Слави Трифонов заплаши: Ще разбера кой иска да съсипе Петър Илиев и да уязви мен

Слави Трифонов заплаши: Ще разбера кой иска да съсипе Петър Илиев и да уязви мен

© ДневникЛидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов заплаши с фейсбук пост, че ще се опита да разбере кой иска да "съсипе" (по думите му) номинирания в два проектокабинета съответно за министър на правосъдието и на вътрешните работи юрист Петър Илиев и "след това всичко по реда си". Като уточнява в следващо изречение - "законовият ред". От статуса му се разбира, че той гледа на проверките за плагиатство в книгата на Илиев като на атака срещу него самия и че те били послание "че аз така не мога да ги правя тия работи".


Изявлението в социалната мрежа идва почти два дни след като първо юридическата фейсбук общност "Правна лудост", а след това и медии съобщиха, че книгата "Компетенцията на Народното събрание" е намаляла с 80 страници (проверката на "Дневник" как изданието от 2015 г. е съкратено със задна дата четете тук).


Първата реакция след тези публикации беше пост в "Туитър" на зам.-председателя на "Има такъв народ" Тошко Йорданов от вторник вечер, в който той твърди, че знае кои са хората, които са подали сигнал за проверка за плагиатство на научния труд на Илиев и внушава, че са свързани с определена политическа формация ("Демократична България" и партии в коалицията).
Проверка на "Дневник" обаче показа, че посочените от него със снимки от фейсбук профилите им, отричат да са автори на сигналите до Етичната комисия на Софийския университет.


Прокуратурата проверява казуса "Петър Илиев"


За изявлението на Слави Трифонов в социалната мрежа явно има и друг повод, който се разбира от него: в издателството "Нова звезда", което през 2015 година издава книгата на Илиев, са звънели от Национална полиция и са търсели информация.


Пред "Дневник" от МВР потвърдиха това, като уточниха, че се работи по указания на прокуратурата, където има постъпил сигнал, по който се извършва проверка. Прокуратурата засега не е коментирала казуса.


Трифонов, който отказа да отстъпи от номинацията на Илиев за вицепремиер, въпреки че това беше условие за подкрепа на правителството от БСП, нарича действията на МВР - "поръчка".


"Националната полиция да се интересува от една книга, при положение, че това би могло да бъде дело от частен характер, означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен. Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, в случая - от съдбата на един преподавател по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са повод да ми бъде обяснено, че аз така не мога да ги правя тия работи. Добре. Разбрах посланието. А сега моето:


Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички почтени и лоялни хора, които познавам. И също така ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт. И след това всичко по реда си. Законовият ред"От "Нова звезда" отказаха пред "Дневник" коментар по темата. В началото на седмицата стана известно, че издателството е подменило на сайта си информацията за книгата на Илиев, като е посочило 80 страници по-малко. Приблизително толкова е и обемът на твърдяното копирано съдържание от труда на друг преподавател - докторска дисертация на доц. д-р Наталия Киселова "Парламентарен контрол". (Казусът с копирането на чужд научен труд - четете тук). Издателството каза за "Дневник" преди ден, че е получило три бройки от автора с по-малък обем, но датирани с 2015 г., като не знаело откъде ги е взел той. "Клуб Зет" пък цитира издателя, че авторът искал да "поправи грешката".


Това е поредната защита на Илиев от партията и лидерът й, и тонът на Трифонов съвпада с началните реакции на представители на "Има такъв народ" по информацията, че в книгата си Петър Илиев е копирал дословно части от друг научен труд. Още тогава те заплашиха, че всеки който твърди, че Илиев е плагиатствал ще се срещне с него в съда.


Досега от партията не са коментирали по същество проблема с копиране на чужд научен труд без позоваване, а реагират по темата с остра защита на Илиев и обвинения, че се разпространяват слухове.


Петър Илиев

© Скрийншот 7/8 ТВ

Петър Илиев


Тошко Йорданов разпространи имена на податели на сигнала, те отричат


В момента в Етичната комисия на Софийския университет "Свети Климент Охридски" се разглеждат три сигнала за плагиатство срещу Илиев, който е главен асистент по конституционно право. След като стана известно за тях, от висшето училище отказаха категорично да съобщят кои са хората, но уточниха, че са на обучаващи се.


Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов обаче явно е получил някаква информация и публикува кои според него са подателите. Той показва снимки на профили от "Фейсбук", твърдейки че Калоян Георгиев, Димитър Тачев и Калин Ангелов са автори на сигнали срещу Илиев. Според Йорданов те са от Математическия факултет, Богословския и Юридическия факултет. "Заради истината. Това са хората, подали сигнал в юридическия факултет на СУ срещу адвокат Петър Илиев. СлочаеноС?! Не мислА! Един е от математическия факултет, вторият от Богословския, а третият от Юридическия факултет. Всички три сигнала са подадени на една и съща дата 04 август. Яка координация", пише Йорданов. От качените скрийншотове на началните страници на профили на хора с тези имена, се вижда, че част от тях са привърженици на "Демократична България", защото са поставили към профилната си снимка - номера на бюлетината на обединението на последните избори.

Слави Трифонов заплаши: Ще разбера кой иска да съсипе Петър Илиев и да уязви мен

Пред "Дневник" Георгиев отрече да е подавал сигнала и нарече замесването на името му '"пълен абсурд", а останалите двама отказаха коментар. Дори да става въпрос за объркване и това наистина да са имената на сигналоподателите, но те да съвпадат с имената на други потребители, не е известно как Йорданов е получил тази информация (дали от Петър Илиев) и на какво основание я разпространява.


По информация на "Дневник" проверката в комисията е стигнала до момента, в който цялата документация, включително и отговор от Киселова е изпратена на Петър Илиев. От Софийския университет отказват коментар до приключването й.


"Дневник" не успя да открие Йорданов за коментар.


Слави Трифонов заплаши: Ще разбера кой иска да съсипе Петър Илиев и да уязви мен

Коментари (294)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 873 Неутрално

  Защо Петър Илиев му е толкова важен? Допускам, че той се грижи за някои офшорни сметки.

 2. 2 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 572 Весело

  Aахаха, няма такива смешници като Славито и ИТН :))

  На следващите избори няма да видите и 10%..

  Freedom of speech
 3. 3 Профил на Соколов
  Соколов
  Рейтинг: 125 Неутрално

  Ама той сам се съсипа бе славей...всичките ви "кадри" са такива. Посредствени тъпанари, показващи един фарс от лъжи.

  Не стига това, ами се га си маже лай*ата с триене на страници, и точно тези които е откраднал най-нагло.

 4. 4 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 763 Весело

  Забелязвам паралели в мисловния процес на каскета и чалгаря. Търси се кой е пуснал доноса, снимал, записвал, а не достоверността на представената информация.

 5. 5 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Кой иска да съсипе Петър Илиев? Ами той се съсипа сам с неадкватното си интервю по НОВА. А и плагиатството не трябва да се поущтрява.

  SHADOWS of SOFIA
 6. 6 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2709 Неутрално

  Ами той е плагиат . Какво ще направят Славиту и Тошко? Ще му напишат нова дисертация или ще пресдледват ,,подавачите " на сигнала? В Германия имаше оставки на високо ниво за плагиатство ,а тук се заплашваме .

 7. 7 Профил на Stan Todorov
  Stan Todorov
  Рейтинг: 280 Неутрално

  Гнусен жалък чалгар....вместо да осъди неспазването на правилата и беззаконието, той ги защитава. Има такъв прост народ за да гласува за подобна паплач.

 8. 8 Профил на tjj54611191
  tjj54611191
  Рейтинг: 320 Весело

  Самият Петър Илиев пита ли? :)

 9. 9 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Тия от ИТН искат май да ни убедят, че тикви и калинки не е толкова лоша комбинация. То и гербиджът ме накара да съжалявам за Цецка Цачева, щото определението на вождът им за ПКП не е съвсем без основание.

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 10. 10 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1656 Неутрално

  Всъщност кой закон е нарушен при сигнала за плагиатство, че Слави ще се разправя по "законовия ред"?

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 11. 11 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2232 Неутрално

  " не е известно как Йорданов е получил тази информация (дали от Петър Илиев) и на какво основание я разпространява."-------------------------------------------------------------------Що пък да не я разпространява, това да не е класифицирана информация касаеща националната сигурност?

 12. 12 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 884 Неутрално

  Тези очевидно разбират "промяната" - за която се бореха, без никой да знае предизборно какво имат предвид, като превръщане на държавата в лудница.

 13. 13 Профил на voxy
  voxy
  Рейтинг: 1043 Неутрално
 14. 14 Профил на vladek
  vladek
  Рейтинг: 548 Неутрално

  Аз подадох сигнал също. Проблем ли има? Ще подам сигнал за всяка измама за която узнам. Има органи нека проверяват. От какво се уплашите толкова? Това е граждански дълг на всеки от нас. Ако узнае за нещо нередно да го докладва. Единствено по този начим можем да си защитим демокрацията, с граждански контрол.

  Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy.
 15. 15 Профил на keepwalking
  keepwalking
  Рейтинг: 510 Неутрално

  Човек ,който създаде партия “няма такава държава “ ше оправя България ..и същия тоя два пъти отказа да състави правителството ..
  Той иска материала да му плаща да му гледа кабеларката и отсрани субсидия да идва ..
  Въпросния Петър Илиев най вероятно са знаели че е плагиат и сигурно са питали баба му какъв добър човек е преди да го предложат за вице премиер и вътрешен министър ..Царя и боко поне искаха да управляват тоя иска да смуче от където може

 16. 16 Профил на tjj54611191
  tjj54611191
  Рейтинг: 320 Весело

  ...не е лошо и в огледалото да зададеш същия този въпрос :) Не си сериозен, нали?

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на georgi_ww
  georgi_ww
  Рейтинг: 658 Неутрално

  ИТН - и така нататък…към долината на забравата

 19. 19 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2377 Неутрално

  Сега вече и най-залюханият българин разбра, че Петър Илиев от масонската ложа на Джоре Бърдоквата и Цацаров, отгледан под чадъра на царистите в ЮФ е твърде, твърде важен елемент от "проекта" на Слави. Човек би казал - по-важен от самия Слави.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 20. 20 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 955 Неутрално

  И като разбереш какво – седем/осем и ще си паднала!

 21. 21 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 805 Неутрално

  Ставаме свидетели на някакъв театър на абсурда. Политически лидер, не случаен, а лидер на спечелилата изборите партия, заплашва съвсем открито незнайно кой, някой, който е дръзнал да се бърка в работите му. Дясната му ръка разобличава евентуални виновници. Те отричат. МВР шефа, ченге от ДС, праща милиционерите си да проверяват... книги. Чудо на чудесата. Всеки път, когато си помислим, че вече наистина сме видяли всичко от нашите политици се намира, някой, който да успее да ни изненада.

  "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета"- Марк Твен
 22. 22 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 866 Неутрално

  Ченгесарска история целяща да уязви ДБ ! Това означава тази работа…..

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3544 Неутрално

  Има такъв малък, но много прост народ, както гласи тази гениална мисъл.

  А лъжливото чалгарче отправя неприкрита заплаха.

  Няма ли подходящи успокоителни за този човек, бе?

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 25. 25 Профил на petrow1973
  petrow1973
  Рейтинг: 1003 Гневно

  Отдавна е казано - колкото повече мърдаш, толкова по-дълбоко ти влиза.

  За умрелите - или добро или нищо За живите - само критика или нищо няма да свършат:)
 26. 26 Профил на fxm481071646
  fxm481071646
  Рейтинг: 176 Неутрално
 27. 27 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  Tъпунгер, без извинение!
  Абе Слави, нали утре, ако някой ти изкопира някоя чалга песен, ще оревеш орталъка и ще го съдиш! Хайде моля, споко, да видим фактите, и който е копорал чуждо авторско право, да си носи последствията, не го защитавай в аванс, че от утре ще започнат да ти копират песните.

 28. 28 Профил на skeptichen
  skeptichen
  Рейтинг: 396 Неутрално

  Петър Илиев с какво ли е заплашил издателството да правят такива операции по спасяването на "книгата си"? Наистина се е притеснил щом чак дотам е стигнал, това може позорно да го уволни от СУ.

  Можеше просто да си признае и да продължи живота си. Но Слави ли го държи с цел да не се окаже петно върху партията? Вместо да си признае и след 2 седмици да е само спомен за ИТН, сега ще го влачат това май години и ще се пенят да го защитават, а всички го видяхме - този човек няма никакъв авторитет след онова интервю по НОВА.

  Трудно е да си завършил с "пълно шест", и да се признаеш за плагиат, разбирам го. Изисква доста сериозен катарзис който той може никога да не постигне. Но поне от ИТН нямат ли инстинкт за самосъхранение?

  Мисля че и в този случай ще имат повече проблеми с акцията по прикриване на следите отколкото с първоначалното плагиатство.

 29. 29 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1404 Неутрално

  Относно липсващите 80 страници нека перифразираме репресираното гъдуларче - Няма ги, бе. От вчера ги няма.

 30. 30 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Весело

  Слави Трифонов заплаши: Ще разбера кой иска да съсипе Петър Илиев и да уязви мен
  *********************************************

  Наркоманът пак се е сънувал като непобедима мутра след снощната си щафета в бяло....
  Какво падение - само за няколко месеца мутрочалгарят успя да направи повече идиотщини, отколкото ББ за всичките години на своето управление ;)

  Мараба, С-ДС доносници!
 31. 31 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1017 Неутрално

  А с какво е толкова ценен този кадър за партията на Слави? Дори сравнително малко от избирателите да са потресени от него, толкоз ли нямат няколко варианта за всеки висок пост?

  Не ме търсете преди обяд
 32. 32 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  Tъпунгер, без извинение!Абе Слави, нали утре, ако някой ти изкопира някоя чалга песен, ще оревеш орталъка и ще го съдиш! Хайде моля, споко, да видим фактите, и който е копорал чуждо авторско право, да си носи последствията, не го защитавай в аванс, че от утре ще започнат да ти копират песните.
  —цитат от коментар 27 на Наблюдател


  Спихва се поредният опит на пишман-кандидат-премиера Петър Илиев да замаже плагиатството си.
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160226423896189

 33. 33 Профил на mbs
  mbs
  Рейтинг: 248 Весело
 34. 34 Профил на Apophenia
  Apophenia
  Рейтинг: 2369 Неутрално

  До коментар [#17] от "yavooor":

  това явно е новата версия на "Костов е виновен за всичко", все по-слабо и безидейно

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 35. 35 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  Във фейсбук поста липсва думата СУВЕРЕН. Плача.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 36. 36 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1065 Неутрално
 37. 37 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  До коментар [#32] от "Наблюдател":

  Книгата е налична в читалнята на ВСУ и линка съдържание отваря PDF. Очевидно няма как книгата на Илиев да е 618 стр. ако Библиографията започва от стр. 657, нали?
  Ето го и съдържанието (ПДФ) публикувано на сайта на библиотеката на ВСУ
  http://lib-serv.vfu.bg/abw/FullText/KNG/R0044290.PDF

 38. 38 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 866 Неутрално


  За изявлението на Слави Трифонов в социалната мрежа явно има и друг повод, който се разбира от него: в издателството "Нова звезда", което през 2015 година издава книгата на Илиев, са звънели от Национална полиция и са търсели информация.

  Пред "Дневник" от МВР потвърдиха това, като уточниха, че се работи по указания на прокуратурата, където има постъпил сигнал, по който се извършва проверка. Прокуратурата засега не е коментирала казуса.”
  ———————

  Иначе , хак да ти е , Слави Трифонов!
  Ако имахте топки и РАЗУМ да направите правителство и да смените каскетурата , сега щяхте да се радвате на мощна подкрепа от хората!
  Вие обаче , решихте друго! Е…. да го д%ате сега!

 39. 39 Профил на klb091008761
  klb091008761
  Рейтинг: 184 Неутрално

  А що не провери някой и самата докторска дисертация? Сигурно там няма едно негово изречение.

 40. 40 Профил на further
  further
  Рейтинг: 767 Неутрално

  Бе да не са наМагнитизирали сивосинкавия? Христов?

 41. 41 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 686 Неутрално

  Започва да ми става трудно да разбера кой лъже и на кой да вярвам. Или са невероятни лъжци или аз вече остарявам и изперквам. Честно.

 42. 42 Профил на Октавиан
  Октавиан
  Рейтинг: 296 Неутрално

  ми разбери бе, чалгарски смешник. Аз искам да го съсипя. Е, и?

  за мен няма нищо нередно в редакцията на този вестник, като изключим, че е честно читателите да знаят, вестник с новини ли четат или сводки на политическа фондация с неясно финансиране и подизпълнител - псевдоопозиционна партия с ръководство произлизащо от тежката номенклатура на бкп, както и позиция за културата, която врагува с автентичната българска култура в интерес на други страни? Долу БКП и герберската болест! Долу комсомолската имитацията на преса!
 43. 43 Профил на krummm
  krummm
  Рейтинг: 568 Неутрално

  Мутрата плаши гаргите.

 44. 44 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  ще разбере, то будала като пацо австралиеца го качи на върбите и го излъга ссм да си говори...

 45. 45 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  Сега тия от “Нова звезда” ще си изпеят всичко и Карибския Плагият улете.
  Ах колко жалко е да си чалгар.

 46. 46 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 686 Неутрално

  Как така изчезнаха точно тези страници с плагиатстваният текст?
  И
  Защо целият тираж на книгата е изкупен отбсамиятбПетър, директно от печатницата?

  Тези 2 въпроса Слави!

 47. 47 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1273 Любопитно

  И като разбереш какво – седем/осем и ще си паднала!
  —цитат от коментар 20 на konservator.bg


  @konservator.bg, „седем/осем и ще си паднала“, ама първо ще трябва да стане от дивана, с чужда помощ, а после да размаха патерицата! Нали?

 48. 48 Профил на pafaka22
  pafaka22
  Рейтинг: 730 Неутрално

  Отново неадекватна реакция на Слави и компания. Ако е само плагиатството, както и да е, всички преписват. Но опитите за замазването на нещата и фалшифициране на фактите вече поражда съмнения за доста по нередни неща. И Вместо да се разграничи, Слави Трифонов тръгнал да заплашва и обвинява.
  Да се чуди човек Илиев ли е човек на Трифонов или обратното.

 49. 49 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 863 Неутрално

  Сигурно е същия който иска да съсипе Пеевски! В тази държава няма никакво уважение към успелите млади българи!!!!

  Евроатлантида
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3100 Неутрално

  До коментар [#21] от "Умнокрасив гербераст от Позитано": МВР шефа, ченге от ДС, праща милиционерите си да проверяват..

  Само, че прокуратурата ги праща да проверяват и удара пада върху Рашков. Айде погледни от този ъгъл и оттегляне на подкрепа за Радев от страна на Трифонов. Сценката е плитка, но пък и адресатите са ..... натурални

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 52. 52 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 257 Весело

  Ако до всяка мутра
  застане поне още една, ех ще започне такъв живот, че само си викам дано

 53. 53 Профил на ivo
  ivo
  Рейтинг: 833 Неутрално

  А така, Слави, влез и с двата крака и надълбоко в калта, която сам си си направил! Браво, играеш си ролята добре!

  Не на глобалистите и глобуса! Make Earth Flat Again!
 54. 54 Профил на ilinko
  ilinko
  Рейтинг: 735 Весело

  Прилича ми на някасво мафиотско уреждане на сметки...

 55. 55 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1562 Неутрално

  Тези се поставиха в услуга на мафията още с предложението за Василев. Да правят правителство „На всяка цена”с ГЕРБ и да приключват с преструвките и назиданията от дивана. И без тях избирателите им са едни и същи.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1995 Неутрално

  Учиндолският кретен и чукундурите му за пореден път показаха мерзките си муцуни!

 58. 58 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1815 Гневно

  Трифонов и компания показаха истинското си мутренско лице. Чакам в тяхна защита да се обади онази Мария Спирова от Лондон. Отврат.

 59. 59 Профил на further
  further
  Рейтинг: 767 Неутрално

  На т'ва му викат "прАи са на мъж"!

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на martoto
  martoto
  Рейтинг: 45 Неутрално

  Много показателно за мен е как винаги “врагът” и “виновник” е ДБ. Защо ли? Да не би, защото са единствената нормална партия опитваща се да разгради модела на какистокрацията и да спре кранчето на подобни паразити като тези в ИТН и техните господари?

 62. 62 Профил на nmy381005793
  nmy381005793
  Рейтинг: 330 Неутрално

  Това е “Damage Control”, откровенно на Славчо му е през “Фурката” ма кат трябва да разбере, чакаме да чуем Кой ?
  И оня другия разкованото величие на ГЕРБ, Тиквата, разправяше да са биле младите ГЕРБери умни и прилични, ма имало кой да ги бие /не е ясно точно кои, но би трябвало да са Противниците на ГЕРБ/ , аве типични “ЗОНДЕР Команди”, баси, само не са казали че ще вадят Златните Ви Зъби за претопяване,

 63. 63 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2020 Любопитно

  Засега е сигурно, че:
  1. ПИ е включил в текста на книгата си огромни пасажи от чужд труд.
  2. ПИ е изкупил превантивно целия останал тираж на собствената си творба, а издателството му не е предоставило задължителните копия от текста в Националната библиотека и останалите фондове.
  Ако на фона на 1. и 2. сега се окаже, че ПИ, със задна дата се опитва да издаде вариант на книгата си без коментирания обем чужд текст, то със сигурност ставаме свидетели на едно 100% криминално поведение - плагиатство, опит за унищожаване на доказателствата, фалшификация. При това престъпникът е преподавател в ЮФ на СУ....
  Представяте ли си престъпник да се докопа до властта в МВР? Какви би ги вършил там , базирайки са на изявеното си криминално мислене и поведение? Даваме ли си достатъчно ясна сметка с какво се разминахме покрай бламирането на чалгокабинета на мутрочалгаря?

  Мараба, С-ДС доносници!
 64. 64 Профил на mrslv
  mrslv
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#41] от "tolex":

  Не се притеснявай... за остаряването - невероятни лъжци са :)

 65. 65 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1995 Неутрално

  Започва да ми става трудно да разбера кой лъже и на кой да вярвам. Или са невероятни лъжци или аз вече остарявам и изперквам. Честно.
  —цитат от коментар 41 на tolex

  Ами ще опитам да ти помогна - самият Илиев не отрече плагиатстването си, а каза, че върху него имало давност.
  Можеш да провериш, интервюто му по национална телевизия си стои.
  Моля -
  https://www.youtube.com/watch?v=oPCEUd8_7ao

 66. 66 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1823 Весело

  "Ще разбера кой иска да съсипе Петър Илиев и да уязви мен"

  Този може да се смята за уязвен от всеки, койнто произнася думата "чалга".
  Ще префразирам един брадат израз:
  Когато кажеш "чалга", разбираш Слави Трифонов. Когато кажеш "Слави Трифонов", разбираш "чалга".
  От това той няма как да избяга и това е аксиома.
  Но така и не разбрах, защо с повездението си той още веднъж я доказа, при това безапелационно.
  Изглежда, много държи да бъде разбрано от всички.

 67. 67 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2040 Весело

  Заради истината. Това са хората, подали сигнал в юридическия факултет на СУ срещу адвокат Петър Илиев. СлочаеноС?! Не мислА


  г-н Тошко, разбра се, че не са изчезнали 80 страници, изчезнали са точно 78 страници.
  СлочаеноС?! Не мислА!!!

  Под коментара му във фейса вече има вече над 2000 коментари и 99.99% от тях са леко гневно настроени срещу наглостта и арогантността му.

 68. 68 Профил на nmy381005793
  nmy381005793
  Рейтинг: 330 Неутрално

  :) Биячите, Делта Гард, ГЕРБ, Славчо и Чалга.
  Талибанска Демокрация в Действие.

 69. 69 Профил на further
  further
  Рейтинг: 767 Неутрално

  Бе тоя са опитва да го раздаа се ено е нек'ъв Луи Шеснайсти?!

 70. 70 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1404 Неутрално

  До коментар [#51] от "дерибеев":

  "Само, че прокуратурата ги праща да проверяват и удара пада върху Рашков. Айде погледни от този ъгъл и оттегляне на подкрепа за Радев от страна на Трифонов"

  Дали му стиска да излъчи свой кандидат за президент, че да яде бой не само на парламентарните избори. Иначе Пламен Николов се съмнявам да откаже.

 71. 71 Профил на sanjose
  sanjose
  Рейтинг: 81 Неутрално

  Жалки са ИТН и Слави: да защитават плагиатството...

 72. 72 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  Сега ще видите Дългия като пусне неговите “чакали” какво ще стане.

 73. 73 Профил на further
  further
  Рейтинг: 767 Неутрално

  Сивосинкавия срещу правосъдната система! Ахахахахахах!!!!

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 866 Неутрално

  Славчо,не става така , пиле!
  Не става само с чалга , бре! Спри да се правиш на шериф , ако наистина има желание за промяна!
  Ама, понеже си те знаеме що за стока си , то поне не се надувай като пуяк!интервютата с политици и други важни хора, проведени по телевизията , не те правят автоматично лидер, не те правят политик!
  Аре, вземи се малко в ръце, и излез от илюзорната роля в която си влязъл!

 76. 76 Профил на znaya
  znaya
  Рейтинг: 718 Разстроено

  Ами лошо говори прокурорска-полицейската акция за новите сили във властта - да искаш да довършиш житейски политчески вече съсипания - точно по революционно комунистически.
  Няма как да не се провиди посланието - оконччателна разправа с всеки, дръзнал да заяви политически претенции.

 77. 77 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 182 Неутрално

  Кои са сценаристите на т.нар. сценаристи? Задкулисието, мафията, мутрите, ДПС и т.н. Мисля, че всички разбраха #КОЙ стои зад ИТН и каква е целта - да се тупа топката и да се бетонират Гешев и бухалките му.
  А Славуца е изперкала, защото е евтина селска магистралка, продала се е за 5 гроша и бързо й се видяха нааканите гащи.
  Както казва Рут Колева - да си гледа разклатеното здраве и да се разкара.

 78. 78 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1823 Весело

  До коментар [#65] от "Toshko Afrikanski":

  "Ами ще опитам да ти помогна - самият Илиев не отрече плагиатстването си, а каза, че върху него имало давност."

  Значи грешката му е, че не е изплагиатствал Аристотел.
  При такава давност и боговете мълчат.
  От утре започвам да преписвам Александър Дюма, след година съм милионер!

 79. 79 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1597 Весело

  Знам кой иска да съсипе Петър Илиев. Името на виновника е Петър Илиев. Имам и физичесто описание на виновника - висок, с очила, плешив, с 5 косъма брадичка, нагъл, агресивен. Знам и кой иска да уязви Слави Трифонов - виновниците са поне двама. Единият се казва Станислав Тодоров Трифонов, около 55-годишен. Висок около 2 метра, гологлав. Другият е Тошко Хаджийорданов, около 50-годишен. висок кинта и двайсе, зле подстриган. Има и още виновни, подпомагащи затовора. Един от село, Филип му казват. Ходи със сако, вратовръзка, фланелк от битака, маратонки, и скъсани дънки.

  Моля тази ценна информация да се сведе до ушите на Слави Трифонов.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 80. 80 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1588 Неутрално
 81. 81 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2137 Неутрално

  Все си мисля , че не е особено трудно да се докаже една фалшификация. Ако има желание разбира се.

 82. 82 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  До коментар [#74] от "kzj35678888":

  Знаем, схемата с победителите е отиграна вече. Поздравяват се, Митов отива да получи мандата и веднага го връща.

 83. 83 Профил на yyk44592176
  yyk44592176
  Рейтинг: 74 Весело

  Мисля, че г-н Трифонов се е объркал. Вече не в собственото си шоу и поведението му е меко казано нелепо. А за оня другия гологлав бездарен графоман - това дето се пробва с фалшификацията го дискредитира напълно. А бе с две думи: краставите магарета се надушват!

 84. 84 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 851 Весело

  Славчоу, Славчоуууу... ходи се скрий някъде накрая, че стана за смях отвсякъде

 85. 85 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2159 Неутрално

  Както пееше самият Мутрифонов: не ставаш за тази работа, сине. Или нещо от този род.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 86. 86 Профил на znaya
  znaya
  Рейтинг: 718 Разстроено

  Като ще гоните плагиати до дупка що не почнете от певеца се господинов, който години наред се обслужва свободно де що свари от български източници, негови колеги, че чак и на унгарски бил посегнал, както научихме още преди гониди от именит германски критик.
  Грозна картинка.

 87. 87 Профил на meh
  meh
  Рейтинг: 1404 Неутрално

  До коментар [#81] от "star bastun":

  Желание има, страници няма.
  За това в интервюто по Нова на ба'а доброто момченце казваше да се изчака и щяло да се види и т.н.

 88. 88 Профил на Аptekar4eto
  Аptekar4eto
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#4] от "pantyshot":

  Прекрасно дефинирано! Даже бих казал чалгаро-каскетни-болшевишко-фашистки приоми.

 89. 89 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Не мога да разбера защо Трифонов с такава решимост иска да унищожи цялата си партия в тая изгубена битка - Негово Барбадоско Превъзходителство - да защитава някакво адвокатче-перач в офшорни сметки за сметка на читавите хора в партията си?

  При това много противен човек, с отвратителен характер, мазна физиономия и любов към титли и лукс. За политическа партия такъв човек е катастрофален.

 90. 90 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1275 Гневно

  Реториката на гологлавия чалгар все-повече се доближава до тази на един австриец с характерни мустачки.

 91. 91 Профил на hocker
  hocker
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Голяма драма. Същите тия изчегъртвачи уж се канеха държава да управляват заедно. Сега докато се обясняват за някаква тъпа книга, при високорейтинговото служебно правителство парното се очертава да скочи два пъти за половин година с общо над 40%.

 92. 92 Профил на further
  further
  Рейтинг: 767 Неутрално

  Явно не сме разбрали таргета на мероприятието: тренират ни в момента да приемаме за управляващи директно корумпирани индивиди, криминални такива. И понеже не слушкаме (вж. форума по-гори), сивосинкавия ни се кара, че "ш'са наказваме, ей!". За т'ва всъщност стаа дума тука.

 93. 93 Профил на m.konstantinov
  m.konstantinov
  Рейтинг: 372 Неутрално

  Тия всичките парчета са рядко тъпи тъпанари. Просто невероятно тъпи. Водят с няколко обиколки на следващия тъп тъпанар. Не съм вярвал, че чак такъв цирк ще наблюдавам. В ерата на мрежовия архив да триеш и гориш хартии е клиничен случай на тежка идиотия.

 94. 94 Профил на nicks
  nicks
  Рейтинг: 219 Весело

  Чичо Фестър пак нещо ни хока по платената му кабеларка. Що не съди журналята че му гледат телевизията и после пишат новини, че това направо си е разпространение на пиратско съдържание и пропуснати ползи :)

 95. 95 Профил на Soldier of Fortune
  Soldier of Fortune
  Рейтинг: 429 Неутрално

  Ама тоя мишок за цар ли вече се смята , или за дон Кирлионе от клана ва мафията в с. Долно туткаво?! Какви изкривени представи и за себе си , и за нас и за държавата ни и за правовия ред има това човече ?!

 96. 96 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2738 Неутрално

  Плаши гаргите!!! След провала на парламента, който ИТН сами причиниха, Чалгарят вече е едно чучело.

 97. 97 Профил на mun4o
  mun4o
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Слави Трифонов заплаши: Ще разбера кой иска да съсипе Петър Илиев и да уязви мен"

  Когато нещата са лични и пазителя на офшорната хазна е засегнат, въпроса е на живот и смърт!

 98. 98 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1658 Весело

  Хахаха!
  Славчо в стил Баце: “Доган ме е поръчал”!
  Много слаби актьори! Чак е обидно за публиката.

 99. 99 Профил на Soldier of Fortune
  Soldier of Fortune
  Рейтинг: 429 Неутрално

  До коментар [#10] от "Боян Таксиров":

  Явно има в предвид нэ'къв си негов „правов ред" и нэ'кви си негови норми - знае ли се - лице със сериозни страдания?!

 100. 100 Профил на Vlater
  Vlater
  Рейтинг: 393 Неутрално

  Този сериозно се е взел. Точно 10 секунди ми стигаха да изгледам от интервюто с Петър Иванов за да разбера че не става. От този човек лъха някаква злоба, държеше се като дете, на което са му взели играчката. Той и за отговорник на класа не става, камо ли за премиер.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK