"Аз съм достъпен - дали е чистачка или съдийка, все тая"

Излиза "Бойко Борисов (В) Първо лице. Още два мандата по-късно" – продължение на книгата с цитатите на премиера.

© Ludite

Излиза "Бойко Борисов (В) Първо лице. Още два мандата по-късно" – продължение на книгата с цитатите на премиера.До две седмици на книжния пазар ще излезе "Бойко Борисов (В) Първо лице. Още два мандата по-късно" - продължение на нашумялото преди пет години и половина розово томче с цитати на премиера, съобщи издателство "Ludite".


Продължението включва избрани реплики на Борисов от юни 2015 г. до края на февруари 2021 г., както и някои знакови от по-рано, които са били пропуснати в първата част. Книгата е своеобразно лекарство за къса памет, казват издателите.


"Да си припомним: Какво казва Борисов за Делян Пеевски, за КТБ, за втория лифт над Банско, за жените си? Как се държи с подчинените си, със съпартийците си, с журналистите, с опозицията - продължението припомня удивителни изказвания през изминалите години" - описват словесния автопортрет от издателството.
Съставителите са използвали публични източници - съобщения на правителствената пресслужба, стенограмата на Министерския съвет, както и публичния профил на Борисов, в който са публикувани негови изказвания и са излъчвани видео репортажи с негово участие.


Цитатите са поставени в контекст, за да бъде разбран смисълът им. Пунктуацията от източниците е запазена.


Из "Бойко Борисов (В) Първо лице. Още два мандата по-късно"


"Като всеки християнин... Весело - със семейството, с приятелите, карти, футбол...Има едни много забавни рибки в Банкя, които... А и не само в Банкя - и в Перник... Забавни са, да... Жабчета, сомчета... Стараят се да падат на карти. Партньорът ми е много добър. И тука имаме еднакъв вкус със тебе, мисля изцяло..."


В предаването на Виолета Сечкова по TV2 на въпрос как празнува Великден. Партньорът на карти, с когото живее Сечкова, е Александър Сталийски, който, по думите на водещата, е помолил да не бъде споменаван в интервюто, Великден, април 2008 г.


"Виждаш, че не съм дебел в никакъв случай. Явно им се иска, но съм в отлична спортна форма, спортувам редовно. Играя футбол или тенис по час всеки ден."


В интервю за bTV за карикатуристите, които го рисуват дебел, 25 септември 2015 г.


"Ще има 100% независима прокурорска система. Българският главен прокурор ще бъде 100% независим с огромни права - може да задържи премиер, министър, всеки."


В същото интервю


"За гьола "Белене" не е ли върла корупционна схема? Един договор - прекратен, оборудването - изнесено за 90 милиона долара, което струва милиарди, и накрая останал един гьол."


Пред журналисти след литургия в столичния храм "Рождество Христово", 18 октомври 2015 г.


"Не мога да обръщам внимание на две каки, които са се събрали и си говорят."


Пред журналисти за аферата с изтеклите записи на разговори между председателя на Софийския градски съд Владимира Янева и съдия Румяна Ченалова, в които се чува, че Борисов поискал от главния прокурор Сотир Цацаров да "опраска" Янева, 17 ноември 2015 г.


"Този, който пие ракия, пуши цигара, яде сланина и не желае да има хранителни навици, няма други да му плащат лечението."


По време на форум "Власт, лекари и пациенти - заедно в реформата" защитава лансирания данък върху вредните храни, 30 ноември 2015 г.


"Аз съм достъпен - дали е чистачка или съдийка, все тая."


Пред журналисти в Брюксел, след като е прекратил договор на летище София за наемане на външна фирма за почистване, за да спаси протестиращите чистачки, 19 февруари 2016 г.


"Отдавна съм се наслушал за бащата на нацията, тази нация много бащи има. Много претенции за бащи има. Крайно време да имаме и една майка..."


Официално обявява кандидатурата на Цецка Цачева за президентските избори, 2 октомври 2016 г.


"Толкова съм чист. Пеевски не е имал нищо общо с управлението на ГЕРБ."


По Нова телевизия, 24 октомври 2016 г.


"Съдебната реформа не означава болтовете на председателя на ВКС. Най-голямата му грешка е ,че критикува политическия живот, вместо да си гледа делата в съда. Какво трябва повече да направим за Лозан Панов? Пак го вози държавна кола на съда. И да назначим човек да завива болтовете, за да считаме, че има съдебна реформа? (...) Като искаш да си в гората и да ловуваш мечки, трябва да не те е страх от тях."


По повод отвитите болтове на задната лява гума на колата на НСО, която вози председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, 22 юни 2017 г.


"Аз с Путин винаги съм бил в много добри отношения лични, дори когато сме се карали."


Отговаря задочно на говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, която му предложи гражданство, за да може да гласува за руски президент. Коментарът на Захарова е по повод шега на Борисов: "В света има две неща, които не се избират: родителите и президентът на Русия", 16 февруари 2018 г.


"Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме."


На представянето на кандидатите за евродепутати от ГЕРБ по повод "Апартаментгейт", 14 април 2019 г.


"Ние сме много сложна рода. С единия братовчед не съм се виждал от 40 години. С другите братовчеди не си бяхме говорили от 30 години. Сега като се видим, си махаме. Ние сме родени в една къща и не си говорим. Двама от тях съм ги бил и затова не си говорим, въпреки, че живеят в Банкя. Аз не си говоря с тях - те ли ще ми управляват бизнеса? За една помпа се бихме. "Ипон" си е 100% частна фирма, създадена на гола поляна. Няма приватизация, не е вземала нито една държавна поръчка. Барселонската къща е на Сашо Чаушев, не е моя."


По bTV отговаря на коментарите от БСП, че има къща в Барселона, а братовчед му Радослав Иванов от години върти бизнеса му, 20 май 2019 г.


"А няма ли едно такова електрокарче да се повозиме? Тия десет минути сега ги пиши дъждовни! Мога да те возя и на джипката, чакай, да не избегаш, ей!"


Към придружителката си при обиколката на логистична база в индустриалната зона на Божурище, 27 юни 2019 г.


"Една година труд съм вложил, за да докарам едновременно французи, руснаци, германци, за да можем да построим АЕЦ "Белене". От 13 заявления за строителство, вие ме питахте за Ковачки. Вижда ли ви се сериозно?"


При тържественото откриване на рудника "Ада тепе" край Крумовград на въпрос дали Христо Ковачки е монополизирал пазара на електроенергия с помощта на държавата, 23 август 2019 г.


"Ама ние не избираме булка, бе. Ние избираме главен прокурор. Щом са му добри професионалните качества... Колкото го познават другите, толкова го познавам и аз."


Пред журналисти, докато инспектира строеж на магистрала, за избора на Иван Гешев за главен прокурор, 19 ноември 2019 г.


"Писна ми да слушам, че в България няма свобода на словото. (...) Олигарси си направиха медии и сега твърдят, че са издатели и разследващи журналисти и не могат да бъдат пипани. Аз, като приключа с политиката, ще си направя сайт и ще кажа, че съм разследващ журналист и никой няма право да ме пипа. Ще бъда най-добрият разследващ журналист."


В предаването "Лице в лице" по bTV, 4 декември 2019 г.


"Ако лекарят взима 12 хил. лева, например, ще си намали неговата заплата и така ще даде на сестрите."


На среща с протестиращите медицински сестри предлага как да се реши финансовият им проблем, 16 декември 2019 г.


"Румен Радев отиде един ден на работа с колело, наснима се хубаво. Ама то вали и дъжд, и сняг. Г-жа Радева с какво ще ходи - с рикша ли? И аз карам колело, и мотор... Аз съм готов от утре да тръгнем с колела - да ни се смеят всички. Готов съм и аз да стигна докрай в популизма."


По "Дарик" радио по повод думи на президента, че НСО не трябва да пази Доган и Пеевски, а той самият е готов също да се откаже от охраната си и да ходи на работа с колело, 21 декември 2019 г.


"Госпожо златна, кой те накара да питаш тея глупости? Ние ви правиме тунели и мостове, каквито не сте виждали досега, а ти ме питаш за разцепление и за еди кво си."


Към журналистка при откриването на обходния път на Габрово, на въпрос за оставките в ГЕРБ Видин и разцеплението в структурата в Плевен, 4 юни 2020 г.


"От Васил Божков съм получил една пура... Заклевам се във всичко свято, защото съм вярващ човек, не съм взел една стотинка, едно евро, един лев. Как ще получим пари от Божков?! От него съм получавал една пура в централата на ГЕРБ, когато бях опозиция. (...) За Горанов - всеки си отговаря сам. Аз съм набожен човек, да пукна ето тука, ако една стотинка, един лев, едно евро, един долар...


В интервю за БНТ по повод твърденията на Божков, че е предал 60 млн. лева на лидера на ГЕРБ и на финансовия министър Владислав Горанов за последните три години, 5 юни 2020 г.


"Сега съм скопен. Сега не мога, защото съм премиер. Ще дойде моето време, когато ще правя комикси, карикатури. Ще се занимавам с това нещо, като ми свърши мандатът. "


В същото интервю


утринта имах същия случай, и Влади Горанов беха, Сотир, Гешев за по телефона и се смеят тихо, а аз с такова удоволствие им обяснявам на колегата немец, баварец, че вследствие моята простотия всичко се случило. (...) Накрая Гешев вика: "Абе, аз обичам да се правим на луд, ама вие, господин премиер, май се правите много успешно". Не, бе, викам, брат ми - прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен. Аз съм като тея, старите трактори - какво му сипеш, той си пърпори и си върви Така че така й кажи на Цвета Караянчева - да обяснява всичко с простотията си."


От аудиозапис на телефонен разговор с неизвестен събеседник. Файлът е изпратен анонимно до няколко медии, 12 юни 2020 г.


"И ви забранявам да пишете, Дани Кирилов, във "Фейсбук". Забранявам! Защото не само че не е смешно, не само че ги възпалявате, но и ние с Христо Иванов сме работили."


Преди правителственото заседание към министъра на правосъдието Данаил Кирилов по повод негова публикация във "Фейсбук", в която иронизира Иванов, като го нарича Спондж Боб, 15 юли 2020 г.


"Не, нямам. Абсурд. Глупости не ме питайте!"


Пред журналисти в Кържали, попитан от Вилдан Байрямова за "Дойче веле" има ли дете от мис "Бикини" Борислава Йовчева, 12 септември 2020 г.


"Какво общо имам аз с Пеевски? Години сигурно не съм го виждал! Откъде накъде?"


На пресконференция на Националния оперативен щаб, провокиран от изказване на президента Румен Радев, че било логично ДПС да подкрепи Борисов, защото с Пеевски били ортаци в политиката и бизнеса, 7 януари 2021 г.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (47)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Диана
  Диана
  Рейтинг: 172 Неутрално

  Грозно е да се цитира Бойко Борисов по този начин, изваден от контекста...Ако аз кажа на приятелката си "ти си ненормална", нито тя, нито аз ще мислим, че става въпрос за клинично състояние, но ако го цитират то ще изглежда точно така...Думите са важни, но за един политик как работят думите е по-важно! Важно е какво ще постигне той, като ги изрече - може да говориш много красиви лъжи, например като БСП, които винаги говорят общи приказки, красиви общи приказки, които обаче никога не работят...Не е красиво да се опитваме да унижаваме Премиера си - може деликатно да му се намекне, че има нещо, което не ни харесва, но само той може да реши кога, какво и как да говори, особено след като тези думи не са били насочени към теб, за да им се обиждаш - това си е лицемерие!

 2. 2 Профил на Диана
  Диана
  Рейтинг: 172 Неутрално

  Грозно е да се цитира Бойко Борисов по този начин, изваден от контекста...Ако аз кажа на приятелката си "ти си ненормална", нито тя, нито аз ще мислим, че става въпрос за клинично състояние, но ако го цитират то ще изглежда точно така...Думите са важни, но за един политик как работят думите е по-важно! Важно е какво ще постигне той, като ги изрече - може да говориш много красиви лъжи, например като БСП, които винаги говорят общи приказки, красиви общи приказки, които обаче никога не работят...Не е красиво да се опитваме да унижаваме Премиера си - може деликатно да му се намекне, че има нещо, което не ни харесва, но само той може да реши кога, какво и как да говори, особено след като тези думи не са били насочени към теб, за да им се обиждаш - това си е лицемерие!

 3. 3 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Иван Славков казваше за Стоичков: "Обичам го това момче!"

 4. 4 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3673 Неутрално

  продължение на нашумялото преди пет години и половина розово томче с цитати на премиера, съобщи издателство "Ludite"."

  Нашумялото томче е с тираж 1500 бройки и все още не е изчерпано в нито една книжарница

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 919 Неутрално

  До коментар [#2] от "Диана":

  #лелягерб цъфна да защитава идола си, мечта на мокрите и сънища. Сланина облечена във власт.
  Как извадена от контекст, леле? Не виждаш ли, че хората са си поставили контекста на всеки цитат, по какъв повод е казано. Елате на себе си, чиновници на хранилка.

 7. 7 Профил на Диана
  Диана
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#6] от "diegos":

  Леле-меле, това е положението! Това, което ти наричаш "контекст" е лично мнение на автора...Под контекст се разбира целият разговор и всичко около него, което касае дадената тема, смешко!...Не е въпросът за ГЕРБ - въпросът е принципен! И точно защото е принципен, изведен в контекста на политическата ситуация, е безкрайно ясно, че сме свидетели на нова безсилна злоба на маниаците за власт от БСП...Толкова сте прости, че чак му се повдига на човек! 30г. народът се опитва да ви каже деликатно, да ви подскаже простотията ви, но вие така и никога няма да приемете фактите за факти...Научете се най-после, че черното е черно, а бялото - бяло!

 8. 8 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 1076 Неутрално

  До коментар [#1] от "Диана":

  Ние да унижаваме Премиера си? Унижението е за нас. И никакви деликатни намеци няма да променят поведението му, защото времето за това са били детските му години.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2623 Неутрално

  Когато разправяхме , че т.н. протестъри са обсебени от Боко, че мислят и говорят само за него,те се сърдеха. Ето го сега поредното потвърждение- издаден вече втори том с Бокови цитати.Абе хора ,огледайте се ,в живота има и други неща ,не е само Борисов.

 11. 11 Профил на Диана
  Диана
  Рейтинг: 172 Неутрално

  До коментар [#9] от "diegos":

  Няма да се изненадам от нищо подобно, за твоя изненада! И не съм никаква фенка на тиквуни, за твоя изненада отново...Истината е, че такава простотия като твоята е резултат на манипулациите на БСП, без съмнение, защото тя само това прави - да ви внушава колко лоши са всички други и как само тя е добричка, значи...Така, че ако ти не си от БСП да манипулираш, тогава си жертва на нейните манипулации и вървиш по пътя начертан от нея...А този път, за твоя изненада, познай къде води! - към БСП и нейните интереси за окупиране на властта...Защото ако сам беше помислил със своя си собствен мозък, никога нямаше да стигнеш до толкова явно БСПарска позиция щом не си бил от БСП - самите факти са доста по-различни от тези, които са ти внушени...Сори!...Нищо лично! Всеки има право да използва мозъка си както си иска, може и да го предостави на други хора за ползване, но тогава не можеш да очакваш, че ще получиш това, което ти искаш /защото другите си гледат техните, не твоите интереси!/...

 12. 12 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 5647 Неутрално

  Това се нарича "окопаване" във властта.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 558 Неутрално

  Ако си успял да излъжеш някого, това не означава, че той е глупак, а че са ти вярвали повече, отколкото заслужаваш - Чарлз Буковски.

 16. 16 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3222 Неутрално

  Елитът на тези, които са написали повече книги, отколкото са прочели: ТЖ, ББ, Джейми Оливър. . . единият може и да готви.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 17. 17 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  Бойко Борисов е велик шоумен. Казвам го абсолютно сериозно и ако се беше отдал на този занаят, щеше да е заслужено обичан и признат буквално от целия народ. Той може да лъже без да му мигне окото и да се претворява във всякакви образи, което е първото условие за всеки добър актьор. Щеше да е велик.

  За зла съдба - и негова и наша - отдал се е на поприще, в което е вреден. Няма нито политическата култура, нито капацитета да е държавник. Това няма нищо общо с умението му да е хитър комбинатор и способен в оцеляването. Няма да се спре пред никоя цена, за да задържи властта си. Жалкото е, че плащаме тази цена с достойнството и просперитета си като нация.

 18. 18 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3222 Неутрално

  Изчерпват се. Само като гледам корицата. . . Цвят единствен и червен, та чак бие на кафяво. Силует като в издание на "Кръстникът" от някоя страна в Третия свят. И заглавие, което казва: "Колко по-големи глупости праим, толко повече ги бием умните на избори".

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 19. 19 Профил на lpj381006165
  lpj381006165
  Рейтинг: 315 Неутрално

  "До две седмици на книжния пазар ще излезе "Бойко Борисов (В) Първо лице. Още два мандата по-късно" - продължение на нашумялото преди пет години и половина розово томче с цитати на премиера, съобщи издателство "Ludite".

  Няма ли да излезнат отпечатани върху тоалет на хартия? Ще се харчат, като топъл хляб. 20. 20 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4155 Неутрално

  Съдиите като всички капиталисти са простотутки. Въпросът е не дали, а за колко се продават.
  —цитат от коментар 14 на Маршалов


  Тази глупост ти ли я измисли или си я прочел от някъде?

 21. 21 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 5182 Неутрално

  "Ще има 100% независима прокурорска система. Българският главен прокурор ще бъде 100% независим с огромни права - може да задържи премиер, министър, всеки."
  ________________________________________________________________

  А президент?

  Или при опит за обиск в президентството Радев набързо организира един протест!

 22. 22 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 5182 Неутрално

  Грозно е да се цитира Бойко Борисов по този начин, изваден от контекста...Ако аз кажа на приятелката си "ти си ненормална", нито тя, нито аз ще мислим, че става въпрос за клинично състояние, но ако го цитират то ще изглежда точно така...Думите са важни, но за един политик как работят думите е по-важно! Важно е какво ще постигне той, като ги изрече - може да говориш много красиви лъжи, например като БСП, които винаги говорят общи приказки, красиви общи приказки, които обаче никога не работят...Не е красиво да се опитваме да унижаваме Премиера си - може деликатно да му се намекне, че има нещо, което не ни харесва, но само той може да реши кога, какво и как да говори, особено след като тези думи не са били насочени към теб, за да им се обиждаш - това си е лицемерие!
  —цитат от коментар 1 на Диана


  Както сама си стигнала до извода, БСП не могат по нормален начин, с избори, пак да влезнат във властта. Защото са по генезис една корупционна партия, създала червената олигархия.

  Остават им само партизански методи, злословене, манипулации, лъжи и пропаганда!

 23. 23 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3222 Неутрално

  "Аз съм достъпен - дали е чистачка или съдийка, все тая"

  И добавил: "Младо и красиво всеки може".

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 24. 24 Профил на n_kukaleva
  n_kukaleva
  Рейтинг: 927 Любопитно

  А къде е префърцунения, превзет, изпълнен с шаблони и заучени фрази изказ на пРезидента? Нищо не казвате за него? По-лесно ли го преглъщате, усещате ли емоцията, настроението от такава реч?

 25. 25 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1867 Весело

  Баце си е патология, откъдето и да го погледнеш тоз глиган...

  Sic transit gloria mundi
 26. 26 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1867 Весело

  От комунист, мутра и пазвантин - толкова.

  Защото от теле повече от говедо не може да се добие.

 27. 27 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1867 Весело

  До коментар [#1] от "Диана":

  Направо трябва да е престъпление по НК..

  Sic transit gloria mundi
 28. 28 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1867 Весело

  До коментар [#7] от "Диана":

  Сори, ама диалозите/ монолозите / на Борисов са срам за всеки уважаващ себе си четвъртокласник..Мислиш, че ако цитират дословно целият разговор нещата ще изглеждат по-добре?!

  Sic transit gloria mundi
 29. 29 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  До коментар [#2] от "Диана":


  .....Не е красиво да се опитваме да унижаваме Премиера си..
  —цитат от коментар 2 на Диана


  Кофти е, че той се опитва да ни унижава!

 30. 30 Профил на Една Мутра
  Една Мутра
  Рейтинг: 128 Неутрално
 31. 31 Профил на Една Мутра
  Една Мутра
  Рейтинг: 128 Неутрално

  “ уважаващ себе си четвъртокласник.” - и как става тая работа седиш си сам пред огледалото, гледаш го тоя пред теб и той не те уважавааа ?

 32. 32 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 4604 Весело

  В началото беше и " мечтата на всяка жена " ( наша...) , видно и от коментарите.....

 33. 33 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1009 Неутрално

  До коментар [#1] от "Диана":
  Добре е да бъдат посочени и цитати от изказвания на учителя Му Тодор Правешки. За по-голяма пълнота на нашенския Барба Ганьос.

 34. 34 Профил на Nik Nikolov
  Nik Nikolov
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Както си издавате томчета, така и Буци ше гръмне шампейн за Буда4...дерзайте!

 35. 35 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3222 Неутрално

  Ама то било сатира, а аз го помислих за предизборна агитация. . .

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3771 Весело

  Ох да беше само премиера!
  Ами то цялото му обкръжение беше и сега е такова, и това само в ГРОБ! Ами другите?! Прав е онзи професор дето каза че лумпени и нищожества управляват страната за което никой друг не ни е виновен!

  klimentm
 38. 38 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 914 Неутрално

  "Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме."

  Това ми напомня как искаше да спасява българските медици от затвора в Либия - по същия елементарен начин. Планът му беше отряд тюлени да се качи на хеликоптер, да прелети до затвора и да ги изведе от там! Този човек е обида за всеки българин.

 39. 39 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1301 Неутрално

  Маймунджалъците да се пусне газ на премиера на дедовия продължават.

 40. 40 Профил на D04
  D04
  Рейтинг: 753 Весело

  За пръв път чувам за съществуването на тази книжка... тя пък била нашумяла. Надали обаче ще има почивка за автора, или ще има четвърти мандат, или пък Бойко ще се изявява от трибуната на Народното събрание.

 41. 41 Профил на IvoBulgaria
  IvoBulgaria
  Рейтинг: 254 Неутрално

  До зашитаващите герб и Бойко: вие предавате България, жалко, че не го разбирате. Защото точи човек лъже и маже, излага ни пред целия свят, а вие слепи или гюхора които си пълнят джобовете покрай него сте едни продажници

  В днешният свят явно морал, достойнство, истина не значат нищо за много хора. И за какво? За пари, злато, за това ли живеете? Децата ви ще се срамуват от вас ако разберат що за хора сте в действителност

 42. 42 Профил на IvoBulgaria
  IvoBulgaria
  Рейтинг: 254 Неутрално

  До зашитаващите герб и Бойко: вие предавате България, жалко, че не го разбирате. Защото точи човек лъже и маже, излага ни пред целия свят, а вие слепи или гюхора които си пълнят джобовете покрай него сте едни продажници

  В днешният свят явно морал, достойнство, истина не значат нищо за много хора. И за какво? За пари, злато, за това ли живеете? Децата ви ще се срамуват от вас ако разберат що за хора сте в действителност

 43. 43 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1853 Неутрално

  Боко е тъп като гъбена спора. Голяма новина.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 44. 44 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 1275 Неутрално

  Ако в книгата липсва срещата със Себастиан Курц и култовия английски на Бориков "... аз имам торта ъъъ захар.." няма да си я купя. Този случай е много популярен сред всички калинки и пкп за да оправдае неграмотността им. Че той Бойко не знае никакъв език, аз пък що да знам?

 45. 45 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2384 Неутрално

  Ако Боко падне, ще наблюдаваме сгромолясване във уж "независими институции", които би трябвало да нямат връзка с банкянския селяк!

  Боко гледа на България като продължение на СИК!

 46. 46 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1133 Неутрално

  Ако Боко падне, ще наблюдаваме сгромолясване във уж "независими институции", които би трябвало да нямат връзка с банкянския селяк!Боко гледа на България като продължение на СИК!
  —цитат от коментар 45 на Tzar Vova Josei-ki


  Един толкова топчест толуп няма как да падне, той може най-много да се търкаля :-)


  До зашитаващите герб и Бойко: вие предавате България, жалко, че не го разбирате. Защото точи човек лъже и маже, излага ни пред целия свят, а вие слепи или гюхора които си пълнят джобовете покрай него сте едни продажнициВ днешният свят явно морал, достойнство, истина не значат нищо за много хора. И за какво? За пари, злато, за това ли живеете? Децата ви ще се срамуват от вас ако разберат що за хора сте в действителност
  —цитат от коментар 42 на IvoBulgaria


  Прав си, ама истината много боли и не е популярна. Те си обичат Боко да ги забавлява като Шкумбата.

 47. 47 Профил на Armagedon
  Armagedon
  Рейтинг: 493 Неутрално

  Не сме,чак толкова с къса памет.,Помним не само думите а и делата на Борисов.И особено описани от хора ,които не са между живите.Например подвизите му описани в
  книгата -"Кокаин"- (1,2,3-та книга) на Атанас Панайотов (издадена през 2007г.от издателска къща-Черноризец Храбър.Вероятно този пасквил ,наречен книга( на снимката по горе) има за цел да напомпа престъпните помисли и да даде надежда на избирателите на ГЕРБ и да им даде надежда
  за да съботиратт процеса на излизане от постоталитарния период( наречен ерата Борисов) и нормализиране на обстановката в Държавата.Затова и излиза след изборите а не преди тях.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK