На живо

Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

© Юлия ЛазароваАко един човек се позовава на изтекла давност, създава впечатление, че осъзнава вината си. С тези думи бившият вътрешен министър Емануил Йорданов коментира пред Би Ти Ви скандала около предложения за вътрешен министър Петър Илиев. Срещу него има подадени три сигнала за плагиатство, а днес в първото си телевизионно интервю след номинацията си той обяви, че за подобно престъпление вече е изтекла давността.


Йорданов добави, че някои от министрите в проектокабинета на "Има такъв народ" му напомнят на тези на ГЕРБ. Като пример даде кандидатът за правосъден министър Иво Атанасов, който е адвокат във Видин. "Гледах негово интервю във видинска кабелрка и не ми хареса начин на говорене и формула на изказ. Много ми напомня на Данаил Кирилов (бел. ред. бивши правосъден министър в третия кабинет на Бойко Борисов)", каза още Йорданов.


"Изправи се.БГ! Ние идваме!" предадоха хората, които протестираха, като обявиха, че няма да подкрепят правителството на "Има такъв народ", обяви днес пред Би Ти Ви Тошко Йорданов от партията. Той нарече "титаните на морала" Николай Хаджигенов, Мая Манолова и Татяна Дончева от обединението.


"Изготвихме една прекрасна програма, с всички цели, които всички уж искат, но не подкрепяйки това правителство, тези неща няма да се случат, или поне ще се забавят", каза още Йорданов. Той даде да се разбере, че няма да бъде изпълнено и искането на БСП, като условие за подкрепа на правителството, да бъде оттеглена кандидатурата на Петър Илиев за вицепремиер и министър на вътрешните работи.

"Изправи се.БГ! Ние идваме!" с изявление защо няма да подкрепят кабинета

"Изправи се.БГ! Ние идваме!" няма да подкрепи кабинета на "Има такъв народ"

"Изправи се.БГ! Ние идваме!" няма да подкрепи кабинета на "Има такъв народ". Причините са три, обяви Мая Манолова днес след заседание на парламентарната група на коалицията. Първата е съставът на кабинета, който не се състои от смели и почтени хора. Втората е липсата на подписан документ за приоритетите. Третата причина е, че няма гаранции, че кабинетът не е параван за ГЕРБ и ДПС, каза Манолова.


Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

© Пресцентър на Изправи се.БГ! Ние идваме!


Тя допълни, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" са готови да разговарят с "Демократична България" и БСП след сряда за подкрепа на едно ново правителство. От изявленията се разбра, че интервюто на Петър Илиев от днес също е причина за решението. Мария Капон от обединението обяви, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" не се плащат от нови избори. "И най-скъпите избори са за предпочитане пред лошото правителство", допълни тя.

Трифонов защити Петър Илиев: Агресивен е, защото има причина

По повод на сутрешното интервю на Петър Илиев в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал агресивно. Не видях много хора да коментират това, което той е казал, а коментират как го е казал. Значи, ако разбирам правилно, явно съществуват хора, които предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината, това написа във "Фейсбук" лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в коментар на телевизионната изява на номинирания за вицепремиер и министър на вътрешните работи. Интервюто стана повод по-рано днес БСП да поиска Илиев да бъде изваден от кабинета, за да бъде той подкрепен от депутатите от левицата.
Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

© Георги Кожухаров


"Той е смел, отговорен, лоялен, добър баща и добър съпруг. И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен", допълва Трифонов. Според него "Демократична България", "Изправи се! Ние идваме!" и БСП си търсят поводът, за да не подкрепят правителството, защото са играчи от статуквото. "Ами добре, хайде да видим какво ще стане!", завършва поста на лидера на "Има такъв народ".


Подробности тук

БСП обвърза подкрепата на кабинета с оттеглянето на Петър Илиев

Изпълнителното бюро и парламентарната група на БСП предлагат на Националния съвет на партията да реши, че ако Петър Илиев не бъде оттеглен от поста вицепремиер и министър на вътрешните работи, правителството на "Има такъв народ да не бъде подкрепено в пленарна зала, каза днес лидерът на партията Корнелия Нинова. Решението на Националния съвет ще се вземе утре следобед.


Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

© Пресцентър на БСП


Нинова обясни, че днешното интервю на Илиев е било смущаващо. В отговор на въпрос тя каза, че БСП имена на министри няма да предлага. Нинова каза още, че вече има подписан документ с "Имат такъв народ" за бъдещите общи политики от двете формации.

БСП за подкрепата на кабинета на "Има такъв народ"

Радан Кънев обвини Трифонов в евтин и аматьорски шантаж

Ако преговори няма и "Демократична България" решат да не подкрепят евтиния Ви и доста аматьорски шантаж, ще се чувствам не предаден, а просто.... Представен. Това написа във "Фейсбук" евродепутата Радан Кънев по повод днешен пост на Слави Трифонов, който обяви, че ако от партиите на протеста не подкрепят на кабинета на "Има такъв народ", това ще е предателство.


Кънев нарича кабинета на малцинството, представен от Трифонов, социален експеримент и допълва, че дали той ще бъде подкрепен от "Демократична България" ще реши Председателският съвет на коалицията. Той изброява и 8 причини, поради които не би се почувствал предаден. Кънев изразява и несъгласие, че "хора, които се крият от публичността, вземат решения в разни къщи в покрайнините на София. Той посочва, че "Демократична България" са гърмени зайци, които с избори няма как да бъдат уплашени.
Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

© Велко Ангелов


"Никога, никъде в демократичния свят подкрепа не се дава срещу голи, неподкрепени със знания, опит и воля, обещания. Това, което Вие предложихте, съм го виждал само веднъж - от ГЕРБ през 2009 г. Но те имаха 117 народни представители и значително по-авторитетен подбор на кандидати. И пак не се получи. Защото не се прави така...", пише още Радан Кънев.

Част от "Изправи се.БГ! Ние идваме! няма да подкрепи кабинета на Трифонов

Двамата депутати от "Единна народна партия", която е част от коалицията "Изправи се.БГ! Ние идваме!", няма да подкрепят кабинета на "Има такъв народ" при евентуалното му гласуване в парламента, това са решили ръководните органи на формацията през уикенда. За момента няма обща позиция по темата на цялата коалиция.
Мария Капон, лидер на ЕНП и депутат от "Изправи се.БГ! Ние идваме!"

© Велко Ангелов

Мария Капон, лидер на ЕНП и депутат от "Изправи се.БГ! Ние идваме!"


В хода на дискусията в ръководните органи на ЕНП са отчетени съвпаденията в приоритетите, но не е одобрен механизмът за предлага на състава на Министерския съвет. "Липсата на споразумение, в политически план не дава гаранции за последователна политика за изваждане на България от модела на едноличната власт. В пълна сила това е валидно и за реформата в правосъдието и борбата с корупцията", се казва в позиция на партията.

За Трифонов липсата на подкрепа от партиите на протеста ще е предателство

Ако партиите на протеста не гласуват правителството на "Има такъв народ", причината няма да е несъгласие по някой от изброените казуси, а някаква друга. Не мога да зная и не желая да гадая каква, посочва днес във свой пост във "Фейсбук" лидерът на формацията Станислав Трифонов.


Той допълва, че това ще е предателство от страна на партиите на протеста, нови избори и радост за ГЕРБ и партиите на статуквото. Трифонов изрежда и няколко причини, който правят подкрепата от партиите на протеста логична.
Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

© Скрийншот от телевизия 7/8


Подробности вижте тук

Новият главен секретар на МВР ще е независим от партии и прокурори

Новият главен секретар на МВР Петър Тодоров има за задача стриктно да спазва закона без да служи на политическите партии, без да стои до главния прокурор, когато той дава изявление, като дете което е сгрешило и някой му е дръпнал ухото", това каза днес служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков при представянето на Тодоров. Според него България има нужда от главен секретар, който няма да допусне служители на МВР да са в подчинение на българската прокуратура. Рашков подчерта, че именно подобни отношения са позволили участници в протестите срещу кабинета от миналата година да бъдат подслушвани масово.


Политическото напрежение: Тошко Йорданов обвини "Изправи се.БГ", че са предали протестиращите

© Скрийншот от Novini.bg


За отношенията си с прокуратурата Петър Тодоров каза, че полицейските органи трябва да отстояват своята самостоятелност в рамките на закона.Като първа задача на МВР новият главен секретар посочи противопожарната безопасност. Освен това се планира засилване на граничния контрол, с цел ограничаване на нелегалната миграция. Тодоров отбеляза, че и борбата с битовата престъпност остава на дневен ред. Ще се засили и контрола по пътищата. Не на последно място като задача той изтъкна и мерките за ограничаване на епидемията от коронавирус.


В отговор на въпрос Рашков каза, че очаква новият министър на вътрешните работи да е професионалист и да познава работата на МВР, като продължи започнатото от служебното правителство.

Петър Илиев се обяви за жертва на медийно и академично тричане

Предложеният от "Има такъв народ" за силов вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев смята, че твърденията, че е плагиатствал от колегата си в Юридическия факултет на Софийския университет Наталия Киселова са "атака на жълтокафяви медии", "целенасочена акция", атака с "ченгесарско-милиционерски генезис", защото "голям страх тресе кочината на задкулисието" от евентуалното му бъдещо назначение.
Петър Илиев. Снимката е скрийншот от телевизия "Седем осми".

© Дневник

Петър Илиев. Снимката е скрийншот от телевизия "Седем осми".


В първото си интервю след като името му стана обществено известно, дадено тази сутрин за "Нова телевизия", Илиев обяви, че името му "не е спорно, а безспорно", самоопредели се като "стойностен човек", "професионалист" и "един от най-обичаните преподаватели" в Юридическия факултет", канен на всички абсолвентски балове.


Той съобщи, че не е партиен член, че поканен за вицепремиер от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов и че партията няма да се поддаде на натиска да оттегли кандидатурата му.


Аз проблем с текста нямам, ако някой има, да си е заявил претенциите.


Петър Илиев,

юрист, кандидат за вицепремиер


Илиев подчерта, че случаят със съвпаденията на пасажи в книгата му с публикуван по-рано труд на Киселова е от преди шест години, но досега по него се е мълчало, а "въпросът се поставя в деня, в който се очаква връчването на проучвателен мандат". Запита риторично "случайно ли е това". Той каза, че не е чел книгата на Киселова, изрази скептицизъм, че сигналите до Етичната комисия срещу него са подадени "по надлежния ред", както се усъмни в обективността на членовете й. "Аз проблем с текста нямам, ако някой има, да си е заявил претенциите", добави кандидатът за силов вицепремиер.


"След като никой не иска в съда да докаже правата си, се опитват да ме тричат медийно и се преминава към академично тричане", добави той.


На въпрос как е бил посочен от правителството на Барбадос за почетен консул, отговори, че се познава с всички ключови министри там, които имат отношение към икономиката и външните работи и изтъкна: "Аз работя с много карибски държави, това е зона, с която българската външна политика не се съобразяваше последните десетилетия. Голям е моят принос да възобновим отношенията с много карибски държави".


На въпрос дали е масон и дали се познава със Сотир Цацаров и Георги Гергов, Илиев отрече "пловдивска връзка" и заяви: "Не, не членувам в тези посочени ложи, нито познавам тези лица, не съм ги виждал в живота си".

Ще има ли правителство с първия мандат, се решава тази седмица

Кандидатът за премиер на " Има такъв народ" Пламен Николов представя проектокабинета на президента Румен Радев.

© Юлия Лазарова

Кандидатът за премиер на " Има такъв народ" Пламен Николов представя проектокабинета на президента Румен Радев.


Дали първата политическа сила "Има такъв народ" ще успее да получи подкрепа за съставяне на правителство на малцинството, ще се реши тази седмица. Парламентарните групи на БСП, на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме"продължават с обсъжданията дали да подкрепят проекта на кабинет.


Крайният резултат от обсъжданията ще проличи най-вероятно в сряда - 11 август, когато се очаква гласуването на проектокабинета да е в дневния ред на Народното събрание.


Миналия петък - 6 август, президентът Румен Радев прие като изпълнен мандата за съставяне на правителство от "Има такъв народ". За състава на проектокабинета четете тук.


Каква ще е партийната подкрепа обаче в началото на политическата седмица остава неясно. Изглеждащата според съобщеното от преговорите като най-близка за постигане на принципно съгласие с партията на Слави Трифонов БСП обяви през уикенда чрез Стоян Мирчев, че то "зависи и от позициите на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!". "Има такъв народ" вече се лиши от четиримата "зелени" депутати, които решиха да гласуват против, а съмненията на останалите също не са разсеяни.


Според председателя на парламента Ива Митева ("Има такъв народ"), ако проектът за правителство на нейната партия не получи подкрепа, следват нови избори.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (671)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1197 Неутрално

  Да се махне Борисов ,пък да става ковото ще.
  Нали затова протестирахме.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 2. 2 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 742 Весело

  Ако има такова правителство няма да има такъв народ.

  П.П. "Според председателя на парламента Ива Митева ("Има такъв народ"), ако проектът за правителство на нейната партия не получи подкрепа, следват нови избори."
  Е и?
  Или, заради клета майка България, трябва да овластим всеки идиот?

 3. 3 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  Още три дни маймунджулъци като за световно, после ще видим.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 4. 4 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1554 Неутрално

  Да напомня, че президентските избори са след 2-3 месеца (неделите между 17 октомври и 14 ноември).
  Има ли други кандидати, освен Румен Радев, подкрепен с решение на Националния съвет на БСП след публична дискусия? Как протича обсъждането коя партия кого да подкрепи, как се подбират кандидатите - ако се подбират в момента?
  За партиите с вождове ясно, че Вождът решава сам, другите слушат, а при останалите?
  Помня, че 1996 г. Петър Стоянов беше избран с вътрешни избори и до голяма степен това му донесе победа, хората се чувстваха ангажирани и прави или не, нямаха усещане, че нещата се решават на тъмно.

 5. 5 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2329 Неутрално

  ИНИ и ДБ няма да го подкрепят. Така че зависи от ГЕРБ и ДПС, макар да подозирам и корнелите да се отметнат.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 6. 6 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  По-добре нови избори! ИТН не ме убеждават, че имат капацитет да управляват. Много от гласоподавателите им са гласували не толкова за ИТН, колкото против ГЕРБ. Дано при следващите избори тези гласове отидат при другите партии на протеста.

 7. 7 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2335 Неутрално

  До коментар [#1] от "deepblue":

  И да дойдат червените другари и ДПС , ами честито ,щом това сте поискали ,само че почнахте вече май да ревете ,че инфлацията само 3 месеца след ГЕРБ е вече двуцифрена ,а някъде 100% нагоре , честито на печелившите .

 8. 8 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Нееееее!!!!
  В никакъв случай!!!!!
  Аман от милиционеро-библиотекарски правителства!!!!

 9. 9 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  Прогнозирам,че на новите протести екипът на ТВ " 7/8" ще бъде посрещан с павета.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1471 Любопитно

  "Ще има ли правителство с първия мандат..."
  Разбира се че ще има. Хайде "успокойте" се вече.. Работата е уговорена с ДС и Мефодиевич още преди 4-ти юли... Затова е важно ДБ да гласуват против.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  ,,Парламентарните групи на а БСП, на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме"продължават с обсъжданията дали да подкрепят проекта на кабинет, представен от кандидата за премиер Пламен Николов от "Има такъв народ".”

  Какво има толкова да се обсъжда, щом политиките им са сходни?
  Или подкрепяш или правиш напук с цел да се почувстваш особено значим ..

 14. 14 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1918 Неутрално

  Като че ли по–скоро няма да има правителство..

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  ДБ и ИСБГНИ чакат решение от спонсорите. ДБ и ИСБГНИ са олигархични формации, които не могат да участват в политиката без да имат достъп до държавните средства, а това става с министерски постове. Освен това, за да отидат на избори пак трябват пари от техните кредитори, които пак не е сигурно, дали ще могат да се върнат с държавни средства

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3490 Неутрално

  "..Или, заради клета майка България, трябва да овластим всеки идиот?.."

  Заради клетата майка България ще са овластени много идиоти. Защото у нас има страшно много идиоти, все "пичове" и "мъжкари" Правителството на идиотите ще го държат около година, за да разберем, че и от гербиджа имало по-големи идиоти. И евентуално Бойко Методиев Борисов да се завърне като освободител на бял кон (или пък той ще се спотайва, и ще дърпа конците)
  Анализът ми е почти 90% точен, а и българският гласоподавател е доказал, че паметта му е страшно къса

 19. 19 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  И да няма правителство в едни нови избори няма нищо трагично.

  SHADOWS of SOFIA
 20. 20 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 695 Неутрално

  С оглед, че Пламен Николов излъга за образованието си, най-добре е да се омита с цялато стадо посредсвени шебеци, плагиати и прочие сволоч.

 21. 21 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3490 Неутрално

  .....Много от гласоподавателите им са гласували не толкова за ИТН, колкото против ГЕРБ.....
  —цитат от коментар 6 на Vesselin Velkov


  И дали вече вдяват, че отново обосрались?

 22. 22 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  ДБ и ИСБГНИ чакат решение от спонсорите. ДБ и ИСБГНИ са олигархични формации, които не могат да участват в политиката без да имат достъп до държавните средства, а това става с министерски постове. Освен това, за да отидат на избори пак трябват пари от техните кредитори, които пак не е сигурно, дали ще могат да се върнат с държавни средства
  —цитат от коментар 16 на ggot


  Това , което си написал се отнася в пълна степен за ГЕРБ. Кога ДБ и ИСБГНИ са имали достъп до държавни средства?

 23. 23 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  Нееееее!!!!В никакъв случай!!!!!Аман от милиционеро-библиотекарски правителства!!!!
  —цитат от коментар 8 на makemydayy


  Само милиционеро-библиотекарски ревулуции ли разрешаваш?

 24. 24 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  "Денят,в който капитан Джак Спароу почти избяга...".
  И "денят в който Пацо Шнорхела почти стана премиер"

 25. 25 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Весело

  До коментар [#13] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":  Браво! Сериозно развитие претърпяваш...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 26. 26 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  Никой не може да отрече ИТН направиха истинско шоу. Притиснаха ДБ и ИСБГНИ, така че да покажат пред хората истинската си същност, не се интересуват от разграждането на модела Борисов, а от достъпа до държавни пари.
  А ИТН могат да се откажат от няколко министерва, които ще си осигурят при съответната сделка с ДБ ИСБГНИ. ИТН са готови да се откажат от всичко и да отидат на избори, това дори Герб не си позволяваше

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  Това събирано от уличните ъгли “правителство” е позор за създателите си и която политическа сила гласува за него, ще си подпише политическата смъртна присъда.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на _rookie
  _rookie
  Рейтинг: 202 Неутрално

  Ноп нагъл и ноо прост се оказа кандидат МВР шефът.

  Изказ, поведение, речник - едно към едно с Пеевски. 🐷🐽🤮

 30. 30 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2335 Неутрално

  До коментар [#22] от "Vesselin Velkov":

  А можеш ли да изброиш ,коя партия или лидери на такава в НС не са бивши или настоящи комунисти и червени ченгета от ДС , че не се сещам за такива .

 31. 31 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 284 Любопитно

  Ужасссссс, Петър Илиев в момента по Нова, на този определено му хлопа дъската

 32. 32 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3156 Неутрално

  Прогнозирам,че на новите протести екипът на ТВ " 7/8" ще бъде посрещан с павета.
  —цитат от коментар 9 на makemydayy


  Абе, хайде да не е с павета, все пак хора сме, пък и те са хора. Ама с обяснение къде е грешката им, макар че ще бъде много трудоемко и сложно за схващане от тях.
  Тук имам предвид разбира се не екипа на ТВ 7/8, а техните поддръжници, ако посмеят те всичките да се появят на евентуалните протести.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 33. 33 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#2] от "Lilith":

  Какво би се променило след още едни избори? Какви нови послания биха докарали още двама депутати за ДБ? Политиката е изкуство точно заради възможността силен играч да разиграе слаби карти, а не постоянно да иска ново раздаване.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1675 Неутрално

  [quote#22:"Vesselin Velkov"][/quote]

  ".......Кога ДБ и ИСБГНИ са имали достъп до държавни средства"
  Когато Ицето беше министер, когато РБ подкрепяше ГЕРБ, Когато МаяМа издигна Пеевски и подкрепяше Орешко.Когато Танчето беше депутатка от Партията и адвокат на Мултигруп. Когато Минеков старши беше част от ловната дружинка на Дрогаря Живков.

 36. 36 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  [quote#22:"Vesselin Velkov"]
  —цитат от коментар 35 на 4ort
  ".......Кога ДБ и ИСБГНИ са имали достъп до държавни средства"Когато Ицето беше министер, когато РБ подкрепяше ГЕРБ, Когато МаяМа издигна Пеевски и подкрепяше Орешко.Когато Танчето беше депутатка от Партията и адвокат на Мултигруп. Когато Минеков старши беше част от ловната дружинка на Дрогаря Живков.[/quote]

  Думи, думи, думи. А факти?

 37. 37 Профил на witch_doctor
  witch_doctor
  Рейтинг: 694 Весело

  До коментар [#2] от "Lilith":Какво би се променило след още едни избори? Какви нови послания биха докарали още двама депутати за ДБ? Политиката е изкуство точно заради възможността силен играч да разиграе слаби карти, а не постоянно да иска ново раздаване.
  —цитат от коментар 33 на дерибеев


  Хахахахаааа, силен играч и слаби карти... Къртиш Дерибеев!!!

 38. 38 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 742 Любопитно

  До коментар [#33] от "дерибеев":

  Съгласна съм само с това, че политиката е изкуство. И точно като такова има нужда от своята критика, за да даде най-доброто от себе си. Нови избори ще покажат, че така не става и трябва да се измисли нещо ново. Стига вече с " дайте да дадем". Или да правят нещата като хората, или да вървят по дяволите. Аман вече от идиоти с власт, почти нищо не остана от България вече.

  П.П.ИТН не играе със слаби карти. ИТН играе с чужди слаби карти и с пистолет в ръка, настоявайки, че по право му се полага победата в играта. Това не е политика, не е мисъл за народа и определено е в дисхармония с основите на правовата държава.

 39. 39 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  До коментар [#2] от "Lilith":Какво би се променило след още едни избори? Какви нови послания биха докарали още двама депутати за ДБ? Политиката е изкуство точно заради възможността силен играч да разиграе слаби карти, а не постоянно да иска ново раздаване.
  —цитат от коментар 33 на дерибеев


  Едни нови избори могат да помогнат някои нарциси леко да си оберат егото.А ДБ не ги мисли.

  SHADOWS of SOFIA
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 41. 41 Профил на _rookie
  _rookie
  Рейтинг: 202 Неутрално

  До момента няма нито един от кандидат министрите на ИТН, който да не си отвори устата и да не се осере тотално.

 42. 42 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  По НОВА ТВ е много интересно
  Този Пламен Илиев е направо плашещ!!!

 43. 43 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  Сега гледам г-н Илиев по Нова, правят впечатление 2 неща.

  Нямало шанс ИТН да оттегли подкрепата си от него за министър, въпреки, че не бил член на ИТН - тоест, новият г-н Пеевски
  Другото е абсурдната му арогантност и нахалство.

  Този господин ако бъде избран за министър, протестите за г-н Пеевски ще му се видят като седянка.

 44. 44 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  По НОВА ТВ е много интересноТози Пламен Илиев е направо плашещ!!!
  —цитат от коментар 42 на Virgin


  Наглец. Сега погледнах. Още не дошъл на власт и вече ни се кара и размахва пръст.

  SHADOWS of SOFIA
 45. 45 Профил на Локомотив
  Локомотив
  Рейтинг: 820 Неутрално

  [quote#44:"К2"][/quote]

  Този в момента извършва зрелищно политическо самоубийство!

 46. 46 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 608 Неутрално

  До коментар [#44] от "К2":

  Рашков ще ни се стори божа кравичка в сравнение с него.

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 47. 47 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3490 Неутрално

  "... БСП обяви през уикенда чрез Стоян Мирчев, че то "зависи и от позициите на "Демократична България"..."

  Вече и БСП леко се включи в анти ДБ реториката. Изобщо на всички мутромилиционери ДБ им пречи много повече, отколкото 4-те годишни времена и ... и Брюксел май?
  ИТН, БСП са твърдо против еврото, ГЕРБ уж бяха "за", но не видях и един техен човек да защити позицията им. В замяна по време на мандата им по ТВ-тата се изреждаха какви ли не патрЕотари, леви, бесепари, които ни заплашваха с какви ли не катаклизми с еврото. Въпреки че в ЕЗ членуват най-богатите страни в света.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 49. 49 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2417 Неутрално

  Да се махне Борисов ,пък да става ковото ще.Нали затова протестирахме.
  —цитат от коментар 1 на deepblue


  Вие не сте протестирали. Ние протестирахме!
  И то не само заради Борисов, а и заради корупцията, която дойде заедно с Борисов.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 50. 50 Профил на _rookie
  _rookie
  Рейтинг: 202 Неутрално

  Взе да се позовава на давност за плагиатството. 🤣🤣🤣

 51. 51 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#17:"makemydayy"][/quote]

  Какво ти пупшене, тоя е на Люлинско пико! Все пак, 25МИР, нЕма се излагаме...

 52. 52 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  г-н Илиев обеща една книга на г-н Николаев. Да видим колко години ще отнеме да достигне книгата до получателя.

 53. 53 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  До коментар [#25] от "hamiltonf":

  Какво не ти харесва?
  Може ли да бъдеш опизиция на политика/и коя/ито е/са много сходни с твоите?
  Или ще бъдеш опизиция само защото не са ти изпълнили капризите?

 54. 54 Профил на 1908
  1908
  Рейтинг: 120 Неутрално

  Самата мисъл да се влезе в коалиция с комунистическата партия е падение, а превръщането ѝ в действителност - престъпление. Да видим до къде ще стигнат псевдодесните в падението си и дали ще го превърнат в престъпление.

  Няма мрак който светлината да не може да разсее.
 55. 55 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  До коментар [#54] от "1908":


  Е да де. Така е, но ДПС за каква я намираш?
  ГЕРБ за какви ги намираш?

 56. 56 Профил на eip52315793
  eip52315793
  Рейтинг: 507 Неутрално

  да си платим поредни 30 000 000 лва за поредни избори

  така ще си осигурим НЕизпълнение на спуснатите инструкции по Сценарий ЛокСтеп

  което означава поне отлагане на поредна ескалация на ковидрепресиите на не0либералния фашизъм

  като, например
  не0либералният фашистки режим на макаронА на Ротшилдите

  който вече отказва достъп до медицински услуги
  за всички отказали да приемат робски статус, демек да се набоцкат с псевдоваксини!

  това е поредната културна революция на робовладелската демокрация :)

  след близо 2 века от въвеждането на Рокфелеровия бизнес модел в медицината
  подменил грижата за здравето !

  всъщност дали има изобщо смисъл да се предъвква понятието демУкрация !?

  след като е отменено официално Правото на Свободен Избор !

  а цената от 30 000 000 е съвсем приемлива на фона на над 3 000 000 000 васлана вноска към Империята за летящи ковчези чрез незаконна тръжна процедура

 57. 57 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 753 Неутрално

  ,,Парламентарните групи на а БСП, на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме"продължават с обсъжданията дали да подкрепят проекта на кабинет, представен от кандидата за премиер Пламен Николов от "Има такъв народ".”Какво има толкова да се обсъжда, щом политиките им са сходни?Или подкрепяш или правиш напук с цел да се почувстваш особено значим ..
  —цитат от коментар 13 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Ха ха ха ха

  Репоствам ти, от вчера отговор към теб!
  И все пак, чалгари, няма да стане така!

  Трябва да си рЕдко залупен, да не знаеш вече каква е позицията на ДБ
  Подкрепа ще видите през крив макарон! Още повече, че избирателите,или поне част от твърдите такива едва ли биха му простили такава заигравка със лумпениадата наречена сценаристи и мумията наркоман.
  От друга страна,АКо вземат твърда позиция да НЕ подкрепят и се стигне до нови избори, прогнозирам увеличение с поне 3-4% на резултата на ДБ и спад с поне 150К човвека за Паганини на бедните..

 58. 58 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  След това интервю на Илиев не виждам как ИТН ще получи подкрепа от ДБ и ИСБГНИ. А и от БСП. Може, но от ГЕРБ и ДПС.

 59. 59 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3490 Неутрално

  Ужасссссс, Петър Илиев в момента по Нова, на този определено му хлопа дъската
  —цитат от коментар 31 на Konstant Ray


  Така е, а нещо по-конкретно да кажеш за тези, които гласуваха за Слави? как така изведнъж едва сега се разбра, че Слави бил против еврото, против съдебната реформа, против реформа в образованието. С какво са мислили 657 000 с право на глас?

 60. 60 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4226 Неутрално

  Не виждам как някой ще се реши да подкрепи нещо, което е едно голямо нищо, един тюрлю гювеч ? Пореден проект на сарайският кръжец у нас ! Масони и плагиати, борци срещу соросоиди, положението е направп потресаващо........

 61. 61 Профил на _rookie
  _rookie
  Рейтинг: 202 Неутрално

  До коментар [#58] от "Vesselin Velkov":

  Че той Илиев си е кадър на ДЕПЕСЕТО. Поне това стана ясно днес.

 62. 62 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1517 Неутрално

  Ситуацията е ни напред, ни назад, но затова не е виновен някой друг ( да речем американците, за Путин маааалко ще се въздържа, че май има пръст и той), но основно ние като народ, население, избиратели - както искате си го наречете.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1010 Весело

  [quote#49:"Рим"][/quote]

  И как е, изчезна ли корупцията?
  А милиарда на месец "спрени кражби" къде е, Кирчо разправя, че пАрЕ нЕмало?

  Ех, какви сте малки сладки камилчета излъгани.....

  Знанието е сила, информацията - власт
 65. 65 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1197 Неутрално

  По НОВА ТВ е много интересноТози Пламен Илиев е направо плашещ!!!
  —цитат от коментар 42 на Virgin


  Волен Сидеров нервно пуши.
  А Боци е като нвинна мома.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 66. 66 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3490 Неутрално

  Вие не сте протестирали. Ние протестирахме!
  И то не само заради Борисов, а и заради корупцията, която дойде заедно с Борисов.
  —цитат от коментар 49 на Рим  Но цялата банда ченгесарски медии, контролирани от ДПС и ГЕРБ вкючиха към протестните партии и чалгарите. Да не говорим, че от повече от година ни говореха за растящия рейтинг партията на Слави.

  А някои наивници още си вярват, че Слави е латернатива на ДПС и ГЕРБ.

 67. 68 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3490 Неутрално

  "Пореден проект на сарайският кръжец у нас !..."

  Дали не е повече на ГЕРБ? ДПС мълча, и нещо се спотайват, ГЕРБ са доста по-активни.

 68. 69 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  Сега това, което ,,надробят” ,,народните представители”- ще го сърба целият народ!

 69. 70 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2365 Неутрално

  До момента няма нито един от кандидат министрите на ИТН, който да не си отвори устата и да не се осере тотално.
  —цитат от коментар 41 на qyd051069405


  Току що новият кандидат за вътрешен министър "блесна" в студиото на Нова. За първи път го слушам... Рядко отвартително човече. С голямо самочувствие, но без покритие. С липса на вътрешна самооценка. Бил такъв велик... А аз се питам защо като е толкова велик не е станал барем доцент? Че длъжността главен асистент е в подножието на академичната кариера.
  -----
  След като го чух, горещо се моля това правителство на подмяната да не мине. По-добре нови избори докато освен ГЕРБ но и това недоразумение ИТН се срути.

  Сам съм, други няма...
 70. 71 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1471 Весело

  До коментар [#44] от "К2":

  То вярно, че адвокатите трябва да имат език, но този имам чувството, че нагло ни се плези, освен че се заканва с пръст...

 71. 72 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  Сега това, което ,,надробят” ,,народните представители”- ще го сърба целият народ!
  —цитат от коментар 69 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Разкажи.

  SHADOWS of SOFIA
 72. 73 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  До коментар [#22] от "Vesselin Velkov":

  Виж, кога и при какви коалиции ДБ са участвали с министри. Не ми се отговаря на тъпи въпроси.
  Герб вече разполагат с достатъчно техни средства включително и от субсидии, иначе добре защитаваш Герб, че не разполагат все още с нищо тяхно

 73. 74 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2969 Любопитно

  До коментар [#70] от "MilliVanilli":

  Това момче е направо "герберче на квадрат"- крещи ,кара се, заплашва..

 74. 75 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3394 Любопитно

  Слави Трифонов ако остави Петър Илиев, значи не иска правителство. Ако го махне обаче в 10 без 5, току виж....
  Истината е, че все повече намирисва на нови избори, резултатите от които ще са приблизително същите. Не си спомням кой беше казал, че умните хора се учат от гуждите грешки, а на Балканите не могат да направят извод даже от собствените.

 75. 76 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  ще гледаме падението на чалгаря. Или ще има провал за нереализиран незнам вече кой по ред кабинет, или ще се гушне с ГЕРБ и ДПС.

 76. 77 Профил на tjj54611191
  tjj54611191
  Рейтинг: 337 Неутрално

  Още съм в потрес. Слушах участие в сутрешен блог на Петър Илиев, в колата…Единствената асоциация, която успях да направя, беше с арогантен и злобен евнух, а по принцип гледам да съм позитивен и толерантен.

 77. 78 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  До коментар [#20] от "Big_Villager":

  Излъга МОН и сега една политическа фигура твърди недоказани неща

 78. 79 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Сега това, което ,,надробят” ,,народните представители”- ще го сърба целият народ!
  —цитат от коментар 69 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Аз,като част от същият този народ, не желая да поемам негативите от избора на тъпи чалга селяндури, но с голямо самочувствие!
  БлагодарЯ предварително!

  И да, изюбии си го от главата, това правителсътво НЯМА да мине, или ако мине, то миналогодишните протести ще ви се видят като пионерски лагер!
  Ще има павета!

 79. 80 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  До коментар [#33] от "дерибеев":

  Имаше такъв виц, а сега е реална политика

 80. 81 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  До коментар [#79] от "Мамуна":


  То и аз не исках да поемам негативите от управлението на ГЕРБ…

 81. 82 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1984 Неутрално

  До коментар [#79] от "Мамуна":


  А дали ще мине правителството или не-НЕ ГО РЕШАВАШ ТИ!

 82. 83 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1826 Неутрално

  А Боци е като нвинна мома.
  —цитат от коментар 65 на deepblue


  Невинна къде?

 83. 84 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#79] от "Мамуна":То и аз не исках да поемам негативите от управлението на ГЕРБ…
  —цитат от коментар 81 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  И гласувА за селяци и чалгари! 🤣🤣🤣
  Битч, плийз....

  30 години не спрЕхте, да настъпвате мотиката, ей! В тоя ред на мисли, ДАЛИ ПРОБЛЕМА Е В МОТИКАТА? За един преател питам....

  Отговори на този въпрос на колегата- КАТО НАЧАЛО:

  "Така е, а нещо по-конкретно да кажеш за тези, които гласуваха за Слави? как така изведнъж едва сега се разбра, че Слави бил против еврото, против съдебната реформа, против реформа в образованието. С какво са мислили 657 000 с право на глас?"

 84. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 86 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1826 Неутрално

  [quote#79:"Мамуна"][/quote]

  Сигурен съм, че ГЕРБ сериозно обмислят да фърлят за ИТН.

 86. 87 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#79:"Мамуна"]
  —цитат от коментар 86 на courage.tcd
  Сигурен съм, че ГЕРБ сериозно обмислят да фърлят за ИТН. [/quote]

  Не вЕрвам да са толкова нагли! Тогава вече ще полетят паветата Октомври...

 87. 88 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  До коментар [#39] от "К2":В такива моменти, когато ДБ чака решение от техните олигарси, трябва троловете да ви освобождават от работа. Стойте и чакайте, не пишете глупости
  —цитат от коментар 85 на ggot


  Глупостта е непреходна!А

  SHADOWS of SOFIA
 88. 89 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#86] от "courage.tcd":

  “Сигурен съм, че ГЕРБ сериозно обмислят да фърлят за ИТН.”

  Те са скачени съдове.

  Сега, когато и БСП почна да се ослушва и равнава по протестните партии, ГЕРБ е единствената надежда на чалгарите да пробутат правителството си, както и чолгарите са единствената защита на ГИРБ срещу нлежебното, което за още 4-5 месеца ще ги доразкости.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 89. 90 Профил на Джони Пенкофф
  Джони Пенкофф
  Рейтинг: 171 Неутрално

  Дясното е зло. И няма право на живот в демокрацията. Та то дясното си е криптофашизъм. Свободният пазар правил РАЙ? Но и гените имали значение, ето защо България, Индия и Африка са бедни. Свободният пазар ли е виновен за УБАВАТА икономика или генетичният потенциал? ЧИСТ ФАШИЗЪМ, но с маска! Десните все разсъждават коя нация е по добра и коя по калпава. Умноста за тях на една нация не е, че държавата им е много социална и дава шанс на всички да се развиват, направила образование за всички и в най-нужните сфери с най-модерна инфраструктура. Спортът като лична кондиция и забавление за приятели е добро, НО ЗА НАГРАДИ НА НАЦИИТЕ СИ Е ЧИСТ ФАШИСТКИ НАГОН!! То и приятелите дори като деца, така се скарваха и отчуждаваха. Интелектуалното сравнение също е фашизъм-дясно. През социализмът имаше една висша класа интелектуалците, и тези не трудещите се физически. "Учи мама за да не работиш", за да не работиш с мускулите си - да се потиш и изморяваш-физически. Тоест вземи диплома за да станеш друга класа. Децата на партийците взимаха дипломи и партизаните. Документ, че са заслужено висшата класа - управленците. Генерал сигурно и сега е абсурд да стане друг освен от партизанско семейство. Или депутат от която и да е партия, и приватизацията - голям работодател и медии.

 90. 91 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Неутрално

  До коментар [#87] от "Мамуна":

  След сутрешната изява на Петър Илиев по "Нова телевизия" за правителството на ИТН могат да гласуват само ГЕРБ.

 91. 92 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#89] от "Norman Granz":

  “ нлежебното” >> служебното

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 92. 93 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 929 Неутрално

  Гледахте ли П. Ил. по Нова. Ужасен тип!!! По всяка вероятност този държи Чалгарев за топките и му ги опъва много яко. Държи му всичките финанси в офшорките.

 93. 94 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#91] от "Един препатил":

  “ Петър Илиев по "Нова телевизия"...”

  Той се държи като новия Пеевски.

  Явно е помазан ... където трябва.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 94. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 96 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 844 Неутрално

  """''Петър Илиев се обяви за жертва на медийно и академично тричане""""" още едно недоразумение което се чувствало "жертва".......... Абе ти си за съд бе жертво ........не академично тричане трябва, а съдебно........ до 2 години и глоба......

 96. 97 Профил на DoPe
  DoPe
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Хайде стига сте ни занимавали с такива малко хорица. Да се върнат отам откъдето изпълзяха, а другите в Учиндол и Банкя, ай сиктир! Селяндури...

 97. 98 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 940 Неутрално

  "защото "голям страх тресе кочината на задкулисието" от евентуалното му бъдещо назначение."


  Не страх, а надежда. Задкулисието не се страхува от назначенията си!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 98. 99 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3144 Весело


  А аз си мислех че съм умен и красив.

  Боже, колко съм се заблуждавал!

 99. 100 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 742 Любопитно

  "Петър Илиев се обяви за жертва на медийно и академично тричане"

  Още нищо не е видял. И ако сега се оплаква скоро наистина ще разбере доколко приятно е усещането да си недолюбван от истински юристи.

  П.П. Ако, разбира се, в страната има останали такива, че с това образование вече нищо не е сигурно.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK