"Чета, следователно съм" - инициатива, която връща хората към книгите

"Чета, следователно съм" - инициатива, която връща хората към книгите

© ИздателствоЧета, следователно съм" е инициатива, която цели да върне повече хора към четенето на печатни книги. Желанието на организаторите от издателство "Изток-Запад" е да се създадат колкото се може повече библиотеки на работните места, за да може служителите да свалят поглед от електронните устройства.


"Вече има такива библиотеки не само в големи компании, но и в някои неправителствени организации", казаха за "Дневник" от "Изток-Запад" и допълниха, че има мениджъри на фирми, които сами проявяват инициатива и желаят издателството да им помогне, като им предложи книги, свързани с техния бизнес.


От "Изток-Запад" казват, че за първи път организират толкова мащабна инициатива, но получават много подкрепа и намират доста съмишленици. Зад нея застават актьори, писатели, певци, журналисти, лекари, медии, както и училища и библиотеки.


Кампанията "Чета, следователно съм" ще продължи до края на 2020 г., а организаторите ѝ предвиждат още интересни събития около нея.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK