На живо

Консултациите за третия мандат: Иванов и Манолова искат редовно правителство за зимата (хронология)

Консултациите за третия мандат: Иванов и Манолова искат редовно правителство за зимата (хронология)

© Велко АнгеловПравителство с третия мандат до пролетта, с ясни задачи и без политически лица - това предлагат "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" вместо предсрочни парламентарни избори, се разбра на втория ден от вторите консултации при президента Румен Радев. Според Христо Иванов с третия мандат партиите в 46-ия парламент трябва да излъчат управление, което може да осигури първа помощ на страната, а Мая Манолова е на мнение, че в редовното правителство трябва да участват служебни министри.


След консултациите не стана известно на коя формация Румен Радев ще избере да връчи третия последен мандат, след като втория ще бъде върнат неизпълнен от ГЕРБ. Засега е ясна позицията на "Демократична България", че няма да подкрепи кабинет с мандат на БСП, която - ако го получи, предлага преговори с всички без ГЕРБ и ДПС и служебните министри да станат редовни. Днес не стана известно как ще постъпи ДПС, което щяло да види как върви диалогът и какво предлагат партиите.


Шансовете за съставяне на правителство в 46-ия парламент изглеждат нищожни, тъй като "Има такъв народ" няма да подкрепи кабинет с третия мандат, а БСП, "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" не искат преговори и подкрепа от ГЕРБ-СДС и ДПС.
На консултациите днес Румен Радев и Мустафа Карадайъ размениха остри реплики заради канадското гражданство на Кирил Петков и изказване на лидера на ДПС за Турция. Президентът накара Карадайъ да обясни коя е неговата родина-майка.


"Дневник" представя хронология на днешните събития на "Дондуков" 2.

Манолова иска време за преговори и актуализация на бюджета

И след срещата с президента Румен Радев Мая Манолова каза, че формацията й ще направи всичко, за да има правителство независимо коя политическа сила получи третия мандат. Тя каза, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" нямат нито претенции, нито условия - освен да има прозрачност при преговорите и споразумение с ясни цели за правителство с определен мандат.


Мая Манолова не отговори кои министри от служебния кабинет трябва да останат в редовния, но призова за време за разговори между формацията й, "Има такъв народ", "Демократична България" и БСП, както и да започне актуализацията на бюджета. Попитана на кого ще бъде връчен третия мандат, каза, че това зависи от президента.

Редовно правителство със служебни министри - вариантът на "Изправи се.БГ!"

Правителство с третия мандат без политически лица, с участие на служебни министри, създадено при прозрачни преговори и публичност, с ясни задачи и мандат до пролетта. Това според председателя на парламентарната група на "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Мая Манолова е решението, за което тя ще работи независимо на кого ще бъде връчен третия мандат за съставяне на кабинет.


По думите й опитите за правителство от третия мандат трябва да се поучат от грешките при първия - его, липса на диалог и споразумение и др. "Независимо от това на коя политическа сила ще бъде връчен третия мандат, ние ще положим всички усилия той да бъде реализиран", каза председателят на групата на "Изправи се.БГ! Ние идваме!". Тя обяви, че има пътна карта за преговори, която ще представи на държавния глава.


Консултациите за третия мандат: Иванов и Манолова искат редовно правителство за зимата (хронология)

© Велко Ангелов


Според Мая Манолова има три големи риска, които вероятно ще се превърнат в големи кризи - мигрантската криза, новата вълна на коронавирус и повишаването на цените, при които тя поставя и пожарите в Родопите. "Ние смятаме, че не трябва цената на политическата безотговорност и инат да се плащат от обикновените граждани", каза още председателят на парламентарната група на "Изправи се.БГ! Ние идваме!", като разказа как преговорите за първия мандат не са дали резултат, макар и да са направили всичко възможно. Според нея не е честно сега да се търсят политически дивиденти и да се вкарва държавата в предизборна кампания.


Мая Манолова вижда три решения на проблемите - актуализацията на бюджета, която формацията ще подкрепи; действия от институциите за пресичане на натиска по границата от мигрантска криза, както и стабилно правителство до следващата пролет, което "да даде спокойствие на българските граждани и да е на основата на служебните министри".


Според президента Румен Радев когато се говори за диалог, компромис и консенсус, няма малки и големи парламентарни групи, а групи с ясни граждански позиции. Той попита дали може да се намери консенсус за правителство и каква според тях е формулата това да се случи.

Карадайъ за Радев: С анти-ДПС реторика никой няма да прикрие политическата си немощ

"Г-н Радев може би е изнервен в тази политическа ситуация и е разбираемо да е изнервен. Урокът от 30 години демократична България с правене на кампания с анти-ДПС може би не е научен. С анти-ДПС реторика и омраза нито една от кризите няма да бъде решена - нито икономическата, нито социалната, нито финансовата, нито здравната, нито политическата. С анти-ДПС реторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ", каза Мустафа Карадайъ след срещата с Румен Радев и репликите помежду им за родината-майка.


Консултациите за третия мандат: Иванов и Манолова искат редовно правителство за зимата (хронология)

© Велко Ангелов


Според Мустафа Карадайъ е нужен редовен кабинет, защото в служебният имало доста пропуски и нарушения. Той не отговори пряко дали ДПС би подкрепила експертен кабинет, а каза, че иска да види диалогът, дебатите и компромисите между партиите какво ще произведат. Но повтори, че ДПС няма да дава непоискана подкрепа.

Президентът накара Карадайъ да обяснява коя е родината-майка

В началото на срещата президентът Румен Радев критикува Мустафа Карадайъ, че не е останал до край на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност в понеделник. В отговор лидерът на ДПС каза, че е напуснал заседанието по две причини - темата за актуализацията на бюджета не била в дневния ред, но била разгледана; както и държавният глава не позволил на министър Кирил Петков, който имал желание, да отговори на един кратък въпрос на Карадайъ - кога е подал заявление за отказ от канадско гражданство.


"Аз не мисля, че е много удачно точно вие да повдигате тази тема. Да си гражданин на Република България не означава само да имаш паспорт, а да носиш България в цялото си сърце", каза Румен Радев. След това разказа как е питал Кирил Петков коя е неговата "родина-майка" - България или Канада, на което получил еднозначен отговор - България.


"Вие, г-н Карадайъ, ще ми кажете ли коя е вашата родина-майка?", попита държавният глава, препращайки към негово изказване в Турция. Тогава имаше спор дали лидерът на ДПС е нарекъл южната ни съседка родина или прародина.


Консултациите за третия мандат: Иванов и Манолова искат редовно правителство за зимата (хронология)

© Велко Ангелов


"Моята родина е България и мисля, че всичките 51 години, които ги имам, са доказателство за това. Но освен прародина, ако погледнем и пра-прародината ни, защото на база исторически факти, тя се оказва, може би да е обща", каза лидерът на ДПС. А президентът отвърна, че се надява да е искрен понеже чул друго негово изявление в чужбина, а искреността е важна за гражданите и политическата система.


Разговорът продължи с тезата на ДПС, че закони ограничават правата на част от турските граждани (партията обикновено визира уседналостта при гласуване и кандидатиране и забраната за агитацията на майчин език - бел. авт.). В отговор Радев каза, че би искал такава реакция и когато други партии нарушавали Конституцията.


Накрая Йордан Цонев обясни, че ако някой от бесарабските българи отговорил, че неговата прародина не е България, ние ще го зачеркнем. Според него това, че турците са останали в България, когато са били поругани, е доказателство коя е тяхната родина. Той разви тезата, че казусът с Кирил Петков е идентичен на този, когато не позволили на Георги Пирински да се кандидатира за президент, и че служебният министър е трябвало да изчака съответния документ.


Спора вижте във видеото.

ДПС обеща принос за сигурността и стабилността на страната

"Страната има нужда от редовен кабинет. Нашият дял и нашият принос в името на стабилността на страната и сигурността на гражданите винаги сме го давали и пак ще го дадем", обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на срещата с президента. По думите му страната е изправена пред няколко кризи.


Според Карадайъ позицията на ДПС е непроменена - партията няма да дава безусловна и непоискана подкрепа, а двете условия остават същите - възстановяване на нормалността в политиката и възстановяване на демокрацията, което не може и не бива да става недемократични и противоконституционни инструменти.


От своя страна Румен Радев каза, че термини като диалог, компромис и консенсус не са чужди на ДПС. Той попита какъв да е подходът за формиране на редовен кабинет с ясни цели приоритети и програма.

След разговора с държавния глава, който Христо Иванов определи като откровен и конструктивен, "Демократична България" обяви отново, че иска преговори за правителство с третия мандат с партиите извън ГЕРБ и ДПС и да се намери формулата за това, че няма да подкрепи правителство с мандат на БСП, както и че е нужно да се състави кабинет за ограничено време без ярки политически личности, но с ясни задачи, сред които съдебна реформа и изчистване на държавата от няколко структури на корупцията.


Попитан как ще убедят "Има такъв народ" да участва в преговори, той обяви: "Здравият смисъл трябва да действа". Той пак каза, че "Демократична България" не се страхува от избори, но е готова за разговори и отстъпки, без да подкрепя "котки в чувал".

"Демократична България" поиска правителство за зимата

С третия мандат четирите партии в 46-ия парламент извън ГЕРБ и ДПС да се опитат да си извлекат уроци и за кратко да излъчат управление, което може да осигури първа помощ на страната. Това поиска съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов на консултациите при държавния глава.


Според него формулата е с третия кризисен мандат да се състави правителство за зимата, а ключовият елемент е готовността на "Има такъв народ" да влязат в разговори с останалите партии. Засега от партията на Слави Трифонов твърдят, че няма да подкрепят правителство с третия последен мандат.


"Изправени сме пред предизвикателства, които изискват съставяне на редовно правителство. За да сполучим в третия мандат се изисква диалог, консенсус и компромис", каза държавният глава, като уточни, че намерението на ГЕРБ-СДС е да върне втория мандат неизпълнен. Той попита "Демократична България", която определи като активен фактор в диалога, дали трябва да се промени нещо в подхода за преговори в Народното събрание.


Консултациите за третия мандат: Иванов и Манолова искат редовно правителство за зимата (хронология)

© Велко Ангелов


"Поставихте пръста в раната. Залогът е в третия мандат. Страната е изправена пред комбинация от кризи и мисля, че всички трябва да осъзнаем отговорността си и с третия мандат да опитаме да компенсираме дефицитите на подхода си и за зимните месеци да имаме правителство. Избирателите не са дали на никого доминиращата роля. Диалогът и възможността за търсене на пресечни точки са ключови", обяви от своя страна Христо Иванов. Според него липсата на диалог е рецепта за липса на прозрачност.


От "Демократична България" в срещата участваха и Атанас Атанасов и Борислав Сандов.

Държавният глава ще разговаря с по-малките парламентарни групи

След вчерашните разговори с представители на "Има такъв народ", ГЕРБ-СДС и "БСП за България" този следобед президентът Румен Радев ще проведе последователно консултации за съставяне на правителство с останалите три парламентарни групи - "Демократична България", ДПС и "Изправи се.БГ! Ние идваме!".


Преди срещите държавният глава обяви, че ще е крайно безотговорно, ако и този парламент не състави правителство и не актуализира бюджета.


Консултациите за третия мандат: Иванов и Манолова искат редовно правителство за зимата (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал


Във вторник представителите на "Има такъв народ" декларираха и пред Румен Радев, че не възнамеряват да обсъждат и подкрепят какъвто и да било кабинет след провала на преговорите за предложения от тях. ГЕРБ потвърди, че ще върне втория мандат още при получаването му и настоя конституционната процедура да не се бави и да не се обвързва с актуализирането на бюджета, а БСП - че е готова да приеме мандат по преценка на държавния глава и ще иска разговори с "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!". Социалистите разчитат на динамичната обстановка и натиска на задаващите се здравна и мигрантска кризи, за да успеят да променят позицията на най-голямата парламентарна група.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (439)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1792 Неутрално

  ВСИЧКИ СЕ БУТАХА ДА СТАВАТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, А СЕГА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО!
  …ДО КЪДЕ СМЕ Я ДОКАРАЛИ!…

 2. 2 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1709 Весело

  "Няма такова правителство"!!!

 3. 3 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 761 Неутрално

  Много добре чухме какво каза Тошко Йорданов : не ни интересува Ковид криза , промени и т.н ,
  интересува ни бежанската криза ?????

  Да се чуди човек откъде ги измъдря тези бисери, пълна безотговорност

  Не бяга смесени екипажи до Луната, не бяха други смешки

  Крайно време е ИТН да излязат от пубертета

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 4. 4 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 942 Неутрално

  По-добре нови избори.

  Ще се види дали народа е получил прозрение.

  И дали тази държава ще бъде такава.

 5. 5 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1513 Неутрално

  Ами тя процедурата си върви, само че да ви съобщя още отсега – правителство и с третия мандат няма да има, а за недовиждащите ще повторя: ПРАВИТЕЛСТВО И С ТРЕТИЯ МАНДАТ НЯМА ДА ИМА! Сега ясно ли е? А след следващите избори ви гарантирам не 100%, а 200%, че „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ ще се преименува на „Седни си.БГ! Ние си отиваме! Forever young!“.

 6. 6 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 860 Неутрално

  Какво стана с втория мандат?

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1635 Неутрално

  Няма такъв президент

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 9. 9 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1220 Неутрално

  Нови избори, най-добрия вариант. Разбира се ако "мъдрия" български народ е разбрал нещо, което и слепците видяха, че ако иска да живее по-добре трябва да се пребори със сараите и ибриците им ГРОБ и ИТН.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 10. 10 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5156 Неутрално

  "Консултациите за третия мандат"

  Изглежда мандалото хлопна за третия мандат

 11. 11 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Много добре чухме какво каза Тошко Йорданов : не ни интересува Ковид криза , промени и т.н ,интересува ни бежанската криза ?????Да се чуди човек откъде ги измъдря тези бисери, пълна безотговорност
  —цитат от коментар 3 на nessarox


  ИТН са просто Атака + поп-фолк. Ако се види колко главанаци са гласували за Волен в най-силните му години, вероятно цифрата ще е подобна на тази на главанаците, гласували за Слави на последните избори.

  Иначе, абсолютно същите национал-популистки безхаберни лакардии как ще превземат на абордаж системата, как всички останали са грешни и не стават и .т.н. и т.н. Реторика против бежанци е неизменна част от тези лакардии. А и чуваме от тях все по-често други подобни лакардии за "джендъри", "соросоиди" и т.н.

 12. 12 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  До коментар [#3] от "nessarox":

  Еретик
 13. 13 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2861 Неутрално

  До коментар [#5] от "Santos":
  До коментар [#9] от "rumen_s":

  Изглежда твърде вероятно да няма правителство и с третия мандат.

  Но според мен който получи този трети мандат задължително трябва на предложи правителство и то да бъде гласувано в пленарната зала.

  След като ще ги карат да гласуват отново избирателите трябва да видят кой е играл ку....ската игра с получаване и връщане на мандати, кой е имал смелостта и е поел отговорността да предложи правителство и кой е предизвикал новите избори. Та да имат възможност да направят информиран избор. Доколко ще я използват вече е друг въпрос.

 14. 14 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3136 Неутрално

  Демек, да дадат на Христо и Мая да карат влака?

  Еретик
 15. 15 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  "Демократична България" поиска управление за първа помощ на страната"

  Първа помощ трябва да се окаже на г-н Слави Трифонов
  и на г-н Тошко Йорданов.

 16. 16 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2861 Неутрално

  До коментар [#8] от "diq55699032":

  Няма такъв президент
  —цитат от коментар 8 на diq55699032


  Че предложете друг! Гледам нещо няма мераклии.

 17. 17 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 448 Неутрално

  Невнятният, Бойкикиев, льо пти женерал и един зелен!! Хайде, по-сериозно! Тези ли ще правят правителство! Тези ли паважни екземи ще обединят хората!?! нЕма как да стане!

 18. 18 Профил на isidro
  isidro
  Рейтинг: 305 Весело

  Правителство за зимата, ахахахаххаха

 19. 19 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 0 Неутрално

  ДБ обещали чрез договор с избирателите си, че няма да подкрепят правителството с мандата на БСП. Обаче и те като Мая Пеевска са на принципа цитирам: "обещайте му нещо на Христо и после не го изпълнените". Те си знаят, че и новите болшевики са толкова зомбирани, колкото класическите.

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги (Еф. 5:10-12).
 20. 20 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1512 Весело

  Президентът тотално гази Конституцията, като не връчва втория мандат. Наистина няма точен срок, но в момента ГЕРБ не води с никой консултации или преговори, така че невръчването на мандата е абсолютно нахалство. Още повече, че идват избори за Президент, които ще се провеждат от Правителство назначено от същия Президент, без реално да е получило официално доверие от никой. Ако желае Радев да си направи една партия и ако тя спечели да управлява 4 години, но това в момента е много далече от Парламентарната Република, каквато се водим.

 21. 21 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1532 Неутрално

  На кого му пука какво иска ДБ?

  ДБ=БКП
 22. 22 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2942 Весело

  До коментар [#7] от "Adolf Bojkikief":

  Чакай Гешев да си го причини - Борисов и ГЕРБ тъпкаха конституцията ежедневно, нещо да им се случи?

 23. 23 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2861 Неутрално

  До коментар [#14] от "Костадин Иванов":

  Демек, да дадат на Христо и Мая да карат влака?
  —цитат от коментар 14 на Костадин Иванов


  Така се оказва. Другите двама машинисти останаха на перона.

 24. 24 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  По-добре нови избори.Ще се види дали народа е получил прозрение.И дали тази държава ще бъде такава.
  —цитат от коментар 4 на pro_bono


  Ама така е, но нека не му следим народното прозрение в реално време, а да му покажем как "управлява" ИТН.
  Като за начало уролог ще управлява здравната комисия при положени, че в НС е най-добрия пулмолог, а имаме заболяване, което засяга белите дробове.
  Най-случайно есента загубихме близък от Ковид, лежащ при уролози и видях трагедията, когато уролог се сблъска с ковид.
  Принципа е - да се леят антибиотици!

 25. 25 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 110 Неутрално

  ИТН са просто Атака + поп-фолк

  С други думи: ИТН е вредна популистка партия с кратък политически живот... инженеринг на мафията

 26. 26 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  На кого му пука какво иска ДБ?
  —цитат от коментар 21 на Adolf Bojkikief


  На всеки нормален интелигентен човек.

 27. 27 Профил на wvk19677913
  wvk19677913
  Рейтинг: 193 Неутрално

  До коментар [#4] от "pro_bono":

  То така се получава прозрение за 2 месеца. След новите избори ще е (почти) същата фрагментация, ако не и по-силна. Дали единия автократ ще е първи или другия с 2% няма никакво значение.

 28. 28 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  До коментар [#5] от "Santos":

  Значи най-голмите 2 парламентарни групи се изходиха , а според тебе ще удари най-малката?!

 29. 29 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1802 Весело

  "Демократична България" поиска управление за първа помощ на страната"
  Няма проблеми г-н Иванов, прегръщате се с БСП и ДПС под мъдрото ръководство на пРезидента и готово.
  Вече стана ясно защо беше целият цирк с десанти, ковчези, яйца и риба - за папото.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 30. 30 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  ДБ обещали чрез договор с избирателите си, че няма да подкрепят правителството с мандата на БСП. Обаче и те като Мая Пеевска са на принципа цитирам: "обещайте му нещо на Христо и после не го изпълнените". Те си знаят, че и новите болшевики са толкова зомбирани, колкото класическите.
  —цитат от коментар 19 на Разобличител


  В случая самото влизане на условието в "договора" е непремерен ход. Реалностите са, че никога не знаеш каква ще е практическата политическа обстановка. Няма нужда да се поставят такива изкуствени ограничения. Смятам, че огромното мнозинство от ДБ избиратели би разбрало смисъла и мотивацията на евентуално нарушаване на това обещание, макар че искрено се съмнявам, че БСП могат да предложат сериозна алтернатива, която ДБ да се жертва да подкрепи, така или иначе.

 31. 31 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3006 Весело

  "Демократична България" поиска правителство за зимата

  Някой май е прекалил с юношеските фентъзи-бестселъри.

 32. 32 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  Президентът тотално гази Конституцията, като не връчва втория мандат. Наистина няма точен срок, но в момента ГЕРБ не води с никой консултации или преговори, така че невръчването на мандата е абсолютно нахалство. Още повече, че идват избори за Президент, които ще се провеждат от Правителство назначено от същия Президент, без реално да е получило официално доверие от никой. Ако желае Радев да си направи една партия и ако тя спечели да управлява 4 години, но това в момента е много далече от Парламентарната Република, каквато се водим.
  —цитат от коментар 20 на stoiank


  Чакай сега! Как така гази Конституцията, макар в нея да не пише нещо за газене?!
  Според тебе Конституцията дали очаква нов Парламент на всяко тримесечие като са писани императивите вътре?
  Като Вас (ГЕРБ) не ви устройва служебно правителство да прави избори за Президент - сега си съставете свое във втория мандат?
  Нямате с кой?
  Ами те и ИТН нямаха с кой!

 33. 33 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  "Демократична България" поиска правителство за зиматаНякой май е прекалил с юношеските фентъзи-бестселъри.
  —цитат от коментар 31 на xm...


  Спокич ще действа и есента.

 34. 34 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  До коментар [#30] от "Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ":

  Ние избирателите от ДБ не разбираме само ИТН в това НС!
  Ние избирателите от ДБ не искаме нови избори само заради факта, че сме убедени как няма да разбираме ИТН и в 47 НС.
  Ние избирателите на ДБ не схващаме, защо трябва да не ги разбираме в друг парламент, когато чудесно става и в сегашния.

 35. 35 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3006 Весело

  До коментар [#33] от "Oleg Shishmanov":

  Че то същото си действа и сега.
  Та си е точно "Огън и лед"!

 36. 36 Профил на Емил Добрев
  Емил Добрев
  Рейтинг: 223 Неутрално

  ВСИЧКИ СЕ БУТАХА ДА СТАВАТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, А СЕГА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО!…ДО КЪДЕ СМЕ Я ДОКАРАЛИ!…
  —цитат от коментар 1 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  До там я докарахте.

 37. 37 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  "Демократична България" поиска управление за първа помощ на страната" Няма проблеми г-н Иванов, прегръщате се с БСП и ДПС под мъдрото ръководство на пРезидента и готово.Вече стана ясно защо беше целият цирк с десанти, ковчези, яйца и риба - за папото.
  —цитат от коментар 29 на kvasimodo


  Защо беше?
  Дай да позная!
  За да ги няма Гешев и Борисов?!
  Вие в ГЕРБ сте убедени, че парите ви се полагат по default и ви прилягат!
  Да за папото е! Онова дето го открадвате от нас!

 38. 38 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1893 Весело

  Правителство за зимата, ахахахаххаха
  —цитат от коментар 18 на isidro


  ++

  Добре звучи, а ми напролет?
  Аз викам за всеки сезон да си изберем по едно. За празниците, временни празнични правителства.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 39. 39 Профил на Емил Добрев
  Емил Добрев
  Рейтинг: 223 Неутрално

  Вече стана ясно защо беше целият цирк с десанти, ковчези, яйца и риба - за папото.
  —цитат от коментар 29 на kvasimodo


  Това отдавна е ясно.

 40. 40 Профил на Nedyalko Lazarov
  Nedyalko Lazarov
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  Искането на ДБ ще има значително по голяма тежест, ако вземе и спечели едни избори. Ама с тоя народ не съм голям оптимист. Не случихме на народ, ей.

 41. 41 Профил на snk22555877
  snk22555877
  Рейтинг: 219 Неутрално

  Стягате ли коланите боклуци? зимата ще е студена и сурова. Мнозина от вас няма да дочакат пролетта. Ваксинирайте се и пестете всеки грош. Да няма изненадани. Топлото време приключва скоро и гадната реалност ще ви зашлеви по небръснатите муцуни като миризлив мокър кирлив парцал.

 42. 42 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7176 Неутрално

  До коментар [#34] от "Oleg Shishmanov":

  Ние , избирателите на ДБ се питаме, какво правят партии, катои ИТН в НС, без никаква визия за управление, без никаква политическа култура и без капка етичност към останалите партии.

 43. 43 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1512 Неутрално

  До коментар [#32] от "Oleg Shishmanov":

  А според Вас като няма срок може догодина да го връчи ли? Няма срок за връчване, за да може получателя на мандата в случая ГЕРБ да води разговори или преговори и да не е под напрежение на 7-дневния срок, а не когато му хрумне на Президента да си връчва мандата. Президента е субективното лице в първите два опита и Конституцията го задължава на кой да го даде, а не да се прави на Цар и да си сглобява Правителство. Като искаме монархия, да свикват ВНС и да си избираме цар и готово. Поне тогава желаещи ще има много. За нас няма правила, ами само сметки как да извъртим закона да ни е угодно и нас да ни устройва. Ние не искаме да спазваме духа на правилата, а само абсолютни забрани, истински деца на соца…

 44. 44 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3826 Весело

  До коментар [#14] от "Костадин Иванов":

  Точно, само където и двамата нямат китапи за "машинисти", те си имат хоби - "право"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 45. 45 Профил на snk22555877
  snk22555877
  Рейтинг: 219 Неутрално

  До коментар [#42] от "Роси":


  Вие избирателите на ДБ може само да се опитвате да затворите втората дупка която ще ви отвори отзад комунистката Нинова.

 46. 46 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  "Демократична България" поиска управление за първа помощ на страната" Няма проблеми г-н Иванов, прегръщате се с БСП и ДПС под мъдрото ръководство на пРезидента и готово.Вече стана ясно защо беше целият цирк с десанти, ковчези, яйца и риба - за папото.
  —цитат от коментар 29 на kvasimodo


  Ех тва "папо" бе. Или "гювеча" или всичките там клевети, с които обсипвате хората само защото собствения ви мироглед не познава друго освен "папо".

 47. 47 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3006 Весело

  Правителство за зимата, ахахахаххаха
  —цитат от коментар 18 на isidro

  ++

  Добре звучи, а ми напролет?

  Аз викам за всеки сезон да си изберем по едно.
  За празниците, временни празнични правителства.
  —цитат от коментар 38 на zz_s


  Временните празнични правителства са страхотно предложение!
  Така и така сме пълен цирк, та едно такова карнавално "обръщане на йерархията" ще ни е баш на място!

 48. 48 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#30:"Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ"][/quote]

  Сенсей, с теб имахме спорове относно Христо Иванов и мълчанието му като комунист на разпит относно коалиране с БСП. БСП, които фалираха България два пъти при Луканов и Виденов и са били в коалиция с ДПС четири пъти при Беров, Саксобурготски, Тройната коалиция и Орешарски.
  За това сега ще се посмея малко ХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХ. Гледай да не забравиш това падение на Ицко.

 49. 49 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 824 Весело

  гербавия гьонсуратлък е безкраен като простотията им,начело с главния простак...Радев не ставал...ами цецка за какво ставаше????

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 50. 50 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 743 Весело

  "Демократична България" поиска правителство за зимата======за да има време до тогава президентска партия да се сформира и да откраднат гласове от ИТН и от БСП..... но не вярвам номера да мине при ИТН...........

 51. 51 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1513 Неутрално

  До коментар [#14] от "Костадин Иванов":

  Тю, да му се не види! Ицето пак няма да може да стане министър, завалията! Рев, ще се скъсам!

 52. 52 Профил на sanyu
  sanyu
  Рейтинг: 105 Неутрално

  Итн са пълен провал, трагедия, под всякаква критика. Предадоха избирателите си. 🤮

 53. 53 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1389 Неутрално

  наистина трябват компромиси. Да разбирам ли, че ДБ са готови да подкрепят правителство при връчен мандат на БСП ( все пак са по-големи и повече избиратели ги подкрепят)

  15.02.1989 - 07.02.2018
 54. 54 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1217 Неутрално

  Тия юнаци са отишли при президента и го молят да си делнат властта с него? Момчета, вие осъзнавате ли какво му искате? Нали ако има „зимно“ правителство няма служебно - демек няма да управлява президента. А като го преизберат за втори мандат (щото сега не виждам друга кандидатура) съвсем ще му се услади властта, защото ясно е и на най-големите тъпаци, че следващите избори ще възпроизведат почти сегашната ситуация. Т.е. президента ще си има служебно правителство поне още половин година напред.

 55. 55 Профил на del40
  del40
  Рейтинг: 147 Неутрално

  Христо Иванов да не се прави на голяма жвертва,че ще се съюзи с "принципния" враг в лицето на БСП!
  Зашото всички знаем,че ламти едиснтвенно за власт гнигата брадата!

 56. 56 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Сенсей, с теб имахме спорове относно Христо Иванов и мълчанието му като комунист на разпит относно коалиране с БСП. .
  —цитат от коментар 48 на Stoyan Kostov


  Нямам спомен. Какво сме говорили и може ли точните цитати?

 57. 57 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 448 Неутрално

  До коментар [#49] от "не на безразличието":

  Това ли ти пуснаха, тролче?? Да живееш миналото е диагноза! Кажи за тези невнятните от снимката! winter is coming!!! ХАХАХ

 58. 58 Профил на sanyu
  sanyu
  Рейтинг: 105 Неутрално

  Слави и ДПС работят в синхрон - едните саботират съставянето на ново правителство, а другите саботират актуализацията на бюджета. Накрая ще излезе Бойко с белия кон и ще се тупа по гърдите, че без него държавата потъва и само той може да я измъкне.
  Слави предаде избирателите си. На практика изчегъртва партиите на протеста.

 59. 59 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Итн са пълен провал, трагедия, под всякаква критика. Предадоха избирателите си. 🤮
  —цитат от коментар 52 на sanyu


  Съмнява ме да са предали избирателите си. Защото подозирам, че избирателите им са точно като тях - хора, които презират всички останали парламентарни партии.

 60. 60 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  До коментар [#14] от "Костадин Иванов":Тю, да му се не види! Ицето пак няма да може да стане министър, завалията! Рев, ще се скъсам!
  —цитат от коментар 51 на Santos


  мне, Стъки трябва да е министър, тоя ерудит 😁😁😁

 61. 61 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2389 Весело

  "Той попита "Демократична България", която определи като активен фактор в диалога, дали трябва да се промени нещо в подхода за преговори в Народното събрание."

  Ами да! Подходът трябва да е коленопреклонен - или пред дивана в Банкя, или в Драгалевци!
  В Магнолия вече ходиха, хахаха...

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 62. 62 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Зашото всички знаем,че ламти едиснтвенно за власт гнигата брадата!
  —цитат от коментар 55 на del40


  Мда, затова съвсем доброволно се отказа да е министър навремето, щото "ламти за власт".

  Наистина, когато сипете грозни храчки, поне малко не ви ли е съвестно, че може би не сте прави? Няма ли такива чувство у хора като вас? Злобата затъпява всякаква съвест, всякаква мисъл явно.

 63. 63 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1885 Весело

  До коментар [#3] от "nessarox":

  "Крайно време е ИТН да излязат от пубертета"
  Един олигофрен като израсте пубертета какъв става?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2330 Неутрално

  Хайде сега ПР-ът, организирал фотосесията на президента с председателя на ДБ, да ни обясни защо ботев и левски гледат настрани и какво толкова интересно има вдясно?

 66. 66 Профил на wqf541063367
  wqf541063367
  Рейтинг: 185 Неутрално

  Някой може ли да ми обясни смисъла на тези консултации при президента?

  Освен загуба на време, аз не виждам какво могат да променят.

 67. 67 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Христо да пита майка си и баща си дали има смисъл да преговаря с. ИТН. Много ме разочарова с неистовото си желание да се докопа до властта дори да е под ръка със Корнелия Нинова и Мая Манолова ! Славито Трифонов по изключение ще излезе прав за предателството на ДБ.

 68. 68 Профил на Изгубеният
  Изгубеният
  Рейтинг: 1382 Весело

  Писмо до Дядо Коледа, или поне до Дядо Мраз писали ли са? А добри деца ли са били през годината?

 69. 69 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2389 Весело

  Ето, Борисов е казал да предложат правителство с одобрени от ГЕРБ хора и кратък лист със задачи. Тогава може и да им се получи, но не точно на Ристю, Хаджигенов, Маяма или Дончева, не!
  От друга страна, Корнелия, отхвърлена от Радев и от всички, с изключение на ИТН, може и да поиска да се хване за последната сламка преди конгреса през септември и да се увеси на шията на Борисов, хахаха... Днес я обиждат и предпочитат ДпС, а утре ще искат да ги подкрепи? Къде го дават така! Третият мандат увисва само на ДБ-ИБгНИ-ДпС, тоест всички знаем, че камъкът за към дъното вече е окачен на веригата. Ристю тия дни ще я метне на врата си.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 70. 70 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3006 Весело

  Някой може ли да ми обясни смисъла на тези консултации при президента? Освен загуба на време, аз не виждам какво могат да променят.
  —цитат от коментар 66 на wqf541063367


  Емчи ... всяко Държавно устройство си има нужда и от инсинии. Корона, жезъл или пък шоу, на което префърцунено за пред мат'ряла му викат "процедура" ...

 71. 71 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 743 Весело

  Аха ..... Демократична България" поиска управление за "първа помощ на страната"....... Тъй-тъй ..... от трансформаторско управление към първа помощ........ А утре Христо какво ли ще сънува? Или "първата помощ на страната" ще е за големият зелен Трансформърс .......

 72. 72 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1596 Неутрално

  Слави разчита на хейта, който изля по потенциалните си съйзници да привлече хора, които по принцип не ги харесват. Всичко върви към бъдещо управление на Баце и Слави, те са си ортаци от едно време, Слави е искал половината от ГЕРБ, сега с партията си успя да я гепи. Има логика ДПС да стои зад Слави, защото Баце стана твърде силен и едноличен. А на сараите това не им хоресва. Те така вкараха и Бареков, вероятно и другите дребни играчи преди това. В момента цялата игра на ИТН е да разбият и саботират всякакви теми за реформи на каквото и да е със чист хейт. Кой има полза от такова поведение? Отговорът на този въпрос дава отговори и на всички останали въпроси.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 73. 73 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3006 Весело

  Хайде сега ПР-ът, организирал фотосесията на президента с председателя на ДБ, да ни обясни защо ботев и левски гледат настрани и какво толкова интересно има вдясно?
  —цитат от коментар 65 на ivanpopov


  Илиана Йотова!

 74. 74 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Христо да пита майка си и баща си дали има смисъл да преговаря с. ИТН. Много ме разочарова с неистовото си желание да се докопа до властта дори да е под ръка със Корнелия Нинова и Мая Манолова !.
  —цитат от коментар 67 на pavelsilistra


  И къде го видя това "неистово желание да е във властта", освен на страниците на ПИК и подобните му?

 75. 75 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1596 Неутрално

  [quote#62:"Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ"][/quote]

  Ма той и съвсем доброволно е прие да стане министър в кабинет на мафията, не ли?

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 76. 76 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 375 Неутрално

  ех, ице, ех, бойкикюф, пак дръпна късата сламка
  па и си грозен и дебел, та никой не те обича

 77. 77 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  До коментар [#34] от "Oleg Shishmanov":Ние , избирателите на ДБ се питаме, какво правят партии, катои ИТН в НС, без никаква визия за управление, без никаква политическа култура и без капка етичност към останалите партии.
  —цитат от коментар 42 на Роси


  А, това го знаем! Правят се на умни, смели и яки!
  Цялата работа е ясна !
  Наели са за цвят по някой разбирач в дадена област. Една Зайкова да е соц, един Хиноивски да е ток, един Радулов да е по СИГ., един Чорбанов да е по корвир и едни послушковци на Слави да са им пъдари. Само дето няма идеология, смисъл и посока.

 78. 78 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  ех, ице, ех, бойкикюф, пак дръпна късата сламкапа и си грозен и дебел, та никой не те обича
  —цитат от коментар 76 на Ерик


  Не е като да обичат тънкия, умен и снажен Бойко!
  На Бойко всички сламки са дълги, всички го обичат и е най-учения у село!

 79. 79 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 375 Неутрално

  Някой може ли да ми обясни смисъла на тези консултации при президента? Освен загуба на време, аз не виждам какво могат да променят.
  —цитат от коментар 66 на wqf541063367


  аз мога: мунчо селендурина се прави на велик, а е един цървул - фустопоклонник с потник

 80. 80 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  Аха ..... Демократична България" поиска управление за "първа помощ на страната"....... Тъй-тъй ..... от трансформаторско управление към първа помощ........ А утре Христо какво ли ще сънува? Или "първата помощ на страната" ще е за големият зелен Трансформърс .......
  —цитат от коментар 71 на MPetr


  Какво трансформърско управление с ИТН?

 81. 81 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 448 Неутрално

  До коментар [#75] от "Darkman":

  Не, бе, Бойко го съжали, че е безработен...но какво да се прави, момчето е родено тъпо и се провали...

 82. 82 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Ма той и съвсем доброволно е прие да стане министър в кабинет на мафията, не ли?
  —цитат от коментар 75 на Darkman


  Да, разбира се. За да инициира необходимата съдебна реформа. Което е и причината сега такива присламчващи се дилетанти като Слави и Тошко, че и правният им екип, изобщо да осъзнаят, че има нужда от съдебна реформа относно Главния прокурор. Ако не беше Христо, обществеността нямаше да знае изобщо, че такава нужда съществува. Брилянтен ход на Ицо бе да приеме да стане министър, щом има възможност. Алтернативата беше да основава партия, да се бори за победа и т.н. и т.н. - нещо, което щеше да постави темата за правосъдна реформа след много години.

 83. 83 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  Гледайки интелекта и изказа дето струят тук (събрани най умните били) заслужаваме и следващия още по комичен парламент

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 84. 84 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 375 Неутрално  [quote#78:"Oleg Shishmanov"][/quote]

  пикльо, ББ е фигура от класа, бойкикю е л@йнар, като тебе

 85. 85 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  Христо да пита майка си и баща си дали има смисъл да преговаря с. ИТН. Много ме разочарова с неистовото си желание да се докопа до властта дори да е под ръка със Корнелия Нинова и Мая Манолова ! Славито Трифонов по изключение ще излезе прав за предателството на ДБ.
  —цитат от коментар 67 на pavelsilistra


  Според тебе какво трябва да прави? Да ходи на избори всяко тримесечие и да вдига с по 1% резултата. Така след 10 избора ще е 1-ва политическа сила!
  Трифонов няма как да излезе прав щото ние нищо не сме му дължали по default. Няма как да го предадем като не сме с него, а тепърва трябваше да ставаме.

 86. 86 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 486 Неутрално

  [quote#78:"Oleg Shishmanov"]
  —цитат от коментар 84 на Ерик
  пикльо, ББ е фигура от класа, бойкикю е л@йнар, като тебе[/quote]

  От класа на мафиот!

 87. 87 Профил на magistrat
  magistrat
  Рейтинг: 596 Неутрално

  Христо Иванов е с комплекси политик, който нощно време сънува как се е отдавал на Бойко Борисов, за да го вземе за министър в правителството на ГЕРБ.

 88. 88 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1885 Весело

  Четет за Кирето Канадеца, за далавери, фондации, свински черва.....
  https://glasove.com/categories/skandalyt/news/kak-fondatsiyata-na-kiril-petkov-nikolay-denkov-i-amerika-za-blgariya-ovladya-finansite-ikonomikata-i-obrazovanieto-na-drzhavata

  Русия- проказата на планетата Земя.
 89. 89 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1885 Весело

  Ето и за гражданството на Кирето Канадеца, защото това което пиша от седмица не го приемате за истина:
  https://glasove.com/categories/novini/news/kanadskiyat-zakon-za-sluchaya-petkov

  Русия- проказата на планетата Земя.
 90. 90 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ Ежко НАНАЙ
  Рейтинг: 78 Неутрално

  ББ е фигура от класа,
  —цитат от коментар 84 на Ерик


  😁😁😁

  При какъв ли културно-интелектуален недоимък трябва да си живял, че да смяташ, че Бойче е "класа".

 91. 91 Профил на wqf541063367
  wqf541063367
  Рейтинг: 185 Неутрално

  Защо Радев чак сега се е притеснил за невъзможността да се състави правителство? Защо не беше толкова притеснен април месец?

  Тогава бързаше да раздава мандатите и не му беше проблем да има нови избори.

 92. 92 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4183 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Приятел в нужда се познава.
  Спешна помощ, ако дава...

  Браво на "Демократична България"
  работеща преди всичко и преди всички
  за доброто на страната (държава) България.

  Формулировакта (само) би толерирала известно усъвършенстване.

  Работата е там, че "на" значи много неща.
  В случая: собственост и/или източник.

  Ако беше първа помощ в полза "за" страната, "за" България,
  "за" страната налазена от матрял за Няма държава,
  всичкото точно. Всичко ще беше ясно.

  Така възникват некви съмнения, неопределености и неудовлетворение

  ""Демократична България" поиска управление за първа помощ
  на страната"

 93. 93 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Скандал между Радев и Карадайъ!

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 94. 94 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Скандал между Радев и Карадайъ!

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 95. 95 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2861 Любопитно

  До коментар [#20] от "stoiank":
  До коментар [#43] от "stoiank":

  Може ли да ни обясните, ама с по-малко думи защо ГЕРБ бързат да получат мандат, който казват, че ще върнат веднага?

  Разбирам да бързат ако ще правят правителство и ще го предлагат за гласуване ама за какво им е мандат дето ще го връщат?

 96. 96 Профил на accidental
  accidental
  Рейтинг: 1011 Неутрално

  Радев е предател! Кога ще го раследваме за пренебрежителното му отношение към Ковид епидемията? Още не е свършила, идва Септември !!! Защо дрипа за еднолична власт, има представителната, законодателната и изпълнителната сега иска и съдебната!!
  ДИКТАТОР!

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 98. 98 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1957 Весело

  До коментар [#13] от "Един препатил"
  Курвенската го игра ристя на славун.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 99. 99 Профил на Изгубеният
  Изгубеният
  Рейтинг: 1382 Неутрално

  До коментар [#88] от "chichka":

  Това е добро, всичко вече е ясно, само Радев ще си хапе задника

 100. 100 Профил на ultra_61
  ultra_61
  Рейтинг: 571 Весело

  До коментар [#17] от "victor_victim":

  Ще, ще😊 Теб кой те пита?!?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK