Александър Алексиев и Яна Титова излязоха с тениски "Морфов" на наградите "Икар"

Актьорът Александър Алексиев и неговата съпруга Яна Титова се появиха на церемонията по раздаването на наградите "Икар" с тениски с надпис "Морфов".

© Facebook/Aleksandar Aleksiev

Актьорът Александър Алексиев и неговата съпруга Яна Титова се появиха на церемонията по раздаването на наградите "Икар" с тениски с надпис "Морфов".Актьорът Александър Алексиев и неговата съпруга Яна Титова се появиха на церемонията по раздаването на наградите "Икар" с тениски с надпис "Морфов". Те излязоха на сцената, за да обявят победителите в категориите за най-добър куклен спектакъл и постижения в кукленото изкуство. Това беше единственият коментар по повод дисциплинарното уволнение на Александър Морфов от директора на театъра Васил Василев.


Александър Морфов е уволнен от Народния театър, Велислава Кръстева напуска (обновена)
Александър Морфов е уволнен от Народния театър, Велислава Кръстева напуска (обновена)


От сцената на Народен театър "Иван Вазов", където се проведе церемонията, те се обърнаха и към президента Румен Радев, въпреки че той не беше в залата. Александър Алексиев и Яна Титова припомниха, че България е парламентарна република. Актьорът каза "Слава на Украйна и да живее България". През последните дни президентът няколко пъти коментира войната и заяви категоричния си отказ България да изпрати оръжие на Украйна.


За Радев е "знак на суверенно решение" България да не доставя снаряди на Украйна
За Радев е "знак на суверенно решение" България да не доставя снаряди на Украйна
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK