На живо

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

© Юлия Лазарова"Дневник" следи важните политически новини и реакциите по тях.
Първанов смята, че късният Радев прилича на ранния Борисов

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

© Юлия Лазарова

Политическият дебат загрубя и е тъжно, че президентът Радев е изоставил утвърдения си президентски език. Това коментира пред БНТ Георги Първанов, президент в периода 2002-2012 г.


Късният Радев прилича на ранния Борисов.


Георги Първанов


Според него настроенията на обществото са с ясна посока и ГЕРБ сигурно ще спечели парламентарните избори, но връщането на Бойко Борисов към днешна дата не е приемливо.

"Това, което аз казвам, не се отнася само за ГЕРБ, призивът ми е и към другите партии, които очевидно ще търсят конфигурация помежду си - това е една измислена битка, една тебеширена линия, която е прокарана между двата типа партии и в крайна сметка ще се съберат в бъдещия парламент, няма да се разберат и ще потретим или не знам за кой път ще идем на избори", заяви той.

Посочи, че изборите за президент са непредсказуеми даде за пример себе си като напомни, че 40 дни преди изборите е бил поставян на много задна позиция.

Националният съвет на БСП обяви водачите на листи

Националният съвет на БСП одобри водачите на листи в 31 избирателни района и местата на коалиционните партньори, и гражданската квота. До вторник се провеждат областните съвети, които подреждат пълните листи. Това съобщи пресцентърът на партията. Предстои Националният съвет да се произнесе по окончателния вид на листите.
 • Благоевград - Проф. Георги Михайлов;
 • Бургас - Петър Кънев;
 • Варна - Корнелия Нинова;
 • Велико Търново - Явор Божанков;
 • Видин - Филип Попов;
 • Враца - Александър Симов;
 • Габрово - Крум Дончев;
 • Добрич - Мая Димитрова;
 • Кърджали - Милко Багдасаров;
 • Кюстендил - Бойко Клечков;
 • Ловеч - Вяра Емилова Йорданова;
 • Монтана - Ирена Анастасова;
 • Пазарджик - Драгомир Стойнев;
 • Перник - Стоян Мирчев;
 • Плевен - проф. Румен Гечев;
 • Пловдив-град - Кристиан Вигенин;
 • Пловдив-област - Веска Ненчева;
 • Разград - Елка Неделчева;
 • Русе - Крум Зарков;
 • Силистра - Атанас Костадинов;
 • Сливен - Атанас Зафиров;
 • Смолян - Емил Хумчев;
 • София - Христо Проданов;
 • София - Георги Свиленски;
 • София - Корнелия Нинова;
 • София-област - Иван Ченчев;
 • Стара Загора - Георги Гьоков;
 • Търговище - Кольо Милев;
 • Хасково - Владимир Маринов;
 • Шумен - Иван Иванов;
 • Ямбол - Кристиан Вигенин.

Моята цел е да върна нормалността в политическите отношения, да помогна за обединението на всички българи и, както е казано в Конституцията, за единството на нацията. Това заяви кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, в приветствието си към членовете на Инициативния комитет, който го издига, предаде БТА.


Той посочи, че не е партиен кандидат и партиен член, и очаква подкрепата на всички граждани, които припознаят в нуждата от това "да си протегнем ръце спасение от сегашната ситуация". По думите му е нужна нова национална кауза и национален идеал. Той посочи, че не е избрал полк. Митева за кандидат за вицепрезидент затова, че е военнослужещ, че има чин, а като жена с кауза, която се бори за правата на хората.


"Няма да водим компроматна война, надявам се кампанията ни да е позитивна", заяви още Герджиков и акцентира върху слогана на кампанията "Наистина обединени".


Кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева отбеляза, че е взела решение да се включи, защото вярва, че е дошло време за истинско обединение.


Председателят на Инициативния комитет Радомир Чолаков описа кандидатите като хора, които се ползват с авторитет в професионалните си общности и "с които ще се гордеем, когато представят България".


В Инициативния комитет влизат представители на различни сфери на обществения живот в страната - около 70 души. Председател на инициативния комитет е Радомир Чолаков, народен представител от ГЕРБ-СДС в 45-то и 46-то Народно събрание, а заместник-председател - проф. Николай Овчаров. В комитета влизат ректори на осем висши училища, кметовете на Велико Търново, Бургас и София, бившият министър на образованието и науката и депутат от ГЕРБ-СДС Красимир Вълчев, представители на образованието, науката и културата.


По-късно пред журналисти обяви, че очаква подкрепа от всички партии и ще у потърси от всяка от тях като започне с десните партии. Разказа, че трудно взел решението да се кандидатира, обсъдил го със свои приятели от академичните среди, а Красимир Вълчев, бивш министър на образованието му предложил ад се срещне с бившия премиер Бойко Борисов, за да получи подкрепата на ГЕРБ. На това Герджиков отвърнал, че предпочита подкрепата на всички и затова е по-добре да го издигне инициативен комитет.


Определя шансовете си като големи и е изумен колко много подкрепа е получил.


Христо Иванов призова кандидатурата на Панов да запази гражданския си характер

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

© Велко Ангелов

Предстои колективните органи на трите партии в "Демократична България" да вземат формално решение за подкрепа на кандидатурата на Лозан Панов за президент. Съвсем естествено е такава подкрепа да бъде дадена, не бих очаквал нещо различно, коментира пред БНР Христо Иванов, съпредседател на обединението.


Той подчерта, че е важно да бъде съхранен гражданският характер на тази номинация, направена от "Правосъдие за всеки" и посочи, че е коректно да не се обявява като кандидатура на "Демократична България".


"В петък (1 октомври) е имало разговор между колегите от ДБ и Лозан Панов, бях в чужбина и нямах възможност да участвам", обяви Иванов.


Христо Иванов коментира кандидатурата на проф. Анастас Герджиков, подкрепена от ГЕРБ, като заяви:


"Без да наречеш проблема и без да кажеш, че има дългогодишно зло, което е ненаказаната корупция и злоупотреба с власт, а просто да кажеш, че всички трябва да се обединят, граничи с фалша. Надявам се в рамките на своята кампания той ще намери начин да погледне в очите тази реалност. ... Академичните постижения са наистина нещо впечатляващо, но ако няма история на гражданска позиция, ако няма история на собствено изживяване на шок от състоянието, в което се намира българската държава, и изведнъж кажеш, че можеш да обединиш хората, това повдига съмнение в автентичността".


Допълни, че обществото е разделено по линия на морала, тъй като корупцията означава развала, а едни са потърпевши от нея, други са се възползвали. Попита на какъв принцип биха могли да се обединят тези две групи в обществото.


"В момента изглежда, че обединението, за което говори проф. Анастас Герджиков, главно засяга ГЕРБ и ДПС", заяви Иванов.

Кирил Петков заяви бъдеща коалиция с "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!"

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

© Велко Ангелов

Първите ни партньори са "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме". Там имаме най-изчистена теза за общо действие и смятаме даже да подпишем документ, който след изборите да се превърне в коалиция. Да покажем на българския народ, че вярваме, че следващото правителство ще бъде коалиционно.
Това заяви лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред Би Ти Ви.
"Ще го наречем принципи на бъдещо управление, в които ще сложим всички важни за нас неща –да не се покачват данъците, смяна на главния прокурор, здраве и образование да са основни приоритети. Никой, който гласува за една от тези три партии, да не се чуди какво ще се случи след изборите. Да, ние, ще се явим под форма на коалиция", добави той.


Петков обясни, че са отворени за разговори с "Има такъв народ".


За ситуацията след изборите Петково каза, че би се радвал Министерството на правосъдието да се ръководи от министри на "Демократична България", защото там има много капацитет за независима съдебна система. В социалната дейност много бух се радвал да е на "Изправи се БГ! Ние идваме", те имат много силен ляв фокус върху социалните дейности", заяви лидерът на "Продължаваме промяната".

"В един мечтан за мен свят, който мисля, че може да бъде реалистичен, е 121 депутати в парламента, Румен Радев да си остане президент, а Лозан Панов много бих се радвал да го видя като главен прокурор", добави той.

Само ние буквално разкарахме ГЕРБ от властта, обяви Виктория Василева

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

© Юлия Лазарова

Направихме си анализ и имаме точна преценка за това кои бяха нашите слабости или грешки, най-голямата от които беше, че надценихме чувството за отговорност в потенциалните ни партньори в 46-ия парламент, коментира пред БНР главният секретар на "Има такъв народ" Виктория Василева.


Според оценката грешката в 46-ия парламент грешката на партията била, че членовете й били прекалено искрени и прекалено директни, с което политическата система не е свикнала.


Василева подчерта като заслуга на ИТН, че са успели "да разкарат от властта" ГЕРБ.


"Ние атакувахме ГЕРБ през последните 10 години. Единствено "Има такъв народ" успя да победи ГЕРБ на избори и буквално да ги разкара от властта", заключи тя.

Ива Митева: Ако някой искаше промяна, то това бе "Има такъв народ"

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

© Юлия Лазарова

И двата парламента - 45 и 46-и, показаха, че ако някой иска промяна, то това е "Има такъв народ". Ако имаше задкулисие, щяхме да направим кабинет. Това коментира пред БНТ Ива Митева.


Тя посочи, че и в двата парламента, на които бе избрана за председател, никой не й е казвал какви решения да взима и никой не й се е обаждал да й влияе.


Смятам, че човек трябва дълбоко да се срамува за това и няма място в политиката, когато с лека ръка опетнява достойнството на някого, коментира Митева по адрес на Татяна Дончева от "Изправи се.БГ! Ние идваме!", с която партията на Трифонов на няколко пъти влезе в конфликт.


"Има такъв народ" застана зад Румен Радев, защото се оказа силен мъж, президент, който отстоява позиции и има смелостта на излезе и да се противопостави на всичко, което се случва в България. Хубаво е, че има още кандидати, защото наистина изборите са състезание, коментира още Митева.


Тя посочи, че актуализацията на бюджета в последния парламент е показала, че когато парламентът обедини усилия, може да свърши работа. Тя подчерта, че институцията е дала повече пари, отколкото е предвиждала актуализацията на правителството.


По казуса с Петър Илиев тя обяви, че е доста странно случай от 2015 г. да се посочва сега и че рецензентите му не са обърнали внимание навреме и постави въпроса дали ако Илиев не бил влязъл в политиката щяло да се разбере за случая. Заключи, че човек трябва да е много внимателен в своите дела и да е пунктуален. Напомни, че самата тя е защитила докторантурата си това лято и знае от личен опит колко е изтощително да се цитират добре всички ползвани източници по линия и за се описва ползваната библиография.

В комитета на Лозан Панов смятат, че е рано да търсят подкрепа

скрийншот

скрийншот

Още е рано за водене на разговори за подкрепа. Нека да регистрираме инициативния комитет, който издига Лозан Панов. Много е важно такива разговори да бъдат водени прозрачно и около принципи. Това заяви пред "Нова телевизия" Емил Георгиев от "Правосъдие за всеки". Организацията предложи Панов за кандидат за поста, а снощи бе първото заседание на инициативния комитет, който застана зад него.


Георгиев разказа, че комитетът е учреден в събота, тъй като разговори с Панов са водени в края на седмицата.


"За него беше трудно решение. Ние познаваме г-н Панов и трайната му позиция за върховенството на закона. Нормално беше да го попитаме дали би приел да го издигнем за кандидат за президент", обясни Георгиев.


Повече по темата четете тук.

Мария Касимова: С викане по социалните мрежи не стават промени

Политическото напрежение: Герджиков обяви за своя цел да върне нормалността в политиката (хронология)

© Виолета Апостолова

Журналистът и писател Мария Касимова-Моасе, за която вчера се разбра, че е кандидат за вицепрезидент в двойка с Лозан Панов обяви, че досега не е имала политически амбиции. В публикация от профила си във "Фейсбук" тя обяснява, че много цени позицията на Панов и освен това си е дала сметка, че с публикации в социалните мрежи не може да се стигне до промени.


"Знам също, че институциите придобиват смисъл чрез хората. Иска ми се да се помни, че позицията, за която се кандидатирам, е позиция, която трябва да е свободна и достъпна за всеки български гражданин с желание за работа. Не се кандидатирам за принцеса", посочва Касимова.


Подчертава, че нито е член на някоя партия, нито би приела покана за това.Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (685)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2059 Неутрално

  Не е рано! Лозан Панов е моят избор!

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 2. 2 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  "За него беше трудно решение. Ние познаваме г-н Панов и трайната му позиция за върховенството на закона. Нормално беше да го попитаме дали би приел да го издигнем за кандидат за президент", обясни Георгиев.


  Сигурен съм, че лирическия герой е бил разкъсван от вътрешни противоречия поне 15 мин.
  След което е казал заветното ДА.

 3. 3 Профил на Красимир Андонов
  Красимир Андонов
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Госпожа Моасе е слаб избор!

  Лудостта е привилегия. Глупостта е бреме.
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 729 Неутрално

  Харвардист Петков рано сутринта за добро утро пусна малка атомна - каза, че много би харесал да види Лозан Панов като главен прокурор! Аууууу - сараите, Банкя и диванчето изреваха на умряло! Мале, страх!

  Кирил Петков се оказа доста умен човек. И продължава да изненадва в положителна посока - с интелект, енергия, визия, хъс и увереност.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Кирил Петков се оказа доста умен човек.
  —цитат от коментар 6 на Smoke


  Нима сте се съмнявали?

  Огромното преимущество на Петков засега изглежда в позитивността му. Не съм гледал предаването, но явно не се е пречупил да каже лоша дума за новата кандидатура и издигането й, въпреки, че реално тази кандидатура е контрапункт и на Радев, когото Петков подкрепя (и което е едно от малкото съмнителни неща около него и Василев).

 9. 9 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1470 Неутрално

  Какво именно би могъл да направи Лозан Панов или който и да е друг като президент за справяне с кризата във властта?

  Президентът няма нито законодателна, нито изпълнителна власт.

  И отново, в какво точно мислят да се състои помощта им кандидатите за президент и вицепрезидент?

  Същите въпроси стоят и за Радев, разбира се.
  Видяхме го - общо взето нищоо не направи, освен да издигне едно служебно правителство,което се разпростря далеч извън основната си задача да организира избори, но пък не доведе до особени съществени промени.

  Президентска република не искаме.

  Тогава, за последен път: как точно ще борят Лозан и Мария правосъдието в страната?

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 10. 10 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Мария Касимова-Моасе вече с станала юдейка.

  Преди беше българка, дъщеря на Хиндо Кисимов.
  Сега живее извън България и за да се ожени за юдей е приела юдайзма.

  За партиите ДБ и Киро&Асен е характерно че има много външен, не-български елемент.
  Самия Киро в канадски поданик, жена му в канадка.

 11. 11 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  Не само Панов, има и други отхвърлени от Борисов, които участват с президентските избори, като например Цветанов. Така че опозицията на Борисов има голям избор

 12. 12 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2652 Неутрално

  До коментар [#6] от "Smoke":много би харесал да види Лозан Панов като главен прокурор

  Именно там му е мястото, което пък поставя въпроса кой и защо реши да похарчи Панов.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 13. 13 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Мария Касимова-Моасе вече с станала юдейка.Преди беше българка, дъщеря на Хиндо Кисимов.Сега живее извън България и за да се ожени за юдей е приела юдайзма..
  —цитат от коментар 10 на Черноморец


  Спасили били евреите, викат... Не знам кой точно луд ги е спасил навремето - единици ли са били, случайност ли е било. Само знам, че антисемитизмът си вирее по нашите ширини откакто се помня.

 14. 14 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  За момент сравних мислено Лозан Панов с Бойко Борисов, а Мария Касимова - с Цвета Караянчева.

  Няма да кажа какво си помислих, защото попадам директно под някои текстове на форумния наказателен кодекс. :))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 15. 15 Профил на Емо
  Емо
  Рейтинг: 29 Любопитно

  Ако България беше нормална европейска държава на балотажа щяхме да видим Лозан Панов срещу Анастас Герджиков, тогава всеки гласува по съвест и един от двамата ще бъде новият президент. Не знам колко още по 30 години трябва да минат преди да се случи такова нещо у нас.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на dgerald
  dgerald
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Наскоро слушах кандидат_вицето в този подкаст. https://soundcloud.com/firstpagepodcast/mariya-kasimova-moase-prva-stranitsa-e10 Много ми хареса!

 18. 18 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1594 Любопитно

  Интересно защо Явор Гечев от инициативния комитет е представен, че е от "Четири лапи", при положение, че не е там от почти година и беше "помолен" да напусне директно от ръководството на международната централа на организацията?

 19. 19 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 690 Неутрално

  Мария Касимова-Моасе вече с станала юдейка.Преди беше българка, дъщеря на Хиндо Кисимов.Сега живее извън България и за да се ожени за юдей е приела юдайзма.За партиите ДБ и Киро&Асен е характерно че има много външен, не-български елемент.Самия Киро в канадски поданик, жена му в канадка.
  —цитат от коментар 10 на Черноморец


  Много е важно, да си биете жените в Неделя, сЕка вечер да има прцуца на масата, тук таме по некое мъжко хоро и фъргане за кръста и да се бием в фърдите с викове- Булгар, Булгар...
  Дано онзи идиот Копейкин, дето ви натиска патреотичния клавиш и после двири музиката във Фоайето на Пасоля да не влезе, че това ще е тъжен ден за България

 20. 20 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1931 Неутрално

  Щом трябва търсете я.Избирателите на ДБ припознахме двойката.Трябваше да я има тази кандидатура иначе оставахме без кандидат и пак трябваше да избираме по малкото зло.

 21. 21 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Когато е имало колониална система - Англиска империя, Фреска, Испанска ... териториите официално са имали статут на колонии.

  След разпада на колониалните ситеми - 50-те, 60-те, 70-те години европеската олигархия разбира че трябва да смени конценцията , не може офицаилно да слага хората извън Европа като второ качество, и се ражда системат на нео-колонизлизма.

  При нео-колониализма държавите са фиктивно свободни, но на практика така са обвързани политически и икономически с европесйките метрополии, че са пак почти колонии.

  България след промените 1989 е изпаднала в такова нео-колониално състояние.
  От там идва и този чуждестранен елемент в управлението на България , и то предимно от Англия и САЩ.
  Завършили университетите в Англия , САЩ, КАнада, и вербувани още там за агенти на англосакоснската олигархия, когато успеят да дойдат на власт в БГ, тези кадри имат една цел - как да допринесат да се увеличат доходите на менторите им.
  А туземното население е от второстепенно значение.

 22. 22 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  До коментар [#13] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  "Спасили били евреите, викат..."

  Сталинистите като този, на когото отговаряш, са най-големите антисемити.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 23. 23 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 257 Весело

  До коментар [#14] от "Norman Granz":

  Простата Кърджалийиийййска по отива да е кандидата на герб

 24. 24 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 257 Весело

  До коментар [#10] от "Черноморец":

  много простотия в тая страна! затова е зле положението !

 25. 25 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 399 Неутрално

  Да-факто НПО-тата финансирани от Лондон и САЩ са като разузнавателни структури , които следат политическите и икономически процеси в БГ, събират поверителна информация, и я предават нагоре по системата към Лондон и Ню Йорк.

  Отгоре се взима решения как може да се увеличи потока от България към метрополията, и се спускат указания за политически и законови промени , които да допринесат за благаденстието на Лондон и Ню Йорк.

  ДБ, Киро&Асен, Лозан Панов, Манолов&Дончев ... са конструирани от метрополията за да управляват политичèските процеси в БЪлгария.

 26. 26 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1524 Неутрално

  "В комитета на Лозан Панов смятат, че е рано да търсят подкрепа"

  И за какво им е?

  Лозан пресидент на първи тур!

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1524 Неутрално

  Ако някой искаше промяна, то това бе "Има такъв народ"

  Вярно е.

  Промяня към чотална чалгаризация

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 30. 30 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 257 Весело

  Напомни, че самата тя е защитила докторантурата си това лято и знае от личен опит колко е изтощително да се цитират добре всички ползвани източници по линия и за се описва ползваната библиография


  Тая Митева е толкова НЕКАДЪРНА
  горката! изтощително било???? тая луда ли е ??????? в коя страна живее тя?

 31. 31 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2489 Любопитно

  Тя посочи, че и в двата парламента, на които бе избрана за председател, никой не й е казвал какви решения да взима и никой не й се е обаждал да й влияе.
  *********************************************************

  Някой може ли да ни напомни какви точно съществени "решения" взе г-жа Митева в качеството си на председател на парламента? Някакви важни закони бяха ли внесени/гласувани? Нещо с референдумирания мажоритарен вот случи ли се, не се ли случи?
  И ако нищо такова не се случи - как да преценим дали не се е случило след обаждане или от само себе си?

  Мараба, С-ДС доносници!
 32. До коментар [#4] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":Свиквайте, буржака вече има други любимци. Хвърля и някоя пара на старите за да не се спихнат съвсем но любовта му е другаде.
  —цитат от коментар 16 на m17


  Нема пари. Действате.

  А на предните избори кайметата падаха от небето. Пари като шума. Плакати и транспаранти навсякъде.

  Защо добър олигарх обърна гръб? Защо седи със съпругата си на първа редица при промомосънс на Румен Радев?

  Панов може би имаше някакъв шанс, но сега...


  Жалка История

  Wornoxmaniak
 33. 33 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1646 Неутрално

  Лозан Панов е силен кандидат. И е правилно да не обявава прибързано кои партии са с него, за разлика от Герджиков.

  Ако не спечели, Герджиков след изборите ще се върне на ректорското кресло ни лук ял, ни лук мирисал и ще продължи да си носи тогата, докато СУ отнася последиците. Това не му харесвам, трябваше да подаде оставка като ректор, ако ще скача във водата. А не с един крак вътре, един отвън на сухичко.

  Докато Панов има още какво да даде на съдебната система и като магистрат и е важно да покаже, че не е обикновен партиец, а неутрална фигура, за която е важно правосъдието.

 34. 34 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 257 Весело

  До коментар [#25] от "Черноморец":

  щото цял свят трепери от една малка и много бедна страна! те всички само с България се занимават и мислят само за България! Хората не знаят каво е това България и къде е !!!
  🤣🤣🤣🤣🤣

 35. Щом трябва търсете я.Избирателите на ДБ припознахме двойката.Трябваше да я има тази кандидатура иначе оставахме без кандидат и пак трябваше да избираме по малкото зло.
  —цитат от коментар 20 на chicago514


  Що ти имаш някакво съмнение, че след 14 няма да го търсите ли?

  Wornoxmaniak
 36. 36 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Любопитно

  Ако някой искаше промяна, то това бе "Има такъв народ", обяви Ива Митева

  Какво значение има какво мисли партия с кратко минало и липсващо бъдеще ?!

 37. 37 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Докато Панов има още какво да даде на съдебната система и като магистрат и е важно да покаже, че не е обикновен партиец, а неутрална фигура, за която е важно правосъдието.
  —цитат от коментар 33 на еспресо  Ще ни припомните ли какво е дал г-н панов на съдебната система до момента ?

 38. За момент сравних мислено Лозан Панов с Бойко Борисов, а Мария Касимова - с Цвета Караянчева.Няма да кажа какво си помислих, защото попадам директно под някои текстове на форумния наказателен кодекс. :))))
  —цитат от коментар 14 на Norman Granz


  Със сърце на мишка си беше и с такова ще си останеш.

  Wornoxmaniak
 39. 39 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 857 Неутрално

  Ивче, разбира се, че искахте да промените един диктатор с друг диктатор. Ти поне се скрий. Правеше добро впечатление. Направихте, обаче така, че да си остане същият диктаор. Имам чувството, че ви беше платено за това.

 40. 40 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 857 Неутрално

  До коментар [#37] от "Хай Буй":

  Като не си разбрал до сега, няма никога да разбереш. Но на другите ще припомня, че той пръв се противопостави на Цацата, КОЙ и Каскета. Даже преди да го изберат за председател на ВКС го газиха с кола, но пак оцеля. След това му развиваха болтовета на джантите на Мерцедеса на НСО-то, но пак оцеля. Да видим по-нататък.

 41. 41 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2137 Неутрално

  Абе Иве, що се мъчиш да кажеш на черното бяло? Логично ли е с 65 депутата и плаващо мнозинство да се задържиш на власт повече от 5 дена?

  И кой би ви го дал туй плаващо мнозинство?

  Може никой от вас да не признава за подавани нареждания "отгоре", ама липсва онзи, който ще му повярва!

  Заради това и актуалното ви състояние - изчезнаха поне половината от гласоподавателите ви.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 42. 42 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#3] от "Красимир Андонов":

  "Госпожа Моасе е слаб избор!"

  Виж госпожа Цецка Цачева бе много силен избор! Но магарицата не бе избрана! (Това е перифраза на думите на Бойко Борисов, че и магаре да сложи за кандидат, ще го изберат.)

 43. 43 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Симпатично моме.Въобще няма значение какви ги дрънка!!
  Щяла да променя с Ники Малък Мук Василев.????
  Ти да видиш.,😁😁😁😁😁😁😁😁

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#37] от "Хай Буй":Като не си разбрал до сега, няма никога да разбереш. Но на другите ще припомня, че той пръв се противопостави на Цацата, КОЙ и Каскета. Даже преди да го изберат за председател на ВКС го газиха с кола, но пак оцеля. След това му развиваха болтовета на джантите на Мерцедеса на НСО-то, но пак оцеля. Да видим по-нататък.
  —цитат от коментар 40 на evtimvz


  ?! Не става ясно, какъв е приносът на г-н Панов за съдебната система, освен че е правил политически изказвания, докато е бил магистрат - изрично забранено от етичният им кодекс.
  Това, че е участвал в ПТП не го прави герой.

 46. 46 Профил на saz391051887
  saz391051887
  Рейтинг: 190 Неутрално

  това е напълно вярно твърдение и аз напълно подкрепям всеки който се е осмелил да направи нещо и й пожелавам късемт

 47. 47 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 753 Неутрално

  [quote#45:"Хай Буй"][/quote]

  За туй пък Велчев,Цацаров и подобни не правеха политически изказвания.А тихо и кротко забърсваха осраните мафиотски задници..

 48. 48 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#44] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  глупости.

 49. 49 Профил на ovx59916657
  ovx59916657
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Борисов трябва да бъде осъден
  Картаген трябва да бъде разрушен

 50. 50 Профил на Николай Теллалов
  Николай Теллалов
  Рейтинг: 3376 Неутрално

  о, болонче

  властта ражда паразити! в това съобщение се съдържат всички нарушения на правилата за писане на коментари, каквито модераторите могат да си изхалюцинират
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 857 Неутрално

  До коментар [#45] от "Хай Буй":

  Борисов, от кога си сменил ника си с този "БайХ--". Че той е п-ост, сам си го каза, така че сигурно си ти.

 53. 53 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Борисов трябва да бъде осъденКартаген трябва да бъде разрушен
  —цитат от коментар 49 на ovx59916657


  И не само.И на@бан с двеста...

 54. 54 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#51] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  Отново глупости

 55. 55 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#45] от "Хай Буй":Борисов, от кога си сменил ника си с този "БайХ--". Че той е п-ост, сам си го каза, така че сигурно си ти.
  —цитат от коментар 52 на evtimvz


  Е, аз не съм прост, аз съм слабоумен. Ако бях като вас - по-умен от мен, например малоумен, сигурно щях да се кръстя по друг начин. Например - Панов.

 56. 56 Профил на Аз
  Аз
  Рейтинг: 624 Неутрално

  "По казуса с Петър Илиев тя обяви, че е доста странно"
  Моме, т.е. ако един убиец не се осъди да речем до 2 месеца - да му отпадне престъплението?

  Какво като е от 2015 - измамил ли е? Плагиатствал ли е? Направи ли опит за измама с принтиране на нова книга с 80 странци по-малко? Как така е пропуснал да цитира източник от който е копнал 80 страници?

  Това за мен са дела на престъпник и вместо да го защитавате и омоловажавате щеше да е по-добре да застанете зад истината - така ли искате да управлявате - за нашите хора всичко е позволено, за всички останали - преследване до дупка. Да не изброявам за колко по-дребни нередносто ваш Тошко виеше на умряло...

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2489 Неутрално

  Мария Касимова-Моасе вече с станала юдейка.Преди беше българка, дъщеря на Хиндо Кисимов.Сега живее извън България и за да се ожени за юдей е приела юдайзма.За партиите ДБ и Киро&Асен е характерно че има много външен, не-български елемент.Самия Киро в канадски поданик, жена му в канадка.
  —цитат от коментар 10 на Черноморец


  Пиле, Касимова е етническа еврейка, баща и е български евреин. Няма никаква нужда да "става" такава, каквато е.

  Мараба, С-ДС доносници!
 59. 59 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#33] от "еспресо":

  Тц, тц, а до оня ден протестираше, че дефакто никой не пита избирателите на ДБ за кандидата..Днес го прегърна без забележки, макар да го спуснаха без предупреждение..

  Sic transit gloria mundi
 60. 60 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#57] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  Дали си спомняте, че г-н Борисов отиде при ВСС по повод 'двете каки' ?

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Тц, тц, а до оня ден протестираше, че дефакто никой не пита избирателите на ДБ за кандидата..Днес го прегърна без забележки, макар да го спуснаха без предупреждение..
  —цитат от коментар 59 на Hristov


  Я кажи, в каква форма Славун се допитва до теб като взема важни решения, примерно да смени плагиат с продавач на бански, имбецил? СМС-и ли си пишете?

 63. 63 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#61] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  Не знам какво искате да чуете. Незаконно съдържание ли има СМСа?
  Някакви данни за далавери ? СМС е чисто информативен и то малко изпреварващ предстоящото официално разгласяване. Не е издадена някаква тайна, не е договаряно нещо ...
  Та, вие ако не го виждате и разбирате това, аз какво да направя, освен едно кратко 'глупости'.
  Все пак, г-н Борисов отиде за да бъде изслушан по темата за каките и директно и публично обвини г-н Панов в политически изказвания, нещо което му е забранено на г-н магистрата изрично. Вие не коментирате това, защото е неудобно, независимият административен съдия да бъде обвиняван в нещо друго, освен в размера на ангелските му крила.
  За да не се моря всеки път да го пиша това, просто ви отговорям "ГЛУПОСТИ"

 64. 64 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2265 Неутрално

  От вицепрезидентското кресло още по-трудно се правят промени. Акцентът трябва да е върху изборите за парламент. Не че президентът не е важен, но когато законодателната власт куца, държавата е в перманентен гипс.

 65. 65 Профил на Хай Буй
  Хай Буй
  Рейтинг: 0 Весело

  Василева подчерта като заслуга на ИТН, че са успели "да разкарат от властта" ГЕРБ.
  "Ние атакувахме ГЕРБ през последните 10 години. Единствено "Има такъв народ" успя да победи ГЕРБ на избори и буквално да ги разкара от властта", заключи тя


  ИТН са моралните победители, това е положението

 66. 66 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Кирил Петков сега прочетох в Днес БГ се коалирал с Мая, Хаджигунов и Минеков.
  Ами изчегъртахте всички дъна. По надолу е обратната страна на земята.
  А ИТН може да искаха , ама както каза навремето Хайтов - то не е само да искаш, но и да можеш.

 67. 67 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2489 Весело

  Ако някой искаше промяна, то това бе "Има такъв народ", обяви Ива Митева
  *************************************

  Ако някой само иска / и нищо друго/ - може да иска и посредством недоразумения като Тошко и Петко.
  Ако някой не само иска, но и предприеме действия по промяна - избира други хора. Къси селтаци, диван-чалгари, шнорхели, мутрафони, заекващи председателки и плагиати с умни баби не могат да променят нищо..., такива хора само весел шум правят!

  Мараба, С-ДС доносници!
 68. 68 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Не знам какво искате да чуете. Незаконно съдържание ли има СМСа?
  —цитат от коментар 63 на Хай Буй


  Да. Но главен прокурор е Гешев. Ако бяхме нормална държава, след този СМС, Борисов щеше да е подал оставка и да се разследва с кой член на ВСС си гука. Но ние ако бяхме нормална държава, Борисов щеше да си е подал оставката още след "Ало, Ваньо".

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй
  Рейтинг: 23 Неутрално

  "Направихме си анализ и имаме точна преценка за това кои бяха нашите слабости или грешки, най-голямата от които беше, че надценихме чувството за отговорност в потенциалните ни партньори в 46-ия парламент"

  Не, не сте си направли точна преценка.

  Какви гьонсурати, господи. "Техните " слабости били у другите. Инфантилното поведение продължава, и включва абсолютно всеки един, когото го допуснат до микрофон от тази нефелна тайна организация (засега се броят на пръстите на едната ръка).

  Хубавото е, че подобни ниски топки, дори и да са ти вършели в началото работа, в един момент почват да работят срещу теб, когато хората инстинктивно загубят доверие в теб. Същото беше и с гербавите: лъжитте на Борисов и сие работеха до едно време, след това клоунадата на Борисов работи против него, защото хората се умориха.

 71. 71 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  " Направихме си анализ и имаме точна преценка за това кои бяха нашите слабости или грешки, най-голямата от които беше, че надценихме чувството за отговорност в потенциалните ни партньори в 46-ия парламент, коментира пред БНР главният секретар на "Има такъв народ" Виктория Василева.
  "

  С тоя анализ и 10 % са ви много на изборите.........

 72. 72 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1594 Любопитно

  Митева днес цитира някой си Антоний Дончев. Кой ли ще да е този?

 73. 73 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  " Само ние буквално разкарахме ГЕРБ от властта, обяви Виктория Василева"

  Единственото, което сте " разкарали" със сигурност, е масончето от позицията асистен в СУ, след като стана ясно, че заради 100 % му плагиатсво ще го разкарат така или иначе от там..........

 74. 74 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2668 Весело

  Добри дебати ще се получат между Румен Радев и Лозан Панов , относно крадците от ГЕРБ :) Например 10 милиона за охрана от ГЕШЕВ , можеше ..да се направи чисто нов ЗАТВОР ! Да има хубави условия ...:))

 75. 75 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  До коментар [#10] от "Черноморец":

  " Мария Касимова-Моасе вече с станала юдейка.

  Преди беше българка, дъщеря на Хиндо Кисимов.
  Сега живее извън България и за да се ожени за юдей е приела юдайзма.

  За партиите ДБ и Киро&Асен е характерно че има много външен, не-български елемент.
  Самия Киро в канадски поданик, жена му в канадка."


  Друго си е, викаш, да си имаме един " инструмент Божий", made in Bulgaria, който да ни спасява от соросоидите или пък една мутра, която да се снима на фона на иконата на Христос Вседържител, пак натурално производство, от Банкя.............

 76. 76 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  И като сте "разкарали" ГЕРБ какво? Едно голямо нищо. Пълно безхаберие, хаос ,цени, потъващ кораб, и простотиите на Мая и компания.
  А Радев не спира да работи з Кремъл.
  Същото е да се хвалиш, че си разкарал фашизма и си ни натресъл комунизма.

 77. 77 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Какво именно би могъл да направи Лозан Панов или който и да е друг като президент за справяне с кризата във властта?Президентът няма нито законодателна, нито изпълнителна власт.И отново, в какво точно мислят да се състои помощта им кандидатите за президент и вицепрезидент?Същите въпроси стоят и за Радев, разбира се. Видяхме го - общо взето нищоо не направи, освен да издигне едно служебно правителство,което се разпростря далеч извън основната си задача да организира избори, но пък не доведе до особени съществени промени.Президентска република не искаме.Тогава, за последен път: как точно ще борят Лозан и Мария правосъдието в страната?
  —цитат от коментар 9 на Боби Колев


  Въпреки, че ГЕРБ и ДПС орязаха правомощията му, президентът е институция, която може да осветява определени несъвършенства като прожектор. Не само защото е мажоритарно избран, но освен това медиите винаги го отразяват.

  Ако не беше Радев, протестите нямаше да бъдат толкова отразявани, че да получат подкрепа и от ЕС.

 78. 78 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  "Само ние буквално разкарахме ГЕРБ от властта, обяви Виктория Василева"

  От кога простотиите са повод за хвалба?! Да разкараш нормалното "статукво" и да докараш беззаконието и простащината се наказва жетоко рано или по-късно!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 79. 79 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 690 Весело

  До коментар [#33] от "еспресо":Тц, тц, а до оня ден протестираше, че дефакто никой не пита избирателите на ДБ за кандидата..Днес го прегърна без забележки, макар да го спуснаха без предупреждение..
  —цитат от коментар 59 на Hristov


  А вие КОГА ЩЕ ИЗЛЪЧИТЕ кандидат?
  А да, забравих, че НАГОТОВО припознахте Радев. Но не защото сте комунисти, а защото нямате никоакъв друг полезен ход, особено след фиаското наречено парламентарни избори и съставяне на правителство...
  Издигнете Пешо Ксерокса, и той е от "академичните среди"

 80. 80 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  До коментар [#45] от "Хай Буй":

  " ?! Не става ясно, какъв е приносът на г-н Панов за съдебната система, освен че е правил политически изказвания, докато е бил магистрат - изрично забранено от етичният им кодекс.
  Това, че е участвал в ПТП не го прави герой."


  Верно, приносът на мутрата за независимото ни правораздаване, е далеч по - явен и безспорен ! Кой друг премиер е нахълтвал досега в заседание на ВСС ? А посочвал директно избора на двама поредни главни......прокурори ?

 81. 81 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 690 Весело

  " Направихме си анализ и имаме точна преценка за това кои бяха нашите слабости или грешки, най-голямата от които беше, че надценихме чувството за отговорност в потенциалните ни партньори в 46-ия парламент, коментира пред БНР главният секретар на "Има такъв народ" Виктория Василева."С тоя анализ и 10 % са ви много на изборите.........
  —цитат от коментар 71 на samoedin


  Твърдо 5-място... което и м е много де!
  От тея противни типове, по противни са само Джамбо, Камен Сиди, Копейкин иу компания....

 82. 82 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 542 Неутрално

  До коментар [#5] от "Сенсей НАНАЙ Ежко Бежко ПОД ПОЛАй":

  Не се сърди. Просто човекът ни осведомява какво пише в ПИК и останалите свински медии. Той може да чете само тях и да разглежда картинки.

 83. 83 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 690 Весело

  Кирил Петков заяви бъдеща коалиция с "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!"

  Нека воят на чугуни започн е сега!
  НЕ СЕ СТЕСНЯВАЙТЕ, независимо, дали сте от Държжавната адмименструация, или сте фенове на Мъжкото хора!
  Смело :))))

 84. 84 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2489 Весело

  Само ние буквално разкарахме ГЕРБ от властта, обяви Виктория Василева
  **********************************************


  Впечатляващо отделяне на стомашен газ от страна на г-жа Василева, почитания!
  Да позная ли - еспумизан?

  Мараба, С-ДС доносници!
 85. 85 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2073 Неутрално

  Пиле, Касимова е етническа еврейка, баща и е български евреин. Няма никаква нужда да "става" такава, каквато е.
  —цитат от коментар 58 на Манчо


  На Хиндо Касимов бащу му е албански турчин - Ахмед, а майка му - българка - Марийка.

  https://archives.bnr.bg/hindo-kasimov-ili-kolko-e-smeshno-da-badesh-seriozen/

 86. 86 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  Чалгарите са смешни и жалки.

 87. 87 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 690 Неутрално

  "Кирил Петков заяви бъдеща коалиция с "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!"

  Почва да мирише на изгорЕл врат откъм зайчарника в БанкИ?

  Защо така, другаре?
  Чакам денят, в който ше се гавря със всичките гниди, фенове на мутрата в този форум!!
  Да им раздаваме шамари с крак в гнусните зурли и да им се подиграваме, както е редно !

 88. 88 Профил на lrr25916672
  lrr25916672
  Рейтинг: 12 Неутрално

  До коментар [#48] от "Хай Буй":

  На Вас ли вчера някой предлагаше да си намерите по-добра работа от коментатор в Дневник? Дори и в неделя сте ангажиран тук по цял ден, тъжно е да ви гледаме.

 89. 89 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Весело

  Кирил Петков сега прочетох в Днес БГ се коалирал с Мая, Хаджигунов и Минеков. Ами изчегъртахте всички дъна. По надолу е обратната страна на земята. А ИТН може да искаха , ама както каза навремето Хайтов - то не е само да искаш, но и да можеш.
  —цитат от коментар 66 на cpl40723722

  Кирчо канадчето още изборите не е спечелил, а вече назначи президент, правосъден министър и главен прокурор.
  Не е нахален хич, само малко.

 90. 90 Профил на cpl40723722
  cpl40723722
  Рейтинг: 644 Неутрално

  Ми земи Кирил Петков и удари ДБто и Маямята.
  Един дол дренки.
  Търкулнала си тенджерата ....
  И най важното КРАСТАВИТЕ АГАРЕТА ОТДАЛЕЧ СЕ ПОЗНАВАТ.

  Да се коалираш са партии, които за година и половина показаха пълна некадърност във всички възможни области.
  Да се коалираш с Мая Манолова, която освен скандали в дме народни събрания не направи НИЩО ДРУГ
  Да се коалираш и изявени проста;и и чегъртачи комунисти
  какво говори това за ДРУГАРЯ ПЕТКОВ?

  Това че се коалира са горните партии показва точно партиите, които харесва Фатмака, те са готови и голи в банята да влязат за Радев, срещу съответното финансиране.
  по-добре да ни обясни защо точно докато те бяха министри скочиха цените на тока.
  не плащат заплати на строителите по пътищата, не могат да извадят един кораб.

  Единственото с което ще е запомнено времето на Решетниковия е пълния хаос в държавата, постигнат с помощта на въпросните партии.

 91. 91 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  ако някой иска промяна, то това е "Има такъв народ"

  Промяна, но каква? ИТН предложиха промяна към опростачване и чалга.

 92. 92 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Весело

  Напомни, че самата тя е защитила докторантурата си това лято и знае от личен опит колко е изтощително да се цитират добре всички ползвани източници по линия и за се описва ползваната библиографияТая Митева е толкова НЕКАДЪРНА горката! изтощително било???? тая луда ли е ??????? в коя страна живее тя?
  —цитат от коментар 30 на герб е мафия

  Е как в коя, в страната на Петър Илиев и на онези, които го бранят.
  Сами се бяха кръстили "Няма такава държава", но излъгаха, има!

 93. 93 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 690 Весело

  До коментар [#90] от "cpl40723722":

  По леко на тея години, да не спукаш нЕкоа вена, сопол 😂😂😂

 94. 94 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6859 Неутрално

  Най-силната кандидат президентска двойка, Панов-Касимова. Те са моя избор! Желая им успех!

 95. 95 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 847 Весело

  Само ние буквално разкарахме ГЕРБ от властта, обяви Виктория Василева
  —цитат от коментар 0 на От статията

  Мухахаха!😀😀
  Явно Учиндолския гуру е раздал от своите хапчета и на по-невзрачни ИТН-кадри.
  А това си е направо за освидетелстване: "Ние атакувахме ГЕРБ през последните 10 години. Единствено "Има такъв народ" успя да победи ГЕРБ на избори и буквално да ги разкара от властта"?!?!?
  ИТН - 10 год.?!?!? 😀
  Искам все пак да обърна внимание на лелката, че ГЕРБ продължава да е на власт по всякакви бордове, комисии и агенции и т.н,. и то изключително благодарение на двуличното поведение на ИТН.
  Служебното правителство и назначенията му са дело на Радев по волята на конституционната процедура и то въпреки оплуюването на най-амбламатичните му министри от лайнометите на ИТН и Славчо.
  В заключение: ИТН е проект, имитиращ продукт на мафията за ПОДМЯНА.

 96. 96 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 847 Весело

  Само ние буквално разкарахме ГЕРБ от властта, обяви Виктория Василева
  —цитат от коментар 0 на От статията

  Мухахаха!😀😀
  Явно Учиндолския гуру е раздал от своите хапчета и на по-невзрачни ИТН-кадри.
  А това си е направо за освидетелстване: "Ние атакувахме ГЕРБ през последните 10 години. Единствено "Има такъв народ" успя да победи ГЕРБ на избори и буквално да ги разкара от властта"?!?!?
  ИТН - 10 год.?!?!? 😀
  Искам все пак да обърна внимание на лелката, че ГЕРБ продължава да е на власт по всякакви бордове, комисии и агенции и т.н,. и то изключително благодарение на двуличното поведение на ИТН.
  Служебното правителство и назначенията му са дело на Радев по волята на конституционната процедура и то въпреки оплуюването на най-амбламатичните му министри от лайнометите на ИТН и Славчо.
  В заключение: ИТН е проект, имитиращ продукт на мафията за ПОДМЯНА.

 97. 97 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2652 Весело

  "В един мечтан за мен свят, който мисля, че може да бъде реалистичен, е 121 депутати в парламента, Румен Радев да си остане президент, а Лозан Панов много бих се радвал да го видя като главен прокурор", добави той."

  И очаквано резкия завой не закъсня

  "Той подчерта, че е важно да бъде съхранен гражданският характер на тази номинация, направена от "Правосъдие за всеки" и посочи, че е коректно да не се обявява като кандидатура на "Демократична България"."

  Та пак да попитам кой и защо похарчи Панов.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 98. 98 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1651 Неутрално

  Мантрата "Герджиков е ДПС" е доста отвратителна. Предполагам, че на втори тур избирателите на ДБ ще бъдат призовани да подкрепят Радев.

 99. 99 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3490 Неутрално

  Хората им повярваха, а те се държаха като в долнопробно шоу.

 100. 100 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  Киро Канадеца направи всичко да изхвърли адвокатите на мутрите от парламата, а сега ще прави коалиция с тях. Смях в залата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK