветко и Маринела Арабаджиеви – около 350 милиона лв.
  Миньо Стайков – над 130 млн. лв.
  Васил Божков – около 200 млн.

  Борците за независима независима съдебна власт.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 10. 10 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 331 Весело

  Авторът коментира теми от които не разбира, а аргументите са като записки от селския мегдан.

  Авторът се излага, хи хи хи

 11. 11 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#8] от "cinik":

  Аз даже отивам по-далеч от теб. Оприличавам ГЕРБ на сборище от ортаци. По научному се нарича - разпределителни коалиции.

  За русогнили рубльовци дори хуманизмът на д-р Гелотен е много. Подпис - Цървулан.
 12. 12 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1990 Гневно

  Каквото и да бетонират герберастите, може да бъде изкъртено.
  Но снощи ХаджиБабикянДончева, Мая, Бойкикев и Атанасов са внесли законопроект с който се прекратяват разследванията срещу Черепа, ЦЦ, Баневи, Апаша,..... и се вдигат запорите върху парите и имуществата им!!!! Затова РРадев ще бави разпускането на парламента!

  Русия е проказата на планетата Земя.
 13. 13 Профил на Елисавета Берова
  Елисавета Берова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Доста смешно е - на фона на знаковите за времето си "метляни" изрази - "синя метла" и "червена метла", дефиниращи масовите уволнения на червени и сини кадри при смяната на властта преди 2009 - да четем тези вопли сега, когато става дума за съвсем законна и рутинна процедура.
  Както става ясно и от текста, назначенията са дори забавени - трябвало е да бъдат осъществени още миналата година, но се е наложило удължаване на срока и случайно съвпадат с хипотетичната смяна на властта (каквато видимо няма да има - след предсрочните избори, отново ГЕРБ и Борисов ще управляват страната).
  Цялата дандания е пореден опит да лепнем етикета "всички са маскари" и на администрацията на ГЕРБ.
  Разликата обаче е, че който и да дойде на власт, назначените няма да могат да бъдат "метени" - в което е и смисълът на приетите законови изменения. Общо взето - пореден опит за буря в чаша вода, на който се връзват само хора със слаба памет, забравили какви са ги вършили сегашните критици, по време на техните управления!

 14. 14 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 213 Неутрално

  "С действията си обаче ГЕРБ съвсем обезсмислиха закона, приет в партньорство с Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР). "

  ГЕРБ се подиграват с българите, в лицето ни. Това криво прилагане на международни договори и препоръки ще има дълги и вредни ефекти у нас. След 500 години без държавност и 50 години като сателит, подигравка с приобщаването на България към цивилизованите общества. Пропиляване на това, което трябваше да бъдат златните ни 10-15 години.

  Нито са Граждани, нито за Европейско (освен ако не са има предвид Сицилия), нито за Развитие.

 15. 15 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 758 Неутрално

  Каквото и да бетонират герберастите, може да бъде изкъртено. Но снощи ХаджиБабикянДончева, Мая, Бойкикев и Атанасов са внесли законопроект с който се прекратяват разследванията срещу Черепа, ЦЦ, Баневи, Апаша,..... и се вдигат запорите върху парите и имуществата им!!!! Затова РРадев ще бави разпускането на парламента!
  —цитат от коментар 12 на chichka


  Срещу 'задкулисието' се надигна най дълбокото задкулисие на червената олигархия в България. Това инициира протестите, на червената финансова олигархия са и партиите на протеста.
  Да му мисли народа.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 16. 16 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1157 Неутрално

  Не разбирам логиката на журналист!? Всички експерти в държавата трябва да се освободят и позициите да стоят вакантни, докато някоя партия успее да направи ново правителство и то назначи много умните и кадърни специалисти, чакащи да започнат усилена работа за 1500 лв!?

 17. 17 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Във финасовото министерство настоящи зам.министри са освободени като зам.министри и са назначени като директори на дирекции, а началникът на кабинета на министъра е преназначен като началник-отдел. Така новият финансов министър не може да ги освободи (защото вече са обикновени държавни служители и ги защитава Законът за държавния служител) и ще трябва да работи с тях. Педерастки номерца на настоящата власт.

 18. 18 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 1370 Весело

  Kак ДБ ударно се изплаща на началниците в изгнание:

  "НЕУДОБНИ ДУМИ: ЛОБИЗЪМ, ИЛЮЗИИ И РЕАЛНОСТ
  Новината, че в сряда се очаква Комисията по правни въпроси на 45-то Народно събрание да обсъжда поправки в Наказателно процесуалния кодекс и в Закона за съдебната власт, ме настигна в Брюксел, по време на поредната парламентарна сесия. Не мога да я отмина без коментар.
  Веднага прави впечатление, че внесените от Христо Иванов, Атанас Атанасов, Атанас Славов и Николай Хаджигенов поправки са типично лобистки и обслужват интересите на конкретни български олигарси, крупни бизнесмени и политици, до един от комунистическо „коляно“, срещу които Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) води дела за конфискация на имущество и на огромни парични средства с недоказан произход. Или с други думи, тази комисия търси справедливост, макар и закъсняла. Но сега депутати от „Демократична България“ предлагат да няма справедливост. Добре помня, че навремето, преди 24 години, Иван Костов, лидер тогава на СДС, предложи да няма лустрация с аргумент, че тя била закъсняла. Днес от ДБ открито казват: не ни е нужна справедливост за олигарсите на прехода. Не трябва да се закачат видни бизнесмени като Цветан Василев, Васил Божков, фамилията Баневи, Иво Прокопиев, фамилията Арабаджиеви, Миньо Стайков и още 1600 лица, срещу които КПКОНПИ води над 700 искови производства за общо над 3 милиарда лева.
  Такъв нагъл опит да се действа законодателно срещу правосъдието и в полза на определени бизнесмени, досега не е имало в България. Или ако е имало отделни случаи, каквото навремето бе лобирането за интереси на „Мултигруп“, те бяха остро осъждани от цялото общество и много скоро лобистите биваха изритвани от парламента. Но явно е, че сега те се завръщат чрез т.нар. протестърски партии, което пък усилва съмненията, че уличните метежи през миналата година са били добре заплатени.
  Новите законодателни предложения предвиждат ликвидиране на КПКОНПИ и Специализираната прокуратура, както и прекратяване на делата, които Антикорупционната комисия води срещу босове на явлението, което народът ни с право нарича „мафия“. Ако те бъдат приети, то тази мафия ще има повод да празнува пълната си победа над българския народ. Тя ще им бъде поднесена от депутатите от „протестърските партии“, превърнали се в техни парламентарни слуги.
  Формално инициативата на „Демократична България“ е конструирана типично по комунистически. Комунистите бяха царе на това да откриват и закриват комисии. И винаги целта им бе само една - замитане и прикриване на следите. Сега се предвижда единната досега Антикорупционна комисия да се закрие, което означава да се прекратяват всички водени от нея дела. И същевременно се създават два нови органа: Комисия за противодействие на корупцията и санкциониране на конфликт на интереси; и Комисия за установяване и отнемане на незаконно придобито имущество. Но тези комисии тепърва ще трябва да се „запознаят“ с работата си, тепърва ще се лобира и за избор на техни членове. А времето ще си тече. И лобистите ще си получат заработеното с толкова „много усилия“. Празненството на мафията може да започне още сега.
  От менте демократите от ДБ, от популистите от ИСМВ и ИТН, аз друго и не съм очаквал. За всички тях лобизмът е въпрос на прехрана. Единствено не е ясно, защо поне от кумова срама те първо не предложиха закон за лобизма, а след това да демонстрират лобистките си намерения. Отговорът е, че наистина нямат време. Задават се нови предизборни кампании, а както е добре известно, те не се правят без пари. И като се освободят от „лапите на КПКОНПИ“ споменатите 3 милиарда лева, то предизборната кампания на „протестърите“ родни ще бъде пей сърце.
  След изборите на 4 април България навлезе в кризисна ситуация. Посредственост, партийна наглост и грубо интересчийство с всеки изминал ден унижават парламентарната демокрация. Желанието бързо да се променят закони говори за неокомунизъм, за непрофесионализъм и див стремеж да се облагодетелстват „партиите на промяната“.
  Гласувайки за популистки партии на последните избори много българи поеха вина за вкарването на България в криза, за обслужване на интересите на проруския ни президент. Но защо причиниха това зло на страната ни? Възможно е и да бе от глупост. От налапване на ловко хвърлената въдица на "промяната". Но от каквото и да е, от илюзии да е било, реалността е пред очите ни. И тя не е тази, която протестърите обещаваха предизборно. Оказа се точно обратната: ПЪЛНА ПОЛИТИЧЕСКА БЕЗОТГОВОРНОСТ и развихряне на ТЯСНОПАРТИЙНИ ИНТЕРЕСИ за сметка на България. С други думи: не промяна към прогрес, а промяна към регрес."

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 19. 19 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 917 Любопитно

  Воят на стринки, уйни, тетки, учинайки, племенници, племеннички и други …ички, на които няма да им се отвори парашутът да бъдат назначени от новите „властници“, които мислят само за това, а не за народа, става все по-оглушителен, отчаян и нетърпим! Вийте! И какво от това?

 20. 20 Профил на Елисавета Берова
  Елисавета Берова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Във финасовото министерство настоящи зам.министри са освободени като зам.министри и са назначени като директори на дирекции, а началникът на кабинета на министъра е преназначен като началник-отдел. Така новият финансов министър не може да ги освободи (защото вече са обикновени държавни служители и ги защитава Законът за държавния служител) и ще трябва да работи с тях. Педерастки номерца на настоящата власт.
  —цитат от коментар 17 на Smoke


  При положение, че "новият" министър ще е пак Кирил Ананиев или Влади Горанов, не виждам какво ви смущава това? Или може би очаквате, че ще е Румен Гечев? А съхраняването на кадрите е напълно разбираемо - експерти в държавните финанси не се намират сред записаните в бюрата по труда. Държавните финанси не са като счетоводството на барака за хамбургери в Люлин 2 - трябват съвсем различни и задълбочени познания, за изграждането на които са нужни години опит и практикуване. Да се позволи такива хора да бъдат загубени за администрацията по политически причини е безотговорно и води до ненужни разходи - да намериш подходящ човек, да го обучаваш с години, без през това време да работи ефективно... Разбира се, такива елементарни бизнес практики са непонятни за групичката, специализирана в мятане на яйца по обществени сгради срещу 50 лева от Божков или Цветан Василев.

 21. 21 Профил на rodrigo
  rodrigo
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Умнокрасиво-чалгарското квичене вече става оглушително.

 22. 22 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2419 Неутрално

  Протестърите, хем се оказаха пълни некадърници да направят кабинет и да управляват, хем реват, че действащото правителство си върши работата. Ми другари,никой няма да ви чака, докато вие си гласувате закони в полза на обвинените олигарси.

 23. 23 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 377 Неутрално

  Призовавам Христо Иванов и Атанас Атанасов да вземат пример от Бербатов и да поемат смело управлението, и да разклатят поне основите на този бетониран режим.

 24. 24 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Неутрално

  До коментар [#10] от "BezEmotsia":

  Важното е да се плюе по ГЕРБ.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 25. 25 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Любопитно

  До коментар [#23] от "Fiji":

  Как че стане това?

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 26. 26 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2737 Неутрално

  Е и какво? Всяка партия го прави. Не изглежда добре, но не е незаконно. Нали затова се сменя власт за да има прочистване.

  Ето сега Трифонов, Христо и Мая нали спечелиха избори. Да вземат властта и да слагат техни хора. Стига с тоя плач. 30 години плач!

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 27. 27 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  Партийте, които много искаха да сменят Борисов, сега го държат месец и половина след изборите

 28. 28 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Неутрално

  До коментар [#8] от "cinik":

  Нищо подобно. Просто чалгата стана политическа доктрина.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 29. 29 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Скорошните назначения в бордовете на публичните дружества и в ръководствата на държавни предприятия и големи болници са уредени със Закона за публичните предприятия.
  ________________________________________________________________

  Тоест ГЕРБ удължава договорите на доказани професионалисти, щото като знаем как мнозинството има камара поддръжници, дето искат да бъдат назначени на работа, е ясно какви "специалисти" ще назначат!

 30. 30 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3395 Весело

  До коментар [#3] от "papunqk":

  "Явно трябва да се промени законът. Иначе всички се възползват от тази възможност. А Герб - безапелационно."
  ===========
  Те са първите, които го правят. БСП, ДПС и други като СДС и НДСВ никога не биха се досетили.

  Еретик
 31. 31 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  До коментар [#9] от "zz_s":

  Защо ли Герб, това го разбра, след като им отказаха преговорите за следващ мандат?

 32. 32 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3395 Весело

  До коментар [#17] от "Smoke":

  "Така новият финансов министър не може да ги освободи (защото вече са обикновени държавни служители и ги защитава Законът за държавния служител) и ще трябва да работи с тях. Педерастки номерца на настоящата власт."
  ==============
  Абсолютно законни. Печелите три последователни мандата, стоите 12 години на власт и сменяте всички герберски пенсионери със свои гаджета. Следващите да му мислят.

  Еретик
 33. 33 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1312 Весело

  Откакто почистиха плажа на Доган от камъни и трева, вече ДПС не иска Герб и БСП, а само новите партии

 34. 34 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  Значи за 10 години Герб са били толкова глупави, че не са назначили свои хора в бордовете, но - видите ли? - сега ги назначават, за да могат новите във властта да ги уволнят...На някой май много му куца логиката!!!
  —цитат от коментар 2 на Петър Самсонов


  Уважаеми Самсонов ,
  На много от тяхните хора в различните бордове и им изтича мандатът.За това се избързва с конкурсите на които има по един или двама кандидати от един отбор. Когато няма обжалване на конкурса победилия никой не може да го пипне.

 35. 35 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2737 Неутрално

  Омръзна ми от това плачене. Плачене, плачене, плачене. Явно някои партии и категории от населението само за това ги бива - да плачат. Опре ли работата до тях да я оправят бягат през глава и се сгушват близо до микрофон за да продължат да плачат. Ама така, че всеки да ги чува.

  Явно за тях плаченето се е превърнало в начин на политика и в средство за препитание. Надуха ни главата цяло лято че искат смяна на властта, а сега се посукват. Лежаха по площадите и затваряха кръстовища, а сега бягат. Нямало условия за стабилно правителство и те не можели да вземат властта сигурно защото ще им се повреди маникюра. Хайде холън!

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 36. 36 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3395 Весело

  До коментар [#33] от "ggot":

  "Откакто почистиха плажа на Доган от камъни и трева, вече ДПС не иска Герб и БСП, а само новите партии"
  ============
  А новите партии обвиняваха старите, че имали общо с ДПС.

  Еретик
 37. 37 Профил на Прокопсало Парвеню
  Прокопсало Парвеню
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  Ми да чакат манолова да изкара мутрите ли, Милчева?

  06-20 Р.Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители ............................. 01 - 21 Г.Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев .......................... ................................................................. 10-21 К.Петков: Ако управлява коалиция с ДПС, излизам на протест ........................................................................... 09-21 К.Петков: С две ръце гласувам за президента Радев ................................................................................................... 10-21 К.Петков: Ние от "Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков ................................... 01- 22 Радан: Но днес просто трябва да свалим шапка на Радев ..................................................................................... 03-22 Б.Рашков: Божков няма да откаже да даде показания, че е бил изнудван .................................................. 03-23 К.Петков: За мен е просто умопомрачаващо .............................................................................................................. ................................ как прокуратурата дори не образува производство заради изнесеното от Божков
 38. 38 Профил на HD
  HD
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Винаги някой "бетонира" някого.

 39. 39 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 85 Неутрално

  Гербаджия не е партийна принадлежност, а професия. Ако партията се лиши от славата си, че осигурява безпрепятствен достъп до властови ресурси на своите членове и сподвижници, ще се срине като кула от карти.
  —цитат от коментар 8 на cinik


  Достатъчно е човек да прочете подписа ви:
  За коалиция Анти-Пеевски: ДБ+Слави+Мая+БСП
  За да разбере що за стока сте.😁😁😁

 40. 40 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 85 Неутрално

  До коментар [#8] от "cinik":Аз даже отивам по-далеч от теб. Оприличавам ГЕРБ на сборище от ортаци. По научному се нарича - разпределителни коалиции.
  —цитат от коментар 11 на tsyrvulan


  Добре де - такива са. Ама нали спечелихте властта, вземете управлявайте, изчъгърквайте, правете съдебна реформа, водете ни към светли бъднини. Само много ви моля, стига ни надувахте главите с празни думи, иначе не сте никакви протестъри, а обикновенни бэзлювци.

 41. 41 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Ще се наложи лустрация от калинки и суджуци.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 42. 42 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Герберастията е извадила всичкото трол на амбразурата.
  Толкова гербави тролове не е имало от 9 септември 1944 г.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 43. 43 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Големи глупости.
  ГЕРБ назначавали и бетонирали.
  Това да ни ви е по комунистическо?
  Нали сега и ДНЕС вече можете да отхвърлите назначенията на ГЕРБ и да назначите свой "правилни" хора.
  Ами назначавайте. Стига с тоя рев против ГЕРБ.

 44. 44 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#40] от "oak17621787":

  Кой е спечелил властта? Със сигурност не съм аз или някой за който съм гласувал. Поради простия факт, че не съм пускал бюлетина от както съм си бил камшика от България.

  За русогнили рубльовци дори хуманизмът на д-р Гелотен е много. Подпис - Цървулан.
 45. 45 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6787 Неутрално

  Мафията се окопава. Но , ако има една смяна на управлението, все ще намерят начин да ги сменят. Като трябва, законите ще се променят. С техните камъни , по техните глави.

 46. 46 Профил на utrepaniq
  utrepaniq
  Рейтинг: 213 Весело

  Бреххх колегите от ГЕРБ са много активни тук!
  Аз ако бях на тях щях да съм благодарен на чалгари, умно красиви и тн, че ще има нови избори, че така ги бетонираха и следващите 2 месеца във форумчето със стабилен надник :)
  Работа, Работа, Работа!

 47. 47 Профил на _pataran_
  _pataran_
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ами кого да "бетонират ударно", комунягите, турулята, чалгарите, мутрите и бойкикюфците ли?

 48. 48 Профил на _pataran_
  _pataran_
  Рейтинг: 8 Неутрално

  После, дали сега или след идващите избори, когато ГЕРБ ще е с още по-добри резултати, а разните чалго-мутро-бойкикюфчета я ги има, я ги нема, какво значение има?

 49. 49 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  В каквото и да упрекваме и обвиняваме баце, едно качество му признават всички, без значение дали свои или врагове - има инстинкт за оцеляване.
  А не са малко хората, които гласуват за него, понеже са се наредили на държавната трапеза ( която ние плащаме) и се опасяват, вероятно не без основание, че ако баце си иде, ще си ходят и те.
  Та колкото повече такива има, толкова шансовете за още едно мандатче се зяпазват, особено пред заплахата, да дойдат на власт други и тази част от електората на ГЕРБ да намалее. Друг е въпроса, че тази заплаха на практика отпадна, но баце знае, взима се когато има, а не чакаш да взимаш когато ти потрябва.

 50. 50 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1566 Гневно

  Една дума - Кочина!

  Както каза Тодор Колев в един стар филм (май бе Опасен чар): " вече не се казва сковах кочина, сега го дават . реализирах кочина".

  Та БГ е пълно с прасурси-ветерани и доказано "свои хора" - съветници, съпруги и каква ли не друга роднинска сволоч!
  Подредени и подбрани по принципа: "роднина-милиционер, роднина-милиционер"!

  Пусто единствено Бай Ставри от Софийския ("строг, но справедлив") Затвор се оказа митична фогура.

  Остава смрадта и отвратта. На угоените прасурси не им пука - те са имунизирани финансово от такива терзания!

  ЗАКРИВАЙ!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK