Пушенето в закрити обществени места не беше ли забранено?

Пушенето в закрити обществени места не беше ли забранено?

© Емил ПоповНа сниката виждате преподавател, който пуши в сградата на УНСС, нарушавайки вътрешния правилник на университета и едновременно с това Закона за здравето, в който е записано изрично: Чл. 56. (1) Забранява се тютюнопушенето в закритите обществени места, включително обществения транспорт, и закритите работни помещения.


Буквално на 1 метър от въпросния преподавател има табела, която напомня на "разсеяните" пушачи за забраната на тютюнопушенето.

Коментари (50)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на icko2
  icko2
  Рейтинг: 426 Неутрално

  В УНСС пари да ми дават, не отивам да уча!

 2. 2 Профил на hmm
  *****
  Неутрално

  В СУ имахме асистент, който си пушеше по време на упражненията. А пушенето в коридорите беше нещо нормално, въпреки забраната. Сега доколкото разбирам вече не е така. Дано да престанат съвсем.

 3. 3 Профил на Koмин
  *****
  Неутрално

  Лоша работа, по-добре да правят секс, няма табели, няма забрани, студнт/ки - бол, навярно и даскалици има които още не са в климактериум.
  А най-добре всички дружно да упражним нерегламентиран и незабранен секс върху изтерзаните депутатски, адвокатски, магистратски и други тлъсти телеса, наддаващи за народна и държавна сметка. Болезнено при това.

 4. 4 Профил на Боби
  *****
  Неутрално


  icko2 - въпроса не е в това да ти дават пари, а че дори и да даваш много пари пак няма да имаш достатъчно акъл че да учиш, където и да било

 5. 5 Профил на ХЪ
  *****
  Неутрално

  Това агресивните непушачи са отвратителна пасмина! Едно време, когато наистина се пушеше навякъде дори им съчувствах, но сега просто са станали нагли. Забрана на пушенето, цигари по 100 лв. бройката и тъй нататък... Но това, че самите непушачи често смърдят, не ги притеснява. Предпочитам дим пред телесните миризми на някои хора! А в повечето български обществени сгради, особено университетските, има влага, мухъл, развалени тоалетни и оставени да се разлагат боклуци... та и там е по-добре да се пуши, че да се неутрализира малко смрадта на обор!

 6. 6 Профил на втас
  *****
  Весело

  В университета, в който уча пушенето е забранено навсякъде, само че нашия преподавател си пуши най-спокойно в стаята ни, както и съучениците, които не се притесняват да си пушат из коридорите... Е, какво правим?

 7. 7 Профил на Сони
  *****
  Весело

  До коментар [#6] от "втас":
  Посъветвай преподавателя си да пуши неспокойно, а съучениците ти- да са ти състуденти!

 8. 8 Профил на a
  *****
  Неутрално

  българинът смята, че правилата са създадени за всички останали, но не и за него.

 9. 9 Профил на Друг проблем
  *****
  Неутрално

  Във фирмата в която работя имаме изумителен проблем - новата ни колежка се оказа пушач. Така вече си имаме 1 бройка и от това чудо, но на милата и е малко скучно по време на пуш-паузите. Които са си на тротоара пред вратата на офиса.

 10. 10 Профил на mmpp
  mmpp
  Рейтинг: 419 Весело

  До коментар [#2] от "hmm":

  В СУ преди години забраната за пушене беше само за коридорите. Никой не беше забранил в аудиториите

  Terminal 2: thinking man's choice.
 11. 11 Профил на EMO
  *****
  Неутрално

  а митето каде ли ще баде?????????? ебахти глупавиа вапрос как каде на пеиката естествено ухахахххххх хххаа хииииииииии

 12. 12 Профил на Румънец
  *****
  Неутрално

  Е какво очаквате от циганите когато българите са си цигани , но малко по филтърувани с 10 -15 % от цианите !

 13. 13 Профил на разстрел
  *****
  Неутрално

  Разстреляйте човека, защото пуши... Жена му пие успокоителни, баща му домашна гроздова.Депутатче смърка, ученик сади треволяк в саксия....

 14. 14 Профил на Do 9
  *****
  Неутрално

  И на теб какъв ти е проблема? Нали пуши на улицата. Лично не обичам да ми мирише на тютюн, но още по-малко понасям зорки непушачи, които със прискърбие злобеят над пушачите. Тютюна им стига за наказание, доста.

 15. 15 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5593 Неутрално

  По времето на комунизма имаше всевъзможни забрани за какво ли не: дълги коси, хеви метъл, дънки, маратонки, политически вицове, слушане на западни радия, ходене дори до границата, камо ли в чужбина, притежание на валута, определени филми, книги, вестници, списания, неформални организации, купуване на жилище където си искаш - всичко това беше забранено и въпреки това тази маса от забрани се нарушаваше както от властта, така и от народа - кой както успее. Цели поколения са се развили в подобна среда на забрани и масови нарушения на тези забрани. Като добавим и елемента на Андрешковщината: да прецакаме властта, се очертава точно този манталитет, описан от коментар [#8] от "a".

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 17. 17 Профил на Първолетка Първокурсничката
  *****
  Неутрално

  оставете човечеца на мира, бе, не виждате ли, че е в андропауза, каквито са до един „доцентите“ в този вуз...нека поне дръпне за разтуха, че при толкоз студентки и преподавателки, на него не му става...виж, на даскалиците, не им се налага да димят (освен най-закъсалите), особено за тези без ограничения за сексуалната активност в рамките на месеца (в климактериума), винаги се намира по някое студентче- ...лизец да ги обслужи, било то срещу слаб (4), било то срещу уреждане като асистентче в замяна.

 18. 18 Профил на Backo
  *****
  Гневно

  В "развитите страни" като има подобна забрана в някой ВУЗ тя се спазва стрикно. Защо? Много просто: защото ректорът си гледа работата и има уволнения...

 19. 19 Профил на студентка
  *****
  Весело

  Хахаха че това нищо не е. Трябваше да снимаме веднъж как около 6-7 човека излязоха от някакво заседание и направиха коридора на лисичарник. Всичките студенти, които чакахме за упражнения се изнесохме от коридора, защото видимостта беше паднала под 2 метра. В жалкото ни УНСС се пуши, само че засега само от преподавателите. Студентите чинно си излизаме навън даже да е -10 градуса.

 20. 20 Профил на Наистина смешно
  *****
  Неутрално

  Минавам си значи през „Шипка” 6 и гледам как една тумба пушачи са се събрали в долната зала и пушат. В МУЗЕЯ!!! На обществено място! Не се виждаше много-много от дима им, но през стелещите се кълбета бяла отрова прозираха на земята десетина трупа. Все на здрави и млади хора. Явно бяха студенти от художествената академия, защото около тях се търкаляха стативи, кадастрони и разляти маслени бои... Дори някои от младежите, когато са падали, умирайки от тютюневия дим, поради гъстотата му не са могли да видят пода, за да се подпрат поне на ръчичка и поради това се бяха набучили на четките си. А пушачите закачваха на окървавените Pebeo празните си кутий от цигари и се хилеха. Отвратих се и право към полицията! Качвам се в рейса – пълно с дим и трупове! А в края му се събрали пет пушача и ПУШАТ! В градския транспорт! Нашия мил и прекрасен градски транспорт, който тамън беше станал съвършен и ето на: Ха! Пушачи го нападнаха... Оглеждам се – шофьорът в скафандър, кара човека, ама едвам, защото...

  Прочитане на целия коментар димът на пушачите бавно разяждаше high-tech материята, предвидена за защита от Слънчевата радиация във висока орбита, но не и срещу димът на Марлборото. Викам му: „Карай право към V-то РПУ!” Той отвръща: „Не мога, брат! Умирам, димът вече влиза през скафандъра – дръж ти кормилото!” ... и припада. Хващам волата на рейса и като във филма „Скорост” се засилвам без да спирам към полицията, а отзад пушачите поемат нови и нови количества дим и бълват към мен, за да ме убият! Снимката на Глория на предното стъкло на рейса, вече се отлепи от дима и падна, а снимката, пак на Глория, на стъклото на шлема на шофьора вече се разтопи и закапа по безжизненото му красиво лице на непушач. Горкия човечец! Стигам едвам едвам до районното, изхвърчам от рейса и крещя: „Помощ!Помощ! Пушачи в рейса! Писна ми да пушат по градския транспорт! Няма ли полиция в тази шибана страна!? ” Вратата на районното се отваря и от там се изсипва тълпа полицаи, всеки от тях държащ се за гърлото и борещ се за глътка чист въздух, а след тях – Дим! С предсмъртни викове и хъркания полицаите изпопадаха на стълбите и започнаха предсмъртните им конвулсии. А от дима, точно като Дарт Вейдър, гледам излиза един черен покрит с катран, лош адвокат, който пуши по пет-шест пури наведнъж. Зад себе си на синджир носи няколко безжизнени тела на честни, непушещи прокурори и съдии, паднали в неравна битка в Мафията на пушачите. „Баси!” – казвам си „След като пушачите пушат и в полицията, какво ни остана! По-публично от това място – здраве му кажи ” Но не се учудвам – сетих се за братовчед ми, който умря в Съдебната палата от тютюнев дим, за баба ми и дядо ми, които пушачите ги убиха на опашката за пенсии в пощата – някакви гадове се били наредили на опашката в салона и пушели. Сетих се и за Киро Коня и Митко Болта от наше село, които дошли да си подадат молба за помощ по САПАРД и тамън влизат в Министерство на Земеделието – във входната му зала – ПУШАЧИ! Пушат! Затичали се земляците по просторните коридори на институцията, като придържали ръце на устите си, за да не дишат дима , ама уви! Издъхнали точно пред вратата на канцеларията. Мамка им и пушачи! Един стенещ полицай ме дърпа за крачола и вика: „Приятелю! Умирам от тютюневия дим – ни мутрите на Маджо, ни борците на Папуняка, нито фолкпевиците на Пайнъра, ни манекенките на Визаж успяха да ме пречупят, а те всички са здрави пичове и пички, непушачи, но този дим на KENT, ми видя сметката. Жената ражда в Шейново – кажи й моля ти се в каква неравна битка съм паднал и че я любим кат Ромео - Джулиета! ” Какво да правя? Бегом към Шейново. Стигам и аха да влезна в болницата, чувам, някой ми шепти от храста до ъгъла на оградата: „Шшш! Ей, ти! Ела насам!” Приближавам се – там се скрила група доктори и акушерки и допират устни до листата, които фотосинтезират усилено чист кислород. Един от тях ми вика: „Не влизай в Родилното моля ти се! Сутринта Пушачи нахлуха в сградата и почнаха да пушат. Пушеха, пушеха , пушеха, докато изтровиха всички бебета и родилки! Как не ги е срам бе, да пушат в болница! Дори имаше една група, която влезе в интезивното и докато три майчици контрактираха, те изтласкаха акушерите и почнаха да издишват дим право в главата на новораждащите се. А едни изпусна дим БУЛГАРТАБАК точно в разреза на Цезаровото сечение! Виж! Цяло Шейново е пълно с тютюнев дим! ” – и ми сочи сградата. Вярно! Прозорците бяха покрити в бяла пелена от вътре, сякаш някой е пуснал димка. Вратата на централния вход се отвори с трясък и от нея изтича пищяща майка, бутаща количка „Чико” за близначета. Миг след това, след нея излетя ревяща група пушачи, настигнаха я и започнаха да я опушват. Част от групата отваряше сенника на бебешката количка, изпускаше вътре зловонен дим на ПАРЛАМЕНТ и затваряше веднага сенника, за да се издушат бедните бебенца. След няколко минути, майката се свлече с хъркане на земята, а след това дочух и последните хрипчета-вдишвания на нещастните дечица. Един от пушачите ни видя, нададе яростен рев и всички останали пушачи се затичаха към нас. Как сме бягали не помня! Помня само , че част от пушачите останаха да изкоренат храстите и да стъпчат тревичката от градинката на Шейново с викове: „Долу Дишането! Смърт на кислорода! Да живей двуокиса въглероден!” В лудешкия си бяг изведнъж се озовах пред огнена стена. Крясъци, викове, писъци! „Стадиона! Стадиона!” – плачат някакви деца до мен, вдигам очи и гледам , целия стадион „Васли Левски” в пламъци. Покрай мен пробягва по трика и по кимона група щангисти, самбисти, джудисти и един културист само по прашки. „Избиха ни! Загубихме!” – крещят ми те в ужас – „Пушачите ни изтровиха и с фасовете си запалиха стадиона ни, единствената ни отрада в този глобален, безкултурен и пазарен свят! Край на спорта! Край на борбата за един по-добър свят със здрави духове в здрави тела!” Културиста пада до мен в плач и почва да ридае: „Ванка! Ванка! Топорче, Топорче мило мое! Защо те убиха пушачите!? Вдигаше 130 килца с една ръка, прелиствайки Кантовата „Критика на чистия Разум”! Кому направи лошо? Още като деца в Биримирци, искахме само просто да дишаме! Да дишаме и да сме здравички и калени. А виж какво стана! Виж как ни задушиха!” – потупвам го утешително, а той продължава да плаче: „Мръсни пушачи! Нахлуха в залата и почнаха да пушат. Разбягахме се, но Ваньо-Топора го приклещиха на гладиотора и го отровиха с ВИКТОРИ”. Дочувам вой на сирени и виждам как от черния дим проблясват няколко лампи, чувам припряни викове. „Пожарната!” Пристигна пожарната, начело с . . . абе не можах да видя, но беше някаква смътна, но здрава и красива фигура. А зад пожарните коли, сред дима на пушачите и сред осанките на огнеборците и мрежата от маркучи се виждаше и прииждаща, голяма тълпа. „Не бойте се! Идва подкрепление от Европа!” И тогава ги видях.
  Най-накрая дойдоха нашите. Млади и стройни момчета и момичета с противогази. Снажни мъже и жени, напращели от здраве и енергия, с хирургически маски. Достолепни дами и господа, с чисти сиви погледи, показващи бистър ум и проникновение, покрили главите си с чулове. Възрастни хора, нашите майки и бащи, калени в десетки десиденски битки, гордо крачещи сред дима на пушачите, без никакви предпазни средства, с изключение на няколко щипки за пране затискащи ноздрите им. И децата... нашето бъдеще. Много деца! Припкащи игриво и закачливо, с найлонови торби на главите и турникети и абокади, вливащи директно във вените и белите им дробове чист кислород. Носеха плакати: „Толерантност!”, „Ний сме Европейци, Европейците сме ний!”, „Физкултура и спорт, спорт и физкултура!”, „Грижата за здравето на другия, първостепенна грижа на обществото!”, „Социум без дим!”, „Общество за джендър-кислородни пермутации!”, „Върнете ни папратите на Палеозоя!”. Около тях на платформи танцуваха фолкпевици, а снажни момчета с мускули разхвърляха на тълпата екобургери, тонизиращи мускулни инжекции и протеинови хапчета-бомбички. Умни и красиви момичета, се бяха накачили на покривите на мерцедесите и джиповете на техните здравички юнаци и пръскаха с парфюми благовония срещу цигарения дим. Интелигентни и образовани Евроинтегристи четяха възвания и проскрибции и насърчаваха за повече гражданска активност и групиране на натиска и съпротивата.
  И сред димът на пушачите и пожара на фасовете им, почуствах облекчение. Пожарникарите започнаха да гасят огъня, обхванал стадиона. Смесих се с Носителите на Здравото Бъдеще на България и ме заля нискокалорична, здравословна емоционална топлина. Навсякъде около мен зауха на пролет и свежест от непушещите усти на младежта. Усетих питателен трепет от полъха на опианяващия мириз на неопушените дрехи около мен. Заслепих се от блясъка на белотата на великолепните ченета, които затракаха чевръсто, здравословно озъбени, за да ми влеят сили. Нежни непожълтели от тютюна ръце започнаха да ме галят и ме изпълниха с животворна енергия. В главата ми забумтя липса на главоболие, а тялото ми се изпъна като телата на сините същества на Джеймс Камерън. Нежни, но здрави атлети ме поливаха със сок от портокал и касис и слагаха в устата ми пържени яйца и невреден холестеролен салам, а кръшни гимнастички заразтриваха биципсите ми. Ангели в бели престилки ме обвиха с длани, неусетно ме облякоха в анцунг, наденаха ми един оранжав „top”, сложиха ми унисекс обувчици и разтъркаха косите ми питателен гел, против тютюна и миризмите му.
  Усетих грижата за мен. Усетих любовта на другите. Усети топлината на толерантността. Слях се с природата. Слях се в природата.
  - Спокойно! Ще живееш вечно – прошепна ми един европеец .
  - Да, бе, да – дочух от небето шеговит глас. Вдигнах очи - някой горе беше изпушил огромна лула и беше издишал много облаци. Какъв мерзавец!

 21. 21 Профил на +/-
  *****
  Неутрално

  Типично по ориенталски, вижте и в парламента за какво се карат.

 22. 22 Профил на Mickey Mouse
  Mickey Mouse
  Рейтинг: 217 Неутрално

  По време на изпит в СУ се пушат цигари. Мизерници!!

 23. 23 Профил на арда
  *****
  Любопитно

  До коментар [#9] от "Друг проблем":


  До коментар [#14] от "Do 9":

  Преди няколко дена в държавна институция (НАП) идва моя ред. 3 лелки в стаята. Едната каза, че отива да пуши за 5 минути. През това време другите две (очевидно непушачки) застанаха до прозореца и започнаха да я плюят как един час на ден и минавал в пушене. На мен естествено внимание не ми се обърна. Пушачката се върна и веднага ме обслужи, а другите две продлжиха поне още 10 минути да си хортуват на друга тема, докато отвън имаше огромна опашка.
  Категорично съм против пушенето на закрити обществени места, макар да пуша, но всичко е много индивидуално. Историята по-горе е показателна кой какво КПД има.
  Относно снимката-този си е за дисциплинарно наказание. Поздрави на Емил Попов за куража.

 24. 24 Профил на Chobanin
  *****
  Разстроено

  Ай да ви се не види и талибаните непушачи!
  Какво като съм пушач, и аз съм хора!
  (перефразирано от: Какво къто съм циганин, и аз съм хора!)

 25. 25 Профил на Tuco
  Tuco
  Рейтинг: 426 Весело

  Аз, като обичам "Едър рогат добитък", ще ли ви е приятно да го правя пред вас на обществени места с оправданието - какво да се прави, ще ме стреляте ли и тн.
  Така, че си има обществени норми с които всички трябва да се съобразяваме.
  Иначе става - Анархия...

  Tuco Benedicto Pacifico Juan Maria Ramirez A.K.A: The Rat
 26. 26 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#5] от "ХЪ":

  Кой каквито пороци има да си ги упражнява у тях. Аз ако съм пироман да си запаля ли огън в университета?

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 27. 27 Профил на Борис
  *****
  Гневно

  Това, че навсякъде пушачите тровят околните без да им дреме и това, че е никой не спазва забраните и никой не следи за това, е ПОКАЗАТЕЛЕН ФАКТ в какво общество на изпростели селяндури се изражда постепенно българското. С такова мислене НИКОГА, АМА НИКОГА няма да се оправим и ще се гърчим хаос и пумия вечно!

 28. 28 Профил на Alexander Nikolov
  *****
  Гневно

  аз имах един преподажател в НБУ, казва се Евгени Дайнов. Този нещастник пушеше по време на лекциите.
  Аз му направих забележка защото съм непушач и това ми пречи а кретена ми отговори че проблема си е само мой... и продължи да пуши и да се прави на интересен.

 29. 29 Профил на omir
  omir
  Рейтинг: Неутрално

  Еми този Дайнов да му беше забил един юмрук в мутрата да разбере наистина, че проблема е негов...

 30. 30 Профил на Radon
  Radon
  Рейтинг: 426 Неутрално

  А забележка направи ли му или само го снима ...

  shake and rattle
 31. 31 Профил на Балканско Шимпанзе
  *****
  Неутрално

  Хората нали са произлезли от маймуните?
  Какво им е станало и кой ги е научил да пушат?
  Аз не съм виждал маймуна да пуши.
  А вие?

 32. 32 Профил на megi
  *****
  Гневно

  Аз като непушач не преча на никой -защо на мен някой трябва да ме трови?
  Като отида дори за малко в съседите после се преобличам и къпя!
  А там какво е -думи нямям ! Смрад !
  Аз живея на 1 етаж и мета с лопати угарки по первазите и балкона !Да си ги хвърлят на леглата си или на главите ! Гадни хора !

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 40. 40 Профил на Schutzengel
  *****
  Неутрално

  Това материалче ми звучи в стил "Моля другарко, пък Иванчо каза ,че сте дебела".
  В резултат на агресията на непушачите все по-често си задавам въпроса - " Кое убива повече - тютюна или простотията ? И ако тютюна е забранен със Закон, не е ли време да се забрани и простотията, която има по-разрушителен ефект в живота и на пушачи, и на непушачи? Медицински факт е, че цигарите повишават риска от инфаркти и инсулти, но стреса направо ви ги гарантира.
  Да се имитираме на европейци по темата стана национален спорт. При наличието на толкова енергия в непушаческите среди ги съветвам да я насочат към решаване на по-значими проблеми - напр. състоянието на здравеопазването и гражбите от здравната каса.
  "Тогава ще настане такъв живот, че само си викам ДАНОООО......

 41. 41 Профил на richardmanfred
  richardmanfred
  Рейтинг: 426 Неутрално

  @Radon - не, не му направих забележка. Но пък писах жалба до ректора и началник кабинета на ректора, упоменавайки детайлите (дата и час на снимката) и номера на стаята, в който влезе. Отговориха ми, че тече проверка и че ще ме уведомят за резултата от нея, но досега (вече 1 месец) не са ми писали.

 42. 42 Профил на Съвеетник
  *****
  Неутрално

  До коментар [#41] от "Емил Попов":

  Що не пишеш до някой непушещ талибан го прегърне и да се взриви ритуално с него? Или пък пробвай БГ скинарите - те са си ви партия на непушачите май... нали и Алдолф е бил въздържател

 43. 43 Профил на ventsy
  *****
  Неутрално

  Който иска да пуши - няма проблем да си пуши, но в тях си. Нямам намерение да ме одимяват - не само че е вредно, но дразни и вмирисва.

 44. 44 Профил на Traio
  *****
  Неутрално

  След като пушачите са мнозинство, май не те трябва да си седят вкъщи. Стой си у дома, никой няма да те одимява! Да влезнеш някъде, където 90% са пушачи и да недоволстваш, че те одимяват - ми кво правиш там бе! Тия крака са за тва - да си ходиш с тях! Скоро и колите по улиците, ще почнете да спирате и да недоволствате, че ви мърсят въздуха и е можете да се разхождате сред природата на Орлов мост! Ма като искаш въздух ходи на Витоша бе! Всяка патка да си знае, гльола! Кой ще ти я налага тая забрана, като налагащите и те са пушачи?! Да си отрежат клона на който седят ли?! Или да сложим непушачи само, тогава ще е дискриминационно и реваншистко!

 45. 45 Профил на пушене
  *****
  Неутрално

  В Англия е забранено със закон да се пуши в обществени сгради и на работни места. Спазва се много точно. През зимата ми се наложи да ходя до Хитроу. Въпреки забраната се усещаше миризма на цигари. Някои пушеха близо до входните врати. Когато отидох по-близо, по изпадналият им вид и просташките им физиономии се виждаше че пушачите са от Източна Европа.

 46. 46 Профил на допълнителен
  *****
  Неутрално

  До коментар [#45] от "пушене":

  Наблюденията ти са знаменателни. А атлетичния негър непушач, на който правеше свирка, докато наблюдаваше, с непросташка и неизпаднала физиономия какво мислеше по въпроса?

 47. 48 Профил на Историк
  *****
  Неутрално

  Непушачи фундаменталисти = http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-tobacco_movement_in_Nazi_Germany

  Просто без коментар - шибани нацисти

 48. 49 Профил на Кандидат-студент
  *****
  Неутрално

  До коментар [#2] от "hmm":
  Абе още си пафкат по коридорите ..

 49. 50 Профил на 233
  *****
  Неутрално

  Това, че пафкат в коридорите не е добре и трябва да бъде санкционирано със зверски глоби. Да се пафка в коридорите трябва и Е забранено, както е на всички публични места , където хората нямат избор дали да отидат или не -болници, училища, общини, министества и прочие. Въпросът е обаче защо да се забранява да има заведения за пушачи, където пушачите да си пафкат? Ето на този прост въпрос, никой не може да даде смислен отговор - защото няма. Има съма прост отговор и той е фанатичния, на всичките тези идиоти - непушачи фундаменталисти.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK