На живо

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

Корнелия Нинова

© Цветелина Белутова

Корнелия НиноваЗапочна регистрацията на партиите и коалициите за предсрочните избори на 11 юли и за частичните местни избори преди това. ЦИК обяви, че след направените промени в Изборния кодекс броят на секциите в чужбина ще бъде рекордно висок за всички избори досега. Предстои да бъдат купени още около 1000 машини за вота като не е известно дали ще има нова обществена поръчка за доставката им.


Днес се разбра, че лидерът на БСП Корнелия Нинова води преговори с широк кръг от партии от лявото пространство за съвместно явяване на изборите. Конкретни политически субекти не се споменават, но за такива преговори призна Георги Кадиев, а Татяна Дончева и Румен Петков не отричат. На тях не е поканена Мая Манолова, бивш депутат от БСП и лидер на гражданската платформа "Изправи се.БГ", която участваше в последния парламент като част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!, заедно с "Движение 21" на Татяна Дончева и представители на "Отровното трио".


Друга новина от деня е ново обединение на така наречените патриотични партии под името "Българските патриоти", с което ВМРО, "Воля" и НФСБ ще се обединят за изборите на 11 юли. През април ВМРО се яви самостоятелно, но нито тя, нито останалите две успяха да влязат в парламента. По-рано през деня лидерът на КОД Петър Москов обяви, че търси обединение с тях. Министърът на туризма след среща с бранша обяви, че има активна рекламна кампания на България в 18 страни, а с концесионерите на плажове ще се обсъждат по-ниски цени на чадърите и шезлонгите.
Дневник" проследи развитието на политическите събития в реално време. Подробностите вижте в хронологията.

ГЕРБ застана зад независим кандидат-кмет на Благоевград

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Георги Кожухаров


ГЕРБ и БСП ще се сблъскат на частичния местен вот в Благоевград чрез обявени като независими кандидати. След като преди десетина дни БСП очаквано обяви подкрепа за досегашния кмет Румен Томов, днес и ГЕРБ се присъедини към номинация, издигната от инициативен комитет. Подкрепеният от ГЕРБ кандидат е доскорошният председател на общинския съвет Андон Тодоров. През 2019 г. той бе кандидат-кмет на "Зелените" и "Воля", нареди се трети с 14.4%.


Очаква се и "Има такъв народ" да издигне за кандидат бившия общински съветник и доскоро депутат Илко Стоянов.


До частичните местни избори в Благоевград се стигна, след като Върховният административен съд отстрани Томов. Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП Томов спечели местните избори в града през 2019 г. с 56.61% след балотаж с дотогавашния два мандата кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов. Няколко месеца по-късно Общинската избирателна комисия, сезирана от опонента му, го отстрани от поста, тъй като не е спазил разпоредбата на Закона за местната власт да излезе от всички фирми, в които участва, в 30-дневен срок и е бил едновременно търговец и кмет.


Днес в подкрепа на опонента му в Благоевград са пристигнали водещи фигури на ГЕРБ между които доскорошният вицепремиер Томислав Дончев, Костадин Ангелов, Деница Сачева. и Младен Маринов.


Изборите ще се проведат на 27 юни.

Според вътрешиния министър Бойко Рашков проверката на сигналите за подслушване е работа на Бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства.

© Надежда Чипева, Капитал

Според вътрешиния министър Бойко Рашков проверката на сигналите за подслушване е работа на Бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства.


В ДАНС е разпоредена вътрешна проверка за изясняване на сигнала от "Демократична България" за това, че телефони на политици от опозицията са били подслушвани. Това съобщи БНТ като се позова на информация от агенцията.


По–рано днес съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов съобщи, че повече от 30 политици от новите парламентарно представени формации са били подслушвани от началото на тази година и част от тези срс-та се унищожават. Вчера за същото говори и другият съпредседател Христо Иванов. Двамата призоваха вътрешния министър Бойко Рашков да провери информацията. Министърът, който е бивш директор на
Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства, коментира, че това е работа на бюрото и призова сегашните му шефове да се самосезират.


По-късно Рашков потвърди, че в ДАНС се унищожават документи, доказващи подслушването. Подробностите тук.

Стефан Янев се срещна с посланиците на Германия и Русия

Перспективите за присъединяване на Северна Македония към Европейския съюз, както и предстоящите парламентарни избори са обсъдили министър-председателят Стефан Янев и посланика на Германия Кристоф Айхорн на среща днес, съобщи пресслужбата на Министерския съвет. Янев е потвърдил участието си в Срещата на върха по линия на Берлинския процес, която ще се проведе под формата на видео конференция на 5 юли 2021 г.


Янев се среща и с посланика на Русия Елеонора Митрофанова. Двамата са откроили ключовата роля на прагматичния подход във взаимоотношенията между страните, както и необходимостта да се положат повече усилия в посока гарантиране на взаимния интерес, по-конкретно в областите на енергетиката и туризма.

ВМРО, НФСБ и "Воля" се обединиха за изборите

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Георги Кожухаров


Под името "Българските патриоти" ВМРО, "Воля" и НФСБ ще се обединят за изборите на 11 юли, съобщи пресцентърът на ВМРО. Без лидерите в листите новата формация дава заявка за продължаване на твърдата политика в защита на националните интереси, се казва в съобщението.


Днес трите партии са подписали предизборно споразумение, с което са поставили и началото на обещаното обединение. Патриотичната коалиция се обединява около 10 основни принципа, сред които национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни; повишаване на доходите и пенсиите; мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; преодоляване на демографската катастрофа; недопускане на ДПС в управлението на България; независима и националноотговорна външна политика; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм; въвеждане на образователен ценз при гласуване; децентрализация; нулева толерантност към корупцията; нов Обществен договор и др. "Българските патриоти - ВМРО, "Воля" и НФСБ" дават заявка за работа в името на всеки български гражданин и категорично и непримиримо отстояване на националните интереси на България, се посочва още в съобщението.

Христо Иванов: Въпросът с оставката на Фандъкова стои още по-остро

Заседание на 45 народно събрание Христо Иванов

© Юлия Лазарова

Заседание на 45 народно събрание Христо Иванов

Ден след като съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов поиска оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова и в същия ден, в който групата на Обединението в СОС настоя за нея, тя използва така типичната за ГЕРБ пропаганда, за да отклони вниманието от важните въпроси. Фандъкова посочи строителството на детска градина в "Кръстова вада" и поиска оставката на районния кмет на "Лозенец" Константин Павлов заради забавяне на строежа. Това се казва в позиция на "Демократична България".


"Г-жа Фандъкова посочи "нереализирани" 100-тина нови места в "Кръстова вада", но пропусна да спомене факта, че нейната администрация не може да осигури място за 100 пъти повече деца - тази година в София те са над 10 500. И това се повтаря всяка година", се напомня в позицията.

В нея се дават подробности по случая и се подчертава, че "в светлината на извършеното от Константин Павлов за детската градина в "Кръстова вада" намираме, че въпросът за оставката на Йорданка Фандъкова като кмет на София стои дори по-остро".

Темата се актуализира след като се разбра, че много деца отново остават извън класирането за детските ясли и градини като междувременно се наложи родителите да кандидатстват дава пъти заради недомислия в софтуера на електронната система за кандидатстване.

Посланикът на САЩ посети агенцията за приходите

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© НАП

Посланикът на САЩ Херо Мустафа е посетила Националната агенция за приходите, съобщават от там. Това е първо по рода си посещение.


Мустафа е разговаряла с министъра на финансите Асен Василев, който е принципал на агенцията и с новия й ръководител Румен Спецов. Той бе назначен на поста от Василев на мястото на досегашния директор Галя Димитрова, което бе освободена от служебния министър.


По-късно от финансовото министерството допълниха, че Василев е запознал посланика със своите приоритети като министър на финансите в служебния кабинет, свързани с преодоляване на последиците върху икономиката и гражданите, причинени от пандемията, повишаване на събираемостта на приходите, прозрачност и публичност на държавните разходи и подпомагане на икономическата активност.


На срещата е потвърдена и ангажираността за продължаване на информационния обмен, сътрудничеството и взаимодействието в борбата с финансовите и валутни нарушения, и съвместните усилия за укрепване на бизнес климата в България.


На страницата с във "Фейсбук" американското посолство съобщи и, че Мустафа се срещна с министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров и директора на Националния център по заразни и паразитни болести Тодор Кантарджиев. Посланик Мустафа е дарила комплекти за PCR тестване за COVID-19 на Националния център по заразни и паразитни болести.


Съдът ще разгледа сигнала на ГЕРБ за промените в Изборния кодекс

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Анелия Николова

Конституционният съд допусна за разглеждане по същество искането на 66 народни представители от разпуснатия парламент. Те атакуваха промените в Изборния кодекс, съобщи БТА.


В началото на месеца депутати от ГЕРБ атакуваха част от текстовете и се мотивираха, че са приети за една нощ, без обществено обсъждане, без да се спазят принципите на правовата държава и да се търси мнението на всички засегнати от промените обществени организации или лица, обяви тогава председателят на групата на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.


Депутатите атакуваха разпоредбите за машинното гласуване и избора на нова Централна избирателна комисия, както и текста, според който пропорционалната изборна система ще се прилага до следващите редовни парламентарни избори.

За предстоящите на 11 юли предсрочни парламентарни избори секциите в чужбина ще бъдат рекорден брой, обяви говорителят на ЦИК Цветозар Томов. Допълни, че освен това тепърва ще се приемат още заявки за секции, което според него ще осигури нормално гласуване извън страната - без да се пътува стотици километри и без хората да се редят на дълги опашки, каквато бе ситуацията през април. Тогава имаше и ограничения за броя секции в чужбина.


В близките дни предстои да се вземе решение дали за допълнителните машини, които се налага да се доставят за изборите, ще бъде обявена нова обществена поръчк и доставката отново ще бъде от страна на "Сиела Норма", обяви председателят на комисията Камелия Нейкова.


На въпрос на "Дневник" за плащането на доставените вече 9 600 машини, които бяха ползвани на предните избори, Нейкова обясни, че още не е настъпил датата, от която ЦИК вече дължи парите за доставката - около 43 млн. лв. с ДДС. Обясни, че това ще стане след приемане работата на доставчика, което ще включва и одит на софтуера.


За предстоящите частични местни избори и за секциите в чужбина общо ще трябва още около 1000 машини.

ЦИК дава брифинг за организацията на изборите

Димо Гяуров: Шефовете на служби са сами са сложили главите си на тепсия

Със собственото си поведение председателите на Държавната агенция "Национална сигурност" и на Държавната агенция "Разузнаване" са си сложили главите на тепсия в ръцете на министър-председателя и на президента, а дали ще бъдат освободени е друг въпрос.


Това заяви тази сутрин пред "Нова телевизия" Димо Гяуров, който беше началник на Националната разузнавателна служба (НРС) в периода 1997 - 2003 година, а от 2009 до 2014 година беше депутат и член на парламентарната подкомисия за контрол на НРС, Националната служба за охрана и служба "Военна информация".


Гяуров коментира факта, че председателите на двете агенции излязоха в неплатен отпуск от 7 май до началото на септември.


Целият разговор с него можете да видите тук.

Екоминистърът отваря врати за ресорните организации

Всеки петък от 14 ч. министърът на околната среда и водите обявява Ден на отворените врати за неправителствените организации в сферата.


Това съобщи пресцентърът на ведомството. Срещите ще се провеждат в сградата на МОСВ на бул. "Мария Луиза" 22, зала Европа.

Кабинетът ще преговаря за по-евтини чадъри и шезлонги

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Министерство на туризма

До началото на юни правителството ще проведе преговори с концесионерите на плажовете за намаляване на цените на чадърите и шезлонгите срещу намаляване на концесионната такса, обяви министърът на туризма Стела Балтова пред журналисти след среща с бранша. Хотелиерите са притиснати от по-високите цени след намалението им за миналото лято на фона на липсата на свежи пари за отварянето на хотелите.


Балтова заяви още, цитирана от изданието sega.bg, че ще бъдат възложени проверки на концесионните договори за плажовете, както и всички обществени поръчки, сключени от 2017 г. насам.


Прогнозата на Балтова са сезона е между 100% ръст спрямо 2020 г. (когато спадът бе 70-80%) и 50% спад спрямо предкризисната 2019 г. С какви нагласи е браншът четете тук.


Балтова обяви още, че ще има интензивни дипломатически разговори в два от големите пазари - Русия и Германия, а на общо 18 ще има активна реклама. Тя очаква скоро полетите към България да се активизира с падането на ограниченията и в другите страни. Призова бизнеса България като безопасна за туризъм.


Балтова смята, че предстои да отпаднат и PCR тестовете бъде предприета активна реклама на България на 18 целеви пазара, откъдето очакваме туристи.


Предстои служебният кабинет да обяви продължение на съществуващи и нови мерки за подпомагане на бизнеса в това число и от туристическия бранш, заяви Балтова.

Атанас Атанасов: За прозрачни избори трябва да се демонтира държавата на Борисов

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

За да има прозрачност на следващите избори, е необходимо да бъде демонтирана Борисовата държава. Трябва да бъдат освобождавани още хора от репресивния апарат на Борисовата държава - това заяви в интервю за БНР съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов. Според него "тези процеси и кадрови промени се развиват твърде бавно". Наложително е да бъдат освободени почти всички областни директори на МВР в страната, смята бившият шеф на Националната служба за сигурност.


За промените в Столичната дирекция на МВР Атанасов изтъкна, че при "козметични промени се разнасят големи писъци".


Подробности четете тук.

Асен Личев реши планът за възстановяване да мине екооценка

Министърът на околната среда и водите Асен Личев отмени предишно решение на ведомството, с което е преценено, че за заявения План за възстановяване и устойчивост на Република България не е необходимо провеждане на процедура по екологична оценка.


След като разгледал постъпили жалби от неправителствени организации, министърът направи проверка по случая и решил, че са налице основания за оттегляне на решението. Така планът ще трябва да мине екологична оценка.


По плана България има право на 10.8 млрд. евро до 2026 г. европейско финансиране в допълнение към средствата от еврофондовете, за да модернизира икономиката си и да се възстанови от последствията от коронакризата.


България пропусна срока за внасяне на националния си план за възстановяване и устойчивост в Брюксел, след като предишното правителство отказа да го депозира, за да може да започне оценката на предложенията, която е решаваща за финансирането.


Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Юлия Лазарова

Служебният министър на земеделието, храните и горите Христо Бозуков обяви, че има данни за осъществявани в сектора сделки на странни цени, които са различни от пазарните. По думите му вече има информация, която се проверява, но към момента не може да кажа нищо повече.


На въпрос дали проверяват има ли принуждавани хора да продават продукцията си на 50% по-ниска цена по принуда, Бозуков отговори, че ще бъде направена проверка, но това изисква време.

ДПС ще подкрепи само програмно правителство

ДПС няма да подкрепи нито един партийно коалиционен кабинет. ДПС може да подкрепи само програмно правителство, зад което застава парламентарно мнозинство и което има обща програма с национални цели. Това каза пред Би Ти Ви дългогодишният депутат от движението Йордан Цонев. Коментарът му дойде след въпрос дали ДПС ще подкрепи правителство, съставено от партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".
Цонев каза още, че с "Демократична България" имат много сходни програми, особено в икономическата сфера. "Бихме могли заедно да бъдем в един програмен кабинет", каза още той. Йордан Цонев уточни, че няма да има много промени в листите на ДПС за предстоящия вот.

Той коментира и кои са основните приоритети пред служебното правителство - да покаже истинското състояние на държавата, да направи кадрови промени, да осигури нормално функциониране на държавните органи и да осигури честни и свободни избори. Цонев оправда кадровите промени като припомни, че ГЕРБ са действали по същия начин, когато са дошли за първи път на власт през 2009 г.


Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Велко Ангелов

Вицепремиерът Пеканов откри проблеми по две европейски програми

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Велко Ангелов

Вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов обяви пред БНТ, че е установил проблеми с темпа на усвояване на парите по две европейски програми. Отказа да назове кои са те, за да не създава притеснения, но от отговорите му се разбра, че вероятно става дума за тези за земеделие и околна среда. Посочи, че се работи по въпроса с ресорните министри и че е получил уверението, че обичайно в края на срока на програмите се наваксва с усвояването.


Обяви още, че екипите, които работят по плана за възстановяване са в режим 24/7, за да се навакса с подготовката му. Посочи, че екипът му го заварил в "трудна фаза", а амбицията била да се подготви напълно в рамките на мандата на служебния кабинет, така че част от парите по него да дойдат до края на годината.


Заложените проекти не са достатъчно ефективни и амбициозни.


Атанас Пеканов,

вицепремиер

Москов преговаря за коалиране с ВМРО

Лидерът на партия КОД Петър Москов заяви пред Би Ти Ви, че е водил разговори с ВМРО за съвместно явяване на предсрочните парламентарни избори на 11 юли. Той обаче уточни, че ако се направи патриотична коалиция, в която присъстват "Атака" и "Воля", то тогава неговата политическа сила ще се оттегли от преговорите.


По думите му няма как КОД да участва в съвместно явяване на вота с партии, които искат България да излезе от НАТО и Европейския съюз. Москов все пак подчерта, че тепърва предстоят още преговори с други политически сили за предстоящите избори.


Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Георги Кожухаров

Агенцията по горите е с нов директор

Изпълнителната агенция по горите е с нов изпълнителен директор. На мястото на досегашния Мирослав Маринов, начело на горите застава природозащитникът Александър Дунчев.


Дунчев е инженер-лесовъд, чиято дейност е свързана с проекти за опазване на вековните гори в България и разследване на нарушенията в горите. Една от най-значимите кампании, които Александър Дунчев води през последните месеци, беше за спасяването от изсичане на 3 милиона декара самозалесили се гори, съобщава БНР.


Смяната на директорите в Агенцията по горите е първата кадрова рокада, която земеделският министър предприема.


Повече четете тук.

Започва регистрацията на партиите

Преди изборите: Обединения около БСП и сред Патриотите (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

От днес започва регистрацията на партиите и коалициите в ЦИК за участие в предсрочните парламентарни избори на 11 юли. Необходими са поне 2500 подписа, които вече могат да бъдат и в електронен формат, както и депозит от 2500 лв. Крайният срок за подаване на документите е 26 май.


На изборите на 4 април се явиха 31 партии и 8 коалиции. Първата коалиция, която се регистрира за участие в изборите, бе обединението "Демократична България", в което влизат "Да, България", ДСБ и Зелено движение, а първата партия - формацията на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов "Републиканци за България".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (263)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Весело

  Има ли дежурни гербери пред ЦИК?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Смяната на директорите в Агенцията по горите е първата кадрова рокада, която земеделският министър предприема.
  ______________________________________________________

  Служебният земеделски министър, който ще е 2 месеца на поста, обаче вече е почнал политическите чистки!

 3. 3 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 290 Любопитно

  Па ша праим същото,ама ша чакаме различен резултат.🐵🥳👍

  Много съм прост
 4. 4 Профил на Контрол на съзнанието
  Контрол на съзнанието
  Рейтинг: 290 Любопитно

  Смяната на директорите в Агенцията по горите е първата кадрова рокада, която земеделският министър предприема.______________________________________________________ Служебният земеделски министър, който ще е 2 месеца на поста, обаче вече е почнал политическите чистки!
  —цитат от коментар 2 на Дария Колев


  И тва....лошо ли е?🙉

  Много съм прост
 5. 5 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 455 Неутрално

  този път мутрите наистина ще останат вън извън парламента итн , итн

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1175 Любопитно

  [quote#4:"Тошо Кочев"][/quote]

  Кое е доброто, като това служебно правителство не е избирано на избори, а е назначено от президент Радев?

  Сложени са да гарантират честни избори, а дали зависи от Агенцията за горите?

 8. 8 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#4] от "Тошо Кочев":

  Много лошо да сложиш еколог дето се борил савозалесилите се ливади да си останат джунгли.
  И много лошо защото проблемът на България е, че не добива целият си прираст от 30 милиона кубика, а само 8 милиона. Това са 2,5 милиарда лева пж-малко:)

 9. 9 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  този път мутрите наистина ще останат вън извън парламента итн , итн
  —цитат от коментар 5 на N I K E


  А дано, но по данни на Галъп все още водят в социологическите проучвания

 10. 10 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2329 Неутрално

  "Москов преговаря с МВРО..."
  Москов отдавна е мечтана патерица. Хем и ще си лафи за футбол с Буци.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 745 Неутрално

  Пълно обединение на всичките ДпС-та!

 13. 13 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 862 Неутрално

  Ето за този пич - Москов.

 14. 14 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Весело

  До коментар [#8] от "Да вярваме на истината":

  Явно си виден арборист. Съсипа ме от съжаление и смях.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 15. 15 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1108 Неутрално

  Петър Москов ще разчита от ВМро да купят циганския вот и той да влезе в парламента?

 16. 16 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 1101 Неутрално

  А новината за отмяната на санкциите срещу СП 2 така и няма да се появи тук.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 17. 17 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#14] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Нещо не си добре:)
  Горите са дървопроизводителна площ. Трябва да се стопанисват и да се добива прираста. А той вече 30 години не се добива.
  Оттам горските стопанства не си изпълняват планът за сеч и на 30%. Държавата е основен собственик с 89% от горите.

 18. 18 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#7] от "Дария Колев":

  Кое правителство е избирано на избори? Твърдиш, че гласувайки за Борисов си избрала правителство с вицепремиер Каракачанов?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 19. 19 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1310 Любопитно

  До коментар [#8] от "Да вярваме на истината":

  Ми аз до тука не видях да е станало нещо страшно, освен че ви извадиха на яве раздадените милиарди на ДПС и показаха как сте крали безогледно!

 20. 20 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Весело

  До коментар [#16] от "proventuss":

  https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/05/19/4211323_sasht_se_gotviat_da_svaliat_sankciite_sreshtu_severen/ #comments

  Дори доказахме, че гениален ход на Джо

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 21. 21 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#14] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Моите двама колеги от най-видни гербери дето ме убеждаваха как Бойко щял да направи държава сега са видни Славивисти. Вчера ме убеждаваха пък колко супер Слави ще ни оправи.
  Викам им големи политици станахте. Поне да играем на търгове, а ние досег с държавата нямаме. Викат ей вярно бе. Ама пак ще гласуват за Славча:)

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 2808 Неутрално

  Петър Москов ще разчита от ВМро да купят циганския вот и той да влезе в парламента?
  —цитат от коментар 15 на stanislavdi


  Всеки иска да блажи ..... а най-благо се блажи на държавната софра .....

 24. 24 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#19] от "У Чен":

  Аз не съм от ГЕРБ и не съм крал. Интересно БСП не са крали, че им дадохте властта. Не бой се. Както са изгладнели гледай какво ще става.
  А който краде има съд.

 25. 25 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  [quote#4:"Тошо Кочев"]
  —цитат от коментар 7 на Дария Колев
  Кое е доброто, като това служебно правителство не е избирано на избори, а е назначено от президент Радев? Сложени са да гарантират честни избори, а дали зависи от Агенцията за горите?[/quote]

  Разбира се, че ще се направят смени и там.
  https://www.mediapool.bg/170-firmi-vlastvat-v-7-mln-dka-gori-v-bulgaria-news321938.html

 26. 26 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2060 Гневно

  Ако след следващите избори БСП, Мая, ИТН, ДБ могат да блокират съставяне на правителство.... ще го направят! Целта е служебната хунта на РРадев да коли и беси още 5 години.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 27. 27 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1918 Неутрално

  Напълно естествено и логично е КОД да преговаря с ВМРО!

 28. 28 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Неутрално

  До коментар [#21] от "Да вярваме на истината":

  Това за миграцията на видни герберасти към ИТН не е новина другарю гербер.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 29. 29 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 386 Неутрално

  До коментар [#21] от "Да вярваме на истината":

  Тези дето гласувате за Бойко сте едни и същи с онези, които пускат бюлетината за Славчо. Рано или късно се появява някой друг вожд да ви спаси и отърве от предходното ви разочарование.

 30. 30 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 960 Неутрално

  Партията на Москов имаше жалките 9000 гласа на предните избори, малко над прага за регистрация изобщо. Явно затова му се налага да сложи щипка на носа и да се насочи към силно потната коалиция на “патриотите”

 31. 31 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 745 Неутрално

  А новината за отмяната на санкциите срещу СП 2 така и няма да се появи тук.
  —цитат от коментар 16 на proventuss


  Ето я!
  https://vz.ru/news/2021/5/19/1100066.html

 32. 32 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2768 Неутрално

  Антикомунистът-лустратор Москов пристана на партия с най-много куки в листите.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 33. 33 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 636 Любопитно

  Интересен ход на Петър Москов...
  Какво беше казал Самюел Джонсън ?
  "Национализмът е последното убежище на негодника!"
  А Москов поне за мене не е негодник!

 34. 34 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Москов може да е само за притурка към ВМРО, но пак по добре от Сидеров и Марешки ! ВМРО с КОС и СПС ЗАЩИТА ще прескочи 4-те %.

 35. 35 Профил на gazolinerabp
  gazolinerabp
  Рейтинг: 329 Неутрално

  Москов с гласувалите 9 000 човека за него какво ще помогне на ВМРО?
  Иначе странни патриоти едните за НАТО другите искат признаване на Крим.
  Нашите интереси на второ място рабира се.

 36. 36 Профил на gazolinerabp
  gazolinerabp
  Рейтинг: 329 Неутрално

  Агенцията по горите е с нов директор

  И кво ще спре ли незаконната сеч?

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Весело

  Нашият генерал няма ли да го цитираме!? Щото се изтърва и каза неполиткоректни неща!?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 39. 39 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Весело

  До коментар [#28] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Така ли, другари комунист. Само, че поради стечение на обстоятелствата уви все нямам шанс да гласувам за ГЕРБ да му се не види. Но е далече по-добре от БСП.
  Все ще стигнете до белият автобус:)

 40. 40 Профил на Avalon Blackmore
  Avalon Blackmore
  Рейтинг: 310 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  пред ЦИК не знам, ама тука са онлайн.

  олекна ми на душата, возвисих ся!
 41. 41 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#26] от "chichka":

  Би ли обяснил чисто законово как може да стане това? Ако идеята ви с Дария е да набирате гласоподаватели вярващи на подобни малоумия, то шанса споменатия електорат да може да чете не е голям. Та слизайте на терен, във форумите няма как

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 42. 42 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1310 Весело

  До коментар [#19] от "У Чен":Аз не съм от ГЕРБ и не съм крал. Интересно БСП не са крали, че им дадохте властта. Не бой се. Както са изгладнели гледай какво ще става. А който краде има съд.
  —цитат от коментар 24 на Да вярваме на истината


  Вие отдавна им прибрахте най-крадливите, както и всички кариеристи влезли в политиката само за да се облажат от всички останали партии. Сега най-вероятно същите тези ще мигрират към ИТН, дано от там се усетят и ги отсвирят.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  Жан Виденов и той ще е патриот на тия избори, може и него да го прикалъпят и тюрлюювеча да е пълен

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на aresega
  aresega
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Подходяща подправка за шкембето!
  Магарешки, Била, Релсата, Бялата Златка, Пръстовия отпечатък - гнусната петорка.

 48. 48 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 910 Неутрално

  [quote#4:"Тошо Кочев"]
  —цитат от коментар 7 на Дария Колев
  Кое е доброто, като това служебно правителство не е избирано на избори, а е назначено от президент Радев? Сложени са да гарантират честни избори, а дали зависи от Агенцията за горите?[/quote]

  Правителството е назначено от президент,избран с 2 063 032 гласа.Може да не е добро,но е по-легитимно от предишното коалиционно правителство,избрано с 1 147 292 избирателни гласа.

 49. 49 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 484 Любопитно

  До коментар [#38] от "hamiltonf":

  Би ли споделил, кой е "вашия генерал" и какви са тези страшни неща, които този генерал е казал?

  "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета"- Марк Твен
 50. 50 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  До коментар [#42] от "У Чен":

  Абсолютно вярно. Има определен процент дето се местят според интереса си. Далавера да пада.

 51. 51 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#24] от "Да вярваме на истината":

  Не бил от ГЕРБ, ама защитава ГЕРБ, други освен ГЕРБ няма и ББ е най-великия. Не, не си от ГЕРБ!

 52. 52 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5348 Весело

  До коментар [#39] от "Да вярваме на истината":

  Трябва да се отречеш поне 3 пъти Петре габровски. И то преди първи петли!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 53. 53 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  То драмата с коалициите тепърва се заформя с "победилата" коалиция. "4-та танкисти" от СДС, заявиха, че щели да преговорят с ГЕРБ за евентуална коалиция. Само това звучи смешно. Гербаджиите трябва да са много тъпи та да не си направят простата аритметика - 2017 ГЕРБ сами 30%, 2021 ГЕРБ+СДС - 25% - колко са % на СДС се пита. Ще им се счупят манерките и да смятат колко е ползата от Любен Дилов - ББ не беше доволен от резултата в Бургас - основна "крепост" до скоро.

 54. 54 Профил на Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Wornoxmaniak vs Канадския Пинокио и ушатия фатмак
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Браво на Москов.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 55. 55 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1988 Неутрално

  "Той обаче уточни, че ако се направи патриотична коалиция, в която присъстват "Атака" и "Воля", то тогава неговата политическа сила ще се оттегли от преговорите."
  ПРАВИЛНО!
  Г-н Москов трябва да мисли в перспектива, а не да гони краткотраен интерес.
  Една дясна партия не трябва да прави идеологически компромиси /както това прави ДСБ коалирайки се със зелени и неолиберали/.
  В България има ниша от десни избиратели, които не харесват нито ГЕРБ нито сегашните колаборационисти с г-жа Манолова и г-н Радев.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 56. 56 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  ГЕРБерастите са оставили ПВР в "трудна фаза", аз викам, че този възпитан човек прекалено деликатно се е изразил - няма как асфалт и стиропор да са изобщо някаква "фаза"

 57. 57 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 807 Неутрално

  Кога станА циганин, кога му почерня задника?!?!?!😂😂😂

 58. 58 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 1047 Весело

  На Москов коалицията щяла да се казва "Обединени патерици"

 59. 59 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1988 Неутрално

  До коментар [#15] от "stanislavdi":

  Не е хубаво да лъжете. Къде ВМРО е купувала ромски гласове? Това е патент на ДПС, ГЕРБ и БСП.
  ВМРО, ДСБ, ДБ и КОД са далече от такива игрички

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 60. 60 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 807 Неутрално

  До коментар [#57] от "Северозападнал":

  ".... Пеканов имам впредвид..."

 61. 61 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  До коментар [#49] от "Умнокрасив гербераст от Позитано":

  Генерал Наско. Каза, че по най-бързият начин трябва да се завърнем трайно към парламентаризма, че масово се назначават бивши кадри на ДС, вкл. и за обл. управители... Ей такива едни работи...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 62. 62 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 466 Весело

  "ДПС ще подкрепи само програмно правителство"

  А програмата да е на Доган?

 63. 63 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#55] от "kvasimodo":

  Да демагог като Москов ще е изключително полезен за обществото. Само да напомня фиаското му в кабинета Борисов 2 и направо ми иде да гласувам за него. Нека да си кажем истината, след горното тоя "незаменим" медик не можа да се пласира дори там, от където беше изпълзял, остана му да се храни от политиката. За него изборните резултзти са основно размера на субсидията. Хайде моля ви се баш тоя да не го величаем.

 64. 64 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2115 Весело

  До коментар [#51] от "nij50393132":

  Защитавам икономиката.
  Не знаех, че икономиката е ГЕРБ.
  Вчера пак я защитавах. Сега от кои съм?!

 65. 65 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3378 Неутрално

  Москов преговаря за коалиране с ВМРО
  ------------------------------------------------------------------------

  В смисъл
  Москов си подава документи за членство в МВРо
  Зер зад така наречената му партия има ли някой друг освен него !
  Хайде не на нас и не след 30 години вехтите ченгеджийски номера
  на хората-партии имитиращи множественост и коалиционност

 66. 66 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 466 Весело

  "Москов преговаря за коалиране с ВМРО"

  Никой не ме пита, но все пак бих казал на Москов, че много по-достойно е да бъдеш обикновен лекар в болница, отколкото да обикаляш като просяк за да те вкарат във власта. Би се съюзил със всяка партия за да постигне целта си.

 67. 67 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6412 Неутрално

  ДПС се надяват на "Беров 2".
  Ако някой все още помни, че сега е модерно да се говори само за последните десетина години.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 68. 68 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#64] от "Да вярваме на истината":

  Е до вчера, условно, на кой беше икономиката, на баба ми ли? А ти вчера, условно, разправяше колко било прекрасно всичко - малката Швейцария сме били, нищо че сме на последно място по всички добри показатели и на първо по всички лоши.
  Какъв е тоя прекрасен икономически модел с показател 1-ви в ЕС по корупция и единствените с без върховенство на закона по критерии на ЕС. Корупция до шия.
  Видимите резултати - на последно място по чуждестрани и български инвестиции

 69. 69 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1918 Гневно

  Мазната политическа корпорация е водещ елемент от разложението на българската партийно- политическа система!!!

 70. 70 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1657 Разстроено

  ДПС ще подкрепи само програмно правителство........!!!!!!??????!!!!!........където ДПС да държи всички КЛЮЧОВИ МИНИСТЕРСТВА........!!!!!......иииии.....МНОГО ДА СЕ КРАДЕЕЕ......!!!!.....

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 71. 71 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 105 Неутрално

  "Москов преговаря с МВРО..."Москов отдавна е мечтана патерица. Хем и ще си лафи за футбол с Буци.
  —цитат от коментар 10 на Николай Колев


  Човека поне има работа и сам си изкарва парите. Същото не може да се каже за вашия шеф Ицето, дето разчита на членския внос за хляба.🤣🤣🤣

 72. 72 Профил на xymax
  xymax
  Рейтинг: 592 Неутрално

  Дневник, вие не сте медия, а някакви папагали. И какво като е открил проблеми по две програми, служебния министър? Има ли срестувани? Има ли заведени дела срещу отговорните? Има ли осъдени. Не! Това е цирк… ака предизборна манипулация. Не виждам разлика между тиквата и “новите” … прах в очите на хората хвърля отново ДС-то.

 73. 73 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 1987 Неутрално

  ДПС винаги са подкрепяли тези от които имат кяр. Това е най-интересчийската партия в цялата ни история.

  Комунистите са виновни!
 74. 74 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1471 Разстроено

  "Лидерът на партия КОД Петър Москов заяви пред Би Ти Ви, че е водил разговори с ВМРО за съвместно явяване...."

  Кратък, но много слаб виц, разказан от д-р Москов...
  Жалко, той знаеше много по-добри, преди да започне да се надлъгва с Мефодиевич и като резултат беше използван от Последния и изхвърлен на бунището .

 75. 75 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 105 Неутрално

  Петър Москов ще разчита от ВМро да купят циганския вот и той да влезе в парламента?
  —цитат от коментар 15 на stanislavdi


  Тва да не е Радан дето купуваше гласове в Хасковско. Имаше села с 90% за Реформаторския вот. 🤣🤣🤣

 76. 76 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Весело

  До коментар [#61] от "hamiltonf":

  Ми той с това говорене стана генерал (преди с обратното на това говорене е станал прокурор) и 30 години хлеби от политиката

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 77. 77 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2520 Неутрално

  Според някои другари, дясната ДСБ може да се коалира с либералите/няма ляво , няма дясно/ на Бойкикев и със зелените и това е супер принципно. Ако Москов се съюзи с ВМРО и други консервативни партии, това е безпринципно.Що така?

 78. 78 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Весело

  До коментар [#66] от "iiu09354227":

  А когато лекарската ти практика е преминала изцяло в дейност различна от медицина?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 79. 79 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 1987 Неутрално

  Москов - Ха ха ха ха

  Комунистите са виновни!
 80. 80 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7876 Неутрално

  Предател! Съжалявам, че съм гласувала за него!

 81. 81 Профил на matematika
  matematika
  Рейтинг: 325 Неутрално

  [quote#75:"oak17621787"][/quote]

  Ако на Радан Кънев му се занимаваше с тролове щеше да Ви съди!

 82. 82 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 3904 Весело

  ... Христо Бозуков обяви, че има данни за осъществявани в сектора сделки на странни цени, които са различни от пазарните. По думите му вече има информация, която се проверява, но към момента не може да кажа нищо повече.
  ´-----------------------------------------------------------------------------------

  Има някаква информация, ама още не е много сигурно?

  ДБ: Време е да спечелим България
 83. 83 Профил на ykv43523606
  ykv43523606
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Буци: "Петре, помагай, че си е е*ало майката"

 84. 84 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 3246 Неутрално

  Ей, Москов, национализмът и консерватизмът ти дойдоха в повече.
  Играй го като Курц, а не като Качински и Орбан!


 85. 85 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3383 Любопитно

  "Цонев каза още, че с "Демократична България" имат много сходни програми, особено в икономическата сфера. "Бихме могли заедно да бъдем в един програмен кабинет"
  ===============
  Ще се гушкаме ли?

  Еретик
 86. 86 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Весело

  До коментар [#76] от "дерибеев":

  За кого ще гласуваме, Дерибеев, много комплицирано става положението!?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 87. 87 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7876 Неутрално

  "Цонев каза още, че с "Демократична България" имат много сходни програми, особено в икономическата сфера. "Бихме могли заедно да бъдем в един програмен кабинет"
  Верно ли? Те са отровни точно толкова, колкото и ГЕРБ.

 88. 88 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 105 Неутрално

  Антикомунистът-лустратор Москов пристана на партия с най-много куки в листите.
  —цитат от коментар 32 на cinik


  А вие гласувате за издънка на стар комунистически род, с роднина служил в съветската армия, със сестра сътрудник на ДС и имате очи да говорите за Москов.

 89. 89 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Весело

  До коментар [#86] от "hamiltonf":

  Ми имам оферта за член на СИК...

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 90. 90 Профил на hkr17702506
  hkr17702506
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Москов преговаря за коалиране с ВМРО"

  Москов е едно от най-противните лица кандидатстващи за политици в БГ. Нареждам го до Яне Янев, Бареков, Марешки, жп релсата Симеонов, Сидеров и още двама трима.
  Предстои да видим една от най грозните коалиции евър в името на парче от баницата
  Билла войвода+Сидеров+Симеонов+Москов+Марешки=ВНЛ патрЕот/идиоти.

 91. 91 Профил на Далечен близък
  Далечен близък
  Рейтинг: 0 Весело

  Честити 1400 гласа на МВРО

  от близо и далеч
 92. 92 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Весело

  До коментар [#87] от "Роси":

  До входната врата на НС е забелязана Антоанета Цонева, същата блъска по вратата и иска незабавно да се внесе в дневният ред решение за създаване на комисия "Росенец"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 93. 93 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Весело

  До коментар [#89] от "дерибеев":

  Да не поддадеш?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 94. 94 Профил на magibader
  magibader
  Рейтинг: 10 Неутрално

  Има ли дежурни гербери пред ЦИК?
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА


  Има, ама са ора на Павел Вълнев от РБ :))))

 95. 95 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Любопитно

  До коментар [#91] от "Далечен близък":

  Не са ли 9415?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 96. 96 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3138 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Много няма да гласуват за ГЕРБ, но няма да гласуват и за БСП. На изборите някои от БСП са гласували за Мая. На следващите ще видим.....

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 97. 97 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3814 Неутрално

  Ако след следващите избори БСП, Мая, ИТН, ДБ могат да блокират съставяне на правителство.... ще го направят! Целта е служебната хунта на РРадев да коли и беси още 5 години.
  —цитат от коментар 26 на chichka


  Още не са тръгнали да ви бият по улиците както правехте вие, така че трай!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 98. 98 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Весело

  До коментар [#87] от "Роси":До входната врата на НС е забелязана Антоанета Цонева, същата блъска по вратата и иска незабавно да се внесе в дневният ред решение за създаване на комисия "Росенец"...
  —цитат от коментар 92 на hamiltonf


  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 99. 99 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1854 Неутрално

  "Цонев каза още, че с "Демократична България" имат много сходни програми, особено в икономическата сфера. "Бихме могли заедно да бъдем в един програмен кабинет", каза още той. Йордан Цонев"

  Теманетата от лодкаря при Росенец фащат дикиш

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 100. 100 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1191 Любопитно

  До коментар [#22] от "Активист":

  страхува ли ви Москов?
  че гледам ногу внимание и емоция влагате )))))

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK