На живо

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Юлия ЛазароваДневник" следи на живо важните политически новини от деня и реакциите по тях.
На изборите ще се гласува с една карта

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Георги Кожухаров


На изборите за президент и за парламент ще се гласува с машина само с една карта, обясни председателят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова пред парламентарната Комисия по дигитализация, електронно управление и информационни технологии.


Избирателят ще имат и възможност да гласува само за президент или само за парламент. Това ще стане като се визуализират на екрана на машината три бутона - един за избори само за президент, един за избори само за Народно събрание и един за двата избора общо.


"Разписките, които пуска машината, ще са с еднакъв цвят, защото хартиената ролка е с един цвят. Обмисляме дали да не са различни по дължина за двата вида избори, за да не бъдат объркани и пуснати в грешна кутия. Но дори да се отчетат грешно пуснати разписки или бюлетини в кутии за друг избор, например разписка за президент в кутия за разписки с вот за депутати - вероятно ще приемем указания да се приемат за валидни, като при броенето да си отидат по местата", каза още Камелия Нейкова.

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов прогнозира в профила си във "Фейсбук", че депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Татяна Дончева няма да е народен представител в следващия парламент. Така той отговори на нападките на Дончева, която по-рано през деня заяви, че единственият шанс да се състави правителство е да бъдат елиминирани от "Има такъв народ" Трифонов и сценаристите му. Тя също така призова депутатите от партията да не бъдат зависими от лидера си и да помислят кое е най-важното за страната в момента."Заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас. Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас", написа Трифонов във "Фейсбук".

Гражданското сдружение БОЕЦ изпрати сигнал до Висшия съдебен съвет, Върховната касационна прокуратура и Министерството на правосъдието за чата между главния прокурор Иван Гешев и Севделина Арнаудова, която е пиар на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Двамата бяха заснети да комуникират през мобилно приложение по време на заседание на парламентарната комисия по правни въпроси. Арнаудова не отрече да поддържа контакт с Гешев, докато той все още не е коментирал темата.


"Това е тежък конфликт на интереси и Гешев дължи обяснение за отношенията си с Арнаудова и за действията на прокуратурата по сигнала срещу нея. Вместо да я разследва, Гешев си разменя "усмивчици" с PR-ката", пишат от БОЕЦ на страницата си във "Фейсбук", където съобщиха за подадени сигнал.


В правомощията на Инспектората към Висшия съдебен съвет е да извърши проверка за почтеност и конфликт на интереси на главния прокурор, както и за установяване на действия, които накърняват престижа на съдебната власт. До момента Висшият съдебен съвет не е реагирал на разпространената комуникация на Гешев.

За софтуера на машините за гласуване избирателната комисия остава зависима от "Сиела"

И за изборите две в едно Централната избирателна комисия ще е напълно зависима от доставчика "Сиела", за промяната на техния софтуер, призна пред депутатите от комисията по дигитализация, електронно управление и информационни технологии председателят на комисията Камелия Нейкова. "Не разполагаме с пълния изходен код за машините. Очакваме в следващите дни да приключи съвместната работа на нашите IT експерти и "Сиела", за да можем сами да модифицираме софтуера на машините за всякакви видове избори", каза Нейкова.
Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Велко Ангелов


Тя уточни, че преди това трябва да се получат нужните знания за това от разработчика на софтуера "Смартматик". Срокът за това е до 30 септември, но дори той да се спази, за тези избори настройките пак ще трябва да се правят от външни експерти.

Според Татяна Дончева правителство може да има, ако бъдат елиминирани Слави Трифонов и сценаристите

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Юлия Лазарова


Депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" Татяна Дончева заяви пред Би Ти Ви, че е възможно да се състави правителство, ако бъдат елиминирани Слави Трифонов и сценаристите му. Така тя оправда разговорите си с народни представители от "Има такъв народ" (ИТН), за които призна, след като Радостин Василев от партията на Трифонов я обвини, че се опитва да разцепи политическата сила.


"Позицията на ИТН е откровено малоумна. Те нямат никакъв интерес да няма правителство. Правителство е възможно да се състави, ако бъдат елиминирани Слави Трифонов и сценаристите му. Той е слаб физически и психически. Този човек не контактува с групата си, не се знае как взима решения, кой му ги спуска", каза още Дончева.


Тя призова депутатите на "Има такъв народ" да не се подчиняват безпрекословно на Трифонов и ако възприемат партията като кауза за промяна, да започнат да мислят самостоятелно и сами да преценят кое е най-важното за страната в момента.


"Гербаджиите в голямата си част са прости хора, които нямат самочувствието да стават по-сложни, но имат самочувствието да се възползват от поста, който са получили. Те няма комплекси. Въпреки че са нисички, са се домогнали до постовете. При Слави Трифонов има орда от комплексари. Те смятат, че имат потенциал, но системата им пречи. Това разминаване между самопреценката и реалността води до абсолютно погрешни решения. Те са негодни за промени", добави Дончева.

Избирателната комисия има готовност за избори 2 в 1

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Георги Кожухаров


Централната избирателна комисия има готовност да направи избори 2 в 1, увери председателят на парламентарната комисия по дигитализация, електронно управление и информационни технологии Камелия Нейкова. Тя допълни, че до края на тази седмица комисията ще обяви две поръчки - за доставка на допълнителен брой машини за гласуване и за възлагане на логистично осигуряване техническо обслужване за тях. След като това стане, бързо ще се случат и следващите процеси", каза тя. Според Нейкова две седмици е постижим срок за удостоверяване на годността на вече наличните машините да се използват за избори 2 в 1.

Кирил Петков: Обмисляме с Асен Василев как да да продължим промяната

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Юлия Лазарова


Заедно с Асен Василев ще вземем това решение как да продължим промяната по най-ефективния начин и това обмисляме в момента, заяви на брифинг в Благоевград служебният икономически министър Кирил Петков. Той допълни, че идеи не липсват, но все още фокусът им е върху работата като служебни министри. "Със сигурност ще бъдем част от промяната, имаме енергия за това, вярвам, че България може да се промени много бързо, ако се правят правилните стъпки", каза Кирил Петков.


Той отклони въпроси на журналисти дали е поканен да бъде част от следващия служебен кабинет. В последните дни като част от настоящото служебно правителство министър Петков предвижда да бъде направено пълно обобщение на нещата, които са свършени в Министерство на икономиката под негово ръководство.

Пропадна комисията "Росенец" поради липса на кворум, Доган не се яви

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Юлия Лазарова


Последното заседание, в този парламент, на т. нар. комисия "Росенец" днес не се проведе в парламента поради липса на кворум. Председателят Калоян Янков посочи, че отсъстват депутатите от ГЕРБ и ДПС.


На заседанието беше поканен Ахмед Доган, който да даде разяснения как обитава имотите, наричани "летни сараи", но той не се яви.

Газовата връзка с Гърция няма да е готова преди пролетта на 2022 г.

Газовата връзка с Гърция, по която България очаква да получава предполагаемо по-евтин природен газ от Азербайджан, няма да бъде завършена преди пролетта на идната година. Това се разбра от изслушване в комисията по ревизията в Народното събрание. На него не дойде изп. директор на строителя на интерконектора "Ай Си Джи Би" Теодора Георгиева. Председателят на комисията Мая Манолова остро я критикува и обяви, че заплатата й е над 10 хил. лв. месечно или от назначението си преди 9 г. вече е получила заплати за общо 1 млн. лв.


Зам.-министърът на енергетиката Мирослав Дамянов разказа, че са правени много проверки по трасето на връзката от специалисти, които им споделили, че видели много малко работници, където са минали. Обяви, че е трудно да се каже каква част от трасето е готово, защото за различните елементи процентът е различен като се позова на представители на строителя. Посочи, че до края на декември се очаква да бъде доставено оборудване от Италия, което също много се бави, но дори и да пристигне в този срок, монтажът ще отнеме много време. Каза, че са водени разговори с правителствата на Италия за доставките и на Гърция за строителството, за да се ускори то.


Депутатът от БСП Румен Гечев обяви, че е ако информацията за заплатата на Георгиева е вярна и също, че не е поискала от гръцкия строител 20 млн. евро дължими неустойки за забава, то тя трябва да бъде отстранена и да бъде пратена "да си копае на село", защото очевидно не е подходяща за поста си.


Повече по темата четете тук.

Парламентарната комисия "Магнитски" гласува единодушно да пита институциите има ли депутати в настоящето Народно събрание, които са получавали каквото и да е финансиране от санкционираните по глобалния закон "Магнитски" или в т.нар. "черен списък", създаден с решение на Министерския съвет.


Решението бе взето след предложение на депутата от "Има такъв народ" Иво Атанасов, който попита дали в "Демократична България" има някакви притеснения, свързани с данните, които могат да излязат за техни депутати.


Подробности четете тук.

Никой от министрите нямал предложение за новия служебен кабинет

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Георги Кожухаров


Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков заяви пред журналисти, че няма предложение отново да е служебен министър, както и никой друг от правителството. Той припомни думите на президента, че новото служебно правителство ще бъде обявено на 16 септември. Рашков нямал и информация дали се прави нова партия с министърите на финансите и икономиката Кирил Петков и Асен Василев. "Министър Василев мисля, че отговори, че докато е служебен министър, няма да се занимава с партийна дейност", каза Рашков в отговор на въпрос дали ще участва в нов политически проект с участието на служебни министри.


Рашков изрази надежда Народното събрание да реши Бюрото по защита на свидетелите да не се управлява от главния прокурор. "Много бих искал парламентът да смогне да направи това, защото такава порочна структура досега не сме имали – един представител на ръководно ниво в прокуратурата да има състав от 150 души с 8-10 млн. лева годишен бюджет, а за миналата година да нямат нито един, включен в защитна програма участник в процес. Натрапва се мнението, че едва ли не всички тези служители в това бюро охраняват само главния прокурор", обясни вътрешният министър.


"Страхува ли се толкова много главният прокурор, за да има защита от три места – Бюрото по защита, които бдят денонощно за него, около дома му пази Националната служба за охрана, а освен това от Шесто районно полицейско управление да патрулират денонощно коли около оградата на резиденция Бояна, попита Рашков. По думите му подобно нещо никой не си е позволявал. Според него това трябва да бъде променено и по-морално би било самият Иван Гешев да бъде инициатор на тази промяна.


За мигрантския натиск по границата Рашков посочи, че зависи от това накъде ще се насочи потокът от афганистанци, които по различни причини бягат от своята родина. "Трябва да сме бдителни", каза и отбеляза, че дори Турция изгражда защитни съоръжения на границата с Иран, за да не допуска масово навлизане на афганистанци. Рашков посочи, че с актуализацията на бюджета има пари за възстановяване на компрометирани части от оградата на границата с Турция.


Рашков смята, че трябва да има отново акции срещу купуването на гласове на предстоящите избори. По думите му трябва да се вземат мерки още отсега, защото тези, които се занимавали с купуване на гласове, били много изобретателни и щели да действат отрано.


Даниел Митов

© Лили Тоушек

Даниел Митов


На извънреден брифинг в парламента ГЕРБ обвини "Военна полиция" в прикриване на убийство и поиска оставките на служебния военен министър Георги Панайотов и на директора на службата ген. Ивайло Сотиров. Според депутатите Даниел Митов, Тома Биков и Христо Гаджев има данни, че старши лейтенант Тодор Манчев от Военната полиция в Пловдив, който е намерен безжизнен на 19 юли в спално помещение на полигон Ново село, е бил убит. Досега официалната версия бе самоубийство.


"Тези хора не се спират пред нищо и са готови дори и да прикриват престъпление, за да може техният патрон кръстник да спечели втори президентски мандат", обяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Според него на следващите президентски избори е важно Румен Радев да не бъде президент.


По думите на Тома Биков става въпрос за прикриване на убийство от страна на разследващите, които са част от "Военна полиция".


По-късно Министерството на отбраната реагира с разпространена до медиите позиция, в която нарича твърденията на ГЕРБ непроверени и манипулативни. "Демократичните норми на правовата държава изискват не политиците, а компетентните разследващи органи да дават обективна информация по трагичните инциденти в Българската армия", се казва в текста.


Още по темата четете тук.

Президентът обяви, че и новото служебно правителство ще работи за укрепване на държавността

Политическото напрежение: БОЕЦ сигнализира няколко институции за чата на Гешев с пиара на Борисов

© Юлия Лазарова


Президентът Румен Радев обяви днес, че няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство и укрепването на държавността остава основен приоритет. Той обаче отказа да отговори на въпроси дали Стефан Янев ще бъде премиер в следващия служебен кабинет и дали ще има промяна на министри. По думите му служебното правителство ще продължи да работи за възвръщане на доверието в институциите.


"Аз вече бях пределно ясен - подкрепям ценности, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалисти - свобода, солидарност и справедливост", обяви Румен Радев на въпрос дали ще отговори на питанията на БСП за подкрепа на евентуален проект на служебните му министри Кирил Петков и Асен Василев.

Съдебната реформа щяла да мине със сигурност в следващия парламент

Андрей Михайлов

© Юлия Лазарова

Андрей Михайлов


Съдебната реформа ще бъде проведена от 47-ия парламент. Убеденост в това изказа пред БНТ председателят на парламентарната правна комисия Андрей Михайлов. "Съдебната реформа ще се случи със сигурност в 47-тото Народно събрание, защото събраните документи няма да могат да се използват, но доводите разумът, аргументите ще се запазят", каза той. На въпрос ще може ли да бъде сменен главният прокурор, Михайлов отговори, че Висшият съвет, в чиито правомощия е това, няма воля да го направи.


По повод намерението на част от политическите сили да бъде закрито специализираното правосъдие, което и в 45-ия, и в 46-ия парламент успява да стигне само до първо четене в комисия, председателят й коментира: "Извън детайла на повърхността се видяха лагерите, които защитават специализираното правосъдие: видя се как се борим за кворум, как беше бойкотирано едно заседание от ГЕРБ и ДПС и частично от БСП."


Михайлов изрази убеденост, че утре на второ четене депутатите ще одобрят преминаването на Бюрото за защита на свидетелите на подчинение от прокуратурата към Министерството на правосъдието.

Ахмед Доган е поканен на заседание на парламентарна комисия

Ахмед Доган и негови съмишленици на Росенец по време на протестите срещу забранения достъп до плажа там миналата година.

© Дневник

Ахмед Доган и негови съмишленици на Росенец по време на протестите срещу забранения достъп до плажа там миналата година.


В предпоследния ден от работата на 46-ото Народно събрание ще заседават няколко парламентарни комисии.


Проблемите с електронното преброяване на населението ще са тема на изслушването на председателя на Националния статистически институт Сергей Цветарски в парламентарната комисия по дигитализация и информационни технологии. Миналата седмица електронното преброяване прекъсваше за дълго заради хакерски атаки. Електронното преброяване продължава до края на тази седмица като се обмисля дали да бъде удължено.


Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е поканен на заседанието на временната комисия, която се занимава със статута на обитавания от него имот в парка "Росенец" край Бургас.


Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков ще говори пред временната комисия за наложените санкции по американския закон "Магнитски".


Т.нар. Комисия по ревизията на предишното управление ще изслуша представители на "Топлофикация - София" и Българския енергиен холдинг във връзка с предстоящия отоплителен сезон и строежа на газовата връзка с Гърция.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (170)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2040 Весело

  Политическото напрежение: Съдебната реформа щяла да мине със сигурност в следващия парламент

  Едва ли.

 2. 2 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 833 Неутрално

  Кото наредят на Мустафата отвъд океана, дето се кове независимостта ни.

 3. 3 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Гневно

  Оказа се, че Оруел е прав :"Всички сме равни, но някой са по-равни"!!!
  Очевидно дръндарския е над Закона!!!
  Мазната политическа корпорация е проклятие за Отечеството - колко щеше да е хубаво ако имаше кой да чуе Костов преди доста години...!!!

 4. 4 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  "Съдебната реформа ще бъде проведена от 47-ия парламент. Убеденост в това изказа пред БНТ председателят на парламентарната правна комисия Андрей Михайлов"

  И на тоя СУВЕРЕНА Му говори.

 5. 5 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  И в какво точно се състои реформата???
  В закриване на работещи съдилища?
  И кои точно са капацитетите, измислили тези умнотии?
  И къде са дебатите, на които истинските капацитети да си изкажат мненията?
  Това ли начина на работа на ДБ, по болшевишки, по късна доба?

 6. 6 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3135 Весело

  Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е поканен на заседанието на временната комисия, която се занимава със статута на обитавания от него имот в парка "Росенец" край Бургас."

  Вече стана "поканен", а летния му сарай "обитавания от него имот"?

  "Нали вие разпределяте баницата - разпределяйте я точно, нали! И ние искаме да живеем... И да ядем заедно баницата."

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2772 Неутрално

  То няма съдебна реформа, то има чегъркане.

  След това ще е същото, ама главния прокурор ще е от нашите.

 10. 10 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 941 Весело

  "Политическото напрежение: Съдебната реформа щяла да мине със сигурност в следващия парламент"

  Даааааа, догодина със сигурност ще има много дренки, щото много ми се ядат.....

  Знанието е сила, информацията - власт
 11. 11 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3490 Весело

  И в какво точно се състои реформата???В закриване на работещи съдилища?И кои точно са капацитетите, измислили тези умнотии?И къде са дебатите, на които истинските капацитети да си изкажат мненията?Това ли начина на работа на ДБ, по болшевишки, по късна доба?
  —цитат от коментар 5 на НеКой


  И каква работа свършиха тези "работещи" съдилиша?
  Ако беше по болшевишки, до сега да ви бяха разстреляли.
  Болшевики са тези дето биха протестиращите български младежи.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 12. 12 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1350 Неутрално

  някакси при ИТпН всичко е винаги "в следващия парламент" - и така 6 месеца вече

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 13. 13 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  До коментар [#5] от "НеКой":

  Интересно е какво разбираш под работещи.
  10 г съществуване с подкрепата на целия ресурс на изпълнителната власт, а резултатите им са далече от работата на "обикновенните" съдилища/прокуратури, които за същия период нямаха такава подкрепа.

 14. 14 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#11] от "Храбър":

  Така ли се осъждат босовете олигарси, това е дълга и трудна процедура. Но върви. Сега изобщо вече няма даима дела. Адвокатите на Божков ще са и депутати, като Хаджигейов. Свидетелите ще са им ясни и ще отказват да говорят. Прелест.
  България, страната на невинните. Както винаги е било, в последните 30 години определено...

 15. 15 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 783 Неутрално

  А може ли този юнак да ни каже откъде идва тази сигурност?

 16. 16 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 1350 Неутрално

  И в какво точно се състои реформата???В закриване на работещи съдилища?И кои точно са капацитетите, измислили тези умнотии?И къде са дебатите, на които истинските капацитети да си изкажат мненията?Това ли начина на работа на ДБ, по болшевишки, по късна доба?
  —цитат от коментар 5 на НеКой


  абе трол - тва е дъвкано вече 2 години, ако още не си разбрал просто пиши в гугъл, не във форума

  а дебати - освен, че не са спирали от както е създан още тоя болшевишки съд имаше и в последните два парламента, даже лично Каскета на мафията Ви ходи миналата седмица

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#13] от "doctor.no":

  Значи да даваме път на мафията. А нали уж беше - мутри вън...

 19. 19 Профил на Корабов
  Корабов
  Рейтинг: 201 Неутрално

  До коментар [#13] от "doctor.no":Значи да даваме път на мафията. А нали уж беше - мутри вън...
  —цитат от коментар 18 на НеКой


  Не на всички! Само на нашите, добрите олигарси!

 20. 20 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#16] от "БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ":

  Нищо не е дъвкано, дори и в този форум не е имало подробности каква точно е т. нар. ицкова реформа. Дори и преди ти да се появиш тук не е имало подробности. Ама то как да има, като Христо Иванов има 2-3 дела в кариерата си. Не е известно дали са завършени, но той е завършил магистратския си път. А сега поучава, тези, които не са го направили.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 23. 23 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  До коментар [#20] от "НеКой":

  14 доклада на ЕК с остра критика за неефективна съдебна система, от 2020 г обвързване на достъпа до евросредства с правосъдието, на първо място в ЕС по корупция вече 14 г и някой да говори, че трябва да си я караме така. Е няма да стане.

 24. 24 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#23] от "doctor.no":

  И как ще стане, философе?
  В резултат на тези доклади се родиха и наказателните съдилища и бяха одобрени от структурите на ЕС. А системата не работи за богатите, това го знаем. Тя просто им взема парите и ги оневинява. Но това нещо точно Ицко няма да го промени. Зад него също има богати хора, се предполага.

 25. 25 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3425 Весело

  Съдебната реформа ще бъде проведена от 47-ия парламент. Убеденост в това изказа пред БНТ председателят на парламентарната правна комисия Андрей Михайлов.

  М'чи къ!

  Тайзи толкова сгодна пропагандна дъвка как да я упуснат!

  И на всичкото отгоре е толкова удобно "виртуална", не е като да му обещаваш на мат'ряла разни конкретности като да му купуваш кульольо ...

  Ха дубрутру!

 26. 26 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  Политическото напрежение: Съдебната реформа щяла да мине със сигурност в следващия парламентЕдва ли.
  —цитат от коментар 1 на Хай Буй


  На откровеното, показно и безсрамно обслужване на мафията му казват "съдебна реформа". Не им липсва наглост.

  Няма шики-мики.
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 28. 28 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  До коментар [#24] от "НеКой":

  Три пъти споменаваш "Ицко". А за правосъдна реформа поне на думи има консенсус от всички вкл ГЕРБ и ДПС.
  Конкретно за закриване на спеца противници са само ГЕРБ и ДПС. т.е. само двете доказани мафиотски структури. Добрата новина е, че общо имат 35% от депутатите, което няма и да се промени в посока нагоре и в следващ парламент.
  Та нещата ще се случат, независимо от пропагандата.

 29. 29 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 720 Неутрално

  "Съдебната реформа ще бъде проведена от 47-ия парламент. Убеденост в това изказа пред БНТ председателят на парламентарната правна комисия Андрей Михайлов."

  Дума дупка не прави.
  Не слушайте думите, следете за делата.
  Не ползвайте главата си единствено като подставка за шапката ви.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 30. 30 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#28] от "doctor.no":

  Кажи нещо за същността на реформата. Остави го Ицко.
  Че от години чакам някой тук в този форум да ми каже нещо по темата.
  Ма без пропаганда и Гешев.

 31. 31 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3425 Весело

  А за правосъдна реформа поне на думи има консенсус от всички вкл ГЕРБ и ДПС.Конкретно за закриване на спеца противници са само ГЕРБ и ДПС. т.е. само двете доказани мафиотски структури. Добрата новина е, че общо имат 35% от депутатите, което няма и да се промени в посока нагоре и в следващ парламент.Та нещата ще се случат, независимо от пропагандата.
  —цитат от коментар 28 на doctor.no


  Не, че нещо, ама ...

  При "само 35%" саботьори на "реформата" - какво им попречи досега на останалите твърдо зарекли се 65% да я направят?
  Фанаха съ с хладилника му за вино и дори не успяха да "барнат" преторианската гвардия", тази отличителна инсигния на Каскетурата, със спецправосъдиято я докараха просто до пропаганден "символизъм", а дори не посегнаха към ВСС, което е единственият път да изчушкат Каскетя и каскетщината.

  Та са чуда на ваш'та светла вЕра.
  По-добре си пожелайте да ви купят колело ...

 32. 32 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#31] от "xm...":

  Ма то няма никаква реформа, само имитация. Виж, че никой не знае нищо. Само праскат минуси. То и заради това хейтене, инспирирано от резидента и нямаме истинско правителство вече половин година...

 33. 33 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  До коментар [#30] от "НеКой":

  даааам Гешев,
  аз съм по-елементарен и смятам, че не трябва да откриваме топлата вода. Спокойно можеше да се изкопира съдебна система от най-работещата такава в ЕС едно към едно и да се приключи с тая драма. Но не би. Ние сме си упорити.
  Та задължително е прокуратурата да излезе от съдебната власт. Изобщо не е необходима длъжността гл прокурор, а ръководители на двете върховни прокуратури по подобие на съдилищата - ВАП и ВКП.
  Горе долу това е основното.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 35. 35 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#33] от "doctor.no":

  Аха, това ли била риформата?
  ми направо да махнем прокуратурата?
  И да направим само адвокати и съдии, да си делкат.
  Тогава ще съдят само циганета за дребни кражби.
  Голема Риформа сте замислили, нема що...

 36. 36 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 835 Неутрално

  И как позна че пак ще влезе в парламента.Хората са прости ама не чак толкова.Два пъти ви избраха и нищо.Трети път няма да има.

 37. 37 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2145 Неутрално

  Същността на реформата ли? Да се махне Гешев и спецсъда. Хаджигенов го обясни преди изборите. Вземаме властта, избираме нов съдебен съвет и изритваме Гешев.

 38. 38 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#31] от "xm...":

  Депутатите от "партиите на промяната" да не са луди да заколят "кокошките снасящи златни яйца"?Нали, ако бяха приели тази "реформа", щеше да им пресъхне кранчето. А така, като тоя горе , викат: Не можахме да свършим, вече в две НС, работата за която ни платихте, ама в третото тя непременно ще стане. За това обаче, трябва да кихнете още някое милионче. И обвиняемите олигарси, които единствено са облагодетелствани от "реформата", дават, къде ще ходят.

 39. 39 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4308 Неутрално

  Съдебна реформа - Ристю Главпрок, Черепа и Цветан Василев на свобода. Хаджигенов и Дончева - със заслужени шестцифрени адвокаттски хонорари.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 40. 40 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1864 Неутрално

  Тези не са в ред умствено.

 41. 41 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4308 Неутрално

  Президентът обяви, че и новото служебно правителство ще работи за укрепване на държавността
  ***
  Както досегашното ли?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 42. 42 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4308 Неутрално

  "Аз вече бях пределно ясен - подкрепям ценности, а не партии."
  ***
  Основната ценност е преизбирането му за втори мандат.
  Иначе пада имунитета, а Гешев чака зад ъгъла.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 43. 43 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3854 Любопитно

  Сега "почетният"ще гледа да се скатава максимално от НС, защото не му е чиста съвестта!

 44. 44 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5684 Любопитно

  подкрепям ценности, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалисти - свобода, солидарност и справедливост
  —цитат от коментар 0 на Румен Радев

  До там ли му се ограничават ценностите? До тези на социалистите?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 45. 45 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#41] от "Alarmstufe Rot":

  Те от изчегъртване не остана за укрепване!

 46. 46 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#44] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Руменчо прави реверанс към електората на БСП.

 47. 47 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#44] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Руменчо прави реверанс към електората на БСП.

 48. 48 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Майтап старото рушеше държавността новото ще укрепва

 49. 49 Профил на del40
  del40
  Рейтинг: 210 Неутрално

  Дневник,бавни сте!
  Ония двамата министри пак са се оригнали предизборно,вие мълчите,що така?!

 50. 50 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4202 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  "Политическото напрежение:

  Президентът обяви, че и новото служебно правителство
  ще работи за укрепване на държавността"

  Нормално положение.

  Конспиративно "напрежение".
  Неизказана рекация мълчалива агитация.

  Антинормален антидържавен тролетариат?

 51. 51 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2328 Неутрално

  Я "Не на страха" се появил? Кога ще качваш хората на шипка пак? Защо не си още в панделата? Гешев самосезирай се!

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 52. 52 Профил на crq18506084
  crq18506084
  Рейтинг: 833 Неутрално

  Сега "почетният"ще гледа да се скатава максимално от НС, защото не му е чиста съвестта!
  —цитат от коментар 43 на bat_plamen


  Не се мъчи да мислиш вместо Доган, това е трудно, а и не можеш.
  Неговият възход се дължи не толкова на ДС, колкото на това, че сме по-проси от него, като повечето българи.
  Нали и Гешев се криеше в миша дупка от победилите "партии на протеста"? Трепереше да не го повикат в НС. И какво стана , яви им се 2 пъти и ги направи за смях.
  За Доган да не говорим, на тези смешници в НС е достатъчен персонала му там.

 53. 53 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3952 Неутрално

  " Аз вече бях пределно ясен - подкрепям ценности, а не партии"

  Добре е отговорил президента на въпроса на Нинова подкрепял ли новата политическа формация на двамата му служебни министри ! Липсват хора с ценности във властта, а не партии......

 54. 54 Профил на дегенерал Мадурадев
  дегенерал Мадурадев
  Рейтинг: 22 Неутрално

  И в какво точно се състои реформата???В закриване на работещи съдилища?И кои точно са капацитетите, измислили тези умнотии?И къде са дебатите, на които истинските капацитети да си изкажат мненията?Това ли начина на работа на ДБ, по болшевишки, по късна доба?
  —цитат от коментар 5 на НеКой

  В момента ДБ бързат, че трябва да отчетат нещо пред спонсорите. Те искат бърз резултат, а насреща нищо. 😉

 55. 55 Профил на дегенерал Мадурадев
  дегенерал Мадурадев
  Рейтинг: 22 Любопитно

  До коментар [#53] от "samoedin":
  Кои са ценностите на президента?

 56. 56 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Весело

  Едно от изключително малкото умни решения на пРезидента!!!

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 58. 58 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 941 Весело

  Кои са ценностите на президента?
  —цитат от коментар 55 на дегенерал Мадурадев


  Нека да отговоря аз:
  1. Втори мандат
  2. Повече власт
  3. Още повече власт
  4. Цялата власт
  5. Пожизнен мандат

  Знанието е сила, информацията - власт
 59. 59 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2040 Неутрално

  Политическото напрежение: Рашков нямал предложение да е отново служебен министър

  Пускам голяма солена сълза !

  Как така 'острието' на новите политици няма предложение ?! Не вярвам аз, мълчи и стадион !

 60. 60 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2040 Неутрално

  [quote#58:"pag"][/quote]

  НСО охрана за Първата Дама ?

 61. 61 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  [quote#58:"pag"][/quote]

  И така 12 години, но накрая уви! Не стана. И сега в зайчарника в Банкя.

 62. 62 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Весело

  Герберастите споделят откровеното си облемчение. Радост голяма и щастие радко! Чакам с нетърпение да видя, каква изненада им е подготвил Радев.

 63. 63 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7307 Неутрално

  "Съдебната реформа ще бъде проведена от 47-ия парламент."
  Може и да мине, ако ИТН ги няма там, а ГЕРБ и ДПС имат минимум депутати.

 64. 64 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#49] от "del40":

  Дневник е като младеж в етап на раздяла със старото гадже,докато е хванал ново..Разделя се между Ицката и Кире,между Ванкувър и Владивозток...

 65. 65 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7307 Неутрално

  "Газовата връзка с Гърция няма да е готова преди пролетта на 2022 г."
  Боко руските тръби ги направи възможни за една година, но там където ни е интереса, нищо. Да не обидим Путин. Най-голямото руско мекере е Боко, а не Радев.

 66. 66 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#53] от "samoedin":

  Мдаа,най-важното е "България да им е в сърцето" ! Това закони,Констируция,правила-не са за Нас,лилявите..

 67. 67 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#55] от "дегенерал Мадурадев":

  Цоциалистическите ценности са рсдевите ценности.Сам ди каза чиляка.Видно от оФчия възторг на лилявия пролетариат-това са и техни ценности!

 68. 68 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 941 Весело

  "Рашков нямал предложение да е отново служебен министър"

  Що бе???
  Я как добре ни забавлява с развинтената си фантазия!

  Знанието е сила, информацията - власт
 69. 69 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#59] от "Хай Буй":

  Сълза пускай,ама дамаджаната дръж здраво-Рашков е тъжен и дори 19-те клозета не могат да го утешат,ще тръгне по чужди дамаджани!

 70. 70 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#59] от "Хай Буй":

  Сълза пускай,ама дамаджаната дръж здраво-Рашков е тъжен и дори 19-те клозета не могат да го утешат,ще тръгне по чужди дамаджани!

 71. 71 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#59] от "Хай Буй":

  Сълза пускай,ама дамаджаната дръж здраво-Рашков е тъжен и дори 19-те клозета не могат да го утешат,ще тръгне по чужди дамаджани!

 72. 72 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#59] от "Хай Буй":

  Сълза пускай,ама дамаджаната дръж здраво-Рашков е тъжен и дори 19-те клозета не могат да го утешат,ще тръгне по чужди дамаджани!

 73. 73 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 941 Весело

  [quote#58:"pag"]
  —цитат от коментар 61 на 3biri
  И така 12 години, но накрая уви! Не стана. И сега в зайчарника в Банкя.[/quote]

  Както обикновено си се лееееко заблудил - пРезидента е на власт от 4 години, не 12, и все още е в Бояна, не в Банкя.
  Но за алкохолик на 3 бири е простително....

  Знанието е сила, информацията - власт
 74. 74 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 941 Весело

  До коментар [#53] от "samoedin":Мдаа,най-важното е "България да им е в сърцето" ! Това закони,Констируция,правила-не са за Нас,лилявите..
  —цитат от коментар 66 на wre501051215


  Както се изрази Бойкики в силното си желание да накара Митева да наруши правилника на Парламента: "Въпросът е важен, необходима е гъвкавост".

  Знае ги той тия мурафети, щото е много гъвкав и повратлив, а принципите му са твърди като хартията на бракувана петолевка...

  Знанието е сила, информацията - власт
 75. 75 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2688 Неутрално

  Предсдеталетя на комисията Мая Манолова остро я критикува и обяви, че заплатата й енад 10 хил. лв. Вмесечно

  че това не са хич много пари за заплата на шефката при положение, че е толкова скъп и важен проекта.

 76. 76 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Гневно

  Каква "изненада"?!
  Този .... и мазната му политическа корпорация вече 30 години се гаврят с Отечеството!!!

 77. 77 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3952 Неутрално

  " Последното заседание, в този парламент, на т. нар. комисия "Росенец" днес не се проведе в парламента поради липса на кворум. Председателят Калоян Янков посочи, че отсъстват депутатите от ГЕРБ и ДПС."

  Еничарите на почетния в твърд отпор срещу закона и разследване на техния падишах ! Нищо неочаквано !!!

 78. 78 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 803 Любопитно

  До коментар [#35] от "НеКой"

  от реформа определено има нужда - текущите корупционери в прокуратурата някакси не видяха дъ пиг в схемата, никакво впечатление не им направи концентрацията на стотиците милиони държавни средства в банката на мустака, не видяха престъпленията на мавродиев, не видяха схемите на тулупа, дадените авансово пари без обществени поръчки, договори и разрешителни, корупционните промени в законодателството срещу съпорт ...

  ясни сте всички герберски севдита по форумите - всичко е точно, работа, работа, работа ...

 79. 79 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#74] от "pag":

  Ами гъвкавост си трябва за прилагане на законите!Ако,Кире беше министър на Борисов,досега да беше станало война,ама нали е от нашите-нека сме гъвкави...

 80. 80 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  До коментар [#74] от "pag":

  Ами гъвкавост си трябва за прилагане на законите!Ако,Кире беше министър на Борисов,досега да беше станало война,ама нали е от нашите-нека сме гъвкави...

 81. 81 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1176 Неутрално

  Ама как БСП ще бламира комисията "Росенец" и изслушването на Ахмед Доган, моля ви се... Просто Атанас Зафиров си е мислел, че заседанието е не от 14:00, а от 14:30 и тъкмо пътувал...

 82. 82 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2432 Неутрално

  В следващия парламент от депутатите на ГЕРБ и ДПС не трябва да зависи нищо, дори промяната на конституцията. Двете партии общо трябва да имат 60 депутати максимум.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 83. 83 Профил на Крадливото ромче
  Крадливото ромче
  Рейтинг: 2186 Весело

  "Пропадна комисията "Росенец" поради липса на кворум, Доган не се яви"
  ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ ТОЯ МИСКИНИН ДОГАН, СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА.
  И нито държава, нито прокурор , нито никой може да го принуди да спазва законите в Република България?

  Комунистите са виновни!
 84. 84 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2328 Любопитно

  Оказа се, че Оруел е прав :"Всички сме равни, но някой са по-равни"!!!Очевидно дръндарския е над Закона!!!Мазната политическа корпорация е проклятие за Отечеството - колко щеше да е хубаво ако имаше кой да чуе Костов преди доста години...!!!
  —цитат от коментар 3 на selqnin


  По кой закон трябва да се яви в парламента драги юристи? По кой закон можете да привиквате граждани в парламента? Новият народен съд?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 85. 85 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2328 Любопитно

  До коментар [#11] от "Храбър":

  Туй кой го реши новият народен съд ли дрогарье?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 86. 86 Профил на noo
  noo
  Рейтинг: 429 Неутрално

  В последния ден на НС какво ще прави тази комисия? Май нищо! Важното е утре какво ще гласуват в пленарната зала. Дано поне забият един пирон в тиквата на Каскета.

 87. 87 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 981 Неутрално

  "Президентът обяви, че и новото служебно правителство ще работи за укрепване на държавността"

  Ако продължава така да я укрепва скоро няма да има какво да укрепва !!!

 88. 88 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2105 Неутрално

  В следващия парламент от депутатите на ГЕРБ и ДПС не трябва да зависи нищо, дори промяната на конституцията. Двете партии общо трябва да имат 60 депутати максимум.
  —цитат от коментар 82 на cinik


  60 депутати, но заедно с тези на бкп (бсп)

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 89. 89 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 990 Неутрално

  До коментар [#86] от "noo":

  “ какво ще гласуват в пленарната зала. Дано поне забият един пирон в тиквата на Каскета.”
  ——
  Нали туй е проблемът — че и един пирон не могат да забият… където и да било

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 90. 90 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2750 Неутрално

  Цитат:
  Кирил Петков: Обмисляме с Асен Василев как да да продължим промяната

  ------
  Киро Канадеца много въодушевен ми се струва...

  Или е доволен от клопката, която е поставил или му е подшушнато какво ще каже КС...

 91. 91 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 2183 Разстроено

  Обмисляте как да се оcepетe. Киро, моля те, след тъпотията на Радан от сутринта, поне ти не не прави глупости. Вие двамата ми бяхте някаква надежда в политическата клоунада, пълна с недорасли малоумни недоразумения и за един ден и двамата да се оцапате ще ми дойде много

 92. 92 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3880 Весело

  Колко общо членове съдържа комисия "Росенец"? 12! Колко са депутатите на ДПС и ГЕРБ? 5! "Мисирките" що не попитат останалите 8 къде са били, вкл. и депутати от "ДБ", които най-много реваха за тази комисия?!
  Пародийна история!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 93. 93 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 2040 Неутрално

  На заседанието беше поканен Ахмед Доган, който да даде разяснения как обитава имотите, наричани "летни сараи", но той не се яви.

  А трябваше да отида до Росенец. г-н Иванов щеше да им услужи с една лодка.

 94. 94 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Кирил Петков вчера в Раднево, днес в Благоевград.
  Браво, така се прави кампания, а не да седиш на жълтите павета и да чакаш наготово Буци сам да се изчегърта.
  Надявам се все пак, че сам си плаща за коли, охрана и пр., иначе каква е разликата с държавната джипка на Буци.

 95. 95 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  Оказа се, че Оруел е прав :"Всички сме равни, но някой са по-равни"!!!Очевидно дръндарския е над Закона!!!Мазната политическа корпорация е проклятие за Отечеството - колко щеше да е хубаво ако имаше кой да чуе Костов преди доста години...!!!
  —цитат от коментар 3 на selqnin  Селинджър,
  усилията на комисията са пропаднали, поради липсата на кворум, в отсъствието на Догановите патии - ГЕРБ и ДПС .
  Да, Костов беше прав, когато преди години възкликна, че Доган и ДПС са проклятието на България . Тогава не е знаел нищо за новото проклятие - СИКаджията !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 96. 96 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Весело

  Колко общо членове съдържа комисия "Росенец"? 12! Колко са депутатите на ДПС и ГЕРБ? 5! "Мисирките" що не попитат останалите 8 къде са били, вкл. и депутати от "ДБ", които най-много реваха за тази комисия?! Пародийна история!
  —цитат от коментар 92 на hamiltonf


  5 + 8 = 12!!! Вас само учЕни ли ви подбират?

 97. 97 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  Хаха, Киро обмислял.

  Георги Марков си го е написал подробно. Поредната партия на Сорос и наместникът Му Гералд Кнаус.


  https://pik.bg/георги-марков-пред-пик-юмрукът-на-радев-насочен-към-борисов-се-стовари-върху-всички-българ-news1053685.html

 98. 98 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2328 Весело

  "Кирил Петков: Обмисляме с Асен Василев как да да продължим промяната"
  Първата работа е да си подадеш документите за отказване на канадското ти гражданство. Той после Асанчо ще те научи на далавери, фалиране на фирми и източване на фалирали фирми. Те със спецов са специалисти.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 99. 99 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Весело

  Обмисляте как да се оcepетe. Киро, моля те, след тъпотията на Радан от сутринта, поне ти не не прави глупости. Вие двамата ми бяхте някаква надежда в политическата клоунада, пълна с недорасли малоумни недоразумения и за един ден и двамата да се оцапате ще ми дойде много
  —цитат от коментар 91 на uq


  Да бе! Единствената ви любоФ се крие в момента в мазето от зайчарника във фарадеева клетка за да се пази от италианеки карабинери и рЕзко намагнитване!

 100. 100 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3880 Весело

  До коментар [#96] от "3biri":

  Е, поне един, който е осторожен. Проверяваме "умнокрасивите", иначе, мисля, че и 7 е повече от 5?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK