На живо

Политическото напрежение: "Има такъв народ" все пак ще представи министрите си на някои партии (хронология)

Политическото напрежение: "Има такъв народ" все пак ще представи министрите си на някои партии (хронология)

© Лили ТоушекДневник" следи на живо политическата ситуация в страната.
Въпреки твърденията от последните дни и дори от последните часове лично от лидера на "Има такъв народ", тази вечер в съобщение до медиите от партията заявяват, че ще представят състава на кабинета си на някои от останалите парламентарно представени партии.


"Уважаеми колеги, уведомяваме ви, защото всичко трябва да е открито и пред очите на обществеността, че в следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП "Има такъв народ" ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на "Изправи се БГ! Ние идваме", "Демократична България" и БСП, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет", пише в съобщение до медиите Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на партията.


Самият той по-рано интервюира Слави Трифонов в дома му, в което той нападна основно "Демократична България" и Христо Иванов в частност.


Съобщението е изненадващо след като той, колегите му, а днес и лично в интервю от дома си Слави Трифонов нападна "Демократична България" и ясно заяви, че не търси подкрепа и няма намерение да консултира с когото и да било хората, които предлага за министри.


Слави Трифонов обявява от дома си защо не се появява публично

скрийншот

© 2B Management

скрийншот

След като досега не се появяваше публично, с което подхрани спекулации за причините за това, лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов дава видео интервю от дома си на Тошко Йорданов, председател на парламентарната група, качено в профила му във "Фейсбук", откъдето по традиция оповестява всичко. Мотивът да даде това интервю е, че е започнал да "слуша много глупости". Разговорът е озаглавен като "Отговори на актуалните въпроси от последните 2 седмици".


Обяви, че може да си върши работата и без да обикаля по студиата и да дава интервюта. "Това ми е изключително неприятно. Така че аз просто си върша работа. А слухове за мен е имало откакто съм в публичното пространство", допълва той и отново цитира Марк Твен, че слуховете за смъртта му са силно преувеличени.

Не се показвам, защото изпитвам невъобразимо облекчение да не се показвам. Това да се показваш всеки ден изисква огромни усилия, не можеш куп неща да правиш като нормалните хора, просто сега изпитвам невъобразимо облекчение, посочи той.


В отговор на въпрос дали е било слабост оттеглянето на кандидатурата на Николай Василев за премиер обясни, че от доста време работели заедно, запознал се със семейството му и се уверил в морала и професионалните му качества. затова се изненадал като започнали нападките срещу него. Визира конкретно Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България" като посочи, че ако той тълкува участието на Василев в правителството на т. нар. Тройна коалиция означава, че е свързан с ДПС, то това можело да са каже за Иванов, който бил министър на Борисов. Заключи, че има и други хора с нужните качества за поста. Макар че коментарите сега били, че Пламен Николов нямал опит и това приличало на ситуацията - "Зайо защо си с шапка, зайо защо си без шапка".

Обясни това постоянно недоволство с желанието за постове, въпреки че се декларирало обратното. Заключи, че, "ги превръщаме в по-важни отколкото са". На Христо Иванов суверенът е определи да е четвърта политическа сила, а не първа и да може за решава кой какъв ще бъде. "Ако иска да подкрепя, ако иска – да не подкрепя. Първата политическа сила ще направи правителство на малцинството. Всеки един, който участва в тази история ще си носи отговорността за действията си", обяви той.


Заяви, че вече не чувал приоритетите като съдебна реформа и др., а вече чувал "други работи, чувам глупости".


Подробности четете тук.

Христо Иванов: За Петър Илиев е проблематично дори да е министър

Политическото напрежение: "Има такъв народ" все пак ще представи министрите си на някои партии (хронология)

© Велко Ангелов

За Петър Илиев, за когото до последния момент се смяташе, че ще бъде кандидат за премиер на "Има такъв народ", пред БНР Христо Иванов посочи, че е имал много дълъг разговор, в който опитал да обясни защо не е подходящ за премиер.
"Това да е министър е също изключително проблематично. Затова е добре разговорите да се водят предварително, защото можеш да чуеш неща, които имат смисъл. Накрая можеш да си вземеш решението", заключи той.

Илиев бе предложен за министър на правосъдието в първия проект за кабинет на Трифонов, за момента от изказванията на представители на "Има такъв народ" се разбира, че той ще бъде запазен и в следващия кабинет. Вчера пред БНТ Филип Станев каза да не се бърза със заключението, че Илиев няма да бъде част от следващия кабинет, а днес обяви пред БНР, че той нито някога е предлаган, нито дори се е мислило да бъде предложен за премиер след оттеглянето на кандидатурата на Николай Василев.

Дончева: Пламен Николов не посочи за приоритет разграждането на модела "ГЕРБ"

"Повишава се оптимизмът за съставяне на правителство повече от думите на Бойко Борисов, че ще разпореди на групата си да излезе от пленарната зала, и от думите на представителите на БСП, изпълнени с оптимизъм", анализира пред БНР Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме!".
Посочи, че общото кратно между трите партии на промяната е желанието да се разгражда моделът "ГЕРБ", което включва финансовите и силови бази, върху които този модел съществува. "Това разграждане започна със служебното правителство - разграждането на финансовите бази стоеше върху министрите на икономиката и на финансовите, а на силовите - върху вътрешното министерство. Отношението на "Има такъв народ" към тези министри показва отношение към тяхната дейност по разграждане", заключи тя.

Каза, че кандидатът за премиер Пламен Николов не е споменал сред приоритетите разграждането на модела "ГЕРБ".
Когато ще правите консенсус между ония, които бяха базата на модела и онези, които ще я разграждат, вие разбирате, че става дума за нонсенс, илюстрира тя.

Тя подчерта, че да поискаш да знаеш състава на един проектокабинет не е кадруване. "Никой от нас не е поискал да влиза в правителството... Ние, от които се иска да подкрепим това управление, ще носим отговорност в пълен размер, независимо от заявленията на "Има такъв народ", а репутационните щети ще бъдат като от цунами. Щом "Има такъв народ" смята, че ще носи пълната отговорност, нека си я носи, да ни освободи от нея, но и да не иска от нас подкрепа".


Политическото напрежение: "Има такъв народ" все пак ще представи министрите си на някои партии (хронология)

© Юлия Лазарова


По адрес на обвиненията напоследък от хората на Трифонов, че така наречените партии на протеста явно искат да се стигне до предсрочни избори, щом не са съгласни с всяко тяхно предложение, Дончева обяви, че "не желаем предсрочни избори, а сериозно и стабилно правителство, което е в състояние да изпълнява ангажиментите си".


 Не желаем авантюрата на група хора, които си пеят песента "Пред нас са блеснали житата..."


Татяна Дончева,

"Изправи се БГ! Ние идваме!"


Ние сме сериозни хора и като такива гледаме от името на обществото да минимизираме рисковете с попадането на случайни хора, обясни тя и така защити тезата, че политическата й сила няма да даде подкрепа на "празен лист".

Според БСП трябва да има писмено споразумение за управление

Политическото напрежение: "Има такъв народ" все пак ще представи министрите си на някои партии (хронология)

© Велко Ангелов

БСП, която напоследък демонстрира пълно съвпадение в приоритетите с "Има такъв народ" с изключение на въвеждането на изцяло мажоритарен вот, смята, че под някаква форма трябва да има писмено споразумение между различните партии или двустранни споразумения между мандатоносителите за бъдещото управление. Това заяви пред държавното радио Христо Проданов, зам.-председател на парламентарната група на "БСП за България".


"По-лесно е така да се работи и е отговорно пред българските граждани... За отговорно и открито управление е важно да има нещо разписано", обясни той.


Той коментира и че посоченият за премиер Пламен Николов "е комуникативен и диалогичен човек с добри идеи".


Проданов посочи, че левицата иска смяна на модела и връщане към устоите на Конституцията, според която България е парламентарна република, "там се вземат законодателните решения, там се контролира изпълнителната власт".


Не съм съгласен, че министър-председателят трябва да е независим, той трябва да е зависим от тези, които са го избрали в парламента, и от тези, които го подкрепят политически.


Христо Проданов,

депутат


"Корумпираното управление на ГЕРБ трябва да се изчисти, за да може да се започне наново, не можеш върху пясъци да строиш небостъргачи. Трябва здрава основа, върху която да се изгражда българската държавност, която беше разрушена през последните 12 години по време на управлението на Бойко Борисов".

"Има такъв народ" смята да намали броя на министерствата

Политическото напрежение: "Има такъв народ" все пак ще представи министрите си на някои партии (хронология)

© Георги Кожухаров

"Има такъв народ" обмисля да намали броя на министерствата. Това се разбра от думите на Филип Станев, зам.-председател на партията и на парламентарната група пред БНР. Той не влезе в детайли по въпроса, но обяви и че "чиновничеството" тепърва трябва да бъде борено, а получаването на административни услуги да бъде максимално облекчено. В първия проект на кабинет на партията липсваше министерството на околната среда, но се смята, че това се дължи на липса на кандидат за поста към момента на обявяването.


Станев посочи и че ще се ремонтира Плана за възстановяване, защото записаното сега в него не е добро.

"Крайно време е политиката в България да престане да се прави по битак тип начин. Ако ще изчегъртваме модела "ГЕРБ" като го подменяме с друг модел в тази посока и ще го маскираме с това, че сме умни, красиви, че сме градската интелигенция, това е грешен подход. Да престанем да се делим на умни и красиви, на грозни и прости! Дайте да работим, че тази държава го е закъсала жестоко", заяви той.

Обяви, че "Има такъв народ" иска пряко да носи политическата отговорност, за да може да си понесе вината, в случай че не успее да се справи. "Властта за нас не е самоцел... Топприоритет е постигане на възмездие спрямо случилото се през последните 12 години", заключи той.


Пак обяви, че за разлика от първия път съставът на кабинета ще бъде представен в последния момент, защото иначе "всичко ще се разтури, ще започне едно жълто говорене, едно търсене под вола теле. В момента не трябва да се търси интрига, трябва да се действа практично", подчерта Станев. След критики към предишния кандидат за премиер на партията Николай Василев той бе оттеглен.

За Петър Илиев, за когото представители на партиите в парламента твърдяха, че им е представен като кандидат за премиер, не е имало идея да бъде предлаган за поста - никога партията не е обсъждала или предлагала това, а единствено за правосъден министър, твърди днес Станев.

По адрес на протеста, съпровождащ връчването на мандата в петък той анализира, че участниците в него били пратени, а не били там по своя воля и освен това повечето излъчвали "всички симптоми на душевно болен човек".

Ще подкрепим само силно трансформационно управление, обяви Христо Иванов

Политическото напрежение: "Има такъв народ" все пак ще представи министрите си на някои партии (хронология)

© Юлия Лазарова

Готови сме да дадем подкрепа, но за силно реформаторско управление. Не просто програма, която в някакъв момент ще се появи на хартия, а се споделя от екип, който може да го реализира и има лидер, на който от ден 1 да му се има доверие, че ще има силно трансформационно поведение. Това заяви пред БНР Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България".


Посочи, подчертавайки, че няма предвид биографията на предложения за премиер Пламен Николов, че най-доброто, което може да се каже за него от гледна точка на очакванията за трансформация, че не е оправдана кандидатура. "Не можем да си позволим в тази ситуация и при тези очаквания да влезем в режим на някого просто да се даде шанс", обясни той.


Той сравни маниера на взимане на решения от "Има такъв народ" с управлението на Борисов, при което цялата власт е концентрирана около една личност, институциите са изпразнени от съдържание, а хората са превърнати в марионетки и бушони. Напомни, че именно това е довело до безконтролност на институциите и в край на сметка до корупция. Посочи, че има център на взимане на решения около Слави Трифонов, който представлява изнесена извън институциите политика. "Никой не разговаря с него от предполагаемите подкрепящи, това е една черна кутия. Този център предлага премиер, който не отговаря на обективните очаквания за този пост. Ние очаквахме човек, който може да лидира процеса на тази трансформация. И в един момент получаваме една черна кутия около Слави Трифонов", обяви Иванов.


Подчерта, че не дължи да бъде включен в процеса на взимане на решения, но от гледна точка, че се очаква подкрепа от партията, то тя трябва да заложи "целия политически капитал, който нашите избиратели са ни делегирали".


Повече четете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (479)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1925 Неутрално

  "силно трансформационно поведение"

  wtf?

 2. 2 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1210 Неутрално

  А така. Колкото и да са се засилили форумните тролове на ГЕРБ и ИТН да ни убеждават обратното, само като погледна стената си във Фейсбук знам че опасността за ДБ не е да ги обвинят за нови избори, а от каквато и да е асоциация с подмяната която ИТН се опитва да направи.

 3. 3 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3021 Неутрално

  По принцип Христо Иванов е прав. Но все пак... Да им дадат един шанс и 100 дни. Да не кажат после нещо Слави и компания.
  Както казваше един мой приятел: На всеки трябва да му се даде възможност да се издъни...! ;)

  Бивш tww09306483.
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1492 Весело

  Дневник, заглавието Ви е ужасно, а и не е точно цитиран Г-н Иванов. Макар че, с това “лидира” се доближава до глупостите Ви. Човекът иска “реформаторско поведение”, какви трансформаторски Ви гонят.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 1913 Неутрално

  Някои хора трансформацията я разбират като дадат парите за магистрали на пенсионерите.

 8. 8 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Не им се връзвайте на тези чалгари! Само гледат как да си измият ръцете с някой за тяхната собствена некадърност!

 9. 9 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  "Никой не разговаря с него от предполагаемите подкрепящи".Ами прав е Христо Иванов.Слави Трифонов да вземе да благоволи пък да разговаря с лидерите на предполагаемите подкрепящи бъдещото правителство вместо да прави кастинги за политици в собствената си телевизия.Както са казали мъдрите-истината се ражда в спора.Не става с мълчание и гледане отстрани.

 10. 10 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 336 Любопитно

  ИТН, професионалисти в халтурата която създават, но пълни самодейци в държавността, всякакви преговори с тях са абсолютно несириозни и без отговорни

 11. 11 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1210 Неутрално

  До коментар [#3] от "Petleshev":

  Не, като става дума за управлението на държавата никой няма право да дава на някого възможност да се издъни. Ако бяхме в истинска политическа криза, със слабо и неработещо служебно правителство бих се съгласил че трябва да направим компромиси за да излезем от нея. Е, не сме в такава криза.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1527 Неутрално

  абсолютно правилно... кабеларката е най-обикновено мюре и няма никакви сериозни намерения освен това да си държи подръка виновен за каквото там дойде, а кой е виновния - знаем... е*ава се баш протестъра славчо яко, ама да видим

 14. 14 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 820 Неутрално

  Всъщност Христо изцяло е прав.
  Нямаме време да даваме шансове на хора, които тепърва ще се обучават за политици.
  Какво пречи Тошко да стане министър-председател?


 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1612 Неутрално

  Браво Христо.

  Винаги ЗА! силното реформаторско управление на Чалгата БСП и Радев

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3021 Неутрално

  До коментар [#11] от "Skydiver":

  По принцип е така. Щом е за управлението на държавата издънки не трябва да се допускат. Но от друга страна, вече сме толкова продънени и обрулени, че ми е все тая...! Да си минава по реда и месията Трифонов. Да знаем, че сме го отметнали с списъка.

  Бивш tww09306483.
 19. 19 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2342 Любопитно

  Ами същото което казах в друг пост ! В петък ИТН ще върнат мандата ...Ще следва отказ от получаване на мандат от президента от ГЕРБ и ....Вторник или сряда ще се връчи мандат на БСП......Това което го говори Христо Иванов ще го направи БСП ..
  Какво работи и трябва да се подкрепи
  С.Янев - да
  Б.Рашков - да
  Я.Стоилов - да
  А.Василев - да
  К.Петков - да
  А.Пеканов - да
  В.Комитова - да
  С.Кацаров -да
  В.Минеков - да
  За останалите да се помисли политически доколко се справят !!?
  Представа на това решение ....!?
  - Не засяга политическият авторитет на партиите ( те ще се състезават на терен закони) . Тоест няма политическо приватизиране на успехите ...
  - Това решение е убийствено за ГЕРБ и ДПС
  -В новата среда (дори за 1 година) ще се родят нови авторитети , ще бъде въздадена справедливост

 20. 20 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Прочетох вижданията на кандидат премиера по темата образование. Изглежда кух и некомпетентен в сравнение със сегашния служебен министър Денков и дори предишния Красимир Вълчев (единственият свестен и от правителството на Борисов).

 21. 21 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1003 Весело

  за какво да им даваме толеранс от 100 дена....това е супер смешно...ако сте работодател ще дадете ли толеранс на някой работник 100 дена ,но на пълна заплата???Не ми се вярва...някой да плаща заплата на служител 100 дена и да не му търси какво е работил 3 месеца...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 22. 22 Профил на Honda P
  Honda P
  Рейтинг: 69 Неутрално

  Щом тъй, тупаме топката и на "Вуте да му е зле", пък на трети избори ще му прелее на народа чашата, при положение, че Служебното продължи в същия дух да изкарва далаверите, Европа и САЩ ще натиснат и те ама по мазола. Бръкни на гладен народ у джоба и гледай сейр. Лошото е, че щом потърсим помощ отвън се поробваме още повече, а малцина знаят какво означава това. Не, не е добре изобщо, но ...такива сме ги отгледали нашите сънародници.

 23. 23 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  Посочи, подчертавайки, че няма предвид биографията на предложения за премиер Пламен Николов, че най-доброто, което може да се каже за него от гледна точка на очакванията за трансформация, че не е оправдана кандидатура

  Ако не им харесва продавач на шнорхели, могат да изберат продавач на целолицеви маски ...или дори, продавач на яхти.

 24. 24 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1612 Неутрално

  Патакешев пак дере рубашката

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3021 Неутрално

  До коментар [#14] от "jmf29537805":

  Тошко да е МП? Хм-м-м-м-м... Защо не?! И на прическа го докарва. Същий Желю Желев на млади години.

  Бивш tww09306483.
 27. 27 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  До коментар [#4] от "David Moyseev":

  "международния мошеник и аферист Асан Василев"

  Каква изящност на изказа, подкрепена от дълбока аргументираност

 28. 28 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2446 Неутрално

  До коментар [#3] от "Petleshev":


  « Да им дадат един шанс и 100 дни . «


  Това би бил шанс за Доган, за да види как се приема изритването на Буци и израстването на учиндолския простак !
  Нали не забравяш, че и двамата стоят мирно пред Дръндарина ?!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 29. 29 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  До коментар [#27] от "zocho1":

  Какво стана с доказателствата на г-н Рашков ?

 30. 30 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3021 Неутрално

  До коментар [#17] от "David Moyseev":

  Абе Майки... Да не са ти баннали другия профил? :)))

  Бивш tww09306483.
 31. 31 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3095 Неутрално

  Христо Иванов не е в позиция да налага мнението си. Народа, дори малък процент гласували му определи място в крайното класиране.
  ДБ трябва да си направи равносметката защо хората не ги подкрепиха, въпреки, че те създадоха недоволството.
  Прокопиев този път заложи на куц кон.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 32. 32 Профил на Jack
  Jack
  Рейтинг: 161 Неутрално

  ИТН ва самото начало обяви че не иска да управлява като направи партиината си телевизия платена, и на НЕкомуникацията на славчо с избирателите, защо 20 процента са галасували за тях незнам

  Слави ще направи всичко възможно да има нови избори на които ИТН да има много малко гласове

  Другият вариант е ДБ някак да разберат кой е спонсорирал ИТН, и да откупят ИТН от спонсора с помоща на Слави

 33. 33 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1816 Весело

  Христо Иванов искал лидер, на който от ден 1 да му се има доверие, и да имал силно трансформационно поведение. .......... а да участвате в голямата прИмоция със смешния си процент и брой депутати всич не искате........

 34. 34 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1467 Неутрално

  Славчо се опитва да се отърве от политическия си проект. Очевидно няма никакви сериозни цели с него, освен да избута герб. Дали ще е временно или постоянно не се знае. Напук на всякаква мажоритарност кандидатите на Слави са пълни анонимници, които и в родните им села слабо ги познават. За мен този проект вече е приключил. Не се ли състои правителство, ИТН ще ерозира много по-бързо от НДСВ.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  Ще подкрепят всичко което им предложат ,особенно ако Доган им го подшушне чрез Прокопиев.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на skitnik75
  skitnik75
  Рейтинг: 249 Неутрално

  Христо Иванов, като говорим за лустрация, може ли от ДБ да отговорят, защо блеете най-вече срещу ДПС, а си трайкате за Десарите около Радев? Не знаете ли за тях? После, колкото и да е лошо ДПС, то е креатура на комунистическите тайни служби, представител на които, например, е Александър Маринов - агент "Майстора", настоящ съветник на Радев и милиционерите от 80-те години като Бойко Рашков, предложен от Атанасов (ДБ) за подходящ за премиер на редовно правителство, нали? Защо ли не си Ви спомням да задавате въпроси на Радев за дългата ръка на ДС и милиционерите от 80-те при назначаването на Рашков? Значи крещим срещу креатурата, а срещу нейните същински създатели от комунистическата партия, между които Рашков и идейния му ментор и работодател Радев си трайкаме... Що така, бе, Иванов? Нали бяхте десни и за лустрация? А любимите ви министри, които също знаят за ДС-кръжока около Радев защо и те си трайкат, защото са много честни ли? Или са просто едни кариеристчета, които биха влезли в съюз и с ДС, само за да си останат министри? И като се кажат някои истини за тях, като например оня ден по БТВ бившият им немски партньор Лунт ги нарече лъжци, макар и много умни, кръжецът около Радев, се обиждате и сте готови и на протест да излезете. Ами няма да са министри, свиквайте. И ако може отговорете защо се борите срещу креатурата, а срещу създателите и - с тях сте си първи дружки? Да не би ревност някаква да има у класическото крило на ДС, че креатурата се реализира по-успешно през прехода? Гиди комунистически и неомарксистки тахтаби, плъзнали в достойните някога редици на Десните у нас! Ако изборът е между класическите Десари от 80-те и тяхната креатура Ахмед Доган и ДПС - трагедия! - все пак ДПС са за предпочитане. Поне между членовете им има и наистина пострадали от комунистическите репресии. За които Вие така и не се погрижихте, дори когато бяхте министър: https://faktor.bg/bg/articles/obshtestvo/zakon-i-red/-hristo-ivanov-blokiral-podkrepa-za-mezhdunaroden-sad-za-izvrashteniyata-na-komunizma-70931

 39. 39 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  Нови избори ще са убийствени за ИТН, ДБ и ИСМВ.
  Ако се случат, ще се случат нейде през октомври - точно в разгара на следващият пик.

  Няма нормален човек, който да не види вината на тези три партийки, докарали държавата до задънена улица с тяхното високомерие, отказ от диалог и егоизъм.


  Още след 4ти април г-н Борисов ви го каза - експертно правителство подкрепено от всички партии с ограничен хоризонт. Не, вие сте велики до един и ..... докарахте нещата до под кривата круша.

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1210 Неутрално

  До коментар [#18] от "Petleshev":

  Мисля че този обмен е индикативен за разликата между хората които ни управляват в момента и хората които в момента опитват да ги заменят:

  https://www.youtube.com/watch?v=Jh4woCKz1_8&t=7332s

  Именно заради това не мисля че е все тая или че "всички са маскари".

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Предполагам, че Трифонов ще върне мандата. Ще обвини други за връщането. С 65 депутата ако внесе проекто кабинета за гласуване, могат да го изберат в "името на националното спасение" ДПС, ГЕРБ, БСП. С тези 65 депутата, ако на някой етап поиска вот на доверие на правителството си за да се измъкне, дори ИТН да гласува против правителството си, гореизброените 3 партии могат да му гласуват доверие и правителството да не падне. С 65 депутата, от които някакъв процент ще бъдат купени , е жалко да се правиш на велик.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на adj391075334
  adj391075334
  Рейтинг: 1635 Неутрално

  Ами същото което казах в друг пост ! В петък ИТН ще върнат мандата ...Ще следва отказ от получаване на мандат от президента от ГЕРБ и ....Вторник или сряда ще се връчи мандат на БСП......Това което го говори Христо Иванов ще го направи БСП ..Какво работи и трябва да се подкрепи С.Янев - да Б.Рашков - да Я.Стоилов - да А.Василев - да К.Петков - да А.Пеканов - да В.Комитова - да С.Кацаров -да В.Минеков - да За останалите да се помисли политически доколко се справят !!? Представа на това решение ....!? - Не засяга политическият авторитет на партиите ( те ще се състезават на терен закони) . Тоест няма политическо приватизиране на успехите ...- Това решение е убийствено за ГЕРБ и ДПС -В новата среда (дори за 1 година) ще се родят нови авторитети , ще бъде въздадена справедливост
  —цитат от коментар 19 на dejmos


  БСП ще подкрепи ИТН, защото нещата вече са договорени, сега договарят само фасадата. А щом нещата са договорени - подкрепата на ДПС, явна или не, също е налице.

 46. 46 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 311 Неутрално

  До коментар [#31] от "AModoMio":

  Ти си същият, който пишеше за опашката на коня.

 47. 47 Профил на Митев
  Митев
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  Трансформационно звучи като травестия и си е такова всъщност

 48. 48 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3313 Неутрално

  Тошко Йорданов онзи ден се чудеше защо Христо Иванов се обърна на 189 градуса. Според мен му се е изяснило, че ИТН са доста по-консервативни, отколкото им се иска на ДеБъ.
  Започвам да се питам, дали още от времето на Костов, тези хора не са работили за чужди интереси/печалби.

  Любовта ще спаси света!!!
 49. 49 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  До коментар [#35] от "David Moyseev":

  Ти сигурно си чел решенията и мотивите на съда в Ню Йорк, както и споразуменията извън съда?
  Ама май хич не е така, стигат ти приказките на датчанина,, който какво друго да говори, като е заинтересована страна

 50. 50 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 894 Неутрално

  Хр. Иванов както винаги се изказва много точно в целта.

 51. 51 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6014 Весело

  "Ще подкрепим само силно трансформационно управление..."

  Силови трансформатори има в подстанциите, но освен тях има и превключвател на отклонения под товар (янсенов регулатор), има силови прекъсвачи, разединители, както и любимите на политиците БУШОНИ.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 52. 52 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 232 Неутрално

  "Никой не разговаря с него от предполагаемите подкрепящи".Ами прав е Христо Иванов.Слави Трифонов да вземе да благоволи пък да разговаря с лидерите на предполагаемите подкрепящи бъдещото правителство вместо да прави кастинги за политици в собствената си телевизия.Както са казали мъдрите-истината се ражда в спора.Не става с мълчание и гледане отстрани.
  —цитат от коментар 9 на chicago514


  Слави Трифонов разговаря с партньорите си, просто ДБ и ИСМВ не са партньорите му. Слави си е куче на Доган, на Боко, на Златев и руските енергийни лобита. На царя и целия кръг около НДСВ най-вече.

 53. 53 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1866 Неутрално

  "целия политически капитал, който нашите избиратели са ни делегирали" съм го вложил в Пъзел от 100 части - Трансформърс, Отбор Автоботи

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 54. 54 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3362 Неутрално

  Премиерът и всичките му министри трябва, длъжни са да имат COJONES, иначе няма нищо да се получи. Един да киксне - пропадна идеята.

  Ама нещо кохонес не се установяват в мнозина, редки са...

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 55. 55 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  До коментар [#10] от "Konstant Ray":

  За това ще разговаряте с червената Дончева и Манолова с Червената Корнелия с Червения Борисов и с Червеното ДПС. С тях разговарайте.
  Или смятате да имате мнозинство на следващите избори ,като селата не са ви особенни фенове.

 56. 56 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1210 Неутрално

  До коментар [#19] от "dejmos":

  Няколко причини да не считам това за вероятно:

  1. Не мисля че ИТН ще върне мандата, мисля че ще състави правителство с ГЕРБ и БСП
  2. Радев да даде третия мандат на БСП е безопасен ход, но Радев не е безопасен играч. Мисля че ще поеме политически риск и ще го даде на ДБ с което ще сигнализира какво управление иска.
  3. Ако го даде все пак на БСП, не мисля че БСП ще излъчат служебният кабинет, мисля че ще опитат да прокарат свои хора

  Радев е подкрепен от БСП формално, но всички индикации са че има голяма дистанция между него и Нинова, и то не фалшива. Преди няколко дни гледах как човек близък до Нинова за пореден път го плюе. В интерес и на двете страни е да не влизат в прекалено открита война, но не мисля че има каквото и да е доверие помежду им.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1732 Неутрално

  До коментар [#3] от "Petleshev":

  Времето за експерименти свърши и още повече, че Христо Иванов беше това положение когато ГЕРБ и АБВ отхвърлиха съдебната реформа.

 60. 60 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3313 Неутрално

  Вчера слушам Борисов, ами този човек има такива инстинкти, че ще оцелее и след ядрена война. Щял да изкара ГЕРБ, за да изберат правителство ИТН. Това е, като набиеш шут право ... сещате се къде!
  Обаче за пръв път от 10 години ще кажа нещо в негова защита. Цифрите показват, че турски поток е изключително печеливша сделка. Няма дългосрочна инвестиция, която да се избие за 8 години. Та се чудя, ако за това са успели да ни излъжат медиите /западните корпорации зад тях/, за какво още са ?!? Теоретично едва ли е само едно нещо. Баси, от къде да се информираме?!?

  Любовта ще спаси света!!!
 61. 61 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  Служебния кабинет разкри и доказа престъпления за повече от 8 милиарда и спря грабежите на приближените до Буци фирми и лица, които грабеха ОТ НАС, но ти и другите платени със стотинки кретени, сте се вторачили в « международния мошеник и аферист Асен Василев « и в Спецов .
  —цитат от коментар 58 на niksan1


  Нищо такова не са направили. Не представиха и едно доказателство за грабежи и на 10 стинки.
  За сметка на това, има ясно доказателства, че г-н Спецов е откраднал от нас около 1.5 млн.

 62. 62 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  Някой знае ли Дянков,Трайчо Трайков,Росен Плевнелие от кои кръгове са посочени ?
  Може би същите посочили Асен Василев в двете служебни правителства
  на Плевнелиев и на Румен Радев.
  А Румен Радев от КОЙ беше посочен на Корнелия ,защото на втория тур беше подкрепен от избирателите на ДБ.
  Слави просто шамароса Радев през ръцете , защото се опита да му набута министри от същите хора които избраха и служебното правителство.
  И една хипотрза : ако Слави издигне кандидат за президент и се стигне до втори тур ( Герб най- вероятно ще подкрепят кандидата на Слави) тогава победата изобщо не му е сигурна.

 63. 63 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3021 Неутрално

  До коментар [#31] от "AModoMio":

  Христо Иванов изказва, не налага мнение. По-скоро ИТН се мъчат да налагат мнение в ултимативен стил, подобно на Борисов. ИТН ултимативно изискват подкрепа, но не казват в името на какво?! Само слушаме как някой друг щял да бъде виновен, ако не гласувал за тях. То всъщност не се знае за какво ще се гласува. Това им е третият кандидат за МП, а правителството никой не го знае. Ти ще гласуваш ли за нещо, което не го знаеш какво е?

  Бивш tww09306483.
 64. 64 Профил на Тирбушон
  Тирбушон
  Рейтинг: 309 Неутрално

  Истината е че е прав, Слави е по-лош вариант от Бойко, дори само защото няма смелостта да излезе начело. Иронията е че никой няма да чуе Христо Иванов, защото тълпата се управлява с демагогия, популизъм и силни крясъци, точно както той постъпи на Росенец :( Разума и аргументите нямат значение като си тръгнал с показни акции и и безмозъчно викане …. Набрал е аудитория от идиоти а сега изведнъж се е сетил да ги кара да мислят ….

  Накрая всичко ще бъде наред, ако нещо не е наред, това просто не е края
 65. 65 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3095 Неутрално

  До коментар [#31] от "AModoMio":Ти си същият, който пишеше за опашката на коня.
  —цитат от коментар 46 на wkk57607068


  Ха ха ха, а ми покажи къде е написано това от мен. Намери си други аргументи.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на element 05
  element 05
  Рейтинг: 41 Неутрално

  Г-н Иванов вие не сте машиниста на влака. Към момента можете да станете един от тримата огняри. Ако ви харесва разписанието , скоростта и посоката на влака можете да се качите , ако не останете на Централна гара в очакване на четвъртия влак на Герб.

 68. 68 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1612 Неутрално

  Ти мани, ами на червъртия премер на ИТН

  дисертацията ще се окаже с плавници.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 69. 69 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3362 Неутрално

  Какво пречи Тошко да стане министър-председател?
  —цитат от коментар 14 на jmf29537805


  Не е ли за учудване умалителното име, което са му дали родителите му в разрез с общоприетите традиции? Те вероятно са мислели, че той няма да порасне, ще си остане едно детенце, което ще се нуждае винаги от подкрепата им, така че са направили от него едно арогантно създание, знаещо, че винаги някой ще застане зад него.

  Не, не е подходящ.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 70. 70 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2446 Неутрално

  До коментар [#31] от "AModoMio":


  « Христо Иванов не е в позиция да налага мнението си . «


  Съвършено вярно, за това пък е в позиция, да не подкрепя новото лице на сарая и да не се изплюе на всички нас, дарили го с нашето доверие !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на element 05
  element 05
  Рейтинг: 41 Неутрално

  До коментар [#19] от "dejmos":

  Служебни министри назначени от Президента правят президентски избори след 3 месеца. Гениално!!!!!

 73. 73 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  До коментар [#56] от "Skydiver":

  Това е ясно защото половината от кадрите на Радев са сарайски и на Прокопиев. А Кой предложи Радев на Корнеля никой не казва.

 74. 74 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 805 Неутрално

  До коментар [#18] от "Petleshev":

  Ми ако Асен Василев и Спецов бяха от ГЕРБ, вече щяха да са изхвърлени. Обаче явно новите управляващи включително Христо Иванов нямат нищо против определени издънки.

 75. 75 Профил на lpv131050995
  lpv131050995
  Рейтинг: 259 Неутрално

  Тая компетенци да спре с празните приказки и внушенията че ще му падне рейтинга държи се като саботьор искат опитни експертни политици но да не са от герб дпс бсп а сети се от къде и кой от служебните само Кирил Петков няма лепнат бранд и някои неясни съдебни дела но не иска да работи с чужд екип на друга партия мандата носител дали иска да свърши работа ?? Ако новия му екип не се справя напуска поста и си живее спокойно или ще се саботаж какво значи телефонни обаждания това е работа в колектив с министър прецеданлтел който му е работа да следи да няма своеволия за да има обратна връзка и диалог за правилно решение ще си звънят ще се питата... що за внушения?? И аз искам да работя така в колектив и да си взимам решения защото съм все прав въпреки колегите..??

 76. 76 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1210 Неутрално

  До коментар [#67] от "element 05":

  Христо Иванов не е машинистът, да, защото АЗ, неговият избирател, съм. И за този влак съм мерси да се качвам, нито ще бързам за следващия ако не става. На Централна гара в момента ми е добре.

 77. 77 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 400 Любопитно

  Ама Пламен Николов по-по-най-успешният ли ще ги намаля?
  Същият, дето го гепиха за машинации около дисертацията му?

 78. 78 Профил на kxs12648456
  kxs12648456
  Рейтинг: 51 Неутрално

  До коментар [#69] от "дедо Андро":

  И Бойко е умалително, ама я ги виж Борисов и Рашков какви дзверовЕ са порастнали!

 79. 79 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  До коментар [#57] от "David Moyseev":
  "Абе умник, даже Тошко Африкански публично в НС нарече Асан Василев крадец, който не става за портиер, камо ли министър. "

  Извинявай, спирам и немея, щом "Тошко Африкански" е твоята интелектуална и морална икона

 80. 80 Профил на Kosta Delev
  Kosta Delev
  Рейтинг: 931 Неутрално

  ""Има такъв народ" смята да намали броя на министерствата..."

  Правилно - необходимо е само едно: Министерство на хумора, сатирата и забавата..

 81. 81 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2446 Неутрално

  [quote#61:"Хай Буй"][/quote]


  Не троли, а виж спрените милиарди от ББР, « Автомагистрали « и да не повтарям онова, което вече се знае от медиите .
  Разликата е, че нямаме главен прокурор, а имаме един Каскет с милиционерско образование и също такава степен на кадърност .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 82. 82 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  "Има такъв народ" смята да намали броя на министерствата

  Когато нямаш достатъчно на брой продавачи на шнорхели или когато премиерът не може да управлява повече от 10 човека.

 83. 83 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2342 Весело

  До коментар [#56] от "Skydiver":

  Пълни глупости за ГЕРБ и ДПС, ама вие през цялото време си говорите такива неща:)) ...ДА и Изправи се не могат да съберат подкрепа от ИТН, поради всички тези къчове на ...на Слави !! За президента е по добре да води президентски избори при служебно правителство . ДА ще издигне кандидат за президент и това повлича правителството. Разбира се ДА има за цел да разкара ГЕРБ...от терена , а не да се конфронтира с президента , докато БСП си подкрепя открито президента ! Особенното на новите избори (ако има такива ) , е че подкрепа ще спечелят тези които открито подкрепят ..действията на този СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ! БСП има двама добри представители от които ГЕРБ реве до небето - Рашков ,Стоилов . Всеки ден ГЕРБ кълнат комунизма :))

 84. 84 Профил на skitnik75
  skitnik75
  Рейтинг: 249 Неутрално

  Слави Трифонов разговаря с партньорите си, просто ДБ и ИСМВ не са партньорите му. Слави си е куче на Доган, на Боко, на Златев и руските енергийни лобита. На царя и целия кръг около НДСВ най-вече.
  —цитат от коментар 52 на Are de

  А ДБ и ИСМВ+Радев са от класическото крило на ДС, ако се съди по Десарите около тях - Александър Маринов - агент "Майстора", другите дс-кадровици в президентството от 80-те и социалистическия милиционер Бойко Рашко. Между всички изброени цари завидно единодушие и взаимен респект, нали? Класическото крило на ДС+млади неомарксистчета, синчета на старата комноменклатура се сърдят и ревнуват, че ДС-креатурата Ахмед Доган и ДПС по-успешно са се реализирали през прехода и мислят, че сега е време за реванш? Ако борбата е между тези две крила, креатурата ДПС+изброените от теб са за предпочитане. Между членовете и поне има наистина пострадали от комунистическите репресии.

 85. 85 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3095 Неутрално

  До коментар [#31] от "AModoMio":« Христо Иванов не е в позиция да налага мнението си . «Съвършено вярно, за това пък е в позиция, да не подкрепя новото лице на сарая и да не се изплюе на всички нас, дарили го с нашето доверие !
  —цитат от коментар 70 на niksan1


  Никой не го задължава да подкрепя новото лице на сарая. Но Доган е и семеен приятел , а Прокопиев иска министерски постове.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 86. 86 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 615 Неутрално

  “ Да престанем да се делим на умни и красиви, на грозни и прости! Дайте да работим, че тази държава го е закъсала жестоко" -много си прост бе рато, умнокрасивите са исторически и гранто-сторически предопределени да управляват. Не става дума за смяна и интереси на държавата, а за интересите на малка група от хора, които искат други да станат и те да седнат и да захлебят, щото след големата приватизация са леко поотслабнали

 87. 87 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3021 Неутрално

  До коментар [#43] от "iiu09354227":

  Твърде е възможно ИТН да върне мандата. Подобна теза вчера застъпи и Осман Октай, а той е доста информиран. Явно Слави Трифонов се е надценил доста и е поел ангажименти, които сега разбира, че не може да изпълни. Поведението на ИТН е повече от разнопосочно. Някакви хора, които са решили, че могат да управляват с ултиматуми през телевизора. Мерси...! Имахме си един такъв подобен, съвсем доскоро.

  https://www.youtube.com/watch?v=2s4QSLV7Vk4

  Бивш tww09306483.
 88. 88 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1512 Неутрално

  " Не просто програма, която в някакъв момент ще се появи на хартия, а се споделя от екип, който може да го реализира "

  Нали искаше писмено споразумение и това ще му напишат, но пак върти и сучи за министерства.

 89. 89 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4126 Неутрално

  Христо се страхува да не го обвинят , че защитава ГЕРБ и статуквото ако обяви , че ще е против предложеното от ИТН правителдство. Но той вече беше обвинен за това от чалгаджиите , беше оплют и омаскарен от тях. Няма какво още да се прави на политкоректен и да шикалкави. Категорично трябва да заяви , за което има основания , че няма да подкрепи каквото и да е правителство на Слави, защото от всички се разбра , че то ще подмени едно мафиотско управление с друго.

 90. 90 Профил на inchhighliliput
  inchhighliliput
  Рейтинг: 400 Весело

  До коментар [#69] от "дедо Андро":


  Не е ли за учудване умалителното име, което са му дали родителите му в разрез с общоприетите традиции?
  —цитат от коментар 69 на дедо Андро


  Явно баща му е прозрял още в момента на раждането му, че Тошко ще си остане бръмбазък!

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2342 Весело

  До коментар [#72] от "element 05":

  И..........??? :)) Това е конституцията ... Никой не се вълнува от "стенанията на ГЕРБ" :)

 93. 93 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 805 Неутрално
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3021 Неутрално

  До коментар [#74] от "Stoyan Kostov":

  Само Влади Горанов е безценен и не трябва да се изхвърля от ГЕРБ...! :)))

  Бивш tww09306483.
 96. 96 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  [quote#61:"Хай Буй"]
  —цитат от коментар 81 на niksan1
  Не троли, а виж спрените милиарди от ББР, « Автомагистрали « и да не повтарям онова, което вече се знае от медиите . Разликата е, че нямаме главен прокурор, а имаме един Каскет с милиционерско образование и също такава степен на кадърност . [/quote]

  В ББР няма нито един обосновано предполагащ случай, че са се раздавали на корем необезпечени кредити.
  Самият министър призна, че всичко изглежда блестящо.
  Дори и да има някой единичен случай, ще трябва да се докаже и бъде осъден конкретен виновник.
  За сметка на това, повече от очевидно е източването на 1.5 млн от г-н Спецов и цялото правителство упорито мълчи по темата.

  Нищо незаконно и доказано източващо държавата не се намери в Автомагистрали.
  ГЕРБ просто си взеха поука от Орешарски, който спря ВСИЧКИ проекти и фалира доста малки и средни подизпълнители.
  На всичкото отгоре, разбра се, че авансите са застраховани и не може да има проблем или източване на държавата.

  министър Комитова обаче, съвсем чистосърдечно си призна, че е взела всички възможни пари от Автомагистрали и така се е получил прословутият нов 2 млрд приход.

  Нищо не излезе и от доказателства на г-н Рашков и г-н Илчовски. НИЩО !
  Дотук, една огромна пушилка, мазни и безсрамни лъжи.

 97. 97 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 883 Неутрално

  Глупакът най- много мрази умните. Изпада в транс, когато някой им се подиграва и унижава. От 30 години чалгарят правеше само това. Но 1000 глупака не правят и 1 умен.

 98. 98 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1908 Неутрално

  Няколко факта за шнорхел-премиера Пламен Николаев Николов
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160163948266189

 99. 99 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  До коментар [#93] от "Stoyan Kostov":

  Не си длъжен да четеш всички коментари, но виж все пак номер 49, та да не се повтарям

 100. 100 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1908 Неутрално

  Няколко факта за шнорхел-премиера Пламен Николаев Николовhttps://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160163948266189
  —цитат от коментар 98 на Наблюдател


  Пламен Николов е представител на американската фирма за плувни принадлежности Финис от 2013 г. Преди това е работил като директор продажби в Toyota, търговски директор в Daihatsu, Бизнес и маркетинг в MSPS International и в Hensel Electric International.
  Николов обае никога не е имал дял в българската фирма Финис Юръп и не е заемал позиция на управител. Посочен е като лице за контакт.
  Николов е бил осигуряван през годините и е получавал възнаграждение от Енерга. За възнаграждението му от Финис Юръп няма данни.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK