На живо

Политическото напрежение: "Има такъв народ" ще представи утре кабинета си на три партии (хронология)

Политическото напрежение: "Има такъв народ" ще представи утре кабинета си на три партии (хронология)

© Юлия ЛазароваСъс заявка за утрешни срещи на кандидата на "Има такъв народ" за премиер Пламен Николов с партиите, от които се търси подкрепа за кабинет, приключи днешният ден. Въпреки политическото противопоставяне през уикенда между партията - мандатоносител от една страна и "Демократична България" и "Изправи се! Ние идваме!" от друга, днес техни представители показаха, че са склонни разговорите да продължат. Според политолози обаче в хода на разговорите вместо сближаване на позициите се наблюдава още по-голямо разграничаване, затова и очакванията са, че вариантът с нови избори е твърде вероятен.


Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов изрази увереност, че след последните събития няма как да се формира ново правителство. Според него съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов трябва да няма никакво достойнство, за да отиде на нови разговори с "Има такъв народ".


"Дневник" проследи на живо политическата ситуация в страната.
Актуализацията на бюджета за настоящата година вече е внесена в Народното събрание. Ремонтът на най-важния финансов закон е под въпрос, тъй като актуализацията трябва да бъде одобрена на две четения в парламента, а комисиите, които трябва да го разглеждат, още не са сформирани.


В приходната част се залага да се съберат 2 милиарда лева повече. Разходите нарастват с 1.8 млрд. лева. Основната част от допълнителните приходи се насочва за социални разходи - основно за увеличение на пенсиите и за подпомагане на бизнеса при следваща COVID вълна. Допълнителни пари се предвиждат и за здравеопазване, както и за избори.

Изчезна последната илюзия за нов кабинет, смята Борисов

Политическото напрежение: "Има такъв народ" ще представи утре кабинета си на три партии (хронология)

© Велко Ангелов


Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че след взаимните нападки между "Има такъв народ" и "Демократична България" няма почти никакъв шанс за съставяне на правителство. По думите му евентуални нови избори няма да променят кой знае колко сегашното положение и отново ще е много трудно да се формира кабинет. Той добави, че е предупредил лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов, че ще му бъдат поискани министерски постове от политическите формации, с които преговаря. Подобно твърдение отправиха от партията, но то беше отхвърлено от съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов.


Борисов направи изказването си при посещение в село Губеш. Той за пореден път използва профила си във "Фейсбук", за да критикува политическите си опоненти."Последната илюзия, че партиите ще се разберат, изчезна. Сега са скарани заради министерските места. И сега всички безотговорно казват, че пак трябва да се отиде на избори. Те така се изпокараха, че и след нови избори с никой не може да се направи правителство. Радев (бел. ред. президентът Румен Радев) е основният виновник и единствен такъв за всичко това", каза още Борисов.


Според него Христо Иванов трябва да няма никакво достойнство, за да отиде на разговори с "Има такъв народ". Такива са предвидени за утре, когато партията на Слави Трифонов трябва да представи състава на проектокабинета си пред представители на БСП, "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!".


Борисов добави, че утре ще се събере разширена комисия на ГЕРБ, за да реши дали да подкрепи правителство на "Има такъв народ". Той каза, че ще посъветва съпартийците си да не подкрепят кабинета.


"Ще влезем, ще гласуваме против. Това е моето мнение, ако не ме оборят, защото, каквото и да направим, утре ще кажат, че сме съпричастни с разрухата на държавата", уточни Борисов.


През уикенда пък обяви в Котел, че ГЕРБ планира да не се регистрира в деня, в който ще се гласува в Народното събрание правителството. Така необходимият кворум, за да бъде одобрен съставът на предложения кабинет ще спадне и така партията на Слави Трифонов ще може да осъществи мандата със значително по-малко нужни гласове.


Повече четете тук.

Бившият председател на парламента Цвета Караянчева ще е сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Това се вижда от регистъра на сайта на Народното събрание.


Освен нея сътрудници на групата ще бъдат и бившият министър на икономиката Лъчезар Борисов, бившият зам.-министър на външните работи Георг Георгиев и пиарът на бившия премиер Бойко Борисов Севделина Аднаудова.


Сътрудник на групата на ДПС ще е бившият депутат и дългогодишен пиар на партията Велислава Кръстева.

Кирил Петков предупреди с протести следващите управляващи, ако забележи корупционни схеми

Политическото напрежение: "Има такъв народ" ще представи утре кабинета си на три партии (хронология)

© Юлия Лазарова


Служебният министър на икономиката Кирил Петков заяви пред Би Ти Ви, че в негово лице следващите управляващи ще имат човек, който постоянно ще следи работата им за корупционни схеми. Той предупреди, че всяка една стъпка на бъдещия кабинет ще бъде следена, тъй като за краткия си период като министър е установил по какъв начин могат да се правят подобни незаконни действия.


"Като си бил вътре, знаеш какво да следиш. Тайната за една корупционна сделка вече ще се пази много по-трудно. Няма да допуснем да се случват тайни завери. При първата схема и задкулисна реакция на новите управляващите обещавам, че ще направя всичко възможно да организираме протести", предупреди Петков.


Повече четете тук.

Просветното министерство провери дисертацията на Пламен Николов

Политическото напрежение: "Има такъв народ" ще представи утре кабинета си на три партии (хронология)

© Юлия Лазарова


Министерството на образованието разпространи подробности за дисертацията на номинирания от "Има такъв народ" за премиер Пламен Николов. Проверката на просветното министерство е извършена в отговор на силния обществен интерес и множество запитвания от медии, отправени до пресцентъра на министерството и до Национален център за информация и документация.


През 2005 г. Висшата атестационна комисия е предала научния труд в Народната библиотека "Кирил и Методий" и в тогавашния Централен институт за научно-техническа информация без задължителната информационна карта с детайлите, свързани с нейната защита. По тази причина информацията за тази дисертация, налична в електронния Регистър на лицата, придобили образователна и научна степен "доктор" и "доктор на науките", е твърде оскъдна, се посочва в съобщението.


Дисертационният труд на Пламен Николов е наличен в библиотеката на Центъра. Министерството има готовност да го публикува след изразено писмено съгласие на автора - пише още в съобщението.


Подробности четете тук.

Срещите за кабинет са във вторник, 3 август

Политическото напрежение: "Има такъв народ" ще представи утре кабинета си на три партии (хронология)

© Лили Тоушек


Във вторник (3 август) "Има такъв народ" ще представи на "Демократична България", "Изправи се.БГ! Ние идваме!" и БСП номинациите си за министри. Това потвърдиха пред "Дневник" представители на поканените партии и увериха, че ще се отзоват.


Номинираният за премиер Пламен Николов ще представи сам проектокабинета си.


В 14 часа е срещата с "Изправи се.БГ! Ние идваме". Следват "Демократична България" в 15.30, а БСП са поканени в 17 часа.

Юрист се усъмни, че мандатът е връчен легитимно

Политическото напрежение: "Има такъв народ" ще представи утре кабинета си на три партии (хронология)

© Юлия Лазарова


Според бившия депутат от Великото народно събрание и съавтор на Конституцията Николай Близнаков връчването на мандата на 30 юли е противоконституционно, нелегитимно и нищожно и трябва да бъде извършено отново - при спазване на Конституцията и другите норми. Този статус от "Фейсбук" беше цитиран и разпространен от Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!".


Според Близнаков решението за издигането на Пламен Николов за кандидат за премиер от "Има такъв народ" не е взето от парламентарната група на партията, както изисква Конституцията.


Ден по-късно адвокат Николай Хаджигенов заяви пред БНТ, че само цитира поста на Близнаков, без да го споделя.


Политолози: от "Трифонов говори на избирателите си" до "скорошни избори"

Антоний Гълъбов и Петър Чолаков

© Дневник

Антоний Гълъбов и Петър Чолаков


Посланието на Слави Трифонов е към неговите избиратели, които той подготвя за предсрочни избори, а не към "Демократична България" и Христо Иванов. Това мнение изрази пред "Нова телевизия" политологът Антоний Гълъбов. Политологът е на мнение, че "Има такъв народ" очаква на следващи избори да увеличи още резултата си и опитва да прехвърли отговорността за липса на правителството към останалите партии.


Предсрочните избори са най-вероятният сценарий и според политолога Петър Чолаков. "Тонът доста се е втвърдил и от страна на "Демократична България" и от страна на "Има такъв народ", каза той и напомни ясната заявка на партията на Слави Трифонов да не съставя правителство без подкрепата на всички партии на протеста. "Кошмарен е сценарият за тях, при който пред очите на публиката излиза, че са се договорили с ГЕРБ с играта на кворума - този сценарий би бил самоубийствен за тях. Не биха се разбрали и с ДПС по никакъв начин" коментира политологът. "Няма да има правителство без подкрепа на "Демократична България" смята той.


Според Гълъбов срещите между "Има такъв народ" и поканени от тях партии не са консултации. "Вместо да виждаме известно сближаване на позиции, наблюдаваме точно обратното. Още по-обезпокояващото е това, че там, където има сходство, то е по отношение на законодателна програма, а не на програмата на правителството", добави той.

БСП не е говорила с "Има такъв народ" за кадрови назначения

Атанас Зафиров, БСП

© Юлия Лазарова

Атанас Зафиров, БСП


БСП не е водила разговори за кадрови назначения и за конкретни хора при преговорите с "Има такъв народ". Това заяви пред "Нова телевизия" зам.-председателят на партията Атанас Зафиров.


Зафиров потвърди, че БСП очаква сключването на споразумение с партията на Слави Трифонов, чиято форма ще стане ясна допълнително в хода на предстоящите преговори до края на тази седмица. "Това е едно от условията за подкрепа, за да сме сигурни, че този кабинет смята да реализира принципите и политиките, които сме обсъждали в преговорния процес", уточни той.


"Съвсем нормално е да бъде изслушан Пламен Николов", каза заместникът на Корнелия Нинова. Той описа плана в четири стъпки на БСП:

 • преговори по политики - приключила в петък
 • съставът на Министерския съвет
 • намиране на формула на споразумение за подкрепа
 • свикване на Националния съвет на партията за крайно решение
Зафиров отново потвърди готовността на левицата да състави правителство, ако мандатът стигне до БСП. Тя е третата политическа сила, а президентът Румен Радев е в правото си да избере на кого да връчи мандата, ако се стигне до трети опит. Зам.-председателят на БСП коментира, че има висока доза увереност, че "Има такъв народ" ще успее да сформира работещо правителство.

Темата за ДПС е неудобна за "Има такъв народ", според Христо Иванов

Христо Иванов

© Юлия Лазарова

Христо Иванов


"Който твърди, че "Демократична България" е искала парчета от баницата, лъже. И лъже според собствените си примитивни представи за разпределяне на дялови участия във властта и партийни проекти. Предложихме конкретна формула за подкрепа за решаването на стратегическа национална задача. И тя беше панически отблъсната". Това пише в обширен пост в профила си във "Фейсбук" съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.


В лично качество той отговаря на личните нападки към него от вчера на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Повече за т. нар. интервю на Трифонов, дадено от дома му на председателя на парламентарната група на партията Тошко Йорданов, четете тук.


Решението на стратегическата национална задача: реално да отстраним ДПС от властта, не става с импровизации, лансиране за лидерски позиции на случайни бушончета и съмнителни подставени лица, с оформяне на ново задкулисие.


Христо Иванов,

съпредседател на "Демократична България"


"Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално да отстраним ДПС от властта. Само тогава можем не просто да "изчегъртаме Борисов", а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие. Тази задача е изключително сериозна и не може да бъде реализирана с шоу с импровизации, лансиране за лидерски позиции на случайни бушончета и съмнителни подставени лица, а най-малко, с оформяне на ново задкулисие", пише в отговор Иванов.


Той напомня, че първата политическа сила, която обаче разполага само с 65 гласа в Народното събрание, първоначално е игнорирала останалите партии, обявили се за промяна на статуквото, и се е опитвала да ги постави пред свършен факт, прехвърляйки им отговорността, ако не дадат подкрепа.


"Виждайки ясно тази стратегия на поставяне пред свършени факти и особено, когато започнахме да научаваме какви хора се готвят за правителството, парламентарната ни група реши да действаме публично, преди да е станало необратимо късно. Поставихме ребром горните принципни въпроси и предложихме единствено възможното решение за ключовия персонален въпрос: привличане на успешните министри от служебното правителство в новия кабинет, ако за него ще се търсят нашите гласове. Тези хора се доказаха като бойци, предприеха конкретни действия срещу Борисов, ДПС и корупционните им мрежи и заслужиха огромно обществено доверие. Оставянето на успешните служебни министри, особено такива, които самите ИТН са канили, очевидно няма как да бъде представено за някакво излъчване на наши представители. И точно затова легитимният начин за поставяне на тази важна тема беше публичният, а не в някакви телефонни разговори и раздумки по кюшетата", отговаря Иванов.


"Отказът за формиране на ясна парламентарна конфигурация под димката за "правителството на малцинството" с 65 гласа не може да скрие за дълго на милостта на чии гласове ще се крепи готвеното управление. Атаките срещу автентичните борци с корупционното статукво не могат да камуфлират кадровото безсилие и пробутването на сламени човеци. Спекулациите с вината за отиване на следващи избори няма да прикрият от избирателя бягството от отговорност, неспособността за елементарен политически диалог, отказа от търсене на подкрепа и нежеланието за реална конфронтация с ДПС и техните корупционни мрежи", пише Иванов.


Той подчертава, че е бил атакуван лично и отговаря в лично качество. "Ние сме демократична формация. Ако изобщо бъде потърсена наша подкрепа по някакъв сериозен начин, партиите от коалицията и парламентарната група ще оценят предложения състав на Министерски съвет, програмните заявки и очертаващото се парламентарно мнозинство и колективно ще вземем решение за последващите си действия в интерес на страната и избирателите", завършва посланието му.


Ключови думи към статията:

Коментари (538)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Не само темата ДПС ами и темата ГЕРБ вече им е неудобна. Явно малките партии от протеста са им виновни в момента на И Така Нататък, гледайки намръщеното интервю на Славчо вчера..... "на други хора вече казва братя"

 2. 2 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 482 Неутрално

  Нямате ли чувство, че атаките към ДБГ обслужват ДПС?

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на Митев
  Митев
  Рейтинг: 886 Неутрално

  Талибаните спряха вече да плашат с бсп и путин, защо така!?...

 5. 5 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 629 Неутрално

  Христо, много точен коментар! Чалгарят трябва да бъде изобличен и показано дори и на слепите, кой му дърпа конците. Ако България пропилее и този последен шанс да се оттърси от мафията, друг такъв просто няма да има. Този народ ще си отиде тихо в историята.

 6. 6 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1283 Любопитно

  На Слави целта май не е правова държава, а лично отмъщение на Борисов за това, че е накърнил егото му. По друг начин не мога да си обясня действията му.

 7. 7 Профил на Kotarak
  Kotarak
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Браво! Принципна позиция! Слави ни готви подмяна..... И сляп би го видял.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Христо, много точен коментар! Чалгарят трябва да бъде изобличен и показано дори и на слепите, кой му дърпа конците. Ако България пропилее и този последен шанс да се оттърси от мафията, друг такъв просто няма да има. Този народ ще си отиде тихо в историята.
  —цитат от коментар 5 на svetlyobg


  А кой дърпа конците на Христо?

 10. 10 Профил на keepwalking
  keepwalking
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Според мен ,Боко и Слави са много сходни да не кажа идентични .

  Единия ти вика ,Аз,Аз,Аз .
  Високите пенсии ги плащам Аз.
  Другия уж дето ше изчегъртва ,иска да няма субсидия за никой но в същото време всички да му плащат 0.78 стотинки за телевизията и пак се стига до това Аз,Аз ,Аз -царя слънце Луи 16 .Пак същия нарцист .

 11. 11 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Неутрално

  А темата мутри и бандити от началото на прехода, удобна ли е за ИТН?

  "...За връзките на Слави с хора от подземния свят се е говорело неведнъж. Публична тайна е, че висаджийския бандит Васил Илиев бе убит пред емблематичния ресторант „Мираж” в кв. „Гоце Делчев”, отивайки на среща с шоумена. Показният разстрел на 25 април 1995 г. е първото поръчково убийство на знаков мафиотски бос у нас. Шоуменът не присъства на погребението, но в ефира на БНТ минути след разстрела на Васил Илиев обявява, че България е загубила един от най-достойните си синове и почти се разплаква. Година по-рано босът на ВИС командировал на свои разноски за световното първенство по футбол в Америка целия екип на „Ку-ку“ начело с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев..."  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 12. 12 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  Иван Костов ее забравен сега Ицо е на Пангара.
  Само ДБ може да им разплаче маменцето.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 13. 13 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 629 Неутрално

  На Слави целта май не е правова държава, а лично отмъщение на Борисов за това, че е накърнил егото му. По друг начин не мога да си обясня действията му.
  —цитат от коментар 6 на У Чен


  Действията на чалгаря са лесно обясними като се вгледа човек дори и повърхностно в биографията му. За пари би продал и майка си, както всъщност се продаваше години на ред на най-високо наддалият. Да не говорим, че няма и никакво достойнство - как ли спи и се гледа в огледалото след като измами всички гласували за него. Не че те са трудни за мамене де.

 14. 14 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 380 Неутрално

  Към Триото: Учиндолски/Ямболски/Станев, Ментата от Варна е идеалното попълнение , за да станат Каре!

 15. 15 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 257 Весело

  щом И Така Нататък ГЕРБ ДПС БСП са за този кабинет тогава ДБ трябва да е ПРОТИВ

 16. 16 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 629 Неутрално

  [quote#9:"atmanpg"][/quote]

  Не съди другите по себе си - има хора на които никой не им дърпа конците!

 17. 17 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1036 Неутрално

  До коментар [#6] от "У Чен":

  Лично отмъщение? И как точно ще му отмъщава? Очертава се запазване на модела Борисов. И никой няма да закача предходните, нито ще се създават условия за тяхното разследване.

 18. 18 Профил на pafaka22
  pafaka22
  Рейтинг: 732 Неутрално

  "Който твърди, че "Демократична България" е искала парчета от баницата, лъже. И лъже според собствените си примитивни представи за разпределяне на дялови участия във властта и партийни проекти."

  Принизяването на управлението на държавата до "разпределение на порции" в крайна сметка ще се върне един ден върху главите на господата "самодостатъчни", ако все пак направят правителство. Между другото този лаф за порциите май беше на Доган.

 19. 19 Профил на keepwalking
  keepwalking
  Рейтинг: 670 Неутрално

  И второ ,

  Тоя 1 лв за субсидията дето го дъвчат от 2016 ..
  Тоя един лев вече е равен на 0.20 стотинки заради инфлацията и заради короновируса ..
  Аз искам от моите данъци да се вземат пари и да се дадат на партията която съм подкрепил .
  А не партиите да търсят пари от някакви сенчести бизнесмени или да рекетират НАП ,КАТ ,митници и незнам си още кво ..или политици да стават хидро -енджинери като Доган .

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2137 Гневно

  ... гледайки намръщеното интервю на Славчо вчера... "на други хора вече казва братя"
  —цитат от коментар 1 на Георги Христов


  Че той този кога не е бил намръщен?! Цялата му природа е съградена от нарцисоидна злоба, без да осъзнава лошотата на едно човешко същество.

  Язък за барута, който му дадоха в ръцете стотиците хиляди заблудени.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 22. 22 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Весело

  Христо, много точен коментар! Чалгарят трябва да бъде изобличен и показано дори и на слепите, кой му дърпа конците. Ако България пропилее и този последен шанс да се оттърси от мафията, друг такъв просто няма да има. Този народ ще си отиде тихо в историята.
  —цитат от коментар 5 на svetlyobg


  От сикаджията Борисов, към висаджията Трифонов...
  Голям скок - от трън, та на глог...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 23. 23 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 886 Разстроено

  До коментар [#5] от "svetlyobg":

  Не зная кой дърпа конците на ИТН , но със сигурност зная кой стой зад ДБ !

 24. 24 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1375 Неутрално

  Хм... Христо Иванов наистина се смята за по - важен, отколкото е. Трифонов беше прав вчера. С 12% иска да определя какво ще се случва, но явно не е попаднал на правилния човек, на който да придава фасони.

 25. 25 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Не съди другите по себе си - има хора на които никой не им дърпа конците!
  —цитат от коментар 16 на svetlyobg


  Разсмя ме !
  Я кажи откъде дойдоха милионите за предизборната кампания на умнокрасавците?

 26. 26 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Харесват ми идеите за съдебна, административна реформа (електронни правителство и правосъдие). Промяна на ценностната рамка, щото да се увеличат туземо-европейците.
  Трябва да се подобри и средата на живот. Един туземец ме попита какво имам предвид!
  Ами всички туземци, знаейки на какво се осланят, как действат, по правило - не мислят, да бъдат уредени в резервати, както коренното население на Америка преди век и нещо си. Ние не сме дорасли до мисленето на австралийците, затова не е нужно да ги вписваме в "червената книга". А и тук има повече, много повече от приемливото.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 28. 28 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1646 Неутрално

  Нещо ми се губи основният приоритет "реформа на съдебната система" в целия този диалог.

 29. 29 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Неутрално

  И второ ,Тоя 1 лв за субсидията дето го дъвчат от 2016 ..Тоя един лев вече е равен на 0.20 стотинки заради инфлацията и заради короновируса ..Аз искам от моите данъци да се вземат пари и да се дадат на партията която съм подкрепил .А не партиите да търсят пари от някакви сенчести бизнесмени или да рекетират НАП ,КАТ ,митници и незнам си още кво ..или политици да стават хидро -енджинери като Доган .
  —цитат от коментар 19 на keepwalking


  Чиста форма популизъм на чалгарите...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 30. 30 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 257 Весело

  Не вярвайте на Голата глава!

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 32. 32 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  В болшинството си, съзнателно или подсъзнателно, българите са ужасéни от възможността за разграждане на системата и възстановяването на българската държава и държавност на днешната Територия.Тъжно, но факт.
  —цитат от коментар 20 на Das Territorium


  Държавността зависи от моралните стандарти на личностите, които стоят начело.
  С настоящите такива, няма как да имаме държавност.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Неутрално

  ""Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално да отстраним ДПС от властта. Само тогава можем не просто да "изчегъртаме Борисов", а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие. Тази задача е изключително сериозна и не може да бъде реализирана с шоу с импровизации, лансиране за лидерски позиции на случайни бушончета и съмнителни подставени лица, а най-малко, с оформяне на ново задкулисие", пише в отговор Иванов."

  И на децата е ясно, че мафията и престъпния модел у нас винаги са били олицитворявани от ДПС и всеки, който иска да разгради този модел, трябва да започне от почетния ! Всичко друго е прах в очите на хората ! Затова Христо е напипал съвсем вярно проблема и няма да остави поредния " спасител" просто да ни разиграва пошли спектакли за наивници !

 35. 35 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 910 Неутрално

  Я кажи откъде дойдоха милионите за предизборната кампания на умнокрасавците?
  —цитат от коментар 25 на atmanpg


  Какви милиони? Дадени са 454 хиляди лева за медийна кампания. Това ако за вас са безбожно много пари искрено ви съчувствам.

 36. 36 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3787 Неутрално

  Темата за ДПС е неудобна за всички. Включая и ДБ. Които подпираха ГЕРБ и Бойко, заедно с ДПС.

 37. 37 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2743 Неутрално

  Христо Иванов казва, че не иска постове, пък според Франкенщайн не бил искал, ама той знаел, че иска. За да изяснят положението, в студиото сме поканили Мадам В, в много тесни отношения с почетния председател, Харалан Барбаронов, в много тесни отношения с несменяемия премиер-слънце, и некво джендърче, което сигурно държи страната на бесепе (изключих телевизора, преди да разбера).

  Ето така (не) стават нещата -- от 1989, та до днес.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 38. 38 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 629 Неутрално

  [quote#25:"atmanpg"][/quote]

  Ако си чувал за дарения може и да се досетиш. На ГЕРБ и ДПС естествено кампания не им трябва - при тях изборите се купуваха а каквото не достигне се фалшифицираше директно.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3787 Неутрално

  До коментар [#6] от "У Чен":

  Врагът на моя враг е мой приятел. Макар и временно.

 41. 41 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  А кой дърпа конците на Христо?
  До коментар [#9] от "atmanpg":

  Е как кой? Човека който бе зад Борисов, а сега е зад Христо и Радев.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 42. 42 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 371 Неутрално

  Браво за точната позиция на г-н Христо Иванов. Имате подкрепата на всички гласували за Вас и Демократична България. В никакъв случай не трябва да се разговаря и да се приемат сламените пионки на ИТН. Излезнете в опозиция с ИзправиСе и покажете и на слепите лицето на новото отроче на Доган и задкулисието.
  Оказа се, че единици имат смелостта и топките да се изправят пред десаро-ченгесарската мафия, да се опитат да ни върнат превзетата държава от мръсните и ръце, за да гарантират нормално бъдеще за децата ни.
  Успех в борбата.
  С вас сме!

 43. 43 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Неутрално

  Нещо ми се губи основният приоритет "реформа на съдебната система" в целия този диалог.
  —цитат от коментар 28 на еспресо


  След като чалгарите поканиха дпс за консултации, съдебната реформа очевидно се отлага за по добри времена...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 44. 44 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3787 Неутрално

  До коментар [#10] от "keepwalking":

  Не гледаш 7/8 и не плащаш. Така правя аз.

 45. 45
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 46. 46 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Какви милиони? Дадени са 454 хиляди лева за медийна кампания. Това ако за вас са безбожно много пари искрено ви съчувствам.
  —цитат от коментар 35 на Nick F


  Аз също ви съчувствам.
  Моите съболезнования!

 47. 47 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3787 Неутрално

  До коментар [#13] от "svetlyobg":

  "И тия, и ония, всички са маскари...". Из "Бай Ганьо" на Алеко Константинов.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 414 Неутрално

  [quote#35:"Nick F"][/quote]

  А портотретите на ХИ и ДБ на всеки втори колец в цялата страна, те без пари ли бяха .., “дарение”?

 50. 50 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3787 Весело

  До коментар [#25] от "atmanpg":

  Спестили са от закуските! 😀

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 52. 52 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 414 Неутрално

  До коментар [#10] от "keepwalking":Не гледаш 7/8 и не плащаш. Така правя аз.
  —цитат от коментар 44 на Vlado Nikolov  Аз пък (не)гледам и не плащам :-)

 53. 53 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 380 Любопитно

  До коментар [#13] от "svetlyobg":


  как ли спи и се гледа в огледалото след като измами всички гласували за него. Не че те са трудни за мамене де.
  —цитат от коментар 13 на svetlyobg


  Интересен ми е профилът на масовия избирател на "Няма Такава Държава"!
  ______________
  Това "Има Такъв Народ" е Парлама!

 54. 54 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 563 Неутрално

  Браво на задкулисните кукловоди, вече 32 години успяват с нови фокуси, спасители и месии да дърпат конците на всичко случващо се в България и да щавят българина по пълна програма. Сигурно вече са намерили следващите спасители за след Слави, проблема е само, че обекта на експеримента след някое друго десетилетие най-вероятно ще се спомине.

 55. 55 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Неутрално

  Я кажи откъде дойдоха милионите за предизборната кампания на умнокрасавците
  —цитат от коментар 25 на atmanpg


  😂😂😂

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 56. 56 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1152 Неутрално

  Христо, много точен коментар! Чалгарят трябва да бъде изобличен и показано дори и на слепите, кой му дърпа конците. Ако България пропилее и този последен шанс да се оттърси от мафията, друг такъв просто няма да има. Този народ ще си отиде тихо в историята.
  —цитат от коментар 5 на svetlyobg


  Многоо апокалиптично звучиш.А за народа,той просто се циганизира,става волна птичка неподвластна на закон и ред!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 57. 57 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 629 Неутрално

  До коментар [#13] от "svetlyobg":"И тия, и ония, всички са маскари...". Из "Бай Ганьо" на Алеко Константинов.
  —цитат от коментар 47 на Vlado Nikolov


  Иска ви се да го вярваме защото това обезверяване най-много устройва статуквото.

 58. 58 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 563 Неутрално

  И второ ,Тоя 1 лв за субсидията дето го дъвчат от 2016 ..Тоя един лев вече е равен на 0.20 стотинки заради инфлацията и заради короновируса ..Аз искам от моите данъци да се вземат пари и да се дадат на партията която съм подкрепил .А не партиите да търсят пари от някакви сенчести бизнесмени или да рекетират НАП ,КАТ ,митници и незнам си още кво ..или политици да стават хидро -енджинери като Доган .
  —цитат от коментар 19 на keepwalking


  А бе ти хубаво искаш, ама 95% не искат. Можеш да им превеждаш част от заплатата си щом искат, твоя воля.

 59. Във въздуха се разнася мирис на пресен акациев медец.

  Изпокараха се още на първия ден.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 61. Борисов отново на власт с бял Пегас.

  Wornoxmaniak
 62. 62 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Неутрално

  Дано гласуващите и.т.н. прогледнат и видят, че отново им скроиха шапка като им извадиха поредния сламен човек от ръкава. Само и само да не се случи истинска промяна,а

  ПОДМЯНА.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 63. 63 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Едно време БСП (комунистите) смятаха че властта им принадлежи по право.

  Сега ДБ (новите комунисти) смятат че властта им принадлежи по право и могат да я вземат с подскачане по площадите. :)

 64. 64 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 629 Неутрално

  До коментар [#13] от "svetlyobg":
  —цитат от коментар 53 на Tzar Vova Josei-ki


  Профилът ли: неособенно интелектуално надарени патрЕоти, които псуват на масата пред телевизора, похапвайки си салатка и отпивайки ракийка, докато се почесват многозначително под пъпа на разплутите си кореми.

 65. 65 Профил на frankie...says
  frankie...says
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Хм... Христо Иванов наистина се смята за по - важен, отколкото е. Трифонов беше прав вчера. С 12% иска да определя какво ще се случва, но явно не е попаднал на правилния човек, на който да придава фасони.
  —цитат от коментар 24 на 4okuto


  Има и друга аритметика, дето много не ви отърва - тия 12% от гласувалите са 50-60% от плащащите данъци в тази страна. ГЕРБиджа може да взема по 25%, но от тях плащащите данъци данъци в тази държа са 15-20% - нали се сещаш, че държавните и общинските служители ни данъци, ни осигуровки плащат .. ние им ги плащаме. А от на Трифонов електората данъци надали плащат повече от 10-15% - всички останали са или гастърбайтери, или работят у нас на минимална и всичко останало е на ръка, или са белобради студентчета, дето горните две групи им плащат масрафа. За пенсиите нищо няма да кажа. Та, нормално е Христо да се взема достатъчно на сериозно. Това, че семката по тези ширини е проста рано или късно ще стане проблем на самата семка ...

 66. 66 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 591 Весело

  Едните са "мръсни хора", другите са "примитивни", третите "токсични" и тн. и тн. Направо сладури ненагледни !

 67. 67 Профил на Tedo Ang
  Tedo Ang
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Твърдо НЕ! По-скоро имам чувството че "партиите на протеста" знаят какво искат толкова колкото хората от протеста, т.е. НЕ знаят какво искат. При положение, че имат еднакви възгледи с ИТН и не искат министерски места, няма как да не подкрепят мандата всяко друго действие ще потвърди тезата, че не знаят какво искат и решенията са мотивирани от личностни отношения.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4172 Любопитно

  А кой дърпа конците на Христо?
  —цитат от коментар 9 на atmanpg


  Ти кажи КОЙ!?

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 70. 70 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 380 Весело

  До коментар [#61] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук учиндолски гуру":


  Борисов отново на власт с бял Пегас.
  —цитат от коментар 61 на Wornoxmaniak vs Фейсбук учиндолски гуру


  "Спасителят" е влязъл в Йерусалим на сива магарица!
  Не опорочавай Традицията!

 71. 71 Профил на Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Първо ще свалим Борисов, после ще мислим -беше мантрата на протеста. Е сега кво го мислите толкоз нали Слави го измисли вместо вас и ви казва “Jump”, сега вместо да мислите, ви остава да отговорите по устав: “Sir, yes sir! How high, sir”
  —цитат от коментар 33 на Герберска Мутра


  По принцип, като нямаш нещо умно да кажеш, има и опцията просто да не пишеш. Известно ли ти е?

 72. 72 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2475 Неутрално

  До коментар [#67] от "Tedo Ang":

  Напротив, и.т.н. се оказаха мюре на същите, които докараха царО и крепиха Буци. И които създадоха ПееФ, на мястото на Илия Павлов.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 73. 73 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Ти кажи КОЙ!?
  —цитат от коментар 69 на Иво


  Ами щом настояваш, ще ти кажа.
  Сорос и неговите фондации.

 74. 74 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 380 Весело

  До коментар [#64] от "svetlyobg":


  Профилът ли: неособенно интелектуално надарени патрЕоти, които псуват на масата пред телевизора, похапвайки си салатка и отпивайки ракийка, докато се почесват многозначително под пъпа на разплутите си кореми.
  —цитат от коментар 64 на svetlyobg


  И снимка на Лепа Брена на видно място!

 75. 75 Профил на frankie...says
  frankie...says
  Рейтинг: 411 Неутрално

  До коментар [#65] от "frankie...says":Това е логика на расист и ксенофоб.
  —цитат от коментар 68 на Хай Буй


  Не ти харесаха цифрите ли? А твоето са думи на лаладжия :)

 76. 76 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 380 Весело

  До коментар [#71] от "Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ":


  По принцип, като нямаш нещо умно да кажеш, има и опцията просто да не пишеш. Известно ли ти е?
  —цитат от коментар 71 на Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ


  Е да, ама... Волтер не е от Учиндол!

 77. 77 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Има известна логика, на следващите избори народът просто да заложи на сигурното - ГЕРБ. За толкова месеци служебните паленца не намериха нито една 'далавера'. Изгенерираха един вулкан от пушеци и празни приказки.
  20-30% от гласуващите са без точна партийна ориентация и не виждам причина, да не заложат на сигурното.
  ДБ и ИТН със сигурност ще загубят гласове, независимо кой е прав/крив. Цялото им това публично омаскаряване отвращава.
  Затова и ГЕРБ трябва да си мълчи или най-много с тънки единични пасове да ги подиграва и бъзика.

 78. 78 Профил на Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Всичко е ясно. Статуквото видя, че с подходящите министри, независими, смели и амбициозни, лошо им се пише, и впрегнаха ИТН, за да предотвратят всячески наличието на такива хора в изпълнителната власт.

  Ако някой може да ми даде момент от хронологията на събитията, който противоречи на тази теория, моля да заповяда.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 414 Неутрално

  До коментар [#71] от "Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ":

  Искаш да кажеш, че повече няма да пишеш ?

 82. 82 Профил на katerina_slavova
  katerina_slavova
  Рейтинг: 758 Весело

  Хванаха се за гушите. Толкоз за коалицията. Доганя и Боко печелят.

 83. 83 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1899 Неутрално

  Добре, де, Иванов. Какъв автентичен боец с корупционното статукво е Асен Василев - радевият финансов министър. Който се запъна и така и не махна дубайския културист от най-важната приходна агенция. С оная фирма с милионните задължения, прехвърлена на подставено лице с още куп подобни фирми? Или самият Василев - не само, че е прекарал съдружниците, но и присвоил тяхна интелектуална собственост, пробутал я на китайците. Засрамете се. И се успокойте. Радевото правителство ли ви е болката? Щото маха ДПС? Радев? Избран именно от ДПС? За кого отидоха гласовете на мюрето на ДПС Орешарски втория кръг?

 84. 84 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  Христо Иванов губи позиция пред спонсора. Отдавна се разбра, че искат парче от баницата и то не малко парче. Ясно, че на Слави някой нещо му е подшушнал да няма доверие на ДБ. Колкото до правителство на ИТН вече не е изгодно за ДБ защото няма да получат това което искат.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 85. 85 Профил на Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Едно време БСП (комунистите) смятаха че властта им принадлежи по право.Сега ДБ (новите комунисти) смятат че властта им принадлежи по право и могат да я вземат с подскачане по площадите. :)
  —цитат от коментар 63 на realguru


  Не става дума за цялата власт, а за дадени властови компоненти, адекватни на участието им в процеса по свалянето на Борисов и електоралната им тежест.

  Арогантната постъпка на ИТН да не поканят в правителство представители на партиите, от които уж търсят подкрепа, бе грубо потъпкване на именно тези конвенции в политиката. Но такива хубавци като теб винаги си измислят алтернативен прочит на ситуацията, разбира се, силно в тона на кафевите медии.

 86. 86 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  Дано гласуващите и.т.н. прогледнат и видят, че отново им скроиха шапка като им извадиха поредния сламен човек от ръкава. Само и само да не се случи истинска промяна,а ПОДМЯНА.
  —цитат от коментар 62 на Николай Колев


  Същото искат и ДБ.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 87. 87 Профил на svetlyobg
  svetlyobg
  Рейтинг: 629 Неутрално

  Някои обвиняват народа си, че е избрал фалшивата партия ИТН на Слави Трифонов и го наричат“прост“! Те се лъжат! Народът ни не е прост, той само е манипулиран...
  —цитат от коментар 79 на ideyazabulgaria


  Е така де - колко да е умен този народ ако се оставя вече почти 3 десетилетия да го манипулират?

 88. 88 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4734 Неутрално

  До коментар [#35] от "Nick F":

  И няколко милиона за билбордове.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 89. 89 Профил на Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  . При положение, че имат еднакви възгледи с ИТН и не искат министерски места, няма как да не подкрепят мандата .
  —цитат от коментар 67 на Tedo Ang


  Първо, нека кажем, че е абсолютно арогантно и унизително от страна на ИТН да не предложат министерски кресла на партиите, от които търсят подкрепа. Така че, въпрос на голям компромис бе, че изобщо тези партии се съгласиха да им слушат глупостите нататък.

  Второ, кой е казал, че имат еднакви възгледи?

 90. 90 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4734 Неутрално

  До коментар [#65] от "frankie...says":Това е логика на расист и ксенофоб.
  —цитат от коментар 68 на Хай Буй


  Освен това е и изцяло лъжлива, опираща се на изсмукани от пръстите проценти.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 91. 91 Профил на Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Христо Иванов губи позиция пред спонсора. Отдавна се разбра, че искат парче от баницата и то не малко парче. .
  —цитат от коментар 84 на AModoMio


  Да разбираме, че Слави иска цялата баница за себе си, но това не е проблем за вас?

 92. 92 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Весело

  Ристю не спира да си мечтае да го посрещат като протестиращ, така както бяха посрещани партизаните. Все по-неясно става за какво се бори, при положение, че Герб няма да присъства при гласуването на правителството.

 93. 93 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1899 Неутрално

  Но има още нещо., за да не се излагат повече ДБ и не го пробутват Сл. Тр. като таласъм, излязъл от тъмното да брани статуквото. Какви умилително свойски и неглижиращи коментари преди. Как трябвало да преглътнат някои естетически съображения и да се гушнат с въпросния Сл. Тр. Нямат чет коментарите на свързани с ДБ наблюдатели, политици и т.н. в които славословеха Трифонов. Че даже се появи и колаж - мисия 121. Христо Иванов, Мая Манолова и Тошко Йорданов в скафандри към заветната цел - 121 депутати.

 94. 94 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1899 Неутрално

  Но има още нещо., за да не се излагат повече ДБ и не го пробутват Сл. Тр. като таласъм, излязъл от тъмното да брани статуквото. Какви умилително свойски и неглижиращи коментари преди. Как трябвало да преглътнат някои естетически съображения и да се гушнат с въпросния Сл. Тр. Нямат чет коментарите на свързани с ДБ наблюдатели, политици и т.н. в които славословеха Трифонов. Че даже се появи и колаж - мисия 121. Христо Иванов, Мая Манолова и Тошко Йорданов в скафандри към заветната цел - 121 депутати.

 95. 95 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4734 Неутрално

  До коментар [#71] от "Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ":

  Явно на теб самия не ти е известно, щом продължаваш да пишеш.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 96. 96 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Весело

  Досега все бяхме "оправяни" от подходящи. Айде некадърниците да не определят, кой за какво става

 97. 97 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 651 Неутрално

  До коментар [#6] от "У Чен":

  Ако целта му беше лично отмъщение нямаше нито да получи, нито да приеме, подкрепата която ГЕРБ мисли да му окаже. Планът в зала в момента като го гледам е ИТН+БСП, с подкрепа на ГЕРБ чрез излизане от залата и ДПС против за да изглежда че не са в играта.
  Слави няма никаква лична вендета, точно напротив - напълно рационално е сключил сделка с дявола, така както навремето Бойко го направи, и двамата защото си мислят че тяхната лична представа за държавническо управление е толкова ценна че си струва да позволят да бъде окраден някой и друг милиард между другото докато я реализират.

 98. 98 Профил на Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 8 Неутрално


  Радевото правителство ли ви е болката?
  —цитат от коментар 83 на nik_77.


  Не бе, другар. На ВАС ви е болката Радевото правителство. Нали затова ще осигурявате по нисък праг за мнозинство за правителство на Сламения човек.

 99. 99 Профил на habitat
  habitat
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Много интересно - винаги е виновна Демократична България. Спомням си миналата година,1% избиратели под опашката на коня, после "винаги под 4% са умнокрасивите соросоиди". Сега тези пък какво искат, като са 12%? Ами ако станат 16 или 20% на следващите избори? Пак няма да имат право на думата! Х. Иванов бил министър на Бойко, а Слави се прегръщаше с него и го води в Тодорово (това е името на Учин дол поне от 50те години насам), Мая Бойко я направи омбудсман, Корнелия се опита да я свали чрез Гергов и Добрев и т.н. Такъв е Бойко - я го вижте, изгони създателите на партията си (Цветанов, Фидосова, Цачева, Здравкова) и я напълни с негови приласкани и купени критици (Сачева, Биков, Митов). Така се осигурява абсолютната еднолична власт. Която сега Слави иска да му я вземе. И единият и другият са актьори, явно драматурзите и сценографите са същите. И само ДБ не иска да играе ролята си и се дърпа. И заради това за всичките е трън в очите: за Слави, Бойко, Данчо Ментата, Карадайъ и т.н. А драматурзите не поглеждат (както правилно отбеляза един тук), че публика не остана в залата.

 100. 100 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5934 Весело

  "Чакарака, чакарака кючек, а от понеделник, Слави лош..."

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK