"Зависими от Пеевски": повечето българи свързват корупцията с Борисов - Гешев - Цацаров

Главният прокурор Иван Гешев на изслушване в 44-то Народно събрание

© Юлия Лазарова

Главният прокурор Иван Гешев на изслушване в 44-то Народно събраниеНа въпроса "Защо според вас, бившият главен прокурор Сотир Цацаров и настоящият Иван Гешев, не са разследвали Делян Пеевски за корупция" - 53 % отговарят "защото под някаква форма са зависими от него", а за 25 % обяснението е, че те са били "назначени" благодарение на неговото лоби във Висшия съдебен съвет (ВСС). Едва 5 % смятат, че не е "имало причини да бъде разследван", останалите не могат да преценят.


Това показват данните от проучване на Talk Online Panels, представително за онлайн населението на България с извадка 1006 респондента и метод на регистрация - онлайн анкета. Изследването е по поръчка на "Дневник" и е проведено в периода 22 - 25 юни (почти 3 седмици след обявените от САЩ санкции за българи по "Магнитски" заради корупция).


От отговорите се разбира, че за повечето българи е ясно колко силни са обвързаностите между бившата изпълнителна власт, бившия депутат от ДПС и прокуратурата и че това са част от причините за липсата на проверки и действия. Затова и очакванията за реформи в тези сфери са сериозни.
Над 50 % напр. не смятат че въобще ще има ефективно разследване на Пеевски и сега след санкциите "Магнитски" (вижте графиката надолу), а за 41 % само ще симулират разследване, защото "продължават под някаква форма да са зависими от него". 12 % отговарят, че


"Делян Пеевски няма да позволи да бъде разследван"


По равно (по 15%) са тези, които са оптимисти, че главният прокурор Иван Гешев и шефът на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Сотир Цацаров вече нямат друг избор и ще трябва да започнат ефективна и независима проверка срещу бившия депутат и тези, според които дали такава ще има ще зависи от резултатите от изборите.


Освен очакванията за разследване на Пеевски, за връзки с него и за корупция трябва да бъдат проверявани и почетния председател на ДПС Ахмед Доган (отговарялите са най-категорични за него - 85 % дават положителен отговор срещу 4 % отрицателен), лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов (75 %) и Цацаров, който беше главен прокурор преди Гешев (според 75 %).


Повече от половината смятат, че мандатите на двамата трябва да бъдат прекратени предсрочно - за Гешев (62 % срещу 15 % да остане на постта си) и за Цацаров (60 % срещу 13 %). Сред политическите сили


ГЕРБ и ДПС са най-силно свързвани с корупция, "мафия", "мутри"


- съответно по 68 % и 63 % (отговарящите са имали възможност да посочат повече от един отговор). Следват БСП с 46 % и обединението "Български патриоти" (с него на предстоящите избори се явяват ВМРО, НФСБ и "Воля").


Платформата на Васил Божков - "Българско лято" получава 25% от отговорите, а "Изправи се! Мутри вън!" - 23%. По 11 % са тези, които свързват с корупция, "мафия", "мутри" - "Има такъв народ" и "Демократична България".


Те съответно имат най-голямо доверие според оценката кой има потенциал да се пребори с корупцията - за 41 % това е партията на Слави Трифонов. Следва коалицията "Демократична България" (с 31 % доверие) и обединението около Мая Манолова и Отровното трио (с 28 %). Около 25 % българи не могат да преценят има ли политическа сила, която би се справила с този проблем.


За 77 % от отговорилите обаче санкциите по глобалния акт "Магнитски" срещу Пеевски за корупция и търговия с влияние не са били изненада, защото "това е публична тайна", докато 13 % отговарят, че той не е свързан с незаконни дейности. 81 % отговарят че одобряват тези действия срещу него срещу 5 % отрицателни. При Васил Божков, който също беше санкциониран оценките са 72 % одобрение срещу 11 % неодобрение, че е посочен от САЩ. Най-ниски са оценките за Илко Желязков (соченият за един от "лейтинантите на Пеевски" и вече подал оставка от Националното бюро за контроол на СРС) получава 62 % одобрение, че е санкциониран, но 26 % при него са тези, които не могат да преценят.


На фона на това категорично разбиране за свързаните с корупция и причините тя да не бъде разследвана, като неизненадващи могат да бъдат определени очакванията, че реформата на прокуратурата и на ВСС трябва да е сред


трите приоритета на следващия парламент


- за 49 %, а 46 % посочват битката със "завладяната държава". Като най-категорична задача за бъдещите депутати обаче е посочена реформата на здравната система (с 68 %), следвана от "ускорено повишанване на доходи и пенсии" (52 %) и реформа на образованието (46 %).


В оценките коя политическа сила има потенциал да се справи с икономическата криза - "Има такъв народ" и "Демократична България" получават съответно 37 % и 32 % подкрепа, следвани от "Изправи се! Мутри вън!" (с 21 %) и ГЕРБ (с 20%). Висок е делът на хората, които не могат да преценят кой може да реши тази задача (25 %).


На въпрос как оценявате работата на служебното правителство - 57 % дават положителна оценка, а 19 % - отрицателна.Механизмът зад модела "Пеевски" - четете тук.
Какво е важно да знаете за предстоящите избори - тук


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (124)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  Това изследване е показателно за настроенията в обществото и оттам - за резултатите на предстоящите избори.

  За близо 70% нарицателно за корупция е съкращението ГЕРБ.

  Да вярвам ли, че народът започна да се пробужда? И до каква степен това пробуждане се дължи на изнесените от служебното правителство скандални данни за тоталната разруха, гангрена и некроза, обхванали институциите при управлението на Сикаджията от "Ало, Ваньо" насам?

  Чакам с нетърпение списъка на магистратите с недекларирани имоти и други активи в чужбина - дано да излезе на подходящ интервал преди изборния ден...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 2. 2 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Весело

  Вече и на децата им е ясно КОЙ доведе обществото ни до състояние на пълен мутренски, престъпен и мафиотски произвол ! Сега очаквам поредната порция обилни обяснения от троловете на бай Тошовия за/от паралелната реалност - как " драгалевския циганин" е виновен за всичко най - лошо у нас, как Христо Иванов, след като е бил някога за кратко правосъден министър , носи отговорност и съпричастност за избора на.......Гешев, защо не и Цацаров ! 😂😂👍

 3. 3 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1746 Неутрално

  Хората не могат да бъдат излъгани. Цацаров и Гешев трябваше да бъдат в списъка Магнитски заедно с Шиши.

 4. 4 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  Още по времето на “Ало, Ваньо” държавата вече е била превзета от мутрите.

  Бойко Борисов е имал властта да нарежда кой да бъде ударен и кой пощаден.

  Както и да посочи прокурора, който да потули случая, завършил със смъртта на трима души.

  Още тогава трябваше да излезем на улиците и нямаше да се стигне до Росенец, КТБ, Гешев, Барселона и пр.

  Вместо това една критична маса от наивни хорица се оставиха да бъдат баламосвани от харизматичния полуграмотен Остап Бендер с тъмно гангстерско минало, че е “десен”, че “гарантира евроатлантическата ни ориентация” - докато той плетеше мрежата от феодални зависимости, с коато ни циментира на дъното на Европа (не само на ЕС).

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 5 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Весело

  " Освен очакванията за разследване на Пеевски, за връзки с него и за корупция трябва да бъдат проверявани и почетния председател на ДПС Ахмед Доган (отговарялите са най-категорични за него - 85 % дават положителен отговор срещу 4 % отрицателен), лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов (75 %) и Цацаров, който беше главен прокурор преди Гешев (според 75 %)."


  Олеле мале ! ОПГ, кво правим с такива обществени очаквания ? Рабрахме, че не познавате Пеевски ! Почетния само сте го чували ! Ами " целият в бяло" ? И от него ли ще се отречете, като кажете, че никога не е бил министър - председател, а ?😂😂👍🤦‍♂️

 6. 6 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2246 Неутрално

  E, повечето да, но има и такива, които я свързват с РистЮ, РаданЪ и ЛозанЪ. Така мисли Инструмента на Господ, Дани Кир. и мажоретките им.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 7. 7 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3140 Весело

  "Затова и очакванията за реформи в тези сфери са сериозни." - да де, ама тези сфери са като гюлета, тежат дълбоко вкопани и шампионът КОЙто ги е хвърлял знае, че ще е трудно да се вдигнат от местата си, да се бракуват заради ръждата по тях, да се рециклират и никога повече да не се използват по "предназначение". Понеже ТЕ самите не се сещат, че са нежелани, сами нЕма да се мръднат има вариант, при който да си стоят на местата, но от тях да не зависи нищо повече. Само ВОЛЯ трябва, воля до победа. Иначе анкети, дебати, коментари има вече 30 години и коя е ползата от файдата, като нЕма келепир!?!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 8. 8 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1746 Неутрално

  От изследването се вижда, че хората не забравят и БСП. Комунистите са основателите и на мафиотско-ченгесарския капитализъм, и на мутризацията, и на немощната съдебна власт. Почти веднага ДПС се оказаха удобен съюзник, а после принос дадоха и НДСВ.

 9. 9 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  Няма как много хора да не свързват корупцията с трисвиниума.

  SHADOWS of SOFIA
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Весело

  " Над 50 % напр. не смятат че въобще ще има ефективно разследване на Пеевски и сега след санкциите "Магнитски" (вижте графиката надолу), а за 41 % само ще симулират разследване, защото "продължават под някаква форма да са зависими от него"."

  Ма как така не вярвате на Гешеб бе ! Защо смятате, че нашето правосъдие, в лицето на прокуратурата, няма да започне реална, силна и ефективна битка с мафията у нас ? Не видяхте ли колко казана за нелегално производство на ракия успя да разкрие блюстителя на Темида ? А колко от нашите мургави братя из селцата успя да респектира с неговите тежки кортежи с по десетина живи дядовци и баби в тях ? Ало, Ваньо, пардон, шкаФ груп ! Пак не случихте на народ, бе ! Сега ще последва пълна фалшификация на изборите, нал тъй ? С тия машини, на които не искате да гласувате ( а дано, ама надали !) 😂😂👍

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13
  дерибеев
  Рейтинг: 3155 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 14. 14 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Весело

  До коментар [#10] от "Дисидент в ЕССР":

  " Чакайте малко. Защо забравяме, че и опозицията на Борисов и Пеевски има своите олигарси и мутри?

  Ей това ме дразни. Да викаш, че се бориш с мутри и корупция, но да си близък с хора като Божков, Прокопи и т.н."

  Амчи като обикаляхте с Жипката цели 12 години не успяхте ли да им го набиете в главите бе ОПГ съпорт ? Цялата държава и нейните институции имахте, милиарди по схемите пръскате, полиция - за да биете, главен прокурор и ЧОПНИ - да плашите, и тоя народ не ще и не ще да вижда основния проблем в олигарха Пеевски !
  Гербидж, на " прости хора" кво " се набиваше" бе ? Помните ли поуките на вожда, а ?

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1746 Неутрално

  До коментар [#12] от "Червен дисибар":

  Тоест ти си от тези 5%, които вярват, че Цацаров и Гешев не са разследвали Пеевски, защото не е имало причина, а също и това, че не са назначени от него и Доган за главен прокурор.

 17. 17 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2807 Неутрално

  Хубавото е че започва истинска социология , а не ежемесечното мерене на мускула на Борисов ! Стотици други проучвания са необходими за здравеопазване, за социални политики , за българските стоки , за образованието , за полицията ...........и тн и тн !

 18. 18 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2246 Неутрално

  Например, за Турецкий пАток няма въобще съмнения за корупция. Ама ВЪ-ОБ-ЩЕ!!!
  Глей какво става:
  https://www.mediapool.bg/kevr-otkri-narusheniya-pri-vsichki-dogovori-za-balkanski-potok-news323750.html

  И сега смятаме. 2.560млрд е кредита за 10 год. при 4% лихва. Вноската на месец е 26 млн. За 120 месеца Булгартрансгаз трябва да върне 3.110 млрд. Ще има ли ПЕЧАЛБА по 260 млн. на година д-вото? Не приходи.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 19. 19 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#8] от "spiegel":

  "Комунистите са основателите и на мафиотско-ченгесарския капитализъм, и на мутризацията, и на немощната съдебна власт."

  Тези техни функции постепенно бяха иззети от проекта ГЕРБ, защото центърът на паралелната власт прецени, че за краденето на еврофондовете след влизането ни в ЕС ще е по-изгодно те да бъдат претакани през сифон, боядисан в "евроатлантически" цветове, отколкото през такъв със сърпичук или прецъфтяла роза.

  Както десетки пъти съм писал в този форум, Бойко Борисов е най-сполучливият до момента проект на Сарая и Монтерейци, защото безропотно изпълняваше програмите на БСП за обвързване и икономическа зависимост от Русия, бълвайки "прозападен" и "антикомунистически" сгъстен въздух.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 20. 20
  Червен дисибар
  Рейтинг: 354 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  Хората не могат да бъдат излъгани. Цацаров и Гешев трябваше да бъдат в списъка Магнитски заедно с Шиши.
  —цитат от коментар 3 на spiegel


  САЩ знаят ли или ти ще им кажеш? Много ви се иска ама не се получава. И като не се получи почвате да давате акъл на САЩ кой трябва и кой не трябва да е в списъка..

  Само дето ми се струва, че ще сте много изненадани от продължението.

 21. 21 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Неутрално

  До коментар [#8] от "spiegel":

  " От изследването се вижда, че хората не забравят и БСП. Комунистите са основателите и на мафиотско-ченгесарския капитализъм, и на мутризацията, и на немощната съдебна власт. Почти веднага ДПС се оказаха удобен съюзник, а после принос дадоха и НДСВ."


  Благодарение на ГЕРБ не могат да ги забравят - нали са с един и същи генезис в партията - майка ? 12 Години вървене в нищото, 12 години пълно " опраскване" на нашето бъдеще ! 12 години корупция - престъпност - арогантност и пак от същото......

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1746 Неутрално

  До коментар [#19] от "Norman Granz":

  Така е, но ГЕРБ не би бил възможен, ако БКП/БСП не бяха създавали планомерно през 90-те години държавата на мафията, олигархията, мутрите и отсъстващата държавност и законност.

 25. 25 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  E, повечето да, но има и такива, които я свързват с РистЮ, РаданЪ и ЛозанЪ. Така мисли Инструмента на Господ, Дани Кир. и мажоретките им.
  —цитат от коментар 6 на Николай Колев


  Така е😀 Ама във всяко стадо има черни овци, и във всяка анкета попадат и герберастчета😀 Жалко само че не са включили Костов и евреЙте сред опциите-и те биха били обвинени за свързани корупцията😀
  До коментар [#6] от "Николай Колев":

  ----------------------
  Това изследване е показателно за настроенията в обществото и оттам - за резултатите на предстоящите избори.За близо 70% нарицателно за корупция е съкращението ГЕРБ.Да вярвам ли, че народът започна да се пробужда?...
  ...
  ...
  ...
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  Май има разлика между "обществено настроение" и "изборни резултати". Българите на 3 ракии са ЮНАЦИ, и мразят корупцията (ако не облажват от нея😀)😀!

  Виж, на изборите има и гласуваши, и "гъбари", и там нещата са различни.

  ОК, на 12 заранта ще видим резултатите! Според настроенията В ТОЗИ форум-герб няма да мине 2-3 %. А дано, ама надали...


  До коментар [#1] от "Norman Granz":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 26. 26 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4140 Весело

  До коментар [#13] от "дерибеев":

  " "Talk Online Panels работят в Централна и Югоизточна Европа чрез мрежа от представителни офиси и местни ръководители на проекти. Членовете се набират чрез текущи проучвания, обществени и медийни портали, като съхраняваме данните на потребителите в защитена база данни. Тя се използва, за да можем да провеждаме анкети с конкретни целеви групи - за маркетингови или социални проучвания.

  Участниците в анкетите ни се възнаграждават с точки, като за всяка попълнена анкета се получават определен брой бонус точки. В зависимост от законодателството на всяка страна, всеки участник може да размени своите точки за ваучери за подарък или пари в брой, които се изплащат по банкова сметка или за дарение за благотворителност"
  https://talkonlinepanel.com/bg "


  И аз тъкмо това си мислех за въпросното изследване - какво не му е читаво, пък то човек само трябваше да погледне кой го предприема и да му " светне", че всичко е нагласено и че Ората не вЕрват на Ристю и " Драгалевския" ! И че все още " ще умрат " за Вожда ! Ето, разконспирирахме ги ! Умнокрасивите !😂👍

 27. 27 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  45 години стигат… а още 30 са ни предостатъчно….
  ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ! В ЕВРОПА СМЕ! НЯМАМЕ ПРАВО ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ МУТРИ!

 28. 28 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1746 Весело

  До коментар [#20] от "Червен дисибар":

  Не бяхме никак изненадати от първия списък, чакахме го отдавна. Няма да бъдем изненадани и от продължението.

 29. 29 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1746 Весело

  До коментар [#23] от "Червен дисибар":

  Добре де, разбирам, че за теб Цацаров и Гешев са радост, божий пръст, божествено въплъщение на законността и самото върховенство на закона. Но нещо се срамуваш да го напишеш.

 30. 30 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#24] от "spiegel":

  "ГЕРБ не би бил възможен, ако БКП/БСП не бяха създавали планомерно през 90-те години държавата на мафията, олигархията, мутрите и отсъстващата държавност и законност."

  Точно същото казвам и аз.

  На фона на БСП с нейните левичарски лозунги и стриктно дясна икономическа политика беше възникнала нуждата от един ляв популист тип Бенито Мусолини, който да постави икономиката на релсите на държавното преразпределение - т.е. да стрóи на народо магистрали, понеже там рандеманът на кражби е най-висок, чат-пат стадиони, спортни зали в села с 300 жители и други мушии, и по тоя начин да източи хем бюджета, хем парите на европейските будали в джобовете на олигархията.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 31. 31 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2258 Неутрално


  Намагнитизирания вече Пеевски управляваше България посредством Буци, Цацата и Каскета .
  Буци си отиде вече, но другите двама продължават да стискат кокала и да закриват баш-бандюгите .
  България ще живне само тогава, когато Цацата, Буци, Пеевски и Каскета влезнат в затвора - всичко друго би било мимикрия .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#28] от "spiegel":

  "Няма да бъдем изненадани и от продължението."

  Когато предупреждавах гербавите тролове, че откъм океана се задават черни облаци и над Банкя може да удари гръм, те се хилеха като идиоти и ме питаха с Херо ли си пия кафето.

  Когато гръмът удари, "засегнатите лица" се разбягаха като пилци по двора, някои се опитаха да си припишат заслугите - Сийчето обяви, че санкциите били "резултат от отличната кооридация" на Каскетарника с американските власти, но когато се разбра, че Маман и Мамин Прасчо са действително обесени на G-string по закона Магнитски, от Каскетарника започнаха да подпитват с официални писма за МОТИВИТЕ за това решение, представяш ли си?

  Ми нали вие предоставихте мотивите бе, аланкоолу?

  Както и да е, време е да се видим и да си поговорим по тия и други въпроси. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 34. 34 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#33] от "Norman Granz":

  "кооридация" >> координация, разбира се

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 35 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 706 Неутрално

  До коментар [#1] от "Norman Granz":
  "Чакам с нетърпение списъка на магистратите с недекларирани имоти и други активи в чужбина - дано да излезе на подходящ интервал преди изборния ден..."

  Обещанието е да излезе в петък, последният разрешен ден за политически откровения преди изборите.

 36. 36 Профил на Dimitar Kunev
  Dimitar Kunev
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Корупцията започна от Костов, а се разви най-силно по времето на Симеон. Защото западната "демокрация" е сестра на корупцията, най-голямата корупция е в най-"развитите" западни държави. Които 5 века са ограбвали света, а сега особено силно Българско с банки и корпорации.

 37. 37 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#35] от "Косьо Генчев":

  "Обещанието е да излезе в петък, последният разрешен ден за политически откровения преди изборите."

  Чакам с нетърпение.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1993 Неутрално

  Това изследване е показателно за настроенията в обществото и оттам - за резултатите на предстоящите избори.За близо 70% нарицателно за корупция е съкращението ГЕРБ.Да вярвам ли, че народът започна да се пробужда? И до каква степен това пробуждане се дължи на изнесените от служебното правителство скандални данни за тоталната разруха, гангрена и некроза, обхванали институциите при управлението на Сикаджията от "Ало, Ваньо" насам?Чакам с нетърпение списъка на магистратите с недекларирани имоти и други активи в чужбина - дано да излезе на подходящ интервал преди изборния ден...
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  Това изследване е от 1000 избрани българи. И е изработено единствено в услуга собствениците ви.
  Чакайте с нетърпение...

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 40. 40 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1644 Разстроено

  За съжаление, както винаги каруцата е пред коня е нас. Корупцията е система и отразява търпимостта на обществото, без значение Бойко, Гойко или Иван. Най-големият и враг е публичността, но какво виждаме е нас. Сега са набелязани Бойко и Сие, като преди години нямаше една публикация срещу него. В момента новите управляващи не дават знак, че ще променят системата. За справка Рашков, шефа на НАП, Узунов и т.н. Отделно Слави и хората му дори нямат програма като ДБ, да е ясно какво ще правят ако вземат властта. Така че, дано хората поумнеят, а не чакат новите месии да “изчегъркат” корупцията, а ежедневно да искат отчет как се променя системата. Ако не стават, следващите.

 41. 41 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 799 Неутрално

  Как ще разследват,като ще стигнат до роднини,колеги и шефа ...

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#42] от "zz_s":

  "Дневник да сте чули, че намагнитиха спонсора ви боШков."

  Божков има толкова общо с Дневник, колкото ти с елементарното човешко достойнство.

  Ти си един обикновен елементарен трол-провокатор и включването ти в дебата под темата издава отчаянието на тия, които ти възлагат задачите.

  Отдавна вече никого не можете да заблудите, както ще се убедите само след 8 дни.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 44. 44 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 706 Весело

  До коментар [#20] от "Червен дисибар":
  "Само дето ми се струва, че ще сте много изненадани от продължението."

  Сладур, искаш ли да ми се обадиш тук във форума на 12.07.2021 сутринта, а?

 45. 45 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#44] от "Косьо Генчев":

  "Сладур, искаш ли да ми се обадиш тук във форума на 12.07.2021 сутринта, а?"

  След изборите ще има масови пререгистрации и разграничавания. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 46. 46 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3042 Гневно

  Чакайте малко. Защо забравяме, че и опозицията на Борисов и Пеевски има своите олигарси и мутри?Ей това ме дразни. Да викаш, че се бориш с мутри и корупция, но да си близък с хора като Божков, Прокопи и т.н.
  —цитат от коментар 10 на Дисидент в ЕССР  До коментар [#10] от "Дисидент в ЕССР":

  Я отрвори речника да видиш какво значи ,,олигарх". Аман от еднокнижници и манипулатори. Освен неграмотни сте и нахални. Като го повториш 100 пъти НЕ става истина!

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 530 Неутрално

  До коментар [#47] от "chichka":
  Чичи, Цацаров, и Гешев, които Боко назначи, съвместно с Шиши де, се оказаха по-лоши от пладнешки разбойници. Какво неясно има? Две трети от хората го разбират. Ти кога ще го разбереш?💩🎃🦧

 49. 50 Профил на disorg
  disorg
  Рейтинг: 622 Неутрално

  Корупцията е функция на българската политическа система. Голяма част от българите свърват корупцията с политическият елит, независимо от цвета. Баце просто разви "творчески" оставеното му наследство. Проблемът е системен.

 50. 51 Профил на az_medikyt
  az_medikyt
  Рейтинг: 309 Неутрално

  Това показва че българите са добре дезинформирани. Благодарение на Дневник и подобни.

 51. 52 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 536 Неутрално

  "Ние трябва да казваме истината, истината и само истината. Но – не цялата истина."

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 52. 53 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3155 Неутрално

  До коментар [#26] от "samoedin":

  Намираш нещо конспиративно в краткото представяне на компанията изготвила проучването? Наистина е малко странно това с раздаването на пари на анкетираните, ама чак пък конспирация. Нормален бизнес модел, поръчваш, плащаш и получаваш. В този смисъл форума е далече по представителен ( след разчистване от модератор разбира се)

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 53. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 55 Профил на yyz20376113
  yyz20376113
  Рейтинг: 69 Неутрално

  До коментар [#19] от "Norman Granz":

  И аз го лая това от години, само дето не мога да се изразя толкова добре, като теб! +++++++ ББ е най- успешния сарайски проект!

 55. 56 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1592 Неутрално

  До коментар [#27] от "Аз съм българче обичам тиквите зелени":
  Точно така 🙌 браво 🙋
  Гласуваш за Борисов и след 12 годни казваш - „Хора, събудете се”.

 56. 57 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 631 Неутрално


  Пеевски и Гешев. са само две от метастазите на тумора - мафията на бившата ДС (ДПС, ГЕРБ). Българската държавност е пред колапс, ако не изрежем всяка ракова клетка, до здраво. После трябва да се подложим на болезнена и продължителна химио- и лъчитерапия, за да си върнем равенството пред закона и шанса да живеем в демокрация.

 57. 58 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3095 Неутрално

  "Делян Пеевски няма да позволи да бъде разследван"
  _________________________
  Пеевски знае прекалено много, ако си отвори устата за износа на цигари в ИД ще освети много международни схеми!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 58. 59 Профил на disorg
  disorg
  Рейтинг: 622 Неутрално

  До коментар [#57] от "petrapetra":

  Късно е, премината е точката на необратимост. Страната чисто демографски не разполага с ресурс, който да замени всички заразени и да гради нещо ново.

 59. 60 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3420 Неутрално

  "повечето българи" са тежко заблудени
  и продължават да се заблуждават
  някои дори яростно се съпротивляват на отърваването от заблудата

  корупцията не е свързана с този или онзи сульо-пульо
  тя е основна, неотменима черта на държавността
  корупцията с нищо не противоречи, дори обратното, на пазарната система
  корупцията не може да не възникне, когато има неравенство на възможности и система на привилегии, когато има цяла обществена група (всъщност - две), заинтересована от съществуване на "корупционни практики" - бюрокрация и политици

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 60. 61 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3420 Неутрално

  До коментар [#53] от "дерибеев":

  именно
  и с корупцията така - "нормален бизнес модел"
  за едни може, за други - не

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 61. 62 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2382 Неутрално

  Значи метастазите на тумора ще изрязват Слави Трифонов и Бойко Тарашков с 12-клозета, Да не забравим Узунов с "пурите". Защо, впрочем тук не се появи становището на американския бизнес в България. Който допусна че е изолиран от президентството и икономическия министър от инициативата Три морета, за да се улеснят корупцонни практики.

 62. 63 Профил на yp123
  yp123
  Рейтинг: 361 Весело

  Неее, не може да бъде Фончо се закле, че няма нищо общо и се прекръсти!!! Защо не му вярвате?!

 63. 64 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5256 Неутрално

  До коментар [#46] от "hodounski":

  Та вие поне от две години повтаряте едни и същи лъжи, които така и не станаха истини.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 64. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 66 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 49 Неутрално

  Олигарсите на ДЕПЕСЕ - лоши

  Олигарсите на Костов - добри.

  Лека нощ деца.

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 66. 67 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1099 Весело

  Talk Online Panels, представително за онлайн населението на България .....

  без коментар

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 67. 68 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1099 Весело

  Talk Online Panel: Earn money with online surveys

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 68. 69 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1099 Любопитно

  шиши 2 колко ли е платил?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 69. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 71 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 799 Неутрално

  Закърмени сме с корупция...

 71. 72 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1099 Весело

  До коментар [#57] от "petrapetra":

  КОЙ предложи пеев за шеф на данс?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 72. 73 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1099 Весело

  До коментар [#40] от "stoiank":

  кметицата на красна поляна си е също с програма

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 73. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 76 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Пак статия без автор и пълна с лъжи, внушения и манипулативни твърдения. Веè нямате никакви задръжки. СЛед като години наред плюхте по Борисов, веè имате наглостта да твърдите, че повечето българи свързват корупцията с Борисов-Гешев-Цацаров.Аз пък твърдя, че българите свързват жълтата, продажна и манипулативна журналистика с Дневник.
  —цитат от коментар 12 на Червен дисибар


  Предизборна кампания е, естествено манипулират и се надяват да хванат някоя заблудена душа и я оплетат в тънките си манипулации!

 76. 77 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1552 Неутрално

  До коментар [#12] от "Червен дисибар":Тоест ти си от тези 5%, които вярват, че Цацаров и Гешев не са разследвали Пеевски, защото не е имало причина, а също и това, че не са назначени от него и Доган за главен прокурор.
  —цитат от коментар 16 на spiegel


  Борис Релчев от кого е бил назначен ? По негово време , любимият на някои сайт "Биволъ" пише дословно :
  "Същото впечатление има и шефа на разследващото и оперативно бюро на ОЛАФ Тиери Кретен. В разговор с посланика [08SOFIA631] той изразява съмнения в капацитета на Борис Велчев да свърши работа в разследванията по измамите с еврофондове и критикува съдебната система, която е направена така, че прокурорите могат да скрият отговорността на обвиняемите като раздробят делата на по-малки и да скрият между тях неизбежните доказателствени връзки. Този формалистичен подход е използван “единствено от тези, които искат да избегнат отговорност” – обобщава Кретен.

  Като основна мишена на ОЛАФ е посочен бизнесменът Васил Божков – Черепа, “изключително влиятелен бизнесмен, с известни връзки с организираната престъпност и с много високопоставени политици”. Кретен смята, че “ако България свали Божков, това ще бъде прогрес”.

  За да бъде “свален Божков” обаче е нужно най-малкото разследване и обвинение, внесено от прокуратурата. До момента срещу близкия до президента Първанов и до политици от НДСВ олигарх не е известно да е образувано дори следствено дело.

  Шефът на ОЛАФ критикува Велчев и за назначението на “изключително слабо сътрудничещ” прокурор за връзка с ОЛАФ. Прокурор Стефка Кръстанова била толкова некооперативна, че подчинените на Кретен я наричали “Змията”.

 77. 78 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 837 Неутрално

  Някой от форума спомена ,че "хората не могат да бъдат излъгани".Склонен съм да се съглася но въпросът ми е защо едва сега разбират че са лъгани?Защо бяха необходими над 10(десет) години за да осъзнаят че са лъгани. И възможно най лесния начин на отговор е вината която носи четвъртата власт- медиите.Те и тогава и сега не са свободни за което говори незавидното 114 място което заема България в "онази класация"и управляващите умело се възползваха от това.Човек не може да се спъне по вече от два пъти в един и същ камък ,но защо позволи това да се случи информирайки се .Може би инстинкта за самосъхранение на българина така е устроен ,че лъжата да активира защитните реакции на организма.Пандемията като че ли обърна представите на "хората" (както се изразява във форума) за защитна реакция .Тогава те потърсиха различното от това което ни представяха НОЩ и нашенските медии и започнаха да разбират че са лъгани .Лъгани са за здравна система която не успя да опази техни близки и роднини ,които загиваха на носилки пред болниците. Лъгани са за мерките срещу пандемията.Лъгани са за ваксините и т.н. и т.н. . И протестите на хората бяха именно срещу ЛЪЖАТА,за която разбраха макар и късно ,но пък по добре отколкото никога
  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 78. 79 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 874 Неутрално

  До коментар [#78] от "Чърчил":

  Слабо! Не излизаш и на йота от папагалския, умнокрасив канон. Всичките все едно по един калъп сте правени, никаква индивидуалност, за оригиналност даже не споменавам.

 79. 80 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 870 Неутрално

  На снимката: Каскет Гешев си слага маска на очите за да не вижда прокуратурата корумпираните. Не иска да си го причини.

 80. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 82 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1552 Неутрално

  [quote#77:"doroteus"][/quote]

  Явно истината не е на почит в Дума и подобните и елитни издания на праведниците !

 82. 83 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2561 Неутрално

  повечето българи свързват корупцията с Борисов - Гешев - Цацаров.
  —цитат от коментар 0 на Статия


  Американците - също!
  Санкциите по глобалния закон Магнитски:

  "Божков е наричан от САЩ "български бизнесмен и олигарх", с обяснението, че е "подкупвал официални лица от правителството в няколко случая". Сред тях е настоящ политически лидер заедно с бивш председател на вече разформированата Държавна комисия за хазарта..."

  Не е необходим кой знае колко голям интелект за да се досети човек, че "Настоящият политически лидер" е комунистът второ поколение от Банкя, Борисов - бивш (слава Богу) премиер на България! Това е "човекът", чието име не е споменато в доклада!
  Божков няма файда от подкупване на лидери без власт. Той работи с премиери и финансови министри, защото става дума за огромни финансови средства!
  Корупцията винаги е свързана с централната власт!
  Самият Божков направи самопризнания в тази посока. Оставаше само Гешевци да го разпитат...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 83. 84 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4489 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Не може всеки да знаеш лично.
  Но.

  Мать Тото вече се отрече ;)
  Мать инстинкт ако не знае кой...

  Почетния отдавна е в дълбока почетна ваканция.
  Небираем. Никой не бара го. Недосегаем?

  До коментар [#5] от "samoedin":

  " Освен очакванията за разследване на Пеевски, за връзки с него и за корупция трябва да бъдат проверявани и почетния председател на ДПС Ахмед Доган (отговарялите са най-категорични за него - 85 % дават положителен отговор срещу 4 % отрицателен), лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов (75 %) и Цацаров, който беше главен прокурор преди Гешев (според 75 %)."

  Олеле мале ! ОПГ, кво правим с такива обществени очаквания ?

  Рабрахме, че не познавате Пеевски !
  Почетния само сте го чували ! Ами " целият в бяло" ?

  И от него ли ще се отречете,
  като кажете, че никога не е бил министър - председател, а ?😂😂👍🤦‍♂️

 84. 85 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  Чакайте малко. Защо забравяме, че и опозицията на Борисов и Пеевски има своите олигарси и мутри?Ей това ме дразни. Да викаш, че се бориш с мутри и корупция, но да си близък с хора като Божков, Прокопи и т.н.
  —цитат от коментар 10 на Дисидент в ЕССР


  Уважаема блондинке, дефиницията за олигарх е един от хората, които имат власт в рамките на олигархията. А олигархията е форма на управление, при която властта е съсредоточена в ръцете на малка група от обществото.

  Та да питам, коя е малката група в чиито ръце беше съсредоточена властта през последните 12 години.

 85. 86 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  До коментар [#12] от "Червен дисибар":

  На предните избори видяхме, какво свързват пи-умните българи. Сега тече ограмотяване и по- глупавичките също започват да навръзват нещата. Неориентирани ще останат само пълните идиоти.

 86. 87 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7830 Неутрално

  Всичко знаем, всичко ни е ясно, а все грешни избори правим.

 87. 88 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2025 Весело

  ТеА па. В коя подопашна соросоидна вселена живеят? Па и на министерство на истината се правят. Откъде ви изкопаха бе другари соросоиди? Одеве чета една статия за 5 предложения на подопашниците ама не можеш да коментираш. Що така? Страх ви е от народната лИбофффф?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 88. 89 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4153 Любопитно

  До коментар [#60] от "Николай Теллалов":

  А какво грешно има в тезата че корупцията е резултат на човешката алчност,липса на морал или жажда за власт?

  klimentm
 89. 90 Профил на Roumen Stoilov
  Roumen Stoilov
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Корупцията е двустранен акт - едната страна прелага и дава, другата взема. В повечето случаи доброволно. Така, да се обвиняват трима за съществуването на корупция означава само едно -корупцията ни харесва и ще продължим с нея.

 90. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 92 Профил на zgx47812871
  zgx47812871
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Хората не могат да бъдат излъгани. Цацаров и Гешев трябваше да бъдат в списъка Магнитски заедно с Шиши.
  —цитат от коментар 3 на spiegel


  и Борисов

 92. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 97 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 49 Неутрално

  Вън червените боклуци!

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 97. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 99 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3759 Неутрално

  До коментар [#75] от "von_seeckt":

  “Вчера разубедих двама да не гласуват за Дай Бе! Главните ми аргументи бяха, че това е най небългарската партия, абсолютно чужд елемент в българския национален организъм.”

  И мен често ме заговарят бакшиши, доставчици, разни майстори, дето идват да ми монтират нещо в жилището, и за да ми се махнат от главата, им викам: Да-да, тъй, тъй...

  Допускам, че и твоят случай е бил същият, дано поне да са ти дали нещо отгоре...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 99. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK