Петър Илиев се представи за жертва на атака от център на задкулисието с огромен ресурс

Петър ИлиевСнимката е скрийншот от телевизия "Седем осми"

© Дневник

Петър ИлиевСнимката е скрийншот от телевизия "Седем осми"Предложеният от "Има такъв народ" за вътрешен министър и силов вицепремиер Петър Илиев се обяви за жертва на атака от "център на задкулисието с огромен ресурс". В първото си интервю, откакто името му започна да се споменава като кандидат за изпълнителната власт, дадено днес за Нова телевизия, с патос и неясни намеци Илиев представи своята гледна точка за сигналите срещу него в плагиатство, за членството в масонска ложа и съмненията за връзки с офшорни зони покрай това, че е почетен консул на Барбадос.


Илиев се вижда като мишена на координирана акция, предприета от "центровете на задкулисието и техните присъдружни медии", зад която "стоят много вложени ресурси". Той обаче така и не конкретизира кои са тези центрове и медии, нито обясни с кои конкретно свои действия или намерения смята, че е привлякъл такива усилия. В продължилото над 20 минути интервю не беше засегната темата за това какви са приоритетите му в МВР и как вижда съдебната реформа и борбата с корупцията в качеството си на силов вицепремиер.


Има ли части от чужд труд в книгата на Илиев четете тук.
Какво свидетелства доц. Наталия Киселова четете тук.
Какво е известно за кандидата на "Има такъв народ" за вицепремиер четете тук.
Въпреки че неколкократно подчерта, че е успешен юрист, опита да омаловажи критични изказвания по свой адрес на Татяна Дончева и Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ. Ние идваме" с неправния аргумент, че били в миналото защитници на "Мултигруп" и на "приятелки на избягали подсъдими в чужбина".


Каква е защитната теза на Илиев по обвиненията в плагиатство


Кандидатът на "Има такъв народ" за министър на вътрешните работи заяви, че не е плагиатствал, каквито сигнали има срещу него. От изложението му се разбра, че е подготвил редица правни аргументи в своя защита: сигналите за това според него са недопустими, Етичната комисия в университета не е компетентна да ги разглежда, а за шест години случаят подлежи на давност. Заяви, че не е чел книгата на доц. Наталия Киселова и отрече тя да е повдигала темата пред него, както тя самата свидетелства. "Аз проблем с текста нямам, ако някой има да е заявил претенции", каза Илиев.


Той изрази съмнение че сравняваните пасажи са действително от неговия труд. В отговор на въпрос каза, че не е видял сравнението на двата текста, направено от групата "Правна лудост", защото не се интересува от "инсинуации, лъжи и ченгесарски номера". А на въпрос вярно ли е, че книгата е изтеглена от пазара, отговори, че това са твърдения, хвърлени в публичното пространство на принципа "Една жена каза".


Запитан сам ли е писал текста, отговори, че стои зад всяка дума и че не се нуждае от чужда помощ.


Как се става почетен консул на Барбадос


Помолен да обясни връзките си с Барбадос и как е бил поканен за почетен консул Илиев не отговори конкретно. Изтъкна единствено, че във връзка с работата си има познанства с тамошни министри, отговарящи за икономиката и външната политика и от години работи в държавите от Карибския регион. Запитан дали до януари Барбадос е била в списък за несъдействащи с данъчна информация юрисдикции, отговори: "Е, в момента съдейства".


Илиев каза, че в България получил одобрение да стане почетен консул по предложение на служебния министър на външните работи Ради Найденов по времето на кабинета "Герджиков". Сега Найденов е кандидат за същия пост, и ако правителството на "Има такъв народ" получи парламентарна подкрепа, ще е другият вицепремиер в него. "Аз съм единственият консул на Барбадос в Източна Европа, правете си изводите. И бях най-младия консул и единственият преподавател в Софийския университет", изтъкна Илиев.


Софиянец от центъра с "подложена" пловдивска връзка


В отговор на на въпрос дали членува в масонска организация и познава ли Георги Гергов, Сотир Цацаров и Пламен Узунов, отговори: "Атаката срещу мен леко подложи пловдивската връзка", след което се впусна подробно да обяснява, че е родом от София, като дете е играл край НДК и с Пловдив не го свързва нищо. Накрая обобщи: "Това беше подложено, за да се отиде към някакви пловдивски масонски ложи, казват медиите. Не, не членувам в тези ложи и не познавам тези лица". Пропусна доуточняващия въпрос: "А в други?"


Как влезе и как ще продължи в политиката


От думите на Илиев се разбра, че е получил предложението да стане министър от лидера на партията Слави Трифонов без да е партиен член. "Аз имам не само поддръжката на Слави Трифонов, но и пълната му подкрепа и неговата мъжка дума, както от него, така и от всички членове на ръководството", каза той.


Запитан дали е имало момент на разколебаване дали да участва, отговори, че тази дума му е непозната. "Аз съм кален в битки, имам много рани и белези и това може би създава проблем", каза Илиев. И добави: "Прави се опит за медийното ми тричане преди да се кача на ринга".


На въпрос: "Ако се окаже, че сте чудесен, но сте препъни камъкът на правителството?", отговори, че ангажиментът му е на мъжката дума, че е полезен за "Им такъв народ" и ще остане, докато е така. Изрази убеденост, че партията "няма да поддаде" каквито и атаки има срещу него.


Запитан, ако кабинетът бъде избран не с гласовете от партиите, от които се търси подкрепа, а с негласната подкрепа на някоя от партиите на статуквото - ГЕРБ или ДПС, ще се почувства ли в капан, или ще се възползва от възможността да си упражнява властта, Илиев отговори, че не е ясновидец и на хипотетечни въпроси не отговаря и добави: "Политическите решения ги взимат политическите партии, аз не съм член на партия"

Ключови думи към статията:

Коментари (180)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на rumen_g
  rumen_g
  Рейтинг: 294 Любопитно

  Не искам да се заяждам, но защо Министерството на външните работи на Барбадос, НЕ СПОМЕНВА да има почтен консул в България, макар всички други да са изброени тук на страницата на правителството?

  Почетни консули:
  https://www.foreign.gov.bb/honorary-consuls/

  Генерални консулства:
  https://www.foreign.gov.bb/consulates-general/

 2. 2 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 536 Разстроено

  На 4.08.21 написах:
  Съвет към д-р Наталия Киселова:
  Уважаема госпожо, в най-кратък срок подайте уведомление до ръководството на СУ, че Вашето плагиатството не е просто морално укорима практика в научните среди, а и повод за освобождаване Ви от длъжност.

  Тогава си мислех, че е ирония.

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 3. 3 Профил на itwasalladream
  itwasalladream
  Рейтинг: 331 Неутрално

  Много сполучливо го уподобиха на клонинг на Каскета.

 4. 4 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1031 Неутрално
 5. 5 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1031 Неутрално

  Тоя е по нагъл и лъжлив и от Славчо Чалгата.

 6. 6 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1700 Неутрално

  Още един борец срещу задкулисието

  с него се борят Нинова Мая и Христо

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 7. 7 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Ужасен Плужек! . . . с главно "П"!
  Каквото и да напиша за него ще бъде недостатъчно и непълно!
  Повръща ми се от лепкавата слуз, която тази сутрин остави по телевизора ми!

 8. 8 Профил на The sphere
  The sphere
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Пълен палячо.

  "Социализма свършва, когато свършат парите на другите."
 9. 9 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 683 Неутрално

  Виждам че е доста добре запознат как действа задкулисието..... вероятно от офшорните сделки на кантората му с Барбадос!

 10. 10 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Този ще излезе голямо перде. Такива обикновено минават рано или късно в гербиджа, та да видим как ще се развият събитията.

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 11. 11 Профил на Локомотив
  Локомотив
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Днес Петър Илиев нагледно доказа, че не трябва да се гласува за проекта на ИТН.
  Дори днес да изтеглят кандидатурата му (заради скандалното му интервю), вече е късно - цяла България видя какви хора ни подготвят да управляват.

 12. 12 Профил на онтамнебыл-любовалсявагнера
  онтамнебыл-любовалсявагнера
  Рейтинг: 382 Неутрално

  Отвратително неприятен Петър Илиев. Неморален и ненормален–психически неустойчив! Нагъл лъжец: не бил чел труда на доцент Киселова и не е запознат с него! Интервюто може да се види тук:
  https://nova.bg/news/view/2021/08/09/336140/петър-илиев-знам-пътя-си-и-продължавам-напред/

 13. 13 Профил на john_3volta
  john_3volta
  Рейтинг: 864 Любопитно

  Бил жертва на "център на задкулисието с огромен ресурс"? Значи има и центрове на задкулисието с нормални и малки ресурси? Колко центъра има това задкулисие и защо той е ТАКА ДОБРЕ запознат с тях?

 14. 14 Профил на Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Сенсей НАНАЙ Таралеж НАНАЙ Гербидж ГАЗПИКАЙ
  Рейтинг: 52 Неутрално

  Този господин е отвратителен, но пък от друга страна, струва ми се, че го е обзел и много страх, защото сега няма да му мине толкова лесно номера с плагиатството. Ако СУ го скатаят, ще се покрият с вечен срам.

 15. 15 Профил на negodnik
  negodnik
  Рейтинг: 428 Неутрално

  Гледах интервюто по Нова.
  Направо съм потресен. Нямам думи.
  Този човек е изключително агресивен и отмъстителен. Не носи на критика въобще.
  Представете си репресивният апарат на държавата в негови ръце.
  ДБ и ИНИ задължително трябва да се противопоставят на този експеримент от страна на сарая.

 16. 16 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  Пешо телепата няма как да не ги знае тези работи. Човека над 40 страници написал с телепатия, колко му е едно задкулисие да разкрие? Ама плачеше за факти, защо ли не каза кои точно са задкулисието? Виктор Николаев пропусна да пита този виден телепат и за австрийската диплома на Пацо шнорхела...

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 17. 17 Профил на 1908
  1908
  Рейтинг: 161 Неутрално

  Басим, наглеца и крадец. Та настоява и да ни управлява... Сещайте се коалиционни партньори!

  Няма мрак който светлината да не може да разсее.
 18. 18 Профил на Nil satis nisi optimum
  Nil satis nisi optimum
  Рейтинг: 469 Весело

  "Аз проблем с текста нямам, ако някой има да е заявил претенции", каза Илиев."

  Както вече се казах когато написах "Хамлет" - аз проблем с текста нямам, ако Шекспир има да е заяви претенции...

  Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20 Профил на GOGO
  GOGO
  Рейтинг: 108 Неутрално

  Смешник по добре да си беше млъкнал, като онзи дълъг нервак

 21. 21 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 941 Неутрално

  В общи линии - ако Слави като поведение е копие на Бойко, а сценаристите му са Тома Биков, този е еквивалента на Пеевски - приликата в маниерите, стила на говорене и това което казва за себе си и опонентите е огромна.

 22. 22 Профил на itwasalladream
  itwasalladream
  Рейтинг: 331 Неутрално

  Този ще излезе голямо перде. Такива обикновено минават рано или късно в гербиджа, та да видим как ще се развият събитията.
  —цитат от коментар 10 на stein


  Той отдавна е преминал, връзката е Близнашки.

 23. 23 Профил на Холдън Колфийлд
  Холдън Колфийлд
  Рейтинг: 965 Весело

  Гледайки интервюто останах с впечатлението, че гледам Волен Сидеров с множество успешни пластични операции на лицето, под което прозираше същото психично отклонение ... :-)

 24. 24 Профил на kakva_e_istinata
  kakva_e_istinata
  Рейтинг: 66 Неутрално

  Този самовлюбен, арогантен и безочлив нарцис ли ще е стожера на свободата и истината? Жалка картинка

  В спора се ражда истината!
 25. 25 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3482 Весело

  Много надменни хора се събраха в сектата на пророка Слави.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на kzj35678888
  kzj35678888
  Рейтинг: 64 Неутрално

  Тази нагла мутра се изложи изключително много сутринта по телевизията

 29. 29 Профил на Bada Bing
  Bada Bing
  Рейтинг: 366 Неутрално

  Този е голям наглец!
  Да не е роднина на Каскета?

 30. 30 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Арогантен, нагъл и самовлюбен е този Карибски плагиат.
  Това е Алиекспрес Гешев пар екселанс, и има солиден гръб, който държи на всяка цена да хване силовото ведомство.
  Доган продължава да набива био краставицата безмилостно с 200.
  Никаква подкрепа за тези сламени кауни.
  Ако това нещо на ИТН наречено кабинет мине, протестите ще бъдат брутални.

 31. 31 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3589 Неутрално

  Хахахахаха, “задкулисието с огромен ресурс” те извади теб като заек от шапката бе, преписвач!!! 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 32. 32 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2045 Любопитно

  "съмненията за връзки с офшорни зони покрай това, че е почетен консул на Барбадос"

  Много съм объркан: почетен консул ли е на Барбадос или това е клевета? Ако е, каква му е връзката с Барбадос? И на коя държава ще защитава интересите?

 33. 32 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 698 Весело

  До коментар [#1] от "rumen_g":
  "Почетни консули:
  https://www.foreign.gov.bb/honorary-consuls/ "

  А стига бе! 'Ма к'во става тук?!
  ++++++++++++++ . . . Браво за идеята!

 34. 34 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2924 Весело

  Пешката която се помисли тежка фигура въпреки все още не започналият гамбит !!!

 35. 35 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  Между другото, никой журналист ли няма да се сети да пита какво мислят за интервюто от тази сутрин примерно Ива Митева или Мика Зайкова? И в сряда биха ли гласували послушно и безмозъчно за Пацо шнорхела и Пешо телепата?

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 36. 36 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1918 Неутрално

  Най-важното в преразказа е , че БСП вече официално не е част от "статуквото" .

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 37. 37 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2045 Весело

  Г-н Илиев има рядката чест да бъде "атакуван" едновременно и от Дневник и от ПИК,
  —цитат от коментар 19 на mbs


  Те дори не го атакуват, просто препредават неговите изявления...

 38. 38 Профил на Kephy
  Kephy
  Рейтинг: 638 Неутрално

  И се чудите, защо Биков казва, че им е татко ....

  Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem
 39. 39 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 923 Неутрално

  Отказът му да отговори на елементарния въпрос "Ще останете ли, ако бъдете избран с гласове на партиите на статуквото?" отговори на въпроса повече, отколкото ако беше казал едно просто "да" или "не".

 40. 40 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2702 Любопитно

  Същото правят ПИК и цялата герболяшка .... :) Понеже вече няма тайно нещо в ЗАДКУЛИСИЕТО , почваме да измисляме планове :)) Ясно че кулисите са Борисов , Доган .....и да не ги изброявам 10 -15 олигарси , които редовно печелят милиони и милиони. Атаката срещу Дневник е ....и вие сте като нас , оцапани сте , не се отличавате ! Истината за "Дневник" е понякога сложно нещо ..., но това е свързано с външна конюнктура. Ако трябва да се громи комунизма в Китай и Русия ., да се псува Путин и руснаците Дневник ще изпълни поръчката . По основните принципи на правовата държава са на морални позиции. Тук има нещо друго .........., но това е парадокса на "пазарната ръка"!! Има ли ИСТИНА при ПЛАТЕНА ЖУРНАЛИСТИКА !??

 41. 41 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1773 Весело

  Горкият невинен човек. Да се просълзиш, като четеш.

 42. 42 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3589 Неутрално

  До коментар [#29] от "Bada Bing":

  “Този е голям наглец!
  Да не е роднина на Каскета?”

  След Пейо и Каскетя, тоя е поредният, който ще изкара хората на улиците.

  Тербиджа да си правят сметката: ако го подкрепят, изгарят и те.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 43. 43 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 698 Весело

  "Петър Илиев се представи за жертва на атака от център на задкулисието с огромен ресурс"

  В такъв случай Мазньо ( Петър Илиев) смята, че всеки мислещ гражданин в тази страна, който притежава поне базово разбиране за понятия, като морал, чест, законност и ред, е задкулисие.

  Мрокобесно малко, все пак за МВР шеф го гласят...

 44. 44 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  "Заяви, че не е чел книгата на доц. Наталия Киселова"

  А след като има множество страници дословно копирани от тази книга, то явно някой друг му е писал докторската ... единственият логичен извод.

 45. 45 Профил на Подуенски нюанс
  Подуенски нюанс
  Рейтинг: 312 Разстроено

  БарбаГаньос или БарбаДос - изберете сами???

  Винаги се поставяме пред избор от типа: Лошо или Много Лошо, защото сме гениална нация!

  Сидо
 46. 46 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2507 Неутрално

  До коментар [#15] от "negodnik":

  Като прочетох това: "Този човек е изключително агресивен и отмъстителен. " и си помислих че говорите за Рашков - следовател от Живково време, верен кадър на БКП и БСП. И напоследък - любимец на умните и красивите и открито подкрепян от ДБ. Дали пък някой може да бъде по-агресивен и отмъстителен ?

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2425 Неутрално

  Ko? Не! Атака е друга партия.

 49. 48 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 698 Весело

  До коментар [#35] от "rumen_s":
  "Между другото, никой журналист ли няма да се сети да пита какво мислят за интервюто от тази сутрин примерно Ива Митева или Мика Зайкова?"

  'Ми Сашо Диков вчера попита. 'Ма те не гледат такива "интервюта".

 50. 50 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Този герой не отговори и на един въпрос конкретно. Излъга няколко пъти. Не изслуша и един въпрос на водещият без да го прекъсне. Държа се арогантно през цялото интервю.

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 51. 51 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1362 Неутрално

  "-Различни наблюдатели съобщават, че законопроектите на тема правосъдие, внесени в 44-ия парламент, са били най-много. И подчертават, че въпреки това или заради това, усещането за липса на правосъдие и справедливост в обществото остава. Вашият коментар?
  - Темата за правосъдието, респективно за правосъдната реформа, ще бъде една от водещите и в следващия 45-ти парламент. Усещането за липса на справедливост го има, защото правоприлагащите схващат правосъдието като възможно най-тежкото наказание, а обществото иска навременно правосъдие. За това усещане спомагат и медиите. Не трябва да допускаме медийни осъдителни присъди преди внасяне на обвинителния акт в съда."

  Това е част от интервю на Киселова, а самата тя действа, чрез медиите, а не в съда.
  Дали това е нейно решение да действа по този начин или изпълнява чужди поръчки?

 52. 52 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2507 Неутрално

  До коментар [#42] от "Norman Granz":

  И защо пък "гербиджа" да има интерес го подкрепи? Нека поуправлява служебното правителство поне до президентските изброи, нека се поосере хубаво. Че да могат хората да сравняват какво е при Борисов и какво е при "протестърите".

 53. 53 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1233 Неутрално

  #КОЙ предложи Петър Илиев????

  Cancel "Cance(r)l culture" (#MeToo, #LGBTIQ+, #EndFatTalk, #BlackLivesMatter, etc.)
 54. 54 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 193 Неутрално

  Отвратително участие, толкова гневен тоя човечец.

 55. 55 Профил на ygo11542256
  ygo11542256
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Да - за задкулисието на Иво Прокопиев и неговият началник Джордж Сорос става въпрос.

 56. 56 Профил на ygo11542256
  ygo11542256
  Рейтинг: 594 Неутрално

  На нови избори ИТН ще има още повече гласове.

 57. 57 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 265 Любопитно

  Интересно, дали уж елитният СУ, не изисква някакъв психотест за своите служители

 58. 59 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3905 Неутрално

  Назидателният тон и самовлюбеност подсказват нарцис ,избиващ комплекси...На сериозни лекарства....

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 59. 60 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4003 Весело

  До коментар [#54] от "wvk19677913":

  Верно, че беше гневничък, явно търсят приемственост със служебния вътр. министър...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 60. 61 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  Този направи страшна реклама на дилъра си.

 61. 62 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4000 Весело

  До коментар [#50] от "zmii4e":

  " Този герой не отговори и на един въпрос конкретно. Излъга няколко пъти. Не изслуша и един въпрос на водещият без да го прекъсне. Държа се арогантно през цялото интервю."

  Който даде подкрепа за подобни типове, просто отива на бунището на историята безапелационно !!!

 62. 63 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2389 Весело

  Пешо-Барбадоса се представи за жертва на атака от център на задкулисието с огромен ресурс
  —цитат от коментар 0 на Статия


  😂😂😂

  Както е отбелязано в статията, с кои конкретно свои действия или намерения смята, че е привлякъл такъв огромен ресурс, въпросния Пешо...?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 63. 64 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  И един интересен щрих към животописа на д-р Илиев. Той притежава счетоводната къща "Легамакс Акаунтинг" ЕООД:

  https://legamax.com/bg/2018/01/14/клиенти/

  Та разгледайте клиентите му:

  Компании от енергийния сектор
  • Производители на електрическа енергия
  • Собственици на електрически централи (водноелектрически централи, соларни паркове, вятърни паркове)
  • Лицензирани търговци на електрическа енергия
  • Търговци на нефт, нефтопродукти и горива
  • Компании от водния сектор
  • Минни компании
  • Концесионери
  • Инвеститори в недвижими имоти
  • Строителни компании
  • Инфраструктурни компании
  • Компании за управление на инвестиционни проекти
  • Акционерни дружества със специална инвестиционна цел
  ...
  и т. н. .. Списъкът е дълъг, но прекрасно илюстрира зависимости...

  Сам съм, други няма...
 64. 65 Профил на realismisthename
  realismisthename
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#51] от "ggot":

  От едното интервю на тази госпожа, което видях ми стана ясно за какво иде реч. Как на вас не ви стана?

 65. 66 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Жесток , безкомпромисен , грамотен и уверен в способностите си човек . Ясно е защо Прокопи не желае избора за вътрешен министър .Ще му затрепери под гъза. Успех !!!
  —цитат от коментар 47 на element 05


  🤣🤣🤣🤣🤣
  Тц, тц, тц, голямо страшилище бил този наш Пешо от Барбдос...!
  А книгата дали е успял да си я намери...за да я сравним с тази на Киселова...?
  😂😂😂

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 66. 67 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2294 Неутрално

  #КОЙ предложи Петър Илиев????
  —цитат от коментар 53 на keen


  Има един дълъг списък в мой пост №64

  Сам съм, други няма...
 67. 68 Профил на Jack
  Jack
  Рейтинг: 100 Неутрално

  Тоя юнак мяза на масонопомазан от великия майстор

 68. 69 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2301 Неутрално

  Че с какво недоразумението Илиев е по лош от другото недоразумение- Рашков?

 69. 70 Профил на Птоломей Едно
  Птоломей Едно
  Рейтинг: 685 Неутрално

  Явно преписването е интелектуален връх за този ограничен, но агресивен човечец,,,,

  люта цензура се шири в Дневник, прокопи пак се точи на властта
 70. 71 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1078 Весело

  ици риформата, кво чака за последния момент...защо не излизат с позиция?

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 71. 72 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3081 Весело

  Ми той Петърчо си е явна жертва.
  На менталността си на повЕрвала си мутричка, защото се бил събрал съде с мутрьовци и така бил станАл мно'о гоуем и важен!

 72. 73 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3081 Весело

  Тоя юнак мяза на масонопомазан от великия майстор
  —цитат от коментар 68 на Jack


  Заради което и требе да му са намажат ските!

 73. 74 Профил на realismisthename
  realismisthename
  Рейтинг: 605 Неутрално

  След скандал с голям обществен отзвук в западен университет - сигнала се проверява в понеделник, във вторник има решение по случая - това засяга честта, всичко академично в един универститет. Ако е преписвал - да си понася срама и да е отлъчен от академичната общност, ако не е - да не се петни името на университета и всички свързани с него.

  В България, братко, някакви мишоци и плъхове се крият зад някакви думи като "етичната комисия", "правни срокове","ама от имато на кой е сигнала",абе, смешници, трябва да сравните един текст с друг и да направите заключение, просто е. Обърнете се за помощ към някое начално училище, ако не ви стигат кадри. Два текста имате да сравните.
  Проблема е, че обществото не вижда проблема да се петни името на университета, институцията, правната гилдия, и какво ли още не. Все не ни засяга... Хайде сравнете двата текста и вземете решение, а?

 74. 75 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Жив да го ожалиме, чист като момина сълза
  - Зет на Червеняков
  - Почетен консул на Барбадос - неясно за какви заслуги
  - Член на масонска ложа - с братя Цацаров и библютекари
  - Плагиат на научен труд
  - Има як гръб

 75. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 77 Профил на gaudien
  gaudien
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Изглежда,че няКОЙ бавно и полека, не без съдействието на действащата управа, приватизира някогашния символ на високото образование в Бг - СУ

 77. 78 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 193 Неутрално

  До коментар [#60] от "hamiltonf":

  Много зряло от тяхна страна..

 78. 79 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Илиев не става - да влезе следващия...

 79. 80 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7498 Неутрално

  Повдига ми се от подобна арогантност. Падаме все по- надолу.

 80. 81 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1362 Неутрално

  До коментар [#79] от "pro_bono":

  Ей сега като вземат 3 мандат и предложат служебното правителство

 81. 82 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3589 Неутрално

  До коментар [#75] от "doctor.no":

  “ Жив да го ожалиме, чист като момина сълза
  - Зет на Червеняков
  - Почетен консул на Барбадос - неясно за какви заслуги
  - Член на масонска ложа - с братя Цацаров и библютекари
  - Плагиат на научен труд
  - Има як гръб...”

  Таман за министър на вътрешните работи.

  Ще заприличаме на Барбадос... 🤬

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 82. 83 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  До коментар [#55] от "ygo11542256":

  "Да - за задкулисието на Иво Прокопиев и неговият началник Джордж Сорос става въпрос."

  Да, оня мръсник Сорос написа дисертацията на Пешо Телепата през 2015. А Прокопиев му превеждаше на и от български. И почетно консулство му дадоха въпреки нежеланието на Барбадос да го споменават в списъка с почетни консули. И скръцнаха със зъби на Киселова да си трае.
  Няма по тъпа опорка, нали?

 83. 84 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  Пешо, Тошко каза, че ще ги съдите. Какво става с тази нелепица?

 84. 85 Профил на TzZar
  TzZar
  Рейтинг: 1265 Любопитно

  До коментар [#64] от "MilliVanilli":
  хайде да продължим списъка
  Акционерни дружества със специална инвестиционна цел
  • Инвестиционни дружества
  • Банки и финансови институции
  • Компании от финансовия сектор
  • Компании от високотехнологичния сектор
  • Телекомуникационни компании
  • Сателитни оператори
  • Медийни компании
  • Телевизионни оператори
  • Радиооператори
  • Електронни медии
  • Производители на аудио-визуални произведения
  • Компании от киноиндустрията
  • Софтуеърни и IT кoмпании
  • Транспортни компании
  • Спедиторски компании
  • Логистични компании
  • Болници
  • Фармацевтични компании
  • Компании от химическата индустрия
  • Спортни клубове
  • Хотелски оператори и туроператори
  • Общини

  манипулацията Ви е повече от елементарна

  Тиква под наем.
 85. 86 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1207 Весело

  дежа вю:
  "гласуваме за пееф, илиев, .... или правителството пада"

  силно скептичен съм, когато се предлагат съмнителни политици за безалтернативни.

 86. 87 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 1037 Весело

  Пиратството е срамно. Всички обичаме Карибски пирати.

 87. 88 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  Пиратството Не е срамно.

 88. 89 Профил на tinati
  tinati
  Рейтинг: 436 Неутрално

  За тези ли големи мозъци президента вдига юмруци миналото лято , за този ли блокираха кръстовища и мостови , цапаха сградите с яйца, тормозиха полицаите. Отровното трио , какво сътворихте.
  Ако трябва да избирам между тези капацитети и герб избрала герб .
  Потресена съм.

 89. 90 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  Пиратството е срамно. Всички обичаме Карибски пирати.
  —цитат от коментар 87 на razor


  Обаче получавате "Караибски ПЛАГИати"

 90. 91 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  Ако трябва да избирам между тези капацитети и герб избрала герб .Потресена съм.
  —цитат от коментар 89 на tinati


  Добрата новина е, че ИТН и ГЕРБ са единствените партии в Бългаиря

 91. 92 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  До коментар [#91] от "Doge":

  НЕ СА единствените*

 92. 93 Профил на TzZar
  TzZar
  Рейтинг: 1265 Любопитно

  До коментар [#82] от "Norman Granz":
  да не Ви разочаровам, но по повечето показатели си приличаме с Барбадос, освен по броя на населението. А и барбадосци изглежда ги е срам от този щото никъде не са го обявили https://www.foreign.gov.bb/honorary-consuls/

  Тиква под наем.
 93. 94 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1233 Весело

  На нови избори ИТН ще има още повече гласове.
  —цитат от коментар 56 на ygo11542256


  - И аз съм забелязал, че глупавите хора се увеличават, но... все пак не чак толкова бързо.

  Cancel "Cance(r)l culture" (#MeToo, #LGBTIQ+, #EndFatTalk, #BlackLivesMatter, etc.)
 94. 95 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 788 Неутрално

  До коментар [#82] от "Norman Granz":

  К'о ми приказваш, шиа' ги минем - в синхрон с мин-ра без портфейл най-бедното население ще се сдобие със собствени фирми с обороти до небесата.

 95. 96 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  Монологът на Илиев поразително напомня на монолога на другаря Неризанов в "Маргарит и Маргарита". Убедете се:

  https://www.youtube.com/watch?v=1h3oDCXCogM

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 96. 97 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  До коментар [#69] от "uvtest":

  "Че с какво недоразумението Илиев е по лош от другото недоразумение- Рашков?"

  Рашков какво е преписал?

 97. 98 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 993 Неутрално

  Много надменни хора се събраха в сектата на пророка Слави.
  —цитат от коментар 25 на chicago514


  +++
  "Сектата на пророка Слави"
  Много добро попадение! 😀

 98. 99 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  Според жълтопаветната логика, щом толкова го атакуват, значи е правилният човек.

  Та нали същото казват за Рашков.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 99. 100 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2301 Неутрално

  Рашков какво е преписал?
  —цитат от коментар 97 на George Svinarov


  Не знам, Свинаров. За мен , да си бил живков милиционер и депутат на БСП, е много по тъмно петно в биографията, отколкото преписването от чужд труд. Сигурно, за вас комунистите е обратно.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK