На живо

Преди изборите: Трифонов извън листите, Пеевски - в две (хронология)

Преди изборите: Трифонов извън листите, Пеевски - в две (хронология)

© ДневникСлави Трифонов очаквано отсъства в листите на "Има такъв народ"

Слави Трифонов снимка: Стоп кадър тв 7/8

© NA

Слави Трифонов снимка: Стоп кадър тв 7/8


Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов очаквано не е включен в листите на партията обявени днес, след като по-рано изрично заяви, че вижда своята роля извън парламента.


От списъка на водачите, разпратен от партийния пресцентър, се вижда, че на лидерска битка в 25-ти район в София, където вече са издигнати лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, този път е пратен Андрей Михайлов, който беше председател на правната комисия в 46-ия парламент.


В 23-ти МИР в София водач е експертът по национална сигурност Николай Радулов, а в 24-ти - доскорошният председател на Народното събрание Ива Митева.


Доскорошният председател на парламентарната група Тошко Йорданов води двете листи в Пловдив - за града и за областта. Мика Зайкова, която беше най-възрастният депутат в предишните две Народни събрания и в това си качество водеше първото заседание, е водач на листата в Смолян, както на предишните избори.


Кои са водачите на листи на "Има такъв народ" четете тук.

Пеевски се озовал начело на листата и в Благоевград

Делян Пеевски (вляво)

© Велко Ангелов

Делян Пеевски (вляво)


ДПС е регистрирала днес своята листа в РИК - Благоевград , а водач е Делян Пеевски, съобщи за БНР говорителят на комисията Радослав Митрев.


По-рано днес бизнесменът, включен в забранителния списък на САЩ по закона "Магнитски", за когото международното журналистическо разследване Досиетата "Пандора" показа, че участва в три недекларирани офшорки, беше регистриран и като водач на листата във Велико Търново.


В предишните два парламента Пеевски не се кандидатира въпреки многото номинации от структурите на движението, давайки да се разбере, че се оттегля от политиката.


Как приема номинацията му структурата във Велико Търново четете тук.

Даниел Митов е готов за премиер, но разговорът в партията предстои

Даниел Митов

© Лили Тоушек

Даниел Митов


Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов е готов да бъде премиер, след като два пъти поред беше номиниран за поста от партията си след изборите през април и през юли. В интервю за БНТ той уточни обаче, че дали това ще стане, е въпрос, който партията ще обсъжда въз основа на резултатите от предстоящите през ноември избори.


Според него "Демократична България" постепенно подготвя избирателите си да ги заведе при Румен Радев и БСП. Поясни, че чувал противоречиви послания, цитирайки интервюто на лидера на ДСБ Атанас Атанасов пред "Панорама". Атанасов казал, от една страна, че е възмутен от присъствието на голям брой сътрудници на Държавна сигурност в инициативния комитет зад Румен Радев, но от друга казал, че нямало проблем да преговаря с БСП. "Възмущава се от Държавна сигурност, но отива в къщата на Държавна сигурност", обобщи Митов. "Откривам когнитивен дисонанс в посланията", добави той.


"Няма никакво съмнение, че Анастас Герджиков ще отиде на балотаж и той е най-вероятният победител. Има огромна енергия срещу Радев и управлението на неговите служебни правителства", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са кандидатите на ДПС

Мустафа Карадайъ

© Юлия Лазарова

Мустафа Карадайъ


Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и евродепутатът Искра Михайлова са кандидатите на ДПС за президент и вицепрезидент, съобщи пред сградата на Централната избирателна комисия Юнал Лютфи по поръчение на Централното оперативно бюро.


Според Лютфи движението е надраснало ролята си на балансьор и е готово за участие във властта. ДПС издигна изключителен президент - предвидим, последователен, в който може да се инвестира доверие, заключи той.


По думите му решението е в отговор на желанието на избирателите.


Това е един исторически ден за ДПС, и не само за ДПС, а и за цяла България", обяви членът на партийното ръководство Юнал Лютфи след регистрацията.

© Велко Ангелов

Това е един исторически ден за ДПС, и не само за ДПС, а и за цяла България", обяви членът на партийното ръководство Юнал Лютфи след регистрацията.


Лютфи отбеляза, че Искра Михайлова не е член на ДПС, но е евродепутат, издигнат от движението и заместник-председател на групата "Обнови Европа" в Европейския парламент. Оцени я като изключително авторитетен ръководител в евроинституцията.

ДПС регистрира кандидатурите си за президент и вицепрезидент

Йордан Цонев (на преден план), Юнал Лютфи (в средата) и Емел Етем (на втори план) посетиха цик след заседание на ръководния орган на ДПС.

© Велко Ангелов

Йордан Цонев (на преден план), Юнал Лютфи (в средата) и Емел Етем (на втори план) посетиха цик след заседание на ръководния орган на ДПС.


ДПС реши да излъчи собствени кандидати за президент и вицепрезидент на предстоящите избори на 14 ноември. Днес ръководството на партията одобри кандидатурите без да им дава гласност. С партийни кандидати движението ще получи един номер в бюлетината и за двата вота.


Проследете на живо регистрацията.


Журналистът Горан Благоев е кандидат-президентът на Цветанов и Москов

Горан Благоев

© Юлия Лазарова

Горан Благоев


"Националното обединение на десницата", съставено от партиите на бившите министри Цветан Цветанов и Петър Москов предлага за президент журналиста Горан Благоев, а за вицепрезидент д-р Ивелина Георгиева, съобщи БНР.


Коалиция "Национално обединение на десницата", съставена от партиите КОД и "Републиканци за България", подаде документи за регистрация в Централната избирателна комисия за участие в президентските и парламентарните избори на 29 септември.


Целите на новото обединение са възстановяване на парламентаризма, формиране на дясно управление и приемане на лустрационни закони, заявиха тогава лидерите на двете формации Петър Москов и Цветан Цветанов, припомня радиото.


Благоев е бивш автор и водещ на предаването "Вяра и общество" на БНТ, напуснал след конфликт с ръководството и присъединил се към партията на Цветанов. Георгиева е лекар, зам.-директор на УМБАЛ
"Света Анна" София и отговаря за организацията на дейностите по профилактика и лечение на COVID-19.

Делян Пеевски води листата на ДПС във Велико Търново

Делян Пеевски

© Велко Ангелов

Делян Пеевски


Делян Пеевски е регистриран като водач на листата на ДПС във Велико Търново, съобщиха БНТ и БТА. Втори в листата на движението е Йордан Цонев.


За това, че включеният в забранителния списък на САЩ по закона "Магнитски" бизнесмен, за когото международното журналистическо разследване Досиетата "Пандора" показа, че участва в три недекларирани офшорки, е взел решение да се върне в политиката, съобщи вчера "24 часа". Днес изданието цитира областния председател на ДПС във Велико Търново Гюнай Далоолу, който търси символно значение в в това, че Пеевски се връща в политиката от "историческата и духовна столица на България" и отбелязва, че е направил много дарения на болници в областта.


Досега Пеевски се е кандидатирал от Пазарджик и Стара Загора, но на предходните избори тази година отказа да участва, въпреки че беше номиниран, давайки знак, че се оттегля от политиката.


По-късно днес се очаква ръководството на Движението за права и свободи да обяви собствена кандидат-президентска двойка.

"Ние идваме" реши да подкрепи Румен Радев

Арман Бабикян и Николай Хаджигенов.

© Юлия Лазарова

Арман Бабикян и Николай Хаджигенов.


Гражданското движение около организаторите на миналогодишните протести Арман Бабикян и Николай Хаджигенов "Ние идваме" реши да подкрепи действащия държавен глава Румен Радев за втори мандат на изборите на 14 ноември.


"След проведеното допитване до симпатизанти и членове на "Ние идваме", отчитаме следния резултат: 81% заявяват подкрепа за Румен Радев, 19% за Лозан Панов и нито един глас за някой от другите кандидати", се казва в съобщение на политическата организация.


"Поведението на държавния глава в противопоставянето срещу диктатурата на Борисов, Пеевски, Гешев, е основният довод за преценката ни в битката за подкрепа на промяната. Намираме кандидатурата на г-н Лозан Панов за достойна в битката за правосъдната реформа и я считаме необходима да се използва за реализацията на промяната", декларира "Ние идваме".
.
Адв. Николай Хаджигенов, който досега в лично качество се изказваше в полза на кандидатурата на съдията Лозан Панов, е цитиран да казва: "За да искаме демокрация, трябваше да започнем от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и декларираме резултата. "Ние идваме" не е вождистка организация".


След това решение се възстановява единомислието между "Ние идваме" и гражданската платформа "Изправи се.БГ!" на Мая Манолова, която вече заяви подкрепата си за Радев.

ГЕРБ и БСП утвърдиха кандидат-депутатските листи

Преди изборите: Трифонов извън листите, Пеевски - в две (хронология)

© Лили Тоушек


Ръководствата на ТЕРБ и БСП утвърдиха кандидат-депутатските листи за предсрочните парламентарни избори на 14 ноември, съобщиха пресцентровете на двете формации.


Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши, че лидерът Бойко Борисов ще води две листи - тази в София град и в Пловдив, Десислава Атанасова, председател на парламентарната група в 46-ото Народно събрание ще води листите в Разград и Русе, бившият здравен министър Костадин Ангелов ще е лидер във Варна и Велико Търново, а Красимир Вълчев - в Стара Загора и Шумен. Заместник-председателят на партията Томислав Дончев ще води листата в Габрово, а Даниел Митов в 24-ти МИР София град.


От БСП не съобщават засега имената, а акцентират върху професионалния профил на кандидатите. В листите й са 25% са икономистите и финансистите, 28% са с профил социална политика, здравеопазване, образование, култура, юристите са 15%, инженери - 9%, природни науки - 8%, отбрана и сигурност - 5%, земеделие - 5%,
спорт - 5%.


По-късно през деня се очаква ДПС да определи кандидата си за президент и водачите на листи.


Повече за хората в листите на ГЕРБ четете тук.
Кои са кандидатите на БСП вижте тук.

Герджиков за "Мата Хари": Нямам какво да кажа докато не видя някой осъден

Анастас Герджиков

© Юлия Лазарова

Анастас Герджиков


Кандидатът за президент и ректор на Софийския университет проф. Анастас Гержиков, подкрепен от ГЕРБ, няма какво да каже по скандала с кюлчетата злато и "Мата Хари" - анонимните снимки и видеа от спалнята на тогавашния премиер Бойко Борисов бяха разпространени в интернет, а премиерът в интервю приписа авторството им на "Мата Хари" - дама, чието име премълча, която го посетила в негово отсъствие и аранжирала обстановката.


"Всички подобни обвинения се доказват в съда, докато не видя някой осъден или поне с обвинение, няма какво да кажа. Ако е вярно, е лошо, ако не е вярно - е лошо, че някой го прави", отговори Герджиков в интервю за БНР на въпрос какво мисли за скандала.


Запитан за мнението му да разкритията на служебния кабинет за целенасочено финансиране от Българската банка за развитие на едва няколко големи компании, отговори, че е имало две различни тези - новото ръководство на банката говорело за концентрация, а фирмите - че имат обезпечения, обслужват кредитите и имат много работни места. "Темата остана донякъде спорна, но трябва да подкрепяме малкия и средния бизнес, а не най-големите фирми", е мнението на кандидата за президент.


За заобикалянето на Закона за обществените поръчки в строителството чрез т. нар. инхаус поръчки при управлението на ГЕРБ Герджиков коментира, че "всеки начин за заобикаляне на закона не е добър но и самият Закон за обществените поръчки не е добър".


"Аз съм "за" политик да подава оставка и при най-малко съмнение за неговата почтеност, но най-важното е да има правила, които да не допускат корупционни практики" каза Герджиков и добави, че корупцията е световен проблем и трябва да се води битка с нея.


Той повтори, че не е сключил сделка с ГЕРБ, не е поел към партията никакви ангажименти и е готов да приеме подкрепа от всеки български гражданин. Обеща, ако бъде избран, да е еднакво справедлив към всички, да търси баланса, така че интересите на всички политически групи да бъдат удовлетворени.

Някой удряше през ръцете последните двама президенти, заяви Панов

Лозан Панов

© Юлия Лазарова

Лозан Панов


"Някой удари през ръцете и Плевнелиев, и Радев" - с тези думи кандидатът за президент и председател на Върховния касационен съд Лозан Панов коментира пред БНР своите опити в миналото да привлече вниманието на президентската институция към проблеми в съдебната власт.


Панов разказа, че като председател на ВКС се е обърнал към двамата действали президенти при два случая, в които е смятал, че има проблем в съдебната власт. Потърсил Плевнелиев, когато установил намеса на изпълнителната власт в съдебната при обсъждане на случая "Яневагейт" Обърнал се към Радев заради липсата на реакция в съдебния съвет по "ЦУМгейт".


"Президентската институция трябва да е равноотдалечена от трите власти и когато в едната власт се случва нетърпимо, президентската институция трябва да реагира. Така ще правя аз независимо кой ще поиска нещо. Това е ролята на президента. В тези случаи Плевнелиев и Радев тръгнаха в някаква посока, но някой ги удари през ръцете и им каза: "Там не трябва да се пипа. По темата главен прокурор реформа не трябва да се прави", каза Панов. .

Кирил Петков иска персонални промени в антикорупционната комисия

Кирил Петков

© Велко Ангелов

Кирил Петков


"Продължаваме промяната" иска Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) да стане силна институция с ново лидерство. Това заяви в интервю за БНТ лидерът на формацията Кирил Петков. Сега комисията се оглавява от бившия главен прокурор Сотир Цацаров.


По думите му в нея трябва да работят независими хора с пълна свобода, които ще работят по-активно с одитните отдели в министерствата и "няма да имат нищо общо със сегашните й псевдодейности".


"Продължаваме промяната" е готова с листите, които ще обяви в понеделник или във вторник. Те включват 240 човека, които, както ги описа Петков, "имат какво да губят", защото животът им извън политиката е успешен.


В отговор на въпрос за притежаваното от неговия съпартиец Асен Василев офшорно дружество Петков отбеляза, че разликата с други политици, разкрити в международното журналистическо разследване Досиетата "Пандора", дружеството на Василев е било обявено в България, той е платил всички данъци и е излязъл от него преди да влезе в политиката.

"Има такъв народ" се вижда като незаобиколим фактор в управлението

Филип Станев

© Велко Ангелов

Филип Станев


"Има такъв народ" ще бъде незаобиколим фактор в следващото Народно събрание. Това заяви пред БНТ бившият депутат от партията на Слави Трифонов Филип Станев. По думите му след изборите разликите между отделните формации ще са от порядъка на няколко процентни пункта и не е толкова важно дали ще си втори, трети или четвърти.


"Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние, мислейки си, че докрай следвайки обективността, идеите, каузите, че ще се случат нещата, ами не е точно така", каза Станев.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (622)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  " Има такъв народ" ще бъде незаобиколим фактор в следващото Народно събрание. Това заяви пред БНТ бившият депутат от партията на Слави Трифонов Филип Станев. По думите му след изборите разликите между отделните формации ще са от порядъка на няколко процентни пункта и не е толкова важно дали ще си втори, трети или четвърти."

  А дано тогава направо да сте пети......

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1857 Неутрално

  "По думите му в нея трябва да работят независими хора с пълна свобода, които ще работят по-активно с одитните отдели в министерствата и "няма да имат нищо общо със сегашните й псевдодейности".
  Кирчо не казва само едно - трябва ли всички в комисията да са "канадци " по гражданство ?
  А иначе "нашето момче " започна да иска много !.

 4. 4 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  Има двама арестувани за шпионаж в Казанлък. А кога Петков за Сопот?

 5. 5 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  Кирил Петков иска персонални промени в антикорупционната комисия
  =====================================
  Господина с фалшивия документ, че не е гражданин на Канада в момента не може да иска нищо. Ако бъде избран тогава може да предявява искания.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 6. 6 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1651 Неутрално

  Може ли Кирил Петков да обясни как се нарушава почтено конституцията. Става въпрос за двойното гражданство.

 7. 7 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2158 Весело

  Петков е прозрял легендата за тримата ТИТАНИ, които крепят земята.......( ни...).

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Весело

  Требе некой Спец да сложат

 11. 11 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2668 Любопитно

  Браво на Петков - Василев !! За начало на изборите ... изравняват на ГЕРБ ! Такова масово харесване сме имали ..., и това е прекрасно !
  Никой не иска детето му да прилича на Борисов, Караянчева, Биков , Атанасова ... и всички от редичката на ГЕРБ.
  Млади , образовани със собствен бизнес ! Кой ще хареса онези ....!??

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 13. 13 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  ИТН на два пъти бяха незаобиколим фактор и... Нищо! Стига им толкова! Малкия Мук, Шнорхели, Барбадосци в комплект с Тошко и Филип. Ами не, благодарим...!
  Да се разкарат нанякъде в комплект със Славчо.

  Бивш tww09306483.
 14. 14 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  ИТН на два пъти бяха незаобиколим фактор и... Нищо! Стига им толкова! Малкия Мук, Шнорхели, Барбадосци в комплект с Тошко и Филип. Ами не, благодарим...!
  Да се разкарат нанякъде в комплект със Славчо.

  Бивш tww09306483.
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 16. 16 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  Гербаджиите довчера се подсмиваха в шепа колко е смотан е този юноша бледен КирЕ Харвардо (КирЕ с ударние на Е, бива ги тези хора да измислят прякори с банкянско-костинбродско произношение...) и как не може цял месец да смени управата на ББР.

  Сега реват наред, как юношата бледен се оказал Остап Бендер от класа, цялото време бил канадски гражанин, решенията за ББР са нищожни, КирЕ ги е изиграл с невинната си физиономия....

  И сега, КирЕто пак ги рита по кокалчето, паролата "смяна на Цацаров" слага кръст на обещанията, с които вербуват нови членове - че Цацаров е техен, ще разкулачва наред, когато секвестира мерцедеса на Прокопиев, ще му хвърлят ключовете на най-обещаващото младо партийно попълнение....

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 17. 17 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  Все сте едни и същи и заедно ги договарят, такива като Панов, а после го играят на различни за пред тъпия електор. За Панов вече е ясно, кажете , кои договорихте за КОНПИ

 18. 18 Профил на pxi381080752
  pxi381080752
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#5] от "AModoMio":

  Госпожа Лъжа Борисов, ти ли си?

 19. 19 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  „Има такъв народ" се вижда като незаобиколим фактор в управлението“

  А бе какъв фактор са Кратун Слави, Талибан Тошко,
  Фильо Дрипавото и Пешо Плагиато?!?

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2870 Весело

  Съгласен, ИТН ще са незаобиколими, най-вече защото на българите бавно ни увират главите. Като нищо ще вземат 10-15 %, макар че и 4 % не заслужават след цирковете, които разиграваха.
  Въпреки всичко - по-добре коалиция с тях, отколкото с крадливите Герб и ДПС.

 22. 22 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  "Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние, мислейки си, че докрай следвайки обективността, идеите, каузите, че ще се случат нещата, ами не е точно така", каза Станев"
  ---------------
  И докато стигнат до този катарзис похарчиха толкова пари и време на данъкоплатеца, колкото на Мъск му трябваха да изстреля и приземи успешно космически кораб. Идиотът на компанията играе по този начин и накрая казва - "Ех, най-после схванах правилата! Хайде, сега да сме сериозни!".

  CONTADOR GRATUITO!
 23. 23 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3348 Неутрално

  Страхотно би изглеждала България на международната политиеска сцена с президент Атанас Герджиков и министър-председател Кирил Петков.

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 24. 24 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 5879 Весело

  Кирчо утре може да поиска да се сменят членовете на Конституционния съд, особено ако присъдата за лъжливата му декларация не му пасва, така се работи по "канадски"!

  ДБ: Време е да спечелим България
 25. 25 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#6] от "stedim":

  Какво има да ти се обяснява? Не се ли сещаш за Симеон от Мадрид? По онова време моралът беше всичко, а един пожарникар от Банкя изгряваше на политическия небосклон... ;)

  Бивш tww09306483.
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 27 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2870 Весело

  До коментар [#23] от "hamiltonf":

  Само визуално.

 28. 28 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Неутрално

  Петков каква персона се има, че може да се замени тиквата с кратуна
  —цитат от коментар 2 на ggot


  Като персона зад която стоят определен брой избиратели!
  Заедно с други политически формации като Демократична България например, ще направят всичко което е необходимо, за премахване на корупцията докарана от върхушката на герп!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 29. 29 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1857 Неутрално

  Браво на Петков - Василев !! За начало на изборите ... изравняват на ГЕРБ ! Такова масово харесване сме имали ..., и това е прекрасно !Никой не иска детето му да прилича на Борисов, Караянчева, Биков , Атанасова ... и всички от редичката на ГЕРБ. Млади , образовани със собствен бизнес ! Кой ще хареса онези ....!??
  —цитат от коментар 11 на dejmos


  И задължително прескачащи Конституцията като ненужен фактор !
  Браво на "буфосинхрониста " , браво на Радев ! Отиване с бързи крачки към Северна Осетия ! Цитирам :

  Прегледахме много казуси покрай проблема с гражданството. Намерихме един случай, когато Русия дава едностранно паспорти на граждани от Северна Осетия.”

  Така единият от лидерите на партия “Продължаваме промяната” и бивш министър на икономиката Кирил Петков защити позицията си покрай казуса с канадското си гражданство в студиото на БНТ1.

 30. 30 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1847 Весело

  :) Свободна европейска класа и ВОЛТ обясняват, КОЙ трябвало да работи в КОНПИ, смех.

 31. 31 Профил на sow29372525
  sow29372525
  Рейтинг: 590 Неутрално

  "Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние..."

  Тутакси изпадам в умиление!

 32. 32 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#21] от "boevbisser":

  Като привърженик на ИТН бих казал абсолютно същото за ДБ, но за разлика от ИТН, те не могат, по обективни причини, да си позволят загуба на 8-9% от електората си..Във всеки случай, ИТН ще са с двойно повече депутати от ДБ/ поне/ , та въпросът не е какъв фактор ще са ИТН, а фактор ли ще са ДБ изобщо..

  Sic transit gloria mundi
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 34. 34 Профил на dds27557755
  dds27557755
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Остап Бендер взе ли българско гражданство, че да иска нещо тук?

 35. 35 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#21] от "boevbisser":

  "... Въпреки всичко - по-добре коалиция с тях, отколкото с крадливите Герб и ДПС...".

  Само ти ли не си разбрал, че ИТН са мюрета на ГЕРБ и ДПС?

  Бивш tww09306483.
 36. 36 Профил на dondudat
  dondudat
  Рейтинг: 626 Неутрално

  И да внимава какви с какви гащи ходи.

 37. 37 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  До коментар [#5] от "AModoMio":Госпожа Лъжа Борисов, ти ли си?
  —цитат от коментар 18 на pxi381080752


  Ето г-н вярващ на всичко попрочети малко.
  https://breaking.bg/mneniya/dokumentat-na-kiril-petkov-ot-bukuresht-e-falshiv/

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 38. 38 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#23] от "hamiltonf":

  Сакън! На среща на върха в ЕС ще им раздава безплатни мостри от пробиотика..

  Sic transit gloria mundi
 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 40 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1857 Неутрално

  Страхотно би изглеждала България на международната политиеска сцена с президент Атанас Герджиков и министър-председател Кирил Петков.
  —цитат от коментар 23 на hamiltonf


  До някъде си прав - президентът е др.Румен Радев - незаобиколим фактор в плановете на "почтените "!

 41. 41 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#35] от "Petleshev":

  Ахахаха, още един с усещания...

  Sic transit gloria mundi
 42. 42 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  Филип Станев:
  "Чудейки се помъдряхме, бяхме наивни"

  Наивни били!!!!
  Наивността е проява на добродушни, сляпо вярващи в доброто, изтъкани от светли намерения, доверчиви хора.
  А тези се държаха нахално, понякога нагло. Те бяха високомерни, самовлюбени, смятащи се за хванали Господ за шлифера, болни от мания за безпогрешност нефелни политици.

 43. 43 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2870 Весело

  До коментар [#35] от "Petleshev":

  А правителство няма ли най- накрая да имаме, или ще си правим избори до посиняване? И на мен хората на Славчо не ми харесват, но реалностите са такива, уви.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 45. 45 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2416 Неутрално

  Кирил Петков иска персонални промени в антикорупционната комисия=====================================Господина с фалшивия документ, че не е гражданин на Канада в момента не може да иска нищо. Ако бъде избран тогава може да предявява искания.
  —цитат от коментар 5 на AModoMio  Според теб правителството на Канада, издава фалшиви официални документи ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 46. 46 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#32] от "Hristov":

  Да не забравите да включите Барбадоса в листите...! ;)

  П.П. Христов... Случайно да си от Полски Тръмбеш? Само питам.

  Бивш tww09306483.
 47. 47 Профил на Dimitri Damianov
  Dimitri Damianov
  Рейтинг: 570 Неутрално

  Интересни размисли както от първия, така и от втория. Но скоро ще разберем дали ще е така...

 48. 48 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 2369 Неутрално

  До коментар [#3] от "doroteus":

  Той е просто една нагла персона с изкуствено надуто самочувствие, или залога за него е или печели, или е на улицата. Буквално.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 49. 49 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  До коментар [#28] от "Рим":

  Корупцията ще е от друга върхушка. А след последните разпределения на президентските избори и това не е сигурно. За всички хора е ясно, че поста на ВКС за 7 години, едва ли някой ще се обърка да сложи случаен, въпреки че после го играеха на различни

 50. 50 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Неутрално

  Страхотно би изглеждала България на международната политиеска сцена с президент Атанас Герджиков и министър-председател Кирил Петков.
  —цитат от коментар 23 на hamiltonf


  Герджиков няма да бъде избран, тъй като представлява мутрата от Банкя свързана с корупцията, с чекмеджетата, с къщата в Барселона, с Мишо Бирата, с "шефе ти си го избра" с най-високата смъртност от Ковид в света и с ред други подобни тежести...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Айде действайте, оправете всичко, ние ще ви ръкопляскаме :)

 53. 53 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2084 Неутрално

  Съгласен, ИТН ще са незаобиколими, най-вече защото на българите бавно ни увират главите. Като нищо ще вземат 10-15 %, макар че и 4 % не заслужават след цирковете, които разиграваха. Въпреки всичко - по-добре коалиция с тях, отколкото с крадливите Герб и ДПС.
  —цитат от коментар 21 на boevbisser


  Коалиция с ДПС не може, коалиция с дългата ръка на ДПС-ИТН може. Коалиция със Сараите-йок, коалиция с продукта на Сарайте-ИТН, евет! Лилава логика.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  До коментар [#23] от "hamiltonf":

  Василев и сие са подходящи и за Плевнелиев, и за Радев, по всичко личи, че същите ще са и при Герджиков, и при Панов и т.н.

 56. 56 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#43] от "boevbisser":

  Можеше да имаме правителство, но ИТН не пожелаха. Затова пак сме на избори. Според мен не е лошо да ходим на избори колкото трябва. Така искат хората.
  Разбирам, че СП на Радев дразни ГЕРБ и ДПС, но аз нямам нищо против него. Много по-добре е така отколкото тиквено правителство.

  Бивш tww09306483.
 57. 57 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 875 Неутрално

  ИТпН бяха незаобиколим фактор в 2 парламента и успешно осигуриха време на мутрите от ГЕРБ да си продължават схемичките и кражбите, вече да се насочват към 4%та бариера

  иначе Лозан е най-смисления кандидат и може да бъде наистина силен президент

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2652 Неутрално

  До коментар [#23] от "hamiltonf":

  Какво мислиш би станало, ако при нахлуването на прокуратурата ( на Гешев не му трябва повод) президент беше Герджиков? Дали хората биха излезли на протест и дали Герджиков би посмял да слезе при хората?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 60. 60 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 5879 Весело

  Герджиков няма да бъде избран, тъй като представлява мутрата от Банкя свързана с корупцията, с чекмеджетата, с къщата в Барселона, ....
  —цитат от коментар 50 на Рим


  Тези опорки отдавна стана ясно, че са ментета, ама вие от ДБ си ги повтаряте до посиняване!

  Герджиков не е издиган за кандидат президент от ГЕРБ, ние от ГЕРБ само го припознаваме за наш кандидат!

  ДБ: Време е да спечелим България
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 62. 62 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Неутрално

  :) Свободна европейска класа и ВОЛТ обясняват, КОЙ трябвало да работи в КОНПИ, смех.
  —цитат от коментар 30 на svoboden


  Да де, но това не носи никакви дивиденти нито на мутрата от Банкя нито на неговата еднолична партия!
  Точно обратното - все по неудържимо герп започва да прилича на дпс - същата нечистоплътна и отвратителна партия, с която никой не иска да има нещо общо!

  Избирателите на мутрата обаче имат избор - Демократична България и Лозан Панов!
  Други пътища за тях няма.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 63. 63 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#46] от "Petleshev":

  Не ни мисли..Гледай да не изпаднете от парламента, че язък за претенциите... Иначе щастливо живеещ в Лондон от години, и като те гледам се сещам за репликата на бат Венци, "Де е Лом, де е Лондон"...

  Sic transit gloria mundi
 64. 64 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1651 Неутрално

  " По темата главен прокурор реформа не трябва да се прави", каза Панов. ." Това не го разбирам. Но не приемам изказването, че повторното предлагане на Гешев от НС нямало да бъде подписано от Панов /ако е президент/, независимо, че се нарушава конституцията.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 66. 66 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  "Суверенът" с нетърпение чака пак да дойде момента, в който ще започнат да му се карат от диванчето.

 67. 67 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  "Суверенът" с нетърпение чака пак да дойде момента, в който ще започнат да му се карат от диванчето.

 68. 68 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#56] от "Petleshev":

  Можеше..Ако дебарките не им се беше отворил апетит за постове..Не си ти , когато си гладен, нали знаеш...

  Sic transit gloria mundi
 69. 69 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2416 Неутрално

  До коментар [#21] от "boevbisser":Като привърженик на ИТН бих казал абсолютно същото за ДБ, но за разлика от ИТН, те не могат, по обективни причини, да си позволят загуба на 8-9% от електората си..Във всеки случай, ИТН ще са с двойно повече депутати от ДБ/ поне/ , та въпросът не е какъв фактор ще са ИТН, а фактор ли ще са ДБ изобщо..
  —цитат от коментар 32 на Hristov  Айде сега, ново двайсет …
  За какви « двойно повече депутати от ДБ « говориш, след като ни убеждаваше, че « на есенните избори, Дългия ще отвее всички « ? Само, че Дългия вече се бори за 4-то място, след като имаше 1-во, а Станев говори за « незаобиколим фактор «, след като ИТН бяха фаворити през юли ?
  Май са прави хората, които твърдят, че ИТН ще са най-големият донор за Петков и Василев, без значение какво дращят по форумите някои келяви тролове !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 70. 70 Профил на MilliVanilli
  MilliVanilli
  Рейтинг: 2219 Неутрално

  Герджиков не е издиган за кандидат президент от ГЕРБ, ние от ГЕРБ само го припознаваме за наш кандидат!
  —цитат от коментар 60 на Полковник Паликъщов


  https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/touche_sega-max960-nocrop-always-watermark/public/comix/10-02-2021.jpg

  Сам съм, други няма...
 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1869 Весело

  ПП "Продължаваме измамата" и Кирето Лъжеца са ГОЛЯМА РАБОТА! Такива измамници сме нямали в новата българска история. Тоя сертификат дето го размахва Кирето, уж издаден в посолството в Букурещ..... има ли подпис на министър? А някой прочете ли името на министъра? Вярвате ли че в официален документ ще има подпис на министър, без отдолу да е написано името му?
  Голямя работа са тези измамници!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото е на чужд език

 74. 74 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Ма сичкото фактУр у назе се е незаубикулим! Требе да се движим с БТР-ри с висока проходимост!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 75. 75 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Весело

  Браво на Петков - Василев !! За начало на изборите ... изравняват на ГЕРБ ! Такова масово харесване сме имали ..., и това е прекрасно !Никой не иска детето му да прилича на Борисов, Караянчева, Биков , Атанасова ... и всички от редичката на ГЕРБ. Млади , образовани със собствен бизнес ! Кой ще хареса онези ....!??
  —цитат от коментар 11 на dejmos

  Абе, ма ти верно ли искаш детето ти на прилича на некой селски ерген, или пък на Мориц от "Макс и Мориц"?
  Маани-бегай, а щерка като Луна искаш ли?

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 77. 77 Профил на ена блогърка
  ена блогърка
  Рейтинг: 15 Неутрално

  До коментар [#74] от "lz2":

  s4itai

  to see a world in a grain of sand and heaven in a wild flower hold infinity in the palm of your hand and eternity - in an hour
 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2870 Весело

  До коментар [#56] от "Petleshev":

  Съгласен - най-вече заради ИТН няма правителство, но по-нататък - кой точно ти каза и къде прочете, че българите не искат редовно правителство? Няма такова нещо, а и без редовен кабинет и работещ парламент нищо важно не може да се придвижи напред. Имаме нужда от промяна в закони, че и в Конституцията, идват тежки решения за тока, за плана за въстановяване, за циклещата ваксинация - видимо служебно правителство не може и не иска да ги решава тези казуси.
  Затова - компромис и редовен кабинет, стига ДПС и Герб да не са вътре, вече със всичко съм съгласен. Това е положението, отричането на действителността не помага.

 80. 80 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 5879 Любопитно

  Преди изборите: Някой удряше през ръцете последните двама президенти, заяви Панов
  _________________________________________________

  Да, господин Панов, а вас кой ви удря през ръцете, че досега Съдебната система не е осъдила нито един обвиняем олигарх?

  Питам за един приател, дето се чуди дъл да си пусне гласа за вас!

  ДБ: Време е да спечелим България
 81. 81 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Весело

  Гербаджиите довчера се подсмиваха в шепа колко е смотан е този юноша бледен КирЕ Харвардо (КирЕ с ударние на Е, бива ги тези хора да измислят прякори с банкянско-костинбродско произношение...) и как не може цял месец да смени управата на ББР.Сега реват наред, как юношата бледен се оказал Остап Бендер от класа, цялото време бил канадски гражанин, решенията за ББР са нищожни, КирЕ ги е изиграл с невинната си физиономия....И сега, КирЕто пак ги рита по кокалчето, паролата "смяна на Цацаров" слага кръст на обещанията, с които вербуват нови членове - че Цацаров е техен, ще разкулачва наред, когато секвестира мерцедеса на Прокопиев, ще му хвърлят ключовете на най-обещаващото младо партийно попълнение....
  —цитат от коментар 16 на cinik

  Ми смотани са, разбира се, такива като тях може да са голема работа само в очите и ушите на залухавите бабички пред входа.
  И двамата бяха бързо разкрити - единият като доказан лъжец, а другият - като доказан крадец.
  Ма ти си ги кльопай, де...

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  До коментар [#78] от "Hristov":

  Казваш даже вече загрява за министър председател управителят на ски гардероба. че влизаме в зимен сезон, шнорхели и плавници не са актуални.

 84. 84 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 2060 Неутрално

  "Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние, мислейки си, че докрай следвайки обективността, идеите, каузите, че ще се случат нещата, ами не е точно така", каза Станев."

  Демек са си мислели, че ще кълвем на бастун ама не се е получило. Обаче като чета втората половина на изречението и си мисля че не са помъдрели и още си мислят, че лъжите им ще минават.

 85. 85 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1869 Весело

  До коментар [#45] от "niksan1":

  "Според теб правителството на Канада, издава фалшиви официални документи ?"
  А според теб това е официален документ подписан от министър както е по канадския закон.... но дори не са написали името на министъра?
  Наистина българите са балъци, кълват на бастун!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Весело

  До коментар [#43] от "boevbisser":Можеше да имаме правителство, но ИТН не пожелаха. Затова пак сме на избори. Според мен не е лошо да ходим на избори колкото трябва. Така искат хората.Разбирам, че СП на Радев дразни ГЕРБ и ДПС, но аз нямам нищо против него. Много по-добре е така отколкото тиквено правителство.
  —цитат от коментар 56 на Petleshev

  Кви хора, бе, ти ли си "хората", как разбра, че хората искат да ходят на избори?
  Ако го искаха, щяха масово да отидат, а не само половината от тях.

 88. 88 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 2060 Неутрално

  До коментар [#78] от "Hristov":

  Оня джинотския селяндур пак ли ще е в парламента?

 89. 89 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2310 Весело

  Герджиков не е издиган за кандидат президент от ГЕРБ, ние от ГЕРБ само го припознаваме за наш кандидат!
  —цитат от коментар 60 на Полковник Паликъщов


  "Проф. Анастас Герджиков е истинска алтернатива на Румен Радев", написа във фейсбук Тома Биков от ГЕРБ.

  Нищо не може да спаси нито герп-пкп, нито безличният кандидат Герджиков от погром!
  Всеки глас даден за Герджиков е чиста загуба!
  Гласувайте за ЛОЗАН ПАНОВ. Там е десницата. Там е Европейския съюз!
  Само той може да свали резидента на комунистите!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 90. 90 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#83] от "doctor.no":

  Не бе, продавачът на магически отвари ще е министър председател..Нали вече раздадоха постовете!

  Sic transit gloria mundi
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2291 Неутрално

  Не искам ГЕРБ да съставят правителство, трябва им известно време да са в опозиция. Но на ПП не вярвам, че ще са по-добри от ГЕРБ. Може и по лоши да станат. Дано привържениците на ДБ не се подлъжат да си разпиляват гласовете. Моят избор е същият.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 93. 93 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 414 Неутрално

  А спонсора на жълтопаветната левица Джо Байдън независим президент ли е или диип стейт го пляска през ръцете и него ???

 94. 94 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1524 Весело

  До коментар [#62] от "Рим":
  Избирателите на мутрата обаче имат избор - Демократична България и Лозан Панов!
  Други пътища за тях няма.
  ------------------------------------
  Аре да си гледаш собствения избор и да не ни даваш наклон на ...., нали...
  Лозанчо ти Панов с наема на булката си няма да събере и пет процента.

 95. 95 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2416 Неутрално

  До коментар [#69] от "niksan1":Дългият пак ще има мандат по право, а вие пак ще се увъртате наоколо за некой пост..Реалности, какво да правиш..
  —цитат от коментар 78 на Hristov  Простака от Учиндол, НЯМА да получи мандат, защото ще го получи и осъществи « Продължаваме Промяната « .
  Дългия и мюретата около него, вече два пъти получаваха мандат и се из**раха на метеното, в услуга най-вече на Буци и шайката - трети път няма да има !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 96. 96 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#88] от "George Svinarov":

  Нямам идея дали Мирчев е в листите..Питай дебарките..Мен ако питаш, първо е добре да мине през санаториум, да му спихне апетита...

  Sic transit gloria mundi
 97. 97 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 2060 Неутрално

  До коментар [#87] от "Toshko Afrikanski":

  Всъщност на моменти одобрението към служебното правителство счупи 20 годишни рекорди. Така че не е само той. И доста са хората които предпочитат правителство излъчено от Радев пред тиквено или чалгарско.

 98. 98 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#95] от "niksan1":

  А ти от утре ще си солист у Виенската филхармония..Мдам, така ще стане..

  Sic transit gloria mundi
 99. 99 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  До коментар [#79] от "boevbisser":

  Кабинет трудно ще има.

  Не вярвах в конспирацията че Сорос и Решетников са се сдушили срещу България. Но изглежда е така.

  Слави обаче ги прецака - той не е от тея двата отбора, а си е про-български. Съответно па те го прецакаха. И Ристьо и Маята бяха против неговото правителство. Сега ни цакат с новия проект.

  След изборите двете крила - про-американско и про-руско ще трябва да работят заедно. Заедно, но за какво и какви цели?!?!

  И дали ще им се получи - според мен не. Или ако им се получи ще е за малко.

  Най-логичната коалиция според мен ще си останат про-българските партии ГЕРБ и Слави. Само че това ще е след година.

  Към момента ГЕРБ не са в управлението цели 6 месеца и за сега все още те са виновни за всичко. Но след година, ако няма резултати (а то едва ли ще има) - ще се ходи на нови избори и тогава конфигурацията ще е доста по-различна.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK