На живо

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Юлия Лазарова"Дневник" следи важните политически новини и реакциите по тях.
БСП обяви листите си в София

Делегатите на XIV Конференция на Софийската градска организация на БСП подредиха листите в трите столични района.


Националният съвет на партията определи водачите на листи и местата за коалиционни партньори и гражданска квота в тях. На следващото заседание на съвета ще бъдат обявени поименно и тези кандидати за народни представители от "БСП за България".


Водач в 23 МИР ще бъде депутатът в няколко парламента Христо Проданов, в 24 ще е Георги Свиленски, а в 25 - Корнелия Нинова.

Общо 67 души влизат в инициативния комитет, издигащ Герджиков

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Юлия Лазарова

Преподаватели, лекари, актьори са част от 67-те, които влизат в инициативния комитет, издигащ ректора на Софийския университет Анастас Герджиков за президент. Това се вижда от съобщение до медиите.


Сред имената се виждат и тези на няколко ректори - проф. Георги Колев на Шуменския университет,
проф. Георги Янков - ректор на НХА, доц. Добри Ярков - ректор на Тракийския университет, Евгени Станимиров – Ректор на Икономически университет - Варна, проф. Христина Янчева – ректор на Аграрен университет – Пловдив, проф. Сеня Терзиева-Желязкова – ректор на ХТМУ София, проф. Славчо Томов – ректор на МУ – Плевен.


Сред тях са певиците Валя Балканска, Милена Славова и Богдана Карадочева, политиците Красимир Вълчев и Вили Лилков, кметът на София Йорданка Фандъкова и на Велико Търново Даниел Панов, режисьорът Евгений Михайлов, директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, Нидал Алгафари.


Председател на комитета е Радомир Чолаков.


Официалното представяне на кандидатурата е насрочено за неделя по обяд.

И Валери Симеонов ще се кандидатира за президент

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Юлия Лазарова

Бившият вицепремиер Валери Симеонов ще се кандидатира за президент, съобщи БНР като се позова на съобщение на партията на Симеонов НФСБ.


Решението е било взето от Политическия съвет на коалиция "Патриотичен фронт", в която освен НФСБ влизат още две формации - "Целокупна България" и "Български демократичен съюз - Радикали".

Журналистът и писател Мария Касимова ще бъде кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов. Това обяви самият той пред журналисти малко преди инициативният комитет, който ще издигне кандидатурата му, да проведе първото си заседание. Представи я като човек, който ако заеме поста, ще се занимава със социална дейност и свободата на словото.


Моята кауза е била независимостта на съдебната система. Ще се обърна към всички свободни граждани с молба да ме подкрепят, коментира Панов.


Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Виолета Апостолова


Не вярвам в конституционния катарзис на г-н Радев, не съм видял позиция, която засяга главния прокурор Сотир Цацаров. А този катарзис се получи, когато копоите на господин Гешев влязоха в президентството и в този смисъл, това е действие провокирано не от обществен, а от личен интерес, допълни Панов, който направи коментара до сградата на президента.


Кирил Петков ще представи на съда документ, че не е вече гражданин на Канада към 20 август

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Велко Ангелов

Кирил Петков ще представи в Конституционния съд в указания срок - 9 октомври 2021 г., документа, удостоверяващ, че вече не е гражданин на Канада. Това се казва в съобщение до медиите от "Продължаваме промяната".


Административният акт, получен по пощата, носи дата 20 август 2021 г. и удостоверява , че към тази дата Кирил Петков не е гражданин на Канада, се уточнява в него.


Още на 21 април 2021 г. Кирил Петков подаде заявление за отказ от гражданство и върна своя канадски паспорт в посолството и, както многократно е заявявал, именно датата на волеизявлението за отказ от гражданство, а не моментът на връчване на административния акт показват неговата воля, посочват от пресцентъра на политическата формация.


До казуса се стигна през август, след като няколко часа след като беше сезиран, Конституционният съд образува дело по искането на 55 депутати от ГЕРБ да обяви за противоконституционен указа на президента Румен Радев за назначаване на служебното правителство.

Лозан Панов: Мисията ми е да служа на истината и добродетелността

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Георги Кожухаров

Моята мисия е да служа на истината и добродетелността, заявява в изпратено до БТА изявление председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов, когото "Правосъдие за всеки" издига за кандидат за президент.


Панов посочва, че през тази година е отбелязал половин век, откакто върви по земния път, а в началото на следващата приключва най-смислената досега част от него. И така, поставен на два предела, стигнал до равносметка и дори още по-далеч. Спомнил си и думи на своя приятел Кристиан Таков: "Не чакай велики промени! Достатъчно е да тръгнеш с малки, но неотклонни стъпки, които често се оказват достатъчни".

"Мислех си, но аз не съм партиец, а съдия, и моята мисия е да служа на истината и добродетелността. Да, но лидерът на съдиите не бива да стои безучастен, докато едни непораснали люде се вихрят в храма на Темида и гасят, една след друга, свещичките на справедливостта. Той трябва да продължи да се бори, ако не иска да пребъде храмът без светлина. И трябваше да намери начин да спре похищенията на Темида, без да убива у себе си правдата и добродетелността", заявява Лозан Панов.

"Малко след това се явиха моите другари от "Правосъдие за всеки", с които ние заедно отдавна вървим. Тогава трябваше да уверя всеки, че нашата мисия е пътуване, а не дестинация, и наш дълг е да продължим", посочва той.

Велислав Величков: Панов е символ на отстояване на правото

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Юлия Лазарова

За нас Лозан Панов в последните седем години е символът на отстояване на правото, независимостта на съда и справедливостта. Той показа как може с достойнство и смелост да се защитава правораздаването от правообслужването и да се противостои на олигархичните интереси в съдебната власт. Това заяви Велислав Величков от инициативата "Правосъдие за всеки" в интервю за БТА след като по-рано днес организацията обяви, че издига кандидатурата на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов за президент и предстои днес да бъде сформиран инициативен комитет.


Надеждата ни е, че хората, свързани с демократичната общност в страната, които винаги са защитавали и отстоявали демокрацията и върховенството на правото, ще разпознаят в тази кандидатура себе си, своите мечти и стремежи, коментира още Величков. Той посочи, че всяка партия, която също въздига в приоритет тези ценности, може да прецени дали да подкрепи кандидатурата на Лозан Панов.


Посочва, че в инициативния комитет, чието първо заседание е този следобед, влизат хора, известни със своята силна гражданска позиция в защита на свободата и демокрацията и върховенството на правото. Има хора от свободните професии, журналисти, юристи. Има представители на малкия и средния бизнес, както и общественици, допълни той. Подчерта, че в инициативния комитет няма партийни лица.

На балотаж ДПС няма да подкрепи Радев

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Юлия Лазарова

ДПС по-скоро ще има собствена кандидатура за президент и вицепрезидент. Това каза пред "Нова телевизия" Халил Летифов, зам.-председател на ДПС.


"Имената на кандидатите ни ще станат ясни до 10 дни", посочи той.


На въпрос какво ще прави ДПС при балотаж между Радев и Герджиков, Летифов заяви, че партията ще избере този, който може да обедини нацията. "Мисля, че г-н Румен Радев продължава да убеждава обществото, че той не е обединител", поясни Летифов.


На въпрос дали Герджиков отговаря на това изискване, Летифов посочи, че му предстои да убеди всички в това.


Мисля, че г-н Радев продължава да убеждава българското общество, че той не е обединител на нацията. 


Халил Летифов,

ДПС


"Ще ви припомня, че миналия септември имахме декларация за откриването на есенната сесия на 44-ото Народно събрание, където председателят Мустафа Карадайъ поиска да се оттеглят както президентът, така и премиерът. Причината бе, че и двамата са част от проблема, а не от решението му. Една година по-късно виждаме, че политическата криза е факт", коментира Летифов.

Ивайло Мирчев: До дни партиите в "Демократична България" ще решат кого подкрепят за президент

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Велко Ангелов

Процесът още не е приключил, предстои партиите в "Демократична България" да вземат решение и това ще стане в следващите дни, обяви в предаването "Седмицата" на Дарик Ивайло Мирчев.
При нас нямаме човек в една джипка и всички журналисти да знаят, че каквото той каже това е. Ние нямаме човек на едно диванче, който говори на други двама в Народното събрание и чрез тях той изпраща послание. Ние имаме три партии, които имат колективни органи и наистина те взимат решенията, обяви той.

Посочи, че в рамките на тези колективни органи досега не е обсъждана подкрепа за кандидатурата на настоящия президент Румен Радев.


Много грешно е да се смята, че "Демократична България" има за фокус само съдебната реформа, ударната дигитализация, модернизацията на страната са само част от останалите акценти, коментира още той.


Посочи, че след тези избори трябва да има правителство и това трябва да се направи отговорно с ясно коалиционно споразумение и разписани отговорности. Анализира, че ако Кирил Петков и Асен Василев се бяха присъединили към "Демократична България", шансът заедно да бъдат първа политическа сила би била много голяма. "Сега те са наш политически конкурент, но и бъдещ партньор", допълни той.

Татяна Дончева се извини на Герджиков за неверните си твърдения

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Юлия Лазарова

Татяна Дончева се извини от профила си във "Фейсбук" на ректора на Софийския университет Анастас Герджиков след като сутринта пред БНТ обяви, че под негово ръководство е била дадена титлата "доктор хонорис кауза" на бившия премиер Бойко Борисов и дори прочете част от слово по случая на Герджиков, което открила в интернет. След включване на самия Герджиков в предаването тя обяви, че ще провери и ако не е вярно, ще се извини.


Планът за възстановяване ще бъде внесен до 15 октомври, обяви премиерът

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

Планът за възстановяване в голямата си част е завършен, спорните и откритите въпроси, които се решават на ниво експерти с Еврокомисията, се надявам да се решат в рамките на следващата седмица. Най-късно на 15 октомври сме се разбрали да е готов и предаден. Това е стремежът ни. Това коментира пред журналисти премиерът Стефан Янев.


Посочи, че все още се преговаря по срока, в който България ще затвори въглищните си централи. Напомни, че този въпрос засяга много хора, заети в сектора. Според него е възможно срокът да бъде отложен отвъд 2036 г. Напомни, че цената на квотите въглеродни емисии непрекъснато расте и ако това продължи, в даден момент няма да остане нито една централа в Европа, която да може да работи.


Преди това по Дарик радио вицепремиерът по еврофондовете Атанас Пеканов посочи, че внасянето на плана се бави, защото когато на власт е не редовно, а служебно правителство, то се налага всичко да се предаде на Брюксел с поети и уточнени конкретни ангажименти. Даде пример с Румъния, която в началото на май предала плана си, но още 5 месеца й отнело уточняването на всички ангажименти.

Татяна Дончева обяви Герджиков за "ортодоксален гербаджия"

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Юлия Лазарова

Отношенията между ректора на Софийския университет Анастас Герджиков и ГЕРБ датират отдавна, ГЕРБ има заслуги за номинирането му на ректор. Това е ортодоксален гербаджия, което не дава на ГЕРБ повече от привидна гражданска подкрепа. Това коментира пред БНТ Татяна Дончева от "Изправи се.БГ!? Ние идваме!".


Допълни, че Герджиков би бил невъзможен съставител на правителство, тъй като няма никакъв опит в тези отношения, а освен това няма идея какво се развива в задкулисието.


Тя си позволи да цитира и текст, която обяви, че е част от слово на Герджиков при обявяването на бившия премиер Бойко Борисов за доктор хонорис кауза на Софийския университет. Това провокира включването на Герджиков в предаването като той обяви, че нито Борисов има тази почетна титла, нито той е произнасял цитираната реч и призова Дончева да се извини. Тя обясни, че намерила информацията "в интернет" и ако се окажело, че не е вярна, ще се извини.


Дончева коментира още, че заявката от партии на протеста за подкрепа на кандидатурата на Радев не означава, че тази подкрепа няма да остане само на думи. даде пример от миналото със същия казус с президента Петър Стоянов.


Посочи, че "привързването на фенове" на предстоящите избори няма да е по линията "ляво-дясно", а на "истинските каузи". даде пример с това, че правосъдната реформа е кауза и на Румен Радев.

"Правосъдие за всеки" издигна кандидатурата на Лозан Панов за президент

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Надежда Чипева, Капитал

Управителният съвет на "Правосъдие за всеки" взе решение официално да издигне Лозан Панов като кандидат в избора за президент, обяви организацията.


По-късно ще бъде създаден и инициативния комитет, който ще проведе заседание.


За номинацията се разбра късно снощи като по информация на "Дневник" това ще е кандидатурата, която ще подкрепи "Демократична България".


Лозан Панов в момента е председател на Върховния касационен съд и от поста може да подаде оставка най-рано идната седмица пред Висшия съдебен съвет, съобщи по-рано пред "Нова телевизия" правосъдният министър Янаки Стоилов. На 30 септември започна и процедура по избор на нов председател на този съд, тъй като мандатът на Панов изтича през февруари.

Янаки Стоилов е изненадан от решението на Герджиков да се кандидатира за президент

Политическото напрежение: Мария Касимова ще е кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов (хронология)

© Лили Тоушек

Проф. Герджиков е утвърден учен и преподавател. Сега той ще бъде оценяван като политик, коментира пред Би Ти Ви Янаки Стоилов, министър на правосъдието. Той посочи, че се е изненадал от решението на ректора на Софийския университет да се заеме с политика, защото досега е оставал с впечатлението, че Герджиков страни от политиката.
Основаната дилема на предстоящите избори е дали да бъдем "за" премахване на сегашния порочен модел на управление или за неговото запазване. Всеки, който призовава за обединение на партии и хора(каквото направи самият Герджиков - бел. ред.), трябва да попита дали мнозинството от българските граждани са съгласни да се обединят с олигархията, подчерта Стоилов.

В отговор на въпрос посочи, че председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов най-рано идната седмица може да подаде оставка от поста след като се разбра, че инициативен комитет ще издигне кандидатурата му за президент. Това се очаква официално да се бъде направено днес.


Министърът посочи, че лично той предпочитал Панов да работи отвътре за съдебната система до края на мандата си. Мандатът на Лозан Панов изтича на 10 февруари 2021 г., а на 30 сепетмври започна процедурата по избор на наследник на поста му.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (877)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на wwwtoчkacom
  wwwtoчkacom
  Рейтинг: 1479 Неутрално

  Изненадан значи!
  И аз бях много "изненадан" Радев да включи двама комунисти в първото и второто сл. правителство.

 2. 2 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2390 Неутрално


  Герджиков ще поеме ролята на жертвения агнец, но това доброволно ли ще бъде, или доброЗорно, ако някой го държи за топките с някакъв компромат ?!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 3. 3 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2619 Разстроено

  " дали мнозинството от българските граждани са съгласни да се обединят с олигархията" - БГ политическа "класа" е изцапана с явни и скрити петна, получени от мазните отношения с олигархията. При Радев са явни - ДС не се крият, а при "помирителят" са под уж гладката повърхност, която е подпухнала и един удар с подходяща шпакла ще ги разкрие. Лошото е, че така и не се намери майстор, който да развърти и шпаклата и мистрията и да изгради нова сграда на БГ държавност. Вече 32 години...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 4. 4 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 535 Любопитно

  Разсъждение на убеден комунист - защо един действащ магистрат може да се кандидатира за президент, а един блестящ учен не може и решението му е изненада! Нали по конституция всеки е свободен да се кандидатира за различни избираеми позиции? Или единия е удобен противник, а другия е крайно неудобен за действащи пРезидент???

 5. 5 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2164 Неутрално

  Полк. Митева става вице на проф. Герджиков?

  https://fakti.bg/bulgaria/617395-polk-miteva-stava-vice-na-prof-gerdjikov

  Сам съм, други няма...
 6. Герджиков как насмете Татяна Дончева и я обвини в лъжа директно в ефир дами и господа. Нечуван скандал.

  Вчера всички писаха, че това на фалшива новина на Бабикянитите, но кой лъжлив политик ще чете.

  Жалка история.

  Wornoxmaniak
 7. 7 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2164 Неутрално
 8. 8 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2164 Неутрално
 9. 9 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  Герджиков ще поеме ролята на жертвения агнец, но това доброволно ли ще бъде, или доброЗорно, ако някой го държи за топките с някакъв компромат ?!
  —цитат от коментар 2 на niksan1


  След бъркотията, която създаде Радев в държавата, наглото неспазване нито на Конституцията и на законите, откритото слугуване на мафията, е редно Президент да стане утвърден учен и да въведе ред!!! И ще стане!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 10. 10 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2390 Неутрално

  До коментар [#4] от "n_kukaleva":


  « Нали по конституция всеки е свободен да се кандидатира за различни избираеми позиции ? «


  Да, така е по КРБ, но не всеки е готов да се жертва за една предварително бита кауза и именно тази готовност на Герджиков е изненада за мен, а предполагам и не само за мен .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 11. 11 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  Не виждам повод за изненада.
  1. Банкянския бек като всеки комунист е страхлив - репчи се само когато е заобиколен от организирана агитка чакаща да им подхвърли сакото си с предварителната уговорка после да му го върнат тайно.
  2. Макар и проЗ селянин от Банкя е вдянал, че гепенето е лесно ако си премиер начело на ОПГ и закрилян от меркелица. А като президент - само хипотетично - ще требе да ръси глупости но шкафчето ще е празно и зайчарник ще осиротее.

 12. До коментар [#4] от "n_kukaleva":

  Не е разсъждение. Страх е. Страх ги тресе всички ходържници на Радев, че ще загубят.

  Пагон срещу Алма матер.

  Битката е предрешена в полза на науката и културата.

  Wornoxmaniak
 13. 13 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1393 Любопитно

  След бъркотията, която създаде Радев в държавата,
  —цитат от коментар 9 на lz2

  Извинявай, но това е поредната гербава опорка която не можах да разбера?
  Каква бъркотия е създал Радев?

 14. 14 Профил на golqmsmotanqk
  golqmsmotanqk
  Рейтинг: 407 Неутрално

  До коментар [#12] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  То па една култура, то па една наука.....

 15. 15 Профил на Oleg Iliev
  Oleg Iliev
  Рейтинг: 2083 Неутрално

  При трима силни кандидати вероятността за победа на първия тур намалява. Също така, появява се вероятност част от избирателите да гласуват не за кандидата подкрепен от тяхната партия, а за друг. От една страна, според мен профила на Герджиков не съвпада с този на избирателите на ГЕРБ, но се очаква мнозинството от тях дищиплинирано да гласуват за него. От друга страна предполагам че Радев ще събере най-широк спектър от гласове. Даже сред привържениците на ДБ може да има избиратели които да ценят усилията му насочени към смяна на 12 годишния модел за управление.

 16. 16 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3345 Неутрално

  Кандидатурата на Герджиков е същата отчаяна импровизация в последния момент и на full crisis mode като издигането на оня с шнорхелите и джапанките за премиер 15 минути преди срещата за връчване на мандата, когато се разбра, че спряганият да момента кандидат на ИТН не става за нищо.

  Сутринта на същия ден, когато “подкрепиха” Герджиков, беше почти сигурно, че ще издигат Никито Младенов.

  Това са маневрите на роботизираната прахосмукачка: тръгне нанякъде, блъсне се в нещо, върне се назад или в зависимост от ъгъла тръгне встрани...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 17. 17 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1393 Весело

  Полк. Митева става вице на проф. Герджиков?https://fakti.bg/bulgaria/617395-polk-miteva-stava-vice-na-prof-gerdjikov
  —цитат от коментар 5 на MilliVanilli

  ХАХАХАХА
  Ако това е истина, то Борисов явно е решил да хвърли кърпата на ринга.

 18. 18 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2164 Неутрално

  Пагон срещу Алма матер.Битката е предрешена в полза на науката и културата.
  —цитат от коментар 12 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо


  Я виж как е положението при вицетата: Полковник срещу журналист.

  https://fakti.bg/bulgaria/617395-polk-miteva-stava-vice-na-prof-gerdjikov

  Сам съм, други няма...
 19. 19 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  "Той посочи, че се е изненадал от решението на ректора на Софийския университет да се заеме с политика, защото досега е оставал с впечатлението, че Герджиков страни от политиката."

  Можем да предположим, че материалните придобивки са били такива, на които не може да откаже. В крайна сметка, човек не често има възможността да захлеби сума или имот, който знае, че с настоящите си доходи, няма да добие и цял живот да се труди. Веднъж или два пъти се появяват такива шансове в живота на интелигентния човек. Някои си казват - "ще остана верен на съвестта си", други... "е, кво толкоз". Неслучайно имаме притчата за Фауст.

 20. 20 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  Много Герджикови има в СУ и все политици

 21. Мустафа Карадайъ беше брилянтен снощи в Панорама по БНТ. Как насмете Радев и Рашков, като писна с глас херувимски: 100 зурли заглушава.
  Разказа на цяла Европа как Рашков е привикал 10 000 човека и ги е зтрарял преди изборите.

  Wornoxmaniak
 22. 22 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3345 Неутрално

  До коментар [#5] от "MilliVanilli":

  “Полк. Митева става вице на проф. Герджиков?”

  Т.е. противниците на зеления чорап сега ще гласуват за зелен чорапогащник.

  И то не какъв да е - за жената, наследила Деса Радева на поста й пи ар на ВВС.

  Ама как ви изпързаляха, да не повярва човек...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 23. 23 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2390 Неутрално

  [quote#9:"lz2"][/quote]


  Бъркотията и хаоса в България, не са дело на Радев . Самата президентска конституция няма сила да го направи, а това беше дело на премиера и глутницата зад него, защото КРБ дава многократно по- големи възможности на него, отколкото на президента .
  Президент Радев няма възможност да строи тръбата на Путин, да раздава обществени поръчки, да отклонява еврофондове и да превива гръб пред Доган и Дебелян, както и пред другите олигарси и да им пълни гушите . Не, президентът няма такава възможност, дори да иска, но Буци я има и я осъществяваше, буквално до вчера .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 24. 24 Профил на прост(о) киро
  прост(о) киро
  Рейтинг: 69 Неутрално

  Пагон срещу Алма матер.Битката е предрешена в полза на науката и културата.
  —цитат от коментар 12 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо


  Не съм много сигурен! Съветизираната и опростачена тълпа не разсъждава по този начин!

 25. 25 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3099 Неутрално

  Ама как наскачаха комунетата като се появи реален противник за поста на Хвърчилков...И вече не е един а двама....

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 26. 26 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2852 Неутрално

  С вицепрезидентка подполковник от ВВС Борисов ви побърка.
  А Лозан-чо е жертва отсега. Иванов и Атанасов ви измиват очите пред света, защото на балотажа всички ще гласувате за комуниста. Политическа хигиена- йок, политическо лицемерие - бол. Старт на минус-четата - сега :))))))

 27. 27 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Нормално е човекът "Нищо" да бъде изненадан. В случая е много неприятно изненадан, защото изведнъж в лицето на проф. Герджиков се появи мечтаният профил за Президент на България!

 28. 28 Профил на прост(о) киро
  прост(о) киро
  Рейтинг: 69 Неутрално

  Ама как наскачаха комунетата като се появи реален противник за поста на Хвърчилков...И вече не е един а двама....
  —цитат от коментар 25 на Willy Messerschmitt


  Тука борбата е на интелекта, културата и възпитанието на една личност срещу задругата на комунистите, ДС-тата и добрите олигарси! Самата фигура на фигуранта-резидент е нула!

 29. 29 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  Денков преди 3-4 месеца каза, че всички университети са деполитизирани, а Рашков арестуваше директорите на детските градини.
  С 200 вървим към промяната

 30. 30 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1393 Весело

  До коментар [#5] от "MilliVanilli":“Полк. Митева става вице на проф. Герджиков?”Т.е. противниците на зеления чорап сега ще гласуват за зелен чорапогащник.И то не какъв да е - за жената, наследила Деса Радева на поста й пи ар на ВВС.Ама как ви изпързаляха, да не повярва човек...
  —цитат от коментар 22 на Norman Granz

  Аз лично не вярвам, че това може да е истина.
  Според мен е партенка.
  Ако не е, то Борисов е изгубил всякаква връзка с реалността или предава президентските избори без бой.
  Той вече даде признаци за това.

 31. 31 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3780 Неутрално

  " Основаната дилема на предстоящите избори е дали да бъдем "за" премахване на сегашния порочен модел на управление или за неговото запазване. Всеки, който призовава за обединение на партии и хора(каквото направи самият Герджиков - бел. ред.), трябва да попита дали мнозинството от българските граждани са съгласни да се обединят с олигархията, подчерта Стоилов. "


  Интересно как същия този " утвърден и уважаван" представител на академичните среди не си зададе въпроса какво означава мафията да те подкрепи най - официално, нещо повече - заговори, че щял да приеме подкрепа откъдето и да му се предложи тя .......! Толкова ниска летва за ректор на най - голямото учебно заведение у нас, пък и най - престижното, наистина не очаквах !

 32. 32 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 815 Весело

  До коментар [#19] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  Толко безсилно злобен рядко си бил :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 33. 33 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1201 Неутрално

  ".... трябва да попита дали мнозинството от българските граждани са съгласни да се обединят с олигархията, подчерта Стоилов."

  Тя червената финасова олигархия е представена точно от БСП,ДБ, ИБНИ.
  Намерили кои да ми говорят за олигархия, тези които първата им грига е да приемат закони, които да отърват плащащите им олигарси от съдебно преследване.
  Стилов, тих скромен демагог.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 34. 34 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1807 Неутрално

  Г-н Бойко Борисов:
  „Мисля, че много хора ще предпочетат умен, красив образован, нормален, добър човек пред диктатор."
  -----
  Е, значи г-н Бойко Борисов най-накрая е решил да се кандидатира за президент и ще срази още в първия тур диктатора г-н Румен Радев.

 35. 35 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2038 Неутрално

  Дончева пак забърка скандал:https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/doncheva-nov-skandal-gerdzhikov-e-ortodoksalen-gerbadzhiya
  —цитат от коментар 7 на MilliVanilli


  Смятай колко са ужасени и отчаяни феновете на резидента, щом си служат с такива долни лъжи.

 36. 36 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2442 Неутрално

  До коментар [#12] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  По време на управлението на Герджиков , Алма Матер стигна ,,престижното "дъно под 1200 място в светожната класация .

 37. 37 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 384 Неутрално

  “ "Правосъдие за всеки” освен за добрия олигарх “ “ издигна кандидатурата на Лозан Панов за президент”

 38. 38 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3382 Неутрално

  До коментар [#6] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":  Много е жалка, колко хора вече я обвиниха в лъжа, но продължава, явно тотално си е изпуснала нервите и не може да се контролира.

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 39. 39 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2038 Неутрално

  До коментар [#19] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  Приятелю, да те питам, Дончева от почтените ли е? Всички почтени ли си служат с такива гнусни лъжи и то изречени в ефир, като нея? С такива ли гадни лъжи мислите да ни донесете промяната? И последно, толкова ли сте уплашени от професора, та прибягвате до такива методи?

 40. 40 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  Непепетата на правилния олигарх отвръщат на удара 2

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 41. 41 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#19] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":
  Толко безсилно злобен рядко си бил :)

  Гешев?

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 42. 42 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1006 Весело

  На Герб кандидатите са професор и полковник. Свършиха ли се професор-генералите?

 43. 43 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3345 Неутрално

  До коментар [#36] от "hodounski":

  “По време на управлението на Герджиков , Алма Матер стигна ,,престижното "дъно под 1200 място в светожната класация .”

  Така е.

  Спомням си, че преди десетина години беше в топ 400.

  Не е Харвард (да ме прощават завършилите спортни школи и милиционерски училища), но не е и между университета на Биробиджан и тоя на Могадишу.

  Превърнаха моята Алма Матер в клоака, както и всичко друго, до което се докоснаха.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 44. 44 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1566 Весело

  До коментар [#37] от "Герберска Мутра":

  А ако Тафров или Цона са вице, успехът им е сигурен. ;)))

 45. 45 Профил на ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  Рейтинг: 2642 Неутрално

  Аз съм изненадан цял живот, че Янаки Стоилов съществува :)

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 46. 46 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 384 Неутрално

  До коментар [#19] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  “ Можем да предположим, че материалните придобивки са били такива, на които не може да откаже. В крайна сметка, човек не често има възможността да захлеби сума или имот, който знае, че с настоящите си доходи, няма да добие и цял живот да се труди. “

  А не всеки има кумове от Артекс, който попадаряват апартаменти на не-пазарни цени :-)

 47. 47 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1184 Неутрално

  Благодарности към г-н Панов за куража да се приеме нелекия кръст на всецяло достойния кандидат. Не чакА да му влезе прокурорския диктат в къщичката, а от началото на битието си като председател на ВКС се изправи в защита на силата на правото, срещу правото на силата. И отнесе какви ли не удари от силоваците и слугите им.
  Ще гласувам с удоволствие за наистина подходящишя човек.

 48. 48 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 731 Неутрално

  Изненадан значи!И аз бях много "изненадан" Радев да включи двама комунисти в първото и второто сл. правителство.
  —цитат от коментар 1 на скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III


  А аз не бях въобще изненадан,че 27 доносници на ДС бяха в комитета по издигането на Радев.Бившият член на ЦК на БКП - Цветана Манева няма да я броим.

 49. 49 Профил на Ivailo Ivanov
  Ivailo Ivanov
  Рейтинг: 510 Неутрално

  Най-накрая достоен кандидат за президент. Ще мога да гласувам с чиста съвест

 50. 50 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1201 Неутрално

  До коментар [#19] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":Приятелю, да те питам, Дончева от почтените ли е? Всички почтени ли си служат с такива гнусни лъжи и то изречени в ефир, като нея? С такива ли гадни лъжи мислите да ни донесете промяната? И последно, толкова ли сте уплашени от професора, та прибягвате до такива методи?
  —цитат от коментар 39 на uvtest


  +++++++
  Точно на лъжи си служиха и до сега.
  Цялата протестувщина е изградена на лъжата и е една голяма лъжа.
  Маските съвсем паднаха, когато граденото им с лъжа се пропуква.
  Долу радеФ!

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 51. 51 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3345 Неутрално

  До коментар [#28] от "Бони и Клайд":

  “Тука борбата е на интелекта, културата и възпитанието на една личност срещу задругата на комунистите…”

  Интересно, кога гласоподавателите на бянкянския вулгарен псувач, безсрамен лъжец, любител на чалгата и платената любов с плеймейтки - комуниста Бойко Борисов - започнахте да харесвате неща като интелект, култура, възпитание?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 52. 52 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  ДБ се изсмяха в лицето на Радев, който ги пусна в служебното

 53. 53 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  Управителният съвет на "Правосъдие за всеки" взе решение официално да издигне Лозан Панов като кандидат в избора за президент, обяви организацията.


  Много експедитивно. Според г-н Стоилов, също толкова експедитивно е възможно още следващата седмица да гласуват оставката Му. Налага се, в крайна сметка.
  12ти октомври не е много далеч.
  Защо обаче го издига някакъв си съвет а не ДБ ?!
  Срам или нежелание на г-н Панов да го обвързват с ДБ ?

 54. До коментар [#14] от "jlb02632781":


  До коментар [#12] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":То па една култура, то па една наука.....
  —цитат от коментар 14 на jlb02632781


  Материалното благополучие винаги е било по-убедително пропагандно средство от словесното. Но пък иде Радевата зима и всички неволи за народа следствие от некадърното му служебно правителство. Дали ще ви бият с камъни?

  Wornoxmaniak
 55. 55 Профил на 44bond_street
  44bond_street
  Рейтинг: 791 Неутрално

  👍 Поне за президент всяка от двете реални алтернативи (Герджиков не е) е добра.

 56. 56 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  Правосъдие за всеки са нищо, добре, че и Панов се маха вече

 57. 57 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3110 Неутрално

  До коментар [#30] от "Virgin":

  И "24 часа", и сайтът 119min.bg предават същото инфо. Нелогичен е този избор, ако е направен от проф. Ан. Герджиков. Който и да е съставил президентската двойка на ГЕРБ & Co, или се е изложшл много, или е агент под прикритие, не ли. :)
  https://19min.bg/news/8/156620.html

  "Най-големият враг на познанието не е невежеството, а илюзията за познание." Стивън Хокинг
 58. 58 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Толко безсилно злобен рядко си бил :)
  —цитат от коментар 32 на Syzygy


  Благодаря. Щом съм те докарал до безсилен яд, значи нещо вярно съм казал.

 59. 59 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  До коментар [#35] от "uvtest":Смятай колко са ужасени и отчаяни феновете на резидента, щом си служат с такива долни лъжи.

  Както казва д-р Канов - РР, с андрешковския мозък, "затънал из калните коловози на комунизма", е изпаднал в ступор и скоро ще стяга куфарите за Славяново.

 60. 60 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2638 Весело

  До коментар [#6] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Има ли нещо в ПИК , което да е истина ?:))

 61. До коментар [#15] от "Oleg Iliev":

  Всички които поддържаме ГЕРБ ще гласуваме със злоба само и само да отстраним Радев, Рашков и всички от ДС от властта. Пределно мотивирани сме.

  Wornoxmaniak
 62. 62 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Верно ли Герпджипков живеел още с майка си?Мале,мале..

 63. 63 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Ами на това руснаците му казват - искахме да стане по-добре, но стана както винаги.
  ГЕРБ и ДПС няма да отцепят гласове за Панов. Това е сигурно.
  Гласове ще се цепят от другите политически сили.

 64. 64 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3780 Неутрално

  " "Правосъдие за всеки" издигна кандидатурата на Лозан Панов за президент"


  И вчера го посчих, отличен ход на "Правосъдие за всеки", поне плюсовете от издигане на такава свястна и почтенна кандидатура като Лозан са много повече от минусите, а и той ще внесе в дебата между претендентите конкретика, звучаща не от устата на някой площаден кресльо, а от юрист, представлявал най - високата длъжност в правораздавателната ни система, със силата на аргументите, знанието, експертизата, която никой друг не притежава в такава степен като него !

 65. 65 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Приятелю, да те питам, Дончева от почтените ли е?
  —цитат от коментар 39 на uvtest


  Веднага ще ти кажа, стига само първо да ми кажеш най-сетне какво мислиш за привързаността на Бойко Борисов към комунистическия диктатор Тодор Живков и режимът му. Като ще си задаваме случайно хрумнали ни въпроси, тоя съм ти го задал от месеци, пък ти все се парвиш, че не можеш да четеш като го зърнеш :) :) :)

 66. 66 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1566 Любопитно

  До коментар [#53] от "Хай Буй":Срам или нежелание на г-н Панов да го обвързват с ДБ ?

  А дали ХИ и ген.Атанас не се крият под тогата на Панов?

 67. 67 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Какво може друго да се очаква от Дончева - адвокатката на Мултигруп?

 68. 68 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3780 Весело

  До коментар [#61] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  " Всички които поддържаме ГЕРБ ще гласуваме със злоба само и само да отстраним Радев, Рашков и всички от ДС от властта. Пределно мотивирани сме."

  Дотук хубаво, ама като сте толкова пределно мобилизирани, не се ли сетихте да издигнете мутрата за свой кандидат, та поне злобата ви да намери своя логичен завършек срещу Радев и да го " биете с 200" ? А сега джафкате като кварталните песове по форумите, а като се покаже Радев, подвивате опашки и се криете зад....... кофите с боклука ( айде това с полите и тогите ще го прескоча !) с жалостиво скимтене........

 69. 69 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 325 Неутрално

  Панов не каза ли миналата седмица, че няма да се кандидатира за президент? Голям лъжец излезе.

 70. 70 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 679 Неутрално

  Тези дето са го издигнали този смешко да не случайно грантополучатели?

 71. 71 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1566 Любопитно

  До коментар [#62] от "K2doors":Верно ли Герпджипков живеел още с майка си?Мале,мале..

  Интересно, а дали е властна дама като мама др.Бойкикиева ? Информиран.нет ли сте относно това?

 72. 72 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1820 Весело

  До коментар [#4] от "n_kukaleva":====Нали по конституция всеки е свободен да се кандидатира за различни избираеми позиции? Или единия е удобен противник, а другия е крайно неудобен за действащи пРезидент???=====

  Именно заради това ИТН избират Цвети незнам коя си за президент, а ЛУНА сама се кандидатира

  По конституция - може, но трябва и морал малко, себепознаване , а не избиване на комплекси от свръхсамочуствие

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 73. 73 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#53] от "Хай Буй":Срам или нежелание на г-н Панов да го обвързват с ДБ ?А дали ХИ и ген.Атанас не се крият под тогата на Панов?
  —цитат от коментар 66 на voodoo_child


  Отличен въпрос. Колко ДеБари могат да се скрият под тогата Му !!!
  Според мен, всичките 3ма.

 74. До коментар [#36] от "hodounski":


  До коментар [#12] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":По време на управлението на Герджиков , Алма Матер стигна ,,престижното "дъно под 1200 място в светожната класация .
  —цитат от коментар 36 на hodounski


  Умнокрасивите сте много лесни за манипулация. Но какво да очаква от вас човек щом Грънчо ви е знаме?

  Жалка история

  Алма матер е сред 4,4% най-добри университета в света

  В обявената днес класация на Center for World University Rankings за 2021-2022 г. Софийският университет „Св. Климент Охридски“ заема място сред най-добрите 4,4% университета в света. Тhe Center for World University Rankings публикува най-големите академични класации на световните университети. В тазгодишното издание на рейтинга участват 19 788 университета.

  Тази година Софийският университет се класира на 854 място в света и на 340-то сред университетите в Европа. В България Тhe Center for World University Rankings класира Софийския университет на първо място, а общият му резултат в класацията е 71.2.

  Методологията на Тhe Center for World University Rankings включва седем показателя, групирани в четири области: качество на образованието, измерено с броя на университетските възпитаници, спечелили големи академични отличия, спрямо размера на университета (25%); заетост на възпитаниците, измерена с броя на възпитаниците на университета, които са заемали висши ръководни длъжности в най-големите световни компании, спрямо размера на университета (25%); качество на преподавателите, измервано от броя на преподавателите, които са спечелили големи академични отличия (10%); ниво на научните изследвания.

  Тhe Center for World University Rankings е водеща консултантска организация, предоставяща политически, стратегически и консултантски услуги на правителства и университети с цел подобряване на образованието и резултатите от научните изследвания. Тя публикува авторитетни глобални университетски класации, известни с обективността, прозрачността и последователността си.

  https://cwur.org/


  Линк за доказателство:

  https://www.uni-sofia.bg/index.php/novini/novini_i_s_bitiya/alma_mater_e_sred_4_4_naj_dobri_universiteta_v_sveta

  Wornoxmaniak
 75. 75 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1566 Любопитно

  До коментар [#69] от "Гербер ДайБългарист ДеСеБар":Панов не каза ли миналата седмица, че няма да се кандидатира за президент? Голям лъжец излезе.

  Нима не знаете, че г-н Панов дори когато лъже казва истината?!

 76. 76 Профил на Герберска Мутра
  Герберска Мутра
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Панов не каза ли миналата седмица, че няма да се кандидатира за президент? Голям лъжец излезе.
  —цитат от коментар 69 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Така е при честните и моралните :-)

 77. 77 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5814 Неутрално

  ...Лошото е, че така и не се намери майстор, който да развърти и шпаклата и мистрията и да изгради нова сграда на БГ държавност. Вече 32 години...
  —цитат от коментар 3 на ЗаНиЗа

  Този майстор със шпаклата и мистрията се нарича "Велико народно събрание", а тази нова сграда на БГ държавност се нарича "нова Конституция".

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 78. 78 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  Панов не каза ли миналата седмица, че няма да се кандидатира за президент? Голям лъжец излезе.
  —цитат от коментар 69 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Няма знаяение какво е казал миналата седмица :)

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 79. 79 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Много сте смешни с тия снимки, които целят още преди да сме прочели статията вече да имаме някаква нагласа.
  Вчера снимката на Бойко беше като че ли е на умирачка.
  Подобна снимка на Герджиков гледам изтипосаха и във Фрогнюз.
  Нали сте си комунистчета.

  Но днес Панов на снимката изглежда като орел готов да фръкне.

 80. 80 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3780 Весело

  " Тя си позволи да цитира и текст, която обяви, че е част от слово на Герджиков при обявяването на бившия премиер Бойко Борисов за доктор хонорис кауза на Софийския университет. Това провокира включването на Герджиков в предаването като той обяви, че нито Борисов има тази почетна титла, нито той е произнасял цитираната реч и призова Дончева да се извини. Тя обясни, че намерила информацията "в интернет" и ако се окажело, че не е вярна, ще се извини."


  Дончева е изкара Грерджика извън нерви без още дори да е започнала реалната кандидатпрезидентска надпревара.......Това повдига въпроса дали Герджиков изобщо съзнава в какво се е напъхал или просто са го напъхали от Банкя, пък квото доди......

 81. 81 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  Изобщо тябва да е забранено хора издържащи се от грантове да участват в политиката

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 82. 82 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 679 Неутрално

  До коментар [#76] от "Герберска Мутра":

  Интересно колко са му предложили, защото панов е дребен сметкаджия, надали само за идеята е готов да се прави ма шут.

 83. 83 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1264 Неутрално
 84. 84 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2638 Любопитно

  Лозан Панов е добра кандидатура . Има една и съща посока с Р. Радев - Гешев, ГЕРБ олигархията , обръчите в затвора... Ще има много смислен дебат между двамата
  Смятам че това беше единствената възможна КАНДИДАТУРА НА ДА ..Може и да запази ЛИСТАТА ДА от миграция ... Смятам че ще бъдат ВТОРИ..., но балотаж няма да има

 85. 85 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1842 Неутрално

  Иха! Каква превъзбуда цари у гражданите за Европейско развитие.

  SHADOWS of SOFIA
 86. 86 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  Политическото напрежение: "Правосъдие за всеки" издигна кандидатурата на Лозан Панов за президент

  Всеки има право на своите 15 минути слава.

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 87. 87 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1393 Неутрално

  До коментар [#15] от "Oleg Iliev":Всички които поддържаме ГЕРБ ще гласуваме със злоба само и само да отстраним Радев, Рашков и всички от ДС от властта. Пределно мотивирани сме.
  —цитат от коментар 61 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо


  Вие винаги сте гласували от злоба и със злоба.
  Гуруто ви също цялото е изтъкано от злоба.

 88. 88 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 2752 Неутрално

  До коментар [#23] от "niksan1":

  Преди години в началото на мандата си, Радев беше наричан от всички нормални форумци не Президент, а Резидент. Дори и ДБ излезе с декларация, в която се изразяваше възмущение, че Радев се е показал като послушник на Русия, извинявайки се на руснаците с повод и без повод, излагайки България като член на НАТО и ЕС. И с пълно право, след като на Резидента му набиваха многократно обръчи хора като Гундяев и Лавров, и след като на няколко пъти Радев настояваше и то на международни форуми за отпадане на санкциите срещу Русия. Как така много хора (не само във форума), които настояваха, че са десни вече започнаха да наричат Радев Президент и забравиха за резидентските му прояви? Да не говорим, че и Радев и Борисов се возят в една и съща русофилска каруца. Между другото, ако не беше Борисов, Радев нямаше да се намира там, където е сега и Радев би трябвало да благославя Борисов и то публично всеки божи ден.
  Интересно ми е, ако Лозан Панов не достигне до балотаж, а до него стигнат Радев и Герджиков за кой ще гласуват привържениците на ДБ?

  Пазете се от доносника vesolr
 89. 89 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2638 Весело

  Ако ДА обаче влязат в ПИСТАТА ..комунизъм , вампири , таласъми - ще СКАПЯТ и листата и Л.ПАНОВ ...

 90. 90 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Чудя се само едно.
  Феновете на Радев /ДБ и БСП/ не се ли опасяват, че с този ход ще свалят от вота на любимия им Радев?
  Мислене трябва първо, после действие.
  Бързата кучка слепи ги ражда.

 91. 91 Профил на _imi_
  _imi_
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Герджиков ще поеме ролята на жертвения агнец, но това доброволно ли ще бъде, или доброЗорно, ако някой го държи за топките с някакъв компромат ?!
  —цитат от коментар 2 на niksan1


  Засега фалшивите компромати към Герджиков са само от Бабикяните, Дончева и други " почтенни ". Който има глава да мисли.......

 92. 92 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  до 80
  Това повдига въпроса само колко е тъпа Дончева,
  Да лъже си е нейна запазена марка.

 93. 93 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1469 Весело

  Интересно ми е, ако Лозан Панов не достигне до балотаж, а до него стигнат Радев и Герджиков за кой ще гласуват привържениците на ДБ?

  Невъзможно.

  За сега Лозан става Прецидент на първи тур.

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 94. 94 Профил на KKM
  KKM
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#91] от "_imi_":

  Да си на почти 60 години и да живееш с мама отваря вратата на лавина от компромати :)))

 95. 95 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1566 Весело
 96. 96 Профил на
  Рейтинг: 1254 Неутрално

  Мъдър народ, умен и достоен народ! Всеки е достоен да бъде депутат, министър и президент, най-малко!

  Затова ни трябва управленски модел с 6 милиона държавни длъжности.

 97. 97 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Любопитно

  До коментар [#2] от "niksan1":

  Никсане,усещаш ли как Червения Вятър издухва Рафев към Масква?!Духа ли отдолу?

 98. 98 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3382 Весело

  "Това провокира включването на Герджиков в предаването като той обяви, че нито Борисов има тази почетна титла, нито той е произнасял цитираната реч и призова Дончева да се извини. Тя обясни, че намерила информацията "в интернет" и ако се окажело, че не е вярна, ще се извини."!?!
  И това бил бг топ юрист?! Намерила информацийка в интернет и го изплющяла в национален ефир, в началото на президентската кампания?!
  Майко мила!? Стигна "Марианската падина"...

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 99. 99 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1326 Весело

  До коментар [#71] от "voodoo_child":

  "...Информиран.нет ли сте относно това?"
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Поздрави за оригиналното хрумване!

  Видях Т.Дончева-хлевоустницата,как излъга най-нагло,повтаряйки измишльотините на бабикяновци. И,пердето му с перде,не ѝ мигна окото дори да заяви,че намерила информацията в интернет,след като по телефона я обори проф.Герджиков!...Нямам думи за тоя боклук!

 100. 100 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3013 Любопитно

  До коментар [#6] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Дончева знае,че писаното от Бабикян е лъжа,все пак са ортаци с него.Че лъже Дончева не е изненада,но че Герджиков я посече веднага,без бавене-това я изненада и до края нанинтервюто седеше като хипопотам с разстройство-не смееше да мръдне.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK