На живо

След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Велко Ангелов"Дневник" следи актуалните новини от изборите за парламент и президент.
Кирил Петков подкрепи Радев с видео обръщение

След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Надежда Чипева, Капитал


Съпредседателят на партията победител в парламентарните избори "Продължаваме промяната" Кирил Петков призова във видео за подкрепа за Румен Радев на предстоящия балотаж на президентските избори в неделя. Видеото беше разпространено в страницата във "Фейсбук" на партията три дни преди втория вот.


"За да имаме "Продължаваме промяната", тази промяна трябваше да започне от някъде. Човекът, който я започна, се казва Румен Радев. Това беше човекът, който излезе на площада без да го е страх и се опълчи срещу всички тези, които крадат от нашата република. Това е човекът, който обедини всички нас и ни даде възможност да повярваме, че промяната е възможна. Заедно с него, в следващите 4 години, аз вярвам, че ще направим България да бъде тази, с която всички ние да се гордеем", казва Петков.


Той призовава гласоподавателите "да не позволяват на корупцията да влезе тихомълком през задната врата на балотажа".


Централната избирателна комисия (ЦИК) утвърди окончателното разпределение на мандатите в 47-ото Народно събрание, съобщава БНТ.Най-много депутати ще има "Продължаваме промяната" - 67, следват ГЕРБ-СДС с 59 народни представители. Третата по численост група е ДПС с 34 депутати. БСП ще имат 26 депутати, а "Има такъв народ" - 25 . "Демократична България" е с 16 депутати. Най-малобройна ще бъде групата на "Възраждане" с 13 депутати.

ГЕРБ смята, че Рашков има за задача да демонизира партията

"Докато Рашков е вътрешен министър, единствената задача, която му е поставена от Румен Радев, е да демонизира ГЕРБ", това заявяват от партията на Бойко Борисов по повод брифинг от по-рано днес на вицепремиере. На него Рашков информира, че най-много дела за купуване на гласове са образувани за действия в полза на ДПС и ГЕРБ.


Посочи, че има и доказателства, че двете партии си "партнират под повърхността, включително и с гласове". "Три дни след изборите Бойко Рашков необяснимо липсваше от телевизионните екрани, но на четвъртия отново беше активиран от началника си Румен Радев, за да разказва измислици. 6-ти месец Рашков не е извадил нито едно доказателство за безбройните си лъжливи твърдения. Паралелно с това политическите репресии срещу хората от ГЕРБ продължават, чрез което Румен Радев се надява да спечели изборите", заявяват от ГЕРБ за "24 часа".

Зелено движение подкрепя Румен Радев на балотажа

След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Юлия Лазарова

"Зелено движение" - една от партиите, които влизат в обединението "Демократична България" обяви, че ще подкрепи настоящия президент Румен Радев на втория тур на президентските избори тази неделя. Това съобщи пресцентърът на формацията чрез писмо до медиите.


"България има шанс за положителни промени през следващите години и смятаме, че Радев като президент може да бъде част от решенията. През петте си години той доказа, че може да слуша разумните доводи за налагане на вето и го упражняваше в случаи, като промените в Административно-процесуалния кодекс и Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Очакваме от него да бъде глас в подкрепа на нашите приоритети (...) Зелено движение подкрепи Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе на първия тур. Разумът изисква от нас да бъдем активни и на балотажа", пише в позицията на партията.Подробности четете тук.

Бойко Борисов пак отказа да е депутат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да бъде депутат и в 47-ото Народно събрание, съобщи "Нова телевизия". Той отказа място също в 45-ия и 46-ия парламент. На пресконференцията след изборите Борисов допусна, че може да стане депутат, "за да опита какво е".
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Надежда Чипева, Капитал


До края на деня се очаква ЦИК да обяви окончателното разпределение на мандатите и заявленията, които са получени за отказ от депутатско място. Окончателният списък на новите 240 депутати трябва да бъде обявен до неделя.

Йончева смята, че Нинова не трябва да участва в преговорите за правителство

След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Юлия Лазарова


"Корнелия Нинова е дискредитирана като лидер на БСП. БСП загуби 700 000 гласа на последните избори. Това е катастрофа. Тя подаде оставка, но се кани да участва в преговорите за бъдещото правителство. Това е скандално", заяви евродепутатът от социалистите Елена Йончева пред "Сега".


Йончева добави, че уставът на партията позволява мястото на подалата оставка Нинова да бъде заето от някой от заместниците ѝ до избирането на нов лидер на партията. "Надявам се, това да се случи в събота, на Националния съвет - че има колеги, които имат смелостта да поведат дружината", посочи тя. Йончева не назова име, но разчита млад социалист да замени Нинова в преговорите.

Рашков: ДПС са плашили, че ако не се гласува за тях, пак ще се сменят имената на българските турци

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков обяви, че по време на посещението му в Кърджали български граждани от турския етнос са му се оплакали, че са били заплашени, че "ако не гласуват за ДПС, някой отново щял да им променя имената на български", каза той на пресконференция за нарушения на изборното законодателство.


След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Юлия Лазарова


Той допълни, че по време на изборите за президент и парламент на 14 ноември Турция се е намесила във вътрешните работи на България. "Това, което знам, знам от публикациите", каза той и цитира заглавие от турски медии: "Турчин е кандидат-президент в България", като в материала пишело, че трябва българските граждани в Турция да се мобилизират, за да не бъдат асимилирани (още по темата тук).


"На мен не ми е известно някога да е имало обратен случай - български граждани да се намесват по време на избори в Турция", обобщи той.


Подробности тук

Слави Трифонов заяви готовност за компромиси в преговорите за правителство на "Продължаваме промяната"

Атаките на "Има такъв народ" към Кирил Петков и Асен Василев докато бяха министри в служебното правителство са минало, а партията на Слави Трифонов е готова на компромиси за министерските постове и хората, които ги заемат, в името на това България да има редовно правителство с мандата на "Продължаваме промяната". Това обяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в интервю за Българското национално радио (БНР), с водещ Петър Волгин, на когото и преди Трифонов е давал интервю. Преди дни партийният лидер обяви пълната си подкрепа за правителство на Петков и Василев и с публикация в профила си във "Фейсбук".
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

От разговора се разбра, че "Има такъв народ" е съгласен и с начина на водене на преговори: с експертни групи от всички партии по сектори, които да бъдат публични. Тази позиция е важна, защото докато разговорите за правителство бяха организирани от "Има такъв народ" (партията бе първа политическа сила след изборите на 11 юли), преговорите се водеха поотделно с всяка формация, срещите не бяха публични, а след тях имаше само кратки изявления.Очаквайте подробности!

Петков и Василев ще премахнат "функционалните странности" в министерствата

Антикорупционните дирекции в министерствата да преминат от подчинение на министъра към Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Целта е да има поне четири очи върху дейността на всеки министър. Тази идея за реформа на антикорупционното звено разви в интервю за 24 часа съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. "Както в никоя една банка одитният комитет не рапортува към изпълнителния директор, а към собственика. Така никой няма да може да мисли, че е безнаказан", каза Петков. "КПКОНПИ трябва да започне да работи и навсякъде, където има корупция и може да е установена, да може да я преследва. Недопустимо е да има хора в списъка "Магнитски", а КПКОНПИ да не е открила никакви нарушения", добави другият съпредседател Асен Василев.
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Георги Кожухаров


Петков и Василев са на мнение, че на подчинение на министерствата съществуват много несъответстващи на тях организации, каквито са болниците към МВР и към Министерството на транспорта. В отговор на въпрос за структурата на кабинета те казаха, че ще огледат "функционалните странности" и ще ги направят по-лесно управлявани. "Всички шапки като БКК и БЕХ трябва да изчезнат", добави Василев.

Нинова: от два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата

От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането, написа днес във "Фейсбук" лидерът на БСП Корнелия Нинова.
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Лили Тоушек


Тя допълва, че след като е подала оставка, по нейн адрес са пуснати лъжи. "Новата опорка е, че съм се договорила с Гешев и че когато прокуратурата нахлула в президентството, съм се скрила. Но архивите говорят и казват истината. За любопитните, и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите", допълва тя, като цитира позицията си от деня, в който беше акцията в президентството.

За Бойко Рашков въпросът с купуване на места в парламента не е решен

Не сме решили въпроса с купуване на места в парламента с пари, този въпрос остава и за бъдещото, очевидно е така, каза днес служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Той съобщи, че на първия тур има рекорд на установените случаи, по които са налице данни за започване на досъдебно производство за престъпление против политическите права на гражданите.
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Юлия Лазарова


Образуваните 122 дела за купуване на гласове са 122, при 91 на предишните парламентарни избори. Министърът подчерта, че най-често това са действия в полза на ДПС и ГЕРБ. Рашков посочи, че има и доказателства, че двете партии си "партнират под повърхността, включително и с гласове". В Плевен имало вече и условна присъда от 10 месеца за купуване на гласове.


"Ще продължим да водим битка срещу този вид престъпност у нас. По същност тя не се различава от която и да е друга престъпност", каза Рашков.

"Скромност и обраност": "Продължаваме промяната" обсъждала имена на министри само хипотетично

В "Продължаваме промяната" са обсъждани имена на министри, но само хипотетично, доколкото преговорите с потенциалните коалиционни партньори тепърва предстоят. Това коментира пред Би Ти Ви Даниел Лорер от политическата формация. Той добави, че формацията никога не е крила, че Николай Събев е номиниран за транспортен министър, а самият Лорер - за министър на външните работи. Но "това са само идеи", добави той. Водени са разговори със служебният министър на образованието проф. Николай Денков да запази поста си и в бъдещото правителство и "той се отнася със симпатия към идеята".
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Велко Ангелов


Не се чули досега и възражения от партньорите Кирил Петков да оглави Министерския съвет. Формацията очаква партиите - партньори сами да предложат свои представители, се разбра от отговор на въпрос дали съпредседателят на "Демократична България" в оставка Христо Иванов ще оглави правосъдното министерство.


"Не ни се иска да раздаваме министерства и да започнем работа преди да се съгласим какво правим по отделните теми", каза политикът. "Имаме усещане за скромност и обраност както в нашия отбор, така и в нашите бъдещи коалиционни партньори. Това отваря перспективи", обобщи той.

Тази вечер е дебатът между Румен Радев и Анастас Герджиков

Единственият дебат преди балотажа между кандидатите за президент Румена Радев и Анастас Герджиков е тази вече от 20 часа по Българската национална телевизия. Водещ ще е Аделина Радева. Освен по БНТ дебатът ще се излъчи и в новинарския сайт www.bntnews.bg, както и във Facebook страницата на БНТ. Зрителски въпроси към Радев и Герджиков се приемат на имейл [email protected]
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент


Всичко най-важно от дебата можете да проследите и в "Дневник", заедно с анализи и коментари за представянето на кандидатите.

Избирателната комисия обявява днес колко депутати ще имат партиите

Разпределението на броя депутати в новото 47-мо Народно събрание между седемте партии, минали 4% бариера на изборите от 14 ноември, трябва да бъде съобщено днес от Централната избирателна комисия. ЦИК ще обяви резултатите след окончателна проверка на вота и преференциите.
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Георги Кожухаров


Според предварителните изчисления "Продължаваме промяната" ще има 67, ГЕРБ-СДС (59), ДПС (34), "БСП за България" (26), "Има такъв народ" (25), "Демократична България" (16) и "Възраждане" (13).


Новите народни представители ще имат един ден да подадат заявление кой избирателен район искат да представляват. Окончателният списък на новите 240 депутати трябва да бъде обявен до неделя.

Преговорите за коалиционен кабинет започват следващата седмица

Преговорите по целите на бъдещото коалиционно правителство ще започнат интензивно следващата седмица, каза днес пред БНТ Калина Константинова от "Продължаваме промяна". Като първа политическа сила формация инициира преговорите, на които са поканени експерти от БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". Константинова допълни, че днес ще се изпратят покани към тях да излъчат експерти за участие в работните групи по сектори. Всяка работна група ще разработи краткосрочни, средносрочни и дългосрочни цели, което ще залегнат и в предвиденото да се подпише коалиционно споразумение. "Едва след това ще се говори за имена за министри", поясни Константинова, която беше заместник-министър на икономиката в първия служебен кабинет. Според нея първа мисия е изработване на бюджета за 2022 година.
След изборите: ЦИК утвърди мандатите в следващия парламент

© Велко Ангелов


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (388)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 2. 2 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Да се изкара платформата, за да видим какво ново.
  Да се начертаят срокове за изпълнение и да се прогнозира резултат.
  Иначе ще сте поредният пропаднал клуб.
  Макар че, всеки, дето се завърти, си оправя дереджето.

 3. 3 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2212 Неутрално

  Вече ако се сключи правителство с участието на БСП се приема като голяма победа на демокрацията. Направо да ги канят с бъклица. На площада ще има песни и танци, а празненството ще приключи със Шоуто на Слави.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 4. 4 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1860 Неутрално

  Чини ми се, че кратка ще бъде седенката (поради задвижените центробежни сили на разрухата и скандалите). И напролет - пак с песен към урните.

 5. 5 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Всяка върхушка си моделира туземците, щото да може да се възпроизвежда.

 6. 6 Профил на donyon
  donyon
  Рейтинг: 643 Неутрално

  Абе преговорите започват,ама как ще завършат?Дано Петков и Василев успеят да убедят и укротят Нинова от големите и амбиции за власт,Трифонов обяви подкрепа за Кабинет.

 7. 7 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1220 Неутрално

  Пабеда Радев! Громим всички с 80%!

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 8. 8 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 860 Неутрално

  въобще не ми пука :)
  нито единият нито другият ми харесва.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 9. 9 Профил на zxe00613919
  zxe00613919
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Ако сегашните имат някакви почтени намерения, трябва да се справят със задаващите се саботажи.
  Иначе ще се генерира неудовлетворение към тях.

 10. 10 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  Ще ми е много интересно как Терджиков ще "дебатира", като досега не е казал едно определено нещо. Или пак ще вика "единство", "не на омразата". Радев има две уязвими места - Путлерова Русия и Македония. Много да внимава.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 12. 12 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1194 Неутрално

  Радев има две уязвими места - Путлерова Русия и Македония. Много да внимава.
  —цитат от коментар 10 на spiegel


  Не виждам защо да са му уязвими. Напротив.

 13. 13 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Весело

  Луна е в момента по Нова, може да видите какво изпуснахте :)

 14. 14 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#12] от "courage.tcd":


  Герджика ще го видим как ще мънка по темата Три морета и подписаната тази година от служебния на Радев декларация на ЕС че Русия е окупатор на Крим

 15. 15 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 1001 Весело

  Пабеда Радев! Громим всички с 80%!
  —цитат от коментар 7 на Taiga


  "Пабеда " на инджикитайски език ли е?

  : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 16. 16 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Весело

  ,,Единственият дебат преди балотажа между кандидатите за президент Румена Радев и Анастас Герджиков е тази вече от 20 часа по Българската национална телевизия
  Герджиков да си заучи фразите по отрано че…😂 да не гледа в студиото като 6 лв. на цяло…

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Весело

  До коментар [#17] от "БМЗ":


  То да си президент не е като да преподаваш в СУ

 19. 19 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Неутрално

  Да си президент най-малко е необходимо да не изглеждаш като плужек-без мнение и само да мънкаш…

 20. 20 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2309 Весело

  Пабеда Радев! Громим всички с 80%!
  —цитат от коментар 7 на Taiga


  Пабеда, кагда цъфнат налъмите!

  😂

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 21. 21 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Неутрално

  БЪЛГАРИ,
  ИЗЛЕЗТЕ ВСИЧКИ И ПОДКРЕПЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЗАЩОТО САМО ТОЙ НИ ПОДКРЕПИ КОГАТО ВИКАХМЕ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ПО ПЛОЩАДИТЕ!!!
  НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ОТ ПЪТЯТ КОЙТО ЩЕ НИ ДОНЕСЕ ПРОМЯНАТА!!!
  НЕКА ВСИЧКИ ДА СМЕ ЗАЕДНО СТЕЩУ КОРУПЦИЯТА, НЕВЕЖЕСТВОТО И ЗАДКУЛИСИЕТО!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

 22. 22 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2390 Неутрално

  Чини ми се, че кратка ще бъде седенката (поради задвижените центробежни сили на разрухата и скандалите). И напролет - пак с песен към урните.
  —цитат от коментар 4 на Читател  Чини ли ти се, или НЕИСТОВО ти се иска така да ти се « чини « ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 23. 23 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Весело
 24. 24 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2390 Неутрално

  На днешна дата.На 18 ноември 1944 г. Българската комунистическа партия убива гениалния Райко Алексиев – Фра Дяволо- журналист, карикатурист, художник, фейлетонист.Непосредствено след окупацията на България на 9 септември 1944 г. той е арестуван от комунистите и пребит до смърт на 18 ноември в мазето на Съюза на глухите на паметника „Левски“ – с 400 шамара от Георги Боков (бащата на Ирина Бокова) и ритници с ботуш в гениталиите от останалите червени садисти.Помнете.
  —цитат от коментар 11 на venci4  ++++++

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 25. 25 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2414 Разстроено

  "Продължаваме промяна"... като първа политическа сила формация инициира преговорите, на които са поканени експерти от БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България"... Всяка работна група ще разработи краткосрочни, средносрочни и дългосрочни цели, което ще залегнат и в предвиденото да се подпише коалиционно споразумение.

  Огромна промяна (в положителна посока) от поведението на Слави Трифонов след предишните изброри. Участието на БСП ми идва в повече, но явно ще трябва да си запушим носа след като изборът наложен от "суверена" е между корупция в силата си и бивши комунисти на изчезване...

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 28. 28 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 918 Любопитно

  Ще ми е много интересно как Терджиков ще "дебатира", като досега не е казал едно определено нещо. Или пак ще вика "единство", "не на омразата". Радев има две уязвими места - Путлерова Русия и Македония. Много да внимава.
  —цитат от коментар 10 на spiegel


  Аз съм много изненадан от Радев. Казал на Нинова, че БСП е партия на статуквото и обвинява Борисов за липсата на гръцката газова връзка.
  На всичкото отгоре всички руски тролове по строй го плюват?
  Дали пък не е западен агент, който изпързаля руснаците?

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 29. 29 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Хубавата новина е, че ИБНИ няма да са на преговорите за управление и въобще ги няма в НС47 ! Славчо няма акъла и способността да управлява, но пък вероятно ще се присламчи към ПП и ще оплюва тези които са опозиция. На него там му е силата.

 30. 30 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1288 Весело

  Ето нещо, което няма да гледам.

 31. 31 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3465 Неутрално

  коалиционното споразумение после трябва да се спазва, но поведението на някои партии буди съмнения.

 32. 32 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#1] от "pavelsilistra":

  Ами... Бойко одъртя и надебеля много. Мисирките намериха нов обект на възхищение. Какво да се прави...? :)))

  Бивш tww09306483.
 33. 33 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#6] от "donyon":

  Зависи как ще се разпределят министерствата и какво ще получи Корнелия. Мисля, че ще успеят да се разберат за година или две, колкото БСП и ИТН да си стъпят на краката. После... Ще гледаме.

  Бивш tww09306483.
 34. 34 Профил на wxq241083778
  wxq241083778
  Рейтинг: 144 Неутрално

  Борисов играе за отбора на резидента и отново прилага изтърканата с Цачева тактика, да вдигне неизбираем кандидат, като безличния Герджиков за воле на рр. Радев - кандидатът на ГЕРБ!

 35. 35 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2638 Любопитно

  Колко много липсва Б. Борисов !?? Чакам си дневната доза "боковизми", а ги няма :))
  Да подсетя обаче господин Радев , да пита Герджиков за " хакнатите машини". Той мисли още с категориите на Борисов !? По отношение на Ковид19 - липсват ми римските (ГЕРБ) оплаквачки , които късат дрехи и скубят коси . Изчезнаха Балтов , Ангелов ....

 36. 36 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3465 Неутрално

  До коментар [#35] от "dejmos":

  те ще са в парламента, тепърва ще ги слушаме.

 37. 37 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Гответе се за четвърти избори - най-късно в ранната пролет!!!

 38. 38 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2160 Неутрално

  " Николай Събев е номиниран за транспортен министър, а самият Лорер - за министър на външните работи"

  Това малко ми прилича на кабинета на Трифонов - предлагайте каквото си искате, но Петър Илиев ще е вътрешен министър.

  Вацев беше като пророк, когато каза, че от 30г насам има някаква странна тенденция външен министър на България винаги да е личност от еврейски произход. Както ДПС си държи на земеделското министерство, така и Шалом държи на външното. Аз не съм дорасъл да го обясня, но предполагам щом натискат толкова здраво, има си много сериозна причина!

 39. 39 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1526 Неутрално

  Що не писка Бойкикев сега?
  Нали и Трифонов искаше да си прави кабинет с 65 депутата.
  Или защото не е бил финансиран от същия спонсор като на Ицко?

 40. 40 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Любопитно

  Учудих се че г-н Анастас Герджиков дори не попада в списъка от тези 2% най-добри учени в света според класацията на Станфордския университет, а г-н Денков( сегашният министър на образованието) е вътре…

 41. 41 Профил на krismin
  krismin
  Рейтинг: 759 Неутрално

  Номинацията на този Даниел Лорер хич не ми харесва. Хеле пък връзките му с Израелската социалистическа партия и Шалом.
  Не само, че ми светна червена лампа ама и аларма ми зави в главата

 42. 42 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 1194 Неутрално

  До коментар [#1] от "pavelsilistra":Ами... Бойко одъртя и надебеля много. Мисирките намериха нов обект на възхищение. Какво да се прави...? :)))
  —цитат от коментар 32 на Petleshev


  Тва момиче не е мисирка. Умница е и мисля, че тепърва ще се развива в политиката.

 43. 43 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#40] от "Resurrection":

  Не са му прочели текстовете на чалга песните, иначе веднага биха го изстреляли до челните позиции :)

 44. 44 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 858 Весело

  В "Продължаваме промяната" са обсъждани имена на министри, но само хипотетично

  Естествено, че са хипотетични.
  г-н Петков вече ясно заяви, съвсем учтиво, че ако някой с по-добра диплома (от него), образование (от него), кариера (от него) се появи, с удоволствие ще го приеме.
  Дотогава, г-н Петков - премиер.

  Ако изобщо стане това правителство, ще си имаме премиер сгазил Конституцията!!!
  Честито!

 45. 45 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1526 Неутрално

  До коментар [#41] от "krismin":

  Ти не разбра ли, че САЩ вече официално ще управлява, това е техен проект.
  Предстои клякане за Македония, Лорер затова е тук.

 46. 46 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Весело

  До коментар [#33] от "Petleshev":

  Ако Бойко Рашков го броим от БСП, то те получават МВР и вицепремиер по сигурността.
  Да не е малко?

 47. 47 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2109 Любопитно

  "самият Лорер - за министър на външните работи. "
  Много ще бъде интересно как ще действат по адрес на С. Македония. Дали ще се поддадат на натиска. Понеже над 40 дупетати от ПП са свързани с Америка за България.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 48. 48 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Неутрално

  До коментар [#41] от "krismin":

  Лорер пък на мен мине най-симпатичен може би от всички които са в ПП🙂.
  Спонтанен,мислещ, незлоблив и комуникативен.

 49. 49 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1526 Неутрално

  И не мога да разбера как можеш да свържеш скромност и Петков в едно изречение.
  Арогантност и скромност не са синоними определено.

 50. 50 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2109 Любопитно

  До коментар [#41] от "krismin":

  Тепърва много лампи ще има да светят. За пореден път българинът сам си го вкарва.
  Да не говорим за светналите червени лампи на доста политици. Кеф ми е като ги гледам как се гънат. Късничко се усетиха.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 51. 51 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#39] от "НеКой":

  Нищо де. Нали Борисов писка? Да си пискат с Пеевски, колкото искат. ;)

  Бивш tww09306483.
 52. 52 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1526 Неутрално

  До коментар [#48] от "Resurrection":

  Вие така ли ги избирате, като на конкурс за красота.

 53. 53 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 2109 Неутрално

  До коментар [#11] от "venci4":

  +++++++++++
  Лошо е, че наследниците им отново са легитимирани.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 54. 54 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1194 Весело

  С голямо НЕТЪРПЕНИЕ чакам да видя дебата.
  Мъжкият вариант на Цецка Цачева е интересно какво ще измъдри, освен "разединител" и "има съд за тая работа", плюс, за ефект, меланхолично-академичен поглед и поза.
  Ще бъде голям купон!

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 55. 55 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3093 Неутрално
 56. 56 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 5794 Весело

  Абе преговорите започват,ама как ще завършат?Дано Петков и Василев успеят да убедят и укротят Нинова от големите и амбиции за власт,Трифонов обяви подкрепа за Кабинет.
  —цитат от коментар 6 на donyon


  Ще завършат както предните 2 пъти!

  Тези не могат да се разберат кой от кое министерство и колко да "усвоява"!

  Представи си 4 песа и в средата едно парче месо!

  ДБ: Време е да спечелим България
 57. 57 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Весело

  До коментар [#52] от "НеКой":

  Що? Борисов как ги избираше?
  Дани Кирилов по акъл ли го избра?

 58. 58 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 590 Весело

  До колкото си спомням в неделя вечер Киро каза, че щели да водят преговорите пред медидиите :) Още обясних, че това е глупост, но красивитета му се върза...
  А също така - пак по неговите думи - първо щели да се обсъждат "политики" после имена. Пак нещо са обърнати нещата.
  Аз чакам отговорите на два основни въпроса:
  1. Поведението на новото правителство по макединския въпрос.
  2. Позицията за еврозоната.
  Това на мен ми е най-важно.

  Виждам обаче, че другарите жълтопаветни хъшове продължават да се държат като учителки по смятане - броят мандати, а техните "лидери" - постове.
  К`ви ти "политики"?
  Кирил само комисии сънева - за всяко нещо ще прави +експертна" комисия. Явно е твърде лековерен щом неднае едно старо правило: ако искаш нещо да се провали- направи му комисия.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 59. 59 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Неутрално

  До коментар [#44] от "The Polite Moose":

  "Ако изобщо стане това правителство, ще си имаме премиер сгазил Конституцията!!!"

  Глуости, не е пуснал мигач при извършване на маневра, толкова му е значимо нарушението.
  Даже и глоба няма да има.

 60. 60 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1526 Неутрално

  До коментар [#55] от "Костадин Иванов":

  Ми това е истината. Затова и тук са доволни. Но това управление ще е катастрофално и това ще бъде краят на нпо-тата. Приготвили са се за яко крадене, но ще се задавят.

 61. 61 Профил на Kaka Mara
  Kaka Mara
  Рейтинг: 664 Неутрално

  До коментар [#39] от "НеКой":

  Ако съм не можеш да намериш отговора - оди пеша т.е чети си ПИК.

 62. 62 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#46] от "doctor.no":

  Не знам дали Рашков ще го броят, като за от БСП. Може и така да бъде. Но ако остане МВР министър, определено ще е трън в задника на ГЕРБ и Борисов.
  Склонен съм да мисля, че Петков и Василев ще действат прагматично и ще има министерства за всички, които ще са в коалицията. Иначе няма да стане.

  Бивш tww09306483.
 63. 63 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2638 Весело

  Каква ГЕРБ мъка - ще има правителство ..., Ковид 19 спада , продължава ударната смяна на ГЕРБ калинки (БЕХ) ..., значи спрат течовете към фирмите на Д.Добрев и Ковачки . Истинската МЕТЛА предстои ....:)

 64. 64 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 858 Весело

  Имайки предвид експертизата на ПППП, мога да си представя г-н Ицо Хазарта като министър на културата.

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 66. 66 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1288 Любопитно

  Новия Яков Джераси на снимката? Мда....

 67. 67 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#58] от "olexander":

  Откога те вълнува еврозоната? Защото и мене ме вълнува. Но видях, как проспахме 10 години заради ГЕРБ и Борисов.

  Бивш tww09306483.
 68. 68 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1298 Неутрално

  До коментар [#1] от "pavelsilistra":

  И аз тва се замислих... ако жена ми ме гледаше така както репортерката гледа асенчо ехееее ;)

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 69. 69 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2222 Весело

  До коментар [#1] от "pavelsilistra":Ами... Бойко одъртя и надебеля много. Мисирките намериха нов обект на възхищение. Какво да се прави...? :)))
  —цитат от коментар 32 на Petleshev  До коментар [#32] от "Petleshev":

  Тъй е, като ти затлъстее "мускула"!
  Младото си е младо! ;)

 70. 70 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Неутрално

  До коментар [#62] от "Petleshev":

  И аз така, за мен те ще държат на трите министерства, които определиха като съществени за да могат да си прокарат програмата - Финанси, Икономика и Образование, естествено по дифолт и мин председателя трябва да е на мандатоносителя
  ДБ имат силни кандидатури за правосъдното и МВнР- Атанас Славов и Тафров
  на Каримански е рисково нещо да му се поверява, той е подводница на ДПС
  също и Хиновски за енергетиката

  Може да се обединят за Комитова и Гълъб Донев да останат и всички да ги броят за техни

 71. 71 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2414 Любопитно

  От жаргонното определение "обран" вече бе произведено съществителното "обраност". Защо ли не се използва просто българската дума "сдържаност"?

 72. 72 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Неутрално

  До коментар [#67] от "Petleshev":

  не ни ли делеше една шпакловка от Шенген през 2011?

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 74. 74 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#60] от "НеКой":

  Първо да минат няколко месеца, пък после да гледаме дали правителството е катастрофално или не. Какво ще кажеш?
  Разбирам ви мъката на ГЕРБ-ерите, че всичко ви изглежда като катастрофа ако не сте във властта. Няма на кого да се сърдите, освен на себе си.

  Бивш tww09306483.
 75. 75 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2222 Весело

  Колко много липсва Б. Борисов !?? Чакам си дневната доза "боковизми", а ги няма :))Да подсетя обаче господин Радев , да пита Герджиков за " хакнатите машини". Той мисли още с категориите на Борисов !? По отношение на Ковид19 - липсват ми римските (ГЕРБ) оплаквачки , които късат дрехи и скубят коси . Изчезнаха Балтов , Ангелов ....
  —цитат от коментар 35 на dejmos  До коментар [#35] от "dejmos":

  Но Тома Бичето си е на линия!
  Чака "касовите бонове" с надежда!

 76. 76 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2663 Неутрално

  Аз да съм, ще питам намери ли се ритончето. Щото в еврейския виц неловкото чувство останало и след като се намерило, а ние още не сме достигнали този етап.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 77. 77 Профил на mustak_dete
  mustak_dete
  Рейтинг: 501 Неутрално

  Тази иска да му го налапа, бате!

 78. 78 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#3] от "emil":

  БКП- милиционери (ГЕРБ), така изкопаха дъното, че дори БСП започна да изглежда приемлива, колкото и да е невероятно.

 79. 79 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 858 Весело

  През третото тримесечие, икономическият ръст е 0,4% и това е благодарение на брилянтното управление на г-н Петков и г-н Василев. За сравнение, средният икономически ръст в ЕС е 3.9%. В Румъния, същият % е .. 8%.
  Това по данни на Евростат.

  Смятам, че е добра идея, всички свободни средства да се вложат в инвестиционно злато, имайки предвид, че същите господа се канят да управляват в следващите 3-4-5 месеца.

 80. 80 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#70] от "doctor.no":

  Хм-м-м-м... Не знам. Има доста неизвестни и условности. Поне за мен. Има и някои възлови министерства, които не знам как точно ще разпределят. МЗХ примерно е ДПС-арска крепост от 20 години. Представяш ли си какъв вой и писъци ще бъдат, като почнат да уволняват калинките? През МРРБ минават огромни пари и съответно се преплитат големи интереси. Ами енергетиката? Няма да е лесно, но не невъзможно.

  Бивш tww09306483.
 81. 81 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  До коментар [#79] от "The Polite Moose":

  "... Смятам, че е добра идея, всички свободни средства да се вложат в инвестиционно злато..."!

  Пък ние се чудехме, защо Борисов трупа кюлчета...?! :)))

  Бивш tww09306483.
 82. 82 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#40] от "Resurrection":

  Както и преди писах, с броя на научните си трудове в списания с импакт-фактор равни на нула, Герджиков не може да стане и доцент в Северна Африка.

 83. 83 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 881 Неутрално

  До коментар [#60] от "НеКой":

  Елементарната политическа култура изисква на всяко ново правителство да се дадат 90 дни толеранс да работят спокойно и да покажат, какво могат. Четворната коалиция определено не вдъхва доверие заради две от партиите в нея, но нека не избързваме с критиките. В интерес на всички, независимо от политическите пристрастия, е тези момчета да успеят да се справят с нелеката задача, с която са се заели. Леви, десни, умни, тъпи, красиви, грозни, всички еднакво страдат от корупцията, неработещата съдебна система, лошото здравеопазване, трагичното образование, ниските доходи, калпавата инфраструктура, бюрократичната тежест и т.н. и т.н. Едва ли ще се намери човек, който да е против всичко това да започне да се променя към по-добро. Няма да стане лесно, нито ще стане бързо, но поне да видим първи стъпки в тази посока.

  Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета.
 84. 84 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2154 Весело

  До коментар [#38] от "otrqdnik":

  Кой Вацев? Дъртият комунист от АОНСУ? Него пък кой го слуша?

 85. 85 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Весело

  До коментар [#68] от "bludniq_sin":


  ..то ако само ще те гледа… ехеее

 86. 86 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 590 Неутрално

  До коментар [#67] от "Petleshev":
  Обясни мъдрия си термин "проспиване". Не за друго, щото другите му викат "подготовка".
  Та значи заради това "проспиване" преди великите народни възстания имаше конкретен план как и кога ще стане това... Сега не се говори по темата.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 87. 87 Профил на eip52315793
  eip52315793
  Рейтинг: 599 Весело

  че токсичният политически проект Продължаваме Подмяната на Промяната е чуждестранен е очевАдно.
  Но досега смятах ,че е изключително американски проект по подобие на Продай България , Цвъчковите псевдорепубликанци, Не0либералните мутри и джендъри.
  Оказва се,че е джоинт венчър по подобие на ГЕРБ (както и при преврата на Майдана си сътрудничат САЩ и ФРГ)

  В случая обаче акционерното дружество , притежател на Кирето Ментата и бандата му е с главни акционери двете англосаксонски империи, по-точно техни спецслужби (МИ6 и ЦРУ) в едно с Форин офис и Държавния департамент.

  Неохотното оттегляне на САЩ от престола на световен Хегемон , Световна Мутра и Терорист Номер 1 е свързано и с ограничаване на глобалните им инетереси и "ангажименти" (разбирай окупации, агресии, подривни операции, хибридни войни)

  Забелязва се демонстративно активиране на Великобританията , като пълномощник на САЩ за Европата и Русия.
  САЩ са принудени да се концентрират срещу ключовия си противник днес - Китай!
  И дори почнаха маневри , за да спечелят време и наваксат някои изоставания - сенилният старец публично потвърди ,че САЩ били за единен Китай ;) Лично на ушенцето на Си го каза, милият :)

  Съвсем наскоро един британски есминец се заигра с огъня в руски води , до Крим.
  Преди дни британците обявиха за изпращане на 600 командоса в подкрепа на Украйна. Украйна , която упорито твърди ,че не забелязва опасно раздвижване на туски войски до границите си. Но САЩ и Великобритания твърдят в един глас обратното ;)

  Великобритания прати и някакви свои гамени на границата на Полша с Белорусия. Каква трогателна загриженост за външна граница на ЕС, чийто член вече не е ;)

  Но има и по-опасен , за нас Българите сигнал - Британците съгласувано със САЩ готвят поредна провокация на Балканите , по възможност война.

  Уилям Хейг , бивш външен министър на величеството Й, направи едни пророчества в тази посока само преди 3 дни в Таймс
  https://www.thetimes.co.uk/article/if-we-falter-the-balkans-will-explode-again-7rk3z2npl

  а Пророчествата се правят от трубадури на Глобалната Шайка , за да се сбъдват!

  Ето защо беше нужно толкова спешно пренареждане на политическата мозайка в България - нужен им е келеш , майкопродавец, с достатъчно кирливи ризки и нелоша външна фасада, като Кирето ментата

  защото явно на България е отредена важна роля в предстояща патаклама на Балканите.
  Как иначе !?

  Какви са ни полезните ходове !?

  да дръпнем за ушите сите главатари на политически банди и да не доспуснем съставяне на правителство !

  да саботираме евентуално правителство на Кирето ментата и бандата му!

  да водим народна дипломация със съседите за минимизиране щетите от англосаксонските спецслужби и нашенските им мекерета !

  да подпомагаме разпада на Великобританията - незабавен референдум за независимост на Шотландия, свобода за Северна Ирландия или поне прилагане на договореностите с ЕС

  можем и още ;)

  много добре си спомням наперхидролената ехидна усмивчица на предишната британска посланичка в София и нейното Ю уил ратифай ит .
  Ставаше дума за Истанбулската конфекция през февруари, 2018 в аулата на СУ


  Е, можем да им проваляме плановете , нали ?!

 88. 88 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 933 Неутрално

  До коментар [#1] от "pavelsilistra":

  не е голяма частта от българите, хайде по коректни да бъдем - 10 % реално са тези, които видяха в ПП някаква надежда ... На мен ми е интересно каква част са автентично нови гласоподаватели, т.е. неучаствали в избори , да кажем, последните 7 години

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 89. 89 Профил на space35
  space35
  Рейтинг: 467 Неутрално

  Тия за нищо не стават! Тая инфантилна кака - министър на икономиката, смях!

 90. 90 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2193 Неутрално

  До коментар [#82] от "gianni":

  А бе няма харизма.
  Един такъв безличен и безизразен… Сякаш и без мнение и позиция…
  Ц!
  Когато се опитваш да се харесаш на всички- накрая никой не те харесва!

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на Dimitar Kunev
  Dimitar Kunev
  Рейтинг: 821 Неутрално

  До коментар [#7] от "Taiga":
  Пабеда Радев! Громим всички с 80%!
  Ей, соца, РАДЕВ=ГЕРДЖИКА=КОЗЯК

  Затова БСП стигна до 10 %, защото противниците на Нинова се продадоха на Америка срещу Българско. Хубаво, че поне Възраждане остана да разобличава либералните лъжи.

 93. 93 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2154 Весело

  До коментар [#11] от "venci4":

  Някак си е неудобно да се припомнят подобни факти от уважение към наследниците на БКП. Сега те са от "добрите" и "прогресивните".
  Въпросното правителство, което ще се сформира вероятно ще си изкара мандата. Знаете ли защо? Защото като се разпределят порциите, нещата ще утихнат и всички партии в правителството ще бъдат доволни. Е, ще има тук там някой недоволен, който не е получил мечтания пост, ще има разсърдили се и напуснали формациите, но останалите ще се окопаят. Плюс това дълго време ще има и медиен комфорт.

 94. 94 Профил на encor3
  encor3
  Рейтинг: 821 Неутрално

  Така или иначе този парламент ще работи минимум до 22 Януари. Ако ПП искат да не последват съдбата на ИТН, ДБ и Мая, от ден първи трябва да се концентрират върху бюджета, ковид мерките за бизнеса и кризата с цените на тока. Ако почнат пак популистки акции, като на Бойко казана за лютеница в Банкя или на Доган бараката за мотики, нищо добро не ни чака.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 96. 96 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  В "Продължаваме промяната" са обсъждани имена на министри, но само хипотетичноЕстествено, че са хипотетични. г-н Петков вече ясно заяви, съвсем учтиво, че ако някой с по-добра диплома (от него), образование (от него), кариера (от него) се появи, с удоволствие ще го приеме.Дотогава, г-н Петков - премиер. Ако изобщо стане това правителство, ще си имаме премиер сгазил Конституцията!!!Честито!
  —цитат от коментар 44 на The Polite Moose


  Имахме си премиер сгазил наказателния кодекс, който за да му се размине беше станал доносник на ДС, така че не се напрягайте толкова.

 97. 97 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 933 Неутрално

  До коментар [#78] от "gianni":

  и кое точно дъно са изкопали ..? Ако се абстрахираш от личните си пристрастия( т.е. ако се опомниш ,че все пак си човешко същество и имаш разум) , ще забележиш,че по голямата част от обвиненията към ГЕРБ са от фабриката за лъжи ... като се почне от персоналните твърдения спрямо Борисов, мине се през участиетието на Гешев и се стигне до всички "схеми" посочени от определени министри ... В сравнителен план , ГЕРБ с всичките им грешки , управляваха много по качествено от Царя , Тройната коалиция , а да не говорим за Орешарски...

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 98. 98 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2656 Неутрално

  До коментар [#57] от "Resurrection":

  До коментар [#52] от "НеКой":Що? Борисов как ги избираше?Дани Кирилов по акъл ли го избра?
  —цитат от коментар 57 на Resurrection


  Борисов ги избираше с препитване по темата "Как се пълни чекмедже".

 99. 99 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 881 Неутрално

  До коментар [#91] от "Josif Stanislavski":

  Имаш право да си убеден в каквото си искаш. Нито мога, нито имам намерение да убеждавам някого в този форум. Изразявам позицията си и изобщо не ми пука дали някой я споделя или не. Всеки случай е меко казано неумно да громиш нещо, което дори не е факт все още. Изчакай поне да минат преговорите, запази си храчките за тогава.

  Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета.
 100. 100 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1816 Любопитно

  Какви преговори, Лорер сам си каза че ще е външен министър!!! А Бойкикев иска само да е правосъден за да подкрепят в зала ПППП!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK