Основно предприемачи, рали състезател и пилот са водачите на листи на "Продължаваме промяната" (обновена)

Основно предприемачи, рали състезател и пилот са водачите на листи на "Продължаваме промяната" (обновена)

© Велко АнгеловПо-голямата част от водачите на кандидатдепутатските листи на коалиция "Продължаваме промяната" на доскорошните министри на икономиката и финансите Кирил Петков и Асен Василев са предприемачи, икономисти и финансисти. Рапър, рали състезател и пилот пък са сред по-нестандартните предложения за бъдещи народни представители. Прави впечатление, че за ролята на законотворци кандидатстват едва двама юристи сред водачите на листи на "Продължаваме промяната".


Двамата лидери на политическия проект са водачи на по две листи. Петков е начело в 24 многомандатен избирателен район (МИР) София и в град Пловдив. Василев е водач на листите в 23 МИР в София и в Хасково. Двамата са родом съответно от Пловдив и Хасково.


Това се разбира от списък, който бе разпространен от пресцентъра на политическия проект до медиите. Пълните списъци с кандидатите за депутати трябва да бъдат регистрирани в районните избирателни комисии до 17 часа във вторник (12 октомври), сочи хронограмата на Централната избирателна комисия (ЦИК). Отнема обаче време, докато списъците бъдат обработени и качени на сайта на изборната администрация, така че да са публично достъпни. Затова засега са видни листите на "Продължаваме промяната" за районите на Варна, Велико Търново, Монтана, Перник, Плевен, Русе, 23 МИР и 24 МИР в София, София-област, Търговище и Хасково.
В Благоевград водач на листата на "Продължаваме промяната" е Андрей Атанасов Гюров. Той е представен като преподавател по финанси в Американския университет в Благоевград.


В Бургас листата води Константин Бачийски. В официалното съобщение е представен като предприемач, специалист по информационни технологии и общински съветник. Следва да се отбележи още, че Бачийски е лидер на партия "Средна европейска класа", една от двете партии, чиято регистрация Петков и Василев използват, за да участват на изборите на 14 ноември. Докато политическият им проект търсеше партия мандатоносител, двамата лидери настоятелно повтаряха, че не предлагат места от листите им в замяна на използването на партийна регистрация (за регистрация на собствена партия бившите министри нямат достатъчно време до изборите).


Лидерът на другата партия мандатоносител Настимир Ананиев ("Волт") е втори в листата за 23 МИР в София. В интервю за "Свободна Европа" Петков обясни това с аргумента, че с Бачийски се познават отдавна и "имаме най-различни каузи", а Ананиев бил приет заради активността му по теми за пътната безопасност.


Във Варна листата води Даниел Лорер. Представен е като предприемач, икономист, с богат международен опит, владеещ 5 езика. Лорер бе сред първите публично показани съмишленици на "Продължаваме промяната" при обявяването на политическия проект.


Във Велико Търново листата води Йордан Терзийски. Представен е като архитект, с 15- годишен опит в проектирането на обществени сгради, създател на стартъп компания, която разработва енергоефективна умна къща.


Във Видин листата води Петър Миланов. Представен е като журналист с повече от 20 години опит, участващ в граждански инициативи и екологични движения, директор на фондация "Нова генерация" за културни прояви.


Във Враца начело на листата на "Продължаваме промяната" е Деница Симеонова. В съобщението до медиите се посочва, че тя е инженер, мениджър на глобалната програма за иновации на Кралската академия по инженерство на Великобритания, бивш директор на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Симеонова също бе едно от първо представените лица на "Продължаваме промяната".


В Габрово начело на кандидатдепутатската листа е Яна Балникова. Тя бе сред петимата първо представени съмишленици на политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев, бе и зам.-министър на икономиката, докато начело на министерството бе Кирил Петков. В съобщението до медиите се посочва, че тя е предприемач, бакалавър по японистика и магистър по бизнес администрация. Заместник-министър на Петков бе и завършилата икономическо развитие в САЩ и Великобритания Калина Константинова. Тя бе представена и при обявяването на политическия проект "Продължаваме промяната", но за изборите на 14 ноември не фигурира в списъка с водачи на кандидатдепутатски листи.


В Добрич листата на "Продължаваме промяната" води Йорданка Костадинова. Тя е представена като фармацевт, специалист по здравен мениджмънт.


В Кърджали листата на "Продължаваме промяната" Димитър Илиев. Той е рали състезател, експерт по пътна безопасност, преподавател в катедра "Технически и ледени спортове" на НСА. Редовно дава телевизионни интервюта по теми за пътната безопасност.


В Кюстендил водач на кандидатдепутатската листа е Георги Стамов, представен като финансист, експерт по информационни технологии и цифрови трансформации.


В Ловеч водач на листата е Искрен Арабаджиев. В съобщението до медиите е посочено, че той е икономист с опит в сферата на данъците, счетоводството и финансите.


В Монтана водач на листата на "Продължаваме промяната" е Инна Иванова. Справка в Търговския регистър показва, че тя е управител и съдружник в две фирми за търговия, внос, износ, преработка и пакетиране на кафе. Иванова е част и от управлението на клубове по водна топка и по плуване "Локомотив" - Русе. За тяхна цел в Търговския регистър е записано "развитието и популяризирането на спортното майсторство в областта на спортното плуване сред гражданите на град Русе". В съобщението до медиите тя е представена като "специалист по хранително-вкусова промишленост, развива агробизнес, шампион по плуване".


В Пазарджик водач на листата на "Продължаваме промяната" е Ивайло Шотев. Представен е като "икономист, управител на компания за хранителни добавки и козметика, развива проекти в областта на международната търговия".


В Перник първи в списъка с кандидат-депутати на формацията на доскорошните министри на икономиката и финансите е юристът Никола Минчев. Той бе сред първите показани съмишленици на Петков и Василев още при обявяването на политическия им проект. Тогава Кирил Петков определи, че Минчев би бил "най-добрият законотворец, който аз познавам". В съобщението до медиите Минчев е представен като "адвокат с опит в областта на банковата регулация и капиталовите пазари". Работил е в адвокатско дружество "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков".


В Плевен водач на листата на коалиция "Продължаваме промяната" е Иван Христанов. Той е роден през 1973 г. в София, но е израснал в Плевен. Представян е като ултрамаратонец и предприемач. Справка в Търговския регистър сочи, че Христанов е част от управата на редица дружества за консултантски услуги за финансиране и кредитиране, реклама, маркетинг и дизайн. В съобщението до медиите е обявено още, че е
"финансист, изгражда една от най-големите новостартиращи компании в България, стратегически съветник на множество млади компании".


В област Пловдив водач на кандидатдепутатската листа е Росен Костурков. Представен е като "инженер, предприемач, създава първия по рода си обучителен център в партньорство с производствени предприятия".


В Разград водач на кандидатдепутатската листа е Марин Шишев. Представен е като "финансист, търговец на етерични масла. Работил за обединяване на сектора на производителите на етерични масла".


В Русе листата на "Продължаваме промяната" води Николай Събев. Включването му в политическия проект на Петков и Василев бе обявено на няколко пъти. Събев е икономист, предприемач, собственик на куриерската фирма "Еконт". В интервю по Би Ти Ви Кирил Петков определи, че в евентуален бъдещ кабинет Събев би бил подходящ за министър на транспорта.


В Силистра водач на листата е Стоян Георгиев. В съобщението до медиите е представен като пилот, създал "една от първите авиационни фирми за селскостопанска авиация в България и на учебен център за пилоти".


В Сливен водач на листата е Татяна Султанова-Сивева. Представена е като експерт по екология и мониторинг на околната среда, работила в Министерство на околната среда и водите, преподавател в Пловдивския университет.


В Смолян водач на листата е Михал Камбарев. За него в съобщението до медиите се посочва, че е специалист информационни технологии.


В 25 МИР в София водач на листата, както стана известно от публикация във "Фейсбук" във вторник сутрин, е рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта. В съобщението до медиите за него се посочва, че е "с активна гражданска позиция по много социални теми". (Подробности по темата четете тук)


В София област водач на листата е Александър Дунчев. Той е лесовъд, еколог, бе назначен за директор на Изпълнителната агенция по горите по време на първото служебно правителство на Румен Радев. В края на миналата седмица във "Фейсбук" Дунчев съобщи, че излиза в неплатен отпуск и се включва в проекта на Петков и Василев. (Интервю на "Дневник" с Александър Дунчев четете тук)


В Стара Загора водач на кандидатдепутатската листа е Радослав Рибарски. Представен е като енергетик, работил по проекти за възобновяема енергия за изграждане не ветропаркове, фотоволтаични централи и серопочистващи инсталации.


В Търговище водач на кандидатдепутатската листа е Александра Милчева. Представена е като експерт по киберсигурност с фокус върху управлението на киберриска.


В Шумен водач на листата е Антония Димитрова. Представена е като "журналист и преподавател, завършила е специалност "педагогика", лектор за обучение на млади хора".


В Ямбол водач на листата е Мирослав Иванов. Представен е като юрист, специалист в областта на трудовото, семейно и застрахователно право.


*Статията и заглавието са обновени в 17.26 часа, след като от пресцентъра на "Продължаваме промяната" бе разпространен списъкът с водачите на кандидатдепутатските листи на коалицията.


Кой ще влезе в следващия парламент според "Алфа Рисърч" четете тук
За прогнозата на "Алфа Рисърч" за президентските избори четете тук


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (114)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално
 2. 2 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Любопитно

  Кирчо кандидат-депутат ли е още ???

  [email protected]
 3. 3 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1700 Весело

  Къде избега световната шампионка по плуване? ГоУем лъжец тоя Кирчо!Мале, мале, барон Мюнхаузен ряпа даяде!

  Sic transit gloria mundi
 4. 4 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Любопитно

  "Лицето не е канадски гражданин от 20.08.2021" Но е министър от 12-ти май 2021г, с което е нарушил закона. (Радев също е нарушил закона)

  [email protected]
 5. 5 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Любопитно

  В парламента няма място за такива " почтени "Политици .

  [email protected]
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на pippo
  pippo
  Рейтинг: 241 Неутрално

  ехххха, настана една промяна та ум да ти зайде
  Бизнесът да върви

 8. 8 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1676 Неутрално

  Голямо информиране за коалицията между Средна европейска класа на Бачийски и ВОЛТ на Настимир Ананиев!? Знаете ли нещо за програмата на тези две партии, за това що за хора членуват в тях!?

 9. 9 Профил на brightside
  brightside
  Рейтинг: 9 Любопитно

  Кандидатът от Плевен Христанов е свързан с Елвин Гури. А жена ан Елвин Гири е Ралица Агаийн ( Новото време). Сещате ли се за кой ще гласувате?

 10. 10 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2157 Неутрално

  Това, че тук се отделя специално място и подробно се анализират кандидати на ПП означава ли, че Демократична България, чийто официоз е вестник Дневник, стои рамо до рамо и споделя идеите на Асен и Петър, пардон Кирчо ?

  кратък
 11. 11 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1700 Неутрално

  Опс :

  Иван Христанов е участник в иницианивата 1000km Balkan Charity Challenge, 2017

  Набира средства за апела на Multi Кulti Collective.

  Дарете средства на организацията чрез профила на Иван Христанов.


  А сега всеки може да провери за какво се бори Мулти Култи Колектив...

  Sic transit gloria mundi
 12. 12 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално


  « Продължаваме Промяната « настъпва и очаквам да изместят БСП от втората позиция .
  Няма съмнение, че ще щипнат от всички партии, но истинският донор ще бъдат чалгите . Надявам се и да активират една част от негласуващите въобще .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 13. 13 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#5] от "karabastun":

  не ги допускай, направи необходимото!

 14. 14 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2882 Неутрално

  На 20.08.2021 е подал молба за отказ от канадско гражданство. Но официален документ от Канада няма пристигнал. Точно Канада трябва да обяви от коя дата вече не е канадски гражданин.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 15. 15 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1293 Весело

  До коментар [#5] от "karabastun":

  Като споменахте Конституция, то следният член колко пъти е нарушаван от Бойко и компания (и не само те, то си е нещо като традиция):

  Чл. 65.
  (2) Кандидатите за народни представители, които заемат държавна служба, прекъсват изпълнението й след регистрацията си.

  Не ме търсете преди обяд
 16. 16 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Весело

  До коментар [#10] от "Мариана Кълвачева":

  КПетков НАД България, НАД българския народ, НАД българския Коституционен съд!
  Неразбираемото ново ... ?!

  [email protected]
 17. 17 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4561 Неутрално

  "Хора от бизнеса и юрист са първите известни кандидат-депутати на "Продължаваме Промяната"

  И Ицо Хазарта в София!

 18. 18 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Неутрално

  До коментар [#14] от "AModoMio":

  Средно грамотен българин може да отвори сайта на държавата Канада и да види телефонните номера, на които може да се обади човек за да провери статуса на някого. Дали е или не е гражданин на Канада

  [email protected]
 19. 19 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#14] от "AModoMio":

  така е скарай се на кнадците, ти можеш!

 20. 20 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 891 Неутрално

  Общо взето е малко каша от свестни и те толкова свестни хора и съмнителен подход от бързане и съответните компромиси (приемливи или неприемливи).
  Надеждата ми е тази формация да събере повече гласове от ГЕРБ, БСП, Славчо и Триото с Мая, а Демократична България поне да си запази гласовете като единствената коалиция, която е системен борец срещу статуквото, Пеевски, Тиквата и безобразията от последните години.

 21. 21 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#18] от "karabastun":

  ти обади ли се?

 22. 22 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1700 Неутрално

  До коментар [#9] от "brightside":

  Христанов е апологет на бежанците и ЛГБТ идеологията..Участва активно в проекти и набира средства за тях. Ето една от организациите, коуто са му на сърцето и събира средства за тях:

  "Мулти култи колектив (МКК) работи за общностно развитие, гражданско участие, солидарност, интеграция на мигранти и бежанци и човешки права от 2011 г."

  Sic transit gloria mundi
 23. 23 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#22] от "Hristov":

  Кофти ти е а?

 24. 24 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Любопитно

  До коментар [#21] от "doctor.no":

  Кирчо казА, че не го интересуват такива глупости, а е над тези конституции, монституциии - това не ви ли стига ?!

  [email protected]
 25. 25 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2882 Неутрално

  До коментар [#14] от "AModoMio":така е скарай се на кнадците, ти можеш!
  —цитат от коментар 19 на doctor.no


  За какво да им се карам след като там се спазват законите ?

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 26. 26 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  В парламента няма място за такива " почтени "Политици .
  —цитат от коментар 5 на karabastun  Питам се кое е по- добро - българин довчерашен гражданин на България и Канада, със солидно образование и доказани професионални качества, или един комунист, изпълзял от мутренските катакомби, пълнещ гушите на КГБ- ДС мафиоти с нашите пари ?
  Един възпитаник на Харвард, или на Симеоново ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 27. 27 Профил на brightside
  brightside
  Рейтинг: 9 Неутрално

  До коментар [#22] от "Hristov":

  Аз не виждам проблем в тези инициативи. Аз виждам проблем в това добре забравени връзки да се представят като промяна.

 28. 28 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 891 Неутрално

  Кандидатът от Плевен Христанов е свързан с Елвин Гури. А жена ан Елвин Гири е Ралица Агаийн ( Новото време). Сещате ли се за кой ще гласувате?
  —цитат от коментар 9 на brightside


  Ще моля да не дрънкате глупости без да сте запознат. Няма да гласувам за ПП, но Христанов няма нищо общо с Новото време и е добра кандидатура за депутат. По-добра поне от 90% от досегашните депутати.

 29. 29 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3040 Неутрално

  До коментар [#1] от "doctor.no":

  Шайката не е особено разтревожена. ПП и ДБ няма да могат да направят правителство. ИСНИ вероятно няма да могат да влязат. ИТН са кукли на конци и пак ще играят в ляво.

  Бивш tww09306483.
 30. 30 Профил на T.M.
  T.M.
  Рейтинг: 1360 Неутрално

  "Лицето не е канадски гражданин от 20.08.2021" Но е министър от 12-ти май 2021г, с което е нарушил закона. (Радев също е нарушил закона)
  —цитат от коментар 4 на karabastun


  Лицето е подало заявление още преди да стане министър. Това, че в Канада са се забавили поради тяхната си бюрокрация не е наш проблем.
  Плюс това това си е соц закон, в днешно време аз бих се радвал, ако "изтеклите мозъци" в чужбина се завръщат да управляват тук. Да не говорим и за двойния стандарт, що любимата ти партия си затваря очите за една друга партия дето открито си защитава интересите на Турция в България?

 31. 31 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2837 Неутрално

  Е то целия парламент ще се напълни с такива хора, някой дето се занимава с бизнес и е изкарал някой лев няма ли да има :)

 32. 32 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1536 Любопитно

  До коментар [#5] от "karabastun":Като споменахте Конституция, то следният член колко пъти е нарушаван от Бойко и компания (и не само те, то си е нещо като традиция):Чл. 65.(2) Кандидатите за народни представители, които заемат държавна служба, прекъсват изпълнението й след регистрацията си.
  —цитат от коментар 15 на tulup


  Радев на държавна служба ли е? Или ако да, на коя държава?

 33. 33 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#24] от "karabastun":

  и ти какво ще направиш та да поправиш тази несправедливост?

 34. 34 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Весело

  До коментар [#14] от "AModoMio":

  Ти вероятно си спец по канадското гражданство лелич герб!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 35. 35 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  На 20.08.2021 е подал молба за отказ от канадско гражданство. Но официален документ от Канада няма пристигнал. Точно Канада трябва да обяви от коя дата вече не е канадски гражданин.
  —цитат от коментар 14 на AModoMio  Не е ли време да помолиш господата от КС да те допуснат на редовно тяхно заседание и да им отвориш очите ?
  Защо се унижаваш да коментираш в някакъв си форум, след като си толкова навътре в тази материя ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 36. 36 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3816 Весело

  До коментар [#30] от "T.M.":

  В Канада се били забавили?! А бе откъде ви намират такива?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 37. 37 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2882 Неутрално

  https://afera.bg/ето-го-писмото-на-янаки-стоилов-че-кири/

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 38. 38 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 911 Неутрално

  До коментар [#30] от "T.M.":

  Този член от конституцията е тъп и трябва да бъде премахнат, но докато е в сила трябва да бъде спазван. Точка по въпроса.

  Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета.
 39. 39 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1454 Неутрално

  Изглежда макс и мориц са новия коз на добрите олигарси. Такова лансиране нямаше и бойкикев.
  —цитат от коментар 6 на Дамаджан Печиджибров


  А може и : „синовете на лейтенант Шмид“ , израз останал трайно като синоним на аферисти и мошеници благодарение на романа на Илф и Петров „Златният телец“

 40. 40 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#29] от "Petleshev":

  няма значение дали ИСНИ влизат, но ще влязат. ПП ще вдигнат активността и от там ще си докарат 30%, ДБ ще удържат поне 11% - другите до 121 депутата ще си ги вземат в зала със схемата "121 на почтените" - ще им вържат ит от БСП, а най-вече от ИТН, като видят техните нескопосаници, че пак нищо няма да свършат.

 41. 41 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Весело

  До коментар [#33] от "doctor.no":

  Ще стана спонсор на ПП, за да може Киро да бъде премиер, Василев - финансов министър, а аверът им Спецов да продължи да е шеф на НАП, ОЩЕ ДЪЪЪЛГИ МАНДАТИ :)

  [email protected]
 42. 42 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 874 Неутрално

  Ами... пожелавам им успех макар че както очаквах водачите им са крайно невпечатляващи по критериите които сами си поставиха. Проблемът е обективен - по кръчмите всеки си мисли че става за депутат, но реално успешни и читави хора които искат да влязат в политиката трудно се намират. Именно затова партиите трябва малко да се консолидират, да си обединят читавите хора и да изхвърлят пълнежа. Но това няма как да стане докато цяли партии като ГЕРБ и ДПС са само пълнеж.

 43. 43 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  Само ГЕРБ са нормалният избор. Ще гласуваме за тях.

 44. 44 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#18] от "karabastun":ти обади ли се?
  —цитат от коментар 21 на doctor.no  Предполагам, че Карабастуна е звъннал не на сайта на канадското посолство ( човека едва ли е толкова добре по английски ), а поне на КС и на чист български им е отворил очите .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 45. 45 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Весело
 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#41] от "karabastun":

  съмнявам се, от теб ( Pi Ar Sevi na Boiko ) няма да вземат и един лев

 48. 48 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 999 Неутрално

  Това, че тук се отделя специално място и подробно се анализират кандидати на ПП означава ли, че Демократична България, чийто официоз е вестник Дневник, стои рамо до рамо и споделя идеите на Асен и Петър, пардон Кирчо ?
  —цитат от коментар 10 на Мариана Кълвачева


  Означава,че Ичко греблото е прецакания!Да сте прочели в близките дни назад нещо за брадясалото момче?

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 49. 49 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Весело

  До коментар [#26] от "niksan1":

  Инвестирай в ПП , ще е полезно - Вярвам , ще има файда ...:)

  [email protected]
 50. 50 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  До коментар [#44] от "niksan1":

  Те сага имат задача да изучават Аристотел в оригинал

 51. 51 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1293 Любопитно

  До коментар [#32] от "voodoo_child":

  Ако Радев прекъсне държавната си служба по време на кандидатура си, то кой ще е президент? Йотова ли? Това ли искате? Пък и тя също е кандидат, тъй че пак не може по същите причини. Иначе казано - ако това е така, то това би било негласна забрана за 2 мандата, а в Конституцията пише също и:
  Чл. 95. (1) Президентът и вицепрезидентът могат да бъдат преизбрани на същата длъжност само за още един мандат.

  Та какво според вас би било редно да се случи?

  Не ме търсете преди обяд
 52. 52 Профил на Трезвеник
  Трезвеник
  Рейтинг: 97 Неутрално

  Един възпитаник на Харвард, или на Симеоново ?
  —цитат от коментар 26 на niksan1  Това не е и не може да бъде критерий! Тед Качински, който на 16 постъпи в Харвард би следвало също да го издигнеш в култ, ако ти е ясно какво ти говоря.....

 53. 53 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3033 Любопитно

  До коментар [#47] от "doctor.no":

  Мислиш, че за половин година са източили достатъчно от държавата ли ?

  [email protected]
 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  Само ГЕРБ са нормалният избор. Ще гласуваме за тях.
  —цитат от коментар 43 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар  Кои сте вие, които ще гласувате за ГЕРБ ? Или ти си официален говорите на българите ?
  Кога са те избрали за техен трибун и, защо отговаряш и от мое име ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 56. 56 Профил на truder
  truder
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#22] от "Hristov":
  Това прави ли го лош човек?

 57. 57 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Весело

  До коментар [#52] от "Дамаджан Печиджибров":

  На теб кой ти е критерия- чекмеджето ли?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 58. 58 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  [quote#26:"niksan1"][/quote]

  Никсане, това е само върхът на айсберга. Освен гражданството знеш ли какви хора стоят зад него и пРезидента? Знаеш ли кои са им кукловодите?

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 59. 59 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 952 Неутрално

  До коментар [#26] от "niksan1":
  Да си завършил Харвард не ти дава право да нарушаваш Конституцията. Всеки закононарушител е закононарушител, независимо от образованието си (Убразование, според Минеков)
  Подобни на твото изказвания разрушават идеята за равенство пред закона. А нали това е една от основните теми, които самите ПППП коментират? Ситуацията е сходна на простотията, която демонстрират тошковчетата и призивите за "културно" поведение от Голямата цигулка.
  Освет това проблемът с гражданството на Кирил Петков дълече не е лично негова работа - в документацията по случая има данни, че Радев умишлено е прикрил закононарушението... А той пък води бандата на "почтенните". Твърде много разминаване има в думите и делата, другарю.
  Като добавим извънсъдебното споразумение на Асенчо, съмнителната шашва около Спецов, тегленето на половин милиард заем нещата намирисват много здраво на една класическа измама.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 60. 60 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#26] от "niksan1":Инвестирай в ПП , ще е полезно - Вярвам , ще има файда ...:)
  —цитат от коментар 49 на karabastun  По принцип гласувам за « Демократична България «, но дори и в тях не мога да инвестирам, защото не съм богат като теб и Хамилтън . Ти изрази готовност да инвестираш в партията на Петков и Василев, а Хамилтън вече много години спонсорира футболния гранд « Барса « … поне така казва …

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 61. 61 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 2882 Неутрално

  https://afera.bg/харвардски-капан-за-радев/

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 62. 62 Профил на truder
  truder
  Рейтинг: 562 Неутрално

  [quote#26:"niksan1"]
  —цитат от коментар 58 на kaiser
  Никсане, това е само върхът на айсберга. Освен гражданството знеш ли какви хора стоят зад него и пРезидента? Знаеш ли кои са им кукловодите?[/quote]

  А, Вие знаете ли? Може ли да ни кажете? И ако може да не са голи твърдения!

 63. 63 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  [quote#52:"Дамаджан Печиджибров"][/quote]


  Абсолютно никого НЕ издигам в култ, само съм против мутрите и мафиотите и, ако е необходимо и с дявола ще стана ортак, но да бъдат изчегъртани първо клиентелистите- калинки от ГЕРБ, а след това и останалите некадърници и мошеници, гравитиращи около онова от Банкя !
  Можеш дами вярваш, че имам основание за това .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 64. 64 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1822 Весело

  а начело два мошеника

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 65. 65 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4788 Гневно

  До коментар [#59] от "olexander":

  Викаш - САМО на магнаурци е разрешено да тъпчат Конституция и закони и Народно събрание и народ!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 66. 66 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  [quote#26:"niksan1"]
  —цитат от коментар 58 на kaiser
  Никсане, това е само върхът на айсберга. Освен гражданството знеш ли какви хора стоят зад него и пРезидента? Знаеш ли кои са им кукловодите?[/quote]


  Не, не знам, но поддържам това, което виждам и чувам по медиите .
  Ако Петков и Василев свиреха фалшиво, до сега да съм ги разбрал, но виждам, че НА ПРАКТИКА са професионалисти и с волеви качества .
  Няма да гласувам за тях, защото гласувам ( и семейството ми ) за « Демократична България « .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 67. 67 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#26] от "niksan1":Да си завършил Харвард не ти дава право да нарушаваш Конституцията. Всеки закононарушител е закононарушител, независимо от образованието си (Убразование, според Минеков)Подобни на твото изказвания разрушават идеята за равенство пред закона. А нали това е една от основните теми, които самите ПППП коментират? Ситуацията е сходна на простотията, която демонстрират тошковчетата и призивите за "културно" поведение от Голямата цигулка.Освет това проблемът с гражданството на Кирил Петков дълече не е лично негова работа - в документацията по случая има данни, че Радев умишлено е прикрил закононарушението... А той пък води бандата на "почтенните". Твърде много разминаване има в думите и делата, другарю.Като добавим извънсъдебното споразумение на Асенчо, съмнителната шашва около Спецов, тегленето на половин милиард заем нещата намирисват много здраво на една класическа измама.
  —цитат от коментар 59 на olexander  Радетел съм за равенството пред закона, но поискай ми примери за чудовищно НЕРАВЕНСТВО пред КРБ, много, много преди на политическата сцена да се бяха появили Петков и Василев и бъди уверен, че ще те затрупам с тях .
  Не, че сам не се досещаш, де .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 68. 68 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1840 Неутрално

  Кандидатът от Плевен Христанов е свързан с Елвин Гури. А жена ан Елвин Гири е Ралица Агаийн ( Новото време). Сещате ли се за кой ще гласувате?
  —цитат от коментар 9 на brightside


  А баджанака на шуринайката на третия братчет кой е, знаеш ли?

 69. 69 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  А, Вие знаете ли? Може ли да ни кажете? И ако може да не са голи твърдения!
  —цитат от коментар 62 на truder


  пРезидентът е изпечен русофил, издигнат от БКП по препоръка на КГБ Решетников. Заобиколен е от съмнителни съветници, има съмнителни назначения и опити за прикриване на престъпления. Много е вероятно да е знаел, че Кирчу има двойно гражданство, но е предпочел безсрамно да стъпче конституцията. Партията е създадена чрез него, най-вероятно по заповед и насоки от неговите кукловоди. Той е достатъчно тъп за да не може сам. Целта на партията е да му вдигне рейтинга и да обере гласове.

  Това малко ли е?

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 70. 70 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  До коментар [#69] от "kaiser":

  допълнение:

  Опита СЕ ДА ПРОВАЛИ СДЕЛКАТА С НАТОВСКИТЕ самолети.

  Онзи възпълничкия плещеше. че БългаРИЯ НЕ ТРЯБВАЛО ДА ВЛИЗА В ЕВРОзоната.

  пРезидентът отново е подкрепен от БКП. Има 27 ДС-ари сред групата издигащаго за втори мандат.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 71. 71 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 517 Неутрално

  До коментар [#67] от "niksan1":

  Радетел съм за равенството пред закона, но 7
  .......................
  Но. Но.
  Законът е закон и никой не е над него.
  А тезата "вий защо биете негрите" показва липса на аргументи.

  Дори Исус да слезе на Земята, ако е нарушил закона, трябва да си понесе последствията.
  Толкова ли е трудно да се разбере, че става дума за МОРАЛ?
  Как ти звучи"почтен закононарушител"?
  И не е поради незнание, а умишлено.
  "Киро Почтения" сам се поставил над закона.
  На принципа "ако мине".
  Явно познава добре моралните ви принципи.
  И наистина пред вас минава всяка дивотия. Щом е от "наште" може да направи колкото си иска машинации, вие само ще блеете " ама Герб това, ама ДПС онова".
  Все едно, че има разлика.

 72. 72 Профил на truder
  truder
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#69] от "kaiser":

  Е, благодаря за отговора все пак. Но ви помолих да не е с голи твърдения. А Вашите твърдения са точно такива. Аз не зная каква е истината, както и Вие не знаете, но много нахъсано ги твърдите като чиста истина.
  До сега Вашите коментари, които съм чел, за мене, са меко казано съмнителни.

 73. 73 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2407 Неутрално

  "Лицето не е канадски гражданин от 20.08.2021" Но е министър от 12-ти май 2021г, с което е нарушил закона. (Радев също е нарушил закона)
  —цитат от коментар 4 на karabastun


  Казах ти, това е за да ви е двойно яд. ББР, юбимата рожбана най-големите играчи и разбирачи от ГЕРБДПС да им я изстръгне от ръцете министър - канадец. Едно е да те ритне подкован кон, друго - босо магаре.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 74. 74 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3040 Неутрално

  До коментар [#40] от "doctor.no":

  Аз не съм такъв оптимист. Коалиция с ИТН е сериозен проблем. Не знаеш кога и за какво ще ги активират от Сараите тия малоумници. А някаква коалиция с БСП и тя не е на добре. Не знам... Сложно ще е...

  Бивш tww09306483.
 75. 75 Профил на sylvester
  sylvester
  Рейтинг: 487 Неутрално

  Тези две момченца са едно към едно юпитата, които ни пробутаха през 2001 г. "Успелите", млади професионалисти, които по неясна причина, зарязват многомилионните си кариери в световни компании и се бутат да станат политици у нас. А най-смешното е, че хората, които с някакъв овчи ентусиазъм ги хвалят, претендират да са интелигентни, образовани и да искат промяна. Мили мои, този филм вече е прожектиран. Няма хепи енд...

 76. 76 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3040 Неутрално

  До коментар [#59] от "olexander":

  Стига сте ревали...! Като ви натресоха мадридското чучело не питахте за Конституция, нали?! Симеон е с двойно гражданство, що не рИвахте тогава...?!

  Бивш tww09306483.
 77. 77 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  До коментар [#69] от "kaiser":Е, благодаря за отговора все пак. Но ви помолих да не е с голи твърдения. А Вашите твърдения са точно такива. Аз не зная каква е истината, както и Вие не знаете, но много нахъсано ги твърдите като чиста истина.До сега Вашите коментари, които съм чел, за мене, са меко казано съмнителни.
  —цитат от коментар 72 на truder


  Вие сте точно от таргет групата на Кирчу.
  Кирчу не е обикновен лъжец, той е нагъл лъжец, неговото поведение е: ''Добре де, излъгах, ама какво от това, карай да върви, затворете си очите за мен.

  Възпълничкия също има петна - случаят с крадене на софтуер.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 78. 78 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  До коментар [#59] от "olexander":Стига сте ревали...! Като ви натресоха мадридското чучело не питахте за Конституция, нали?! Симеон е с двойно гражданство, що не рИвахте тогава...?!
  —цитат от коментар 76 на Petleshev


  аре стига с тъпите лъжи. Симеон не е бил с двойно грАЖДАНСТВО.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 79. 79 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1532 Неутрално

  Питам се кое е по- добро - българин довчерашен гражданин на България и Канада, със солидно образование и доказани професионални качества
  —цитат от коментар 26 на niksan1

  ===
  Единствените доказани качества (поне пред широката общественоста) са качествата на нагъл лъжец.
  Излъга президента на РБ, излъга главнокомандващия на РБ, излъга всички зрители на телевизии и всякакви други медии, които го гледаха и слушаха как повтаря до припадък, че е само български гражданин.
  Ся... ще трябва да лъже и прокуратурата, ама няма да успее.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 80. 80 Профил на ztj54482216
  ztj54482216
  Рейтинг: 103 Неутрално

  До коментар [#7] от "pippo":

  Прочети първо статията и тогава коментирай. Видял заглавието и бърза да плюе

 81. 81 Профил на xso16686927
  xso16686927
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Бая са се наточили край кацата с меда. Приятелски кръгчета, "почтени", пременени и с големи лакоми устички... Да видим след решението на Конституционния съд кои ще останат на софрата и кои ще си заминат по живо по здраво.

 82. 82 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 452 Неутрално

  "Дясна политика с ляв ефект"-не знам що е това,но в моя град има лаф "С дясна ръка в ляв джоб",т.е.-гепене.За това ли говори Харвардо?

 83. 83 Профил на ozd05563707
  ozd05563707
  Рейтинг: 691 Неутрално

  Почтеният шеф на Еконта, почтено още преди години, предаде на властите доброволно всичките си клиенти. Доколкото съм чувал от Спийди са го молили за общи протестни действия. Мани мани, такава почтеност.

 84. 84 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 895 Весело

  Възпълничкия също има петна - случаят с крадене на софтуер.
  —цитат от коментар 77 на kaiser

  Фен на оня от зайчарника говори за "възпълнички"?
  Всичкото гербидж сте супер интелекти, нали?

  Мома, връщай 12 и 12А!
 85. 85 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Няма такава силна листа на водачи, аз поне не съм видял

 86. 86 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  Фен на оня от зайчарника говори за "възпълнички"?
  Всичкото гербидж сте супер интелекти, нали?
  —цитат от коментар 84 на CINZANO


  Толкова сте плоски. Всеки който не скача по гайдата ви е ''гербидж''
  Мразя лицемерието, а вие сте точно такива - Кирчо сгазил конституцията, ма нали е от наЩе, ще си затворим очите.

  Фатмака изобщо не става за президент, ама нали ще изчегъртва конкурентите ви та аре, ще си затворим очите и за него. Фалш и лицемерие.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 87. 87 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1904 Неутрално

  До коментар [#86] от "kaiser":

  забравих за евентуалната коалиция в името на не знам си какво която онова дребно генералче анонсира преди 2 дни. Безгранично лицемерие.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 88. 88 Профил на kkl38598034
  kkl38598034
  Рейтинг: 102 Неутрално

  Моля ви се четете внимателно кви са тея. Ще ни потопят в дългове за поколения напред в името на "инвестиции в зелено електронно бъдеще". Реално тези са най-лошия вариант за управление както и ДБ, поне докато не кажат ясно какво им е мнението относно трупането на държавен дълг.

 89. 89 Профил на vova.josei_ki
  vova.josei_ki
  Рейтинг: 1372 Любопитно

  "Основно предприемачи, рали състезател, пилот са водачите на листи на "Продължаваме промяната"..."

  От ден на ден, все повече ми заприличва на "Продължаваме Палячовщината"!

  Аман от Месии... Аман от Пророци...

  Кой ли ще наследи Петков и Василев като Спасител на България?

  Fu*k Your Opinion
 90. 90 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1822 Весело

  Ицо, Ицоо! .... напиши ми факс.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 91. 91 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 807 Неутрално

  Колко жалко, че красив Киро канадеца ще гледа кампанията зад решетките (ако сме правова държава, де, за какавато май се "бори" и той). Е, нарушил някакъв закон, някакава конституция - ами те са сгрешени, а и по принцип не трябва да важат за умни, красиви и "почтени" хора!

 92. 92 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7240 Неутрално

  Няма лоши. Успешни предприемачи ще дръпнат напред и държавата.

 93. 93 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  Гледам, че герберските тролове са много активни в плюенето. Значи има шанс тези да ги наритат, не са се споразумели.

 94. 94 Профил на ivo
  ivo
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Имената на всички тия хубавци, автоматично попадат в списъка на хора, за които никога няма да се гласува!

  Не на глобалистите и глобуса! Make Earth Flat Again!
 95. 95 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3040 Весело

  До коментар [#76] от "Petleshev":

  "Стига сте ревали...! Като ви натресоха мадридското чучело не питахте за Конституция, нали?! Симеон е с двойно гражданство, що не рИвахте тогава...?!"
  ===============
  Като се прекара човек веднъж, поумнява.
  Това явно те дразни.

  Еретик
 96. 96 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2396 Неутрално

  Е, как да не гласуваме за такива личности!?

 97. 97 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 666 Неутрално

  Е то целия парламент ще се напълни с такива хора, някой дето се занимава с бизнес и е изкарал някой лев няма ли да има :)
  —цитат от коментар 31 на realguru


  Това са май само грантаджии.
  Да им се дадат едни пари да обучават,
  Едни финансисти , икономисти да разпределят едни пари на близки и познати??
  Те за това бяха искали такива пари от ЕС , но ги отсФириха.
  Абе деца не разбирате ли че трябва да построите пътищата и да доведете ивеститори за да има млади хора да работят за сносни заплати??
  Те социалните всяка година обучават как да се гледат бабите и така 10-тиа години. Не се е чуло някой от тия да отиде да гледа аглийските баби за 3500 евро .
  Що си спомям че тия от Новото време издъниха дедо Цар?

 98. 99 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 666 Неутрално

  [quote#73:"cinik"][/quote]

  ББР стана любима на Кирчо да даде примеро на 250 човека по 1 милион и държавата да гаратира и да обяви загуба от 250 милиоа.
  Що не се засрамите ?

 99. 100 Профил на oua58686497
  oua58686497
  Рейтинг: 666 Неутрално

  Няма лоши. Успешни предприемачи ще дръпнат напред и държавата.
  —цитат от коментар 92 на Роси

  Със какво?
  Със фитес клубове , с хранителни добавки за мускули, с обучаване на борци, ...,..
  Едиствено само от пилота на ССА има кяр да обучи пилоти да си изкарват хляба .
  Да споменаха нещо за 1 мл безработни цигани как ще им намерят работа или и тях ще ги учат до 40 г и после ще ги освидетелстват с ТЕЛК пак на гърба на малкото работещи?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK