На път

17.01.2019 в На път

Още в На път

Фотогалерия: Църква, гондола, затвор - къде са най-уютните книжарници Фотогалерия: Църква, гондола, затвор - къде са най-уютните книжарници Фотогалерия: Църква, гондола, затвор - къде са най-уютните книжарници

Фотогалерия: Църква, гондола, затвор - къде са най-уютните книжарници

Миналата седмица "Дневник" публикува фотогалерия за най-необикновената книжарница на Буенос Айрес, помещаваща се в бивша театрална зала. Днес продължаваме темата за книжните магазини със своя история.

/ Дневник 21
Матера: от "италиански позор" до Европейска столица на културата

Матера: от "италиански позор" до Европейска столица на културата

Изключително беден и забравен от правителството в далечния Рим, градът дълго време гниеше. Това обаче се промени. Европейската столица на културата Матера сега очарова с древна история и свежи идеи.

/ Дневник 17
Фотогалерия: Куфарът като куче и още от най-четеното в "На път" Фотогалерия: Куфарът като куче и още от най-четеното в "На път" Фотогалерия: Куфарът като куче и още от най-четеното в "На път"

Фотогалерия: Куфарът като куче и още от най-четеното в "На път"

Личен опит при пътувания, резултатите от социологически и маркетингови проучвания в туризма, полезни джаджи и куриози - това са част от темите в рубриката "На път", предизвикали най-голям интерес у читателите през тази година. В началото на 2019 г. ви представяме десетте най-четени заглавия на статии в рубриката (без фотогалериите), ако сте ги пропуснали през отминалата година.

/ Дневник 4
Къде да пътуваме през 2019 г. Къде да пътуваме през 2019 г. Къде да пътуваме през 2019 г.

Къде да пътуваме през 2019 г.

През 2019 г. туристите ще пътуват повече за по-кратко, ще предпочитат да организират пътуванията си самостоятелно, ще изследват градски дестинации с помощта на новите технологии, ще мислят повече за опазването на околната среда. Това показа проучване на платформата за туристически резервации booking.com, публикувана наскоро. "Дневник" подбра няколко европейски дестинации, които имат какво ново да покажат.

/ Елена Геловска 47
Какво липсва на круизните кораби? Увеселително влакче, разбира се

Какво липсва на круизните кораби? Увеселително влакче, разбира се

Опитите да се задоволят всевъзможни приумици на пътуващите с круизни кораби надхвърлят и най-богатата потребителска фантазия. Круизната компания Carnival реши да удовлетвори в още по-голяма степен клиентите си, като организира първия в света увеселителен парк на круизен кораб, съобщава USA TODAY.

/ Дневник 15
Фотогалерия: 100 години в розово Фотогалерия: 100 години в розово Фотогалерия: 100 години в розово

Фотогалерия: 100 години в розово

Наричат го "срамежливата дама на Кейптаун" - хотел "Белмонд Маунт Нелсън" е оцветен в розово (като румените страните на скромна госпожица) вече 100 години.

/ Дневник 6

още