На живо

Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© ДневникИзненадващи резултати и очаквания за поредни трудни преговори за съставяне на правителство - така звучи обобщението третите за тази година парламентарни избори. Те бяха белязани от безпрецедентно ниска избирателна активност, донесла неочаквано подреждане на претендентите за участие в следващото Народно събрание и сигурен втори тур на президентските избори след седмица.


Формацията на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната" мобилизира повече от очаквания брой избиратели. Така тя изпревари бившата управляваща партия ГЕРБ и най-вероятно ще получи първа мандат за съставяне на правителство. Най-сигурният ѝ партньор - "Демократична България", обаче остава с двойно по-нисък резултат от предишния вот, намалявайки сигурните гласове за евентуално правителство.


Другите двама потенциални участници в управленска коалиция на т.нар. "партии на промяната" - БСП и "Има такъв народ", също падат в сравнение с преди четири месеца. БСП вече е четвърта, а партията на тв водещия Слави Трифонов регистрира почти три пъти по-нисък резултат от юли, когато беше победител, и остава едва пета.
За момента изборите изглеждат най-успешни за ДПС, която се връща на третата позиция в очакване да подобри още резултата си, след като станат известни гласовете от Турция. Другият печеливш е националистическата формация "Възраждане", която за първи път влиза в парламента и разчита още да подобри резултата си с вота от чужбина.


Кирил Петков и Асен Василев обявиха намерение бързо да започнат преговори за постигане на мнозинство от поне 121 депутати, което да застане зад редовно правителство. Изборните резултатите обаче показват, че за целта най-вероятно ще са необходими гласовете на четири от седемте парламентарни групи. При предварителните заявки за изолация на ГЕРБ и ДПС, това означава задължително съгласие с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" (според изчисленията до момента това прави общо 138 гласа).


Окончателните позиции, от които ще тръгнат преговорите, ще стана известни вероятно в понеделник, когато пристигнат и протоколите от гласуването в чужбина. Малко вероятно е те да променят подреждането, но могат да доведат до коригиране на очакваните мандати. Официалните резултати ще станат известни по-бавно, отколкото беше през юли, когато за първи път се гласува масово с машини, тъй като сега Централната избирателна комисия задължи всички секции да броят ръчно и разписките от гласуването.


Президентският вот очаквано ще бъде решен на втория тур, за който се класираха настоящият президент и кандидат за втори мандат Румен Радев и подкрепеният от ГЕРБ Анастас Герджиков. Изненадата на вота беше четвъртата позиция на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, който изпревари подкрепяния от "Демократична България" Лозан Панов.


Хронология на най-важното от изборната нощ вижте в статията. Най-важното от деня на гласуването - тук.

За управленска коалиция вече са нужни четири формации

Разпределението на мандатите, изчислено при 100% паралелно преброяване на гласовете, показва, че сформирането на евентуална управленска коалиция ще изисква участие на минимум четири от парламентарните групи в новото Народно събрание.Това означава, че за да изпълни заявката си да състави бързо редовно правителство, победителят - "Продължаваме промяната", ще трябва да получи подкрепа от БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". От формацията на Кирил Петков и Асен Василев вече обявиха, че няма да преговарят с ГЕРБ и ДПС и отклониха за след излизането на окончателните резултати въпроса дали биха търсили помощ от националистическата партия "Възраждане".

Финалните резултати на кандидат-президентите

Условието на "Възраждане" за преговори: сваляне на COVID ограниченията

Трябва да видим с какво една нова управленска конфигурация ще се различава от конфигурацията от ГЕРБ и ДПС, преди да решим дали да я подкрепим, коментира днес пред "Нова телевизия" лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.


Костадин Костадинов

© Георги Кожухаров

Костадин Костадинов


От думите му се разбра, че партията би подкрепила правителство, съставено от партии, които се обявяват за отпадане на всякакви ограничения заради COVID-19. За Костадинов няма значение дали ще има редовно или служебно правителство. На въпрос, кого биха подкрепили на президентските избори, той отговори: "Непоискана подкрепа не се дава".

ДПС изпревари БСП и е на трета позиция

Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Юлия Лазарова


При 100% паралелното преброяване на гласовете социологическите агенции нареждат ДПС на трета позиция. Партията изпреварва БСП с около един процентен пункт. Данните са преди да са започнали идват протоколите от гласуването в чужбина, където ДПС очаква допълнително гласове от вота в Турция, преминал при по-висока активност, отколкото през юли. Ето данните:


Изборният ден в Европа приключи

Приключи изборният ден за българите на територията на Европа, съобщи Външно министерство.


Във Великобритания, където бяха разкрити най-много секции – 132, краят на гласуването бе обявен в 22 ч. българско време. От ведомството отчитат, че вотът е протекъл без трудности.


Заради часовата разлика най-късно изборният ден в чужбина ще приключи в американските щати Калифорния, Аризона и Невада, както и в канадския град Ванкувър - в 6 часа българско време в понеделник (15 ноември).

ДПС декларира готовност да говори с всички в парламента

ДПС, която според паралелното преброяване на гласовете е на трета позиция, изпреварвайки БСП, декларира готовност да разговаря с всички парламентарни групи в новото Народно събрание, ако бъде поканена.


Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Дневник


Лидерът на партията Мустафа Карадайъ определи като добри резултатите на партията си. ДПС все още очаква гласове от Турция, където днес имаше висок интерес към гласуването. Досегашните заявки на т.нар. "партии на промяната", които се очаква да получат първия управленски мандат, са да не разговарят с ГЕРБ и ДПС. Подробности - тук.

БСП готова да се отзове, ако получи покана за преговори

Корнелия Нинова

© Лили Тоушек

Корнелия Нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова декларира в изборната нощ, че левицата е готова да се отзове на преговори за съставяне на правителство.


"Резултатите от изборите изискват мъдрост и разум. Като ни поканят на преговори за правителство ще се отзовем, като искаме да видим неговите приоритети и програма", каза тя в официалното си изявление след вота.


Нинова допълни, че още на първите срещи ще бъде представен плана на левицата за първите 100 дни и дългосрочните идеи на партията. "Разговорите ще са сложни, но това, за което няма време, е приемането на бюджета за 2022 г.", посочи Нинова. При какви точно условия ще се даде подкрепа, ще реши Националният съвет на партията.

"Продължаваме промяната" вече е първа при паралелното броене

При паралелното преброяване на 85% от гласовете социологическите агенции дават първото място на "Продължаваме промяната". Те са с резултати около 26% от гласовете срещу 23% за ГЕРБ.


Асен Василев Кирил Петков

© Георги Кожухаров

Асен Василев Кирил Петков


Според новите данни "Възраждане" преминава 4-процентната бариера и ще бъде седмата група в новото Народно събрание.


Данните показват също, че ДПС наваксва разликата с БСП и вече е на малка дистанция след левицата преди да са излезли резултатите от чужбина, от които движението очаква да получи още подкрепа.

Борисов се усъмни в резултатите и в успеха на бъдещ кабинет

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов се усъмни в честността на изборите и резултатите, които партията му получава от тях.


Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Капитал


След като по време на предизборната кампания социолозите отреждаха на бившата управляваща партия първа позиция, макар и с уговорката, че са възможни изненади заради избирателната активност и потенциала на "Продължаваме промяната" да привлече избиратели от перифериите на партийния електорат, тази вечер ГЕРБ се озова на второ място. Това даде основание на Борисов да заяви, че за втори път резултатите са манипулирани в полза на опонентите му. "Всички агенции даваха 8% преднина на ГЕРБ, така тръгнаха и изборите и в последния момент започна да се стопява тази преднина - предишния път за "Има такъв народ", сега за "Продължаваме промяната", обобщи Борисов.


Той иронично се обърна към опонентите си, призовавайки "Продължаваме промяната" да не изпада в еуфория от резултата си, защото "радостта свършва на другия ден след сватбата", а предстои тежка зима.

"Истински съжалявам колегите Христо Иванов и Атанас Атанасов (съпредседателите на "Демократична България" - бел. ред), защото те не заслужават такава съдба, сега са и под ДПС. Имаш претенциите, че си най-знаещият и можещият, а неблагодарният български народ ти отрежда място до "Възраждане".

Според Борисов безпрецедентно ниската избирателна активност е показала неспособността на служебния кабинет да се справи с организирането на изборите и се позова на примера.


В отговор на въпрос Борисов каза, че засега обмисля да бъде депутат в новия парламент. В предишните два парламента той се отказваше от мястото си още преди да положи клетва.


Видео от изявлението на ГЕРБ и Бойко Борисов:


БСП заяви готовност да работи за кабинет

Трябва да бъде направено всичко, за да има правителство, да има твърдо мнозинство и да започне решаването на проблемите, които ще се задълбочават - тази позиция изрази в студиото на "Дневник" Кристиан Вигенин от БСП. По думите му трябва да се разговаря по политики, каква програма ще има и как ще се изпълнява. Още по темата четете тук.


Ако зависеше от БСП, щеше да има правителство


Кристиан Вигенин,

БСП


"Досега виждахме обвивката на новите политически лица, добре е да видим и съдържанието", заяви след обявяването на първите прогнозни резултати Драгомир Стойнев от БСП. Той отбеляза, че партиите на промяната имат сериозен отлив в подкрепата, а в БСП не са удовлетворени от ниската избирателна активност. "Трябва всички да помислим какви действия ще предприемем, как ще влезем в парламента", каза Стойнев и посочи, че трябва да се намерят решения на проблемите, които вълнуват хората.

"Продължаваме промяната" обяви курс към бързо съставяне на коалиционен кабинет

"Продължаваме промяната" - формацията, която според прогнозните резултати на социологическите агенции има голям шанс да завърши с първи резултат предсрочния парламентарен вот, обяви, че ще работи за редовно коалиционно правителство.


Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Лили Тоушек


В изборната нощ лидерите ѝ - бившите министри Кирил Петков и Асен Василев, потвърдиха, че ще преговарят с всички парламентарни групи, с изключение на ГЕРБ и ДПС. Извън "Демократична България", които двамата са посочвали като естествен партньор, това означава разговори с БСП и "Има такъв народ". Разпределението на местата в следващото Народно събрание на базата на прогнозните резултати сочи, че "Продължаваме промяната", "Демократична България" и БСП имат заедно 121 места - достатъчно да осигурят одобрение на правителство в парламента. Партията на Слави Трифонов засега се очертава да разполага с между 21 и 26 места.


По-късно двамата отклониха въпросите за възможностите за взаимодействие с националистическата формация "Възраждане" с аргумента, че ще изчакат окончателните резултати и дали тя ще влезе в парламента. Подробности - тук.


В изборното студио на "Дневник" Петков и Василев заявиха, че двете най-важни теми за тях са да има нулева корупция и работеща съдебна система, като най-спешно е да бъде сменен главният прокурор. По думите им номинацията им за премиер е Кирил Петков, а за финансов министър - Асен Василев, но това подлежи на преговори. Още по темата - тук.

Румен Радев призова за мобилизация на балотажа срещу "картела на статуквото"

Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Лили Тоушек

В изборната нощ президентът и кандидат за втори мандат Румен Радев призова за мобилизация на балотажа, защото "България на справедливостта, солидарността и законността е възможна".
"На балотажа ще се сблъскаме с партийно организирания вот на картела на статуквото и единственият начин да победим огромните му ресурси, да надделеем на лъжата, манипулацията и заплахите, е да бъдем мобилизирани", каза Румен Радев. Той обеща дебат с Анастас Герджиков.

На въпрос на подкрепата на кои партии ще разчита, той обяви: "На всички сили, които бяха с нас, на всички граждани, които искат да видят България модерна страна".


"Изборите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията, с беззаконието и авторитаризма. Опитите за мимикрия и разколебаване на хората да гласуват не случиха", обяви още държавният глава и кандидат за втори мандат.


Румен Радев се обяви за кабинет, за съставянето на който инициативата да имат партиите на промяната. Според него е нужно правителство, което е реформаторско, антикорупционно, социално, да е съставено прозрачно и с ясно изразено мнозинство. Още по темата - тук.

Кметът на Сандански е задържан за купуване на гласове

Кметът на Сандански Атанас Стоянов (ВМРО) е задържан днес между селата "Склаве" и "Ново Делчево" по подозрение в купуване на гласове, съобщи "Нова телевизия". По информация на телевизията в колата му е била открита сериозна сума пари и списъци с имена на хора.

Радев потвърди, че ще се яви на дебат срещу Герджиков

Президентът и кандидат за втори мандат Румен Радев потвърди, че ще участва в дебат с опонента си Анастас Герджиков (подкрепен от ГЕРБ) преди втория тур на изборите следващата неделя. Радев обясни отказа си да влиза в диспути досега с желанието да се отнася еднакво към всички граждани и невъзможността да дебатира с всички кандидати.


"Дневник" излъчва на живо изявлението на Румен Радев след обявяването на резултатите:


Герджиков: Постигнахме основната цел - балотаж

В изявлението си след оповестяването на прогнозните резултати от президентските избори подкрепеният от ГЕРБ кандидат Анастас Герджиков обяви, че той и кандидата за вицепрезидент - Невяна Митева, са постигнали основната си цел - да има балотаж и то не заради ниската активност, а защото другите кандидати не могат съберат 50% плюс 1 от гласовете.


Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Дневник


Другата постигната цел, по думите му, е била да скъсят дистанцията с конкурентите Румен Радев и Илияна Йотова.На въпрос от коя партия би приел подкрепа Анастас Герджиков обяви, че на втори тур разчитат на подкрепата на всички граждани, независимо за коя партия гласуват. "Аз съм убеден, че ще успеем да обърнем резултата", каза още кандидатът за президент.


Герджиков отново предизвика Румен Радев на дебат.


Той коментира и парламентарните избори с тезата, че "колкото и избори да направим, резултатът ще е същият". "Призоваваме всички лидери още утре да положат усилия за това да съставят редовно правителство", каза още той.


Пълното изявление на Герджиков и Невяна Митева вижте във видеото:

Николай Хаджигенов: Загубихме битка, но войната продължава

"Загубихме битка, но войната продължава", коментира пред "Нова телевизия" Николай Хаджигенов от "Изправи се.БГ! Ние идваме!. Коалицията, която се формира покрай протестите от миналото лято, участва в последните два парламента, но сега остава под 4-процентната бариера.


Николай Хаджигенов. Снимката е архивна.

© Юлия Лазарова

Николай Хаджигенов. Снимката е архивна.


Според Хайджигенов лошият резултат е в заради това, че българите обичат лесният път, докато формацията предлагала "козя пътека, а не магистрала". Той се надява "Продължаваме промяната" да са първо политическа сила, защото това ще е доказателство, че войната продължава. За него бъдещ кабинет може да има с депутатите от "Продължаваме промяната", БСП, "Демократична България" и "Има такъв народ". "Това е добър вариант, но е труден да реализация. Кирил Петков е подходя за премиер", посочи Хаджигенов.

Слави Трифонов: Пак бих постъпил по същия начин

Слави Трифонов

© Стоп кадър тв 7/8

Слави Трифонов

"За резултата на "Има такъв народ" ще кажа следното: ако можех с някаква машина на времето да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин: без да влизам в уговорки, без да се поддавам на натиск и без да ви лъжа. Това ще направя и сега – ще спазя всичко, което съм казал и няма да престъпя моите думи".


С тези думи лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира тежката загуба на партията си, която от първо място през юли се срина до петата позиция сега с една трета от постигнатия на предходните избори резултат.


Трифонов се изявява за първи път откакто "Има такъв народ" се явява на избори в изборната нощ. Изказването му беше в традиционния формат в партийната телевизия "Седем-осми" и продължи около минута, като включваше благодарност към избирателите, отишли до избирателните урни.


Ето запис на изявлението:

Тройна коалиция може да събере гласове за правителство

Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Велко Ангелов

При тези резултати прогнозното разпределение на местата в Народното събрание показва, че коалиция от "Продължаваме промяната", "Демократична България" и БСП би събрала 121 гласа, които биха били достатъчни за прокарване на редовен кабинет. "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Има такъв народ" на тв водещия Слави Трифонов имат заедно 111 депутатски места, което е под минимума за мнозинство.Ако политическите формации спазят заявките си в предизборната кампания ГЕРБ би могла да разчита единствено на подкрепа от ДПС при опит за сформиране на кабинет, но ще разполагат едва с 93 гласа.

Христо Иванов: Ключово е, че може да има управление без ГЕРБ и ДПС

Христо Иванов, снимката е от гласуването през деня

© Лили Тоушек

Христо Иванов, снимката е от гласуването през деня

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов заяви, че не определя като провал резултата от предсрочните парламентарни избори.


Според първите данни на социологическите агенции обединението е шеста политическа сила в следващия парламент, като бележи отстъпление от подкрепата на 11 юли, когато завърши като четвърта по численост група. "Не бих казал провал от гледна точка на това, че в следващия парламент ще можем да работим по приоритетите, които сме си поставили" коментира той.

ДПС заложиха всичко за това да се мобилизират, за да упражняват своята роля в задкулисието. Връщането на Пеевски е довело до мобилизирането на oпределен финансов ресурс


Христо Иванов,

съпредседател на "Демократична България" пред БНТ


В интервю за Би Ти Ви Христо Иванов заяви, че въпреки влошения резултат на обединението от изборите през април насам се надява то да може да задава дневен ред в работата на следващото Народно събрание. Анализира, че "Продължаваме промяната" е успяла да привлече "по-широката протестна периферия", но тези гласове са за промяната и тя ще бъде възможна и ще може да има управление без ГЕРБ и ДПС. Още по темата - тук.

Рекордно ниска избирателна активност

Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет

© Лили Тоушек

Третите за годината парламентарни избори отбелязват най-ниската избирателна активност досега - 38.9% (по данни на агенция "Алфа Рисърч") при 42.19% през юли и 50.61% през април.


В президентския вот активността също е ниска - до урните са отишли 38. 4 на сто от избирателите, което означава, че независимо от резултатите на кандидатите, следващата неделя ще има втори тур. На него очаквано ще отидат сегашният държавен глава и кандидат за нов мандат Румен Радев и подкрепеният от ГЕРБ Анастас Герджиков.

Първото място е на кантар, нова националистическа партия е на ръба на влизане в парламента

Изборната нощ: неочакваният победител "Продължаваме промяната" се запътва към поредни трудни преговори за кабинет
Шест партии влизат в новия парламент, като разликата между първия и втория е в рамките на статистическата грешка. Според първоначалното разпределение на гласовете за съставяне на мнозинство, което може да излъчи правителство може да се окаже достатъчна коалиция от три формации. Най-малката група в последните два парламента - "Изправи.БГ! Ние идваме!" отпада, но е на път да бъде заменена от националистическа формация.


Това сочат прогнозните данни на социологическите агенции на базата на анкети на изхода на избирателните секции. Резултатите не отчитат гласовете от чужбина, които ще започнат да стават известни късно тази нощ.


Ето резултатите на агенциите за парламентарните избори:


Анализ на новините от нощта след изборите гледайте в студиото на "Дневник" :


Третите за годината парламентарни избори, които се състояха днес, са задача с много неизвестни, най-голямата от които каква ще бъде числеността на парламентарните групи в новото Народно събрание и коалиция от колко формации ще е необходима за излъчването на мнозинство, които да застане зад редовно правителство и стабилно управление. Интригата в редовния президентски вот изглежда е само дали ще има достатъчна избирателна активност, за да бъдат решени на първия тур, или ще се върви към балотаж следващата неделя.


"Дневник" ще проследи в реално време прогнозните резултати на социологическите агенции и първите реакции на политиците и кандидатите за президент.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (408)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 1036 Весело

  Ти да видиш!

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 2. 2 Профил на coy341048611
  coy341048611
  Рейтинг: 345 Неутрално

  Делян вече си сипа едно турско кафенце, очаквайки брифинга на бат бойко ефенди. Машала, аферим бат Бойко ефенди каскет.

 3. 3 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  ПП и ДБ- обща парламентарна група и първи мандат! Успех!

 4. 4 Профил на Изгубеният
  Изгубеният
  Рейтинг: 1344 Весело

  ЦИК потвърдиха, че избирателната активност няма да мине 40%, но Дневник се надява за 50%.

 5. 5 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2474 Весело

  На победителите -честито!
  На гъбарите и рибарите -приятно мрънкане!

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 6. 6 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Никаква драма няма - драма имаше на първите избори Април месец. :)

  Оттогава насам изборите почти повтарят тези от Април.

  Трябва да се съберат 4-те партии за да формират мнозинство.

  Евентуално може и да може без ДБ. :)

 7. 7 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  ЦИК потвърдиха, че избирателната активност няма да мине 40%, но Дневник се надява за 50%.
  —цитат от коментар 4 на Изгубеният


  Тя 35% ако мине ще е добре. :)

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1850 Неутрално

  ЦИК потвърдиха, че избирателната активност няма да мине 40%, но Дневник се надява за 50%.
  —цитат от коментар 4 на Изгубеният


  Не виждам повод за радост от Ваша страна.

  Сигурно се радвате за масовото гласуване на ковид контактните

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 10. 10 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1808 Неутрално

  Никаква драма няма - драма имаше на първите избори Април месец. :)Оттогава насам изборите почти повтарят тези от Април.Трябва да се съберат 4-те партии за да формират мнозинство.Евентуално може и да може без ДБ. :)
  —цитат от коментар 6 на realguru


  Кокорчовци, Дайбългарасти , Чалгари и Камунези ще се качат в едно Ферари с червен и ще настане Време разделно.

 11. 11 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2957 Неутрално

  ПП и ДБ- обща парламентарна група и първи мандат! Успех!
  —цитат от коментар 3 на Vesselin Velkov


  Таз' тъпня даже и Кирчо не може да я осъществи. Щото обща парламентарна група могат да направят и други, но първо трябва да сгазят някой закон.

 12. 12 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2145 Неутрално

  Пуканките и бирата и да се готвим за поредно шоу. Този път вместо г-жа Манолова и компания ще разчитаме на театро от г-н Костадинов и г-н Мангъров.
  Готино е , че изчегъртвачите лека полека отиват където им е мястото. Според очакванията протежетата на г-н Радев изпързаляха ДБ и Бабикяните.
  Може скоро пак да ходим на избори.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 13. 13 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#9:"nessarox"][/quote]

  Абе комай вие след славчУ сте най-губещите. Защо така?

 14. 14 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1283 Весело

  До коментар [#6] от "realguru":
  До коментар [#11] от "Галя Станчева":

  Давайте като за последно! Усещате ли как скоро ще останете без работа? Парите за тролове все повече ще намаляват!

 15. 15 Профил на Peacock
  Peacock
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  герберите - отново след устрема им няма да са първи!

  Време им е да поемат по пътя на ндсв-то!

 16. 15 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1098 Неутрално

  Развръзката,която няма да е приятна за по-малкото от гласувалите,ще дойде утре сутрин БГ време,когато свършат гласуванията зад граница,включително Щатите! Тук тепърва денят започва!

 17. 17 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  ГЕРБДПС изтърва сифона завинаги.

  Сега ще има разграничаване и разбягване във всички посоки.

  На КПП-тата да се оглеждат за неестествено едра забулена афганистанска мигрантка с дебели китки (и червен конец на едната). ☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 18. 18 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  ПП-БСП-ДБ-ИТН.
  Мутрите са вън идват "Борците" за промяна.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 19. 19 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 683 Неутрално

  Спомням си ицко как де дуеше пред камерите, че те от избори не се страхували, че щели да повишат резултат си и т.н. А то какаво стана? Презполвиха го! Хайде честито!

 20. 20 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2957 Весело

  До коментар [#6] от "realguru":До коментар [#11] от "Галя Станчева":Давайте като за последно! Усещате ли как скоро ще останете без работа? Парите за тролове все повече ще намаляват!
  —цитат от коментар 14 на У Чен


  :)))))))) Де да можех да остана без работа, банкет ще направя. Но с тази пандемия няма изгледи. Чуждите фирми все още са на терен в България, въпреки погрома през последната половин година.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Не виждам повод за радост от Ваша страна.

  Сигурно се радвате за масовото гласуване на ковид контактните
  —цитат от коментар 9 на nessarox


  Да кажем един вид злорадство "Казахме ли ви, че трябваше Април да се напинете и да направите правителство". А не след 6 месеца и още 300 милиона прахосани за избори. :)

 23. 23 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 839 Неутрално

  Карах 250 км( не знаех , че с екцията в близост е закрита) , но съм доволен .... един български глас , срещу един от анадола!............

 24. 24 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  ще има кратка радост за мафията, но много кратка.

 25. 25 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  Цецка 2, остава само с мафиьотския вот

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2957 Неутрално

  Цялото ДБ е гласувало за руския решетников. Лозан с 4.3 %.

 29. 29 Профил на mpn42648508
  mpn42648508
  Рейтинг: 17 Неутрално

  ГЕРБ надценени/преднината им/ с пет и кусур процента от тнр "социолози", другото БКП и то... ПП подценени с толковатези разминавания с "прогнозите" са огромни. ебах ти и долните манипулаториа
  —цитат от коментар 21 на kpq09812277

  Нали ти е ясно, че при соц. анкетите липсва факторът ковид и машинно гласуване? Затова и активността я водеха над 50%.

 30. 30 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1098 Весело

  До коментар [#23] от "KRAFTWERK": Я…аз мислех че само колегата Хамилтън развива такива скорости с Уруса,то и Верстапен не остава назад!)))) Инак,поздравления за гласуването колега,като гледам какви опашки с рейсове бяха на турската граница… не е шега!

 31. 31 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 683 Неутрално

  Тотален погром за ицко и Ко. Дори и аз има давах 8%:)))

 32. 32 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  До коментар [#15] от "angeles":

  Във вас ни е надеждата! Гласувайте, плийз!

  Икономиката икономична, светът светски, апокалипсисът апокалиптичен
 33. 33 Профил на mpn42648508
  mpn42648508
  Рейтинг: 17 Неутрално

  Тотален провал на машинното гласуване. И след такава ниска активност ако не им влезе нещо в главите, не знам ... Да ги разкарат и да връщат хартиените бюлетини, както е навсекъде по белия свят.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  До коментар [#23] от "KRAFTWERK":

  Браво, де да бяха всички българи като теб. 👌 👍

  Икономиката икономична, светът светски, апокалипсисът апокалиптичен
 36. 36 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  [quote#11:"Галя Станчева"][/quote]

  Ами да направят. ГЕРБ и ДПС, нали са партньори. Но не им стиска.

 37. 37 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  Честито ново старо служебно правителство.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 38. 38 Профил на Gergana Kostadinova
  Gergana Kostadinova
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Тъжно! Днес беше поредният тъжен ден за България! Когато повече от 50% от сега живеещите Българи си харесват кочинката, няма какво повече да направя, за да помогна. Тъжно! Но, все пак има и надежда! Остават ни още +/- около 17-18 Правителства, ако броим от началото на 90-те, преди да се появи Осъзнаването и Човека, който да Ни обедини. За който доживее. Пожелавам здраве, дори и на враговете си, стига да си го заслужат.

 39. 39 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1295 Любопитно

  20,04 и сайта се срина отделно коментарите са размити в 5 статии МНОГО СЕ ОМАЗАХТЕ ДНЕС ;)

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  Три пъти го режем и все късо излиза.
  Честити нови избори.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 42. 42 Профил на el_comendante
  el_comendante
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Големият губещ е ГЕРБ. А патрЕотите дори не събират и 1%. Кеф! Правителство ще има този път 😁😁😁

  Обичам нещата да са прости а не хората да са такива!
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  До коментар [#41] от "deepblue":

  Бързай бавно. Зад граница има над 2 млн български граждани. Да изчакаме техните вотове, викам аз.

  Икономиката икономична, светът светски, апокалипсисът апокалиптичен
 45. 45 Профил на el_comendante
  el_comendante
  Рейтинг: 574 Неутрално

  До коментар [#8] от "czo19392695":

  По скоро ще видиш как бай Ставри посреща нова булка от Банкя отколкото Сибир 😁😁😁

  Обичам нещата да са прости а не хората да са такива!
 46. 46 Профил на el_comendante
  el_comendante
  Рейтинг: 574 Неутрално

  До коментар [#43] от "МиГ-29":

  Пускам сАлза 😢

  Обичам нещата да са прости а не хората да са такива!
 47. 47
  Галя Станчева
  Рейтинг: 2957 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  [quote#11:"Галя Станчева"]
  —цитат от коментар 36 на Vesselin Velkov
  Ами да направят. ГЕРБ и ДПС, нали са партньори. Но не им стиска. [/quote]

  Сегашният правилник на НС не позволява, и предишните не позволяваха. И следващият няма да позволи подобна подмяна на вота, която се търкаля само в нечии кухи глави.

  Не партньори, а любовници ДПС бяха с БеКаПе - целувки на Орлов мост - колко романтично, кхкх.

 48. 48 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#15] от "Peacock":

  "Време им е да поемат по пътя на ндсв-то!"

  Това би било най-естественото развитие за ОПГЕРБ!

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1857 Неутрално

  ПП и ДБ- обща парламентарна група и първи мандат! Успех!
  —цитат от коментар 3 на Vesselin Velkov


  Няма да смеят ! Едно е да искаш , друго е да можеш , а трето и чеетвърто е да го направиш КАТКТО ХОРАТА ОЧАКВАТ ! Зима иде ....

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3348 Неутрално

  "Рекордно ниска избирателна активност"  В бургаския затвор била 100%

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 53. 53 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 257 Весело

  Възраждане може и да не влезе в Парламента, през юли от чужбина имаха 10 555 гласа.
  Може да не са достатъчни

 54. 54 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2195 Неутрално

  ПП е първа политическа сила с вота от чужбина, Възраждане влизат. ДБ направиха огромен гаф с номиниране на неизбираем кандидат, ако се бяха закачили за ракетата носител Радев щяха да имат поне 10-11%! Глупостта на Христо Иванов е безгранична, не може да вървиш срещу избирателя си, половината са гласували за Радев!

 55. 55 Профил на mpn42648508
  mpn42648508
  Рейтинг: 17 Неутрално
 56. 56 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1219 Неутрално

  Пуканките и бирата и да се готвим за поредно шоу. Този път вместо г-жа Манолова и компания ще разчитаме на театро от г-н Костадинов и г-н Мангъров.Готино е , че изчегъртвачите лека полека отиват където им е мястото. Според очакванията протежетата на г-н Радев изпързаляха ДБ и Бабикяните.Може скоро пак да ходим на избори.
  —цитат от коментар 12 на kvasimodo


  За трети пореден път Герб "пичели" пирова победа и доказва слизането си от сцената. Защото никой друг не иска да се съюзява с тях и да носи отговорност за кражбите им. Такива партии, макар и да са били първа сила, веднъж изпаданали - заминават в историята, както СДС и НДСВ. Да не говорим, че Герб е Бойко Борисов, без него няма Герб. Единствените константни партии са БСП и ДПС.

 57. 57 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2060 Неутрално

  "Христо Иванов: Ключово е, че може да има управление без ГЕРБ и ДПС"

  Ключово е Ицо да си събира дърмите!

  I Want To Believe
 58. 58 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 672 Весело

  Тоя не разбра ли, че всичко е ДПС, а ДБ са БСП.

 59. 59 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  "Христо Иванов: Ключово е, че може да има управление без ГЕРБ и ДПС"
  -------
  Без ГЕРБ да, но без определящата и движеща роля на ДПС - НЕ. Доколко задкулисна, доколко явна е второстепенен въпрос.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 60. 60 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 542 Неутрално

  До коментар [#19] от "von_seeckt":

  Още един обсебен от Ицко. Психиатрите препоръчват секс. Може и със снимка на Ива Николова.

 61. 61 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  С този изборен резултат, гербиджа може само да реве като Тръмп, че изборите са били фалшифицирани и откраднати, като ще им софлират и от сараите, то се знае ! Вече е време редовен кабинет да се заеме с дезинфекция на държавата от престъпните им метастази.......

 62. 62 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  Дълъг, ти танцува само едно лято. Червен картон за теб.
  Кажи нещо сега за Петър Илиев, ще гониш ли до дупка тия, които го "омаскариха".

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  " Слави Трифонов | Снимка: Стоп кадър тв 7/8

  "За резултата на "Има такъв народ" ще кажа следното: ако можех с някаква машина на времето да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин: без да влизам в уговорки, без да се поддавам на натиск и без да ви лъжа. Това ще направя и сега – ще спазя всичко, което съм казал и няма да престъпя моите думи"."

  И пак ще има ново сриване с едни 50 процента надолу докато чалгарите си научат урока веднъж завинаги........

 65. 65 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1158 Неутрално

  В интервю за Би Ти Ви Христо Иванов заяви, че въпреки влошения резултат на обединението от изборите през април насам се надява то да може да задава дневен ред в работата на следващото Народно събрание
  ===
  ристе със същия успех може да се надява да задава дневния ред без дори да се явява на избори. Що изобщо се морят умнокрасивите?

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1808 Неутрално

  "Христо Иванов: Ключово е, че може да има управление без ГЕРБ и ДПС"
  ..................................
  Може Ице! С Партията и Копейкин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 68. 68 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#6] от "realguru":

  Ей това не мога да ви разбера на ГЕРБ-ерите...! Осирате се и потъвате, ама единствената ви мисъл е ДеБъ да са зле. Голяма злоба, голяма ненавист. Що не си потъвате кротко с ДПС, ами само за Ристю и Танас се тревожите?

  Бивш tww09306483.
 69. 69 Профил на abc
  abc
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Ако се прочистят избирателните списъци, каква ли ще е истинската избирателна активност?

 70. 70 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Има ли във форума поне един, освен мен и майка му, който да харесва Петър Илиев?

 71. 71 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#19] от "von_seeckt":

  Ицката го остави... Той е ясен. Какво ще правим с вожда ти не казваш? Подмиваш ли се вече със служебния ибрик? :)))

  Бивш tww09306483.
 72. 72 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 635 Неутрално

  Герджиков, "Аз съм убеден, че ще успеем да обърнем резултата"

  Тоя живее в някакъв паралелен свят!!

 73. 73 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1295 Весело

  ъъъъ "Слави Трифонов: Пак бих постъпил по същия начин" тоя Ленин още ли говори от "отвъдното":D:D::D;

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 74. 74 Профил на marko vasilev
  marko vasilev
  Рейтинг: 258 Неутрално

  Влизането за първи път на откровени сталинисти е повече от неприятно от каквито и да конфигурации...

  mV
 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2195 Неутрално

  "Слави Трифонов: Пак бих постъпил по същия начин"

  Току що гологлавия философ каза, че най-вероятно няма да има правителство. Той е решил да отмъсти на съгражданите си за резултата си, като торпилира преговорите.

 78. 78 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3078 Неутрално

  ".....пак щях да постъпя по същия начин"

  Той май и сега пак ще постъпи по същия начин. Явно не му пука за калпавата му партийка, но и за горката държава и нещастния и народ.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 1749 Неутрално

  Христо Иванов с БСП ли ще се коалира?

 81. 81 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#70] от "wkk57607068":

  Има, да. Фон Инскета е като магнит за всякакви червени отрепки. Един истински путинист и сталинист, няма как да не хареса влечуго като Петър Илиев. Масон до масона, мила моя майно льо...! :)))

  Бивш tww09306483.
 82. 82 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2494 Разстроено

  "нова националистическа партия е на ръба на влизане в парламента"

  Да уточним: _руска_ националистическа партия е на ръба да влезе в българския парламент!

 83. 83 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 1749 Неутрално

  Коалицията която най-усилено бранеше задължителна ваксинация, локдауни и ограничения на човешките нямаше как да вземе повече от 7-8 процента. Всички от статуквото слушат чуждите посолства ама ДБ са първенци.

 84. 84 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#77] от "otrqdnik":

  Слави и хората около него си остават същите идиоти. Нищо ново не може да се очаква от тях.

  Бивш tww09306483.
 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3848 Весело

  " Герджиков: Постигнахме основната цел - балотаж"

  Да, наистина за такъв безличен кандидат това си е огромен успех ! На косъм, но балотаж, че можеше Радев да го отнесе още на първия тур ! С 200 !.......

 87. 87 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3178 Весело

  До коментар [#52] от "hamiltonf":

  ""Рекордно ниска избирателна активност"

  В бургаския затвор била 100%"
  =============
  Скука.
  И аз да бях при вас, и аз щях да гласувам.

  Еретик
 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 542 Неутрално

  До коментар [#66] от "bulit":

  Не се притеснявай. Диагнозата ти е 80 процента. Проф. Иво Христов.

 90. 90 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3198 Неутрално

  "Герджиков: Постигнахме основната цел - балотаж"

  тоз човек с кой акъл тръгна да коментира парламентарните избори, а след това президентските?

 91. 91 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 1749 Неутрално

  До коментар [#88] от "Сенсей НАНАЙ Ежко ГазПИКАЙ":

  Просто обръщам внимание на един факт, не страдай толкова :)

 92. 92 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2494 Разстроено

  Христо Иванов с БСП ли ще се коалира?
  —цитат от коментар 80 на Billy Pilgrim


  В случая не е въпроса дали Христо Иванов ще се коалира с БСП. Трагедията на България е че въпроса е дали БСП ще се коалира с Христо Иванов.

  Разбира се, ако нямат желание за още едни избори след няколко месеца...

 93. 93 Профил на Ivan Ivanov
  Ivan Ivanov
  Рейтинг: 933 Весело

  герджика постигнал мечтата си:))

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на Белият Кон пак спука гума
  Белият Кон пак спука гума
  Рейтинг: 17 Весело

  "За резултата на "Има такъв народ" ще кажа следното: ако можех с някаква машина на времето да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин:
  —цитат от коментар 0 на Статията


  Ако имаше машина на времето и се върнем назад, след всичките глупости, които натворихте, вероятно нямаше да правим 3 пъти избори тая година.

  Щяхме да ви занулим по-рано.

  Всички шансове имаше ИТН да направи нещо смислено на 2 пъти. И се провалиха.

  Гербидж-милиционерите, ВЕЧНО ОСРАНИ, НИКОГА ВИНОВНИ!
 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3178 Любопитно

  До коментар [#69] от "abc":

  "Ако се прочистят избирателните списъци, каква ли ще е истинската избирателна активност?"
  ==========
  Стига ве, човек! Последното преброяване беше...миналия ден, пък изборите ги организираха...новите.
  Или съмнението умира даже след надеждата?

  Еретик
 98. 98 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  До коментар [#85] от "Сенсей НАНАЙ Ежко ГазПИКАЙ":

  Волгин плюе по ПП с пълна злоба, той не криеше възхитата си от СлавчУ. Виждаше се като новия мисир на новото божество. Ама на, не стана.

 99. 99 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2612 Неутрално

  До коментар [#82] от "plamen_b":

  То нямаме други националистически партии, освен руски.

  Бивш tww09306483.
 100. 100 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3044 Неутрално

  Христо Иванов: Ключово е, че може да има управление без ГЕРБ и ДПС

  Но със БСП можете

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK