Golden Pages събира данни за 18 000 дружества във Варна

Първото издание на печатния класифициран справочник Golden Pages за Варненска, Шуменска и Добричка област ще бъде издаден до ноември, съобщи Лазар Малаков, директор "Маркетинг" на "Ню Юръп дайректърис България" ЕООД. В него ще бъде събрана информация за близо 18 000 фирми във Варненска област, колкото са регистрираните в Националния осигурителен институт.


Заедно с данните за Шумен и Добрич броят на компаниите вероятно ще надхвърли 30 000. Всички фирми ще бъдат класифицирани по вида дейност, която упражняват в района, заедно с телефонните им номера. Справочникът ще бъде съставен така, че потребителите да могат да намират доставчици на продукти и услуги бързо и лесно, заявяват от "Ню Юръп дайректърис България" ЕООД. Изданието ще бъде в класическия формат А4, а обемът му над 300 страници.


Отпечатването ще се извърши в Полша, където е позиционирана най-голямата компания за печат на специализирани справочници в света, уточни Малаков. Планираният тираж от 165 000 броя трябва да достигне до 2/3 от домакинствата в трите области и до всички фирми, включени в каталога, заяви Лазар Малаков. Golden Pages ще бъде напълно безплатен, а разпространението ще се извършва през декември от врата на врата. Включването на фирмите също ще се извършва безплатно, като платено ще бъде единствено участието чрез рекламен текст.
Първият справочник Golden Pages, който издаде "Ню Юръп дайректърис България" ЕООД , е за София и София-област, а разпространението му до домовете и фирмите ще започне през май.


"Ню Юръп дайректърис България" ЕООД е българско дружество, регистрирано през април 2006. То е собственост на New Europe Directories Sarl, Люксембург, която от своя страна се притежава от Southeast Europe Equity Fund II (SEEF II). SEEF II е инвестиционен фонд, управляван от Bedminster Capital Management LLC, който инвестира в различни сектори в Югоизточна Европа и Турция.


SEEF II управлява 200 млн. долара, а инвеститорите във фонда са финансови институции от Северна Америка и Европа.


"Ню Юръп дайректърис България" ЕООД развива продуктите си под търговската марка Golden. Компанията има договор за сътрудничество с БТК за издаването на А-Я телефонни справочници ("бели страници") от тяхно име.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK