На живо

Консултациите за кабинет: "Демократична България" и "Има такъв народ" още преглеждат споразумението (хронология)

Консултациите за кабинет: "Демократична България" и "Има такъв народ" още преглеждат споразумението (хронология)

© Юлия ЛазароваДве от формациите в бъдещото управление - "Демократична България" и "Има такъв народ", още преглеждат и обсъждат коалиционното споразумение с "Продължаваме промяната", се разбра след втория ден на консултации при държавния глава Румен Радев.


В "Демократична България" са се забавили по технически причини и имат притеснения от партийна феодализация на министерства, заради което е обсъден начинът на назначаване на зам.-министри. От обединението критикуваха служебното правителство за назначения в сектор "Сигурност".


"Има такъв народ" обяви за червени линии са коректността и почтеността.
Президентът Румен Радев каза, че при готовност за коалиционно споразумение се надява в близките дни да връчи мандат за съставяне на правителство на "Продължаваме промяната".


"Дневник" представя най-важните моменти от консултациите на "Дондуков" 2.

След срещата лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отново каза, че е против противоепидемичните мерки и зеления сертификат, както и че не трябва ад се прави компромис със Северна Македония.


"Ако приоритетите на бъдещото управление са противоепидемичните мерки, компромис със Северна Македония и въвеждане на еврото от 2024 г., няма как да го подкрепим", каза още Костадинов. Той каза още, че ще постъпва с партийната субсидия, както и досега.


Коментарите на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов за влизане на зелен сертификат в парламента и за казуса с в. "Труд" вижте във видеото по-долу.

"Възраждане" след срещата с президента:

При президента "Възраждане" се обяви за отмяна на противоепидемичните мерки

Консултациите за кабинет: "Демократична България" и "Има такъв народ" още преглеждат споразумението (хронология)

© Юлия Лазарова

На срещата с президента Румен Радев лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се обяви за нормализация на живота в страната чрез прекратяване на противоепидемичните мерки и премахване на зеления сертификат като тежка дискриминационна форма.


В отговор държавният глава каза, че трябва да се има предвид, че все още над сто души на ден умират, а лекарите и медицинските сестри са претоварени.


"По казуса със Северна Македония компромис по начина, по който си представят европейските партньори, не може да направим, защото би било национално предателство", каза още Костадин Костадинов.


"Проблемите трябва да намерят бързи решения, тъй като страната се намира в криза. Ще направим всичко, което зависи от нас, в парламента да поставим належащите въпроси", каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. Според него на дневен ред са проблеми с нефункциониращата здравна система, решения за цените на тока и мерки срещу демографската катастрофа. Накрая обеща диалогичност и да е гласът на здравия разум.


В началото на разговора Румен Радев каза, че при готовност за коалиционно споразумение се надява в близките дни да връчи мандат за съставяне на правителство на "Продължаваме промяната".

В 13.00 часа започна срещата с представители на "Възраждане":

Атанас Атанасов критикува служебното правителство за назначения в сектор "Сигурност"

За сектор "Сигурност" Атанас Атанасов каза, че служебното правителство е сменило шефовете на службите, защото по времето на Бойко Борисов те са назначени така, че да прикриват престъпления. "Някои от назначенията (на служебното правителство - бел. авт.) бяха удачни, други - не", допълни той. При президента даде пример с главния секретар на МВР.


Според него политическите сили трябва да имат доверие на ръководителите в сектор "Сигурност", а баланси са необходими. По думите му научава, че двамата силови министри в редовното правителство ще са от служебното - Бойко Рашков (вътрешни работи) и Стефан Янев (обрана). Той каза, че Рашков има качества за поста.


Според Атанас Атанасов трябва да заработи Съвета за сигурност към Министерския съвет.


Лидерът на ДСБ каза, че "Демократична България" е поискала споразуменията да се подпишат по отделно, т.е. "Продължаваме промяната" с другите формации, защото мандатоносителят трябва да осигури мнозинство. По думите му е философски въпрос дали са в коалиция с БСП.

Консултациите за кабинет: "Демократична България" и "Има такъв народ" още преглеждат споразумението (хронология)

© Юлия Лазарова

След срещата с президента съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов каза, че забавянето по коалиционното споразумение е по тяхна вина и е по технологични причини - текстовете на приложенията по отделните политики били получени в понеделник сутрин и трябвало време експертите да се запознаят. "Не става въпрос за различия", допълни Иванов. Очаква се колективните органи на "Демократична България" да одобрят документите утре.


На въпрос за разговорите снощи Христо Иванов каза, че е важно как ще бъде структуриран приносът на обединението за съдебна реформа и защита на природното наследство. Той не обяви "Демократична България" да има резерви или да не харесва някои от предложенията на другите партии в кабинета. По думите му той не знае пълната картина с имената, но "Продължаваме промяната" ще се договорят с другите.


В понеделник обаче срещата с "Продължаваме промяната" е била за притеснения покрай изискванията за зам.-министри и съветници, но няма криза, спор или притеснение.


"Има риск при съставяне на правителство да се получи партийна феодализация на министерства. Предупредили сме за това. Когато министърът по собствена воля може да си определя екипа, представете си какво може да се случи", обяви Атанас Атанасов.


"Ние трябва да дадем кредит на доверие на мандатоносителя. Иначе няма да има управление", допълни Христо Иванов.


"Демократична България" обяви, че ще гарант за евроатлантическите ценности, бързото придвижване към Шенген и др., но няма притеснения в тази област. Христо Иванов пак повтори, че аритметично е важно да има мнозинство извън ГЕРБ и ДПС. За обединението не е притеснение, че предстоят съкращения в администрацията.


"С двете трети мнозинство предстои да изберем инспекторат към Висшия съдебен състав и нова квота в съвета. Тази необходимост е добра база за сериозен разговор за конституционни промени", каза Христо Иванов. По думите му ГЕРБ също предлага промени, свързани с ВСС.

"Демократична България" след срещата с президента:

"Демократична България" се обяви за конституционни промени

Президентът Румен Радев посрещна "Демократична България" с думите, че с вота за обединението гражданите са доказали, че имат нужда от защита на правовата държава и пресичане на злоупотребите с власт. Той поиска ангажимент за правова държава.


Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов каза, че се надява, че ще има успех да излъчат едно управление, защото след третите избори няма къде да се ходи. "Въпросът е как ще съумеем след това то да функционира. Това осигурява важната възможност да почнем промяната. Тя не е смяна един с друг, а трансформация как се упражнява властта и как изглеждат институциите", допълни Иванов. Според него управлението ще функционира самостоятелно без носителите на корупционния вирус ГЕРБ и ДПС, то ще е в карантина.


"Възможност е и рестарт на прокуратурата и Висшия съдебен съвет (ВСС). Ние ще работим за конституционна промяна - не само за смяна на ВСС и обществено влияние върху Иван Гешев да си подаде оставката, което трябва да стане", каза още Христо Иванов. По думите му управлението ще е трудно заради хетерогенния си характер, но "Демократична България" ще внесе в него капитала, който има, на общността, която се е борила с години за промяната.


"Нужна е смяна на философията на властта, тя да осъзнава своите граници, вие много уместно казахте, че премиерската еднолична република приключва. Ние ще трябва да удържим приоритетите в сигурността и евроатлантическата ориентация", каза още Христо Иванов. По думите му другият риск е да не се залитне прекалено вляво.


Другият съпредседател на "Демократична България" Атанас Атанасов критикува някои "неудачни" назначения на служебното правителство в сектор "Сигурност", в т.ч. и главния секретар на МВР, на когото "позицията му е висока". Той поиска координация между властите в този сектор и обяви законови промени в закона за СРС, с които да бъдат пресечени възможности за злоупотреба в тази посока и прокуратурата да бъде извадена от кръга на органите, които работят с тези средства.


"Има много проблеми, които трябва да бъдат решавани. Далече съм да правим кадрова оценка тук. Успяхме да пречупим купения вот. Системните проблеми трябва да бъдат пречупени", каза Румен Радев.


Третият лидер Владислав Панев от "Зелено движение" каза, че се надява новото управление да извърши много повече, отколкото е заложило.

Срещата с "Демократична България" започна.

След срещата от "Има такъв народ" казаха, че искат да внесат спокойствие в България и силно се надяват правителството да изкара пълен мандата. Не пожелаха да коментират постове и министри.


"Ние ще измерваме нещата в единен стандарт за всички коалиционни и не бихме искали да мерим с двоен аршин. Ще държим на почтеността. Червените линии са на коректност, почтеност и нещата да бъдат обсъдени коалиционно, като се каже, че се избира А отбор, да бъдат положени на масата всички CV-та от този клас", каза Любомир Каримански.


По думите му още не знаят колко министерства ще имат и трябва да преценят всичко, което е написано в коалиционното споразумение.


Консултациите за кабинет: "Демократична България" и "Има такъв народ" още преглеждат споразумението (хронология)

© Юлия Лазарова

"Има такъв народ" обеща да е предвидим и лоялен партньор, ако и другите са такива

Консултациите за кабинет: "Демократична България" и "Има такъв народ" още преглеждат споразумението (хронология)

© Юлия Лазарова

Срещата с "Има такъв народ" започна в 9.00 часа. На нея присъстват Тошко Йорданов, Виктория Василева, Ива Митева и Любомир Каримански.


"Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от промяната в България. Много български избиратели виждат във вас надеждата за една откровена политика, която назовава ясно проблемите и решенията,а не ги замита под килима. Убеден съм, че с опита вие вече имате ясна представа за предизвикателствата и задачите пред едно ново управление и имате готовност да допринесете за тяхното решаване", каза в началото Румен Радев.


Според него ангажиментът, който партиите са поели, за почтено управление на база на знанието и почтеността е важен в политическа среда, в която често произволът невежеството и арогантността са вземали връх.


"Ние ще направим, както Слави Трифонов заяви, всичко, което е по нашите сили, да има едно нормално правителство в страната, тъй като предизвикателствата са много по-големи отколкото преди три месеца. Всичко, което сме правили, е да си спазваме думата. Ние ще продължим да бъдем такива каквото сме - без политическо лицемерие. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако разбира се - и колегите бъдат такива. Ние знаем, че в момента е изключително важно да се надмогне личното его, а партиите трябва да направят необходимите компромиси в името на по-голямата цел. Моделът на ГЕРБ и ДПС все още не е разграден и се надявам да има здрав разум в другите партии да постигнем необходимите компромиси, да уточним необходимите цели и стъпки, за да започне страната да се нормализира", каза от своя страна Тошко Йорданов.

Днес бъдещите коалиционни партньори "БСП за България", "Има такъв народ" и "Демократична България" трябва да върнат забележки по коалиционното споразумение на "Продължаваме промяната". Още в понеделник е имало срещи и на "Позитано" 20, и при "Демократична България".


След срещата с президента вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова каза, че вече са обсъдили някои забележки с Кирил Петков и Асен Василев, но не пожела да уточни какви са те. Нинова обаче държеше да обясни, че няма да има Министерство на държавните предприятия, а то ще е на икономиката и индустрията, но не отговори дали ще бъде вицепремиер с такъв ресор. В късния следобед бе отменено заседанието на Националния съвет, насрочено за днес, в което социалистите трябваше да обсъдят споразумението и имената на предлаганите от тях министри. Причината - коалиционният договор не бил готов.


Снощи е имало среща и между лидерите на "Продължаваме промяната" и "Демократична България", потвърди тази сутрин по "Нова телевизия" номинираният за вицепремиер и министър на околната среда и водите Борислав Сандов, който е съпредседател на "Зелено движение". По думите му е обсъждано дали да има отделен вицепремиер по климата, но няма такова решение, а той, ако бъде избран, щял да съвместява всички задължения. Днес или утре колективните органи на обединението трябва да одобрят коалиционното споразумение и кандидатите за министри.

Днес е вторият ден на консултации при президента Румен Радев, като на срещи с държавния глава ще бъдат две от формациите, бъдещи коалиционни партньори - "Има такъв народ" и "Демократична България", както и представители на най-малката парламентарна група "Възраждане".


След първия ден на консултации се разбра, че кандидатът за премиер Кирил Петков е готов да вземе мандата за съставяне на правителство до края на седмицата. Президентът няма срок, в който да му го връчи, но срокът за изпълнение е седем дни.


Днес е последният ден, по който коалиционните партньори могат да правят бележки по споразумението. В бъдещия кабинет ще има четирима вицепремиери, като лидерът на левицата Корнелия Нинова не отрича да е един от тях.


Всичко за разговорите в понеделник четете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (115)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 808 Неутрално
 2. 2 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 595 Неутрално

  Има вероятност ДСБ да провалят съставянето на правителство, защото ламтят за повече министри.
  Сегашния гербер и бивш от КУ-Ку предаването – Надал Алгафрани – им подхвърли по БНТ идеята за равен брой министри на 4-те преговарящи партии

 3. 3 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Весело

  "НЕ, БЛАГОДАРЯ"!!!
  —цитат от коментар 1 на selqnin


  Вас никой не ви е канил за да съставяте кабинет. Поканиха ви само за да се спази процедурата и да си покажете магарията на площада.

 4. 4 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Весело

  Има вероятност ДСБ да провалят съставянето на правителство, защото ламтят за повече министри. Сегашния гербер и бивш от КУ-Ку предаването – Надал Алгафрани – им подхвърли по БНТ идеята за равен брой министри на 4-те преговарящи партии
  —цитат от коментар 2 на hrx16647690


  Надеждата умира последна.

 5. 5 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4577 Любопитно

  "НЕ, БЛАГОДАРЯ"!!!
  —цитат от коментар 1 на selqnin


  За какво благодариш? На кого благодариш?

 6. 6 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Цветанка Андреева

  Кой предлага и как се одобряват кадрите, посочени от ПП за управленски позиции? Къде е техният център на власт?

  Тъй като ПП не са партия, нямат никакви органи, не са и гражданско движение с обществена платформа, изключително важно е да се знае как и кой номинира и одобрява техните кандидати за управленски постове?

  Основно от интервютата на Никола Минчев възникват тревожни въпроси.

  Кога, как и кой подбира кадрите в ПП?

  След като самият Минчев не посочи, че решението той да е председател на НС е взето в екипа на ПП /от който той е част/, а директно е получил поканата-назначение чрез обаждане. Очевидно няма официален орган, който да обсъжда и да гласува решения. Това означава, че има някъде неофициален такъв.

  Досега стана ясно, че Кирил Петков им звъни по телефоните и посочените търсят подкрепа от съпрузите си, не от някакви съидейници в организационен орган. Наистина ли изборът на министри е привилегия единствено на Кирил Петков и Асен Василев? По тази логика излиза, че Петков се е предложил за премиер, а Василев го одобрява и обратното. Василев се е предложил за финансов министър и Петков го е гласувал. После сядат двамата и си набелязват министри, шеф на НС, вдигат телефоните и ги уведомяват. Следва радост и консултация със съпругата/съпруг дали посоченият да приеме големия пост.

  Да, звучи комично и едва ли е истина и тук идва въпросът с опасен отговор -

  къде е скритият център на властта в ПП?

  Кой и как взима решенията им?

  Отговорът е опасен, но е очевиден – същият стратегически център на служебната власт, който нареди и Петков и Василев за служебни министри.

  Не в МОЛ-а, не в НС, а в президентството се реди новият кабинет и се подбират министрите, така че да са удобни и да осигуряват решаващото влияние на Радев в ПП и МС.

  „Продължаваме промяната“ е политическият механизъм на Радевото влияние. Бъдещите силови министри ще направят този факт прозрачен.
  https://faktor.bg/bg/articles/ne-v-mol-a-ne-v-ns-a-v-prezidentstvoto-se-redi-noviyat-kabinet

 7. 7 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  "Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от промяната в България. Много български избиратели виждат във вас надеждата за една откровена политика, която назовава ясно проблемите и решенията,а не ги замита под килима. Убеден съм, че с опита вие вече имате ясна представа за предизвикателствата и задачите пред едно ново управление и имате готовност да допринесете за тяхното решаване"

  Дори само това изречение показва на какъв театър сме свидетели. 7/8-тв "част от промянта". Те са по-скоро част от културата на 90-те, която избуя , благодарение на политическата чорбаджийщина на ГЕРБ

 8. 8 Профил на Георги Борисов
  Георги Борисов
  Рейтинг: 98 Неутрално

  Абсолютно безмислени консултации. Всичко вече е решено. Да връчва мандата и да се приключва.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6163 Весело

  Абсолютно безмислени консултации. Всичко вече е решено. Да връчва мандата и да се приключва.
  —цитат от коментар 8 на Георги Борисов


  По-скоро "и да се започва"!
  Стига сме приключвали!
  Време е да започнем да започваме!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 11. 11 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6163 Весело

  На Тошко пудела са му сложили каишката и е много послушен, сладък направо.
  —цитат от коментар 9 на kapitan_laino


  Това му е маската...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 12. 12 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  До коментар [#3] от "3biri":

  "Вас никой не ви е канил за да съставяте кабинет. Поканиха ви само за да се спази процедурата и да си покажете магарията на площада."

  Кои са тия "вас"???????
  Зад всички парламентарно представени партии стоят български граждани, които имат не по - малки права от теб!!! Няма "вас", няма "нас"!!!
  Тези, които съставят правителство, трябва да се грижат за интересите на всички,не само на "нас" или на "вас"!!!

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на oolit
  oolit
  Рейтинг: 39 Неутрално

  Тръгнали всички да разграждат. Ама ако ги питаш какво ще надградят , мълчат като пукели. Само клишета за честност и лоялност, на които и те не си вярват. За съжаление, за пореден път доста хора се подлъгаха и повярваха на въображаемите нови спасители, вместо да се доверят на вече доказаното и работещо. Очертава се безумна коалиция във всички цветове на дъгата, а и всички там са много гладни, че отдавна не са папкали на държавната софра и мераците са толкова големи, колкото и лицемерието им.

 15. 15 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#6] от "constatator":

  Абе кой събираше здравни министри от кръгови кръстовища?! НЕкой колективен орган ли?

 16. 16 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Абсолютно безмислени консултации. Всичко вече е решено. Да връчва мандата и да се приключва.
  —цитат от коментар 8 на Георги Борисов


  Совите не са това, което са. Консултациите са за печелене на време необходимо за другите консултации.

 17. 17 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 1009 Неутрално

  Славчо и най вече онова дребно човече, осъзнаха ли що е то публичната политическа слава? И колко е преходна?

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 18. 18 Профил на Josif Stanislavski
  Josif Stanislavski
  Рейтинг: 1009 Неутрално

  До коментар [#15] от "3biri":

  А бе кога ще започнете да мислите със собствените си глави и да не служите на фалшиви опорки

  обичам Ви .... разбирам Ви ... искам да Ви помогна
 19. 19 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Весело

  Между другото една добра вест за герберите. С Постановление на МС 413 от 01/12 се намаляват като цяло бюджетът на правосъдието и съдебната система но се увеличава бюджетът на Затвори - изолация на правонарушители! Ще има подобрения явно в битовите условия!

 20. 20 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#12] от "galina georgieva":

  Както се грижиха герберите ли?! С пълнене на гушите на обръчи от фирми, които нямат против да заделат за шкафчето. С отнемане на бизнеси и от време на време с ритници зад колоните на МС.

 21. 21 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 929 Любопитно

  кой ве подреза крилцата тоше
  да не моте ша шестоперите веке от трибюната
  кой оттегли филип станев от парлмента?
  оня сатанисто ели господара

 22. 22 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#15] от "3biri":А бе кога ще започнете да мислите със собствените си глави и да не служите на фалшиви опорки
  —цитат от коментар 18 на Josif Stanislavski


  Я да видим! Колко колективни органа на герб отидоха да вземат оная министърка от кръстовището до Велико Търново! Подсетете ме моля?! Колко колективни органа обявиха, че и магаре да посочат за президент, ще бъде избрано?

 23. 23 Профил на Инженер Раул Викторов
  Инженер Раул Викторов
  Рейтинг: 595 Неутрално

  ИТН обещаха да са послушни комомолци и да лижат з@дника на началството

 24. 23 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  С Тошо напред към промяната!

 25. 25 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3084 Неутрално

  Животът учи и прави добрите момчета.

 26. 26 Профил на its271081907
  its271081907
  Рейтинг: 236 Неутрално

  Щом такъв като тошето стана депутат, работата е много зле.

  Какво говоря, щом имаме такъв президент, работата е тотално зле.

 27. 27 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 423 Неутрално

  "Ще държим на почтеността. Червените линии са на коректност, почтеност и нещата да бъдат обсъдени коалиционно"
  С ИТН специално не трябва да бъде обсъждано нищо. Те би трявало да приемат каквото им дадат - такъв беше техният подход. И да не сме ги чули да мърморят или недоволстват.

 28. 28 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 2161 Весело

  До коментар [#13] от "koalarevolution":

  Във вождистките партии ако не се мазниш на Вожда 24/7 може да те отлюспят.

  От клеветника https://goo.gl/QdmktQ
 29. 29 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  ИТН по природа са страхливци и са по присламчването. Те могат единствено да приказват много, но не и да носят истинска отговорност, справка последните 2 парламента. Честито на коалиционните партньори!

 30. 30 Профил на galina georgieva
  galina georgieva
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  До коментар [#20] от "3biri":

  "Както се грижиха герберите ли?! С пълнене на гушите на обръчи от фирми, които нямат против да заделат за шкафчето. С отнемане на бизнеси и от време на време с ритници зад колоните на МС."

  ГЕРБ инвестираха във всяка една българка община, независимо от коя партия са!!! ГЕРБ финансираха строежите на църкви, храмове,джамии,синагоги......
  Не са делили хората и по религии.Затова много кметове от други партии бяха така да се каже "наказани" от партиите си, защото изказваха благодарности към ГЕРБ и показваха какво е направено с парите отпуснати от държавата!!!
  Така че, незнам кой за какви чекмеджета е заделял!!!???
  Засега поне, няма нито едно доказателство!!! Това са пиянските фантазии на един министър от времето на соца, който борците за "свобода и демокрация" върнаха на власт! Бедна ви е фантазията, какво може да сътвори този човек! Ще поживеем малко и ще разберете!!!

 31. 31 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 929 Весело

  аве ногу интересантна коалиция
  Тошку вика че Асен Василев крадне интелектуална собственост
  ма ша води държавата с него към светло бъдеще
  Асен Василев съди Тошко за клевета ма ша управлява с него
  впрочем дали нема да отегли иска ша са види скоро
  https://www.expert.bg/curious/curious-all/isk-za-250-000-leva-asen-vasilev-sydi-toshko-jordanov-za-kleveta-1679670.html

 32. 32 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2632 Неутрално

  Президента ги извози ИТН - май взеха да стоплят че влязоха в ролята на полезни идиоти. :)

 33. 33 Профил на katerina_slavova
  katerina_slavova
  Рейтинг: 739 Весело

  Тоя ситния не се ли научи как се слага маска, бе? Надежден бил.

 34. 34 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  ИТН по природа са страхливци и са по присламчването. Те могат единствено да приказват много, но не и да носят истинска отговорност, справка последните 2 парламента. Честито на коалиционните партньори!
  —цитат от коментар 29 на balkantourist


  Не, те просто имаха своя шанс. Дали можеха да успеят или не, вече няма значение - те дори не опитаха. Ако трябваше от джоба си да плащат провеждането на нови избори, със сигурност поне щяха да пробват. Ама нали всичко е на гърба на данакоплатеца, що да не си поиграят на детска градина.

 35. 35 Профил на dpg511091862
  dpg511091862
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Във всички медии и сайтове цитираха президента как Има такъв народ вече се доказаха, като част от промяната само хейтърите от Дневник пишат нещо съвсем различно, може би съвсем случайно. Толкова сте явни вече, че ми приличате на Пик, Блиц и Труд

 36. 36 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  Ако и гащите си обува така, както си е сложил маската...

 37. 37 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 423 Неутрално

  До коментар [#35] от "dpg511091862":

  Какво очакваш да каже Президентът? Нали трябва да балансира в момента. Не е нужно той да казва нещо, което цяла България видя - бламираха по всякакъв начин сформирането на правителство в предходните два парламента. Дори започнаха да прозират зависимости от статуквото - все едно ги бяха спуснали само за да пречат.

 38. 38 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 1418 Неутрално

  ДБ отново респектираха с важни, директни послания и липса на празни приказки.

 39. 39 Профил на kam27
  kam27
  Рейтинг: 893 Весело

  Отбор компричкоси ,впечагляващо

 40. 40 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 81 Неутрално

  Няма да изкара дълго т.нар. коалиция между орел, рак и щука

 41. 41 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 6192 Любопитно

  "Има такъв народ" обеща да е предвидим и лоялен партньор, ...
  ____________________________________________________________________

  Тошко се закле във вярност на водача на новата власт, както мафиотите се заклеват пред шефа на клана?

  ДБ: Време е да спечелим България
 42. 42 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 686 Весело

  До коментар [#6] от "constatator":Абе кой събираше здравни министри от кръгови кръстовища?! НЕкой колективен орган ли?
  —цитат от коментар 15 на 3biri


  Чакай сега. Нали това беше лошо. Или вече не е ? Щото сега го правят Отворко и Кокорко? Или Радев?

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 43. 43 Профил на Климент Горанов
  Климент Горанов
  Рейтинг: 693 Неутрално

  До коментар [#15] от "3biri":

  Явно го смяташ за добра практика

 44. 44 Профил на antikonti
  antikonti
  Рейтинг: 252 Неутрално

  За ИТН е по-добре, че изкараха на преден план лица като Каримански, а не Тошковци, Филипстаневци и подобни. Все пак и все още мисля, че и в партията на Славчо има експертен потенциал, който да се използва.

 45. 45 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 2278 Неутрално

  До коментар [#41] от "Полковник Паликъщов":

  Не само Тошко.
  Още след първите избори през април всички водачи са викани при баш водачката, където им е набивано канчето и където са карани да приемат новите виждания на господарите.
  И сега това което гледаме като "консултации" е камуфлаж, за парлама пред публиката.
  Който си е направил домашното, той няма какво да коментира по тези ялови теми.

  кратък
 46. 46 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 771 Неутрално

  Няма нищо по-нормално, партията спечелила 5(ПЕТО!!!) място на последните парламентарни избори, да иска ПРО-МЯ-НА-НА-КОН-СТИ-ТУ-ЦИЯ-ТА!!!🤣🤣🤣

 47. 47 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4016 Неутрално

  ""Възможност е и рестарт на прокуратурата и Висшия съдебен съвет (ВСС). Ние ще работим за конституционна промяна - не само за смяна на ВСС"

  Конституционна промяна минава през подкрепата от страна на ГЕРБ ! Забравете просто ! Не е време за илюзии........

 48. 48 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 686 Весело

  "Ще държим на почтеността. Червените линии са на коректност, почтеност и нещата да бъдат обсъдени коалиционно"С ИТН специално не трябва да бъде обсъждано нищо. Те би трявало да приемат каквото им дадат - такъв беше техният подход. И да не сме ги чули да мърморят или недоволстват.
  —цитат от коментар 27 на truly


  Напротив. Те изпълниха задачата си. Осигуриха 6 месеца служебно управление на Радев и преизбирането му за втори мандат. Така че сега си заслужават бонусите.

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 49. 49 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 6192 Весело

  ИТН обещаха да са послушни комомолци и да лижат з@дника на началството
  —цитат от коментар 23 на Инженер Раул Викторов


  Общо взето изказването на Тошко е в този смисъл, ще слушкат и ще папкат!

  ДБ: Време е да спечелим България
 50. 50 Профил на НюЙоркър
  НюЙоркър
  Рейтинг: Неутрално

  Засега най-неадекватни и смешни - от двата дена "консултации" - очаквано се оказаха радикалните комунисти от ДБ.

 51. 51 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 686 Неутрално

  Няма нищо по-нормално, партията спечелила 5(ПЕТО!!!) място на последните парламентарни избори, да иска ПРО-МЯ-НА-НА-КОН-СТИ-ТУ-ЦИЯ-ТА!!!🤣🤣🤣
  —цитат от коментар 46 на Северозападнал


  В интерес на истината, Конституцията се нуждае от промана, но важните и необходими промени могат да се направят само от ВНС. А вола за такова няма.

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 52. 52 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 771 Неутрално

  Нека не забравяме: пРезидента, на когото толкова се кефят псевдо- десните, бе одобрен от руските специални служби след усърдно проведен кастинг.

 53. 53 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Да не би пак да става дума за съдебната реформа? :) Чудя се този път колко ще издържат в управлението преди да се разсърдят и кротко да поседнат под опашката на коня :) !

  agent
 54. 54 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2406 Неутрално

  "Консултациите при президента: "Демократична България" се притеснява от партийна феодализация на министерства"

  Много срамежливи тия три моми от ДБ бе. Хем лапат, хем гълтат, хем се изчервяват!

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 55. 55 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  Ключова дума май е "притеснения". Хем ги няма, хем думата постоянно изскача.

 56. 56 Профил на Black Label
  Black Label
  Рейтинг: 325 Неутрално

  ДБ все нещо се притеснява, нищо ново под слънцето.

 57. 57 Профил на Nathan Cohen
  Nathan Cohen
  Рейтинг: 393 Неутрално

  Позицията на “Профължаваме промяната” е да възкреси позабравената практика от близкото минало и във всеки орган на власт да присъства доносник. Бих приел предложението като демократично, ако същото включваше всяка една от партиите да имат по един “доносник “ прощавайте “съгледвач” във всяко едно министерство. Така партиите щяха да имат паритет и да пазят една друга да не крадат.

 58. 58 Профил на zli191090255
  zli191090255
  Рейтинг: 212 Неутрално

  ами така звучат малко нещата. какво значи всеки си отговаря за министерството, ма ша ви пратим един човек ако нещо се отклоните от правата линия.

 59. 59 Профил на bib45647808
  bib45647808
  Рейтинг: 762 Весело

  Атанасов (от снимката) като седне на стола пред него, дали краката му ще стигнат до земята. Ами че той по къс от Путин, бе!

 60. 60 Профил на drill
  drill
  Рейтинг: 908 Разстроено

  "Според него управлението ще функционира самостоятелно без носителите на корупционния вирус ГЕРБ и ДПС, то ще е в карантина."
  ...................................................................................................................................................................
  Интересно и тези както ИТН забравиха , че доскоро БСП им бяха кръвен враг !!!
  Явно мириса на министерски постове води до катарзис и сплотява поборниците за народни правдини !!!

 61. 61 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2110 Весело

  "Третият лидер Владислав Панев от "Зелено движение" каза, че се надява новото управление да извърши много повече, отколкото е заложило."

  Много съдържателно изявление!

  I Want To Believe
 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 929 Любопитно

  За ИТН е по-добре, че изкараха на преден план лица като Каримански, а не Тошковци, Филипстаневци и подобни. Все пак и все още мисля, че и в партията на Славчо има експертен потенциал, който да се използва.
  —цитат от коментар 44 на antikonti


  а що тогава сложиха водач на листата филип станев?

 64. 64 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Спорес мен ДСБ ще установят контрол еърху ДАНС, а Атанасов знае там от къде, какво може да се изрови.

 65. 65 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#3] от "3biri":

  Кои сме "ние" и кои сте "вие"?

 66. 66 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 879 Неутрално

  Сутрин не го показвайте на обществото Танас Танасович! Или поне да е след тест с дрегер!

 67. 67 Профил на HD
  HD
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Коя е тази партия "Демократична България"? И кои са нейните лидери?

 68. 68 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 929 Весело
 69. 69 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  ДБ ще осерат и тоя кабинет. Искали били поотделно всеки с ПП, философски бил въпросът дали са в коалиция с БСП, искали всека партия да си гледа министерството и т.н. Ами затова и другия път ще гледате парламент по телевизора.
  —цитат от коментар 62 на mck52646652


  Едва ли! Напротив - решението е заимствано от Израел. Там коалицията е от 8 партии, всяка подписва споразумение с партията на Бенет.

 70. 70 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1269 Неутрално

  не знам дали има друга държава с толкова десномислещи хора, където да са представени до такава степен зле политически!

  атанасов няма ли да се пенсионира накрая, че да престане да облъчва с тоя сериал "Пълна драма", в който работи 24/7?

 71. 71 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  "Според него управлението ще функционира самостоятелно без носителите на корупционния вирус ГЕРБ и ДПС, то ще е в карантина."...................................................................................................................................................................Интересно и тези както ИТН забравиха , че доскоро БСП им бяха кръвен враг !!!Явно мириса на министерски постове води до катарзис и сплотява поборниците за народни правдини !!!
  —цитат от коментар 60 на drill


  На умряло куче нож не се вади. Сега е важно да се вземе главата на двуглавата змия.

 72. 72 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#3] от "3biri":Кои сме "ние" и кои сте "вие"?
  —цитат от коментар 65 на selqnin


  Вие сте феновете на мафиотското образувание герб - дпс, а ние сме останалите.

 73. 73 Профил на mvx33545439
  mvx33545439
  Рейтинг: 23 Неутрално

  Ама и по 100 значи правилно 10 сака

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Цирковете в ДБ тепърва започват, това е само началото. Ще се нагледаме и посмеем доста, дано само не направят някоя поразия. Надявам се Кирчо и кокорчо да имат достатъчно здрав разум да не ги оставят без надзор, че ще стане като в детската градина. Един му бръкнали в окото, на друг му взели играчката, на трети му се ходи до тоалетна :))) !

  agent
 76. 76 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4895 Неутрално

  Де Бъ ще подкрепи правителство с БС, ПППППП и ИТН.
  Единственото условие е да са с презервативи.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 77. 77 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2477 Неутрално

  Атанас Атанасов критикува служебното правителство за назначения в сектор "Сигурност"
  —цитат от коментар 0 на Статия


  Има и право и основания за това!
  Силовите министерства са в ръцете на ПП!
  Техен е изборът на хора! Но когато имаме коалиционно правителство, с този избор трябва да се съгласят всички останали три партии! Ако това не се случи, от ПП трябва да посочат други хора!
  Воененният министър например, трябва да бъде убеден евроатлантик, а не бивш член на БКП!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 78. 78 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2477 Весело

  .... Ще се нагледаме и посмеем доста, !
  —цитат от коментар 75 на Ronald Reagan


  Междувременно, докато се смеете от страни и извън играта, може да спретнете един протест в защита на Петьо Блъсков...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 79. 79 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7454 Неутрално

  До коментар [#46] от "Северозападнал":

  Всеки може да иска. Не значи, че като са те подредили пети не си прав. Българите рядко имат правилен избор. Те вярват на голи обещания.

 80. 80 Профил на Родолюбец
  Родолюбец
  Рейтинг: 686 Неутрално

  Атанас Атанасов критикува служебното правителство за назначения в сектор "Сигурност"

  —цитат от коментар 0 на Статия
  Има и право и основания за това!
  Силовите министерства са в ръцете на ПП!
  Техен е изборът на хора! Но когато имаме коалиционно правителство, с този избор трябва да се съгласят всички останали три партии! Ако това не се случи, от ПП трябва да посочат други хора!
  —цитат от коментар 77 на Рим


  По принцип правилно съждение.
  Обаче ген. Танас каза и това:

  "Той каза, че Рашков има качества за поста."

  И това го казва човек, наследил създателя на ДСБ Иван Костов, който (Костов) изрови земята, за да не позволи въпросният Бойко Рашков да стане Главен Прокурор? Може би щото Рашков и имал качества?

  61. Ниkoй въ Бългapckoтo Княжecтвo нe мoжe ни дa kупувa, нитo дa пpoдaвa чeлoвeчeckи cъщecтвa. Вcekoй poбъ oт kakъвтo пoлъ, вepa и нapoднocтъ дa бъдe, cвoбoдeнъ cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcka тepитopия.
 81. 81 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  До коментар [#60] от "drill":

  Остави,ами сам ореди месец Бойкикев обясняваше,че виждал дългата ръка на ДПС в ИТН!Явно веченне я вижда.Какво ли му пречи?!

 82. 82 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Неутрално

  Костадинов и Партия "Възраждане" създават колосален философски, идеологически и политически проблем.
  Тирадата против пандемичните мерки и действия.
  За "пустата" СВОБОДА става въпрос.... Всеизвестно е, свободата е реализуема когато МОЖЕШ да ИЗБЕРЕШ в едно поле на ВЪЗМОЖНОСТИ. ПРавото на избор е свобода!
  Липсата на избор е НЕсвобода.
  Костадинов не е глупав и го знае. Декларира свобода! Реализира обратното! Ако му се даде власт...
  С ПОЗИЦИЯТА, в името на свободата да се отменят всички ЗАЩИТИ за ЖИВОТА на гражданите, Костадинов конструира цяла теория за СВОБОДАТА като "избор" САМО НА ЕДНА възможност - СМЪРТ!
  Нова философска теория, приличаща но онази от древността на привържениците на Танатос! Те така са избирали СВОБОДНО смъртта! Обаче са били свободни.
  Костадинов НЕ ОСТАВЯ ИЗБОР днес, единственото, което предлага е избор на СМЪРТ. На това той му казва СВОБОДА.
  Нова идеология за свободата като НЕизбор!
  Политически това е КУРС към доброволно намаляване на населението. Представено като свобода.
  Дали го разбира? Разбира го!
  Защо го прави?
  Най-вече КОЙ ИМА ИНТЕРЕС от това?
  !!!
  !

 83. 83 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  Цирковете в ДБ тепърва започват, това е само началото. Ще се нагледаме и посмеем доста, дано само не направят някоя поразия. Надявам се Кирчо и кокорчо да имат достатъчно здрав разум да не ги оставят без надзор, че ще стане като в детската градина. Един му бръкнали в окото, на друг му взели играчката, на трети му се ходи до тоалетна :))) !
  —цитат от коментар 75 на Ronald Reagan


  Ами те цирковете в ДБ вече започнаха - https://www.24chasa.bg/novini/article/10473457 - "Демократична България" c нови искания за коалицията, Петков и Василев при тях“! Който не го мързи, може да хвърли един поглед!

 84. 84 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#72] от "3biri":

  Адекватността на "анализа" Ви граничи единствено с безграничният Ви "интелект"!
  Лека нощ!

 85. 85 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 797 Неутрално

  "Костадин Костадинов... Накрая обеща диалогичност и да е гласът на здравия разум."
  😛😜😝🚑

 86. 86 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1399 Неутрално

  До коментар [#82] от "AzDebil":

  Костадинов предлага да си оправим здравната система, така че да може да поема подобни ковид "вълни", така че изобщо да не се налагат рестриктивни мерки и дискриминация. Никога не си е позволил да забранява на желаещите да се ваксинират. Това е свободен избор.

 87. 87 Профил на otrqdnik
  otrqdnik
  Рейтинг: 2244 Неутрално

  Нали ваксинираните са защитени, за какво им е да се пазят от останалите? А който не се е ваксинирал ще си носи последствията. Затова нарушаването на конституцията със зеления сертификат е практически безсмислено и за двете групи.

  Виждаме и колко е безсмислена ваксинацията - Германия и Австрия го доказаха.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Неутрално

  Да се допълня.
  Тезата на Костадинов е проста: Свободата тъждествена на смъртта!
  Или ако ви харесва повече: Смъртта е свободаТА!

  Избирайте...
  !

 90. 90 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 443 Неутрално

  А радев понеже е Пу Тю не ги изгони, че са без маска.

  Няма значение дали харесваш маските или не.
  Като има правила се спазват.
  Какво страх го е да им се скара ли ?

  Рашков може да тормози даскали в СУ покрай изборите ама не може да следи за спазването на мерките дори вътре в президентството

  Другите ще спазват правилата възраждане не.
  Не е въпроса на кой симпатизираш. На рУблен или на Копейкин
  Правилата са важни.

 91. 91 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 443 Неутрално

  Демократична България направи всичко възможно да даде цялата власт на радев.
  Включетелно с медийните си бухалки.
  Сега се притеснявала за партийна феодализация на министерствата.

 92. 92 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2619 Весело

  Ами те цирковете в ДБ вече започнаха - https://www.24chasa.bg/novini/article/10473457 - "Демократична България" c нови искания за коалицията, Петков и Василев при тях“!
  —цитат от коментар 83 на Santos


  Мъдър Радев, бе! Каза им да не правят крачка встрани, а напред, те - едно си баба знае, едно си бае. Като в миналия парламент. Кой и за каквото да им говори, става дума за постове и за пари. Те, милите, особено ниският "генерал", дребното ченге, щели да балансират "властовите центрове", щото не ставало просто дума за "замяна" на един с друг... и да казват на Румбата кой да е главен секретар на МВР, хахах...
  Ама верно ли си верват тия ми ти другари, а?! Не са ли се ориентирали веднага, че като ги няма в коалицията, там ще стъпи ДпС, а ако Радев се направи на ощипана мома, ще има нови избори и в новия му мандат никой няма да го пита какво мисли, щото може и да го импийчнат при желание.  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 93. 93 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Неутрално

  До коментар [#86] от "4okuto":

  Всички искат да си оправим здравната система.
  Дълъг процес....
  Тук и СЕГА е съществено по възможност НА НИТО ЕДИН ГРАЖДАНИН ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА стига до здравната система заради епидемията от КОВИД!
  ПО ВЪЗМОЖНОСТ НИТО ЕДИН!
  За това служат превантивните действия. Те са реални ТУК и СЕГА.
  Песента "да си оправим системата" е политическа чалга.
  Дайте да дадете другари....:)

  !

 94. 94 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1399 Неутрално

  До коментар [#93] от "AzDebil":

  "НА НИТО ЕДИН ГРАЖДАНИН ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА стига до здравната система заради епидемията от КОВИД"

  Нали разбирате, че това е абсолютно невъзможно и е чиста демагогия? Всички отдавна разбраха, че "ваксините" не могат да го постигнат. Нито гарантират 100% сигурност, че няма да умреш от ковид, нито предотвратяват разпространението му.

 95. 95 Профил на Един Българин
  Един Българин
  Рейтинг: 1197 Неутрално

  До коментар [#87] от "otrqdnik":

  За това подкрепям копейкин и ако не се събудят ДБ, 3фонов и останалите баламурници, копйкин ще ги замести в НС. Не гласувах за него т.к. не съм съгласен да излизаме от ЕС и НАТО, но за дискриминационния сертификат и за Македония е абсолютно прав!

  Австрия и Германия не показаха само колко безсмислена е ваксинацията, а и колко вредна е всъщност. Те имат проблеми, а ние не. Каква е разликата - някакви си 40-50% @бд@ли. Бай Ганьо много отдавна е казал, че вярваш ли на политиците далеч няма да стигнеш. Предстои немците и останалите "западняци" да го разберат по трудния начин за съжаление.

  Един Българин
 96. 96 Профил на Gunners
  Gunners
  Рейтинг: 1588 Неутрално

  Тошко и Радев имат ли се?

 97. 97 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2619 Весело

  Мълчание в лилявите редици.

  Кажете нещо, бе другари! Ква тана тя! От изчегъртване на ГЕРБ и вярна служба на др. Радев стигнахте до ступор? Баш сега ли?! Почнахте ли да виждате накъде вървят нещата и кой държи за "бухалките" кого? Какво ще кажете за нови избори?
  Тогава политиката ви ще е къде-къде по-лесна! Вие и Корнелия навън, ИТН последен, Киро и Кокорчо в Щатите - да преподават в Харвард политически науки, а ДпС - втора политическа сила, "коректив" на ГЕРБ.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 98. 98 Профил на Мавродинов
  Мавродинов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Появата на Дучето Копейкин в Народното събрание е най-големия грях на политиците! Около него се събира цялата лумпениада. Копейкин говори мазно мазно по телевизиите, а неговите пропагандатори ръсят по форумите невеоятни лъжливи новини!

 99. 99 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3132 Неутрално

  До коментар [#86] от "4okuto":Всички искат да си оправим здравната система.Дълъг процес....Тук и СЕГА е съществено по възможност НА НИТО ЕДИН ГРАЖДАНИН ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА стига до здравната система заради епидемията от КОВИД!ПО ВЪЗМОЖНОСТ НИТО ЕДИН!За това служат превантивните действия. Те са реални ТУК и СЕГА.Песента "да си оправим системата" е политическа чалга.Дайте да дадете другари....:)!
  —цитат от коментар 93 на AzDebil


  Кхъ, кхъ ...
  Д-р Петър Москов каза, че с короната се борят 17% от болниците и лекарите в България.
  Той, като бивш министер и настоящ политик, освен че е лекар, със сигурност е наясно.
  Отделно беше направено мащабно изследване и резултатите бяха обявени в МЗ.
  Та там се констатира, че покрай "превантивните действия срещу короната" от достъп до здравни грижи са отбити голяма част от населението. Отделно 40% от диабетиците са "изпаднали", а хронично болните, които са "изключени" са едно половин милион българи. Бастисването на плановите операции, от там и занемаряването и усложняването на заболяванията, които подлежат именно чрез тях на "профилактика" - башка!

  Като теглим чертата - 'бем ти и "превенцията", която се оказва по-скоро геноцид!
  А е такава именно поради "Задравната услуга", в каквото превърнаха Здравеопазването!
  Ерго - трябва именно това да се оправя, за да се оправят и последствията от него!

 100. 100 Профил на Lee Gier
  Lee Gier
  Рейтинг: 1498 Неутрално

  Чалгаджиите в политиката, цитирам, "Всичко, което сме правили, е да си спазваме думата. Ние ще продължим да бъдем такива каквото сме - без политическо лицемерие."

  Кога са си спазвали думата? Излъгаха толкова много народ! И най-скандалното е в "без политическо лицемерие" !!!!! Иде ми да повърна върху им! Толкова политически отпадък на едно място! Митева и тя се изплю срещу вятъра!

  Нямам време за подлости - с много други неща съм зает.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK