"Менпауър" стъпи край морето

Консултантската агенция за подбор, обучение, преквалификация и аутсорсинг на персонал "Менпауър"( http://www.manpower.bg), която стъпи в България през януари 2007 г., откри офиси в Бургас и Варна. До момента тя беше представена в София и Пловдив.


"С откриването им разширяваме обхвата на предоставяните от нас услуги както за кандидати и търсещи работа, така и за бизнеса, който се нуждае от адекватни решения, свързани с човешкия капитал. Избрахме Бургас и Варна, защото са динамични градове, важни за региона и за цялостното икономическо развитие на страната", каза Надя Василева, управляващ директор на "Менпауър България".


Работодателите в двата града вече имат възможност да се възползват от професионални консултантски услуги в сферата на човешките ресурси като постоянни и временни назначения, намиране работа на служители поради съкращаване на щата, аутсорсинг на персонал, обучения, назначаване на служители на ведомост в "Менпауър" и изплащане на възнагражденията и свързаните с тях разходи.
За търсещите работа компанията предлага безплатни консултации за тяхното професионално и кариерно развитие в секторите финанси, инженеринг, информационни технологии и телекомуникации, бързооборотни стоки и търговия, туризъм, производство и други сфери на бизнеса.


Manpower Inc. е световен лидер в сектора на труда. От 60 години компанията предлага на работодателите гама от услуги за целия работен и бизнес цикъл, в това число постоянни, временни и лизингови назначения; оценка и подбор на кадри; обучения; преквалификация; аутсорсинг и консултации. Световната мрежа на Manpower от 4500 офиси в 80 държави позволява на компанията да посрещне нуждите на своите 400 000 клиента годишно - както на малки и средни предприятия от всички индустриални сектори, така и на най-големите мултинационални корпорации в света. Компанията е оценена за 21 милиарда щатски долара и оперира под пет бизнес марки. Това са Manpower, Manpower Professional, Elan, Jefferson Wells и Right Management.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK