Билетите за новия спектакъл на Димитрис Папайоану са отново в продажба

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Билетите за новия спектакъл на Димитрис Папайоану са отново в продажба


В изпълнение на новите разпоредби достъпът до фестивала ще става с ваксинационен паспорт, отрицателен PCR тест или валиден документ за преболедуване


Тазгодишното издание на международния фестивал за съвременен танц ONE DANCE WEEK ще се проведе от 9 до 24 октомври в Дом на културата "Борис Христов" в изпълнение на заповедта на Здравното министерство за достъп до културни събития. Допълнителна информация за пълната програма на фестивала ще намерите тук.


Продажбата на билети за дългоочаквания спектакъл на Димитрис Папайоану - НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ за датите 11 и 12 октомври е възобновена. Билети ще намерите на касите на EasyPay в цялата страна и онлайн от мрежата на EPAYGO. Информация за вече закупените билети ще намерите тук.
След двегодишна пауза, Димитрис Папайоану се завърна на сцената с новия си спектакъл НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ, чиято премиера се състоя това лято в рамките на Биеналето за танц в Лион. През септември месец спектакълът ще има своите представяния в Париж, Неапол и Торино, последвани от откриването на ONE DANCE WEEK на 9, 10, 11 и 12 октомври в Пловдив.


Смятан за един от най-значимите съвременни артисти, Папайоану манипулира сценичното пространство, рисувайки живи картини с елементите на човешкото тяло. НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ е разказ за човечеството, разкъсано от противоположности и дезориентирано от напречни пътеки. Спектакълът представлява своеобразно пътешествие между античността и съвременността, постоянството и непостоянството, в търсене на смисъла.


"Както всички творби на Папайоану, НАПРЕЧНА ОРИЕНТАЦИЯ е щателно изработено, интензивно визуално преживяване." НЮ ЙОРК ТАЙМС


Трейлър на спектакъла гледайте тук.


Билетите за представянето на 9 и 10 октомври са напълно разпродадени, а в мрежата на EPAYGO и на касите на EasyPay ще намерите в продажба оставащите билети за 11 и 12 октомври.


Билетите за новия спектакъл на Димитрис Папайоану са отново в продажба


ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО СПЕКТАКЛИТЕ:


В изпълнение на заповедта на Министъра на здравеопазването, съгласувана с общо европейските политики за достъп до културни събития, достъпът до спектаклите на ONE DANCE WEEK 2021 ще става с един от следните три документа:

  1. ваксинационен паспорт;
  2. отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди влизане в обекта/началото на мероприятието PCR тест;
  3. валиден цифров COVID сертификат за преболедуване.

Заповедта ще намерите тук.


***


Допълнителна информация следете на www.onedanceweek.com
Представянето на спектакъла TRANSVERSE ORIENTATION на Димитрис Папайоану се реализира с подкрепата на Министерството на културата на Република България.


ONE DANCE WEEK 2021 е част от програма "Наследство" на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.


Представянето на спектаклите TRANSVERSE ORIENTATION, LARSEN C, ZEPPELIN BEND и VANISHING POINT в рамките на ONE DANCE WEEK 2021, както и специалният ФОКУС ГЪРЦИЯ, се реализират с подкрепата на ONASSIS STEGI, Атина.


ONE DANCE WEEK благодари за подкрепата и на Френски Институт в България.


ONE DANCE WEEK се организира от Фондация "ЕДНО за Култура и Изкуства".
Той е един от най-престижните форуми за съвременни изпълнителски изкуства в Централна и Източна Европа и единственият фестивал от всички 12 балкански държави, поканен за учредител на най-голямата паневропейска мрежа на танцовите фестивали - BIG PULSE DANCE ALLIANCE.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK