"Е, нали Черепа ви е началник"

Огнян Стефанов вади на показ неизвестни досега сензационни мигове от битието на лидера на ГЕРБ в новата си книга "Интервю с Диктатор. Живот под портрета на Бойко Борисов".

© "Слънце"

Огнян Стефанов вади на показ неизвестни досега сензационни мигове от битието на лидера на ГЕРБ в новата си книга "Интервю с Диктатор. Живот под портрета на Бойко Борисов".Дневник" публикува откъс от новата книга на Огнян Стефанов "Интервю с Диктатор. Живот под портрета на Бойко Борисов", предоставен от издателство "Слънце".


Авторът е известен журналист, създател на сайта "Фрог нюз". В новата му книга на фокус е животът на Бойко Борисов, наричан в нея Диктатора. Разказът връща лентата на 1 септември 2001 г, когато Борисов е назначен за главен секретар на МВР с указ на президента Петър Стоянов. Огнян Стефанов вади на показ неизвестни досега сензационни и неизвестни мигове от битието на лидера на ГЕРБ, казват от издателството.


"Пред очите ни се появи генерал от латиноамерикански тип с униформа "Версаче", а организираната престъпност и мутрите започнаха своя поход към официалната власт под знамето на демокрацията и обещанията за справедливост. Всяване на страх, превземане на институции, репресии срещу неудобните, рекет на бизнеса, заграбване на фирми и предприятия", се казва в анотацията на книгата.
Стефанов прави политическа дисекция на последните години от прехода - как се прелъстяват медии, как се изкривява истината, описва и скандалите със снимките от спалнята Борисов. Авторът дава отговор на въпросите: Кои държави и кръгове в България създадоха българския Диктатор и колко милиарди са платени от бюджета, за да стане той един от най-богатите хора в света и недосегаем засега от закона. Той загатва и коя е "Мата Хари", снимала в спалнята на премиера, но без да назовава името й.


Огнян Стефанов е автор и на книгите "Кома", "Господари на моргата" и "Сянката на прилепа".


Из "Интервю с Диктатор. Живот под портрета на Бойко Борисов" от Огнян Стефанов


Глава 12


Интервю с диктатор
С код Dnevnik10 получавате поне 10% отстъпка
Купете


Протестите развалиха съня на Диктатора, затова се опита да ги опакова. Мен ме прати в девета глуха...


След 2 септември 2020 г. - нощта на погромите по време на протестите в "триъгълника на властта", на полицейско насилие и власт, скрила се зад раменете на офицерите от Националната служба за охрана и частни охранители.


На другия ден...


Изпращам есемес на Борисов с въпрос как би коментирал случилото се.


Вместо отговор на есемеса, той се обажда. Изненадан съм, но приемам, че понякога и шансът помага.


- Какво правиш? - започва разговора той.


- Следя събитията... - отвръщам.


- Е, какво разбра, като ги следиш? - пита той, гласът му е спокоен, равен. Не звучи като човек, който се е притеснил от случилото се.


- Мисля, че хилядите полицаи и жандармеристи бяха излишни... - започвам да излагам мнението си.


- Защо излишни? Справиха се много добре. Замеряха ги с камъни и павета, с бомбички, какво друго да направят? - Диктатора продължава да звучи уверено и спокойно.


- Ултрасите се виждаха ясно и на място и на екрана на телевизора. Можеше да бъдат изолирани и изведени от полицията - продължавам да упорствам.


- Е, те действаха и ги неутрализираха.


- Но пострадаха много невинни хора - реагирам емоционално.


- Всичко е от Радев - контрира той.


- Това е абсурдно. Дори да иска да организира подобно нещо, президентът няма ресурс. Да изпрати футболни агитки, да ги вкара в схема на провокации сред протестиращите - за това се иска сериозна организация, каквато той... Абсурдно е.


- Той е поискал, а Божков ги е организирал, те са заедно.


- Не вярвам.


- Много си наивен и нямаш информация. Хора от охраната на Радев, облечени с бели фланелки, е трябвало да превземат парламента и да го окупират. Затова са организирали...


- Това е невероятно и нелепо. Мисля, че организаторите на провокациите са подтикнати от интереси на кръг у нас и интереси на чужда държава. Идеята е да се създаде хаос в държавата, защото България става много важна за САЩ и НАТО поради конфликта между Турция и Гърция.


- Коя е тази държава, според теб?


- Географски е на изток, не на запад...


- Глупости! Никакви хора на Москва... Радев е човекът на Москва, знаеш за генерал Решетников. Там е сглобена цялата работа...


- По-логично е Радев да е човек на САЩ. Докато е учил в Щатите, със сигурност е бил обект на интерес от страна на техните служби. Такава е логиката, ако се разсъждава в подобна посока.


- Решетников е, Русия е... Нищо не знаеш. Много си наивен. Тия там, арменецът и другите от триото, са негови хора.


(Малко отклонение. 02.09.20, правителственият говорител на Меркел направи официално изявление и съобщи, че Алексей Навални е отровен с вещество, отговарящо по състав на "Новичок". Каза също, че със същата отрова са били отровени нашият бизнесмен Гебрев и Скрипал в Англия. Казва го говорителят на Меркел. В същото време научаваме, че прокуратурата е прекратила разследването срещу руснаците, опитали да убият Гебрев, сина му и техен висш служител. Това какво е? Не говори ли много това действие? Германското правителство го потвърждава.)


- Протестиращите нямат никаква причина да използват провокатори. Нелепо е - продължавам да държа на своето.


- А кой, според теб, е докарал тия ултраси? - гласът на премиера вече не е спокоен, усещам нервни нотки.


- Честно казано, мисля, че е работа на самото МВР - те са ги допуснали до протеста. Нужен им е бил повод, за да тръгнат срещу протестиращите, да се стигне до насилие и това да се припише на други хора. Дори на теб. След някой ден ще им е нужен виновник...


- Това е глупаво и не е вярно! - прекъсва ме грубо той.


- Струва ми се, че информацията, която стига до теб, се изкривява някъде по пътя. Някой умишлено манипулира докладите. Хората не са глупави и могат да разсъждават.


- Знам как стоят нещата. Ти не знаеш! Говорил съм вчера със заместник-държавния секретар на САЩ. Нямаме проблеми. Подкрепят ни. Наясно са...


- Но защо винаги смятате, че каквото знаете и казвате, е вярно на сто процента? Може и да сме наивни, но също имаме източници на информация - градусът на раговора се е повишил, чайникът ще заври всеки момент...


- Е, нали Черепа ви е началник.


- Наистина ли мислиш това? Абсолютна глупост!


- Имам си информация... .


- Очевидно невярна... .


- Слушайте си началника!...


Не успях да продължа. Той затвори грубо. Нервно, ядосано прекъсване. Диктатора бе недоволен. Бе направо бесен. Защото не проявявах разбиране, не проумявах неговите истини и аргументи. Но те не бяха истини, а нагласени подли сюжети, които някой му бе втълпил, че са убедителни, че много хора ще повярват. Той искаше да го заблуждават с неща, които му допадат. Искаше истината да е това, което той си представя. Което му върши работа, за да атакува - в случая президента.


Доказвам го веднага: Твърди, че Божков по някакъв начин ми е (или ни е, на такива като мен) началник. Имал информация. Отдавна знаех, че всяка сутрин шефовете на служби му докладват, още преди да са се чули с ресорния министър, какво се е случило или са научили през последното денонощие.


Всяка седмица на бюрото му "пристигат" доклади на същите служби, в които има оперативна информация и анализи на важни събития, свързани с националната сигурност - външна и вътрешна. Целият поток от важни новини - предполагаеми и доказани - са на негово разположение. И тук нещо се пречупва. Нещо не е както трябва.


Ако службите му подават проверени данни, а не слухове и съчинени неща, Диктатора щеше да знае, че не познавам Васил Божков. Когато той се озова в Дубай, след повдигането на различни обвинения срещу него от прокуратурата, аз разговарях с шефа на фондация "Тракия" Кирил Христосков, когото познавах отдавна, и го помолих да ми даде телефона на бизнесмена, за да му се обадя и да поискам да даде интервю за Фрог нюз.


Записите на тези разговори са в държавното обвинение и разследващите органи. Чух се два пъти с Божков и сме разменили два-три есемеса. Как тогава би могъл Божков да ми бъде шеф по какъвто и да било начин?


Дори най-бегъл поглед на младши анализатор в службите щеше да е отбелязал нулевите отношения между нас. Кой тогава е докладвал на Диктатора глупостта за Божков? Разбира се, хора, които имат полза от това да го дезинформират, да му подсказват решения и действия, с една дума - да го манипулират. Да поддържат войната му с Радев. Колко елементарно и все пак ефикасно!


Подобна глупост лъсна и от онази среща през 2017 г. в ЦУМ, в която участвали главният прокурор тогава Сотир Цацаров, бизнесменът Сашо Дончев и Георги Гергов - посредник и домакин. Няма да ви занимавам с детайлите, само ще припомня, че Цацаров е отправил критики към телевизия BIT, която Дончев бил финансирал. Сашо Дончев го поправил, че няма нищо общо с въпросната телевизия, но Цацаров се позасмял и заявил, че е добре информиран от съответните служби.


Неотдавна известен бизнесмен ми разказа как при него отишли двама души, които му предложили да ме убеди да продам сайта Фрог нюз на определени хора. Той ги попитал защо се обръщат към него, а те отговорили, че защото знаят, че той стои зад медията и сме в близки отношения. Отпратил ги по живо-по здраво, защото нито едното, нито другото е вярно. А те твърдели, че информацията им е от службите. Егати службите...


Сянката на прилепа
С код Dnevnik10 получавате поне 10% отстъпка
Купете

Смешно. Тъжно. Гротеска. Сюрреализъм. Всичко това, забъркано в понятието "български тайни служби". Или те са ужасно некадърни, или лъжат, или умишлено подвеждат. Което и да е, говори за тотален упадък. Много журналисти са много по-добре информирани.


Някой ще каже: Голяма работа, че службите объркали нещо за някакъв си журналист, бизнесмен и телевизия, дето никой не го интересува. Може, но който мисли така - бърка. Невярната или манипулираната информация често води до вземане на неправилни, понякога опасни и дори фатални решения. Последиците могат да бъдат грозни и ужасно неприятни. По този начин се съсипват бизнеси, многогодишен труд, дори животи.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (117)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1610 Неутрално

  Борисов живее в някаква паралелна вселена.

 2. 2 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1305 Неутрално

  Стефанов, покойния Коритаров, Инжев, Дремджиев, са любимци на умнокрасивите, разбира се всички са ДС-ченгета, без изненади.

 3. 3 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  Огнян Стефанов, човека на черепа.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 4. 4 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2839 Разстроено

  И с вампир да е интервюто, щом го борим само с чесън ще продължава да се кръсти и да се гаври с 200... А зомбитата покрай него са безброй.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 5. 5 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1588 Неутрално

  И кое не е ясно от

  'Нали Черепа ви е началник?'

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1610 Неутрално

  Стефанов, покойния Коритаров, Инжев, Дремджиев, са любимци на умнокрасивите, разбира се всички са ДС-ченгета, без изненади.
  —цитат от коментар 2 на Шоршо


  Извинявай, кой трябва да е любимец на интелигентните хора?
  Кошлуков ли?
  Или Пеевски, Недялков, Хекимян, Харизанов, Харалан, ........

 8. 8 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  Др. Стефанов - свързан с Кинтекс, а пък той с Маджо!

 9. 9 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1305 Неутрално

  До коментар [#7] от "Virgin":

  Бенатова и Шикерова например. Но не и бивши ДС-та.

 10. 10 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1610 Любопитно

  Нали Черепа ви е началник?'
  —цитат от коментар 5 на diq55699032

  Кой Череп?
  Този, който Борисов го призоваваше да помага, този при когото Шехерезада ходеше всеки месец да му отказва, но пък шкафчето се пълнеше, този който пращаше СМС-и на Горанов да се разпорежда в негова полза в ДКХ......?

 11. 11 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  Умнокрасавците взаимно си промотират книгите!

 12. 12 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2212 Неутрално

  Брех какво безрезервно доверие в Стефанов от всички умнокрасивци. Пък иначе плюят ДС но щом човек от ДС им масажира ушите, няма проблем.

 13. 13 Профил на zxb191059632
  zxb191059632
  Рейтинг: 101 Неутрално

  Повръща ми се
  В България е свинщина

 14. 14 Профил на bg_brusselaar
  bg_brusselaar
  Рейтинг: 245 Неутрално

  До коментар [#2] от "Шоршо":

  А "Буда" на ЦРУ ли е агент?!

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на zxb191059632
  zxb191059632
  Рейтинг: 101 Неутрално


  25.04.2021 09:26
  Моята прогноза за предстоящите след няколко месеца избори:

  •Герб -25-26%

  •бсп -16-17 %

  •дпс - 12-13 %

  •Слави - 10-12 %

  •дб - около 10%

  •патриоти + Марешки, отново обединени - около 6 %

  •манолова -под 4 %

  •други-Божков,Цветанов,възраждане- 2-3 %

  Лека нощ

 17. 17 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Неутрално

  За да има обективност, Оги да публикува и стенограми, непобликувани, с Черепа, както и с други "юнаци"...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Абе след като го "вразумиха" с чуковете какви песни запя Огнянчо?Няма да пее ,но болката си е болка.Поредният "мисир",продал се на...Абе той си знае на кого.

 20. 20 Профил на sbaleev
  sbaleev
  Рейтинг: 208 Неутрално

  Браво!!!

  До коментар [#18] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

 21. 21 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2052 Неутрално

  До коментар [#16] от "zxb191059632":

  Браво:) Вземете 3 лева в чекмеджето.

  "Чуждестранен агент"
 22. 22 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4758 Неутрално

  До коментар [#1] от "Virgin":

  "Борисов живее в някаква паралелна вселена."

  Същото се отнася и за привържениците му!

  "И магаре да издигна, ще го изберат!"

  Е, издигна Цецка и не я избрахме! А сега Радев му е пръв враг, пък "той си го избра"!

 23. 23 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3160 Весело

  Много ченгета около Борисов, един европейски премиер не би трябвало службите да са му основният източник, но човекът е такъв. Позагуби връзка с действителността последната година. Трябва да има мандатност и за тази позиция - два х 4 г. Стигат.

 24. 24 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 638 Гневно

  До коментар [#1] от "Virgin":

  Абе май скоро ще леете крокодилски сълзи за Борисов.Като гледам пРезидента как се гаври с народа,как омаломощава България,и полека лека почват да я ръфат турци,американци,руснаци,че и македонци, и се възползват от хаоса,май скоро ще остане само спомен от хубавите и спокойни дни.То не е злоба,не е гавра от старана на разбеснелия се Рашков.Срам,срам,срам за милата ми България.

 25. 25 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Весело

  До коментар [#18] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

  Много си подготвен...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 26. 26 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1305 Неутрално

  До коментар [#14] от "bg_brusselaar":

  "Разказът връща лентата на 1 септември 2001 г, когато Борисов е назначен за главен секретар на МВР с указ на президента Петър Стоянов. "

  Питай Петър Стоянов, той сигурно знае.

 27. 27 Профил на Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  Васил Божков провежда друг разговор с лице, за което са налице данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов:

  Божков: Ало.
  Мъж: Ало.
  Божков: Здрасти.
  Мъж: Здравей, господин Божков.
  Божков: Абе, реших да ти звънна, че ти изпращам няколко пъти съобщения няк'ви като пишеш. И те падат, падат, не могат да преминат. И аз не знам защо.
  Мъж: Така ли?
  Божков: Викам, чай да ти звънна, да, да ти звънна. Ама, нищо конкретно. Е, така, да те чуя.
  Мъж: Да, бе. Да, бе. Да, бе. Да, бе, да.
  Божков: Иначе виждаш, че про-проекта върви по план.
  Мъж: Ами.
  Божков: Точка първа - прочистване на хунтата от властта. Точка втора - създаване на нещо различно и ново.
  Мъж: Ъъъъъ, следим, даже и аз, ша ти кажа, че очакванията са, са много големи да…
  Божков: Да.
  Мъж: да се появи, да са появат още неща.
  Божков: Не. Няма смисъл вече. Аз какво да даваме. Само разсейваме протеста.
  Мъж: Да.
  Божков: Сега протест, протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали к'во да пишеш. Моли се. Иска от работодателите помощ.
  Мъж: Да, да, да. Разбира се.
  Божков: Така че с’а трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев.
  Мъж: Да, да.
  Божков: И после да видиме Румен Радев к"во Правителство ше направи. Там трябва да се съветва.
  Мъж: Еми, аз, между впрочем, бех му, бех му казал некои неща за когато
  прави, а,
  Божков: В предишното му правителство беше (не се разбира).
  Мъж: за вътрешен министър тоя Пламен, Пламен
  Божков: Узунов.
  Мъж: Узунов. Аз му бех казал чий човек е.
  Божков: Ама в първото му правителство бяха повече от половината хора на Шиши, така че сега трябва.
  Мъж: Е, то т'ва имам предви. И му го казах директно. Ама -що така? Ами, така. Ха-ха. Как защо?
  Божков: Ама, виж, че, че той не си държи на хората въобще. Той ги гори един след друг.
  Мъж: Ми, толкова му е, стига.
  Божков: Не, имам предвид не Президента, Шиши.
  Божков; И борбата продължава до край. Няма спиране. Днеска са пак на улицата.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 28. 28 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Весело

  До коментар [#23] от "boevbisser":

  Около кой български премиер е нямало ДС "юнаци"!?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 29. 29 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4758 Неутрално

  До коментар [#2] от "Шоршо":

  Би ли ми припомнил от коя парламентарна група бе депутат Георги Марков (агент Николай)? И още нещо съм забравил: В правителството на кой премиер агент Иван бе министър на отбраната?

 30. 30 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1610 Неутрално

  Васил Божков провежда друг разговор с лице, за което са налице данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов:Божков: Ало.Мъж: Ало.Божков: Здрасти.Мъж: Здравей, господин Божков........
  —цитат от коментар 27 на Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария


  https://www.lentata.com/image_cache/9/8/5/7/c/9857cde94e4889711d3059b8703a96288222efde.jpeg?v7

 31. 31 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1245 Неутрално

  Защо,герберски тролове , коментирате автора на книгата. Нека чуем мненията ви за героя и. Или не ви стиска?

 32. 32 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1305 Неутрално

  До коментар [#29] от "vassilun":

  Аха в твоето мозъче щом не съм умнокрасавец, значи съм гербер? А бе всичките по един калъп сте правени, язък ви за претенциите.

  Иначе Марков беше депутат от шайката, преди това е бил от другата шайка СДС.

 33. 33 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3160 Весело

  До коментар [#28] от "hamiltonf":

  Най- малко имаше около царя и костов, но около борисов са само такива, и то не задължително всичките с дс закваска, просто ченгета. А ченгетата - не ми ги хвали, те живеят от това да правят интриги и да прецакват другите. Това е една от причините все по- малко нормални хора да търсят политическа кариера, кой му се занимава с фатмаци от магнаурската школа.

 34. 34 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  Малък откъс от книга а какво вълнение заради лиричния герой.
  Ше си сипя!

  SHADOWS of SOFIA
 35. 35 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2643 Неутрално

  До коментар [#23] от "boevbisser":

  Фен наб ДеБъ,където всички главни кадри са с Червена Семка,и фен на всякакви агенти на ДС като Инджев,Коритаров,Дремджиев,Илиян Василев и пишещия тоя пасквил-Огнян Стфанов,до един все агенти на ДС,да говори за ченгета??!

 36. 36 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 859 Неутрално

  25.04.2021 09:26 Моята прогноза за предстоящите след няколко месеца избори:•Герб -25-26%•бсп -16-17 %•дпс - 12-13 %•Слави - 10-12 %•дб - около 10%•патриоти + Марешки, отново обединени - около 6 %•манолова -под 4 %•други-Божков,Цветанов,възраждане- 2-3 %Лека нощ
  —цитат от коментар 16 на zxb191059632


  Надай са .... на пиени жени.

 37. 37 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Весело

  До коментар [#33] от "boevbisser":

  Като стана дума за царя, само за Милен Велчев мога да напиша кратък роман, но просто е безмислено...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 38. 38 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Весело

  До коментар [#33] от "boevbisser":

  Като стана дума за царя, само за Милен Велчев мога да напиша кратък роман, но просто е безмислено...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 39. 39 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2643 Неутрално

  До коментар [#29] от "vassilun":

  Ама недейте,ДеБъ е черевена партия,и да се дразните от ДС е комично!

 40. 40 Профил на courage.tcd
  courage.tcd
  Рейтинг: 859 Неутрално

  До коментар [#1] от "Virgin":Абе май скоро ще леете крокодилски сълзи за Борисов.
  —цитат от коментар 24 на bulit


  Ъъъъъ, а бе, надали.

 41. 41 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  До коментар [#29] от "vassilun":Ама недейте,ДеБъ е черевена партия,и да се дразните от ДС е комично!
  —цитат от коментар 39 на wre501051215


  Много интересно. Я кажи защо при гражданите за Европейско развитие , комунистите са повече от тези в БСП? Пропуснал си и агент БУДА , потомствения комунист.

  SHADOWS of SOFIA
 42. 42 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1465 Неутрално

  За щастие на българската нация, Бойко Борисов е невероятно тъп. Представете си какъв кошмар щеше да е ако не беше невероятно тъп. Но за щастие е тъп като гъбена спора.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3160 Весело

  До коментар [#38] от "hamiltonf":

  Ченгета винаги е имало и ще има, въпросът е да не са основно такива. При Борисов, уви, балансът беше нарушен, това е може би и причината за отдалечаването му от властта. Хак да му е, стига толкова.

 45. 45 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4758 Неутрално

  До коментар [#39] от "wre501051215":

  "да се дразните от ДС е комично."

  Не се дразним! Дори напротив - гордеем се! Направихме министър на отбраната на натовска България един агент на ДС! Как по-добре бихме показали, че уважаваме агентите на ДС?! :-)

 46. 46 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4758 Неутрално

  До коментар [#41] от "К2":

  "Пропуснал си и агент Буда, потомствения комунист."

  Грешите, колега! Борисов каза, че комунистите са му попречили да учи в КембриЧ! Аз вЕрвам на Борисов! :-)

 47. 47 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  До коментар [#39] от "wre501051215":"да се дразните от ДС е комично."Не се дразним! Дори напротив - гордеем се! Направихме министър на отбраната на натовска България един агент на ДС! Как по-добре бихме показали, че уважаваме агентите на ДС?! :-)
  —цитат от коментар 45 на vassilun


  За тоя номер ликуващ изглежда е поговорката за кучето което не знаело да лае и само вкарало вълка в кошарата.

  SHADOWS of SOFIA
 48. 48 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7702 Неутрално

  До коментар [#11] от "balkantourist":

  Поне могат да пишат книгои и много са чели, не като вашия неграмотен диктатор. Жалко за интелигентните, дето го подкрепят.

 49. 49 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Весело

  До коментар [#44] от "boevbisser":

  Боев, много ченгета има, и продължава да има, дори в двете ми обслужващи банки, клонове на световни гиганти, в различните отдели продължават да фигурират такива, и те дори не се крият, всички ги знаят, но са още там, просто от регионални шефове, ги преназначиха на по-малки длъжности, но продължават да си имат вътрешната информация, и ако им се зададат въпроси, отговарят на мига... СЪс "Шази" приключиха, защото нямаше нито едно изгорено и скрито досие, немската пословична подреденост, помогна, докато при нас, избирателно, стотици хиляди досиета отидаха в небитието, останаха тези, които трябваше да останат, и не са важни, просто някакви "клечки", които трябваше да фигурират, за да не се окаже, че е нямало агенти и доносници...
  До коментар [#44] от "boevbisser":

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 50. 50 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2643 Любопитно

  До коментар [#41] от "К2":

  Брях,и кой е ГЕРБ е внук на съветски агент?!Кой е син на придворния скулптор на Тодор Живков,кой е син на шеф на пристанище Варна и зет на агент на ДС,чий баща е партиен секретар в Добричко,чий баща е РабКор в Лондон?!Кой от ГЕРБ е бил прокурор в Разград преди 1989-та,викаш?!

 51. 51 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1561 Весело

  До коментар [#27] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

  И КОЙ пляка тези ФАЛШИФИКАТИ😃?!?

  ПЪРВИЯТ, И ЕДИНСТВЕН (за сега) ДОКАЗАН ПЛАТЕН ТРОЛ 'ФАНАТ С КЮЛОТКИТЕ ПОД КОЛЕНЕТЕ😃😃😃

  https://offnews.bg/politika/hvanaha-v-izdanka-platen-pisach-po-forumi-151546.html

  https://www.dnevnik.bg/analizi/2012/12/24/1975054_da_se_publikuva_pod_post_nomer_3nastroenieto_-/

  Който след "случката" се скри за няколко години, ама явно без партийни дотации не смогва, и отново пръкна преди няколко месеца с лееееко различчен ник😃

  Сладуран, както и да го погледнеш😃
  До коментар [#27] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

  -------

  До коментар [#2] от "Шоршо":Би ли ми припомнил от коя парламентарна група бе депутат Георги Марков (агент Николай)? И още нещо съм забравил: В правителството на кой премиер агент Иван бе министър на отбраната?
  —цитат от коментар 29 на vassilun


  Да добавя въпрос: И КОЙ ПРОДАВАШЕ български паШпорти години наред?!?

  В друга статия пише нещо за опашките пред Аксаков😃 С МНОГО ДЕБЕЛИ нерви съм, ама и аз се раздразних като през 2010-2011 (десетина години след последното ми посещение в България) И МЕН МЕ ПРАТИХА ТАМ НА ОПАШКА АЗ ДА ДОКАЗВАМ ЧЕ СЪМ С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО, КОЕТО НЕ МИ Е БИЛО ОТНЕМАНО, въпреки присъда (задочна) за ИР (Измяна на Родината), отменена след 89.

  Пер'петиите там...може би в другата тема.
  До коментар [#29] от "vassilun":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 52. 52 Профил на lodkarski
  lodkarski
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Всеки си изкарва хляба както може!

 53. 53 Профил на Птоломей Едно
  Птоломей Едно
  Рейтинг: 810 Неутрално

  До коментар [#12] от "m17":

  Де да беше само стефанов, веско дремджиев, илиян василев, иво инджев - всичката неуспяла комунистическа подлога се изреди да дава акъл...

 54. 54 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  До коментар [#41] от "К2":"Пропуснал си и агент Буда, потомствения комунист."Грешите, колега! Борисов каза, че комунистите са му попречили да учи в КембриЧ! Аз вЕрвам на Борисов! :-)
  —цитат от коментар 46 на vassilun


  Той и други неща казва. Ама нещо на възпоменателната плоча на пострадалите от комунизма липсва дядо му.Даже се съмнявам дали е отишъл да сложи едно цвете и с това да почете паметта им.

  SHADOWS of SOFIA
 55. 55 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Любопитно

  До коментар [#51] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

  Мойше, кво става при вас? Как е с новата ултрарелигиозна власт? И въобще, как ги виждаш нещата за в бъдеще?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 56. 56 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2451 Весело

  До коментар [#8] от "balkantourist":

  Бент ойл с кого е свързан, та получи сериозно парче от държавният резерв в последните дни на Баце?

  Sic transit gloria mundi
 57. 57 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  Др. Денев и той пише книга. Скоро ще я издаде. Очаквам обстойна рецензия на страниците на Дневник!

 58. 58 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1561 Весело

  До коментар [#43] от "johnniewalker":

  Виж коментар 51, там има линкове към отразените в медиите негови излагации. Добре би било да се аргументираш😃

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 59. 59 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 896 Неутрално

  Да ви припомня пък аз кой го направи тоя прост банкянски ерзац-тарикат какъвто стана по някое време; журналистката и статията са от 24 часа, към края на онази далечна 2001 година. Вървяла си тя и изведнъж осъзнала, че върви зад Самия Него, и продължила да върви като омагьосана, въпреки че подминала целта си. Звъннал му телефона, изръмжал той "Да", и след десетина секунди слушане закрещял направо там, на софийския тротоар "А вие на пуйка си майна ли бехте, уй ли държахте в ръцете си, че не го гръмнАхте на место..."
  И си казала журналистката "Ето това е български генерал! Ето това е истински мъж, от какъвто има нужда днес България!" Чувствала как въздухът около нея станал някак пречистен, някаква лекота я понесла към бъдещето на Родината...

 60. 60 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  До коментар [#48] от "Роси":

  Чети си ги. Аз такива книги не купувам и не чета!

 61. 61 Профил на Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#51] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

  Клеветник си беше и клеветник си остана. Никой нищо не е доказал, защото няма какво да се доказва. Всичко е лъжа за безмозъчни. Всички стари коментатори го знаят това. Ще ти се спука жлъчката от яд. И за разлика от теб съм тук всеки ден. Най-старото куче във форума.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 62. 62 Профил на Птоломей Едно
  Птоломей Едно
  Рейтинг: 810 Неутрално

  До коментар [#61] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

  Ха ха, ти ли си бил платения помияр във форума... Мизерия ли те гони?

 63. 63 Профил на yfn571067707
  yfn571067707
  Рейтинг: 1582 Неутрално

  Стига сте рали на умряло, греберска сган, отдавна си личи, че вашият фюрер живее в друг свят, същото се отнася и за вас, поглъщате с отворена уста и в захлас екскрементите от това, с което го снабдява неговият дилър.

 64. 64 Профил на kakva_e_istinata
  kakva_e_istinata
  Рейтинг: 276 Разстроено

  Поредните измислици и фантазии на слугата на Черепа. А "Дневник" неизменно за пореден път дава трибуна на асоциираните с него лица. Ако някой ми беше казал преди години, че именно "Дневник" ще е защитник на подобни тъмни особи и ще дава трибуна на Черепи, Узуновци, Фигуранти, Чалгаджии, Галевици и всякаква червена нафталинена сган щях да го обявя за ненормален. Но уви това се случва от известно време и не мога да повярвам на очите си!

  В спора се ражда истината!
 65. 65 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Парадокс, посвещават книга на един илитерат !!!

 66. 66 Профил на yfn571067707
  yfn571067707
  Рейтинг: 1582 Неутрално

  п.п. явно е имало за какво да се страхува, че ще го арестуват и убият в ареста, през 2013. Само че те решиха да го използват.

 67. 67 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1561 Весело

  До коментар [#51] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":Мойше, кво става при вас? Как е с новата ултрарелигиозна власт? И въобще, как ги виждаш нещата за в бъдеще?
  —цитат от коментар 55 на hamiltonf


  Ултра'религиозна власт MY A$$😃 Обединиха се да свалят Биби-успяха😃 ВСИЧКИ казаха-ще правим компромиси и ще отлагаме за по късно РАДИКАЛНИ решения в нашите ТЯСНО'партийни програми. И ще го направят, до някое време, щото ВСИЧКИ са ционисти (без арабската партия, ама те са сметкаджии) : ВСИЧКИ са много по загрижени за ИСТИНСКИТЕ вътрешно'израелски проблеми, отколкото точки като "отваряне на ВСИЧКИ магазини/общвствен транспорт в шабат" в едната крайност😃

  Или другата к "да анексираме Западния бряг, и на който му се иска да се засели в държавна земя там"😃

  Бенет Е ПИЧ! Виж му биографията-не по лоша от тази на Биби. А е и бизнесмен с прагматичен подход😃

  Нищо чудно след време отново Ликуд (без Биби) да се качи на власт. Но тогава ще бъде друг режим, не като предишният😃
  До коментар [#55] от "hamiltonf":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 68. 68 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#38] от "hamiltonf":

  Милен Велчев - През 1993 получава магистърска степен по бизнес управление в Рочестърския университет в Рочестър, САЩ а през 1995 завършва — по финансов инженеринг в Масачузетския технологичен институт в Кеймбридж, САЩ
  Това стига.Хайде сега разкажи нещо ти за себе си.След като така се захвалваш,значи трябва да си някакъв извънземен ум.

 69. 69 Профил на Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#62] от "Птоломей Едно":

  За слабоумни като теб и Мошето съм аз. Питай какво точно те интересува?

  Да си не търсиш работа като него, че той някога е бил модератор, но са му били шута поради некадърност.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1637 Неутрално

  Хахаха ..какво жалко писание за будното селячеството - да срича и се възхищава :))

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 72. 72 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1561 Весело

  До коментар [#51] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":Клеветник си беше и клеветник си остана. Никой нищо не е доказал, защото няма какво да се доказва. Всичко е лъжа за безмозъчни. Всички стари коментатори го знаят това. Ще ти се спука жлъчката от яд. И за разлика от теб съм тук всеки ден. Най-старото куче във форума.Жалка история.
  —цитат от коментар 61 на Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария


  😃😃😃Не трябва да доказвам НИЩО, само трябва да пусна тези 2 линка😃😃😃

  И НЕ СЕ ТУПАЙ ПО ГЪРДИКИТЕ ЧЕ "... И за разлика от теб съм тук всеки ден"😃😃😃

  НАГЛА ЛЪЖА: Бая време те нЕмаше след онази ...о$ирация😃 Ама май са те възстановили на длъжност, та напоследък зачести😃 Пък аз, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ, имам и личен живот и "НЕ СЪМ ТУК ВСЕКИ ДЕН" с множество коментари. Кой' не го мързи да цъкне на нашите профили ще види колко аз съм активен тук. И колко ти си активен😃😃😃  До коментар [#61] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 73. 73 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4720 Весело

  До коментар [#68] от "bulit":

  Не се излагай, като грам хабер си нямаш кой е баща му, кой е брат му, кои са другите му роднини, другарите на баща му, с какви пари у учил и завършил...
  Лаишка история...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 74. 74 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1566 Неутрално

  До коментар [#1] от "Virgin":

  Лошото е, че живее безнаказано в нашата вселена и нанесените щети са в нашата а не в друга вселена.

 75. 75 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2281 Неутрално

  Дневник, имате къртици в редакцията! Герберските тролове са изключително подготвени и организирани - готови предварително за реакция на всяка публикация хвърляща светлина върхо мафиотското им управление.

 76. 76 Профил на Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#72] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

  Това като го публикуваш всеки път ми правиш реклама. Цяла България знае кой съм. А не бива. Защото е една щуротия. Най-лошото за теб е, че и ти пишеше по същото време и знаеше как стоят нещата. От 100-тината коментатори дето са наясно само ти остана да лъжеш и клеветиш. Обаче това няма никакво значение, защото на никой не му пука. Може още един милион пъти да го публикуваш. Да си жив и здрав. И да послъгваш по по-малко.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 77. 77 Профил на Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Рейтинг: 1168 Весело

  Дневник, имате къртици в редакцията! Герберските тролове са изключително подготвени и организирани - готови предварително за реакция на всяка публикация хвърляща светлина върхо мафиотското им управление.
  —цитат от коментар 75 на 3biri


  Къртици големи като глигани. И са се натаралежили с острата си четина като бодли.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 78. 78 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1588 Неутрално

  Румяна Станимирова за втори път заема тази длъжност заради връзките си със Стефан Янев
  Доверено лице на премиера от временното правителство Стефан Янев ръководи пресцентъра на Министерството на отбраната в нарушение на всички закони. Затова алармираха пред Breaking.bg сружители в министерството.

  Става дума за Румяна Станимирова. Станимирова при второ служебно правителство на Радев ръководи пресцентъра на МО в нарушение на закона…защото същевременно е и в ръководството на създадената през 2013 година партия „Република.бг“. Законът забранява в Министерството на отбраната членове на политически партии да заемат ръководни длъжности, заради деполитизацията на армията. Румяна Станимирова обаче е доверено лице на военния чиновник Стефан Янев. И при първото служебно правителство на Радев, където Янев бе военен министър и сега Станимирова е шеф на пресцентъра на МО. Без никой да се интересува дали тя е в ръководството на партия или не.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости
 79. 79 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1588 Неутрално

  Деполитизацията при Радев не важеше

  Той под пагон се договаряше Първанов и Нинова.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости
 80. 80 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1561 Весело

  До коментар [#72] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":Това като го публикуваш всеки път ми правиш реклама. Цяла България знае кой съм. А не бива. Защото е една щуротия. Най-лошото за теб е, че и ти пишеше по същото време и знаеше как стоят нещата. От 100-тината коментатори дето са наясно само ти остана да лъжеш и клеветиш. Обаче това няма никакво значение, защото на никой не му пука. Може още един милион пъти да го публикуваш. Да си жив и здрав. И да послъгваш по по-малко.
  —цитат от коментар 76 на Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария


  За "ЦЯЛА България" не знам😃. И в други форуми ли си толко активен😃? GET A LIFE, LOOSER😃😃😃!

  В ТОЗИ форум четат доста нови потребители, и по стари такива с по къса памет. Та...НЕ ЧИРИКАЙ, ЩОТО ЩЕ ПРИПОМНЯМ на 'сички твойта излагация😃
  До коментар [#76] от "Wornoxmaniak vs Фейсбук дупката на Славуца от Чалгария":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 81. 81 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 791 Неутрално

  25.04.2021 09:26 Моята прогноза за предстоящите след няколко месеца избори:•Герб -25-26%•бсп -16-17 %•дпс - 12-13 %•Слави - 10-12 %•дб - около 10%•патриоти + Марешки, отново обединени - около 6 %•манолова -под 4 %•други-Божков,Цветанов,възраждане- 2-3 %Лека нощ
  —цитат от коментар 16 на zxb191059632


  С президент и служебно правителство, от които се очаква да са надпартийни, равноотдалечени и по такъв начин гарантиращи честността на изборите, но изритали тази си конституционна роля и взали страна в полтичиското противопоставяне, с наложено от тях 100% машинно гласуване и с малко пари в полза на "Смартматик", резултатите от изборите могат да бъдат всякакви. Например 47% за МаяМа, 20% за Станчо Учиндолски, 10% за ГЕРБ, останалите да се подреждат там... Който не е съгласен, да се оплаче на другаря Мадуро!

 82. 82 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2344 Неутрално

  До коментар [#2] от "Шоршо":

  Коритаров се беше продал отдавна на Герб, които го инсталираха в кабеларката на Харизанов и там заедно с него си организираха публични гаври с Иво Беров уж като различно мнение. Няма да забравя в едно такова предаване как Коритаров се пулеше важно докато обвиняваше Беров в меншевизъм, докато Харизанов облечен с някаква мърлява куртка като на политкомисар се държеше хъшлашки като в кръчма. Толкова за "любимия" Коритаров, който на стари години успя да стане за резил.

 83. 83 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2344 Неутрално

  До коментар [#50] от "wre501051215":

  Лилянка Павлова, чия внучка беше , дето се гордееше с дядо си ? А Борисов на кого е служил и на чий паметник ходи да се кланя заедно с Нинова ? А татко му милиционера ? Ами Плевнелиев чий син е ? Ами другарките Менда и Цецка - партийните секретарки ?

 84. 84 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4359 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Ленина

  Инсинуация!

  Борисов ще оспори ще че Череп (Путин?)
  бил му е и началник.

  "Е, нали Черепа ви е началник"

 85. 85 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4359 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Череп началник на Бойчо Борисов не обяснява фактиа,
  че Бойчо устиска 3 Байчо мандата,
  и ожида 4, че и на навлек 5.

  Значи щото Бойко (Боко) БКП не ще.
  ГерБ не ще, защото Бойко партията се уле.

  Нищо де.
  В Демокрацията винак можещ нова партия да е.

  "Бойковисти за прогресисти"

  "Е, нали Черепа ви е началник"

 86. 86 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2451 Весело

  До коментар [#81] от "kahles":

  Аре, запя песента за нагласени избори..Нещата стават очевидно безнадеждни за гарбиджа..

  Sic transit gloria mundi
 87. 87 Профил на johnniewalker
  johnniewalker
  Рейтинг: 909 Неутрално

  До коментар [#58] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

  Аз ги помня добре.

 88. 88 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  До коментар [#2] от "Шоршо":

  Известно време живеех с илюзията, че Фрогнюз са борци с мафията. Но като си направих проучването се оказа, че този Огнян Стефанов е доказано ченге от ДС, с много явни контакти с престъпни групировки. Факта, че Прокопиев дава трибуна на подобни типове показва ясно, че и той вече е част от тях.

  htцtps://bntnews.bg/bg/a/19281-komisijata_po_dosietata_razkri_36_agenti_na_ds_v_pechata
  Комисията по досиетата разкри 36 агенти на ДС в печата

  https://desebg.com/medii/4447-2020-07-14-12-47-47

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 89. 89 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  https://desebg.com/medii/4447-2020-07-14-12-47-47

  След бизнесмена Георги Попов – агент „КИТИН” на ДС, сочен като един от приближените хора до Васил Божков, още един сътрудник на Държавна сигурност се оказа свързан с укриващия се в Дубай хазартен бос.

  Това стана ясно днес, след като прокуратурата разпространи официално записи от телефонни разговори между Васил Божков и журналиста Огнян Стефанов

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 90. 90 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  https://www.marica.bg/balgariq/ognqn-stefanov-ot-ds-agent-do-priqtel-s-bosove-i-oligarsi-ocelql-sled-boy-s-chukove/amp

  Огнян Стефанов - от ДС агент до приятел с босове и олигарси, оцелял след бой с чукове

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 91. 91 Профил на serenalipuma
  serenalipuma
  Рейтинг: 1100 Неутрално

  Фрог е парцалив сайт.

 92. 92 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2451 Весело

  До коментар [#87] от "johnniewalker":

  Беше голяма забава , не мое се отрече.. Баш по празниците..

  Sic transit gloria mundi
 93. 93 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  До коментар [#68] от "bulit":

  След като си тръгнал да хвалиш Милен Велчев е хубаво да кажеш и как закопа България с $
  1 милиард при сделката с външният дълг. Също и за срещата му на яхтата с известният контрабандист Иван Тодоров - Доктора.


  https://m.investor.bg/biudjet-i-finansi/333/a/bylgariia-e-zagubila-1-mlrd-lv-ot-sdelkata-na-ndsv-za-zamiana-na-dyrjaven-dylg-111555/amp/

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  До коментар [#48] от "Роси":

  "Жалко за интелигентните, дето го подкрепят."

  Че то и такива ли има?

 96. 96 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2886 Любопитно
 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на Калник
  Калник
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#35] от "wre501051215":

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 100. 100 Профил на Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Wornoxmaniak vs Доко Доко Барбадос Гюбеци
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#92] от "Hristov":

  Добри времена. Бойко Борисов в целия си блясък. Готов да се върне след 2 години на бял кон. Общо взето като сега. Само къде тогава нямаше модератор. Най-много да изтрие некоя псувня. Пълно беше с интелигенти хора. Като им четеш коментарите, да ти се смръзне кръвта. А сега какво? Ти и Мошето.  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK