Хитроумен план ли е дилетантщината на "Има такъв народ"? Май, май, ама надали

Служебното правителство вдигна твърде високо летвата, която Слави и Тошко трудно ще прескочат.

Служебното правителство вдигна твърде високо летвата, която Слави и Тошко трудно ще прескочат.Анализът е препубликуван от "Сега".


Има ли дълбок замисъл в дилетантщината на хората около Слави Трифонов, някакъв скрит за широката публика хитроумен план, който като Deus ex machina внезапно да предложи решение на силно заплетената и заредена с драматизъм политическа ситуация и в края на спектакъла публиката да се разотиде доволна и успокоена, преживяла катарзис, казано с езика на Аристотел. Защо точно Аристотел? Защото е философ, а цитирането на философи може да се окаже модно в близките седмици. Но не би трябвало да се забравя, че "катарзис" е също така и понятие от психотерапията - освобождаване на дълго потискан афект. Някои поведенчески прийоми сред лидерите на "Има такъв народ" (ИТН) могат да предложат хоризонт и за подобна интерпретация.


Дотук политическата и анализаторска говорилня, както и отделни стъпки на ИТН, очертават
три възможни тълкувания на събитията на политическия терен


1. Слави Трифонов и антуражът му в ИТН са напълно дезориентирани в актуалната политическа ситуация. Действията им са хаотични и по метода на пробата и грешката се опитват да разберат как точно работи това нещо, наречено "политика". Като дете, което си е свалило нова компютърна игра, но няма търпение да изучава демоверсията.


2. Инфантилизмът в поведението им е плод на нарцистична самоувереност, че "суверенът", както те наричат предимно своите избиратели, ги е натоварил с месианска задача - да разомагьосат страната, да я извадят от хватката на корупцията и квазидемокрацията и най-после да я изведат на пътя на икономическия, политическия и морален просперитет. Но магията на промяната може да проработи само ако свършат цялата работа сами, ако поемат цялата отговорност, а останалите играчи на терена сляпо ги следват и вярват в добрата им воля и най-вече в интелектуалните и морални качества на Слави, Тошко, Филип и т.н.


3. Зад хаотичните им стъпки прозират дългите сенки на групи и интереси, които не желаят промяна, особено в съдебната система и особено след като служебният кабинет показа, че промяна е възможна, как трябва да се направи и в каква посока да продължи. Прозират стари връзки и контакти, стари и по-нови дружби и предложения, на които не може да се откаже. Сега не може.


Обикновено в такива случаи истината се оказва сложно заплетена в трите възможни тълкувания на ситуацията. Впрочем има и четвърто. Слави няма никакво желание да управлява (не че и може с 65 гласа в 240-местен парламент), но иска някой друг да е виновен за очертаващото се политическо фиаско на ИТН. Неговите избиратели са като армията на Бранкалеоне, искат всичко и веднага и Слави вероятно си дава сметка, че може само да им го обещава, но не и да им го даде. Става дума предимно за млади, импулсивни и първични хора без някакъв идеологически профил, които силно любят и мразят.


Досега са любили. Очертава се скоро да мразят.


Слави е изцяло медиен продукт, какъвто впрочем беше и Бойко Борисов, преди да стисне ръчките на властта. А и дълго след това. Лидерският екип на ИТН изглежда ще се окаже жертва на телевизора. Да живееш двадесет и повече години в телевизора, произвеждайки сатира за всички и всичко, кога сполучлива, кога не, и периодично редувана с назидателни проповеди, да се къпеш в масовата обич на онези, които разсмиваш, забавляваш с песни и балет или поучаваш, всичко това няма как да не води до известна обърканост в усещането за реалност. Дългото пребиваване в телевизора явно създава чрезмерно чувство за собствена значимост.


Освен това да иронизираш властта, която и да е тя, е по-лесна и по-удобна позиция, отколкото да си властта. Тогава трябва да приемаш хладнокръвно или с усмивка иронията към тебе. И по възможност да не я храниш с поведението си. За нарцистични натури това е не просто трудно, а болезнено и дори драматично. Особено когато трибуната е "Фейсбук", а там ирониците са твърде много и често са по-талантливи от сценаристите на Слави. Ще спестя примери, защото са много. Ще спомена само как само за няколко часа Пламен Николов стана Сламен Николов.


Хората от ИТН явно не се справят в новата си роля


Жанрът не им е познат. Не го владеят. Позицията "ние сме несистемни и няма да играем по вашите правила" е несъстоятелна. В политиката има някакви обективни правила, нещо като природните закони. Например няма как от числото 65 да направиш 121 без подходящо поведение, дипломация, комуникативност и някакво убеждаващо въздействие. Нормален човек би ли поканил антисистемен електротехник да му монтира бойлера?


Вирнатата физиономия на Тошко Йорданов, както и файтонджийските бакенбарди на Филип Станев няма как да не пораждат ирония. Би могло, но при друго поведение. Да избираш премиер в ТВ кастинг за политици, както се избират участници в "България търси талант" няма как да не предизвиква смях. Да предложиш сериозно такъв премиер на фона на сегашния служебен кабинет прави смеха саркастичен, ако не и сардонически. Някой може ли да си представи как премиерът Стефан Янев се явява на кастинг за политици пред смръщения поглед на Слави? Или Бойко Рашков, Христо Иванов, Татяна Дончева и нека да не изреждам. В политиката единствен кастинг е самата политика, управлението. Няма по-ефективен кастинг.


Българска енциклопедия на виното
С код Dnevnik10 получавате поне 10% отстъпка
Купете

Да отбягваш всякаква публичност с аргумента, че ти било писнало за двадесет години всяка вечер да си в телевизора и спорадично да пускаш във "Фейсбук" някакви несръчно заснети монолози от диван по тениска, е меко казано несериозно дори за антисистемен политик. А да те интервюира най-близкият ти политически сътрудник, човек, който дълги години е наливал думи в устата ти, няма как това да не буди весело недоумение. Особено когато политическите послания са поднесени в естетическата стилистика на късния Бойко Борисов.


На този общо взето не твърде весел политически фон най-щекотливият въпрос е дали в тази ситуация ще може да се състави правителство. И кой ще приеме ролята на миманс в театъра на дилетантите? Кой ще зажуми пред надничащите зад кулисите дълги сенки? Големият проблем е, че служебното правителство вдигна много високо летвата и за хората на ИТН изглежда невъзможно да я прескочат. Могат само да минат под нея с високо вирнати глави, понеже са антисистемни играчи, но след това едва ли някой ще ги приема сериозно. Дори и доскоро да ги е приемал.


Всичко, което трябва да знаете за:

Рубриката “Анализи” представя различни гледни точки, не е задължително изразените мнения да съвпадат с редакционната позиция на “Дневник”.

Ключови думи към статията:

Коментари (156)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Dimitar Mogilarov
  Dimitar Mogilarov
  Рейтинг: 118 Неутрално

  Слави е последователен, проучванията му дават още по-голямо предимство. Така че планът му е добър.

 2. 2 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 984 Весело

  О, вече директно препечатваме "Сега"?
  Показателно...

  И по темата: "Да падне Борисов, после ще му мислим".
  И умуването продължава ли, продължава, а лудите, играят ли, играят...

  Знанието е сила, информацията - власт
 3. 3 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 975 Любопитно

  "Има ли дълбок замисъл в дилетантщината на хората около Слави Трифонов"

  Предлагам д ане тълцим дълбока мисъл там, откъдето тя би избягала с писъци по ред причини.
  Спестява време.

 4. 4 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Тонове словесна еквилибристика, само и само един Ристьо да се изкара политик.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 5. 5 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  Не. Дилетанщината е автентична. Групата на Слави изглежда до такава степен изненадана от успеха си, че не може да събере един файтон линости, които да нямат сериозни бели и черни петна в биографиите си.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 6. 6 Профил на ДрънкалУтУ
  ДрънкалУтУ
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Чакалите вият на умряло от глад. Толкова години на диета и сега софрата пак се измъква....

  Мани мани...
 7. 7 Профил на hnv37634910
  hnv37634910
  Рейтинг: 13 Неутрално

  До коментар [#1] от "Dimitar Mogilarov":

  "Проучвания"? Бихте ли пояснили?

 8. 8 Профил на асен георгиев
  асен георгиев
  Рейтинг: 822 Неутрално

  чудесен анализ! мога само да се помоля: Баг да пази България!

 9. 9 Профил на del40
  del40
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Абе защо ни проглушават ушите и постоянно се опутват дапромиват мозъцице ни,че служебния кабинет е еталон,пбразец,по който трябва да се равняват всички?!
  Тозу служебен кабинет си изпя песента,изборите минаха и скоро ще е в истприята като рупор на кампанията на Радев и реваншистки комунистически озверял електорат!
  Недоумявам защо десните ДБ и кръга Капитал са паднали в партер на тези злосторници?
  Аз президенстска рвпублика не искам,а вие?

 10. 10 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  Четох тази статия в СЕГА снощи, затова веднага отговарям:

  Според мен е комбинация от “нарцистична самоувереност, че суверенът ... ги е натоварил с месианска задача” и “дългите сенки на групи и интереси, които не желаят промяна, особено в съдебната система”.

  Т.е. както при Бойко Борисов, силите, извършили реалния КАСТИНГ, са си преценили отлично с какъв материал разполагат и как най-добре материалът може да им свърши работа.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 11. 11 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2533 Весело

  айде още един къса ризи и пише кървави писма като сашето диков. не е учудващо, че слави ги храни такива разбирачи. за тва академиците трябва да си знаят мястото и да не се бутат там където изглеждат смешно.

 12. 12 Профил на duy58651026
  duy58651026
  Рейтинг: 91 Неутрално

  Просто са чешити, а това не върви много с политиката. Същата работа и в ДБ, а до известна степен и в Изправи се-Идваме. Така че, шансът да заговорят на един език клони към нула. Но това беше предвидимо и го написах още след изборите през април, че подобна конфигурация не може да проработи. Грешка на Румен Радев беше, че не го предвиди, а се надяваше тия партии да канализират обществените настроения. Требваше да създаде партия, да вземе едни 35-40% на изборите и около себе си да обедини вече останалите.

 13. 13 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1531 Весело

  Хахахаха, ДБ си мислеха, че като махнат ББ и народът ще им се хвърли в прегръдките готов да бъде соросоносан и джендъроегалитиран.
  Сега като не се получи и ред сълзи, ред сополи, ред сълзи, ред сополи...
  Ама българският народ е мъдър, много мъдър....кой каквото ще да ви разказва?
  При нашата география други тука не биха оцелели и 50 години.

 14. 14 Профил на zocho1
  zocho1
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Слави е последователен, проучванията му дават още по-голямо предимство. Така че планът му е добър.
  —цитат от коментар 1 на Dimitar Mogilarov


  Е то Мунчо е най-последователният образ в "Под игото"

 15. 15 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2804 Неутрално

  ИТН си търсят виновници за импотентността си

 16. 16 Профил на lemans
  lemans
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Аз не разбрах - Ристю последно подкрепя ли кабинета на ИТН или още "мисли" ?

 17. 17 Профил на rhk011076282
  rhk011076282
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  ИТН е просто инструмент, нищо повече. Това, че някои от гореспоменатите са си повярвали, няма никакво значение. Той и Бойко си вярваше. А Симеон, според мен, изобщо не му е пукало, докато е знаел, че ще си получи имотите и ще развихри поголовна сеч, в някои от тях.

 18. 18 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 984 Весело

  "Някой може ли да си представи как премиерът Стефан Янев се явява на кастинг за политици пред смръщения поглед на Слави? Или Бойко Рашков, Христо Иванов, Татяна Дончева и нека да не изреждам."

  А не бе, хич не са се явявали на кастинг пред нечии смръщени погледи.
  Е, не пред Слафчо и не са ги давали по телевизията.
  Да не изреждам подред кой пред кого, че пак ще ме изтрият...

  Знанието е сила, информацията - власт
 19. 19 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Много точен анализ, но за съжаление народонаселението на територията явно си харесва този цирк..

  Freedom of speech
 20. 20 Профил на доктор Арнó Ебé
  доктор Арнó Ебé
  Рейтинг: 266 Неутрално

  Как?! Славчо Учиндолски, Тошко Африкански, Фильо Гочоолу и пр. да са дилетантини в общественото дело? Не думайте, господине, не може да бъде!

 21. 21 Профил на ogp03622986
  ogp03622986
  Рейтинг: 943 Неутрално

  Временното правителство и партията на Бойкикиев: земи Единия, та удари Другия, се едни и същи генерични Червеняковци ... виж по-доле:

  КАКВО Е ТОВА "Де Бъ"?

  "Д Б", наричани от другомислещите "ДеБъ", това е коалиция от партии и движения, известни като "Модерна градска левица", ръкводена от Внуци и Близки роднини на АБпФК ( Хр Иванов-Бойкикиев, Ръдан Кънев-Искариотски, Наско Атанаско, Бориславчо Сандов и вся остальная свол.....).
  Маскирали са се като "десни", за да заблудят лековерната част от електората. Това обаче им се отдава все по-трудно и истината започва да лъсва. На последните избори имаше масово преливане на гласове от БСП към ДБ, предимно на разочаровани от ръководството на партията, Внуци и Близки роднини на АБпФК...
  Членската маса и феновете на ДБ, в голямата си част, са белязани с Червена семка в родословието, откъм АБпФК (Внуци, Близките им роднини или Слугите и Клиентите им).
  Често се самоназовават "жълтопаветници", в смисъл, че живеели в центъра на София, което ги издигало интелектуално(!) над другите софиянци.
  Забравя се обаче, че идеалният център на София е пострадал най-много от комунистическите репресии след 09.09.1944: почти цялото население е изселено, някои изтрепани, а жилищата - завладени от семейства на другари от провинцията и от комунистически служби (тези трагични събития още оттогава са заключени в Гроба на Историята, а ключовете зорко се охраняват от Червената истпрофесура).
  Така, че ако се проучи централната част на София, ще се констатира, че голяма част от левите "жълтопаветници" са потомци на "комунисти" и техни роднини и приятели от провинцията...
  Същите се представят още и като "умни и красиви", обаче опонентите пък твърдят, че са "красиви като жълтите павета и също толкова умни".
  Видно е, че ДБ и феновете им изповядват левичарството (по-точно Неомарксизма: Джендъризъм, ЛГБТ-изъм, Мултикултурализъм, затоплизъм/зеленизъм и т.н., виж също: https://www.novetika.com/kakvo-e-neomarksizym/ ).
  Подкрепят Истанбулската конвенция, Ранното сексуално възпитание на децата, Македонизма, ЛГБТ-изма, както и всякакви подобни левичарски античовешки инициативи. Подкрепят също и руското културно влияние, както и проруския пРезидент Румен Радев, защото русофилството е генерично завещано от дедовците им, които са АБпФК, или Близки роднини на АБпФК или Слуги, или Клиенти на същите...

  За подробности, виж също: https://www.novetika.com/komunisti-aktivni-borci-protiv …/

  18.07.2021 Александър Тацов

 22. 22 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1184 Неутрално

  Нищо хитро няма. Дългият ще заработи едни добри пари от мафията и ще се оттегли някъде в чужбина, да страда заедно с балерините си, с повече пари, отколкото може да изхарчи и за 1000 г.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 23. 23 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2174 Неутрално

  Ами ако посегнат на децицата на червената аристокрация?

 24. 24 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 1970 Неутрално

  Слави е последователен, проучванията му дават още по-голямо предимство. Така че планът му е добър.
  —цитат от коментар 1 на Dimitar Mogilarov


  Така е, все повече български идиоти / а у нас идиоти - бол!/ го припознават като човек от тяхната порода!

  Мараба, С-ДС доносници!
 25. 25 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 1970 Весело

  Чудесен анализ, поздравления за автора!

  Мараба, С-ДС доносници!
 26. 26 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1531 Весело

  Е то Мунчо е най-последователният образ в "Под игото"
  —цитат от коментар 14 на zocho1


  "Мунчо, тоя луд, беше единственият, който се реши да протестира."

  "Оттогава и навеки,
  по окръзи и по места,
  избита бе навеки,
  веке, лудостта"

  По спомчени от Иван Вазов и Радой Ралин.

 27. 27 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 1970 Любопитно

  Аз не разбрах - Ристю последно подкрепя ли кабинета на ИТН или още "мисли" ?
  —цитат от коментар 16 на lemans


  Сигурен ли си, че знаеш какво означава думата "мисли"?

  Мараба, С-ДС доносници!
 28. 28 Профил на rhk011076282
  rhk011076282
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  Нищо хитро няма. Дългият ще заработи едни добри пари от мафията и ще се оттегли някъде в чужбина, да страда заедно с балерините си, с повече пари, отколкото може да изхарчи и за 1000 г.
  —цитат от коментар 22 на Viva la Evolution


  Няма такова понятие, повече пати от колкото може да изхарчи, но за сметка на това има поговорка - апетитът идва с яденето.

 29. 29 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Тези, чието шоу по принцип не гледам, направиха кабинет по сценарий, ама без вътре да има сценаристи.
  Въпреки това ме удиви фактът, че маса анализатори, политолози, конкуренти и спортни коментатори се впуснаха да оценяват способностите на кандидатите за министри, без те изобщо да са работели.
  Егати и туземската сельодка е това. Затова ги подкрепям. Ако трябва, после ще освирквам.

 30. 30 Профил на del40
  del40
  Рейтинг: 213 Весело

  И друго не разбирам, как уж десните Капитал и ДБ се бутат в прегръдката на БСП и Радев,вместо да се здрависат с оказалите се деснит ИТН.
  И защо се словославят министрите с леви виждания от служебния кабинет???
  Сбъркано отвсякъде,ясно прозират нездрави олигархични интереси!
  Прокопиев понеже е настъпан от Гешев,е готов и с дявола да се съюзи,само и само да го махне.

 31. 31 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#2] от "pag":

  Е,отдсена Сашо Дончев е другар на Прокопиев.Явно дори тролове е дал на заем Дончев...

 32. 32 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  "Служебното правителство вдигна твърде високо летвата, която Слави и Тошко трудно ще прескочат."

  Средите дето издигнаха пРезидента ни набиват медийно за високата летва на временното революционно правителство на радеВ в кооперация с ДБ(двата харварда).
  Никаква летва не са вдигнали радевите рушители на държавата и това историята ще го покаже, а Станислав Трифонов си го знаем.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 33. 33 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 1045 Неутрално

  ИТН си търсят виновници за импотентността си
  —цитат от коментар 15 на hodounski


  ИТН или ДьБь!?

 34. 34 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2533 Неутрално

  До коментар [#25] от "Манчо":

  елементарен опит с познати средства да се опише непознато явление. в резултат комичен продукт. коскоджамити анализатори не разбраха че итн не е герб, бсп и останалите, но тъпо и упорито продължават да опитват

 35. 35 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#9] от "del40":

  Служебния Кабинет е хубав,защото Прокопиев има 3-ма министри,май и 5-ти-ако включим и Кацаров.

 36. 36 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  Не съм от хората на Слави, ама такова медийно опаковани върви, че като ги чета имам чувството че досега България е била управлявана от титани на политиката.
  Като почнеш от Костов, минеш през Царя и последния пожарникар с все крадливите им милиционерски мрежи и антуражи и кудудякащи политички тип Маями и Татяна.

 37. 37 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2220 Неутрално

  До коментар [#1] от "Dimitar Mogilarov":"Проучвания"? Бихте ли пояснили?
  —цитат от коментар 7 на hnv37634910


  Тука има нещо:

  https://blitz.bg/politika/tova-shche-sa-rezultatite-na-partiite-pri-novi-izbori-tablitsi_news832919.html

  Сам съм, други няма...
 38. 38 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#10] от "Norman Granz":

  Кога намираш време за Сега и Дневник всред тоя светски живот-вечеря с Херо,пельмени с Мутрафонова,крос със турския осланик,интимни вечери с агент Али в сауните на Рашков....Как успяваш,бре!?

 39. 39 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2220 Неутрално

  За тези, които са пропуснали мисленето на Сашо Диков по адрес на ИТН:

  https://www.dnes.bg/politika/2021/08/05/sasho-dikov-slavi-slez-ot-tenekieniia-tron-v-levski-g.499416

  Сам съм, други няма...
 40. 40 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 765 Неутрално

  Някой може ли да си представи как премиерът Стефан Янев се явява на кастинг за политици пред смръщения поглед на Слави? Или Бойко Рашков, Христо Иванов, Татяна Дончева и нека да не изреждам. В политиката единствен кастинг е самата политика, управлението. Няма по-ефективен кастинг.:)

  По ми е лесно да си представя самото Слами и неговата смахната групица да правят лицеви опори под строгия поглед на ефрейтор Дончева:)

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 41. 41 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#11] от "karatista":

  Диков плаче,авно и собственика му-Цвеъан Василев е очаквал нещо,а не се получава.

 42. 42 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Неутрално

  За съжаление планът е на библиотекарско - сарайските обръчи!
  Резултата никак няма да ни хареса!!!

 43. 43 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3060 Неутрално

  До коментар [#16] от "lemans":

  Ицката ще мисли подкрепяйки...Или мислейки ще подкрепя.Все там.

 44. 44 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#21] от "ogp03622986":

  Пий си хапчетата..💊💊

  Freedom of speech
 45. 45 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1555 Неутрално

  Наивен въпрос......забравили са да пишат за автора!

 46. 46 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Освен това нали имаше политическо съгласие по определени теми. Ами работете, развийте ги, свършете договореното.
  Само помия.
  Една моя поговорка. Сиреч - авторска.
  Ако помията се хвърля от помияр, трябва да се носи с чест.

 47. 47 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#17] от "yfn571067707":

  “ИТН е просто инструмент, нищо повече. Това, че някои от гореспоменатите са си повярвали, няма никакво значение. Той и Бойко си вярваше.”

  И Бойко, и Слави са изцяло продукти на една пошла медийна среда, водеща началото си от “Дебелия” на Петю Блъсков.

  Бойко Борисов, като кандидатствал във факултета на ДС, но неприет поради ... когнитивни особености, беше най-безпомошният и същевременно най-фотогеничен (“даван” по медиите главен секретар на МВР).

  За 4 години той не успя да разкрие нито едно от извършените над 150 поръчкови убийства, което говори или за тотална некадърност, или за ... съучастие (?) с поръчителите.

  Което не пречеше на медиите да го величаят, фотографи да го снимат от нисък ракурс - намръщен, брадясал, препасал пищов, с широкопола шапка като Зоро, как препуска към поредната сцена на убийство, за да го ... констатира. 😆😆

  Слави е същата история - има талант, колкото за пее на някой празник на сръбската скара (српски тоштиль) в Марсулевац, когато всички са бездруго кьоркютук пияни и им е все тая песен ли слушат или вой на хиени.

  Но попадна в полезрението на едни щедри батковци от един Мултигтуп и ... стана човек.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 48. 48 Профил на rhk011076282
  rhk011076282
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  айде още един къса ризи и пише кървави писма като сашето диков. не е учудващо, че слави ги храни такива разбирачи. за тва академиците трябва да си знаят мястото и да не се бутат там където изглеждат смешно.
  —цитат от коментар 11 на karatista


  Нищо не храни Слави, жестоко се съмнявам дори дали въвежда текстовете собственоръчно.

 49. 49 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1531 Весело

  До коментар [#21] от "ogp03622986":

  ++++++++

  Смях се с глас... отдавна не бях чел нещо толкова свежо...

 50. 50 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#40] от "ddd":

  “Някой може ли да си представи как премиерът Стефан Янев се явява на кастинг за политици пред смръщения поглед на Слави?”

  Хаха, безценно!!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 51. 51 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Ясен Бориславов, написалият статията, колко правителства е съставил?
  Колко анализа са му се сбъднали?
  Или има пари - пишеш?

 52. 52 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3777 Неутрално

  "............3. Зад хаотичните им стъпки прозират дългите сенки на групи и интереси, които не желаят промяна, особено в съдебната система и особено след като служебният кабинет показа, че промяна е възможна, как трябва да се направи и в каква посока да продължи. Прозират стари връзки и контакти, стари и по-нови дружби и предложения, на които не може да се откаже. Сега не може....................."

  Този абзац от статията звучи изключително притеснително!

 53. 53 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2174 Неутрално

  Временното правителство и партията на Бойкикиев: земи Единия, та удари Другия, се едни и същи генерични Червеняковци ... виж по-доле:КАКВО Е ТОВА "Де Бъ"? "Д Б", наричани от другомислещите "ДеБъ", това е коалиция от партии и движения, известни като "Модерна градска левица", ръкводена от Внуци и Близки роднини на АБпФК ( Хр Иванов-Бойкикиев, Ръдан Кънев-Искариотски, Наско Атанаско, Бориславчо Сандов и вся остальная свол.....). Маскирали са се като "десни", за да заблудят лековерната част от електората. Това обаче им се отдава все по-трудно и истината започва да лъсва. На последните избори имаше масово преливане на гласове от БСП към ДБ, предимно на разочаровани от ръководството на партията, Внуци и Близки роднини на АБпФК...Членската маса и феновете на ДБ, в голямата си част, са белязани с Червена семка в родословието, откъм АБпФК (Внуци, Близките им роднини или Слугите и Клиентите им).Често се самоназовават "жълтопаветници", в смисъл, че живеели в центъра на София, което ги издигало интелектуално(!) над другите софиянци. Забравя се обаче, че идеалният център на София е пострадал най-много от комунистическите репресии след 09.09.1944: почти цялото население е изселено, някои изтрепани, а жилищата - завладени от семейства на другари от провинцията и от комунистически служби (тези трагични събития още оттогава са заключени в Гроба на Историята, а ключовете зорко се охраняват от Червената истпрофесура). Така, че ако се проучи централната част на София, ще се констатира, че голяма част от левите "жълтопаветници" са потомци на "комунисти" и техни роднини и приятели от провинцията...Същите се представят още и като "умни и красиви", обаче опонентите пък твърдят, че са "красиви като жълтите павета и също толкова умни". Видно е, че ДБ и феновете им изповядват левичарството (по-точно Неомарксизма: Джендъризъм, ЛГБТ-изъм, Мултикултурализъм, затоплизъм/зеленизъм и т.н., виж също: https://www.novetika.com/kakvo-e-neomarksizym/ ). Подкрепят Истанбулската конвенция, Ранното сексуално възпитание на децата, Македонизма, ЛГБТ-изма, както и всякакви подобни левичарски античовешки инициативи. Подкрепят също и руското културно влияние, както и проруския пРезидент Румен Радев, защото русофилството е генерично завещано от дедовците им, които са АБпФК, или Близки роднини на АБпФК или Слуги, или Клиенти на същите... За подробности, виж също: https://www.novetika.com/komunisti-aktivni-borci-protiv …/ 18.07.2021 Александър Тацов
  —цитат от коментар 21 на ogp03622986


  Да допълним и Меглена Кунева Пръмова и Реформаторския блок, като предшестрвеник на ДБ.

 54. 54 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#47] от "Norman Granz":

  “српски тоштиль” >> роштиль 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 55. 55 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2682 Весело

  Така! Така! Започнаха да препечатват от "Сега", вестник с комунистически уклон.
  Цитат
  "Зад хаотичните им стъпки прозират дългите сенки на групи и интереси, които не желаят промяна..."
  Това може и да е вярно, но не и последващите заключения и хвалби към служебното правителство, което де факто е на Радев (БСП) и самите БСП толкова го възхваляват. БСП едва ли искат някаква промяна освен смяна на властта, където те да имат значително участие под егидата на Радев.
  Много вероятно е Слави нарочно да се издъни за да дойде редът на БСП за предлагане на кабинет и те да предложат служебното правителство. Тогава с гласовете на ИТН, БСП и ДПС такъв кабинет може да мине в парламента и то с прилично мнозинство.

 56. 56 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2533 Неутрално

  До коментар [#51] от "yavooor":

  и аз това гледах- автор в третозрядно издания и преподавател в треторазряден университет (класация след 1000 място)

 57. 57 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 418 Неутрално

  П.Цеков:
  Щетата е нанесена и тя е тотална. Тя не е просто репутационна щета за тази или онази партия. За пореден път е гръмната надеждата, че в България може да се води нормален диалог за важните проблеми. Застреляна е възможността отговорни политици да защищават обществения интерес.
  Случките през последните дни показват че победител на едни избори не е партията, която е спечелила най-мнго гласове, а тези, които успеят да излъчат редовно правителство. При гласуването на кабинета на ИТН ще разберем кои са победителите. С договор или без договор - няма значение - те ще крепят тази нова власт, те ще защитават министрите.

 58. 58 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5713 Весело

  "Вирнатата физиономия на Тошко Йорданов, както и файтонджийските бакенбарди на Филип Станев"
  #####
  Кючекът свърши...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 59. 59 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2910 Неутрално

  Въпросът е за какъв % от избирателите Слави изглежда дилетант!!!

  Любовта ще спаси света!!!
 60. 60 Профил на Gavril
  Gavril
  Рейтинг: 689 Неутрално

  До коментар [#2] от "pag":

  Показателно за какво? Или читателя трябва да свърши интая твоя работа? И да те избърше после? Аре малко…

  България, къде е нашия change we can believe in?
 61. 61 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#48] от "yfn571067707":

  “Нищо не храни Слави, жестоко се съмнявам дори дали въвежда текстовете собственоръчно.”

  Той едва ги срича.

  Хуморът на монолозите му беше на ниво деца в отделенията.

  Пеенето му съм го описал по-горе: като в пиянска компания, колкото да дразни съседите.

  Всичко в Слави е фалшиво като 3-доларова банкнота, само дето той си е повярвал, че е велик народен будител, “съвестта” на нацията.

  А тези КАСТИНГИ за ПОЛИТИЦИ ги мислех за joke, докато се оказаха ... истина, едновременно ужасяваща и депресираща.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 62. 62 Профил на Gavril
  Gavril
  Рейтинг: 689 Неутрално

  До коментар [#51] от "yavooor":


  Ти колко анализ си написал, че броиш на другите правителствата, драги?

  България, къде е нашия change we can believe in?
 63. 63 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2449 Весело

  Много ми идват конспиративните теории ...ИТН имат своето място в политическият живот . Без минимални правила НЕ МОЖЕ. Дано не влязат в някакъв конспиративен ФИЛМ , след даването на третия мандат на БСП ! Служебен кабинет ++ е добра формула за тях. Да не се правят на ОБИДЕНИ , а да направят опит за 10 -12 месеца със зам. министри в министерства и други структури. Ще имат опит ,а ИТН ще разбере имат ли качества да водят битки , защото мафията ГЕРБ/ ДПС няма да се даде лесно ! ? :)

 64. 64 Профил на Gavril
  Gavril
  Рейтинг: 689 Неутрално

  До коментар [#35] от "wre501051215":


  Пропусна четвъртия бе двойкар :))) завалията…

  България, къде е нашия change we can believe in?
 65. 65 Профил на Hristo Daskalov
  Hristo Daskalov
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Има една поговорка "Ако искаш всичко да остане по-старому, всичко трябва да се промени".
  Та така може някой ден да се събудим "напълно променени".

 66. 66 Профил на pafaka22
  pafaka22
  Рейтинг: 756 Неутрално

  Не съм фен на теориите на конспирацията и мисля, че по-скоро имаме комбинация от некадърност, меркантилност и мания за величие.
  Всички се чудеха на мълчанието на Слави и компания. Е, като започнаха да говорят и се разбра защо са мълчали.

 67. 67 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 3061 Неутрално

  ИТН е просто инструмент, нищо повече. Това, че някои от гореспоменатите са си повярвали, няма никакво значение. Той и Бойко си вярваше. А Симеон, според мен, изобщо не му е пукало, докато е знаел, че ще си получи имотите и ще развихри поголовна сеч, в някои от тях.
  —цитат от коментар 17 на yfn571067707


  Отначало бе замислен като инструмент под крилото на Радев. Но започнаха да се отделят от него.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 68. 68 Профил на stargate
  stargate
  Рейтинг: 2198 Неутрално

  Другарията много взе за обича социалистическото правителство. Скоро да очакваме ли подкрепа за другаря Радеффф, на президентските избори?

 69. 69 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  Цялото това театро, дето ни го играят ИТН, ДБ, ИМВ и БСП е с идея да ни докарат, като 'спасител', радевото правителство с мандата на БСП.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 70. 70 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7291 Неутрално

  До коментар [#1] от "Dimitar Mogilarov":

  А какъв е плана за България, никой не го е виждал още.

 71. 71 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  най-малко аз бих защитавал ИТН
  и наистина доста от епитетите си ги заслужават

  но не от парцала "Сега", който се преструва на "ляв", без хал хабер да си има що е то истинското ляво
  защото няма нищо ляво в това да подлизваш на правителството на РРадев, че било "високо вдигната летва"; ако има нещо високо в това правителство, то е гредата, на която би трябвало да увиснат
  нито е смислово издържано определението "антисистемен" за палячовци, каквито са ИТН
  но тези два примера показват какви манипулатори и подменители на понятия бачкат в "Сега"; демагози с една дума.
  Че и самите те дилетанти.
  Ей, господа от "Сега"! Не е нужно невъздържано да злорадствате - БСП не печели служебно от провала на ИТН; БСП не печели служебно и от това, че поне видимо не прилича толкова на наакалите се ГЕРБ; затова, господа апологети, сдържайте радостта си за след изборите.
  Само да не ревете после така, както сега се подигравате като загубеняци иззад ъгъла.

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 72. 72 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 711 Неутрално

  Отново жалко реване на умнокрасавци, на които много им се иска, но не могат.

 73. 73 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  До коментар [#1] от "Dimitar Mogilarov":

  оценявам черния ти хумор

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 74. 74 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  Кръгът „Зелени чорапи“ стартира нова фаза от операция „еднолично управление на президента“ и завладяване на България
  Дон Джовани

  Една седмица от Дай България и „мутрите“ заплашваха „чалгарите“ на Слави Трифонов, че в проектокабинета му виждат „дългата ръка“ ту на ДПС, ту на ГЕРБ. От ДБ опитаха да му натрапят „харвардците“ на Иво Прокопиев Кирил Петков и Асен Василев пак за министри. Манолова пък опита да му пробута сталинистите Бойко Рашков и Янаки Стоилов.

  Елементарно вглеждане в този политически рекет показва координирана атака, ръководена от „Дондуков“№2. Политическата сметка на силно ограничения като интелект Румен Радев и кръгът „залени чорапи“ не излезе. Трябваше ИТН да е ракета носител на Прокопиев, БСП и хората на Васил Божков, които очевадно работят за втори мандат на Румен Радев.

  Но Слави Трифонов загря навреме какво му готвят „зелените чорапи“ и реши да рискува с правителство на малцинството. Това отприщи лавина от атаки върху ИТН. Срещу него вече работят троловете на тулупа Мирчев от ДБ, сайтовете за фалшиви новини на Бабикян, Хаджигенов, Татяна Дончева, всички подчинени и платени медии на Прокопиев, техните социолози, политолози и „експерти“, шестващи от години по всички медии.

  Това накара Трифонов да приплаче пред Тошкото си, че всички са срещу тях. Предложените за министри хора на Слави са обект на компромати, фейк, лъжи и манипулации от машината на умнокрасивите и бабикяновците. В боя влязоха и хората на президента Иво Христов и Агент „Майстора“ от Държавна сигурност.

  Сега Слави се чувства като Бойко Борисов и ГЕРБ миналата година. Срещу тях е насъскана цялата медийна мафия, както срещу ГЕРБ миналото лято. Съпартийците на Чалгаря опитаха вече „народната любов“ от платените протестъри на Манолова. Но така им се пада. Дълги години те се гавреха с хората от екрана. Сега им се връща тройно. Когата сееш ветрове, жънеш бури.

  Организатор и ръководител на атаката срещу ИТН е баш „зеленият чорап“ Румен Радев.

  Оказа се, че не дългите ръце на ДПС и ГЕРБ, а на президента опитват да удушат „Има такъв народ“, защото отказаха да им играят по свирката. Вендета. По нареждане „отгоре“ служебното правителство, отдавна превишило правомощията си, атакува директно партията на чалгарите. Днес на закрито заседание военният чиновник Стефан Янев, назначил на апетитни държавни постове сина и дъщерята, държа сметка как се било сформирало правителството на ИТН. Последва скандално назначение на главен секретар на МВР. Новият оперативен шеф във вътрешното ведомство е доверено лице на получателят на подаръчни комплекти в ресторанти Пламен Узунов. Абсурдно е да назначаваш главен секретар на МВР няколко дни преди встъвпането в длъжност на титулярен министър от партията на Слави.

  По този начин връзваш ръцете на бъдещия министър, защото смяната на главния секретар става след президентски указ. Според различни информации в медиите друг секретар на Радев Николай Копринков оказва натиск върху хора от БСП да не подкрепят правителство на ИТН.

  Служебното правителство продължава с чистките в държавната администрация сякаш ще векува в изпълнителната власт.

  Срещу Чалгарите вече се води „кръстосан огън“ от бившите им приятели и съмишленици, с които уж щяха да управляват страната. И той ще се засилва. Защото Радев е нервен, сметките му не излязоха. А действията на служебния кабинет напъхаха страната в икономически и политически хаос. Идва есен, идва четвърта вълна от Ковид-19, увеличението на цените на ток и газ завличат всички останали цени стремглаво нагоре.

  Реално обещаното увеличение на пенсиите, преди президентските избори, вече е изядено от инфлацията. А Радев е нервен, защото ако сега се избере кабинет, който не е под негово ръководство, дори той по-късно да бъде свален, президентът няма да може да състави ново служебно правителство за избори 2 в 1. Защото влиза в предизборна кампания. Затова бързат да провалят правителството на чалгарите. Затова е вендетата. Тези не забравят и не прощават.

  Кръгът „Зелени чорапи“ стартира нова фаза от операция „еднолично управление на Румен Радев“ и завладяване на България. Дали ще успее зависи от нас.

 75. 75 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  До коментар [#3] от "Lilith":

  тя не избяга
  умря от шок на място

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 76. 76 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 107 Неутрално

  Тези безспорно верни наблюдения трябва да се споделят от колкото си може повече интелигентни хора с медийно покритие, за да може новата чума на българскат политика ИТН да бъде пратена колкото си може по-бързо в небитието.

 77. 77 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  До коментар [#7] от "hnv37634910":

  не разваляй хубавия виц с искане на разяснения де!

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 78. 78 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Чалга републиканците не са това което са!!!
  =================
  Под постовете във ФБ на Учиндолеца, чалгарите здраво го хранят, искат временното правителство и коалиция с партиите на протеста, при врътки със ДПС и ГЕРБ, Учиндолеца ще го трича неговият суверен!!!!
  ====================
  При Корни е същото, само че по-възпитано!!!!
  ========================
  Така че разни цоциолози и политинжинери си говорят ангро!!!
  ===================
  Ако това правителство го пробутат с разни врътки....ще има гори, гори...Парламента гори!!!

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 107 Неутрално

  Така! Така! Започнаха да препечатват от "Сега", вестник с комунистически уклон.
  —цитат от коментар 55 на pamela


  Отдавна не е. Пак мантри, щото ... къде къде по-трудно е да мислиш, отколкото да лепиш еикети.

 81. 81 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Ясен Бориславов, написалият статията, колко правителства е съставил?Колко анализа са му се сбъднали?Или има пари - пишеш?
  —цитат от коментар 51 на yavooor


  ===============
  Имаш 20 ст. на тролски пост и пишеш колко правителства си съставил, но все пак не забравяй да нахраниш прасията!!!

 82. 82 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 107 Неутрално

  Много вероятно е Слави нарочно да се издъни за да дойде редът на БСП за предлагане на кабинет и те да предложат служебното правителство. Тогава с гласовете на ИТН, БСП и ДПС такъв кабинет може да мине в парламента и то с прилично мнозинство.
  —цитат от коментар 55 на pamela


  Явно не следиш много-много политическата обстановка, но пък устата ти ей така отворена....

 83. 83 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  До коментар [#9] от "del40":

  за да оглупеем достатъчно и не протестираме, когато предложат служебните министри на РРадев за редовни;
  питам се само дали ИТН доброволно се съгласиха да разчистят пътя на Радевите амбиции, или се оказаха полезните идиоти за хитроумния план на БСП (трибуквието се дешифрира като КГБ)?

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 84. 84 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 711 Неутрално

  На ристьовчетата ще кажа едно, вместо да ревете като ученички, захващайте се за работа и получете резултата на славчу. Дотогава си мълчете, защото сте много дребни.

 85. 85 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 765 Неутрално

  Заглавието и темата на антрефилето: "Хитроумен план ли е дилетантщината на "Има такъв народ"?"

  Разни профили отдоле обсъждат "ДъБъ и техното место в слънчевата система".
  Когнитивен нещо дисонанс, маниакална обсебеност или просто изпълняваме спуснатите директиви?

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 86. 86 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 107 Неутрално

  О, вече директно препечатваме "Сега"?Показателно...И по темата: "Да падне Борисов, после ще му мислим"
  —цитат от коментар 2 на pag


  Абсолютно. И не сме заревали за него, уверявам те. Само такива като теб роните горчиви сълзи.

 87. 87 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 523 Неутрално

  ТВ анархисти и пишман лигьовци.
  Дето всеки им е длъжен.

 88. 88 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  До коментар [#36] от "k_":

  добре казано

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 89. 89 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#80] от "Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ":

  “Отдавна не е. Пак мантри, щото ... къде къде по-трудно е да мислиш, отколкото да лепиш еикети.”

  Има хора, на които просто не си струва да се отговаря.

  Такива и Ню Йорк Таймс изкараха комунистически, марксистки, неотроцкистки, маоистки и не знам какъв още парцал, понеже пишел кофти за Дръмб - най-великия президент след Ейбръхам Линкълн (единственият, загубил ДВА ПЪТИ популярния вот, единственият, импийчван ДВА ПЪТИ, и първият от 1932 г. насам, загубил Белия дом, Камарата и Сената).

  Ха-хааааа... 😆😆😆

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 90. 90 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  Десислава Атанасова, фейсбук

  Служебните „управленци“ се справят „блестящо“!
  Държавата гори, а те „обмислят“ промени в закон.
  Четвъртата вълна на Ковид идва, а Стойчо Кацаров е в годишен отпуск.

  Мигрантите са по пътищата, а Рашков се занимава с всичко друго, но не и с това.
  Индустрията затваря производства, заради рекордно високи цени на промишления ток и готви протест, а министерството на енергетиката „чегърта“ бордове на държавни дружества.

  Планът за възстановяване все още не е внесен, а други държави вече имат средства.
  Радев пак ли е на опера или си играе с дрон?

 91. 91 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#10] от "Norman Granz":

  И аз, обаче се оформя нова класа защитници на демагогията. Аз мислех, че само ГЕРБ имат такава пропагандна машина, но не би ...

 92. 92 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  До коментар [#46] от "zxe00613919":

  пак е помия

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 93. 93 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  До коментар [#79] от "Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ":

  Не, просто ти си неграмотен.

 94. 94 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 747 Неутрално

  Опл@ването на Славчо в "Сега" води до размисли. Изказването на Нинова, че ще предложат служебното правителство (без промени) за редовно, ако им дойде реда, задълбочава подозрението, че това е крайната цел.

 95. 95 Профил на the_librarian
  the_librarian
  Рейтинг: 630 Неутрално

  До коментар [#32] от "zz_s":

  "Средите дето издигнаха пРезидента ни набиват медийно за високата летва на временното революционно правителство на радеВ в кооперация с ДБ(двата харварда).
  Никаква летва не са вдигнали радевите рушители на държавата и това историята ще го покаже, а Станислав Трифонов си го знаем."

  Средите дето били издигнали пРезидента обитават около широкия пояс на банкянския баш-башия. Щото не знам точни какъв олигофрен трябва да си, за да ти мине през акъла, че Цецката на нацията може да бие пРезидента. А дори ББ не е чак такъв олигофрен.
  Като ви чета вас и себеподобните ви, оставам с впечатлението, че качественото образование е мръдна дума за вас. Ако не си завършил "вишу" в ЮЗУ или милиционерското училище - не ставаш за нищо в таз държава.
  Дано поне ви плащат добре за троленето, защото иначе е жалка история.

 96. 96 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 301 Неутрално

  На ристьовчетата ще кажа едно, вместо да ревете като ученички, захващайте се за работа и получете резултата на славчу. Дотогава си мълчете, защото сте много дребни.
  —цитат от коментар 84 на von_seeckt


  ================
  Убий ме, но езика ми не може да се обърне да нарека Учиндолеца, Славчо!!!
  ------------------------
  Иначе Инсект, да ти го обясня по научному, плевели много цветя малко!!!

 97. 97 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#91] от "doctor.no":

  “Аз мислех, че само ГЕРБ имат такава пропагандна машина, но не би ...”

  Пропагандната машина не е на ГЕРБ, а на ония, за които ГЕРБ беше “пуф” (в Швейк е обяснено).

  Достатъчно е едно обаждане по телефона, за да превключат канала разните там Нидялковци, Блъсковци, Валерии, Иви Христови и останалото котило.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 98. 98 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2061 Неутрално

  Опл@ването на Славчо в "Сега" води до размисли. Изказването на Нинова, че ще предложат служебното правителство (без промени) за редовно, ако им дойде реда, задълбочава подозрението, че това е крайната цел.
  —цитат от коментар 94 на pepisky


  +++++
  Това е крайната цел, а станислав е пътеката по която ще се мине.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 99. 99 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3212 Неутрално

  До коментар [#52] от "bat_plamen":

  не му обърнах сериозно внимание одеве

  наистина звучи притеснително

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 100. 100 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 711 Неутрално

  До коментар [#98] от "zz_s":

  Без славчу няма да мине този номер.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK