На живо

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Велко АнгеловКабинетът, министър-председател в който ще бъде един от лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, ще има четирима вицепремиери, но все още не е изяснено дали всяка партия ще получи по един от тези постове. Лидерът на БСП Корнелия Нинова нито отрече, нито потвърди, че ще е вицепремиер, но обяви, че ресорното министерство, което ще отговаря на държавните предприятия, ще се нарича Министерство на икономиката и индустрията.


В кабинета ще има две нови министерства, едното от които - за растежа и иновациите. Досега министерствата бяха 17.


Това се разбра след първия ден на консултации при президента Румен Радев, който днес се срещна с поотделно с представители на четирите най-големи парламентарни групи в 47-ото Народно събрание - "Продължаваме промяната", ГЕРБ - СДС, ДПС и "БСП за България". Държавният глава обяви края на едноличната премиерска власт.
Според кандидата за премиер Кирил Петков е наложащо да има редовно правителство, което в един пълен мандат и с работещ парламент да решава проблемите в страната. Корнелия Нинова е на мнение, че най-важна е грижата за хората, заради което трябва спешно да се приеме бюджетът за 2022 г.


Днес и утре "БСП за България", "Има такъв народ" и "Демократична България" трябва да върнат бележки по коалиционното споразумение, а Кирил Петков изрази готовност да вземе мандата за съставяне на правителство още тази седмица.


Представителите на ГЕРБ-СДС се обявиха за "знаеща, можеща и непримирима опозиция", която ще посочва грешките. А ДПС ще реши как да гласува по състава и структурата на Министерския съвет, като се запознае с програмата и кандидатите за министри.


"Дневник" представя хронология от срещите на "Доондуков" 2 днес. Утре предстоят разговори на Румен Радев с "Има такъв народ", "Демократична България" и "Възраждане".

Корнелия Нинова обяви, че ще има Министерство на икономиката и индустрията

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Велко Ангелов

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не отрече, че може да е кандидат за вицепремиер в бъдещия кабинет. На въпрос на журналисти тя каза: "Всички персонални въпроси за министри ще разгледаме по-късно с коалиционните партньори. Днес сме съсредоточени върху споразумението".


Корнелия Нинова каза, че е спекулация, че ще има министерството на държавните предприятия, възможността за което нарече абсурдна, но от думите й се разбра, че това ведомство, което ще отговаря за тях, ще се нарича Министерство на икономиката и индустрията. Тя не отговори дали ще го оглави.


На въпрос дали Ирена Анастасова ще е социален министър представители на БСП се засмяха и попитаха за въпроси, които не касаят персоналния състав на правителството.


От думите на Корнелия Нинова се разбра, че днес отново се е срещала с Кирил Петков и Асен Василев, защото БСП е имала бележки по споразумението, както и че всяка партия ще подпише отделно споразумение с тях.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова след срещата с президента:

За Радев БСП ще е силен социален вектор в новия кабинет

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Велко Ангелов

За БСП най-важна е грижата за хората, да не се вдига цената на тока за битовите потребители, да се помогне на здравната система, да се подпомогне икономиката. Бюджетът за 2022 г. е най-важен и трябва да започне приемането му, обяви на "Дондуков" 2 лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите й социалистите разбират отговорността на момента.


"Обществото ни е дълбоко разделено социално, с растящи неравенства и бедност и се надявам, че вие ще имате принос за решаване на тези проблеми, тъй като новото управление има нужда за силен социален вектор. Намирам там поле за много работа", каза Румен Радев.


От БСП президентът поиска да разбере какво са готови да предложат за разрешаването на личностния и системен проблем в съдебната система. Той каза, че и на отминалите избори избирателите на БСП са доказали, че са срещу беззаконието.


"Да, проблемът е системен и независимо от това как се казва главният прокурор трябва да се ограничат неговите правомощия, да се закрият специализираните съдилища и прокуратурата и да има съдебен контрол над актовете му", каза Корнелия Нинова.

В 14.00 часа започна последната среща за деня, която е с представители на "БСП за България".

ДПС припомни, че парламентът не уволнява в съдебната система

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

ДПС ще реши как да гласува по проекта за персонален състав и структура на Министерския съвет, след като види програмата му и персоналния състав. На въпрос дали може ДПС да гласува "за" лидерът Мустафа Карадайъ каза, че това не противоречи на законите на физиката.


На въпрос дали ДПС подкрепя смяната на главния прокурор Иван Гешев Мустафа Карадайъ каза: "Реформи в съдебната система - да. Дотолкова, доколкото минава през законодателството. Доколкото за персонални състави на органи и институции, отговорността е на компетентните. Народното събрание нито уволнява, нито назначава в съдебната система".


На въпрос дали в ДПС има депутат, който е охрана на Делян Пеевски, лидерът каза: "Мен ли ме визирате? Да, охрана съм. На правата и свободите, на всички граждани. Не само аз, а цялата ни парламентарна група и ръководство на партията сме охрана".


За Мустафа Карадайъ не е лоша идея да се влиза със зелен сертификат в парламента.

ДПС след срещата с президента:

ДПС предупреди, че страната закъснява с парите от ЕС

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

На срещата на "Дондуков" 2 лидерът на ДПС Мустафа Кардайъ обяви, че преодоляването на политическата криза може да стане с диалог между партиите, политическите субекти и институциите. Той отново говори за рестарт на държавността и възстановяване на държавността.


"Страната има нужда от редовен кабинет с оглед на множеството кризи, пред които сме изправени - и здравната, и социалната, и икономическата, и финансовата. И те, и инфлацията, и растящите цени изискват отговорно управление с визия и отговорни субекти. Закъсняхме с Плана за възстановяване и устойчивост, закъсняваме с оперативните програми - те могат да дадат тласък за развитието на икономиката в страната и да се повишат стандарта за управление на гражданите. Самите граждани от нас очакват сигурност", каза още Мустафа Карадайъ.


В началото на срещата Румен Радев каза, че е важно мнението на всички парламентарни групи за дейността на бъдещия парламент и за очакванията към бъдещото правителство.

Срещата с ДПС:

Зам.-председател на ГЕРБ не отговори дали подкрепя смяната на Иван Гешев

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

След срещата с президента председателят на парламентарната група Десислава Атанасова обяви, че ГЕРБ-СДС няма да подкрепи ляво либерално правителство на четирите партии и ще гласува "против". Според зам.-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев първостепенна задача на ГЕРБ-СДС е да гарантира максимална доза реалност, за да не къса правителството връзка с реалността.


На въпрос дали ГЕРБ-СДС ще подкрепи смяната на главния прокурор Иван Гешев и промени в конституцията за съдебна реформа, Томислав Дончев каза: "Ние сме за комплексна съдебна реформа. Досега не сме чули предложение. Ако има, може би бихме подкрепили. Иван Гешев не се избира от парламента. Ще коментираме предложение по предложение".


Според зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов коалицията няма да е четворна, а петворна. По думите му целта на Бойко Рашков е да се върне едно старо време, където се влиза навсякъде.


На въпрос трябва ли да се влиза със зелен сертификат в парламента Десислава Атанасова каза, че цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС е ваксинирана. По думите й темата ще бъде обсъдена утре на председателски съвет.

ГЕРБ-СДС след срещата с Румен Радев:

ГЕРБ обяви, че ще осветлява всяка грешка на новия кабинет

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

На срещата с президента ГЕРБ-СДС се обяви за "знаеща, можеща и непримирима опозиция със силни и непримирими позиции по отношение на отстояването на демокрацията". "Ако правителството има нужда от помощ и съвет, ще ги получат. Всяка грешка ще бъде осветявана, всяка грешка ще бъде сочена", каза председателят на парламентарната група Десислава Атанасова. Тя нарече бъдещото управление ляволиберална коалиция.


От своя страна президентът Румен Радев каза, че ще бъде критичен към бъдещата власт така, както е бил критичен и към управлението на Бойко Борисов.


ГЕРБ-СДС използва възможността да критикува и президента, че обществото било разделено, и служебното му правителство - че последните месеци били на чегъртане и репресии. Десислава Атанасова съобщи, че тази сутрин редакцията на в. "Труд" е била с барикадиран вход, а Румен Радев каза, че доколкото знае става въпрос за неплащане на наем, но не се меси в работата на служебното правителство.

Втората среща е с ГЕРБ-СДС.

Кирил Петков ще има четирима вицепремиери

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

Кандидатът за премиер на "Продължаваме промяната" Кирил Петков отказа да потвърди дали формулата на разпределение на постовете в бъдещия кабинет е 10-4-4-3, но каза, че в него ще има четирима вицепремиери (но към момента не било точно разпределено по един за всяка партия). По непотвърдена информация "Има такъв народ" отказва вицепремиерски пост.


Новите министерства са две - на държавните предприятия и на растежа и иновациите, на които ще бъде разделено всъщност Министерството на икономиката. Той не отговори дали държавните предприятия ще се управляват от Корнелия Нинова, която да е вицепремиер.


Кирил Петков каза, че се надява още тази седмица да получи мандата за съставяне на правителство, но всичко зависи от коалиционните партньори, които до утре след обяд трябва да дадат обратна връзка по коалиционното споразумение. По думите му има около 10% разминавания, но няма червени линии нито за Северна Македония, нито за максималния осигурителен доход, като съотношението на последния било 2.3 спрямо минималната работна заплата.

Кандидатът за премиер на "Продължаваме промяната" Кирил Петков след срещата с президента:

Министерските кресла са разпределени според представителността в парламента

Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Цветелина Белутова, Капитал

Днес и утре БСП, "Демократична България" и "Има такъв народ" трябва да върнат своите бележки по коалиционното споразумение, което снощи около полунощ им е било изпратено от "Продължаваме промяната". На консултациите при президента кандидатът за премиер Кирил Петков каза, че се надява в най-къси срокове да вземе мандата за съставяне на правителство от държавния глава.


"С уважение към гласоподавателите ние избрахме принципа на пропорционалност. Всяка една от партиите да бъде близко до гласовете си представена в коалицията", каза още Кирил Петков. По думите му разговорите и на експертно, и на лидерско ниво са били конструктивни.


Според него на България вече и е абсолютно наложащо да има редовно правителство с пълен мандат и работещ парламент, за да се решават проблемите. "Независимо дали си ляв, център или десен - България има нужда от магистрали, от безопасни язовири, от добри доходи и да си върне българите от чужбина", каза още Кирил Петков.


"Доверието на българските граждани не се дава даром и трябва да се отстоява непрекъснато. Времето на едноличната премиерска власт приключи и надеждата то да бъде възстановено беше отхвърлена", каза от своя страна президентът Румен Радев. Той обяви още, че президентската институция е отворена за диалог с бъдещото управление. От "Продължаваме промяната" поиска виждания за разширяване на ЕС и за отстояване на националната ни идентичност, както и за действията на дипломацията, т.е. действията по отношение на Северна Македония.

В 9.00 часа започват консултациите с "Продължаваме промяната", чието начало е открито за медиите.

По конституция консултациите при държавния глава се провеждат с всички парламентарни групи. В 47-ия парламент те са седем. Ето и разпределението на мандатите:


Преди да подпише коалиционното споразумение, БСП свиква присъствено заседание на широкото си ръководство - Националния съвет, което ще се проведе утре от 14.00 часа. На него трябва да бъдат определени и кандидатите за министри на левицата, които по неофициална информация се очаква да бъдат четирима.


През последната седмица изглеждаше, че се търси пост на лидера в оставка Корнелия Нинова. Първоначално имаше неофициална информация, че тя може да е ротационен председател на Народното събрание, но самата тя отрече, а за поста бе избран Никола Минчев от "Продължаваме промяната". Според информация на БНР Корнелия Нинова ще бъде вицепремиер в бъдещия кабинет и ще ръководи новото министерство, което ще отговаря за държавните предприятия.


Очакванията са утре на "Позитано" 20 вътрешната опозиция да оспори взетото на подпис решение Нинова да преговаря за кабинет, както и да поиска конгресът на партията, който трябва да потвърди оставката й, да е по-рано, а не на 22 януари.

Преди да връчи мандата на Кирил Петков президентът свиква партиите

Днес президентът Румен Радев започва предвидените в конституцията консултации с представители на "Продължаваме промяната", ГЕРБ - СДС, ДПС и "БСП за България", а утре ще разговаря с "Има такъв народ", "Демократична България" и "Възраждане". Открити за медиите ще бъдат встъпителните думи в началото на всяка среща, чиято продължителност се планира да бъде един час. Първата среща с представители на "Продължаваме промяната" започва в 9.00 часа.


Консултациите за кабинет: Ще има четирима вицепремиери, Нинова не отрича да е една от тях (хронология)

© Юлия Лазарова


След консултациите държавният глава трябва да връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на кандидата за премиер на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. Срок за връчването няма, но Петков има седем дни, за да го изпълни.


Тази седмица другите три политически формации - "БСП за България", "Има такъв народ" и "Демократична България", трябва да одобрят коалиционното споразумение, което по думите на Кирил Петков в интервю по БНР в неделя ще бъде подписано поотделно с всяка от тях (какво успяха да договорят четирите формации на публичните разговори за политики четете тук).


Оптимистичният вариант според него да бъде гласувано правителството е до края на тази седмица, а реалистичният - през другата. Всяка формация по думите му ще получи кредит на доверие сама да излъчи кандидатите за министри. Сред кандидатите на "Продължаваме промяната" ще са Асен Василев (финанси), акад. Николай Денков (образование) и Бойко Рашков (вътрешни работи).


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (188)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Променителите поименно - Румен Овчаров, Емилия Масларова, Румен Гечев, Таско Ерменков и други другари участвали в предишни обири на България. Това е изборът на умните и красивите...

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Весело

  Бойко Рашков - МВР - перфектно. В последните дни видни гербери се изредиха по медиите да кажат колко са радостни от този факт. ДПС за сега мълчат, но и те ще са щастливи.

 4. 4 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 905 Неутрално

  С изключение на Рашков , много слаб проекто кабинет.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  Променителите поименно - Румен Овчаров, Емилия Масларова, Румен Гечев, Таско Ерменков и други другари участвали в предишни обири на България. Това е изборът на умните и красивите...
  —цитат от коментар 1 на Разобличител


  Ами вървят си хората по улицата и гледат, А!, Гумен Гечев. Елате, другарю за едно поръчение!
  Случайно е станало, иначе, откъде накъде точно тях да изберат.

 8. 8 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  Другарю президент, шушу мушу къща разваля!

 9. 9 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  "Тази седмица другите три политически формации - "БСП за България", "Има такъв народ" и "Демократична България", трябва да одобрят коалиционното споразумение,"

  ДругиТЕ три политически формации от кое!?
  В парламента са повече от 3.
  А официални коалиции до момента няма.

  ДругиТЕ три патерици ли, що ли?

 10. 10 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1657 Неутрално

  По Конституция подобни разговори не са необходими

  Просто си измисля повод да даде повече време

 11. 11 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  Променителите поименно - Румен Овчаров, Емилия Масларова, Румен Гечев, Таско Ерменков и други другари участвали в предишни обири на България. Това е изборът на умните и красивите...
  —цитат от коментар 1 на Разобличител


  А защо за 11г не ги осъдихте? Поне един от тях!?

 12. 12 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2547 Неутрално

  До коментар [#8] от "Тангра":

  Действително им развали къщичката

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 13. 13 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1006 Весело

  Значи Борисов е бил завършил Харвард и така сформираше правителства, като раздаваше министерства, за да се гласува правителство.

 14. 14 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  [quote#11:"ivanpopov"][/quote]

  Това ли са 2те единствени алтернативи!?

  Или осъдени, или начело на държавата и хазната!?

  "Only Sith deals in absolutes!"

  Комунистите също!

 15. 15 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3335 Неутрално

  Слушам сега по "Хоризонт" и не вярвам на ушите си, Корнела щяла да е вицепремиер и ще отговаря за държавните предприятия!? Сигурно като опитна, 28-год. приватизаторка (в топ3 за цялата ни история на приватизация на значими държавни дружества, другите двама допълващи тройката са Прокопиев и Пеевски) , да огледа внимателно какво още да се сложи на масата. Корнела в действие, през 2021 год.?! Майко мила!

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 16. 16 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  Бойко Рашков - МВР - перфектно. В последните дни видни гербери се изредиха по медиите да кажат колко са радостни от този факт. ДПС за сега мълчат, но и те ще са щастливи.
  —цитат от коментар 3 на doctor.no


  Рашков -куче което лае не хапе.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 17. 17 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  Значи Борисов е бил завършил Харвард и така сформираше правителства, като раздаваше министерства, за да се гласува правителство.
  —цитат от коментар 13 на ggot


  Ще раздават ама стрелите ... ъъъ пардон, министерствата свършиха.

  Ще трябва да измислим няколко нови.

 18. 18 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 1746 Весело

  "Циркът продължава"!
  Гледам, че някои хора са доста надъхани за бъдещето,
  но не разбирам наеждите им върху, какво се базирът?!?

 19. 19 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  Слушам сега по "Хоризонт" и не вярвам на ушите си, Корнела щяла да е вицепремиер и ще отговаря за държавните предприятия!? Сигурно като опитна, 28-год. приватизаторка (в топ3 за цялата ни история на приватизация на значими държавни дружества, другите двама допълващи тройката са Прокопиев и Пеевски) , да огледа внимателно какво още да се сложи на масата. Корнела в действие, през 2021 год.?! Майко мила!
  —цитат от коментар 15 на hamiltonf


  Чегъртайте, братя, камък върху камък да не остане!
  Накрая с чиста съвест отново бившите емигранти да емигрираме и да не ни трови носталгията!

 20. 20 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  Корнела министър на приватизацията.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 21. 21 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2547 Неутрално

  До коментар [#10] от "Николов":

  Всъщност са задължителни

  Чл. 99. (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  "Циркът продължава"!Гледам, че някои хора са доста надъхани за бъдещето,но не разбирам наеждите им върху, какво се базирът?!?
  —цитат от коментар 18 на vagabond66


  Надеждите им са, че от 3я път се ставало.

  Ама какво, не е ясно. Едно голямо, айде да не казвам какво.

 24. 24 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 859 Гневно

  Поредните политически брокерчета на килимчето при патрона си!!!
  ГНУС!!!

 25. 25 Профил на Тангра
  Тангра
  Рейтинг: 1401 Любопитно

  [quote#16:"deepblue"][/quote]

  Да де, ама матреала се впечатлява от лай. Ще са доволни.

 26. 26 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  Тесни връзки на Промяната с лъвовете на приватизацията.

  "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков" са замесени в куп скандални сделки. Те са фаворитите на правителството на НДСВ за купувач на "Булгартабак" чрез станалата печално известна фирма „Табако кепитъл партнерс”, завършила с пълно фиаско и порой от публични обвинения за корупционни схеми срещу тогавашния министър-председател Симеон Сакскобургготски и вицепремиера Николай Василев.
  „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” са работили по приватизацията на трите големи фармацевтични предприятия в Дупница, Троян и Разград при правителството на Жан Виденов, довели до създаването на частната „Балканфарма”. След оспорваната доскоро сделка собственици на новата компания се оказват двама номенклатурни зетьове: Георги Цветански – зет на председателя на софийската окръжна партийна организация на БКП Николай Дюлгеров и актьорът Петър Терзиев – зет на последния комунистически министър-председател Георги Атанасов.
  „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” са работили и по злополучната и криминална приватизация на авиокомпания "Балкан", довела до фалит на българския национален авиопревозвач.
  „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” са работили и по концесионирането на "Софийска вода", атакувана активно от бившия столичен кмет и настоящ премиер Бойко Борисов, заради системно неизпълнявани ангажименти от британската фирма, по проекта "Горна Арда" (клиент им е "Джейлан холдинг", обвинен от турското правителство в лошо строителство след голямото земетресение преди няколко години), по проекта за ТЕЦ "Марица-изток" 3 и 1, където представляват интересите на АES и "Ентърджи".

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 27. 27 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2547 Весело

  До коментар [#15] от "hamiltonf":

  Трябва да признаеш, че това с Нинова е доста свеж виц

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 28. 28 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1006 Неутрално

  ДБ с 3% за Панов още ли си мислят, че са най-подходящи за правосъдието?

 29. 29 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 831 Неутрално

  До коментар [#15] от "hamiltonf":
  Сигурно като опитна, 28-год. приватизаторка (в топ3 за цялата ни история на приватизация на значими държавни дружества, другите двама допълващи тройката са Прокопиев и Пеевски)
  ___________________________________
  Това ли само измисли-Корнелия Нинова мастита приватизаторка😁. Работила във външнотърговски дружество без кой знае каква стойност на фона на други като :Нефтохим, БГА Балкан, Неохим, БТК, Енергоразпределителните дружества и още много, аеде да турим и Каолин(което не е също кой знае какво на фона на изброените досега ама едно от тия заради които цената на тока беше висока предни години). Работила, усетил се, че може да се изкара някой лев и участвала с още много други в приватизацията.

 30. 30 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 1007 Неутрално

  Не се прави никаква нова промяна,
  старите познати пак са на смяна.

 31. 31 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Неутрално

  До коментар [#19] от "Тангра":

  Хайде стига сте ни плашили с това, че бившите емигранти сте щели пак да емигрирате.
  Такива, на които бойковото управление е било изгодно и за него са се върнали не сте от тези, за които ще жалим много.

 32. 32 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5714 Неутрално

  До коментар [#1] от "Разобличител":

  Тези другари сега са от добрите.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 33. 33 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1730 Весело

  Чегъртайте, братя, камък върху камък да не остане!
  Накрая с чиста съвест отново бившите емигранти да емигрираме и да не ни трови носталгията!
  —цитат от коментар 19 на Тангра  Със Спасяване поединично ли заплашвате ?

  Ами действайте, спасявайте се

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 34. 34 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2508 Неутрално

  До коментар [#8] от "Тангра":Действително им развали къщичката
  —цитат от коментар 12 на дерибеев


  +++ по-точно кочинката мутро-милицунерска

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 35. 35 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3335 Весело

  До коментар [#27] от "дерибеев":

  За вицепрем.? Вероятността да е истина се приближава към 100.

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 36. 36 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 989 Неутрално

  Нови партии, нов кабинет, нови министри...
  Друг е въпросът, който ме мъчи.
  Къде е Стъки?
  Кой ще му даде пари сега?

 37. 37 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 920 Неутрално

  В новото правителство Нинова ще е вицепремиер и ще отговаря за държавните предприятия. 😉

 38. 38 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  Тесни връзки на Промяната с лъвовете на приватизацията."Джингов, Гугински, Кючуков и Величков" са замесени в куп скандални сделки. Те са фаворитите на правителството на НДСВ за купувач на "Булгартабак" чрез станалата печално известна фирма „Табако кепитъл партнерс”, завършила с пълно фиаско и порой от публични обвинения за корупционни схеми срещу тогавашния министър-председател Симеон Сакскобургготски и вицепремиера Николай Василев.„Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” са работили по приватизацията на трите големи фармацевтични предприятия в Дупница, Троян и Разград при правителството на Жан Виденов, довели до създаването на частната „Балканфарма”. След оспорваната доскоро сделка собственици на новата компания се оказват двама номенклатурни зетьове: Георги Цветански – зет на председателя на софийската окръжна партийна организация на БКП Николай Дюлгеров и актьорът Петър Терзиев – зет на последния комунистически министър-председател Георги Атанасов.„Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” са работили и по злополучната и криминална приватизация на авиокомпания "Балкан", довела до фалит на българския национален авиопревозвач.„Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” са работили и по концесионирането на "Софийска вода", атакувана активно от бившия столичен кмет и настоящ премиер Бойко Борисов, заради системно неизпълнявани ангажименти от британската фирма, по проекта "Горна Арда" (клиент им е "Джейлан холдинг", обвинен от турското правителство в лошо строителство след голямото земетресение преди няколко години), по проекта за ТЕЦ "Марица-изток" 3 и 1, където представляват интересите на АES и "Ентърджи".
  —цитат от коментар 26 на deepblue


  А какво стана с Булгартабак впоследствие?Вие ли ще ми кажете или направо да питам Пеевски?

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1276 Неутрално

  До коментар [#36] от "yavooor":

  Добре го споменаваш, той се очерта като олицетворение на една прослойка, живяла си безгрижно при ББ. Доколкото е известно, на такива им тече ревизия 5 години назад - лично и на фирми/организации - получили пари от държавата.
  Та ако им излязат чисти нещата, може пак да кандидатстват, няма лошо.

 41. 41 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3440 Неутрално

  президентът май не е съгласен с намеренията на новите управляващи, дали ще коригират социалната си политика и всеобщото ваксиниране или ще действат независимо - защото заявиха, че здравеопазването и социалното министерство ще са техни.

 42. 42 Профил на Н. Колев
  Н. Колев
  Рейтинг: 433 Неутрално

  "Корнелия Нинова ще бъде вицепремиер в бъдещия кабинет"
  Е чак такива компромиси бива ли? Нямаше ли червени линии, които да не се преминават? Според мен тази госпожа не е фактор, който да блокира съставянето на правителство - най-много съпартийците й да я изгонят тоя път с тояги, ако се пробва.

 43. 43 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 859 Разстроено

  До коментар [#37] от "constatator":

  А Васко Кръпката ни убеждаваше, че :"Комунизма си отива..."!!!

 44. 44 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3440 Неутрално

  вицепремиер е само титла без съдържание.

 45. 45 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  Ратко отворил седенката

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 46. 46 Профил на foh451089070
  foh451089070
  Рейтинг: 73 Неутрално

  До коментар [#43] от "selqnin":

  Приятна работа в Дневника

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 1007 Неутрално

  Старите фигури, финансово опорочени,
  отново от този президент са назначени.

 49. 49 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1409 Неутрално

  А Курнела, като я заритат нейните, какво ще стане?

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 50. 50 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3440 Неутрално

  те не са спрели да я ритат, откакто се скара с Гергов.

 51. 51 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5714 Неутрално

  вицепремиер е само титла без съдържание.
  —цитат от коментар 44 на Тsonkooo


  При Нинова обаче, съдържанието си е налице.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 52. 52 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3440 Неутрално
 53. 53 Профил на герб е ДПС мафия
  герб е ДПС мафия
  Рейтинг: 247 Весело

  нинова министър на фитнеса

 54. 54 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6747 Неутрално

  До коментар [#24] от "selqnin":

  Той и Боко беше на килимчето, но нито ни казваха , къде те топва килимче, нито кой го привикваше. Но за зависим човек, като него, не е трудно да се досетим.

 55. 55 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1355 Неутрално

  Христо Иванов каза: „Да се отдръпнем, да дадем път на младите!”
  А Корни вика: „Аз съм млада! Дайте ми път!!!”

 56. 56 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3335 Неутрално

  До коментар [#41] от "Тsonkooo":

  Разнобоят е по темата СМ.

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 57. 57 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  Според представителността?
  Аз пък си мислех, че ще правят 'А-отбор" според експертността (ако въобще я има) :):)

 58. 58 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  Даването на земеделието на БСП, означава ли, че и ДПС негласно са в коалициятa?

 59. 59 Профил на lemans
  lemans
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Честито другари и другарки умнокрасавци и жълтопаветници - револуцията победи с ваша помощ ! Промяната дойде !
  Капитан на "А" отбора на България и "почтените" е другаря Рашков , в него са също и носителите на промяната другаря Гечев , другаря Овчаров , другаря Ташко , другарката Масларова както и много други знайни и незнайни комуняги и чалгари !
  Сега "прогресивните сили" , "ОФ" и скъпият ни вожд другаря радеф ще ни водят към светли бъднини - петилетката за 2 години другари и другарки - УРА !

  Задкулисие и подмяна няма при "почтените" има само "нов морал"... ;)
  Другарката Нинова и нейната партия "заслужават" и им се полага - все пак за нейната партия която е на четвърто място с 26 депутати на последните избори гласуваха цели 4.03% от имащите право на глас - катастрофален резултат по думите на самата Нинова ! Четири процента ама 4 министерски кресла - звучи "логично" нали :)
  Още веднъж честито на всички употребени полезни идиоти които направиха това възможно ! ;) Умнокрасавци чувствате ли се вече напълно щастливи или още чакате да сложат Гечев за министър на икономиката , Ристю правосъден и Жан за премиер ? :)
  Чалгарите да ги излъжат така елементарно разбирам ама вас ...?!? Ех ... матрЯла ...

 60. 60 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  До коментар [#57] от "debruckere":

  ИТН опитаха подобен подход. В резИлтат, парламентарната им група е 2.6 пъти по-малка.

 61. 61 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  До коментар [#59] от "lemans":

  Всичко написано от Вас е вярно. И представете си до колко му е писнало на избирателя, за да предпочете подобна алтернатива! Престанете с подобно припомняне, защото така само подсещате хората да се вгледат във Вашите бакии. А те, хем са повече, хем по-скъпи, хем много по-пресни. За о'позиция, дали не би било по-добре да се концентрирате върху критиката на реалните действия и да промените коренно управлението на местните структури, които са под Ваше управление, като така покажете алтернатива на държавното управление. Защото напр.това, че някой ще трябва да излиза всеки два часа за да си местя колата, само и само друг да може да закърпи изтънелите приходи, съвсем не го прави фен на Партията.

 62. 62 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2608 Любопитно

  До коментар [#1] от "Разобличител":
  Няма по големи бандити от ГЕРБ , досега видяхме 1/100 от кражбите !! Мащабите на разбойниците ще се видят сега ..

 63. 63 Профил на g.y.okatova
  g.y.okatova
  Рейтинг: 1304 Гневно

  [quote#33:"nessarox"][/quote]


  Със Спасяване поединично ли заплашвате ?

  Ами действайте, спасявайте се
  _________________________________________________

  Доста цинично изказване,аз Ви мислех за интелигентен и деликатен човек. Явно съм сбъркала.

 64. 64 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 786 Неутрално

  Корнелия ще нарита Гергов най-накрая 😁 Интересно - КОЯ е организацията, която започна война с мръсните масони ?

 65. 65 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Черен ден за Дани Волето,няма да има възможност да връща мандат от воле..

 66. 66 Профил на no_bs
  no_bs
  Рейтинг: 1148 Весело

  Хахаха, от снимките ясно личи че Отворко си боядисва косата.
  Е, вече съм убеден, че в (а.к.а) Порзяващата Уста повечето неща са фалшиви.
  Цвета на косата, Цвета на политическите му убеждения, Отношението му към Конституцията, Същестуването на партия ПП и структури, "Феновете", които го посрещаха по време на предизборната кампания.

  Първо съм ваксиниран, а след това заразен и оздравял, но не и "зомбиран" - политиците и медиите са вредни за вашето здраве.
 67. 67 Профил на lemans
  lemans
  Рейтинг: 480 Неутрално

  ДБ с 3% за Панов още ли си мислят, че са най-подходящи за правосъдието?
  —цитат от коментар 28 на ggot


  И със 2.51% от имащите на право на глас на парламентарните като 6та политическа сила с 13 депутата ...

 68. 68 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2253 Неутрално

  Променителите поименно - Румен Овчаров, Емилия Масларова, Румен Гечев, Таско Ерменков и други другари участвали в предишни обири на България. Това е изборът на умните и красивите...
  —цитат от коментар 1 на Разобличител


  Забравили сте да разобличите един друг комунист - Борисов, който с 3 милиарда лева български пари построи тръба на руския диктатор путин, за да може Украйна да бъде заобиколена и Кремъл да шантажира и заплашва тази страна!
  Пари с които трябваше да бъде изградена връзката с Гърция!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 69. 69 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2253 Неутрално

  ДБ с 3% за Панов още ли си мислят, че са най-подходящи за правосъдието?
  —цитат от коментар 28 на ggot


  И един процент да имат и сто, ще направят това което трябваше да се направи многократно до сега!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 70. 70 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1580 Неутрално

  Радев пак на ментор ли се прави и на сглобач на кочини .... ква работа въобще имат партиите в президентството..... да се обединяват в безпринципна "пасмина" и да чакат товарният влак.....а той ще дойде.....

 71. 71 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Сетих се за вица, дето този, който не можал да свъфши рБотата, казал на този дето я свършил "Видя ли как се свети!".

 72. 72 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Радев пак на ментор ли се прави и на сглобач на кочини .... ква работа въобще имат партиите в президентството..... да се обединяват в безпринципна "пасмина" и да чакат товарният влак.....а той ще дойде.....
  —цитат от коментар 70 на MPetr


  Първа спирка зайчарника, последна Централен Софийски!

 73. 73 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 1072 Неутрално

  Честито другари и другарки умнокрасавци и жълтопаветници - револуцията победи с ваша помощ ! Промяната дойде !...Ех ... матрЯла ...
  —цитат от коментар 59 на lemans


  Матряла май вдяна, че доста отдавна няма в тази страна комунисти и антикомунисти, а далавераджии с държавния бюджет и еврофондовете. И Бобо и Горанката могат гордо да се наредят до Гечев, Масларова и прочие. Хората махнаха доказани крадци и сложиха нови хора, пък да видим. Но БСП не са проблем, очевидно нямат вече потенциал да станат сериозен фактор в политиката, и плашенето с Гечев, Овчаров и прочие при мен не вече не хващат дикиш.

 74. 74 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1580 Весело

  Кокор дали му е казал на Радев че 15% от администрацията си трябва задължително да съкрати догодина ? Каза ли му Асенчо, че ще трябва да изпълни "плана" като огледа собствената си администрация и премахне неефективно работещите структури. ......... в еуфория и дива радост ли са чистачките в президентството?.....

 75. 75 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  Правилна позиция на ГЕРБ. Обаче, ако чакаме баш на тия двамата... Къде са качествените кадри!? Защо плявата поведе хорото?

 76. 76 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 617 Весело

  "Доверието на българските граждани не се дава даром и трябва да се отстоява непрекъснато. Времето на едноличната премиерска власт приключи и надеждата то да бъде възстановено беше отхвърлена", каза от своя страна президентът Румен Радев.


  Това изказване плюс Бойко Рашков МВР министър и, евентуално вице премиер, означава ни повече ни по-малко, че от Кирчо се очаква да бъде поредния сламен човек на радев.

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 77. 77 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 1027 Весело

  Деса Общата е много забавна, когато се опита да говори сериозно - като знае човек как е стигнала на такова ниво в партийката си...

 78. 78 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Кокор дали му е казал на Радев че 15% от администрацията си трябва задължително да съкрати догодина ? Каза ли му Асенчо, че ще трябва да изпълни "плана" като огледа собствената си администрация и премахне неефективно работещите структури. ......... в еуфория и дива радост ли са чистачките в президентството?.....
  —цитат от коментар 74 на MPetr


  Е схващам истеричната ви веселост! Ясно е че 100% от съкратените ще да гербави калинки.

 79. 79 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2149 Весело

  Радев пак на ментор ли се прави и на сглобач на кочини .... ква работа въобще имат партиите в президентството..... да се обединяват в безпринципна "пасмина" и да чакат товарният влак.....а той ще дойде.....
  —цитат от коментар 70 на MPetr  До коментар [#70] от "MPetr":

  За това, "на какво се прави" Президента, отговорът е в Конституцията на България! Не е лошо, хубаво е да я прочетеш, там е отговорът!
  Колкото до "обединението на безпринципната пасмина" на ГЕРБ-СДС, то товарният влак дойде и помете кочината им! ;)
  Предстои хигиенизирането, демек, изчегъртването на вонящите останки от нея! ;)

 80. 80 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  Дневник,на всяко такова събитие ли ще ни информирате какво мислят от ГЕРБ по въпроса?Мисля че не е необходимо.

 81. 81 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Правилна позиция на ГЕРБ. Обаче, ако чакаме баш на тия двамата... Къде са качествените кадри!? Защо плявата поведе хорото?
  —цитат от коментар 75 на ivanpopov


  Един качествен кадър си замина за село Драгана. Друг качествен кадър се занимава с поцинковане на кофи. Трети си направи собствена партия и бере рози. Четвърти написа нова конституция, ама заради многото печатни грешки го вънаха в първи клас.

 82. 82 Профил на Violeta Dimitrova
  Violeta Dimitrova
  Рейтинг: 20 Неутрално

  До коментар [#44] от "Тsonkooo":

  ама на заплата!

 83. 83 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1580 Неутрално

  До коментар [#79] от "batzdravo":

  =====Предстои хигиенизирането, демек, изчегъртването......======предстои тежка зима непосилни цени и съкращения....... и да не залетят павета само след 2-3 месеца ........ една искра само е нужна.....

 84. 84 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1098 Весело

  Ма туй ли бил А отбора на България.
  Едните дилетанти, другите доказани лъжци и крадци...

 85. 85 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  Дневник,на всяко такова събитие ли ще ни информирате какво мислят от ГЕРБ по въпроса?Мисля че не е необходимо.
  —цитат от коментар 80 на Вячеслав Атанасов


  Това са консултации при президента, при това с втората по големина парламентарна група, която има почти 1/4 от народните представители. Много правилно е да се информира за позицията им.
  Само че, от тези нагласи, ще трябва да се преквалифицират в настолни лампи...

 86. 86 Профил на Violeta Dimitrova
  Violeta Dimitrova
  Рейтинг: 20 Неутрално

  ЧЕТИРИМА вицета! ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО! И , както се гласят да правят - ще започнат едни консултации, едно прехвърляне от министерство на министър - та циндил-пиндил , работа никаква, отговорност -също.

 87. 87 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3746 Весело

  " На срещата с президента ГЕРБ-СДС се обяви за "знаеща, можеща и непримирима опозиция със силни и непримирими позиции по отношение на отстояването на демокрацията"."

  Ако демокрацията се замени с корупцията, всичко друго си остава напълно вярно !

 88. 88 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 826 Неутрално

  До коментар [#15] от "hamiltonf":

  Не бързай !
  То сега започва !!!

 89. 89 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1580 Неутрално

  Основният въпрос е има ли законност в България? Кирито кога ще получи обвинение? Чакат го Министър-председател ли да стане ?....... А ДАНС Даниел Лорер няма ли проверка да му направят за двойно гражданство ? ... Чакат го министър на външните работи ли да стане ? ........ Очевидно е, че Кирил Петков е извършил престъпление, за да се вкопчи във властта и вече е доказано. Какво се чака?

 90. 90 Профил на WTF
  WTF
  Рейтинг: 74 Неутрално
 91. 91 Профил на parallelepiped
  parallelepiped
  Рейтинг: 517 Неутрално

  Вместо част от държавните фирми прозрачно да се приватизират, а в онези със стратегическо значение да се въведат световните стандарти за добро корпоративно управление, очаквайте масово назначаване на червени партийци по бордовете (както винаги досега е ставало)...
  Какъв ли ще е резултатът за данъкоплатеца...?

 92. 92 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3655 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Иде светлина в тунел...

  Влакът ако стори грешка

  "ГЕРБ обяви, че ще осветлява всяка грешка
  на новия кабинет"

 93. 93 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1580 Неутрално

  И ако не сте разбрали коалиционно споразумение от 180 страници няма да има ! и няма да прочетете такова коалиционно споразумение каквото ви обещаваха , всичко беше уйдорми .....така прави "пасмината": лъже и крие всякакви мръсни договорености......

 94. 94 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  [quote#85:"ivanpopov"][/quote]

  Извинявам се,ня Вас и на Дневник. Бях забравил че и те участват в консултациите при президента.Помислих си,че кой каквото направи,те ще дават брифинг за да обяснят,че така не се прави.

 95. 95 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1580 Неутрално

  Това което виждам аз е транслация на всички порочни практики на ГЕРБ.....и всичко е стани да седна......
  До коментар [#79] от "batzdravo": а относно """Предстои хигиенизирането, демек, изчегъртването """.......тези хора в държавната администрация си имат колективни и други договори и впрочем "НАЦИОНАЛЕН СИНДИКАТ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ" .......и да не стане "изчегъртването" да доведе до дни на протести и стачки и блокиране на държавата......
  .........ъхъ....

 96. 96 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2253 Весело

  Зам.-председател на ГЕРБ не отговори дали подкрепя смяната на Иван Гешев...
  —цитат от коментар 0 на ТСтатия


  Кой беше този зам. председател на герп и какво значение има неговото мнение по темата, касаеща Гешев?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 97. 97 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2253 Весело

  .... очаквайте масово назначаване на червени партийци по бордовете....
  —цитат от коментар 91 на parallelepiped


  А партийците от герп, мераклии за руски енергийни проекти, какви бяха?
  Зелени ли?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 98. 98 Профил на nebido
  nebido
  Рейтинг: 777 Неутрално

  Няма ли кой да обясни на Деса Тъпото, че тази година не сме имали три пъти предсрочни избори, а само два пъти.
  Тази година имаше редовни избори също два пъти(парламентарни и президентски).

  Или те герберастите бяха отвикнали да има редовни парламентарни избори.

 99. 99 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 770 Весело

  "Консултациите при президента: В правителството ще има четирима вицепремиери"

  "ВСЕКИ ПО-ЕДЪР ОЛИГАРХ ЩЕ СИ ИМА МИНИСТЕРСТВО И ЛИЧЕН МИНИСТЪР"

  https://afera.bg/всеки-по-едър-олигарх-ще-си-има-министе/

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK