Познати политици и малко нови попълнения - кандидат-депутатите за 46-ия парламент

Познати политици и малко нови попълнения - кандидат-депутатите за 46-ия парламент

© Юлия ЛазароваПочти същите водачи, познати лица от политиката и известни непартийци, бивши министри и депутати - такива са голяма част от хората на челните места в листите на основните партии с кандидати за депутати на изборите на 11 юли.


На 8 юни изтече срокът за регистрация на листите, а "Дневник" обобщава основните кандидати на големите партии по избирателни райони.


В Благоевград водач на ГЕРБ-СДС пак е бившият транспортен министър Росен Желязков, а последен и този път е един от рекордьорите по преференции на последния вот - Стефан Апостолов, който имаше 9507 лични гласа. Водач на листата на "БСП за България" отново е хематологът проф. Георги Михайлов, на "Има такъв народ" - юристът Илко Стоянов, а първи в тази на ДПС пак са двамата заместници на лидера - Халил Летифов и Йордан Цонев. Бившият общинският съветник и юрист Иван Димитров е пръв в листата на "Демократична България". Този път листата на "Изправи се! Мутри вън!" води Мая Манолова. Евродепутатът Ангел Джамбазки е начело на листата на "Българските патриоти".
Водач на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас, където местната организация гласува срещу лидера Бойко Борисов заради Димитър Николов, отново е Любен Дилов-син, но от нея изненадващо отпадна дългогодишният депутат и бивш министър на околната среда и водите Ивелина Василева. От "Има такъв народ" първи отново е сценаристът Ивайло Вълчев, от "БСП за България" - икономистът Петър Кънев, от ДПС - Севим Али, от "Демократична България" - Ивайло Мирчев, а от "Изправи се! Мутри вън!" - Живко Табаков. Водач на листата на "Българските патриоти" е бившият депутат Христиан Митев. В листата на "Бригада" е обвиняемият с алкохолен бизнес Миню Стайков, а в тази на "Движение Заедно за България" - съпругата на Ветко Арабаджиев - Маринела Арабаджиева, и двамата също обвиняеми.


От Варна срещу водача на ГЕРБ-СДС - бившия здравен министър Костадин Ангелов, се кандидатира лидерът на БСП Корнелия Нинова. Водач от "Има такъв народ" е сценаристът Филип Станев, а от "Демократична България" - музикантът Стоян Михалев. Листата на ДПС пак води Ерджан Ебатин, а на "Изправи се! Мутри вън" - Татяна Дончева. Евродепутатът Ангел Джамбазки е начело на листата на "Българските патриоти".


Във Велико Търново начело на листите на ГЕРБ-СДС, "БСП за България" и "Демократична България" са предишните водачи - проф. Костадин Ангелов, Явор Божанков и Калоян Янков. От "Има такъв народ" първи отново е имунологът Андрей Чорбанов, а от ДПС - 29-годишният Мастън Мастънов. Водач на листата на на "Изправи се! Мутри вън" е Арман Бабикян, а на "Българските патриоти" - доц. Милен Михов.


Във Видин също първи в листите са водачите на 4 април, които бяха и депутати в 45-ия парламент - отстранената от партията на Слави Трифонов Росица Кирова (ГЕРБ-СДС), Филип Попов ("БСП за България") и Иво Атанасов ("Има такъв народ"). Пръв в листата на "Демократична България" е юристът Любен Иванов, а в тази на "Изправи се! Мутри вън" - колегата му Стефан Стефанов. Листата на ДПС отново води зам.-председателят на партията Станислав Анастасов.


Във Враца ГЕРБ-СДС и "Има такъв народ" запазват водачите си - първи съответно са бившият регионален министър Петя Аврамова и бившият депутат Георги Георгиев. Начело на листата на "БСП за България" е бившият депутат Александър Симов, а на "Демократична България" - Владислава Лакова. Начело на листата на ДПС е депутатът от 45-ия парламент Цветан Енчев, за който се знае, че е областен председател на ДПС с опит в държавната администрация основно като юрисконсулт по министерства, а "Изправи се! Мутри вън!" - юристът Андрей Вълчев.


В Габрово листата на ГЕРБ-СДС отново води бившият вицепремиер Томислав Дончев, а на "БСП за България" - автомобилният състезател Крум Дончев. Първа от "Има такъв народ" е досегашният депутат Деляна Пешева, а от "Демократична България" - общинският съветник Ивелин Стоянов. Водач от "Изправи се! Мутри вън!" е икономистът Георги Табаков, а от ДПС - Мелекбер Велева.


Водач на листата ГЕРБ-СДС в Добрич отново е бившият социален министър Деница Сачева, а на тази на "БСП за България" - бившият депутат Димитър Данчев. Първа от "Демократична България" отново е био земеделският производител и бивш депутат Албена Симеонова. От "Има такъв народ" пак води Дилян Господинов, а от ДПС - досегашният депутат Хасан Адемов. Водач на листата на "Изправи се! Мутри вън!" е юристът Димитър Делчев.


В Кърджали начело на листата на ДПС е отново е лидерът Мустафа Карадайъ, а втора е зам.-председателят на 45-ия парламент Мукаддес Налбант. Председателят на 44-ия парламент Цвета Караянчева отново води листата на ГЕРБ-СДС, а журналистът Вилдан Байрямова - на "Демократична България". Пръв в листата на "БСП за България" е Велизар Енчев. Листата на "Изправи се! Мутри вън!" води Стоян Георгиев, който е представен като зам.-директор на училище.


ГЕРБ-СДС, "Има такъв народ" и "Демократична България" запазват водачите си в Кюстендил - съответно бившият вътрешен министър Христо Терзийски, партийният секретар Виктория Василева и художникът и музикант Николай Табаков. Листата на "БСП за България" води Бойко Клечков, а след него е актьорът Веселин Плачков. Първа от "Изправи се! Мутри вън!" е д-р Галина Таваличка, а от ДПС - д-р Стоян Стоянов.


В Ловеч листи водят бившият зам.-министър на регионалното развитие Николай Нанков (ГЕРБ-СДС), зам.-председателят на БСП Ирена Анастасова, финансистът Любомир Каримански ("Има такъв народ") и политологът Свилен Андреев от ("Демократична България"). Листата на ДПС води зам.-председателят на партията Станислав Анастасов, а на "Изправи се! Мутри вън!" - юристът Марин Ичев.


Всичко, което трябва да знаете за изборите на 11 юли, вижте тук.


Коалициите ГЕРБ-СДС и "БСП за България" запазват водачите на листите си в Монтана - съответно досегашните депутати Ирена Димова и Атанас Костадинов, както прави и ДПС, начело на листата на която е Димитър Аврамов. Първи в листата на "Демократична България" е експертът по сигурност Цвятко Георгиев. Водач от "Има такъв народ" отново е земеделецът Пламен Абровски, а листата на "Изправи се! Мутри вън!" води Мая Григорова, която е представена като предприемач.


В Пазарджик листата на ГЕРБ-СДС отново води бившият вицепремиер Екатерина Захариева, а на "Има такъв народ" - репортерът Станислав Балабанов. Водач на листата на "БСП за България" е дългогодишният депутат Драгомир Стойнев, а на "Демократична България" - изборният експерт Антоанета Цонева. Листата на ДПС води зам.-председателят Йордан Цонев, а тази на "Изправи се! Мутри вън!" - председателят на "Волт" Настимир Ананиев. Обвиняемият бизнесмен Ветко Арабаджиев се очаква да е в листата на "Движение Заедно за България".


В Перник отново водят бившият финансов министър Кирил Ананиев (ГЕРБ-СДС), бившият депутат Стоян Мирчев ("БСП за България") и екологът Зорница Стратиева ("Демократична България"). Начело на листата на "Има такъв народ" пак е Станислав Балабанов, а на ДПС - Александър Несторов.


В Плевен листи отново водят проф. Григор Горчев (ГЕРБ-СДС), Румен Гечев ("БСП за България"), Найден Зеленогорски ("Демократична България") и Велислава Кръстева (ДПС). Начело на листата на "Има такъв народ" е председателят на правната комисия в 45-ия парламент Радостин Василев. Първи от "Изправи се! Мутри вън!" е специалистът по дигитален маркетинг Юлиян Ненчев.


Кандидати за депутати на ГЕРБ-СДС в Пловдив-град са лидерът Бойко Борисов, бившият кмет Иван Тотев и юристът Радомир Чолаков, а от "Има такъв народ" - зам.-председателят Тошко Йорданов, дипломатът Димитър Гърдев и шампионът по шахмат и бивш кандидат за премиер Антоанета Стефанова. Листата на "Демократична България" пак води Христо Иванов, на ДПС - Танер Али, а на "БСП за България" - проф. Иво Христов. Първи от "Изправи се! Мутри вън!" отново са Николай Хаджигенов и Мария Капон. Листата на "Българските патриоти" води бившият депутат Александър Сиди.


Водачи на листи в Пловдив-област отново са бившият областен управител Дани Каназирева (ГЕРБ-СДС), досегашният депутат Манол Генов ("БСП за България"), Велизар Шаламанов ("Демократична България") и Тошко Йорданов ("Има такъв народ"). Пак водят и Рамадан Аталай (ДПС) и Румен Йончев ("Изправи се! Мутри вън!"). Листата на "Българските патриоти" води бившият депутат Борис Ячев. Обвиняемият бизнесмен Ветко Арабаджиев води листата на "Движение Заедно за България".


В Разград листата на ГЕРБ-СДС води дългогодишният депутат Десислава Атанасова, а на "Има такъв народ" - председателят на 45-ия парламент Ива Митева. Листата на "БСП за България" води Елка Неделчева, а на ДПС - зам.-председателят на партията Ахмед Ахмедов. Първи от "Демократична България" е инженерът Иво Димитров.


От Русе отново се кандидатират бившият спортен министър Красен Кралев (ГЕРБ-СДС), бившите депутати Крум Зарков ("БСП за България") и Светлин Стоянов ("Има такъв народ"). Листата на ДПС води Бюрхан Абазов, на "Демократична България" - дипломатът Стефан Тафров, а на "Изправи се! Мутри вън!" - Татяна Дончева. Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов е начело на листата на "Българските патриоти".


Кандидати от Силистра са Тодор Тодоров от ГЕРБ-СДС, Вяра Емилова от ръководството на БСП, Джевдет Чакъров, който е бил народен представител от ДПС, както и Ивайло Вълчев от "Има такъв народ". Листата на "Демократична България" води адвокат Златко Куртев, а на "Изправи се! Мутри вън!" - Галина Райчева.


От Сливен от ГЕРБ-СДС се кандидатират бившият земеделски министър Десислава Танева и досегашният депутат Мария Белова, от "Има такъв народ" - Владимир Русев, който имал фирма за транспортни услуги, а от БСП - зам.-председателят й Атанас Зафиров. Водач от "Демократична България" е зам.-председателят на ДСБ Димитър Сяров, от ДПС - Хатидже Георгиева, а от "Изправи се! Мутри вън!" - Стефан Пасков.


Водачи в Смолян са досегашният депутат Даниела Дариткова (ГЕРБ-СДС), Мика Зайкова ("Има такъв народ"), Петя Михалеска ("БСП за България") Хайри Садъков (ДПС) и съпредседателят на Зелено движение Борислав Сандов ("Демократична България").


В 23 район в София на челни места в листата на ГЕРБ-СДС са лидерът на СДС Румен Христов и досегашните депутати от ГЕРБ Александър Ненков, Димитър Главчев, Александър Иванов и Милена Дамянова. От "Демократична България" първи са лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, изборният експерт Антоанета Цонева, Петър Маринов от ДСБ, юристът Надежда Йорданова, икономистът Георги Ганев и певецът Васил Гюров. На челните места от "Има такъв народ" са експертът по сигурност Николай Радулов, Александър Марков и финансовият експерт Пламен Данаилов. Първи от БСП е досегашният депутат Христо Проданов, от ДПС - бившият кмет на с. Владая Таня Иванова, а от "Изправи се! Мутри вън" - Мая Манолова. Листата на "Българските патриоти" води икономистът и бивш телевизионен водещ Кузман Илиев.


От 24 район в София на челни места от ГЕРБ-СДС са новият партиен зам.-председател Даниел Митов и досегашните депутати Тома Биков и Евгения Алексиева, а от "Демократична България" - съпредседателят на Зелено движение Владислав Панев, Цецка Бачкова от ДСБ, компютърният специалист Божидар Божанов от "Да, България", бившият лидер на СДС Мартин Димитров и педиатърът Таня Андреева. Начело на листите на "Има такъв народ" са председателят на 45-ия парламент Ива Митева и имунологът Андрей Чорбанов, на "БСП за България" - досегашният депутат Георги Свиленски, на "Изправи се! Мутри вън!" - пиарът Арман Бабикян, а на ДПС - д-р Стоян Стоянов. Листата на "Българските патриоти" води Албена Найденова. Санкционираният по закона "Магнитски" бизнесмен с 18 обвинения Васил Божков, който се укрива в Дубай, е начело на листата на партията си "Българско лято".


От 25 район в София, където е т.нар. лидерска надпревара, водят Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Христо Иванов, Филип Станев от "Има такъв народ" и Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!". На челни места в листата на ГЕРБ-СДС са още бившите депутати Христо Гаджев, Анна Александрова и Лъчезар Иванов, в тази на "Демократична България" - съпредседателят на Зелено движение Борислав Сандов, пулмологът Александър Симидчиев, бившият районен зам.-кмет Бонка Василева, бившият депутат Петър Славов и IT специалистът Ивайло Мирчев, а в тази на "Има такъв народ" - Александър Рашев и Андрей Михайлов. След Нинова от БСП е Минчо Христов, а първи в лисата на "Българските патриоти" е бившият депутат Юлиян Ангелов. Листата на ДПС води юристът Райна Иванова, а на "Българско лято" - отново Васил Божков.


Кандидати от София-област от ГЕРБ-СДС са пак бившите министър Младен Маринов и Николина Ангелкова. От "Има такъв народ" водач отново е секретарят Виктория Василева, но шести е Никола Кръстев - син на сегашния собственик на "Олинеза" Христо Кръстев, срещу който има дела. Листата на "Демократична България" води пулмологът д-р Александър Симидчиев, на БСП - бившият депутат Иван Ченчев, а на ДПС - Цветан Енчев - областен председател на партията с опит в държавната администрация основно като юрисконсулт по министерства.


В Стара Загора водачи са бившият образователен министър Красимир Вълчев (ГЕРБ-СДС), бившият депутат Тихомир Тенев ("Има такъв народ"), отцепникът Георги Кадиев ("БСП за България"), партийният зам.-председател Халил Летифов (ДПС), юристът Атанас Славов ("Демократична България") и Светослав Колев ("Изправи се! Мутри вън!").


Кандидати от Търговище са бившият енергиен министър Теменужка Петкова (ГЕРБ-СДС), досегашният депутат Кольо Милев (БСП) и колегата му Джейхан Ибрямов (ДПС). От "Има такъв народ" води Радослав Бойчев, а от "Демократична България" - Илина Мутафчиева.


От Хасково от ГЕРБ-СДС се кандидатират бившият депутат Делян Добрев, рекордьорът по преференции с 13 665 лични гласа на 4 април и ветеринар Георги Станков и Стефан Димитров - син на изпълнителния директор на "Неохим" Димитър Димитров и неуспешен кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС, а преди това - и от Реформаторския блок. На челните места от "Има такъв народ" са хирургът д-р Силви Кирилов и синдикалният експерт Мика Зайкова. Листата на "БСП за България" води кандидатът на АБВ Владимир Маринов, а на ДПС - младежкият лидер Сезгин Мехмед. Първа от "Демократична България" е бившият депутат, местен лидер на ДСБ и собственик на аптека Катя Панева, а от "Изправи се! Мутри вън!" - Миглена Гунчева. Листата на "Българските патриоти" води бившият депутат Йордан Апостолов.


Кандидати от Шумен са бившият просветен министър Красимир Вълчев от ГЕРБ-СДС, лидерът Мустафа Карадйъ и бившият депутат Хамид Хамид от ДПС, доскорошният депутат Иван Иванов от БСП, Пламен Николов от "Има такъв народ" и юристът Николай Христов от "Демократична България".


Водачи в Ямбол са досегашният Кристиан Вигенин от БСП, бившият областен управител Димитър Иванов от ГЕРБ-СДС, Станчо Ставрев от "Изправи се! Мутри вън", Златомира Карагеоргиева-Мострова от "Има такъв народ", актьорът Веселин Калановски от "Демократична България" и Петър Чобанов от ДПС.


Още за листите на ГЕРБ, "Има такъв народ", БСП, ДПС, "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън" четете тук, тук, тук, тук, тук и тук.Гледайте изборното студио на "Дневник" на 11 юли от 18 часа, повече информация - тук.Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (31)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 2320 Неутрално

  Да видим как народа "ще избута" Борисов, щото Пеевски успя.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 3. 3 Профил на sbaleev
  sbaleev
  Рейтинг: 170 Неутрално
 4. 4 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 2320 Неутрално
 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 6. 6 Профил на Vladiznaiko
  Vladiznaiko
  Рейтинг: 744 Неутрално

  Със стари труженички, бардак на промяната ще правим?!?!

  Животът е прекрасен!
 7. 7 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 348 Неутрално

  7 процента преднина дават към днешна дата за ГЕРБ а БСП ще си възвърнат втората позиция очевидно, което значи че някои остават по паветата и палатките ама и нямат друг избор все още има ресурс от дубайско а пък от друго място не могат да подсигурят с тези резултати. Гешев няма да го помръднат¡ Трябва да забравят и дори влизането всеки ден в новините с Гешев на уста няма да им помогне!
  Всеки вижда че НЯМАТ с какво друго да влязат в медиите ако не са ББ или Гешев .

 8. 8 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6241 Весело

  И без петел ще съмне.
  —цитат от коментар 4 на Бланш


  Петелът не ще да влиза в курника :)
  Петелът липсва от партийните листи .... Той е само едно тайнствено лице, потънало в дълбока нелегалност, образ без глас, силует без сянка, само с профил ...във фейса ...:)

  [email protected]
 9. 9 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6241 Весело

  Легендата говори, че Слави в действителност е някой друг, който се представя за него и никой не знае кой....:)
  Ще разберем, ако му дойде времето, а какво ще разберем - никой не знае ...:)

  [email protected]
 10. 10 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4150 Неутрално

  Жалко, но такъв ни е елита. Тридесет години чалга и силикон си казаха думата.

 11. 11 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1024 Неутрално

  Дневник защо мълчи, че регионалната министърка тихомълком връща ДПС-кадри за шефове в Автомагистрали?

  https://www.mediapool.bg/kadri-na-dps-sa-varnati-nachelo-na-avtomagistrali-news322800.html

 12. 12 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2870 Неутрално

  До коментар [#11] от "galapagas":

  Е и? Какво искаш да кажеш? Местан също беше кадър на ДПС...

 13. 13 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1925 Любопитно

  Егати и промяната дето ни се готви от стари муцуни.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 14. 14 Профил на keepwalking
  keepwalking
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Ако някой се сеща когато боко ,покани черепа ,домуса и Гриша Ганчев в министерски съвет и им разправяше че ако дънят отбори еди кво ше им се случи ..
  И то в действителност какво излиза ?
  Черепа неплаща 600 млн данъци ,плаща 10% 60 млн на боко такса спокойствие ,рекет ,подкуп ,както искаш така го наричай ...и в същото време се показваме по телевизията да покажем колко велик милиционер сме и как ловим лошите като вземане пари от същите тия под масата !!!

 15. 15 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2181 Неутрално

  баба Мика отново е кандидат депутат. Значи може пенсионерка, дето доказано излъга да иска да е депутат, но проф. Кантарджиев не може да работи, а ?
  Пфу !

 16. 16 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1790 Разстроено

  И с тези хора няма да стане!
  Малцинството, което има топки и воля да промени нещата вероятно никога няма да бъде допуснато в парламента от силно крещящите нищоправещи....

 17. 17 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1450 Неутрално

  Егати и промяната дето ни се готви от стари муцуни.
  —цитат от коментар 13 на kvasimodo


  Важното е да се чегърта.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 18. 18 Профил на noirdesir
  noirdesir
  Рейтинг: 205 Неутрално

  важното е, че данчо ментат ще е там, да създаде усещане за непрекъснатост и приемственост, действа успокоително. преофесионални парламентаристи, все едни и същи, никога отговорни

 19. 19 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2533 Весело

  Това се предлага на политическата сергия.
  Още отсега може да се каже, че промяна няма да има.

 20. 20 Профил на ydh27548692
  ydh27548692
  Рейтинг: 16 Неутрално

  Демократична България си направи "политическо сепуко" в Русе, с издигането на г-н Стефан Тафров за лидер на листата в областта.

  Никой не оспорва визитката му, но мислещите хора в града няма как да подкрепят такъв човек, който не познава местните особености, проблеми и характеристики.

  Аз, както и много други русенци, няма да подкрепим отново ДБ и г-н Тафров няма да влезе в Народното събрание.

  Отказът на ДБ да налага и развива реформи в сферата на средното образование, е меко казано шокиращ, какъвто беше профилът и знанията на миналия водач на листата - Митко Кунчев. От образованието тръгва формирането на светоглед и гражданско общество. Съжалявам.

 21. 21 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 1234 Любопитно

  Нали отдавна е известно, че ново заведение със стари обслужващи не става? Нали отдавна е известно, че е глупаво да правиш нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат? Е, при нас тези азбучни истини не важат!

 22. 22 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2870 Неутрално

  До коментар [#20] от "ydh27548692":

  ДБ е комунистическа партия...

 23. 23 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Любопитно

  а наивниците продължават да гласуват с гореща надежда, че нещо щяло да се промени, ха-ха

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 24. 24 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1827 Неутрално

  „....Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г.
  Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни
  борци – антифашисти и антикапиталисти",
  направи прогноза червеният общински съветник Тодор Кръстев." –
  13.11.2012 http://forum.clubpolitika.com/index.php?showtopic=31915

 25. 25 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Любопитно

  Нали отдавна е известно, че ново заведение със стари обслужващи не става? Нали отдавна е известно, че е глупаво да правиш нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат? Е, при нас тези азбучни истини не важат!
  —цитат от коментар 21 на n_kukaleva


  новото заведение пак ще е СЪЩИЯТ ВИД
  и монахини да вкараш - заведението форматира тях, а не те него

  нужна е съвсем ДРУГА система на (само)управление, а не дебилно блъскане, кръжене в кръг

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 26. 26 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2663 Неутрално

  Тиквата си е тиква, но шебека дето къса снимки на политици е много по-ниско в човешкото развитие. Ще се върнем във времената на концлагерите.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 27. 27 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 760 Неутрално

  До коментар [#20] от "ydh27548692":

  Във Варна хората също не гласуват за ДеБъ и за Слави. А Корнелия щяла да води листата във Варна 😂😂😂. Тая жена май наистина е мазохистка. Тая ако дойде във Варна,или трябва да се скрие в някой пенсионерски клуб и да си води кампанията,или варненци ще я посрещнат "подобаващо", както Радев миналато лято. Тук не е София. Тук номерата на Радев и компания не вървят.

 28. 28 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4150 Неутрално

  До коментар [#23] от "Николай Теллалов":

  "Ако изборите решаваха нещо, щяха да бъдат забранени". Марк Твен.

 29. 29 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4150 Неутрално

  До коментар [#27] от "galina georgieva":

  Знаем, знаем. Варненци си обичат вожда и винаги гласуват за неговите кадри. Голяма работа, че един новоизграден булевард стана езеро, а езерото им се напълни с фекалии. Както казваше Владимир Костов, "грешки на растежа".

 30. 30 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7956 Неутрално

  Като гледам герберите, все същия отбор юнаци.

 31. 31 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  До коментар [#23] от "Николай Теллалов":"Ако изборите решаваха нещо, щяха да бъдат забранени". Марк Твен.
  —цитат от коментар 28 на Vlado Nikolov


  именно!
  +

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK