Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Лили ТоушекДневник" събира на едно място най-важните новини, свързани с предсрочните парламентарни избори на 11 юли.
ЦИК преговаря с правителството за повишен бюджет, ще го ползва за машини

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Георги Кожухаров


Централната избирателна комисия (ЦИК) би могла да преразгледа предложението на "Сиела Норма" за доставката на допълнителни 1500 машини за вота на 11 юли, ако разполага с допълнителни средства. Това заяви днес на пресконференция говорителят на ЦИК Цветозар Томов. Той съобщи, че в момента се водят преговори с Министерски съвет за актуализирането на бюджета на комисията, но не пожела да разкрие за повече подробности по темата. Според него дори и да не се стигне до закупуването на допълнителни устройства, това няма да доведе до провал на изборите.


Томов посочи, че въпреки скорошните неразбирателствата, комисията е доволна от сътрудничеството си със "Сиела Норма". "Независимо от разправиите на тема пари, няма причина да не продължим да работим заедно. Между нас и "Сиела Норма" не съществува напрежение по темата за логистиката и поддръжката на машините", заяви говорителят на ЦИК.

"Българските патриоти" планират да блокират границата с Турция за изборите

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Юлия Лазарова


Хората в Турция ще бъдат водени под строй да гласуват за ДПС. Такова предположение изказа Юлиан Ангелов от ВМРО пред "Нова телевизия". От партията нямат нищо против гласуването на българи в чужбина, но са против, когато местните служби работят в полза на една партия и гласуването за нея.


"Всички знаем как се случват нещата в Турция. Това, което правят, е показност, за да обединят техния електорат и да получат гласовете от Турция. Имаме информация, че у нас с автобуси ще пристигат изборни туристи. И този път ние ще се противопоставим и ще блокираме границата", каза Ангелов.


Вчера "Българските патриоти" - ВМРО, "Воля" и НФСБ протестираха пред централата на ДПС в София заради изказване на Мустафа Карадайъ по време на посещение в Турция. Според "патриотите" той е казал, че Турция родината на българските турци. Днес евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк изказа теза, че употребената дума означава "прародина".

Петър Славов: Необяснимо е тройното поскъпване на машините за гласуване

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Надежда Чипева, Капитал


"Абсолютно необяснимо е повече от тройното поскъпване на машините за гласуване, заяви пред БНР юристът Петър Славов от "Демократична България". "Налице е изумителна разлика в цените – в цената, която беше предложена при предишната доставка на 9600 броя и сега, за евентуалните допълнителни 1500 броя", коментира той.


Според Славов новият състав на Централната избирателна комисия е заварил тежко наследство и е трябвало да действа активно в редица сфери, включително популяризирането на машинния вот, "докато старият състав на ЦИК системно го саботираше". В системно саботиране той обвини и партиите на статуквото.


Славов вижда в усилията на служебното правителство и на ЦИК стремеж да се намери решение за машинното гласуване. Той е "сдържан оптимист, че ще се доставят, ще се намерят още около 1000-1500 машини и терминали, има и възможност те да бъдат наети".

Наблюдатели не очакват отново рекордно скъпа медийна кампания

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Юлия Лазарова


"За предишните редовни избори за Народно събрание, на 4 април, медийната кампания беше рекордно скъпа по отношение на субектите в нея", каза пред БНР Ива Лазарова от Института за развитие на публичната среда. "Сега очакваме тази кампания да няма толкова голяма сума направена от всички субекти, защото този път те ще са по-малко – 23 субекта участват, но освен малките партии, има и 6 големи субекта, които имат субсидия към този момент", добави Лазарова.


За предишните избори най-много средства за медийна кампания похарчи коалицията "Воля"-НФСБ - над 1.1 млн. лева.


"Медийните пакети за изборите на 11 юли са също форма на държавна помощ, но този път за политически партии без субсидия. От протоколите на ЦИК става ясно, че на миналите избори от медийните пакети са се възползвали 27 субекта и те са се възползвали от почти един милион лева", поясни още Лазарова.


По думите ѝ не е ясно точно за какво са използвани средствата и точно от кои медии, това не е детайлизирано в протоколите на ЦИК. Посочва се само собственика на медията.


"За миналите избори най-много средства е привлякла телевизия "Евроком", която е традиционно предпочитана от участниците в предишни избори, 18 от участниците са насочили средствата си от медийните пакети към нея, като някои от тях са дали цялата сума само за тази телевизия, следва БНТ, която е привлякла около 200 хиляди лева и тя е има 12 сключени договора", каза още Лазарова.


Според нея на тези избори през юли ще е интересно да се наблюдават големите дарения към предизборните кампании на политическите субекти от физически лица.

Задачата на участници в лявата коалиция ще е да търсят обединение в парламента

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Пресцентър БСП


"Задачата на "Движение на непартийните кандидати", които са част от коалицията "БСП за България" е да търси обединение на опозицията и да не повтори това, което се случи предишния парламент". Това заяви пред БНТ Минчо Христов, лидер на движението, присъединило се към коалицията за вота на 11 юли.


"На тези избори всички политически формации трябва да направят така, че да има едно нормално работещо правителство, което да гласува бюджета на България, да гласува парите за пенсии, парите за болниците, за здравеопазването, парите за нашата държава", каза Христов.


"Една от основните причини "Движението на непартийните кандидати" да подкрепят БСП е да не се стига до ситуацията, която наблюдавахме в миналия парламент, когато всички сочеха с пръст БСП била партия от статуквото", допълни Христов.


За него най-важното е да се направи така, че ГЕРБ да не се върне на власт.

"Има такъв народ" отново даде заявка да не работи с ГЕРБ, БСП и ДПС

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Юлия Лазарова


"Нашата партия, Слави, екипът ни, категорично продължаваме да твърдим, и няма да се откажем от това, че ние с ГЕРБ, БСП и ДПС няма да работим. Състоянието, в което се намира сега държавата ни, е в резултат на тези партии", заяви пред "България он еър" Филип Станев, кандидат за депутат от "Има такъв народ".


"Новината за оттеглянето от листите на Слави е от няколко дни. Никъде в правовия свят, в устройството на една демокрация, обвързването с една институция и това да бъдеш депутат, не е задължително. Имаме много примери в световната история, при които политическият лидер не е бил действащ депутат. Г-н Трифонов винаги е носел отговорността за това, с което се захваща като проекти. Говоря за обществената ангажираност и каузите, които той и екипът сме реализирали през годините", добави Станев.

"Има такъв народ" ще страни от дебатите по националните медии, били сеир

Балабанов (вляво)

© Юлия Лазарова

Балабанов (вляво)


"От дебатите по националните медии не излезе абсолютно нищо, а всички се нагледахме на един сеир, от който страним", каза пред БНР Станислав Балабанов, кандидат за депутат в 46-ото Народно събрание от "Има такъв народ".


"По отношение на партиите на статуквото ще бъдем последователни в действията си, имаме нужда това статукво да бъде премахнато", посочи Балабанов.


Според него твърденията, че Изборният кодекс е в интерес на президента, че ЦИК е в интерес на президента тотално издишат, смята Балабанов.


Той определи патриотичната коалиция на ВМРО, НФСБ и "Воля" като "сватбарска дружинка, която се обедини единствено заради икономическия си интерес".

Социолог: Битката ще е между по-умерените избиратели

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Юлия Лазарова


На предсрочните парламентарни избори на 11 юли очакваме да има по-сериозна битка между по-умерените избиратели, каза днес пред Би Ти Ви управляващият партньор на социологическата агенция "Алфа Рисърч" Боряна Димитрова. Тя представи резултатите от последното проучване на агенцията, според което при избори сега в парламента биха влезли шест или седем партии, като разликата между ГЕРБ и "Има такъв народ" е много малка. Димитрова прогнозира, че е възможно преливане на вот между "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!", тъй като двете формации имат избиратели със сходни характеристики.

Заместникът на Борисов не знае дали той ще бъде депутат

Първо заседание на 45 народно събрание, парламент Даниел Митов

© Юлия Лазарова

Първо заседание на 45 народно събрание, парламент Даниел Митов


"Несериозно е лидерът на партията Бойко Борисов да се откаже, трябва да си води партията", така зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира водачеството на две листи (25 МИР в София и Пловдив) от страна на Борисов. Митов няма информация дали Борисов ще приеме да бъде депутат, ако бъде избран, след отказа му за 45-ото Народно събрание. "Убеден съм, че ще бъдем първа политическа сила", каза още Митов.


"Ако изборният процес е саботиран от нелепите действия на ЦИК, ще сезираме международните наблюдатели и ще протестираме", добави Митов, като не изключи варианта ГЕРБ да поиска касиране на изборите.

Манолова очаква "тежка, черна и долна кампания"

Избори 2021: "Българските патриоти" планират блокиране на границата с Турция

© Юлия Лазарова


Мая Манолова, част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!" заяви пред БНТ, че основното предизвикателство пред формацията в следващия парламент ще е заедно с "Има такъв народ" и "Демократична България" да има достатъчно депутати за мнозинство.


Във връзка с данни, че гражданската платформа "Изправи се.БГ" е подслушвана, Манолова тя добави, че очаква компромати, както и "тежка, черна и долна кампания" преди изборите на 11 юли.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (237)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1089 Неутрално

  Манолова очаква тежка, черна и долна кампания.

  Абсолютно права е този път Галева. Тя и служебното водят точно такава. Явно поради липса на каквито и да са идеи.

 3. 3 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3286 Неутрално

  Маямито ще е следващата в списъка Магнитски ако има ъпдейти по него :)

 4. 4 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  Кампанията е "тежка, черна и долна" точно заради Мая Манолова и хората, които стоят зад нея. Апропо, законът Магинитски би трябвало да отреже кранчето и към нея.

  Какво правят обаче уж десните поддръжници на Демократична България рамо до рамо с нея, така и не ми стана ясно.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 5. 5 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 667 Неутрално

  Социолог: Битката ще е между по-умерените избиратели

  Сега вече никой няма да гласува за Черепа след санкциите

 6. 6 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1700 Весело

  муахахах, е тва ли е "вторият" в герпчето вече хахахах... дъртите корумпета се изнизаха по терлици и оставиха малката Сю да помете, м

 7. 7 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  Маямито ще е следващата в списъка Магнитски ако има ъпдейти по него :)
  —цитат от коментар 3 на realguru


  Маямата още не знаят по коя линия да я намагнитят:
  По "Аз избрах Пеевски"
  По "Сестра Галева"
  По финансирането на протестите от Боцков.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 329 Любопитно
 10. 10 Профил на radelmarfx
  radelmarfx
  Рейтинг: 430 Неутрално

  Не гласувайте, така легитимирате държавната мафия която по късно ще ви увеличи данъците въпреки че вие сте я избрали на власт.

  Изборите не решават нищо, те са част от проблема наречен демокрация където шепа безотговорни политици се сменят на всеки четири години с друга шепа безотговорни политици само за да крадат народа.

  Колкото по малко гласувате толкова по нелигитимна е дадената им власт и толкова по слаба е разрушителната сила на демокрацията.

  Не поддържам никоя партия или чужда държава. Държавите са подтисници на свободния човек и на капитализма. Най удачната система която позволява най много свободи е анархическия капитализъм. Повече на моя канал: https://www.youtube.com/channel/UCtu_sd6wJycUkJwU8u4dkJw?view_as=subscriber
 11. 11 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  разликата между ГЕРБ и "Има такъв народ" е много малка. Димитрова прогнозира, че е възможно преливане на вот между "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!", тъй като двете формации имат избиратели със сходни характеристики.

  Накрая суверена да не получи награда "Дарвин" и да не гледаме филма "Идиокрация'.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 12. 12 Профил на chicho_gosho
  chicho_gosho
  Рейтинг: 978 Весело

  Маямито ще е следващата в списъка Магнитски ако има ъпдейти по него :)
  —цитат от коментар 3 на realguru


  Очаква се следващите да са Барба Ганьос и Домузите, пък ти чакай МаяМа да я сложат там :):):) А разбра ли се кой е "онзи настоящ политически лидер, който е бил държавен служител и член на правителството, който е получавал многократно подкупи от Божков" и "който е съдействал за развитието на хазартния бизнес на Божков", разбра ли се кой е? :):) Митов, ти разбра ли най-сетне или си по-тъп, отколкото изглеждаш и само така се държиш? :):)

 13. 13 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3784 Неутрално

  "Несериозно е лидерът на партията Бойко Борисов да се откаже, трябва да си води партията"

  Какво " сериозно " има в поведението на булката - беглец досеа изобщо ? Между другото, на тоя оправи ли му се минискуса и ще дойде ли на изслушване в следващия парламент ?

 14. 14 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2558 Неутрално

  Мило, избирателите не се бият. Като добри българи те най-вече гледат сеир. Бият се, или по-точно боричкат се политиците -- за гласовете на избирателите.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 15. 15 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1935 Неутрално

  Социолог: Битката ще е между по-умерените избирателиСега вече никой няма да гласува за Черепа след санкциите
  —цитат от коментар 5 на Сд


  Гласуваме за Боков.Божко става премиер.
  Американците пращат демократизатотрите.Демократизират ни и ставаме щат от САЩ.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 16. 16 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 614 Неутрално

  Тая кака е най-голямата л@йн0метка и разбираш ли очаквала кофти кампания :)
  —цитат от коментар 1 на realguru


  Тази ... ако влезе в къщата ще ти избягат сичките кокошки!

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 17. 17 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 614 Весело

  ...Какво правят обаче уж десните поддръжници на Демократична България рамо до рамо с нея, така и не ми стана ясно.
  —цитат от коментар 4 на nv


  Краставите магарета през девет дерата се надушват!

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 18. 18 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 1000 Неутрално

  До коментар [#10] от "radelmarfx":

  Това ли е новата стратегия на герберастията?
  Излизаме да гласуваме масово! За да минимизираме платеният ви вот.

 19. 19 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1848 Неутрално

  Кампанията ще е такава, каквато я направите.

 20. 20 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 504 Неутрално

  До коментар [#10] от "radelmarfx":

  С всеки изминал ден герберският трол достига нови висоти на морален упадък. С наближаването на 11ти все повече прозира неконтролируемия страх който е обзел шайката. Избори и гласуване до изчегъртването на последната калинка.

 21. 21 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3286 Неутрално

  Маямата още не знаят по коя линия да я намагнитят:
  По "Аз избрах Пеевски"
  По "Сестра Галева"
  По финансирането на протестите от Боцков.
  —цитат от коментар 7 на deepblue


  Или за връзки с Божков :)

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 22 Профил на Тошо Кочев
  Тошо Кочев
  Рейтинг: 1802 Любопитно

  А бе,не знам.Вече спим прид избирателната секция и ма сърбят ръцете да гласувам ,ръзбийш ли.🥳👍

  Много съм прост
 24. 24 Профил на rta48522758
  rta48522758
  Рейтинг: 308 Неутрално

  До коментар [#4] от "nv":

  А може би Мая Манолова иска да бъде до тези ,които качват електорална подкрепа,а не до тези,които я губят.Ако сравним процентите на ИМВ и ДБ кой към кого трябва да се стреми,според теб??А ,уж сте такива сметкажии там из ГЕРБ.Изключвам Севдето,тя умее да отказва изкушенията.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 504 Неутрално

  До коментар [#11] от "deepblue":

  Начело с Тиквата тоя филм го гледаме вече 12год.

 27. 27 Профил на radelmarfx
  radelmarfx
  Рейтинг: 430 Неутрално

  До коментар [#10] от "radelmarfx":С всеки изминал ден герберският трол достига нови висоти на морален упадък. С наближаването на 11ти все повече прозира неконтролируемия страх който е обзел шайката. Избори и гласуване до изчегъртването на последната калинка.
  —цитат от коментар 20 на negodnik


  хехе щеше да е много по лесно ако се беше замислил над това което ти се пише. Ама четенето е трудно. Все пак демократичните ценности попиват в промити мозъци най лесно.

  Не поддържам никоя партия или чужда държава. Държавите са подтисници на свободния човек и на капитализма. Най удачната система която позволява най много свободи е анархическия капитализъм. Повече на моя канал: https://www.youtube.com/channel/UCtu_sd6wJycUkJwU8u4dkJw?view_as=subscriber
 28. 28 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4341 Весело

  До коментар [#4] от "nv":

  Неразделни са...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 29. 29 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2992 Весело

  "Манолова тя добави, че очаква компромати, както и "тежка, черна и долна кампания" преди изборите на 11 юли."
  *
  Тя знае как да организира подобни тежки, черни и долни кампании.

 30. 30 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1575 Неутрално

  До коментар [#4] от "nv":

  От ДБ са ултралеви. Само лъжат че са десни. Не може тук в този сайт денонощно да се защитават гейовете и после да се говори, че това бил десен сайт.

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 31. 31 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  До коментар [#25] от "Храбър":

  Ти кажи как не ви е гнус да се съюзявате с Мая Манолова?

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 32. 32 Профил на Ivan Stoyanov
  Ivan Stoyanov
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Дани Митов един истински комсомолец, инициативен млад мъж смени всички партии и цветове до сега и уверен, че колкото по голям ренегат и хамелеон си толкова по добре за джоба ти. Един наистина добър бъдещ кадър на Доган и ДПС след като настоящият му собственик отиде в затвора.

 33. 33 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 504 Неутрално

  До коментар [#27] от "radelmarfx":

  Що пишеш в тоя форум тогава, това е една форма на демократично сборище където всеки може свободно да изрази вижданията си, и всеки има право да не е съгласен. Но как това да се обясни на герберския чугун с тоталитарен уклон.


 34. 34 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1649 Неутрално

  "Битката ще е между по-умерените избиратели"
  Госпожо, да се бием заради гащниците дето искат да ни управляват?
  Българинът , не вярвам, чак до там да е стигнал.
  По скоро пуканки, бира и ще гледаме шоу наричащо се Народно събрание . С това си държане управниците ще ни отвратят да гласуваме.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 35. 35 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3925 Неутрално

  Защо да е несериозно? Слави също се отказа.

 36. 36 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 49 Неутрално

  "Ако изборният процес е саботиран от нелепите действия на ЦИК, ще сезираме международните наблюдатели и ще протестираме", добави Митов, като не изключи варианта ГЕРБ да поиска касиране на изборите.

  Ето тук, дами и господа, се крие най-съществената част от изложението на Митов. Спомняте ли си, че преди последните избори всички гербави бяха строени да повтарят: "ама те говорят за евентуални изборни нарушения, за да оправдаят слабия си резултат". Я кажете сега, според вас, по себе си ли съдят?

 37. 37 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 49 Неутрално

  Ти кажи как не ви е гнус да се съюзявате с Мая Манолова?
  —цитат от коментар 31 на nv


  Че какво й е на Мая, сравнена с който и да е от ГЕРБ?

 38. 38 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2269 Неутрално

  "Убеден съм, че ще бъдем първа политическа сила", каза още Митов.

  Интересно!
  На първите Избори след промените 1989-та (лятото на 1990-та), БСП (БКП-1), също остана "първа политическа сила"!
  Хората без "Политически Алцхаймер" си спомнят какво се случи тогава!
  Та Митов да не казва "Хоп", преди да е скочил!

 39. 39 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 49 Неутрално

  От ДБ са ултралеви
  —цитат от коментар 30 на anonimnii


  Ау, вярно ли? Обаче, по някаква случайност, ако те питам що, няма да можеш да отговориш.

 40. 40 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2992 Весело

  "На предсрочните парламентарни избори на 11 юли очакваме да има по-сериозна битка между по-умерените избиратели, каза днес пред Би Ти Ви управляващият партньор на социологическата агенция "Алфа Рисърч" Боряна Димитрова."
  *
  Умерените избиратели, особено по-образованите знаят какво искат, но няма кой да им го предложи.

 41. 41 Профил на radelmarfx
  radelmarfx
  Рейтинг: 430 Неутрално

  До коментар [#27] от "radelmarfx":Що пишеш в тоя форум тогава, това е една форма на демократично сборище където всеки може свободно да изрази вижданията си, и всеки има право да не е съгласен. Но как това да се обясни на герберския чугун с тоталитарен уклон.
  —цитат от коментар 33 на negodnik


  Ти самия четеш ли това което пишеш?

  Демокрацията не ти гарантира формата на свободното изразяване. Гарантира ти я твоето право на такова. Правото ти на свободно изразяване не идва от демокрацията а от факта че си индивид със собствено мнение. По твоята логика Галилео не се изразявал свободно защото не е живял в демокрация :).

  Точно обратното демокрацията отнема свободното изразяване както много често се случва във тоя форум където модераторите трият постове.

  Та кажи ми драги как твоята демокрация работи след като постове се трият наляво и надясно?

  Не поддържам никоя партия или чужда държава. Държавите са подтисници на свободния човек и на капитализма. Най удачната система която позволява най много свободи е анархическия капитализъм. Повече на моя канал: https://www.youtube.com/channel/UCtu_sd6wJycUkJwU8u4dkJw?view_as=subscriber
 42. 42 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2269 Любопитно

  До коментар [#31] от "nv":

  А вас не ви ли е гнус за тоя описания в линка?

  https://wikileaks.org/plusd/cables/06SOFIA647_a.html

  И ние знаем и помним каква е Мая!

 43. 43 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  До коментар [#37] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  През 2013 г. на коя планета живееше?

  Кой е адвокат на братя Галеви? Кой организира аферата Костинброд? Кой бодро заяви "Аз гласувах за Пеевски" и организираше контрапротести заедно с Бисер Петното?

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 44. 44 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1575 Неутрално

  До коментар [#39] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Ами в коалицията имат едни "зелени", които са си ултралеви и се борят за "правата на гейовете". Отделно са заедно с БКП, Мая и други леви партии и организации. Не се сещам да са с някоя дясна партия и организация. ДСБ се води вече дясна, но само се води. То и за Костов се разбра колко е бил десен, набутан в СДС от комунистите, за да прави това, което му наредят.

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 45. 45 Профил на ouk01308652
  ouk01308652
  Рейтинг: 315 Неутрално

  До коментар [#30] от "anonimn

  Важно е да се гледа кой е десен спрямо икономическата политика. По този показател вие от герб сте по социалисти и от бсп. За десет години увеличихте броя на държавната администрация като същевремено само за последната година им вдигнахте заплатите с 30 процента. Създадохте държавни фирми да строят пътища, да правят бензиностанции, да ремонтират язовири и ВиК и само заради това скапани социалисти като Герб нямат място начело на никакво правителство.

 46. 46 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1362 Неутрално

  Очаквано ИТН няма да се престрашат да влизат в дебат. Нормално, когато не си "нито ляв, нито десен, нито в центъра" (както самият г-н Трифонов определеи партията си).
  Хората са специалисти в еднопосочното излъчване на послания (както впрочем и ББ) и се вижда, че това в българските условия работи много добре

 47. 47 Профил на bokster
  bokster
  Рейтинг: 435 Неутрално

  За да им задават контролирани въпроси в 7/8, да не би да им се зададе някой по-труден въпрос и да си проличи Слави и "сценаристите", че освен всичко друго са и тъпи.

 48. 48 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 1876 Неутрално


  ....Докато, Каскета е главен Буци го дава ларж, но при доста вероятния сценарии за отстраняване на Радостта, Борисов ще се замисли дали имунитета който ще получи като депутат няма да му е нужен. Не че ще му помогне, само ще забави неизбежното.
  —цитат от коментар 8 на negodnik


  И забавянето на неизбежното не е малко. Но заяждането му с Радев май ще му излезе скъпо!

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 1252 Неутрално

  Точно като управлението на Борисов и ГЕРБ ще бъде и кампанията им - лъжливи самохвалства, откровени лъжи! Отчаян опит да се задържат в политиката, за да не отидат в затвора.

 51. 51 Профил на Локомотив
  Локомотив
  Рейтинг: 1238 Весело

  Къдравата Сю още ли е убеден, че на сайта на американския Сенат се качват лични мнения?

 52. 52 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 1252 Неутрално

  Социолог: Битката ще е между по-умерените избирателиСега вече никой няма да гласува за Черепа след санкциите
  —цитат от коментар 5 на Сд


  А за ДПС?

 53. 53 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Любопитно

  До коментар [#49] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  "Пещерен антикомунизъм" е термин, използван от БСП през 90те. Ти все за тях ли гласуваш?

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 54. 54 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1575 Неутрално

  До коментар [#45] от "ouk01308652":

  Ами аз не съм член на Герб.

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 55. 55 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 49 Неутрално

  Ами в коалицията имат едни "зелени", които са си ултралеви и се борят за "правата на гейовете".
  —цитат от коментар 44 на anonimnii


  Какво точно им е "ултралявото" на нашите зелени, ама в конкретни политики?

  Правата на човека не виждам как са леви или десни. Явно според теб потъпкването на човешките права е дясно. Според мен пък е точно обратното.

  Няма да е лошо и да дадеш някакви цитати как се "борят за правата на гейовете", щото и това е бая пресолено твърдение.


  Отделно са заедно с БКП, Мая и други леви партии и организации..
  —цитат от коментар 44 на anonimnii


  Отделно, това е лъжа.

 56. 56 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 1876 Неутрално

  ....Накрая суверена да не получи награда "Дарвин" и да не гледаме филма "Идиокрация'.
  —цитат от коментар 11 на deepblue


  От 2001г. го гледаме този филм. А за него подготовката бе започнала значително по-рано!
  https://www.youtube.com/watch?v=-C4H73or120

 57. 57 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4341 Неутрално

  "ДБ" явно достигна своя максимум от 11-12% и не мърдат повече нагоре, и то въпреки непрестаните медийни изяви, особено на Христо, и то по всевъзможни национални медии, и винаги се повтаря само едно и също - Пеевски, Доган, Борисов, Гешев, в този или всякакъв друг произволен ред. Българите това го разбраха, но не чуха нищо друго, напр. за икономика, за външна политика и т. н. Не видяха и нови лица, лица на промяната, гледат един генерал, национално известен с подслушванията си (тоз пък за какво го държите!?)...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 58. 58 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1575 Неутрално

  До коментар [#46] от "debruckere":

  Когато си откровено тъп и не можеш да кажеш и две думи, е по-лесно да мълчиш. Те ще си мълчат винаги и за всичко. Ще си вземат заплатките и субсидията и толкоз.

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 59. 59 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4341 Неутрално

  "От дебатите по националните медии не излезе абсолютно нищо, а всички се нагледахме на един сеир, от който страним", каза пред БНР Станислав Балабанов, кандидат за депутат в 46-ото Народно събрание от "Има такъв народ".  Това вече е тъпичко...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 60. 60 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  До коментар [#47] от "bokster":

  Проблемът е обаче, че никой не говори публично за това. Защо по време на кампанията другите партии се правят, че те не съществуват и не ги предизвикват непрекъснато на дебати? В един момент щат не щат ше трябва да започчнат да дават отговори.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 61. 61 Профил на rta48522758
  rta48522758
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Очаквано ИТН ще странят от дебати.И защо!??Тези,които гласуват за тях твърде не се интересуват от дебати и програми.Един концерт на Сл.Тр. пристигащ на мотор,кола със цвят червен или спуснат от хеликоптер(израстване) за тях е напълно достатъчно.А що се отнася до останалите избиратели ,те вече знаят,че сценаристите няма,какво особено да кажат.Визирам тези,депутатите -сценаристи.
  Но,нека не точно те да не се произнасят относно сеирите!!!!!!

 62. 62 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1575 Неутрално

  До коментар [#55] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Е кое е лъжа? Вие се възхищавате на Резидента, Мая, Отровните, БКП и други леви като "Възраждане". БОЕЦ и т. н.

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 63. 63 Профил на vincenzo76
  vincenzo76
  Рейтинг: 1227 Весело

  Ха-Ха......)))Другарко манолова...........ти колко си долна, само ако знаеше))))

 64. 64 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: 49 Неутрално

  До коментар [#37] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":През 2013 г. на коя планета живееше? Кой е адвокат на братя Галеви? Кой организира аферата Костинброд? Кой бодро заяви "Аз гласувах за Пеевски" и организираше контрапротести заедно с Бисер Петното?
  —цитат от коментар 43 на nv


  Не мисля, че Мая е била адвокат на Галеви. Има просто една снимка с тях.

  Костинброд е афера, ама гербаджийска. И до ден днешен не можете да обясните какви бяха тия бюлетини.

  Не е казала "Аз гласувах за Пеевски" а "Аз предложих Пеевски", но фразата е извадена от контекст и не означава буквално, че тя го е предложила.

  За контрапротести не знам да е организирала точно тя.

 65. 65 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1487 Неутрално

  До коментар [#39] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":Ами в коалицията имат едни "зелени", които са си ултралеви и се борят за "правата на гейовете". Отделно са заедно с БКП, Мая и други леви партии и организации. Не се сещам да са с някоя дясна партия и организация. ДСБ се води вече дясна, но само се води. То и за Костов се разбра колко е бил десен, набутан в СДС от комунистите, за да прави това, което му наредят.
  —цитат от коментар 44 на anonimnii


  Най десният е Борисов! Да се свети името Му.

 66. 66 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 1876 Неутрално

  До коментар [#57] от "hamiltonf":

  Може и да си прав, но откога герберите станахте толкова взискателни, че да се интересувате от икономика, нови тенденции във външната политика, и т.н.? Да не би да искате да правите паралели с гледната точка и тезисите на един с прякор Тик.....?

 67. 67 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1149 Весело

  "Заместникът на Борисов не знае дали той ще бъде депутат"

  Абе аз не знам дали този мушморок Дани Митов ще бъде депутат , апа той се затревожил дали Мефодиевич ще бъде дупетат....?

 68. 68 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  До коментар [#64] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Това че не знаеш, не означава, че не е истина.
  Но след като сам де факто си призна, че си гласувал за БСП, не смятам да водя повече дискусии с тебе.


  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 69. 69 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2467 Неутрално

  За да им задават контролирани въпроси в 7/8, да не би да им се зададе някой по-труден въпрос и да си проличи Слави и "сценаристите", че освен всичко друго са и тъпи.
  —цитат от коментар 47 на bokster


  Според социолозите много ще гласуват за тях. Ще си купим котка в чувал, но после ще е късно да я върнем.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 70. 70 Профил на Blaga Yankova
  Blaga Yankova
  Рейтинг: 343 Неутрално

  [quote#56:"pontius_glarus"][/quote]
  ХАХА Той филма ИДИОТОКРАЦИЯ започна 44г на миналия век /по възрастните помнят/ !Сега е края на втората част КЛЕПТОКРАЦИЯ!На дявам се третата част да е НОРМАЛИЗАЦИЯ!

 71. 71 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1575 Неутрално

  До коментар [#65] от "Vesselin Velkov":

  То в България дясна партия няма. Това се знае.
  Мутрата не става. Ама да ми пробутвате вашите глупости няма как да стане.
  Вярвайте си там в сектата ДБ, но не се опитвайте насила да обръщате всички към сектантските си вярвания.

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 72. 72 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  Пещерен антикомунизъм" е термин, използван от БСП през 90те. Ти все за тях ли гласуваш?
  —цитат от коментар 53 на nv


  Бях доста запален по политиката през 90-те, макар и дете, и нямам спомен терминът да се е използвал широко.

  За мен "пещерните антикомунисти" сте ония, дето си въобразявате, че сте антикомунисти на базата на някакви клишета и постулати, които просто ви вършат работа в конкретния момент. Примерно, на Христо майка му била комунистка, следователно - Христо = лош. Това е абсолютно архаичен начин на мислене и, всъщност, е характерен именно за комунистите. Същевременно, Боко нарича Тодор Живков свой "университет", ти обаче гледаш на другата страна, нищо, че си уж антикомунист.

  Всъщност, пещерните сте псевдо-антикомунисти, защото съзнанието ви е като на комунистите, просто по една или друга причина сте се настроили против тях на някакъв етап, най-вече заради микро-лични причини, не идеологически.

 73. 73 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  До коментар [#69] от "AModoMio":

  Учудвам се, че на хората това не им стана ясно още след предишните избори, но както каза някой в нета, "след като видях резултатите от гласуването в чужбина, се успокоих, че няма изтичане на мозъци".

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2269 Неутрално

  До коментар [#65] от "Vesselin Velkov":

  Слагай Настроение: "Весело"!

  We must continue to walk
  a fine line between being used by Borisov's publicity machine
  and alienating an exceptionally popular and seemingly
  pro-American politician who may emerge as Bulgaria's next
  leader. In other words, we should continue to push him in
  the right direction, but never forget who we're dealing with.

  https://wikileaks.org/plusd/cables/06SOFIA647_a.html

 76. 76 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1958 Весело

  "Манолова очаква "тежка, черна и долна кампания" "
  Гледай ти, кой го казва,

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 77. 77 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3784 Весело

  " Той определи патриотичната коалиция на ВМРО, НФСБ и "Воля" като "сватбарска дружинка, която се обедини единствено заради икономическия си интерес"."


  Е, с това поне съм на 100 % съгласен !

 78. 78 Профил на tapat0p
  tapat0p
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Манолова очаква "тежка, черна и долна кампания", защото тя самата ще участва в нея :D

 79. 79 Профил на pspa
  pspa
  Рейтинг: 365 Весело

  ""Има такъв народ" ще страни от дебатите по националните медии, били сеир"
  Да, друго си е да водиш задочен спор с опонентите си в комфорта на диванната армия, вместо да излезеш лице в лице, колкото и идиотски да са директните дебати.

 80. 80 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4341 Весело

  До коментар [#66] от "pontius_glarus":

  Обясни "умнокрасиво", как така наричате и определяте всеки, който има критично мнение към вашето формирование като "гербери"!?
  Излезте от "детската градина"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 81. 81 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2029 Неутрално

  До коментар [#70] от "Blaga Yankova":

  Сега е края на МАФИОТИЗАЦИЯ.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 83. 83 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  Най десният е Борисов! Да се свети името Му.
  —цитат от коментар 65 на Vesselin Velkov


  Ма моля ти се. Гербавите така и не разбраха, че който балък изловиха с инсинуациите на тема "ДБ са леви", вече го изловиха. Няма кой повече да им се върже. Толкова изтъркана опорка, че няма на къде. Има тука 5-6 мухлясали "десни", дето дясното им се изразява единствено в плюенето по ДБ, и тва е. Вече съм почти сигурен, че някой гербав "гений" чете ей такива форуми и си преправя опорките по "логиката" и бръщолевенето именно на ей такива анонимни интернет воини. Ма както се каза и в статията, битката е за умерените избиратели, на които не им пука за "ляво-дясно".

 84. 84 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4173 Любопитно

  "От дебатите по националните медии не излезе абсолютно нищо, а всички се нагледахме на един сеир, от който страним", каза пред БНР Станислав Балабанов, кандидат за депутат в 46-ото Народно събрание от "Има такъв народ".

  От ИТН се излагат с тази си своя позиция. Предизборния дебат е много важен елемент и съществува във всяка една демократична и правова държава. Да бягаш от дебат с политическите ти противници е сигнал за слабост и некомпетентност.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 85. 85 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2269 Любопитно

  " "Има такъв народ" ще страни от дебатите по националните медии, били сеир "

  Нещо се объркАх...
  Че избирателите на Славчо Уичиндолски до един са събрани посредством сеирджийското му предаване !

  Това е някакъв вид Шизофрения!

 86. 86 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  Не гласувайте, така легитимирате държавната мафия ...
  —цитат от коментар 10 на radelmarfx


  Напротив, ще гласуваме!
  Още по-убедено!
  За Демократична България!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 87. 87 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2992 Весело

  "От дебатите по националните медии не излезе абсолютно нищо, а всички се нагледахме на един сеир, от който страним"
  *
  До известна степен има право. Достатъчно е да участва едно кречетало като Майчето, което да не дава думата на другите за да се провали целия дебат.
  Пък и дебатите не показват кой е по-кадърен или има по-добри идеи, просто по-нахалният и безпардонен окупира ефира и не остава другите да говорят или ги репликира така, че да не успеят да му отговорят достатъчно бързо.

 88. 88 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2029 Неутрално

  До коментар [#55] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":Е кое е лъжа? Вие се възхищавате на Резидента, Мая, Отровните, БКП и други леви като "Възраждане". БОЕЦ и т. н.
  —цитат от коментар 62 на anonimnii


  А вие на кого се възхищавате?! На дон Корлеоне конселиеритата му и обикноеените мафиоти ли?

 89. 89 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1329 Весело

  До коментар [#57] от "hamiltonf":

  Как можеш да привличаш избиратели с "лайвове" пред Съдебната палата и със злобния поглед на льо пти женерал? Нищо не е останало от старата десница, за съжаление.

  Автентичните десни cinik и niksan1 ще гласуват за Мая Манолова на балотажа.
 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 91. 91 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 2251 Неутрално

  Тоя Митов доказа за пореден път, че фурнаджийските лопати са най-големите боклуци. До вчера беше подсъдим, анти- ГЕРБ, днес така пламенно брани ГЕРБ с всякакви средства, че за страшава Биков и Георг.

 92. 92 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1089 Неутрално

  Кампанията е "тежка, черна и долна" точно заради Мая Манолова и хората, които стоят зад нея. Апропо, законът Магинитски би трябвало да отреже кранчето и към нея.Какво правят обаче уж десните поддръжници на Демократична България рамо до рамо с нея, така и не ми стана ясно.
  —цитат от коментар 4 на nv


  Каквото правят и зад русоробските комундели Радев, Янев, Рашков, Стоилов, Денков, Кутев и прочие.

 93. 93 Профил на Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ
  Рейтинг: Неутрално

  "ДБ" явно достигна своя максимум от 11-12% и не мърдат повече нагоре.
  —цитат от коментар 57 на hamiltonf


  Засега бяха малко под 10. Ако стигнат 12, всъщност означава, че са мръднали нагоре.

  Ти вярно имаш някаква непоносимост към това да кажеш нещо вярно...

 94. 94 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1611 Весело

  До коментар [#90] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Усещането за безсилие у мутрите, ражда бесове...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 95. 95 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1089 Неутрално

  ""Има такъв народ" ще страни от дебатите по националните медии, били сеир"Да, друго си е да водиш задочен спор с опонентите си в комфорта на диванната армия, вместо да излезеш лице в лице, колкото и идиотски да са директните дебати.
  —цитат от коментар 79 на pspa


  Както се разбра досега, те само сричат и мънкат - пример Тошко и шефката на парламата. А главният чалгар не може да направи едно смислено изречение, ако не ми е написано предварително.

 96. 96 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2368 Неутрално

  Я, кой заговори за сеир!!!

 97. 97 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 1005 Неутрално

  "Несериозно е лидерът на партията Бойко Борисов да се откаже, трябва да си води партията"

  То освен това си е и направо незаконно, просто предишната ЦИК си правеше каквото си иска заради Делян. За него беше направено първото изключение и от там гледай какво става... Новата ЦИК едва ли ще заличи тиквата, както предишната.

 98. 98 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5834 Неутрално

  Трифонов си има телевизия, за какво му трябва да се излага там, където не му тече текст пред очите.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4341 Весело

  До коментар [#93] от "Сенсей НАНАЙ Боко НАНАЙ Шкембе НАНАЙ":

  Ясно се разбира, но както и да е, очакванията бяха за изборни победи, все пак имаше лозунги "Демократична България може много повече"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK